Csibe: nálunk a koriban szigorúan vezettek mindent, írni kellett füzetbe is minden evést, kakit, hőt, vizet... 2-3 napig az esti súlya csökkenést mutatott, aztán egy nap megállt és másnap már több volt (erről grafikont is vezettek) Az a visszaesés, ahol megállt két napra a súlya, ami alá nem ment.
Mi csak úgy hozhattuk haza őket, ha hízott, és szopott és persze egyéb más - nem sárga... Pocokék azért jöttek később haza, mert Nóri nem akart hízni.
De fura! 4 hete még ott hesszeltem a koriban, találkoztam Bettyvel, Lorcsival... így visszagondolva, az is tök jó élmény volt, pedig akkor mással voltam elfoglalva.
Hát úgy döntöttem, hogy Marcellal szigorú leszek és napi kettő alvásidőt el kell töltenie egyedül, aztán az ő dolga, hogy ezt valóban alvással tölti e. Ráadásul olyan éber alvó, néha nyekereg közben, de a zajban egész jól el van, na meg a zötyögős utakon
Tegnap csórikám vacsira beszívott 160-at, eddig 130-140 volt a max. azt is két részletben, most meg huzira. hát még jó hogy megmértem evés előtt és így tudtam mi a baja. na volt ám bukás, de két óra múlva azért még megint szipákolt vmennyit, aztán meg velem aludt, mert máshol nem ment.
Lorcsi: végül a mecsek tea nekünk is bejött abban nem csak kamilla de kömény is van, ami segít a gázoknak és a hasfájásban is. én szopi után adok neki pici és azóta napi többször van kakink. A kakihoz, pukihoz fűződő sírás, vörös fej azóta is meg van, de hát ezzel nem tudok mit tenni, pár pillanat míg kierölködi, ez az ő dolga, nem akarom hozzászoktatni a lázmérőhöz.
Tatán vagy Tatabányán nincsen babaúszás? mert arra gondoltam hogy Marcust csak az tudná lefárasztani...
Bingii, lehet hogy Majus nem tudja hogy akkor van éjjel... ??? Én már félek, mert ha gáz van akkor velem alszik Marcell - nem egész éjjel, de egy egy ciklust, és közben cumizza a cicim. igaz ilyenkor tényleg tudunk aludni, de nem akarom hozzászoktatni.
Tegnap beszéltem a családi védőnénivel és azt mondta hogy vszínű a rohanó élet miatt van hogy a mai babák keveset alszanak, de hozzá kell szoktani legalább napi két alváshoz a gyereket és inkább most sírjon, mint később.
Tegnap főztem wow, ma nagyobb takit csináltam és rendezkedtem a lakásban.