Szép estét Mindenkinek!
Szilbee: a legfontosabb: Levente már otthon van, ott volt hajnyírás
Nálunk is aktuális lenne, lassan copfozni lehet a gyerekünk haját
Én sem tudom, mi az a szerepjáték... A rock zene alatt milyen együtteseket lehet gondolni?
Bocsika, de én nem tom.
Balwin Judit: Meg azt sem tom, mi az az emo, másik két fiatal együttesnek már hallottam a nevét a majdnem keresztlányomtól, de nem ismerem. Lehet, jobb is
Én inkább rádió hallgató vagyok, mert úgy gondolom, hogy, ha cd-t hallgatnék, akkor biztosan lemaradnék a rádióban elhangzott valamilyen fontos hírről. Hír és apróhirdetés mániás vagyok. Nálunk este például a férjem azon nevetgél, hogy a fél hetes rtl-es híradó után még megnézzük az atv-n 7-kor, utána fél 8-kor az m1-en
Már amikor belefér az esti programba.
Niki: én nem ismerem a HP-t, de nem túl szimpatikus a könyv eleje sem és a filmekből bemutatott részletek sem, amiket láttam, mert túl félelmetesnek tűnik. Én még például kicsit horror filmet sem láttam soha, amikor terhes voltam, még a Vészhelyzetet sem néztem, pedig az aztán a nagykedvencem.
Bbj: ok, jövőhéten valamikor megveszem a könyvet neked. Én is kérek muffin recepteket (sajnos imádom).
Dorka: egy napra mentek csak? Mi nyáron Cegléden voltunk, ott van fedett gyerekmedence. Közepesen jó. Ki vigyáz most este Szabi babára? Én is úgy elmennék már... irigy vok
Évi: mérhetetlenül szégyellem magam, de még azért nem küldtem el a táblit, mert nem tom hány centivel született a fiam
és a kikönyve meg a szobájában van, amit pont amikor eszemben van, nem tok megnézni. De ígérem, mingyá elküldöm egy tippel
Betti: értettem a viccet
De tényleg szívesen segítek. Hová jársz suliba? Itt Szolnokon van eü. fősuli?
Ditke: vannak tényleg időszakok, hogy nem lehet megmagyarázni, mit miért tesznek, csak túl kell élni
Éjszakai műszak? Van még itt valaki?