Sziasztok!
elsőnek is:
Pati, Isten éltessen sokáig!!!
Remélem nagyon mosolygós vidám szülinapod van
Aztán meg van újra netem, mint láthatjátok
De remélem elnézitek nekem, nem tudok most mindenkire reagálni... nem semmi az elmúlt hét termése... jó kis hf adtatok nekem...
A tali tök szupi volt, csak sajnáltam, hogy le kellett lépnem. Aki még emlékszik, kérek beszámolót, hogy a dúlánk mit mondott
Mire figyeljünk milyen tanácsokat adott?
És micsoda képeket raktatok fel. ezek az esküvőiek nagyon jók
majd én is keresek, bár igaz, nekem is van a esküvői kép máshol. pl itt:
http://www.weddings.hu/blog/kolyok28/
Olyan helyes pocakfotókat raktok fel!
Nekem még szerencsére nem csikos, de kezd fesziteni és nőni.. azt mondta tegnapelőtt az orvos, hogy látja rajtam milyen gyors természet vagyok, de arra kér, hogy lassan tolassak
nagyot mosolyogtam rajta
Márti, örülök, hogy jobban vagy, remélem holnapra teljesen jól leszel. És kivánom, hogy süssön a napocska rátok és váljon valóra minden álmotok
Mni, úgy drukkolok, hogy megforduljon a kicsi, mikor olvastam, Marcinak is mondtam, hogy mivan Veletek, és ő is drukkol.
Volt itt anyós téma is, nos nálunk könnyebb is meg nehezebb is a helyzet
ugye kellően messzi az az 1000illetve 1200km ami elválaszt minket a szülőktől. De most már tuti, hogy mindkét részről szivesen, sőt jönnének a szülés utána segiteni. Csak az a különbség, hogy az én szüleim úgy gondolják, hogy ha a Marci úgyis itthon tud lenni velem 2-3-4 hétig, akkor elsőnek legyünk hármasban. Csak akkor jönnek, akkor viszont jönnek, ha kell, ha kérjük. Amúgy meg akkor jönnek, amikor a MArci elkezdett dolgozni. Az anyósomék meg a szüleim után. Csakhogy anyósom szerint a szüleimnek azonnal ki kéne jönniük, mert ugysem fogjuk egyetül birni...
na majd meglátjuk
Beuska, engem is érdekelnek ezek a tgyás, gyed papirok
lécci küld el nekem is!
Linocs, Beus nagyon édesek a busójárásos képek!
Pepike, vigyázz kérlek magadra! próbálj meg sokat pihenni. drukkdrukk.
Évi, képzeld ma reggel nekem is volt egy kis folt a mellemnél a pizsimen. De napközben nem lett több. Neked is elállt, vagy változó? csak mert a mellbetétet jövő héten kapom meg (2dobozzal hagyott rám a nővérkém, és a költöztető cég hozza majd, naivan azt hittem februárban még majd nem kell
)
Jim, kérdezted a szeméremcsontfájást... nekem január közepétől kezdett el fájni, de sokan mondták azt, hogy ez normális és hogy tágul. A vicc, hogy legjobban este fájt, meg fekvés közben és reggel. Napközben, amikor terheltem akkor nem. Aztán amikor múlt héten otthn voltam és megemlitettem ezt a dokinénimnek, akkor felirt Dvitamint, naponta egy cseppet. És azóta sokat javult. Hogy ettől-e vagy sem, nem tudom, de elviselhetőbbek az esték
(még a szerelmetesek is
)
ja és valahogy a sötét haj jobban tetszik nekem is. az inkább doorsos
Monácska, tök jó ötlet a február 29!!!
És ne aggódj, lehet hogy én is kicsúszom a márciusból
attól mi még itt vagyunk
Nagyon örülök Kikó hireinek!
Pumperka, szeretnék ilyen szépen nézni a szülésem után, mint amit Te magatokról felraktál! nagyon nagyon tetszik!
jó rád, rátok nézni
rólunk röviden:
átköltöztünk az új lakásba. egy darabig nem volt internetünk. most már van, de most lakberendezünk. a cuccainkat a költöztető cégtől a jővő héten fogjuk megkapni. Orvoshoz meg mostantól kéthetente kell járnom. február végén megyek a szülésznőkkel beszélgetni a kórházba. Ja igen, adós vagyok egy itteni szülésfelkészítő-kórház beszámolóval. Nézzétek el nekem, de most nincs erőm leírni. a hétvégén is rohanni fogunk, de igérem, megirom!!!!
na most megyek, mert már 1 órája irom itt Nektek a bejegyzést és nemsokára jön haza az uram
vidám hétvégét