Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka, hű, már klassz a szoba. szép a tapéta, ügyesek vagytok. én nem mertem megkockáztatni, hogy mi rakjuk fel, mert azt mondták, hogy makulatúra kell alá, amiről lövésem nincs hogy kell felrakni.
és milyen tágas a szoba! minden gyereknek jut külön ekkora? nem semmi!

szőnyeg ügyben - amikor még azt hittem lesz pénzünk :) kinéztem valami új-zélandó gyapjú szőnyeget ami olyan volt mint egy mező és álom puha. na aztán amikor láttam a szomszédnál, hogy első nap lefosta a baba a szőnyegüket akkor vettem 7000-ért egy egyszínű halványzöld rongyszőnyeget az Ikea-ban. szerintem teljesen megfelel a célnak, színben passzol és nem tűnik gagyinak, márhogy rongyszőnyeg egyáltalán (már persze szerintem). és még talán a mosógépbe is be tudom passzírozni, bár ezt még nem teszteltem.
azok a nejlonok tényleg rémesek, az Ikeában is abból van több gyerekszőnyeg, néztem

mosószer - én is Dreftet használok - baby/sensitive-et. a Dreft reklámjain is én dolgoztam (rettenetesek tudom de önhibámon kívül), és a jófej ügyfelemtől búcsúajándéknak kaptam egy kartonnal. csak az nem tudom még kell-e hozzá öblítő is. egyelőre használtam Lenor Sensitive-et, de nem tudom az nemtúl sok illat-e már....
mondjuk az tuti, hogy foltot már nem fog kihozni a Dreft. egyik macskám sáros lábbal rágyalogolt az egyik felsőre még mosás előtt és még a sárfoltot sem hozta ki!
átmosásra jó egyelőre...

KépKép
judit18

új-zélandó egy új ország, még nem hallottatok róla ? :)

KépKép
judit18

be_be: itt a Kútvölgyiben kapott kórházi lista:

Dokumentumok: személyi igazolvány, lakcímnyiltántartó kártya, Taj kártya, várandós anyák gondozási könyve, Házassági anyagkönyvi kivonat 30 napnál nem régabbi változata, vagy apasági nyilatkozat, és az anya családi állásáról szóló nyilatkozat

Laboratóriumi leletek: Vércsoport, Wassermann vizsgálat (ez mi??????), utolsó vér és vizeleletteszt eredménye, AFP és HbsAg (ez mi??????), eredmény, GBS szűrés ereménye

Szülőszobára: szénsavmentes ásványvíz, szőlőcukor, citrom, szendvicsek - a fáradt, éhes párjának ;), csokoládé, müzliszelet - a mamának, kedvenc CD, fényképezőgép és/vagy videokamera

A mamának: köntös, 2-3 pamut, elől mélyen kigombolható hálóing (ott is adnak, pl. a szülésre), szoptatós melltartó és belevaló egyszerhasználatos betét, 2 pár papucs (egy vízálló), TENA-fix nadrág, törülközők (papírtörlő), mosdókesztyű, szivacs, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, desodor (nem illatos), papírzsebkendő, betét, kispárna igény szerint, étkezéshez: bögre, pohár, evőeszköz, szalvéta, ásványvíz, rostos üdítő (az első látogató megérkezéséig) ha van otthon: fejőszett

A babának: kb. napi 5 db pelenkát tudunk biztosítani (habár nekem azt mondták, hogy nem adnak), egyéni igény szerint lehet saját: cumisüveg, játszócumi. Hazamenetel napján az időjárásnak megfelelő ruha.
linocs

Én is ajándékba kaptam a babamosószert, azt hallottam kakifoltra azonnali vanish szappanos kezelés kell, tehát azt még be kell szerezni, mert mindig anyutól nyúlom le, de akkor hamar el fog kopni... :D Nálam is lenor sensitive, a silannak annyira erős mandula illata van, hogy zavar... :?, pedig a mi ruháinkat a vaníliás-levendulással mosom már nagyon régóta.

Panny, nagyon-nagyon szép lett a szoba, a bútor és a mózes különösen tetszik!! Kép
Még megvan az a mózes, ami a tesómé meg az enyém volt, tesóm őrzi, arra gondoltam, hogy ha kihozom a nappaliba Blankát, majd abban fog aludni.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Azt akartam kérdezni azoktól, akik már járnak nst-re, hogy nem paráztok azon, hogy ottfognak??? :shock: Több ismerősöm is járt úgy, hogy valami volt a szívhanggal, vagy sok fájás volt, meg ilyesmi és azonnal felvették az osztályra, aztán apuka rohanhatott haza a cuccért. :shock: Én nagyon be vagyok szarva, úgyhogy ma össze is rakom fullra a csomagot, mert holnap megyünk nst-re, meg uh-ra, aztán ha belefér, akkor a dokinénimhez alvázvizitre. :D Kíváncsi vagyok nagyon a súlyra, meg a méhszályamra, szerintem simán van már 3 kiló felett 8) , és a méhszályam is már rövidült, vagy nyílt.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, én is parázok rajta, de valószínűleg pont ez az NST célja, hogy kikapdossák a rendszerből azokat a kismamikat, akik mindjárt szülnek, vagy valami probléma van a baba szívhangjával, ezért meg kell indítani a szülést/császármetszés kell. Gondolkozom is rajta, hogy pénteken csomaggal együtt megyek a nőgyógyászhoz. Bár akkor tuti, hogy hazaküld, hogy minden rendben :).

Kép

Kép
mzx

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?cid=49531&id=96

Hümmmmmmmmmmm
Nagyon érdekes ez a cikk!!!
Természetesen itt nem kell azonnal az egészség megőrzése miatt végrehajtott beavatkozásokra gondolni, csak a "rutinból" adott ezmegaz-ra!!!!

ÉS ne haragudjatok okés???
Vendég

Na, akkor jó, én is gondoltam, hogy a biztonság kedvéért berakom a táskát a csomagtartóba, de itthon mindenki rajtam röhög, hogy túlzásba viszem a dolgot, mert még bőven van időm szülni, minek kapkodni. Ja, köszi, nem nekik kell daru, hogy megforduljanak az ágyban... :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Idáig nem volt netem :x

mzx: köszi a tanácsot mosással kapcsolatban, remélem nem gyűrődik nagyon össze, semmi kedvem vasalni. A függönyt én is félig vizesen szoktam lógatni, de a baldachin függönyt nem merem, nehogy megfogja a kiságy. (natúr fa) Nálunk is Milánra kicsi volt az újszülött sapi, de én nem láttam, hogy nagyfejű lenne. Szerintem most is arányos. Majd meglátjuk :wink:

Olyan rosszul aludtam, fájt a szegycsontomnál nagyon, mintha mellbevágtak volna. Most kicsit jobb.

juditkecskemet: ha holnap is köhög, azért nem árt, ha látja doki. Milán egész decemberben taknyos meg köhögős volt, viszont 3 hétig láztalan. Én is úgy vettem észre, mintha hurutosba csapott volna át, de mivel még pici és nem köpködte ki, amit felköhögött, ez lehetett a gond. Karácsony után lázas lett és akkor már antibiotikumot kellett neki adni. Mi a stodal mellé kaptunk még golyócskákat is, napi 3*5-öt, de nem jut eszembe a neve.

pété: hiába mostam sensitive mosóporral, sensitive öblítővel, Milán ekcémás lett! Nekünk a bip hypoallergén rakta helyre a bőrét, meghogy fürdetőkenőcsre tértünk át!

pumperka: szép a szoba nagyon!!!! hamarosan én is fotózok.
Vendég

Tegnapi anyagi témához kapcsolódva: nekünk március-áprilisban megy műszakira a két autó és a motor, az én kocsim zöldkártyára is. :cry: :cry: Sőt a bálnavadászt még előtte rendbe kell tenni és új gumit venni rá. Asszem tudom, mire fogjuk felhasználni az anyaságit... :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

allergiáról meg annyit, hogy nekem úgy 6-7 évesen kezdődött a pollen, serdülőkorban a por és enyhe asthma, majd gimis koromban csináltak először allergiatesztet és akkor derült ki, hogy rohadt sok allergiám van, többek között ekcéma is. Na most ekcéma maradt mai napig, de a többi szülés után elmúlott!!! A családomban senki nem volt allergiás, csak anyu ekcémás -ezt örököltem. Tesómnak kutya baja! De nekem sokkal enyhébb az ekcémám, mint anyukámnak. Milánnál nagyon féltem, mikor megszületett, mert a selejt exem poliallergiás, magyarul nem csak por, pollen, hanem, IgA szegény is, laktóz érzékeny, kamilla, mák, dió, méz....stb szóval ilyenektől is befulladt....Nos Milánnál úgy néz ki, egyenlőre csak a gyomokra allergiás, 3 évesen voltunk ilyen vizsgálaton. (előtte felesleges, mert nem mutat ki semmit, max a tejallergiát tudják kimutatni) Azt tudom tanácsolni mindenkinek, akinek van a családjában, legyen elővigyázatosabb, pl én szigorúan 3 éves koráig semmi olajos magvat, mézet, kamillát nem adtam neki. Tejet 1 évesen kapott, de mivel utálta, nem nagyon issza most sem, helyettesítem mással. Kb ennyi.
Vendég

Jim:én is egyet értek az allergiás témával.Nálunk a Krizsikéné pont most derült ki hogy nagy valószínűséggel tejfehérje-és tejcukor allergiás,vagy csak intolerancia... :( pedig majd 2 éves koráig nem adtam neki tejet(az anyatej urán HA tápszert kapott)Elég kemény diáta áll előttünk(minimum 2 évig kell abszolút tejmentes diétát csinln ahhoz hogy esetleg kinőlje :wink: De sajna szinte mindenben van tej vagy tejpor...ELÉG GÉZ LESZ :( )

Juditkecskemét:én általában csak akkor viszem dokihoz a gyerekeket ha a köhögés és nátha mellett láz is van.Ha nincs akkor rendbe jönnek a Stdaltól+kicsinek orrszívás,Sterimar orrspray.Egyébként a homeos cuccoknak hatása, hogy először jobban kohozza a betegséget,utána gyógyítja.De ha nagyon köhög egy mellkas meghallgatás nem árt ,hogy megnyugodj.

Pumperka!

Egyforma a baba ruhásszekrényünk :wink: Gondolom azért kérdezted hogy Faktum-e??Az az igazság ,hogy még a nagyfiamnak vettük 6 éve a Brendonba,nem emlékszem a nevére... :?
Nagyon szép lett a szoba!! :wink:

Te is mózesbe fogod altatani az első időkben??Nálunk eddig mindig abban aludtak 4 hós korukig,Olika is ott fog :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

bocs ,tele van elírással... :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

hű poliallergia, az kellemes lehet (mondjuk amiket mesélsz róla megérdemli :)
nekem csak macskallergiám van, ami ugye azért vicces, mert vannak macskáim és a legérdekesebb, hogy csak az egyikre van a kettő közül

épp itt anyázok egyébként, gondoltam ledőlök még aludni kicsit mielőtt beugrom a Kútvölgyibe ismerkedni a szülésznővel utána meg irány a jóga és ezek előtt hajmosás fürdés.
na megint valami csőtörés lehet a bécsi úton, mert víz az sehol.
most itt állok koszos hajjal fürdetlenül.
így menjek?? hát nem tom....
legközelebb jövő szerdán lesz bent a szülészcsaj.
az meg olyan ciki magyarázkodni - amúgy szoktam hajat mosni.....:)

KépKép
judit18

Sziasztok!

Amúgy sincs valami jó napom ma, de ahogy átfutottam a hétvégi terméseteket, egy kicsit lelombozódtam.
Ugyanis én tudnék nektek mesélini, hogy ilyen tele hitellel egyedül maradni. Ilyenkor döbbenek rá, hogy is lesz ezután. Bár ha minden jól megy az autót, illetve a lakásfelújításra felvett hitelt ki tudom fizetni a hagyaték után, de akkor is ott marad még a lakáshitel (már csak röpke 15 év van vissza). Ja és azt nem mellékesen jegyzem meg, hogy nem igazán bőkezű az állam az özvegyi nyugdíjjal kapcsolatban.

Még az autós témához szeretném hozzáfűzni: Suzukit semmiféleképpen ne vegyetek. Sajnos nagyon rossz a töréstesztje, és azt tudom mondani, hogy a párom csak növelte a statisztikát.
Ja és ez már csak egyéni vélemény, hogy kombi autót a legérdemesebb megvenni, mivel a fenntartása ugyan anniyba kerül, mint az ugyanolyan sedan autóé, és pakolás szempontjából, viszont nem mindegy. A másik meg szerintem minden autónak a kombi változata sokkal jobban néz ki (még a régebbieké is).

Na de nem akarom a Ti kedveteket is lelombozni. Majd jövök ha jobb napom lesz.

Kép
tand

Jaaj, Tand, utólag is bocsi, hogy mi itt jövünk a hiteles témával, meg az esküvői fotókkal, nem gondolva Rád!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi is túl vagyunk az első CTG vizsgálaton. Nagyon nem tudom értelmezni a papírt, de talán a baba szívhang vonaljánál van két kiugró rész... na ott erősen mocorgott a baba. A másik vonal lehet a méhtevékenység vonal... azon alig van két pici görbület.
Kútvölgyiseknek: már teljesen feloldották a látogatási tilalmat, visszaköltöztették a CTG-t az 5.-re. :)
Javítgatom a táblázatot, csak küldjétek szépen a hiányzó, esetleg rosszul szereplő adatokat és igyekszem minél gyakrabban felrakni, hogy mindenki up to date legyen. :)
Pumperka, nagyon jó lett a szoba, ügyesek vagytok! :)
Linocs, a HbsAg a hepatitis szűrés eredménye, amit az első vérvételes papír legalján találsz. Másnak, a védőnőhöz küldik ki az eredményt.

KépKép
KépKép
mni

Juditkecskemet, Alexával is így voltam: sima köhögés, hurutos köhögés, aztán orrfújás, és mikor mindez elmúlott, akkor jött a magas láz. Azzal aztán elvittem dokihoz, és csak annyit mondott, hogy csillapítsam a lázát. :evil: Vagyis feleslegesen cipeltem el a lázas gyereket! Ezért legközelebb ettől már megkímélem, kikúrálom itthon. Ha nagy baj van, azt úgyis észreveszem. Gondolom... :roll:

Mzx, lejjebb is szállt már a baba, azért érzed könnyebben magad?

Pumperka, nagyon cuki lett a szoba!

Linocs, írtad, hogy elintéztétek az apaságit. Nem kérdezted meg véletlenül ezt az egyszeri támogatást, hogy van-e?

Enikő, a védőnő miből következtetett arra, hogy hamarabb jön a baba?

Allergia: én másfél éves korom óta ekcémás vagyok. :cry: :cry: :cry: Szerencsére Alexa nem örökölte, remélem Vikó sem fogja. Eleget szenvedtem vele, nem kívánom senkinek, nemhogy a gyerekemnek!
Vendég

judit, mi lett a hajaddal? :wink: nálunk meg a hülye tv network szart be, se TV, se net, mit képzlenek, szegény kismama mit csináljon itthon, ha már takarított, főzött? 8)

tand: nekem pont tegnap jutottál eszembe, hogy mekkora hülye vagyok én is, hogy ilyeneket írtam, amikor TE...
Nem tudom amúgy mit szólsz az 5lethez, de nem tudsz beszélni vkivel, hogy hozzásegítsen egy kis pluszhoz? Nekem Komlón egy kismamabarátnőm meghalt szülés közben, de a babát sikerült megmenteni. Hátrahagyott így 3 gyermeket, a férjét, és a komlói önkormányzat csinált vmi alapítványi számlaszámot, amire azért szépen adakoztak, adakoznak attól függetlenül, hogy szinte csak csórókból áll a város!

Remélem, nem haragudtál meg ránk!
Vendég

Zsu, ugye milyen szar az ekcéma??!! Pedig nekem ritkán jön ki! Az a gáz, hogy egyre több az ekcémás gyerek :cry: Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is én vagyok a 2. gyerek és én örököltem :cry:

mni: mizújs Ferivel? remélem, minden OK! Én tegnap estig bírtam a durcát és kibékültünk. Annyit bőgtem, hogy megsajnált Robi. (hívtam a fiam és nem akart velem beszélni, eldobta a telefont. azt hittem fellógatom magam vhova)
Vendég

kiszazsu: megkérdeztem, de a hölgy nem tudta, azt javasolta, hogy hívjuk fel a szociális osztályt. A héten megpróbálom, ha el nem felejtem ;)
linocs

Linocs, köszönöm! :) Minden jót Nektek!

Kép
be_be

Jim, a kisfiad biztos nem direkt csinálta. Ezek a picúrok nagyon kegyetlen őszinteséggel küldik el az embert a francba, ha épp rosszkor, játék közben "zavarod" őket :(.

Kiszazsu, nem tudom, eddig nagyon fájt a szeméremcsontom, meg a teljes alsó rész, plusz valami ideget nyomott a combom tetején, amitől időnként nem tudtam járni. Most meg semmi. Kívülről nem látszik, hogy lentebb lenne. Azt gondoltam, hogy minél lentebb van annál jobban tud nyomni, de lehet. hogy neked van igazad. Ha így marad, akkor akár bent is maradhat még felőlem 2-3 hetet :).

Tand, :( , otthon tudsz a babával maradni, vagy vissza is kell menned hamar dolgozni, hogy fizetni tudd a dolgokat? :(

Kép

Kép
mzx

Linocs, én is mindig elfelejtek telefonálni, most is rólad jutott eszembe. :?

Jim, igen, ráadásul nálam nem is tudják, hogy mire vagyok allergiás, mitől jön ki az ekcéma. De még mindig jobb szerintem, mint a tej-, tojás-, liszt-, stb. allergia. Az sok lemondással jár, azt nem bírnám! :shock:
Vendég

Attól félek, hogyha Levit elviszem orvoshoz felír antibiotikumot. Ahhoz meg gyáva vagyok hogy ne adjam be. Jön az iszonyat lelkiismeretfulldalás hogy már megint antib.
Ha meg nem viszem azért aggódok, hogy biztos az én hibám ha súlyosbodik és megelőzhető lett volna az antib.
A mi orvosunk nem ajánlott még soha homeopátiás szert....
Azt hiszem holnapig várok (láz nincs) és ha csúnyán köhög továbbra is elviszem. És egyezkedek egy kicsit hogy Stodal szirupot szeretnék használni...
Inkább visszaviszem Levit akár naponta kontrollra is.....
Jajj már annyira elegem van, hogy állandóan a betegségekkel kell küzdeni.....
Idén a 3. megfázás. Pedig úgy vigyázok. :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Zsu!
Én is úgy jártam, hogy minden fázis szépen megvolt, utána jött a hőemelkedés, elvittem és megint antibiotikumot kellett adnom. Igaz csak fél adagot. De nekem ez nagyon sántít....
Ez két hete volt. Akkor pedig már semmi de semmi tünet nem volt a hőemelkedésen kívül....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judikecskemét, adsz neki vitamint? Nálunk azóta javult a megfázás-helyzet, mióta naponta kap multivitamint és Cebion cseppet (C vitamin). Ezen kívül van egy homeopátiás immunerősítő is, esetleg azt érdemes lenne adni neki.

http://www.kismamablog.hu/babazas/immunerosites

Kép

Kép
mzx

Judit, szerintem ne aggódd túl! Nyugi!!! Erősebbek ezek a kis gyerkőcök, mint mi gondolnánk. :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mzx, milyen multivitamint adsz? Mikor érdeklődtem a gyógyszertárban, 3 éves kor előtt semmit nem javasoltak, de ha lehet valamit, én is adnám.
Vendég

Juditkecskemét:sztem se aggódj,ha nincs láza akkor rendbe fog jönni a Stodaltól(higyj benne!!)
Én is adok nekik Actival Kid Bérest,a nagyfiam pl.szeptember óta nem volt beteg :lol:

Tand:tényleg bocs :oops: semmi hitel nem ér fel a te helyzeteddel...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mzx!
Köszi! A cikket elolvastam, kinyomtatom és majd beszerzem amit ajánlanak. Cebiont és multivitamint kap.

Zsu!Én Polivitaplex szirupot adok Levinek, ezt az egyet lehet adni 3 éves kor alatt a gyógyszertáros szerint.
De szerintem nem használt semmit. :( :(
Azóta aggódok annyira mióta 4 antib. szedése után (folyamatosan szedte 4 hétig, egyre erősebbeket) tüdőgyulladása lett. Vérvétel, röntgen, injekció... :cry: :cry: :cry: az szörnyű volt.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét:nekem nagyon ajánlották a Béres Actival Kid-et(3 éves kortól van írva de a patikus szerint nyugodtan lehet)és nekünk bevált!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Tegnap este megtartottuk a szülinapi vacsizást, nagyon jól sikerült és olyan jó volt végre apával aludni, több hete szinte nem is látom, annyit dolgozik.
Ma megkezdtem a szülési szabadságomat. Nem volt valami egyszerű, a háziorvos asszisztensnője velem ordítozott, hogy nem adja ki azt a papírt ami nekem kell, onnen kellett a TB ügyintézőt felhívnom, hogy világosítsa már fel :roll: agyrém.... a szokásos cirkusz: neked kell jobban tudni a dolgokat, mint aki ezzel foglalkozik..... :roll: Szóval innentől kapom majd a TGYÁS-t, mert le is adtam a papírokat.

Elhoztam a maradék textileket is a gyerekszobába és a falvédő kivételével fel is raktam, az holnap kerül ki, mert ki kellett mosnom. Úgyhogy holnap teszek fel képeket nektek.

Jó, hogy írjátok a szüléseket, minden nap már úgy lépek be, vajon nem szült-e már valaki. Napról napra közelebb kerülünk ahhoz a pillanathoz, hogy valaki megnyissa a sort. Én például Gordont alapul véve mához 3 hétre szülnék, ha a két kiskrapek ugyanannyi időt töltene a pociban. :wink:

Apával ma egyeztettem, hogy tegyen be a kocsiba törcsit meg nejlont, ha mennünk kell és ha ott pukkanna el a burok. Azért egy taxi esetében nem éppen értéknövelő tényező, ha magzatvizes az ülés :shock: :lol: :lol: :lol: meg mondtam neki, hogy majd ne siessünk annyira, kórházba indulni akkor köll, ha az ember lánya már megy össze mint a budlibicska és nem tud közben beszélni.

Mzx és pepike, örülök, hogy jobban vagytok.

Kvaszéva hova tűnt????

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Panny!

Meg fogom próbálni. Az az egy zavar, hogy nehogy étvágyat csináljon, mert az én 2 éves fiam így is óriás....Bár keveset eszik...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!!!!!!!!!!!!!!!
Először is, nagyon nagyon jól sült minden!!!!!!!!
Szép idő, lázmentes nap, keményedések sem voltak, úgyhogy ki tudtam mondani a Boldogító Igent!!!!!!!!
Gyorsan rakok nektek fel egy pár képet, és már megyek is mert
millió dolgom van.
Holnap megpróbálok egy kicsit többet írni! MEGÍGÉREM!

Na akkor itt a csemege!
Kicsit Elefántos kinézetem van, dehát most így alakult!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi! Jó Éjt nektek!!!
Vendég

Márti!!!!!!!!!!!!!!!!
GYönyörűséges kismami-menyasszony vagy (voltál)!!!
AZTAMINDENIT!! :D :D

Még egyszer gratulálok és hosszú közös életet, jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!!

Rólunk még annyit, hogy tegnap elkezdtem a málnalevél-teát és a gátmasszázst. Szerintem a tea kifejezetten nagyon finom (mondjuk én amúgy is szeretem a gyógyteákat). A gátmasszír sem volt gáz, bár lehet, hogy azért meg harsány röhögés közepette csináltam, mert apával hallgattuk az EON hibabejelentős oldalt a neten, 40 perc tömény emberi hülyeség (igazi felvételekkel), iszonyat röhejes, még Peti is nyerített, pedig ő nem egy ilyen röhögéstőlelengedemmagamat típus.

Kép
Kép

mpatr

Kép
Kép

mpatr

Márti!

Sok-soki-sok boldogságot!

Nagyonj csini voltál, Nem is gondoltam, volna, hogy egy 8 hónapos kismamira is lehet kosztümöt szabni. Nemcsaks mell alatt bővülő tunikaruhák!!!! Na persze ehhez kellett a megfelelő kismama. Az meg külön öröm lehetett, hogy a közérzeted is nagyszerű volt. :lol: :lol: :

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti, tényleg gyönyörű voltál! Sok boldogságot! :)

Kiszazsu, én is Polyvitaplex szirupot adok, de még Vitacolan-t is lehet adni, csak annak sokkal rosszabb a szájrésze, így állandóan csorog le az oldalán :roll: .

Kép

Kép
mzx

b.márti77: nagyon szép menyasszony voltál!!!! Nagyon csini! Minden szépet nektek a jövőben is!!!!
linocs

Sziasztok!

Örülök hogy mindenki 2in 1!! Néztem a táblázatot, hát, sokan közel járnak??!!

Márti!
Szép vagy nagyon, csodálom az erődet biztos sok intézni valód volt...

Kiszazsu!

Én vitacolan szirupot adok kiskora óta, nagyon jó izű úgy hogy szívesen beveszi, nekünk bevált!

Most mennem kell, majd holnap benézek
puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Márti!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok én is!
Nagyon szépek voltatok! Tökéletes smink, ruha, haj :D :D :D

Levi egyre rondábban köhög :cry: :cry: :cry: :cry: Kezd a láza is felmenni!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ma voltam védőnőnél..........
Elegem is lett! Nem elég, hogy azzal fogadott, hogy atyaisten, de régen volt nálunk, a következő mondatával el is intézte, hogy ne is menjek soha, de soha többet!

Szóval 10 kilót híztam eddig, vagyok 8 hónapos terhes!
Jól érzem magam, nem hagytam el magam, energikus vagyok, semmi bajom, se nekem, se Nórinak, se a lepényemnek, se a vérképemnek, se a vizeletemnek, se semminek....................
Annyira rühelltem, hogy minden második mondatában azt hallottam, hogy kövér vagyok és sokat híztam. Aztán megkérdezte, hogy vajon miért is nem jöttem, és gondozatlannak kell így felvegyen!

Eldurrantam!!! Közöltem vele, hogy nem vagyok gondozatlan, mert ha nem papolt volna ennyit, akkor ki tudta volna nyitni a könyvemet és megláthatja benne, hogy beteltek a lapok, annyit jártam dokihoz, kórházba, voltam a szülésznőmnél, voltam vérévételen, uh-on, megyek ctg-re, söttörö, és nem véletlenül nem jöttem eddig, innentől nem is fogok többet, engem és gyerekemet egyáltalán ne is keressen, köszönjük szépen! Szóval lemondtam a védőnői szolgáltatást.................

Totál kiakadtam, el sem akartam mondani, de asszem komolyan megfeküdte a gyomromat a dolog.

Méghogy gondozatlan..................... Ja, és "rokon", szóval tudom, hoyg a kissebbik lányával 26 kilót hízott, míg terhes volt................. Bxa meg! Hülye 3,14csa!!!!!!

Pffffffffffffffffffff

Márti!!!
Nagyon szépek voltatok!!!! :)

Tand!
Ne haragudj! Igazad van. Nagyon nem jutott eszünkbe a helyzeted!

Még akartam valamit, de nem jut eszembe...................

Ja, Mni! Monácska 178 centi, 88 kilóról indult, most 98 kiló!!! És dagadt...... Rohadjon meg az ilyen védőnő.................
Vendég

Halihó!
Zsu: foggalmam sincs , hogy miből következtetett arra, hogy hamarabb szülök.
Mpatr: ez k.rva jó, mennyi paraszt ember van :D :D :D (de mekkora türelmük van az e-on osoknak!)
Márti. Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Nagyon szépek a képek!!!
Pumperka: Szép a gy.szobátok!
Bocs ha többiekre nem reagáltam!
Jó éjszakát mindenkinek!
Pussz

Kép
enikoe182

Monácska :lol: , jól tetted, hogy így beolvastál neki! :wink: Nyugodj meg, és csak nevess a nőn, hogy most hogy főhet a feje! :D

Kép

Kép
mzx

Megyek, mert már egy órája itt ülök és nagyon nem tetszik a pocaklakó pöcsösnek!

Mártinak nagyon nagy gratula, gyönyörű voltál!

monácska: Király vagy! Akkor hozzám mit szólna a védőnőd??? +22 kg! Szerintem panaszold be a főfő védőnőnél. (van olyan is) az ilyen hülye picsának ez kell :twisted: szerencsére az enyém tündérke, 2x voltam, és már csak 1x kell mennem. mindig azt a kilót írja be, amit bediktálok, meg se mér 8)

juditkecsk: :cry: :cry: :cry: lefekvés előtt gondolom adtál be vmi lázcsillapítót, majd holnap reggel szerintem vidd el dokihoz, ha nem lesz jobban.

jó éjszakát!
Vendég

Márti, nagyon sok boldogságot Nektek, csinos voltál és baromi jó volt a hajad! :)
Mona, ez a védőnő tiszta hülye!!! A 10 kiló nem is sok, engem meg pont ezért dicsért meg a doki! :) Vannak akiknek ez a kg kérdés a mániájuk... de most az utolsó hónapban már nem tök mindegy? Mikor voltál amúgy utoljára? Én sem járok túl sűrűn (múltkor 2 hónapig nem voltam), de azt mondta nem baj, ha nincs probléma. :)

Vettem ma én is málnalevél teát, de az van ráírva, hogy hasmenés estén javasolt... most hülye vagyok, lehet nem jót vettem? :oops: Nem éppen hasmenés elleni teát kellene innom... :(

KépKép
KépKép
mni

Mni, nekem köhögés ellen javasolja a zacsi :shock:
mindegy, lehet hogy a szülésnél sz.rt sem ér, de nem fogunk fosni meg köhögni. Az is valami!!! Meg olyan friss íze van. Szóval nekem bejött, bár a legtöbben nagyon fikázzák. Ízlések...

Monácska, ismét egy strigula a Magyar Egészségügy Hülyéi avagy akikre nem vagyunk büszkék falon... nem az első. Vajh az uccsó??? :roll: :roll: Jól tetted, hogy kiosztottad, legalább már van miért pofázzon rád. Legalább Te tudod, hogy jogilag nem vagy köteles elfogadni a védőnői szolgáltatást. Ha majd elakadsz a gyerekkel kapcs, mi majd megkérdezzük a jófej védőnéniket neked. Szóval nyalja ki!

Jimm, jobb lett a kedved?

Gordon hívott este kártyázni, de mire megfürödtem, elaludt. Én pont így voltam apával tegnap este...csak én nem kártyázni akartam vele :oops: :oops: sebaj, ma is volt nap :oops: :oops: :lol:

Összeszedtem a kimosandó cumisüvegeket meg a mellszívó alkatrészeit, de semmivel sem lett több kedvem a mosogatásukhoz... Asszem egy kanál citromsavval a motyogatógép gondjaira fogom bízni a dolgot. :oops: A forró, párás levegőnél jobban semmi sem fertőtlenít :wink: legfeljebb majd az autotokláv funkcióra rakom.. :wink: :oops: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Na megyek és megmaszom magamat gátilag. :oops: :lol:

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]M írta:mpatrni, nekem köhögés ellen javasolja a zacsi :shock:
mindegy, lehet hogy a szülésnél sz.rt sem ér, de nem fogunk fosni meg köhögni. Az is valami!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Márti!
Nagyon szépek vagytok!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?