Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Ritkan szoktalak titeket olvasgatni.

Eloszori is itt is szeretnek gratulalni Pandacskanak es Apacseknak!
Egeszseget es sok tejcit kivanok nekik.

Amiert jottem az:

Kis*!
Lattam a finom kokusztekercsed es hat nem hagyhattam ki.
Tegnap keszitettem, most a maradekbol fotoztam!

Hianyzol am kozulunk.

Magi
(2008. aprilis-majusi babavarok)

Kép

Kép
Vendég

LAPTETŐ :D

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

alle: nagyon sajnálom :cry: hajrá április!

pandus: nagyon édes a kislányod :wink:

nyuszi: mennek a drukkok+++++

csibe: drukk+++++

magi: nyami kókusztekercs! :lol:

katica
katica30

Csibe,
kicsi a világ :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

SZÉP NAPOT MINDENKINEK :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Sziasztok,

Nyulasz nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen Nálad. Kép

Megigértem párocskámnak, hogy csak holnap tesztelek, úgyhogy izgi :wink: Ja és ma csinálom meg a kókusztekercset is. Bella fajta recept alapján.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

Hanyadik napon vagy?
Sajna én most nem ehetek kókusztekercset a diéta miatt
:cry:
gizmixxx

Gizmixxx ET+10. napon vagyok. Nekem sem szabadna kókuszos tekercset ennem. Neked mennyi Metformint ( nem emlékszem pontosan, hogy mit kell szedned :oops: ) Én 2x1000-es Meforált szedek.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Alle,
Hajrá május!

Csibe,
+++++++++++++
Érzel egyébként valamit?

Nyulasz,
Remélem mindent rendben találnak!

Dezsi
?

Lányok,
Nagyon édesek a kiscsajszik a fényképeken. Hiába ügyesek ezek a dokik és biológusok, na és nem utolsó sorban Ti is.:)
Vendég

Bella semmit nem érzek. 2 nap és kiderül, jaaaaaaaj de messze van szerda, vagy túl közel :roll: .?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

Adimet 500 szedek 3*1/nap
gizmixxx

Csibe: gigadrukkhegység :) :D

Nyuszi: már lehet alszik :) Minden okés lesz, hipp-hopp itt lesz :D Drukkolok nagyon :)

Ma megint hétfő van..
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Csibe,
Az jelenthet jót is! :wink:
Vendég

Nyulasz!

Szorítok nagyon!

Csibe!

Te mióta szeded a Metformint?
gizmixxx

Gizmixxxx jó kérdés. Szerintem 1 évig szedtem 2x850 adimetet, majd kinevetett diabetológus és közölte, hogy ekkora súllyal, ami nekem van min.3x850, de 3x1000 Adimet kéne. Közöltem Vele, hogy én próbálkoztam 3x850 szedni, de a hasam nem birta, így váltottunk 2x1000 meforálra.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

És egy évig nem lehetett lombik?
Én is most szoktatom a szervezetemet. Múlt hét kedden bevette egyet este de denem sem bírta a hasam így öt nap szünetet tartok és ma este veszek be egy felet 5 napig utána emelem 2x1/2 és így tovább. Remélem így megszokja a szervezetem. Fogytál tőle? Vannak mellékhatásai?
gizmixxx

A gyógyszer és a lombik között nincs összefüggés, max. annyi, hogy jó minőségű petesejtjeid lesznek.

Kép

csibe
csibe32

Gizmixxx, ezt annó egyik ismerösöm irta nekem:
[quote]P írta:róbáld meg negyedenként, 2-3x negyeddel kezdeni, utána ha amellett már ok, akkor 2-3x fél, stb.Szerintem jobb lesz. A hasmenés nekem nem múlt el, Enterobene-t szedek mellé, reggel 1-et, így nincs gond. A hasfájás, szédülés elmúlik majd. Fontos, hogy csak akkor emelt az adagot, amikor már a kisebb mellett javulnak a tüneteid!
Nekem a 3x850-et kb. fél év alatt sikerült elérni

Kép

csibe
csibe32

Dezsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Lánykák!

Nyulasz!
Sokat gondolok Rád! gondolom, most éppen kómásan ébredezel :D Bár csak már én is itt tarthatnék... De ennek is eljön az ideje :D Nyulaszom, gyere hamar :!:

Csibe!
Nagyon nagyon szorítok Neked! Kell, hogy pozitiv legyen a teszt!!!
:( nem vagyok valami fényes hangulatomban, írok püt. Most már minden mindegy hangulatom van. Tán csinálok a B tervhez egy vonalzót :?
dezsina

Dezsi, kérésedet utasításnak veszem, és igyekszek majd egy pozitívat tesztelni :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csajok merre jártok?

Megcsináltam a keksztekercset kókusz nélkül, mert nem volt itthon :twisted:

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

Akkor nekem az orvosom miért mondta, hogy 3 hónap amig kifejti a hatását a gyógyszer és addig nem is ad lombikra időponotot :roll: :roll:
gizmixxx

Nem tudom, érdemes lenne diabetológussal beszélned-e témába.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Az utasítást teljesíteni kell :!: :!: :wink:
Milyen a kókusz tekercs kókusz nélkül :?: :shock: Mit tettél bele? csokikrémet?
dezsina

Vajkrémet :D . Tudod kell a kilóknak :wink:

Kép

csibe
csibe32

Én is épp most végeztem a tekercsekkel, tegyek fel képeket?? :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
tegyél!
Lassan már én is csinálok ilyen fincsi sütit! :D
dezsina

tudunk enni...Kép Kép Kép
Vendég

apacsikrek mikor kukkolhatlak meg titeket?
Vendég

ez lemaradt:)
a mai banán nyammogás :lol: Kép
Vendég

Még csak hűlűnk :) :D :D
Kép

Csoki: ari a Bébi :) Titta matat :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,
látom, nem volt ma nagy pörgés. Ma már dolgoztam...nem esett jól :roll: Tegnap megérkezett a mikulás is...élveztem a mai napot. Most épp Bailey'st kortyolgatok, fejfájás-mulasztónak.

allegrobarbaro

Sziasztok!
Elhavaztam magam, takarítás és bevásárlás és magándiákok, hogy mire beülti lesz, el legyek látva. Tegnap megkíséreltem este írni, de a laptoppal a hasamon kidőltem.

Mostsebtiben visszaolvastam, hosszabban fogok írni, de most csak ennyire futja, futok a vérvételre és UH-ra.

Csibe, nekem is 4 hónapot modott tanárúr. a BMC-ben ez így megy. Azt hiszem a Kaáliban csak 3 hónap. De igazság szerint neked ezt nem is kell tudni! Szerdán produkálsz egy szép HCG-t, és akkor már csak a ksitesón gondolkozhatsz!

Magika, mehógelőztél! Szép lett a kókusztekercs! Nyam nyam! Én is megakarom csinálniiiii!

lányok, a méhpempőt már ehetem szerintetek? Most vagyok a stuimu 5. napján. Pocim egyer jobban érzem. a szurikat én szúrom, a 3. nál már besokkallok néha, az már fáj. az első 2 megsem kottyan. Ennyi a tűrőképességem ezek szerint?

Csokinyuff, édes a baba!

Panda baba is döndörűűűűűűűű! még lehet képet tenni! Hogy vagy Pandus?

Lányok, most rihanok, jövök ma még!

Puszi

Brumi
Vendég

Sziasztok,

Brumi legyen igazad :wink: A méhpempőt nyugodtan szedheted, sőt.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Lányok!

Csibe!
drukkok ezerrel a holnapi erős pozitiv teszthez! Várjuk a jó híreket!

Nyulasz!
életjel??? :D

Brumi!
Nagyon ügyi vagy! Néha én sem bírtam már a szurikat! De muszáj! Drukkolok!
dezsina

Dezsi!

Hogy vagy?

Csibe?

Neked is fájt a hasad gyógyszertől? Én majd el alszok tőle és fáj alul a hasam. Halgattam rád és csak egy negyedet vettem be :lol:

Csokinyuff!

Nagyon tündéri a kislány :) :) :) :)

Nyulasz!

Nagyon várlak a hírekkel!
gizmixxx

Dezsi, a próféta szóljon belőled :wink:

Nyulaszt ma engedik ki a kórházból?

Pandácska, mit mondott szülészorvosod, miért nem ért be a szülésedre?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

Már csak egyet kell aludnod :D
gizmixxx

sziasztok!

nyuszi: ????

csibe: nagyon drukkolok+++++

kis *: nyami kókusztekercs! :wink:

brumi: drukk, és gyere mesélni, hogy mi volt az uh-n!

rólam: pénteken megyek vérvételre a kaáliba, prolaktin-ellenőrzés.

katica
katica30

Gizmix!
köszönöm kérdésed, most elég jól vagyok. Megnyugodtam. De csak azért, mert beadtam a kérvényem örökbefogadásra. Ez annyiban jó, hogy végetért a rettegésem attól, hogy nem lesz gyerekem. Lesz. Igy vagy úgy. Most már sokkal jobban alszom. Persze tovább próbálkozom, de ez most a B terv.
ha készen lesznek a vizsgálatok, akkor indul a lombik? Szerintem egyszerre megyünk neki :)

Katica!
Drukkok a vérvételre. Mikor lesznek eredmények?

Csibe!
Nagyon szorítok!
dezsina

dezsi: jó a B terv :wink: még aznap lesz eredmény. reggel odamegyek, leveszik, aztán hazatámolygok. majd visszamegyek aznap később, és már meg is van az eredmény. remélem, jó lesz az érték, vagy legalább csak annyira rossz, hogy a lombikig be tudja a doki állítani a jó értéket.

katica
katica30

Sziasztok!

Megjöttem az Uh és vérvétel túráról... Érdekes, a bal oldalon nem találta először a tüszőketm, még pisilni is elküldött, hátha amiatt.. Aztán egyet talált. A másik oldalon 5-6-ot... Ezek szerint az első UH-n az őstüszők voltak, és az, hogy akkor 16-ot számolt, nem jelenti azt, hoyg annyi tüsző is lesz. :( Emelte egy picit az adagot, most 175NE Puregon helyett 200 NE-t kapok. (adok magamnak) aztán mondja biológusnéni, hogy csütörtökön kellene rosszalkodni, ezzel a kifejezéssel. Miért pont csütörtökön? Még csak a stimu 5. napján vagyok.... Vissza is kérdeztem, hogy a házaséletre gondolt? Ühüm volt a válasz. Érdekes.

Jó volt beszélgetni ott lányokkal, több terhes kismamával is beszéltem, van aki 4. éve jár oda, és van aki 1 éve. Bízni kell... És nem feladni...

Csibeeeee! Drukkolok holnapra!

Én pénteken megyek megint, csütörtökön kinezhez, hátha feloldja még azt a negatív energiát is, amiről nem tudok a beülti előtt :)

Nyulaszka, haza értél? Mi volt a vizsgálaton? Remélem jól vagy!

Dezsi, örülök, hogy jobban alszol sokkal. Én ma is 4-kor keltem, már kezd elegem lenni, mert este viszont 8-kor kidőlök.

Katica, a prolaktinvizsi most lesz először neked? miért viszgálják külön?
Ha ezen múlhat a sikerkes lombik, akkor hajrá jó eredmény!
Vendég

Katica!
mennek a drukkok a jó eredményhez! Az jó, hogy még aznap megtudod! A várakozás a legídegtépőbb! Például én nem is tudom, hogy néztek e ilyet egyáltalán :?

Brumi!
Nahát! Eltüntek a tüszők? Én ilyet még nem is hallottam :roll: De jónak találom az eredményed, mert általában több tüsző lesz a végére! Azt sem értem miért kell már a 7. napon huncutkodni, amikor csak kb. a 15. nap körül lesz a randi. Addig az még 8 nap :shock: Hát jól fognak tolongani a srácok! :D
Nekem álmatlanságom volt már jó ideje, az idegeim felmondták a szolgálatot. De most jól vagyok, már csak fogyni kéne. Azt a 12 kilót,amit a 4 lombik alatt felszedtem :D
dezsina

Sziasztok!
Ma hazaengedtek,még úgy mozgok mint egy 100 éves,fáj a poci,meg a vállam,meg a tüdőm,de csak ha megyek.Minden tökéletes belül.Holnap még írok,most nincs kedvem.Bocsi.
Mindenkinek drukk,amihez kell.
És köszi,hogy gondoltatok rám.
Vendég

Nyulasz!
De jó hogy vagy!
Holnap várom az élménybeszámolót!!!!
Pihizzél!!!! :D
dezsina

Nyulasz!
Örülök, hogy vagy! Pihizzél csak, amennyi jólesik! :roll: :D
Pusszantalak, és örülök, hogy minden rendben odabent!

Brumi: azért kell biza huncutkodni, mert utána sem lehet :lol:
Meg a punkció előtt sem 5 nappal..
Azt is vegyük számításban, hogy az orgazmus akár tüszőrepedést is indukálhat :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Lányok!

A 2. lombik - beültetés eredményét várom, szombaton megyek vérvételre a Kaáliba.
Mit "szoktak" ilyenkor érezni? Kicsit aggódom, mert én semmit sem érzek! (már ajánlgatták a mellfeszülést, haspuffadást, szagérzékenységet, de semmi). Csak depis vagyok és hőemelkim van - de úgy tudom, az az Utrogestantól.

Üdv Mindenkinek: Till
tillidian

Sziasztok,

Nyulasz, örülök, hogy minden ok odabenn. A fájás meg elmúlik, pihenj csak.

Dezsi,
jó a B tervetek. Én is ezen gondolkozom, de azt hiszem, majd akkor hozom fel a páromnak, ha a 2. lombik sem sikerül (de persze fog, május szép hónap, akkor volt az esküvőnk is, és párom is májusban született)

Tilli.
ne keress jeleket, mert az mindenkinél más...A hőemelkedés jó is lehet, állítólag aki hőmérőzik és peteérés után fenn marad a hője, az lehet babás is. Úgyhogy bízz a kicsinyeidben, beszélj hozzájuk...vagy tereld el a figyelmed, olvass, sétálj vagy bármit, ami nem babával kapcsolatos. Drukkolok nektek!

allegrobarbaro

Kis*, háááát, nekünk bizony ezt az előtte 5 napot nem mondták, úgyhogy nem is tartottuk be :D De azt igen, hogy beültetés után már lehet huncutkodni (persze csak módjával :wink: )

allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?