hű csajok, megint nehéz lekövetni titeket. már egy órája csak olvasok, pedig szombaton voltam utoljára.
juditkecskemét - jobbulást!!
amúgy nem kapok százalékot, hogy ennyit reklámozom
de szerintem tényleg szuper az a hastartó cucc amim van. fehérneműnek néz ki, alul tépőzáras csík és fel lehet húzni egy anyagrészt a hasra. nekem tök megkönnyebbülés ha felveszem. jópár kiló súlyt levesz. talán jó lenne, hogy a császárseb kevésbé legyen érzékeny
mzx - 33 sok? ugyan.... én 34 leszek idén és még csak az első baba jön, szóval relatív...
autó - eszterxx, milyen toyotát néztek? nekem a céges előtt egy corollám volt, a régi típus 97-es évjárat és imádtam, soha semmi baja nem volt 8 évesen (egy barátnőmtől vettem használtam és barátnőnek is adtam tovább úgyhogy tudom, hogy azóta sincs). neki 2 gyerekkel minden befér hatalmas a csomagtér. 2 éve 8 évesen 1,2ért adtam el. mondjuk egyesek szerint úgy nézett ki mint egy csótány
mert fekete is volt, de nekem tetszett...
most egy nissan note-unk van, az is elég tágas, amolyan mini-egyterű, a babakocsi ugyan csak úgy fér bele, hogy előretoljuk a hátsó üléseket, de azt egy mozdulattal lehet
a hitel ügyben csak beállhatok a sorba a vadiúj lakásunkkal és kocsinkkal.... mondtam is Attilának, hogy nagyon vigyázzon magára!!
valahol tiszta gáz, hogy pasi nélkül szinte elképzelhetetlen, hogy nekifusson valaki gyerekvállalásnak. ki tud egyedül annyit félretenni és megkeresni, hogy fenntartson lakást, autót, gyereket... csodálattal nézek az egyedülálló anyákra komolyan!
jim, nagyon cuki az uh kép, én is vaciáláltam, hogy még jó lenne egyszer elmenni, annyira kíváncsi vagyok az arcára már Eszternek.
panny, szép lett a szoba! és neked sem kicsi a pocakod!!
elsárkányosodás - egyértelmű jeleit fedezem fel magamon. egy rossz mozdulat, vagy szó és már ugrom....
a Kútvölgyiben már nem volt pénteken látogatási tilalom, tuti lassan feloldják mindenhol
linocs, volt egy barátnőm aki 90 kg körül kezdte és szülésre fogyott 14 kgt kg - úgy látszik a természet menedzseli, hogy mi a jó. (tök egészséges volt a baba) még soha olyan jól nem nézett ki mint a 9. hónapban...
egyébként ki is a szülésznőd?
monácska, ugye neked a Ferenczi Erzsi? és szimpi volt ugye?
beus, szerinted fontos az elektromos mellszívó? nekem is van kézi, de nem tudom előre érdemes-e elektromosba beruházni....
nálam most kezdék a babaszoba tapétázást (csak egy fal) holnap be is fejezik, úgyhogy onnantól kezdve már bármikor szülhetek ! tényleg csak már ezt volt hátra meg pár cucc a kórházi csomagba.
nameg a szülésznő , fel is hívom mindjárt az újat...
persze én nem sietek. egyszer a március 4et álmondtam meg, ki tudja....