Új privát üzeneted érkezett!

Egcsi!
Nagyon édes :) Míra is így reagált anno,de Ő a sütőtökre :) azóta sem eszi :)

Rita!
Amikor gondoljátok :) nem is tudtam h. ismered Ancsáékat :) tegnap mondta :) s tényleg még régen raktál fel képet Bercóról is(azt hiszem Lili névnapi köszöntésekor)
Részeges kollega nagyon gáz :shock: :twisted:

Mese!
Irigy :) de jó lehetett az édeskettes :) Gyerekekről képeket nem raknál fel ?
Minden vizsgád sikerült?

Anikó!
Képek???????????????????????????? Csigázol itt minket :)

Rólunk:Tegnap Bálint megkapta a 4 hós oltást és egy mukk nélkül tűrte.Még mosolygott a dokinénire is :) Meg is dícsérték milyen szép a bőre :oops: Majd kb. 2 hét múlva megyünk dokinénihez kontrollra.

Míra élvezte a farsangot,mondta is papának kár hogy nincs mindennap farsang :) Ma ha hazajön ismét beöltözik :)megbeszéltük :)

S pár Míra beszólás:
Jövünk haza az oviból s megszólal:
Anya valami megcsípte a lábam könyökét :shock: (ez mint kiderült a bokacsontja)
Üzenetet kaptam,rezgett a telefonom a szekrény tetején,Míra megkérdi:
Anya pukiztál :oops: :lol:
felvett egy kockás szoknyát,csíkos harisnyát,mondom neki a szoknyát vedd már le mert úgy nézel ki mint egy cigányasszony.Errre mondja ,nem baj ma cigányos leszek :)
S a képek :)
Kép Kép
s ennél a képnél azt mondta apjának:Apa fényképezz le a Micimackós újságommal is :)
Kép

ezt meg úgy szeretem :)
Kép

KépKép
viranka

Képek a farsangról:
Lili egyik legjobb barátnőjével:
Kép
Csoportkép:
Kép
Csoportkép, csak lányok:
Kép
Lili mint pillangó. :)
Kép
Óvonénikkel:
Kép
Megy a tánc! Lili másik legjobb barátnőjével:
Kép
Kép
Kezdődik az óvodai zenés műsor:
Kép
Húúú de sokan, Micimackót éneklik:
Kép
Megy a műsor:
Kép

Kép
Kép
trita

Vera: Hát igen. Kicsi a világ. :) Ancsa az egyik legjobb barátnőm. :) Nagyon szereti a kis Mírát. :)
És akkor mikor mehetünk hozzád? :wink: Te mondd meg. Csak jövő hét jó már.. Kedd kívételével..
Ancsa már mesélte a farsangotokat. Nekünk is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy volt zenés műsor. Egy kéttagú zenekar gitáron adták elő a gyerekdalokat. Gyerekek tényleg nagyon élvezték. :)
Míra is nagyon szép a kis jelmezben. :)

Egcsi: Kép. :shock: :lol: Nagyon édes Bence. :)

Mese: Jó hogy jöttél. :) Örülök, hogy jól vagytok. Olaszország klassz lehetett! :) És gratulálok a vizsgáidhoz!

Na, vár a munka.
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Nálunk most ez a párbeszéd zajlott le tegnap: :)
Lili: Anya, én nagyon szeretlek, elveszel feleségül?
Én: persze kislányom!
Kitti: Én is! Én is!
Én: Persze, téged is!
Lili elment fátylat tenni a hajára és felvett egy szoknyát.
Így Kitti is kapott egy szoknyát.
Lili: Anya, akkor fogd meg a kezem és menjünk körbe.
Így egyik oldalamon Lilivel, másik oldalamon Kittivel körbe-körbe megyek a szobában. Majd megáltunk.
Lili: Anya, most csókólj meg, mert én vagyok a feleséged.
Megcsókólom.
Kittit is megcsókolom. :)
Este jön haza apa.
Lilike újságolja apának: Anya elvett feleségül! Most már nemcsak apának van felesége!
Kittike: Én is! Én is! :) :) :)

Kép
Kép
trita

Egcsi,kép :lol: tök jófej!!

Vera,Balázs bőre :x nem semmi tényleg nagyon csúnya volt!Szegénykém :(
Mira édes pofa az újságjával :) egyemmeg!Nálunk detto ez megy csak Hercegnők magazinnal, és Barbis újsággal :P
Jók a képek :wink:

Mese,vizsgákhoz gratula, a lényeg hogy megvannak :wink:
Olaszország...mh........de klassz is lehetett 8) :) Jól tettétek, hogy elmentetek.És kicsit pihiztetek, kell azért néha gyerekek nélkül is :wink:
Bál, te biztos szép voltál, de én azért sokkal többre értékelek egy ilyen kis kiruccanást mint O. ország!Szerintem ezerszer többet ér mint egy rongyrázós, puccos, sznob bálozás :? :wink:
Tőlem ezek naon távol állnak.

Rita,Lili nagyon szép volt, kis pillangónak :) Bál, :evil: durva lehetett az a pasi.De én is mérges lennék, ha apa azért nem lépne közbe :?

Szerencse rendbe vagyunk, nagyjából.Eszti köhög még, de az orrát már alíg fújjuk.Csak kifele lábalunk.................... :)
manóci

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:08-kor.
galagonya1

Hali!

Rita, Vera, pillangók gyönyörűek!!! Látom a csajoknál a királylány jelmez évezredes favorit :D
Kitty duma édes, nálunk csak a neeeem, és az adddd iddde a sláger. Meg a kesztyű..

Minden vizsgám megvan!!! Már csak a diploma írás van hátra!
Nálunk sajna kimarad a farsang, holnap lesz, és mi elmegyünk.. nem megy oviba. De furi, mert nem is szóltak, na jó, múlt szerdán volt utoljára, meg tegnap nem néztem meg a faliújságot. De azért jelmezt csinálni, beszerezni nem 1-2 nap..
Megbeszéltem reggel ovónénivel, h majd jövőre, amikor saját korosztályával lesz.. Pedig lehetett volna úgy szervezni h de marad..

Egcsi, az már nem megy, szoknya visszakerült hugimhoz, a hajamat meg fodrász csinálta meg kontyba :? késő bánat, csak jó érzés volt az ovodába menős, boltba menős, itthoni cuccok után igazi NŐ lenni. Na majd jövőre!

Andi, szó szerint: puccos, rongyrázós volt a javából.. de hát, ha a férjemnek ilyen állása van, nincs mit tenni :lol: van ott egy 4 gyerekes anyuka ismerősöm, mi legalább jót hülyéskedtünk, ittunk, megpróbáluk a kaszinóba elszórni a bónjainkat, de sajna folyamatosan nyertünk.. pedig nagy tétekkel játszottunk :-)

jelentem, nekiálltam gyerekekről képeket kicsinyíteni

Mee
meske

Hali! :)

Pillangócskák édesek! :D Bálint nagyon huncuttul néz, fel lehet kötni a gatyót.... :lol:

Andrea :)
Micsoda torta! :shock: Biztos fini volt, jól néz ki. :wink:
Iskolaérettségi: Gratula, lényeg, hogy megvan! :wink: Pszichonéni :roll:

Rita :)
Párbeszéd :lol:

Manó :)
Ma ugyanezt csinálta Bence a borsóval...4 kanál borsó, elkezd vernyogni és utána bevágott még 1OO sárgabarackos almás cuccot+1OO szőlőlevet. 8) Válogatunk 8)

Többiek? Pussz!!! :wink:

Ma nagy meglepetésben volt részem. Bence bekakált és apuka önként, szólás nélkül tisztába tette!!!! :shock: Így néztem, mint a smile :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mese!
Ennyire kicsínyítesz ?Vagy már el is utaztatok?

Rita!
majd megdumáljuk smsben :) De tényleg bármikor jöhettek,amikor ráértek :)

Egcsi!
Vauuuuuu :) Vannak még csodák :) Berciről nem tettél képet :wink:

Manó!
De jó hogy egészségesek vagytok már :) Bálint most taknyos+olyan mint egy csiga folyamatosan folyik a nyála :) emiatt néha kicsit nyűgös :( Te is régen raktál képet :) :wink:

Ja s Apuka farsangról hamar eljött(mert nem mondta senki h. maradjon :evil: néha annyira szőke :evil: ) s Míra Tigrangó-vá mutálódott :) (másik anyuka később érkezett és csinált képeket )
Kép
Kép

KépKép
viranka

És hogy Kitti se maradjon ki. :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Halihó!
képeket küldtem,akinek tudtam a címét.Mese,a Tiédet nem találtam. :?
Bocs,de most csak ennyi.

Puszi:Anikó
vakili

Vera :)
Megszakítasz a képkicsinyítésbe! :lol: Berci meglátta a Tigrangót, reakció:Anya! Nézd a tigris bekapta a kislány fejét! :shock: :D

Rita :)
Nagyon aranyosak a lányok! Két kis ballerina. :D

Anikó :)
Megkuksizom! :wink:

Berci hajvágás után:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó!

nekem nem jött át :cry:

Egcsi!
bocsi :lol:

KépKép
viranka

Ez gyönyörű!!!!! Olyan, mint a lakberendező magazinokban. Ilyen konyhában szívesen főzőcskéznék, már ha egyáltalán ki tudnának zavarni a fürdőkádból. :D Nagggyon király! Megérte várni rá! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Megpróbálok gyorsan írni, míg leányzóm alszik, de nem ígérek semmit, előre is bocsi, ha valakit kifelejtek. Pedig bőszen végigolvastam mindent, de az sem volt kis idő, jó sokat írtatok! 8)

Először is: fotók mindenkinél naggggyon cukik! :D

Anikó
Én megkaptam a képeket és gyönnyörűűűűű! Már nagyon várom, hogy lássam élőben is! :wink:

Vera, Rita
ezek a dumák! 8) :D

Vera
Tetszett a szőke Apu. 8) :lol: :lol: :lol:

Andrea
Sajnálom az egész tortúrát, de túl vagytok rajta, hamar elfelejti.
A 7 év otthonlétet pedig megértem, tényleg gáz lehet! Nekem is szuper, hogy vannak a kis fuvlás növendékeim itthon, mert annyira jól tud esni kicsit valami mást csinálni! :oops: :D

Mese
Irígykedek. :D Fotókat várjuk ám! :wink:
Különben meg tök igazad van a nagykerrel kapcsolatban, én sem értem, hogy ami ott kint tud működni (és nem csak olaszországban), az nálunk miért nem?

Felkelt Flóra, mennem kell.

Pusssssz :D

Orsi

avocado

Anikó,nekem se jött :(

Egcsi,Berci nagyon édi :) új séróval!

Vera,köszike, igen már, jó hogy túlvagyunk a betegségen!
Én farsangost nem tudok rakni, mivel itthon nem rendeztünk bulit :lol: :lol: :lol: oviba meg ugye nem járunk :cry:
De kérésedre rakok azért 1-2-őt! :wink:

Ez a barbis újságban volt most, és naponta be kell tenni a kisasszonynak a műhajakat :) ez a nagy szám most

Kép

Hannus már egyedül próbálkozik enni

Kép

Játszottak együtt a búgócsigával

Kép

Kép
manóci

Vera,Manó!

Pedig küldtem Nektek is!!!! :shock: :shock:

Bocs,de mennem kell,megyünk Első Emelet koncertre! :lol: :lol: :lol:

vakili

Anikó!
Most át is jött mind2-re :) válaszoltam is :)
Első Emelet VÁuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tök jó lesz :)

KépKép
viranka

Nagyon aranyosak a lányok! :) A múltkor adtam Bence kezébe banánt, megnézte és eldobta. Egyébként mindent a szájába vesz. :)
Búgócsiga 8) Gyerekkori emlékek.... :D
Barbis újság, műhaj. :lol:

Orsi :)
Szia! :)

Timi :)
Mi van veletek? Vizsgázol még? 8)

Utolsó hetem lesz a suliban a jövő hét. Kicsit furi lesz... 8)
Bence megint szörcsög :roll:
Jön a tavasz, tegnap már 18 fok volt. :wink:
Tegnap kaptam egy szép kis rózsacsokrot apától Valentinra, mert ugye nem lesz itthon, kedden utazik. Beírtam neki egy piros pontot. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó
Tündériek a lányok! :D

Egcsi
Szia :wink:
18 fok: de jóóóó! :D Igaz mi sem panaszkodhatunk, ma csodálatos napsütés volt és már nincs olyan hideg nap közben, lassan itt is tavaszodik. :D
Rózsacsokor :D

Mi ma ünnepeltük Karcsit, és feltettünk egy csomó fotót végre, amit már 1 éve tervezgettünk, csak most realizálódott. Tegnap megcsináltuk a keretezést, kartonozást és ma felraktuk. Majd világosban lefotózom és felteszem, nagyon klassz lett. Csupa madeirai fotó, amiket még akkor csinált Karcsi, mikor kint éltünk és kirándulgattunk. Kicsit nosztalgiázunk, mikor ránézünk. 8)

Most menem kell.

Pussssz :D

Orsi

avocado

Egcsi, :) :) Mi is szörcsögünk :( tököm tele már ezzel!Tavasz, de jóóóó, itt is jó idő volt ma, de azért nekünk még várni kell a 18 c-ra :roll:
Apa, de aranyos :wink:

Orsi,köszi :)

Anikó,nekem is átjött.Nagyon szépek vagytok, jó ízlésre vall. :) :) Legalábbis az én stílusom is ilyesmi :wink: Kádnál az egy tv?Jól látom??
Első Emelet, fú de jóóó.imádtam őket :P :P Már ott vagytok, most látom mennyi az idő :lol: mi meg megyünk is fürdizni Kép
manóci

Anikó milyen volt a koncert?
képzeld a képek átjöttek miután elküldted csak nekem :shock:

Egcsi
18 fok,de jóóóóóóóóó mikor éesz már itt is annyi 8) apjuk milyen kedves :)

KépKép
viranka

Egyetértek, pecer kivan ezzel a sok betegséggel. :x Ráadásul éjszaka Berci is belázasodott, pedig neki semmi látható oka nem volt. Testvéri szolidaritás... :roll: Most két kiskályhám van itthon. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!

Vége a vizsgáimnak szerencsére, de nem szabadult fel egy kis isőm sem. :?

Lillának beadattam a bhimlő elleni oltást! Elég csúnya pöttyök jöttek ki rajta, de mondta dokinéni, hogy nem fertőz! (megjegyzem majdnem 7e ft az oltóanyag) Erre oltás után két- két és fél héttel a LIlla csoportjában elkezdett terjedni a himlő. :shock: A pofámról szakad le a bőr, és csak remélni tudom, hogy nem tőlunk kapták! Múlt hét csütörtökre CSengő is elkapta sikersen. Ő most van benne a legjobban, ma éjszaka két órát sikerült összesen aludnunk a többiben sírt. :cry: Kivagyok!

A másik, hogy lehet, hogy nincs meg az a gyakorlatom, amit a kórházból kilógva csináltam annó, így csinálhatom újra, meg a mostaniakat is meg kell még csinálni. De nem elég, hogy enyni gyakorlatra kell menni, még az iskolát is bezárták, ahová eddig jártam. Itt Egerben meg nagyon gáz olyan iskolát találni, aki fogadna gyakorlatozni. Áéáááááááááá...

A fejem is fáj....

Szóval jól vagyunk. :? MInden kép szuper!

Anikó!

Én megkaptam! Csodaszép a lakásotok!!!!! Gratulálok!

Mennem is kell!

Millió puszi! Már nem ígérek semmit, egyszercsk jövök! :roll:

Berci boldog névnapot! (tudom hogy még itthon sem nagyon tartottátok a névnapokat, hátmég kint...de most láttam a naptárban!)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Manó, Egcsi, Timi
Minden apróságnak jobbulást!
Én is csak csatlakozni tudok, csak én nem írom ide a csúnyább változatot 8) , és sajna csak az jön az ujjam hegyére, mert mi már okt.-nov. óta kínlódunk, 1-2 hét volt, amikor senki nem volt beteg, de javarészt vagy egyik, vagy másik, vagy mindkét gyerek, vagy épp mi de betegek voltunk. Én is már NAGGGGYON várom a tavaszt!!!!! :roll:

Bercinek boldog névnapot (még ha nem is tartjátok). :wink:

Hozok 1-2 sztorit Gergőről, aztán mennem kell.

Pénteken az óvónéni azzal fogadott, hogy az alvásnál Gergő odanment hozzá, hogy Ő a Kitti mellett akar aludni (ja, csak annyit, hogy úgy 1,5 hónapja egyszer a Gergő megjegyezte, hogy neki a Kitti lesz a felesége 8) ). Marika néni kérdezte, hogy miért is akar ott aludni, erre Gergő közölte "Mert szeretem!" :shock: :D 8)
Kérdeztem, hogy Kitti mit szólt hozzá, erre az
óvónéni röhögve "Hát, neki sem volt ellenvetése." 8) :lol:

Erre ma felhív Kitti anyukája, hogy mikor reggel beértek, Gergő jött ki Kitti elé, Kittin napszemüveg volt és Gergő "Kitti megnézhetem a napszemüvegedet?" Persze Kitti odaadta és közölte az Anyukájával: "Anya ez a barátom, Gergő." 8) :lol: Szóval úgy érzem ez már az első szerelem. :oops: 8)

Na, puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:16-kor.
galagonya1

Timi :)
Bakker :shock: Nem irigyellek, bár az éjszakákat el tudom képzelni... Itt beadják a barihimlő oltást kérés nélkül, Bercinek semmi baja nem lett. Szegény csajok! :?
Névnapi köszöntést köszi. :wink:

Orsi :)
Készülhetsz az anyósszerepre. :lol:
Köszöntést köszi. :)

Andrea :)
Ha nagyon betegek lennének nem mennék, de nem olyan gáz, orrfolyás. Viszem őket daycare-be, sok kárt nem csinálnak, onnan hozták a kórságot. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja, Berci haja,muszáj ilyen rövidre vágni, egyébként 2 hetente lehetne nyírni, olyan gyorsan nő. Így cirka 1 hónapot kibír. 8)

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dícséreteket,még én sem tudok betelni a látvánnyal. :lol: Igazából élőben még jobb,mert ugye panel méretek miatt nem tudtam rendesen fotózni.Az előszobát nem is sikerült igazán,mert valahogy nem fértem hozzá.Ott van a gyerekek kőzet és kristálygyűjteménye,hát nagyon hangulatos! :wink: Ha belép valaki a lakásba,meg nem mondaná,hogy panel 9.emeleten van szerintem.
Igen, a kádon TV van :oops: ,apa évek óta vágyott rá. Valahogy mostanában nem kell a gyerekeket elzavarni fürdeni. :wink: :lol:

Egcsi:boldog névnapot Bercinek! Vagány a sérója! :lol: Fránya betegség! Jobbulást Nektek! :evil: 18 fok:de jó Nektek! :lol:
Apjukod nagyon rendes! :lol: Nagyon pedálozik utazás előtt,ha még a kakit is kiszedte. :lol: :wink:
Nagymamám is azt mondta,hogy Ő még csak újságban látott ilyen konyhát. :D

Orsi:édes a szerelmes sztori! :D Ezek szerint már túl vannak a bemutatkozáson anyóspajtinál. :wink: :lol:

Timi:a fene ezt a sulit! :evil: Betegség is.....hát nem irigyellek! :cry: Jobbulást oda is!

Andrea:én is bírom már ezt a jobb időt!Táncvizsgáról sajnos lemaradtunk,mert épp beteg voltam. :? Legközelebb szerintem májusban lesz.De járunk folyamatosan,és nagyon élvezzük!!! Tegnap már swinget és quick stepet is tanultunk (remélem jól írtam) :oops:
Nagyfiad tortúráját sajnálom. :cry: Dávidot ennek ellenére ott hagyod? :?
Szüleidet nagyon sajnálom,remélem nem lesz semmi baj! :cry:

Vera:írtam. :lol:
Koncert szerintem nagyon sz@r volt.Mint kiderült,kb.6-7 számot ismertünk csak.A hangosítás borzalmas,torz, a világítás primitív,szóval egy nagy nulla volt az egész!!!!A zenekar egyébként mindent beleadott,de szerintem értékelhetetlen volt az összhatás! :evil:
LÁnykád tündéri! :lol: Tényleg szépen javul Bálint bőre.

Manó:édesek a lányaid! :lol: KOncertet fentebb írtam. :cry:

Rita,Mese:nagyon irigy vagyok a bálért,én még soha nem voltam ilyenen.Pedig imádnám a szép ruhákat.Régóta vágyom rá! :(

Mese:Olaszország húha,de irigy vagyok ezért is!Én már egy kétnapos vidéki túrát is nagyon értékelnék apácskával kettesben,de gyermekeim még a táncóráinkat is nehezményezik. :twisted: :shock:
Nem lesznek már túl kicsik azok a képek? :wink: :lol:

Rita:édesek!!!!! :lol:

Eszter nagyon régen járt erre. :shock:

Na,most már mennem kell,így is túlteljesítettem a tervet.Na meg a többire nem emlékszem. :cry: :oops:

Puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Egcsi,Bercinek mi is Boldog NÉVNAOT kívánunk!!!
Jobbulást a kis "melegeknek"! :P

Orsi,kis szerelmesek, de édesek 8)

Timi,éjszaka :? hát az átlag 2x-es, 3x-os keléssel, és a taknyolásos időszakban a szintén 2-3 órás alvással, anggyon átérzem, és megértelek, hogy kivagy!!! :( Fel a fejjel :!:
Mit tanulsz?Milyen gyaksira kéne menned? :roll:

Anikó,ez a lakás panel?????? :shock: Ne máááár!Nem gondoltam volna, mert tényleg gyönyörűűű!Akkor jó sok melótok lehetett benne, és valószínű hosszútávra ott fogtok lakni, ha ilyen szépen megcsináltátok?!
A tv- a kádban, naggyon klassz!Egyből kiszúrtam :wink:
Koncertet, sajnálom!Nekem is voltak barátaim, de ők azt mondták, jó volt.A hangulat is :roll:
Tánc, tök jófejek vagytok, tetszik nagyon!! :) :wink:

Elutazás, hát igen!Mi is készülünk pár napra apával valahova,/mi a nászútunk óta nem is voltunk sehol :( /de nálunk Hannus függő a dolog!Jó lenne már, ha átaludná az éjszakákat.Csak akkor hagynám itthon, amúgy nem!
manóci

Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:16-kor.
galagonya1

Andrea, mi az a JMK? :roll:
manóci

Játék-Mozgás- Kommunikáció Óvoda
http://jmkovoda.fw.hu/
galagonya1

Reggelt! :D

Köszönjük a névnapi köszöntéseket. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kinek reggel, Egcsikém! :lol: :lol: :wink:
Ha jóűl sejtem akkor: Kép így ültél le!Itt most ugye du. van, de én most így vagyok itt :wink: Ez az igazi, gyerkők szunya, anya meg ........élvezi a délutánt :lol: :lol:

Andrea,köszi a linket, megnéztem!Klassznak tűnik!Ha jól látom ez nem fizetős, ugye?Rendes ovi-ovi!Tetszik az elvük is :wink: Vidd el Dávidot szerintem is.

Csajok, ma fölállt Hannusom a járókában :) :) :) Elöször feltérdelt, majd onnan felhúzta magát :P és olyan cukin mosolygott közben rám!!! Kép
manóci

Sziasztok!

Míra elment apjával objektívet venni,Bálint végre hajlandóságot mutatott arra h. szopizzon,most meg pihen :)

Bercinek boldog névnapot :)
Egcsi, mennyi is az időeltolodás? Apjuk már MO-on?

Manó!
De ügyes Hanna :)

Andrea meglestem aképeket,tök jók az oviról :)

mék eldőlök egy kicsit és hallgatom Bálint morgását,koppanásait az ágy szélének :)
szép estét :)

KépKép
viranka

Manó:gratula!!! édes lehetett. :lol:
Ugye?Más is mondta,hogy ahogy belép hozzánk,elfelejti,hogy lakótelepen van. :wink: Egyszerűen imádok itt lakni!
Lehet,hogy az volt a baj a koncerttel,hogy nem nagyon ismertem a számokat,azt én is láttam,hogy az igazi rajongók nagyon jól érezték magukat a küzdőtéren,de a kivitelezés nekem akkor is borzasztó primitívnek tűnt.Ennyi pénzért én mást vártam.De mondom,ez nem csak az én véleményem volt,sok embernek csalódás volt az egész.
Örülök,hogy a barátaidnak tetszett. :lol:
Mi 12 éve nem voltunk kettesben sehol,mióta Gergő megszületett. :shock: :?

Andrea:igen,nekem használt a kinez.Decemberben voltam Nála.Azért ez nem rendszeres,csak akkor megyek,ha úgy érzem,nagy a gáz.Ha gondolod,beszéljünk,és megadom a számát,beszéld meg Vele,hogy mi a véleménye.
Nehéz ez az ovi dolog. :?

Egcsi:hogy bírod az egyedüllétet? :shock: Fiúk jobban vannak?

vakili

Vera:egyszerre írtunk!Puszi
vakili

a teljesség igénye nélkül..
Íme a gyermekeim..

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
meske

Mese
:shock: :shock: hűűűűűűű te nagyon régen raktál képeket :)
Tüncire rá sem lehet ismerni :) Nagyon szép kiscsaj :) levi is hatalmas :)

KépKép
viranka

Mese,biztos rég raktál képeket, mert én nem is emléxem rájuk :oops:
De nagyon szépek a gyerekeid, egyszerűen gyönyörűek :) :)
manóci

A kérdéses időben hajnali fél 5 volt. És igen kv is játszott. :D
Álldogálós képet kérek! :wink:

Fiúk jobban, csak az orruk folyik. Mondjuk az is elég. :roll:
Egyedüllétet jól bírjuk. :wink: Apája 3 órás késéssel indult New Yorkból, mert szakadt a hó. Képzelem milyen boldog volt. 8)

Mese :)
Mekkorát nőttek és milyen szépek! Télleg régen raktál képeket. 8)

Apjuk hazaért, mint említettem 3 órás késéssel. :roll: Ma korábban végeztem a suliban, elmentem vettem egy-két dolgot a gyerekeknek. Bercinek pólókat kell vennem a tavaszi-nyári szezonra, mert a garnítúrát, amit tavaly nyáron vettem, már majdnem kinőtte. Pedig akkor még bőven jó volt rá. :roll: Majd jó lesz Bencének. Milyen jó, hogy két fiam van. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szép napot :)

már 1/2 4-óta fent :evil: Bálint új szokása felkel szopizni és utána dumál. Vagy nem szopizik és dumál :evil: Mire elaludt Míra felkelt :evil: és dáthás is vagyok :evil: :evil:

Egcsi!
S hogy tetszik a szingliélet :wink: Unokatesóm is most jött haza,s meghozta a hideget :)
S Te is hajnalbankelő lettél?

S mostanában Míra így kedveskedik :) Anya Én úgy szeretlek,mint ételben a sót :) :)

no mék mert kicsi lányom felöltözött aztán lassan mehetünk oviba :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

az első kép a fiamról

Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika :) :)

Aranyos :)
S nevet találtatok már?

KépKép
viranka

sziasztok!

igen, röstellem is, hisz nyár óta ígérgetem.. de így legalább van benne meglepetés!!! :wink:

Köszönöm a dícséreteket.. még jövök képekkel, ennyivel nem ússzátok meg.

Egcsi,
jó is az ha van még aki hordja. anyagi csőd ez a csaj, itthon sokat van Levi cuccban, de 1 öltözködős baba, és én ezt imádom. Cserébe viszont mini a csaj, 80- as méretet hordunk, (van 74- es is) legalább kihasználja. A legjobb a dzsekije, 68-as, meg a szoknyája is 68 :-)

Képzeljétek síelésből megjövet fájt a betömött fogam, azóta is fájdogál, és már 2. alkalommal van ez. cataflan, tel, erre kaptam időpontot 26-ra!!! Miii???? Hülye asszisztens! Ma hívom a dokit h nemááááá, addig elpatkolok, erre 1-kor szólnak, h jöhetek 3-ra. A fogdoki a király!!! van 2 gyerekem, hééé!
mekkora mázli h nemrég szólt ide anyu, h jön 2- re, mert apu vett Emilyt (vonat) Levinek, és én megmondtam h az nem jó a fasínünkre. Nem hisznek nekem, rápróbálják, és ha nem jó, nem kapja meg a fiam. (tegnap volt névnapos, és igen, nincs a naptárban. De a 70- es években még benne volt, és a bátyám is Levente. Úgyhogy én most is tartom, meg juniban is :lol: ) aztán meg az oviba Leviért 3-ra.
megyek is felkészülök lelkileg h gyökérkezelés lesz..

puszi
Mese
meske

Míra kezd pöttyös lenni :( bárányhimlős lett szerintem,doki meg csak holnap de. :(

Rita
talit csúsztassuk :(

KépKép
viranka

Visszaolvastam mindent, de szerintem nagyon hiányos leszek, mert rendesen néznem kéne, kinek mit is írjak, viszont időm erre nincs, így előre is bocsi. Nem tudom, mennyire érthető, amit írtam, na mindegy. :roll:

Andi
Gratula az első fotókhoz. :D

Mese
Fogad :( :evil:
Képek: nagyon szép mind a kettő! :D

Jaj, közben az enyémek meg ölik egymást. :shock: :?

Vera
Bárányhimlő :( Én Gergőt beoltattam, Flóra majd a 18 hóssal kapja meg, az jövő hónap. De én örülnék neki, ha az oltás mellett elkapnák, akkor tuti túl lennénk rajta, csak nem lehet szövődményes a dolog.

Anikó
Érdekes lehet a kádban tv-t nézni. 8) :D Én annyira zuhanyzós vagyok, hogy egy évben 1x ha teleeresztem a kádat, annyi nekem elég is. Zuhanyozni viszont IMÁDOK! :oops: :D

Nálunk a helyzet változatlan, Flóra meggyógyult, Gergő megint lebetegedett. Már meg sem lepődtem. :? Persze most az oviban jött ki (tegnap), hívtak is, érte kellett menünk, szegény nagyon sz..ul volt. Viszont az antibika olyan gyorsan rendbehozta, hogy ma már semmi baja nincs, rohangál, úgyhogy szerintem jövő hétre rendben is lesz. De addigra meg Flóra fog tuti megint lebetegedni. :roll:

Na, a lányom itt fetreng a földön, mennem kell.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi,ti se tudtok kikecmeregni ebből a rohadt takonykórból :evil: :cry: :cry: Jobbulást!!

Mese,Fogad, fúúúú az jó gázos! :( Neked is jobbulást, előre is!

Egcsi,tényleg te már egyedül :( Azért jó, hogy bírod!De jó, te már tavaszi-nyári rucikat veszel?Már én is úgy tartanék ott!De majd március vége-április körül!Addig itt még úgyse lesz túl jó idő :roll: :? Viszont nekünk is tuti kell majd egy csomó minden,akkorát nőtt Esztike!
És igen, egyetértek milyen jó is az egyneműség ilyenkor :wink: :lol: :P

Andi,Nagyon édeske a babád a képen :) De klassz idén is lesz egy kismamink :wink: és egy kis bébi hozzá!

Vera,Barikaság :lol: nem baj.Legalább túl lesztek rajta!Én nem is oltattam be őket, és nem is akarom!Jobban örülnék, ha összeszednék majd ovis korukban, akkor tuti átmegy rajtuk!/oltás még bizonytalan, nem olyan régi dolog nincs róla annyi tapasztalat, nekem azért nem annyira szimpi/biztos ami biztos kapjuk el! :wink: :lol:
Talival, hát hogyne halasztanánk,megvárunk minden kis beteget, beleértve magunkat is!Mert mostmár ha törik, ha szakad megyünk :P :P :P majd!
manóci

Manó
Most csak neked a bárányhimlővel kapcsolatban: megértelek, mert én is ugyanígy éreztem a dologgal kapcsolatban, de megkérdeztem a dokit, akiben maradéktalanul megbízok, mert egy nagyon alapos és mindent átgondoló doki és ő azt mondta, hogy azért ajánlja, mert a bárányhimlő nagyon sokat változott a mi gyerekkorunk óta és mostanában nagyon sok a szövődmény. És végleg az győzött meg, hogy találkoztam egy 3 gyerekes anyukával, aki azért oltatta be a gyerekeit, mert a szomszédjukban 2 gyerek is szövődményes lett, az egyik 1 hétig nem bírt lábraállni, a másiknak meg a hallásával lett gond. Na, ez nekem elég volt, inkább beadattam. Persze én is akkor lennék nyugodt, ha most elkapnák, mert az oltással enyhébb lefolyású és szövődménymentes, de akkor legalább tuti biztos vagyok benne, hogy túl vannak rajta. Szóval megértelek, hogy úgy érzel, ahogy érzel, nem könnyű eldönteni, hogy mi is a jobb. :?

Puszi :D

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?