Ma voltam védőnőnél..........
Elegem is lett! Nem elég, hogy azzal fogadott, hogy atyaisten, de régen volt nálunk, a következő mondatával el is intézte, hogy ne is menjek soha, de soha többet!
Szóval 10 kilót híztam eddig, vagyok 8 hónapos terhes!
Jól érzem magam, nem hagytam el magam, energikus vagyok, semmi bajom, se nekem, se Nórinak, se a lepényemnek, se a vérképemnek, se a vizeletemnek, se semminek....................
Annyira rühelltem, hogy minden második mondatában azt hallottam, hogy kövér vagyok és sokat híztam. Aztán megkérdezte, hogy vajon miért is nem jöttem, és gondozatlannak kell így felvegyen!
Eldurrantam!!! Közöltem vele, hogy nem vagyok gondozatlan, mert ha nem papolt volna ennyit, akkor ki tudta volna nyitni a könyvemet és megláthatja benne, hogy beteltek a lapok, annyit jártam dokihoz, kórházba, voltam a szülésznőmnél, voltam vérévételen, uh-on, megyek ctg-re, söttörö, és nem véletlenül nem jöttem eddig, innentől nem is fogok többet, engem és gyerekemet egyáltalán ne is keressen, köszönjük szépen! Szóval lemondtam a védőnői szolgáltatást.................
Totál kiakadtam, el sem akartam mondani, de asszem komolyan megfeküdte a gyomromat a dolog.
Méghogy gondozatlan..................... Ja, és "rokon", szóval tudom, hoyg a kissebbik lányával 26 kilót hízott, míg terhes volt................. Bxa meg! Hülye 3,14csa!!!!!!
Pffffffffffffffffffff
Márti!!!
Nagyon szépek voltatok!!!!
Tand!
Ne haragudj! Igazad van. Nagyon nem jutott eszünkbe a helyzeted!
Még akartam valamit, de nem jut eszembe...................
Ja,
Mni! Monácska 178 centi, 88 kilóról indult, most 98 kiló!!! És dagadt...... Rohadjon meg az ilyen védőnő.................