Új privát üzeneted érkezett!

Ja! És én is bánom, hogy Anitával nem igazán tudtunk dumcsizni! :( Na sebaj, majd legközelebb. Ugye Anita???

fatima

fatima és fürcsi, vacsi után? én nem nagyon tudok du baba nélkül sehova menni. mert apa csak későn jön. :(
kerekpocak

Hát azzal meg az a baj, hogy Tarek van, hogy már 9-kor elkezdi az ébredezéseit. Ez nem fix, de mi van, ha pont aznap olyanja van????Sajnos apa még nem lett kiképezve ezekre az esetekre. :( És ha hétvégén jönnénk össze? Tudom, hogy olyankor apázik mindneki, de egyszer egyik hétvégét csak kibírjuk nélkülük. Főleg, hogy csak pár óráról van szó. Vagy Csaba hétvégén is el van?
Amúgy én nagyon szívesen benne lennék az esti taliban is, de ahhoz anyóst kéne áthívni.... azt meg a közel jövőben arra az estére tartogatom amikor a barátnőimmel megyek el, mert az már be lett ígérve. :(

fatima

Figyi! Várjuk meg míg a többiek is szólnak, hogy benne vannak a baba nélküli taliban és majd meglátjuk, hogy nekik hogy jobb. Ha mindenkinek OK az este, akkor megoldom valahogy. OK?

(figyleled milyen kompromisszumra kész vagyok! hehehe :)

fatima

nagyon!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ok, akkor ki mit mond, egy nem túl messzi csajos talira? legyen megint, aki bújt aki nem jelleggel. mondjuk 23-a szombat? vagy azon a héten vmikor hétköznap.
kerekpocak

Sajna nekem az a hétvége szinte biztos, hogy nem OK. Akkor megy az uram turnézni, így vagy hazautazom a szüleimhez, vagy anyum jön fel, de így vagy úgy az a hétvége nem valószínű, hogy OK. Azon a héten esetleg a hétfő vagy kedd lenne talán jó hétköznap. De majd meglátjuk...

fatima

Helló!

Amikor megláttam, hogy mekkora nagy az alapterülete a játszóháznak belül, akkor már tudtam, hogy nem nagyon tudok majd beszélgetni :)
Kisebb zárt tér, pl. egy kertesház megfelelőbb egy 2-3 éves anyukájának csacsogás céljára :) Múltkori talin is csak Imivel dumcsiztam sokat, mert együtt kergettük a gyerekeket :)

Egyébként én Fatimát sokkal magasabbnak, Nikit meg sokkal alacsonyabbnak képzeltem, hehe :)

Végül fél hétkor, lila fejes üvöltő hiszti kíséretében tudtam kirángatni a gyermeket a csatatérről. Ő tuti jól érezte magát, az anyarabszolga meg a szokásosat hozta... ott is voltam, meg nem is :)

Babátlan nekem nem megy, mivel együtt közlekedünk. De bármi másra máskor is szívesen megyek megint, főleg ha egy futtbalpályánál kisebb, nagyjából veszélytelen, belátható területről van szó :)

Na puszi. Tanulok.
tündérkisfiú

Sziasztok!

Most aztán jól irigykedem itthon! Nagyon sajnálom, h mi nem tudtunk elmenni, de sebaj, majd legközelebb!!! Én benne vagyok egy csajos taliban is, csak ne 23.-án, m akkor pároméknál szalagavató és nem jövünk haza :twisted: :twisted: :twisted: (persze, csak ha rám is vonatkozik)

Szerintetek normális h Petrának egy napig van láza, utána semmi, majd következő nap hőemelkedés, utána semmi és most megint hőemelkedés gyanús.

Teri

KépKépKép
pruci

Csajok, nekem a hétköznap jobb, de ha hétvégére jön ki és előre megbeszéljük, még jó is lehet.
Csak tudjátok van hétvége, amit itt töltünk Tatabányán, mint ezt is:)

Csinálhatjuk, h. kitűzünk egy időpontot és aki bújt, aki nem.
Persze úgy, h. minél többen ráérjünk.
Most mindenki kedvet kapott úgy érzem.
Csak ne én mondjam meg mikor. Döntsetek ti. Hát igen, én ilyen hárító vagyok. Ja, és döntésképtelen. Fú, sokszor katasztrófa. És attól félek, h. Emma ezt látni fogja rajtam majd és ő is ilyen döntésképtelen lesz....
Na ebbe most nem megyek bele inkább.

Kép
niki30

Teri, nem a fogatok jön?

Kép
niki30

Nem tudom h az is jön-e, már nem is számolom, 7 úgy kijött h észre se vettük, de elképzelhető, mára már olyan hurutosan is köhög. De a torka már nem piros. Ha ma is felmegy a hője, akkor holnap ügyelet:(

Lányok! A szülészetisben Kata írta, h a pici Csengét elvesztették! Írjatok bíztató szavakat!!!!!!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Nem tudom h az is jön-e, már nem is számolom, 7 úgy kijött h észre se vettük, de elképzelhető, mára már olyan hurutosan is köhög. De a torka már nem piros. Ha ma is felmegy a hője, akkor holnap ügyelet:(

Lányok! A szülészetisben Kata írta, h a pici Csengét elvesztették! Írjatok bíztató szavakat!!!!!!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

De ha hétköznap, akkor tutira nem OK a délután Zsófinak. Te el tudsz szabadulni Niki altatás után???

fatima

sziasztok......
benéztem, de bocsánat most nem írok, annyira nem tudok mit, mert olvastam a hírt............. :(
remélem Kata és Péter erősek és van segítségük........
puszi mindenkinek......
mangó

Csak bekukk... elromlott a laptopom es a gep hetvegen az apae... tudjatok mindig a fodrasznonek a legrosszabb a frizuraja na nalunk is ez van a geppel mar egy hete nyavajgok de meg semmi.. :evil:

tali - uuuuuuuuuuugy sajnalom hogy nem tudtunk elmenni de az az igazsag hogy ezt nagyon ereztem...

orvendek hogy jol sikerult es szeretnenk mi is csatlakozni a kovetkezokhoz...

most olvasom Csenget el is ment a kedvem az irastol bocsi majd holnap irok

puszi agi

Kép
cica_1

:cry: :cry: Én töröm meg ezt a borzasztó csendet. :cry: :cry: Gondolom mindannyian nagyon elszomorodtunk Katáék tragédiája miatt. Én is tökre ki vagyok. Ez olyan igazságtalan. Mármint az élet! :( De azért bízom abban, hogy Marcival minden a legnagyobb rendben lesz és hamarosan hazamehetnek az otthonuk melegébe.

Visszaolvastam a szülészetisben. Egészen Emma, Tarek stb születéséig. Olyan megható volt. És már milyen nagyok! :) Nagyon rohan az idő! És olyan hamar felnőnek. Ki fog hozzám bújni és "megenni" = puszilni pár év múlva???? :oops:

Na jó! Befejezem. És áttérek vidámabb témára.

KÉRDÉS!!!
Szerintetek melyik a kényelmesebb utazás egy kb 1 éves babával? Autó vagy repülő? Én az autóra szavazok, mert akkor állhatunk meg amikor akarunk stb, míg a repcsi fix oda és vissza is.
Lassan tervezni akarjuk a nyaralásunkat és ezért kérdem. A legutóbbi (már annyit agyaltunk) úticélunk SZLOVÉNIA!!!! :) Szerintetek??? Valakinek esetleg tapasztalata?

Na lépek. Tarek lázad. Viszam alukálni.... :)

fatima

Én az autó mellett voksolnék, bár Szlovénia nincs messze repcsivel, de autóba jobban befér ágy, babakocsi, és a fél háztartás (pl egy csomag pelus se kicsi), és rugalmasabb a megállások tekintetében is.

Juli 8 hónapos volt amikor kocsival mentünk Horvátországba, és nagyon jó volt!!!

Klári
Kép
ganti

hajnalban indultunk, így az út nagy részét átaludta. De mikor éhes volt megálltunk, stb.

Repcsivel is mentünk, de az macerás a sok cucc miatt + reptérről is el kell jutni a szállásra stb... :wink:

Klári
Kép
ganti

Sziasztok Csajok!

Hazaértünk, itthon vagyunk.
Jól sikerült anyukáméknál a hétvége.
Az esti kiruccanás kevésbé. Nem, nem Emmával volt gond, anyukám negyed 12-től fél egyig sétálgatott vele, nézelődtek a lakásban. :D Pár barátnőmmel voltunk, az jó volt, de a helyen gagyi zene szólt és Palcsó Tomi is katasztrófális volt. Szal, nem éreztem magam annyira jól, mint azt vártam.

Fatima, nocsak, már tervezitek a nyaralást? Tök jó, Szlovénia:)
Hát én is valószínű kocsival indulnék neki.
Nem tudom Tarek hogy viselné a repülőt.

Mi március elején megyünk Alsópáhokra, a bababarát Colping Hotelbe. Már úgy várjuk. Jah, és van gyerekfelügyelet:)

Ti hogy vagytok? Hétvége?

Kép
niki30

Most olvasom Klári, h. ti 8 hónaposan mentetek Horváto-ba?
Bevállalósak vagytok.

Kép
niki30

Hehe 7 hónaposan sátoroztunk. na jó, 1 éjszakát csak, igaz akkor 10 fok volt. Juli durmolt ezerrel, csak én nem aludtam, azt lestem nem fagy-e meg :lol:

Klári
Kép
ganti

húúúú niki, megnéztem nagyon állat! én is én is!!! ráadásul asszem van üdülési csekkünk, és ez elfogadó hely. lehet h jónás előtt elmegyünk mi is oda! nagyon szimpi!

nekem most lesz a szülinapom és ajiba azt kaptam h egerszalókra megyünk 3 napra a barátainkkal. (meg samuval ofkorsz) csüt. du indulunk, vasárnap jövünk vissza.

fatima: sztem a repülő is jó, én lehet h egy hosszú autó út helyett inkább választanám az 1-1.5 órás repülőutat. de ez egyéni dolog. (főleg mi nem voltunk samuval még sehol, szal nemtom)

vége a 7végének megint jön az apanélküliség :( még jó h utazunk :)

lányok nekem a hormonjaim (ahogy mi mondjuk a mormonjaim) iszonyú h mit művelnek. olyan vagyok itthon mint egy fúria. vmi rémisztő. szegény csaba.

holnap megyünk jónáslesre!!!
kerekpocak

30. hét!!! hihetetlen!!!
kerekpocak

Jónásles, hihi :) Lassan Neked is lassítanod kéne, nem? Jó tudom, nem könnyű, h. közben Samuzol.
Basszus Zsófi, de ahogy így elnéztelek, úgy m :shock: mozogsz, mintha nem lenne pocakod és nem a JÉZUSOM 30. hétben lennél.
:shock: Mindjárt szülsz.

Klári, azta, húúúh, sátorral 7 hósan. És még azt gondoltam, h. én tök merész vagyok ilyen téren. De talán mégsem. :wink:
És komolyan 10 fok volt? Hallod, akkor Juli is egy "túlélek mindent" gyerkőc. A finom kislány mögött egy stramm csaj rejlik:)

Zsófi, gyertek, gyertek! :) Poén lenne, ha ugyanazon a hétvégén jönnétek. Mi a 8.ai hétvégén megyünk, pénteki nap.
Együtt vacsizhatnánk, pihizhetnénk és jól kitrécselnénk magunkat.
Na jó, ezt most elképzeltem, de tudom, h. kicsi az esélye, h. ti is esetleg pont akkor....
És még a gyerekek is ellennének együtt, mert én láttam ám, h. Samu nagyon hesszelte az én kisasszonyomat. Öhhöm, Öhhöm. Tarek úrfi meg cseppet sem féltékenykedett:):):)

Mit akartam még írni :roll:
Ja, Egerszalók, barátokkal tuti lesz!

Kép
niki30

Nekünk repülős tapasztalat is van, igaz 2 éves korból, de megosztom veletek:

Előny: gyorsan ott vagy, a repülőút nem viseli meg a babákat különösebben

Hátrány: kényelmetlen, ekkora baba ugye csak ölben utazhat, de nyugton nem marad így se

Csomagokat jól kell logisztikázni, mert egy repülőtéren max. a kézitáska+pelenkázótáska praktikus, a gyerek+2 bőrönd (min.) a repülőre fel és leszálláskor igen macerás, tehát mindent fel kell adni csomagként, viszont mire leszállás után összeszeded (+ babakocsi mondjuk), addigra már azt se tudod hol vagy (nem hogy a csomagok)

Nekünk hazafele bejátszott egy jó órás késés (benne van a pakliban)
:arrow: iszonyú tömegben a tranzitban dekkoltunk egy folyosón, nem tudtuk mikor indul a gép, csúszott az evés, alvásidő :arrow: gyerkőc nyűglődik

Leszállás után gondoskodni olyan taxiról, amiben van gyerekülés (vagy még azt is viheted magaddal), plusz belezsúfolni a fent említetteket, a kezedben egy gyerekkel (apukáról se lóghat 3 bőrönd ugyebár)

Hááááát nem tudom. :lol:

Autó lehet hogy lassabb (biztos :wink: ) de akkor állsz meg amikor a gyereknek szüksége van rá, jó esetben meg alszik egy csomót a kocsiban. Szlovénia meg azért nincs a világ végén.

Na mindegy, ezek az én tapasztalataim 8)

Zsófi fúriaság :lol: Már csak 10 hét!!!

Klári
Kép
ganti

MINDJÁRT SZÜLÖK!!! jézus.

ne is mondjátok. MÉG NEM KÉSZÜLTEM FEL!!! iszonyú gázaosan viselkedem. úgy érzem , h ingerekre vágyom még még sok új élményt nekem ide!!! mert a köv. időszakban (ha jónás is meg lesz) csak böszörményi út oda-vissza vár rám. de remélem nem!!

klári: nem semmi útrakelős jövő-menős társaság vagytok!!! azóta is sajnálmo horvátoországot. :( :(

niki: jó lenne, de tuti nem fog menni, max a köv.- de majd utánajárok, h egyáltalán az műkszik e. apa sulija miatt nem egyszerű.
lassítani: pont, h egyelőre úgy érzem, iszonyúan ki kell használnom minden percet!!!!

:lol: :lol: :lol:
kerekpocak

és klári: már csak 9- mert a 39. héten van a császár.

niki, neked is úgy volt?
kerekpocak

mindig elfelejtem hogy "csak" 39 hetes bérletet vettél :lol:

Horvátországot én is Zsófi!! :cry: Majd jövőre :wink:

Holnap írok még Zsófi a félelmeiddel kapcsolatban de most hulla vagyok :?

Klári
Kép
ganti

:lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Sziasztok!!!!!!!
MEGGYÓGYULTAM!!! Legalábbis végre nincs lázam, nem fáj a cicim, nem fáj a derekam, szóval minden a régi!!!
Voltam a mellemmel a János kórházban is, mert sajnos annyira nem segített semmi sem!
Mivel kamaszkoromban is többször (14-17 éves koromig) volt, hogy begyulladtak a tejmirigyeim, még le is is kellett szívni...most is ezzel hozzák összefüggésbe, hogy én ilyen típus vagyok és nem biztos, hogy jó ha szoptatok. Ezért is van, hogy havi 1-szer begyullad, bármit is csinálok ... csak egyre rosszabb! Nagyon nehéz megbarátkoznom ezzel a gondolattal, hogy hagyjam abba a szoptatást és apasszam el a tejemet - egyenlőre még próbálkozom szopiztatni - legalább még 1 hónapot!!!
Úgy összetörtem mikor ezt mondták ...:cry:

...közben Balázs szeme váladékozni kezdett megint, mint az első 6 hétben ... valószínű el kell mennünk a Heim Pál-ba könnycsatorna átmosatásra!!! Ezt hogy csinálják pontosan? Olyan szörnyen hangzik! :shock:

Egyébként próbálom lassacskán visszaolvasni amikről lemaradtam az elmúlt majd' 1 hét alatt!!! Borzalams volt ... sajnos a telefonszámot is csak most olvastam, pedig lehet, hogy segíthetett volna! De azonnal kiírtam - és legközelebb az lesz az első :wink:
Bár remélem nem lesz legközelebb!!!!

Örülök, hogy a tali ilyen klasszul sikerült! Én is nagyon szívesen mentem volna ... de még suliba sem jutottam el, olyan szarul voltam.
Remélem a következőn ott leszünk mi is!!! :P

És akkor rakok fel 2 nagyon friss, mai képet:

Kép Csábos tekintet

Kép Keresi a cicit:) ... és még rajtam a deréköv sajna a héten...

Kép
bogen

Sziasztok!

Benéztem hétvégén, csak nem bírtam írni mert pont a szomorú hírt olvastam...

Milyen hangulatú volt mindenki a tali után! Örülök hogy ilyen jól sikerült!
Meséljetek mit játszottak a gyerekek? Azt már tudom hogy Samu és Emma szemeztek és Mirkó rohangált, de ezen kívül?
REmélem lesz még ilyen és akkor tudunk jönni.

Engem leterített az influenza, pechemre pont a járvány végén kaptam el (láz grrrr), még most is van hőemelkedésem és fáj a torkom, mert ugye gyógyszer nem vehetek be, csak pár szem lázcsillapítot ami nem megy át a tejbe csak minimálisan.

Bogi: De jó hogy te meggyógyultál! Bazsi nagyon szép, sokkal idősebbnek tűnik az első képen a koránál!

Zsófi: El sem hiszem hogy nemsokára izgulunk értetek ezerrel! Nem baj ha fúria vagy, kismamáknál megbocsátható! Godolom Csaba is így gondolja!

Niki: De jól hangzik ez a kiruccanás! Én is megnéztem és tök szuper hely! Mi márciusban megyünk Kehidakustányba, de az nem ilyen gyerekbarát. Ha ezt előbb mondod... Már lefoglaltuk a szállást, de majd legközelebb ide megyünk.

Fatima: Szerintem is jobb az autóval az utazás, ahogy Klári írta az nagyon meggyőző. Szlovénia tök jó hely, tengerpartra mentek vagy a hegyekbe? VAgy mindkettő helyre? :wink:

Klári: Sátorozás jó kis kaland lehetett pici Julival! A lényeg hogy anyához lehessen bújni akkor nem lehet baj. Én erre gondoltam nyáron amikor 4 hós Benivel nyaralni mentünk Balcsira.

Szép napot!
Én megyek orrot fújni :cry:

Kép
viky30

Viki, jobbulást?
Beni azért jól van?

Kép
niki30

Jobbulást. (elnézést)

Kép
niki30

Sziasztok!

Fatima: én az autóra szavazok, de mi most is visszük a fél háztartást!!!!! :roll: Képzeld én is megjártam a gyeddel, úgy ahogy Te is! Mehetek be az OEP-be!!! :evil:

Bogen: jó hogy meggyógyultál! Nem semmi ez a csábos kép, kár, h fiatalabb mint Emma! :wink:

Alsópáhok tényleg jó lehet, de drága is, nem? :roll:

Viki: Homeogene 9 homeopátiásat szoktam szedni torokfájásra, és nekem nagyon bejön. Mondjuk 900-1000 ft egy doboz, de ha nincs más megoldás! Jobbulást! Beni hogy van?

Lányok: le szeretném szoktatni Emmát az éjszakai evészetről, tudtok segíteni, hogy hogyan csináljam? 7 hónapos és szépen eszik, gyarapszik, szóval semmi sem indokolja, hogy egyen éjjel, de mindig kiköveteli! :roll: Kinek eszik még éjjel a csemetéje? (Tareket tudom :wink: ) Ha van ötletetek, segítsetek légyszi!!! Légyszi, légyszi, légyszi.......

Zsu
svs

Zsu: Köszi a tippet! Meg is rendeltem apánál, este hozza a bogyót. Remélem van a patikában.
Beni is eszik még éjjel egyszer és nála sem indokolja semmi de a vízitatás és teaitatás sem jött be nálunk, ezért én még adok neki haladékot. Próbáltuk már többször hogy apa ment és itatta de mivel hozzászokott hogy fel sem ébred hanem álmában szopik egyet ettől felébredt és alig akart visszaaludni, ezért nem kísérletezem egyelőre. De a tippeket én is szívesen veszem én is!! (Amúgy 4+5 óra most az alvási ritmusa éjjel.)

Kép
viky30

Köszi lányok!!!
Szerencsére Beninek kutya baja! KOPP-KOPP
VAn fikusz az orrában de kitüsszenti, remélem ha eddig nem volt baja most már nem lesz.......
Dumál, mászkál - kizárólag állva kapaszkodva hajlandó újabban.
Sokat eszik, vidám, csak én bírom nehezebben, hisz sokat kell vele játszani, de nem baj!

Kép
viky30

Emma 2 körül ébred (8-kor eszik, fél 9 felé alszik), egyszer visszaaltatjuk, utána 3-4 között ébred újra, akkor megetetem és alszik 7-ig! Szóval "csak" 2-3 órát kéne ráhúzni, de nekem az is soknak tűnik!
Mit dumál Beni?

Zsu
svs

Viki! Gyógyulj meg!!! Írtam is választ a prividre...

Zsu, Viki: Éjszakai szopizásról én hamar leszoktattam Balázst, de úgy tűnik szerencsém is volt! Ugyan még megébred 3 körül, amikor szopizott - de hamar egyedül visszaalszik ... szóval én kb 2 hét alatt szoktattam le - 2 hónapos korában. Amikor felébredt és nyöszörgött, nem mentem oda hozzá, van hogy ez fél óráig is eltartott de aztán visszaaludt. Van hogy nem aludt vissza és a nyöszörgés sírásba váltott - akkor odamentem, puszilgattam, simogattam de nem vettem ki a kiságyból és visszaaludt - van hogy emiatt fent voltam 1-1,5 órát, a szopi meg 20 perc lett volna, de nekem megérte.
Mostmár este 20-tól alszik reggel 5ig, akkor szopi, de ez még félálomban és 8-ig még alvás. (...) Utána pedig jön az éberség napközben :wink:
Persze nyilván nem ilyen egyszerű, de nekem így lett szerencsém...

Pénteken megyünk a Heim Pál-ba a szemészetre, most beszéltem a doki nénivel - előbb megvizsgálják a szemét, de valószínű hogy kell ez a bizonyos könnycsatorna átmosás... :cry: :shock:

Kép
bogen

Zsu: Pont egyszerre küldtük el 13.42-kor :P :P :P :P

Kép
bogen

Hahó!!

Én ma babanet napot tartottam és megcsináltam Fatima currys csirkéjét és Anita pogiját!!! NYAMMMMMM nagyon fini mindegyik.

Bogi de jó hogy meggyógyultál!!!

Viki neked meg jobbulást.

Juli a talin szintén rohangált, csomó motor/bicikli volt, ő azokra nagyon rákattant, de ott volt Apukája is, így én tudtam a csajokkal beszélgetni, Apa meg rohant Juli után. :lol:

Zsófi
- szóval tegnap még annyit akartam, hogy teljesen normális hogy bezárva érzed magad, mert Samu után nem volt még túl sok időd fellélegezni. Juli majdnem két éves lett mire úgy éreztem hogy újra kinyílt a világ, meg amíg IGAZÁN elfogadtam hogy olyan már nem lesz mit előtte. Neked még lehet hogy nem volt meg ez az élmény, de majd Jónás után meglesz!!!

Még nagyon fiatal vagy, és már két gyerekes Anyuka mindjárt!! Ez nagy dolog és élvezd ki ezeket a perceket mert nagyon hamar felnőnek és "visszakapod" a szabadságodat.

Esetleg próbáld meg Samut többször Anyukádéknál hagyni (nem tudom most hogy áll ez a dolog :?), és akkor többet lehettek Csabával.

Nálunk dackorszak reload. Úgy negyedévente kitör Julinál, beleköltözik a kisördög. OLLLYYYYAN makacs és kitartó tud lenni hogy megőrjít. Szerencsére hiszti a hangos fajtából nincs, csak csendes ellenállás. Pl. mondom gyere cserélünk pelust, erre áll mint a cövek, meg nem mozdul, átnéz rajtam, elfordítja a fejét mintha meg sem hallaná. :twisted: És ha már "nagyon mérges" vagyok se mozdul. Szerencsére elég jól el tudom játszani hogy mérges vagyok (csúnyán nézek, kiabálok), közben meg nevetek magamban mert olyan cuki. 8)

Ma már enyhülni kezd a helyzet, de lehet hogy csak erőt gyűjt. :roll: :evil:

Klári
Kép
ganti

2-2-2-2 8)

Klári
Kép
ganti

samu éjjel levette magáról a hálózsákot és most hőem+iszony nátha.

olyan kis hülye de egyben ügyes, nem? :shock: :shock: :shock:
viszont mától 2 autónk van (már 2 hónapja, csak az egyik rossz volt) így mobil vagyok. fel is vittem a normafához beöltöztetve levegőzni. nagyon nagyon nagyon klassz volt.
holnap is ez lesz a progi, mert bölcsi ugrik (rettegünk, h megbetegszik nagyon és nem mehetünk, meg amúgy sem visszük el így)

hormonok: vmi hihetetlen tegnap este is mit műveltem. komolyan megfontoltam, h annyira ideges vagyok csabára (h mi miatt azt már nemtom) h kint alszom a kanapén, majd rámjött a sírhatnék (nem tudni miért :shock: ) és végül besértődtem és fal felé fordulva duzzogtam. ja és eloroztam csaba paplanját, mert az jobb (! :shock: !) azóta azzal alszom. :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
kerekpocak

mármint levette, majd a nyitott ablaknál aludt egész éjjel egy szál bodyban.... :shock: :shock: szal ezért fázott meg. 12-kor mi csekkoltuk, akkor még rajta volt. szal vmikor éjfél és reggel 8 között szabadult meg az őt vmilyen csak számára ismeretes okból zavaró takaró rétegtől.
kerekpocak

Bogi tok jo hogy meggyogyultal nagyon edes a kis Bazsikad :)
Bogi bar nekem nem hoztak osszefuggesbe ilyesmivel a mell gyulladasomat de kb. ezeket mondtak es en hallgattam rajuk nem tudom hogy jol tettem-e de 2 het laz es fajdalom utan mar nem birtam :( ha birod, a tejecske nagyon fontos de szerintem semmivel sem leszel rosszabb anya ha feladod.

Viki jobbulast...

Fatima nincs tapasztalat de en is a kocsira szavazok, mi is utra kelunk nyaron es azzal megyunk.

Teljesen megnyugodtam ahogy az alvas dolgokat olvasom mert en is le akartam szoktatni a csajomat az ejszakai ebredesrol de akkor ezek szerint ez meg korai (na persze Bogiekhoz kepest nem de hat Bogi "nevelo" anyanak szuletett aki mindent eler a gyereknel :D ) Egyebkent nekem is ezek az otleteim, kaja helyett viz, simizes, puszilgatas de Anna olyan ehes mikor felebred hogy neha azt hiszem leharapja a fejemet :shock: :lol: igy en majd kesobb probalom meg ujra.

Klari satorral :shock: bator vagy en ezt nem vallalnam be...

Csajok lassan mindentol meg vagyok fosztva a gepem nem mukodik, a ferjem tukret valami barom az ejszaka teljesen letorte es most az en autommal jar munkaba lassan ugy erzem hogy mivel nem jarok munkaba nekem semmi sem kell egy kicsit szomoru vagyok mindig azt hallani "te ugy sem kell munkaba menjel" "nem kell dolgozzal a gepen" "ugy-e nem mentek ma sehova?" :evil: ma este megmondom a frankot :wink:

Zsofi en is ugy ereztem a 36-ik heten is hogy nem vagyok meg felkeszulve es majd mostantol keszulok es hipp hopp meg is szultem meg aznap...szerintem meg most sem dolgoztam fel egesszen.... biztos irtad de nem emlekszem miert is kell mindenkeppen csaszarral szulnod???

puszi agi

Kép
cica_1

Zsofi jobbulast szoritunk hogy ne betegedjetek meg jobban. Ahogy olvasom a hormonaid mit muvelnek jol nevetek magamba en is ilyeneket csinaltam, Csabi meg most is retteg mert O nagyon aggodo es ha nem tudja mi bajom van nem tud rajta segiteni es hat legtobbszor en sem tudtam :lol:

Ja mobilitast akkor en most lettem imobil :cry: ...

Kép
cica_1

Ja most esett le, levette a halozsakot? azta, akkor most mar tudjatok hogy ilyet is tud es szamithattok ra :D

Kép
cica_1

szegény ági, tudom milyen én hogy most lett autóm másra se vágyom mint ide-oda kirándulni menni. normafa, vadaspark stb stb.
kerekpocak

Na én is itt... :)

Klári! Nagyon köszi, hogy leírtad a tapitokat nyaralás terén. Én is az autóra szavazok, de mostmár úgy tűnik a férjem is belátja, hogy azzal sokkal jobb lesz. Tényleg sokkal kötetlenebb az utázás, ami nagyon fontos egy kis gyerek mellett.
Sátorozás 7 hónaposan, Horváto. 8 hónaposan :arrow: nem semmi! Frankón bátrak vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

Niki! De kááár, hogy nem volt olyan jó a hétvégi buli! :( Na sebaj! Majd legközelebb! Emma éjjeli sétálgatása a mamával nem semmi!!! :lol: Jó kis stramm nagyija van! (az én anyósom is ilyen:))
Jaja... tervezzük a nyaralást! Sajnos nem tudunk veletek menni Horvátba, mert tutira valamelyik fesztivál idejére esik az időpontotok. :( Így jutott eszembe Szlovénia. Kevésbé zsúfolt, mint Horváto.
De jó nektek, hogy mentek Alsópáhokra. Én is néztem már, de baromi drágának találtam. Mennyiért mentek? Priviben megírod? :oops:

Zsófi! Drukkok, hogy Samunak ne legyen semmi komolyabb baja. Nem lenne szerencsés így utazás előtt! :( Viszont tök jó, hogy kimozdultok! Tökre rátok fér a lakás mizéria stb után! :) Jajjj de jó lesz nektek! Mikor van a szülinapod???

Elküldöm...

Teri! Hogy van Petra? Láz, hőemelkedés? :(

fatima

Bogi! De jó, hogy meggyógyultál! :) Végre! Bazsi biztosan már nagyon várta, hogy a mami újra sokat tudjon vele játszani! :)
Gyönyörűűűű ez a kiskrapek!!!! Micsoda haja van! És tényleg sokkal idősebbnek tűnik a fotókon, mint amekkora. Tarek mellette egy kis egérke!!! hihihi!!!!
Sajnálom, hogy ilyen nehézségeket okoz neked is az állandó mellgyuszi. :( Én detto ez voltam, csak soha nem lázasodtam be! Furi, hogy nekem senki nem mondta, hogy hagyjam abba a szoptatást. Én magamtól hoztam meg a döntést, mert már nem bírtam fizikailag a sok fejést + a rengeteg szörnyűséget, amit át kellett élnem a melleim becsomósodása miatt. :(
Figyi! Nekem is nagyon nehéz volt meghoznom a döntést, de muszáj volt! Különben beleőrültem volna az egészbe. ha neked is meg kell hoznod ezt a döntést, akkor csak arra gondolj, hogy Bazsinak jobban van szüksége rád egészségesen, mint az anyatejre! Az én fiam azóta tápszeres és full egészséges!!! Egyetlen egyszer volt egy kicsit megfázva és ennyi!!! Nem kell úgy gondolni a tápira, mint vmi szörnyűségre! De persze megértem, hogy jobban szeretnéd még anyatejjel táplálni!
Drukkok, hogy jó döntést tudj hozni! :) Bazsinak meg kitartást ahhoz a fránya szemváladékozáshoz!

Viki! Szegénykém! Jól kifogtad ezt az influenza dolgot! Gyógyulj gyorsan és menjünk sétálni!!!! Jó? :)

Zsu! Sajnálom a GYED-et! Mondtam én, hogy ez lesz! :( De lehet korrigálni! Még az a szerencse!!!!
Mikor indultok síelni? De jó nektek! irigy-irigy!

Ági! Kitartást!!! Mindjárt itt a tavasz! Visszakapod az autód és lehet majd csavarogni!!! De azért mondd meg majd este a magadét! :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

Na és akkor a hormonokról.....

Nem tudom mi van velem is!?! :shock: :shock: :shock: Én is totál egy fúria vagyok! Mindenben csak a hibát látom, bármit csinál a férjem. A hétvégén sikerült úgy összevesznem vele (semmi ordiba), hogy utána nem szóltam hozzá egész nap. Még a szombati programot (át akartunk menni az egyik barátunkhoz, ahol szintén pici baba van) is lemondtam fejfájásra hivatkozva, mert bedurciztam. Helyette leléptem se szó, se beszéd az Árkádba és vettem magamnak az H&M-ben egy szép sálat! :lol: :lol: :lol:
Na jól kielégültem ettől!!! hihihi. Aztán tegnap megnéztünk együtt egy filmet. Sandra Bullock, MEGÉRZÉS!!! Nézzétek meg basszus!!! A film vége nagyon brutál! Na és nem bírtam tovább! :oops: Odarohantam a férjemhez (másik kanapéra) és ráugrottam. Elbőgtem magam és csak szorítva ölelni tudtam! Úgy szeretem!!!! Csak hát gondolom most jön ki rajtam/rajtunk egy csomó minden! És most már tudom, hogy sürgősen külön szobába kell költöztetnünk Tareket, mert mi azóta nem alszunk együtt (csak párszor 7végén aludt velünk) és ez nagyon nem tesz jót nekünk. Így még este sem tudunk egy kicsit összebújni. És most nem feltétlenülk sexre gondoltam. csak úgy összebújni, mint régen!

Na jóóóóó.... abbahagyom! Tovább nem avatlak be benneteket a privát életünkbe! :lol: :lol: :wink: :lol: :lol:

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?