Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, jó reggelt! Végre sikrült képet raknom.

Móni! Janka nem semmi, jó húsban lehet. És Te is ügyes vagy, hogy sikerült tovább szoptatni!!

Prücsi: Tényleg kópé ez a nézés! Édes Ábel!

Betegek, jobban vagytok? Hajni, Jutta, Jolkáék? Nekem csak iszonyúan be van még dugulva az orrom, fejfájás elmúlt!

Andi! Hajrá költözés!!! Hiányozni fogsz! Remélem, hamar tudsz jönni.

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea!
Nagyon szép gyermekeid vannak!!!
Levi nagyon helyes, Ő utána is dögleni fognak a csajok. Botinak is kis csibész mosolya van. Réka nagyon aranyos. Kinek a haja színét örökölte? Levivel, elvannak? Gondolom, majd inkább Botival fognak összenőni. Mármint Réka és Boti, hisz korban közelebb vannak egymáshoz. Mire Boti járni kezd, Levi már bandázni fog.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu! Hajrá kényeztetés! Ne legyen lelkiismeret-furdalásod!

Kiri! És sír is a szopisztrájk alatt a babád? Vagy csak egyszerűen nem eszik?

Nos, lépnem kell. Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea!
Én már jól vagyok, a fiúk meg.... Nem tudom, elfelejtett kijönni a dokinéni. :evil: Manó most már nem lázas, de sok ez a egy hét, gyorsabban szokot gyógyulni. Minden a ketten köhögnek még, örülnék, ha már túl lennének rajta.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hajni! Ez tényleg szarul hangzik! Remélem hamar kigyógyulsz belőle!

Móni, aztaaaa tényleg giga a lány! Te meg nagyon vagány anyuka vagy ezzel az utazgatással!

Andi, költözés?

Minden betegnek gyógyulást!
Mi már talán jobban vagyunk, ma 6-kor volt ébresztő. Most alszik, bent :lol: !

Zsu, sürőtök nem csavarja Panka pociját? Azzal minden oké?

Na pakolászok... és vasalok (ez már lassan állandó pogram).

Jutta

KépKép
jutta

Elfelejtett kimenni??? :shock: :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Hú zajlik az élet alig birtam visszaolvasni! :lol:

Móni. úgy örülök ennek a cicin lógásnak!

Jolka: jól van a csaj ma is felébredt úgyan úgy de szerencsére alszik tovább .Jó az oldal. :lol:

Bea: nagyon szépek a gyerköcök!Gratula hozzájuk!

Prücsi: Ábel is nagyon szép és tényleg olyan kopés!

Hát mit irjak mindenkijé nagyon szép ezeket a gyerköcöket jól összedobtuk!
Borcsi is nagyon szép.
Nahát Bibus nagyon szexi és abszolut nem tünik soványnak szerintem pont jó!

Hajni: jobbulást!
Sok gyógypuszi az egész családnak!
Ha dobok email cimet nekem is küldsz fotot mert valahogy én sem találom! :oops: :D

Kertikiri: remélem semmi komoly de még nem sir addig nincs baj szerintem!

Jutta: hogy vagytok Dorkával?

Andi: jó költözködés!

Ciripke: merre vagytok?

Macsek: Vilko jól van?

Kép
mogyoland

Jolka! Réka hajszíne rejtély... Én tejfelszőkén kezdtem, most sötétbarna vagyok. Amikor kezdett fokozatosan sötétedni a hajam, ált iskolás koromban volt, hogy volt benne vöröses árnyalat, de konkrétan vörös nem volt. Apám mondja, hogy az egyik nagynénje volt vörös. A férjemék családjában viszont senki. Mi nagyon örülnénk, ha megmaradna, bár most kicsit mintha barnásabb lenne. Persze ez a kép még nyáron készült, ha kiszívja a nap, lehet, megint vörösesebb lesz. Hát ennyi.

Amúgy nálunk Levi és Réka meglepően jól eljátszanak már vagy egy éve, pedig több mint 3 év van köztük. És igen Levikém most azt mondja mindig, hogy milyen jó barátja lesz Boti, dehát köztük majdnem 6 év van, az azért már sok. De ki tudja, Levi nagyon szereti a kicsiket.

Na, tényleg el.

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Dorkának boldog hófordulot!

Anett: nagyon birod a fejést, Csak kitartás !

Kép
mogyoland

Jo(bb) reggelt!

Az én éjszakát átalvó gyerekem 2 óránként kelt! :shock: ( meg lehet döbbenni, mert eddig mi voltunk az éjszakai alvó bajnokok)
Kezdtünk úgy, hogy 21 órakor leraktuk Ádit aludni aztán 23, 1, 3.45-kor sírva ébredt. Enni nem kért, nem az volt a baj és vígasztalás és kis játék után vissza is aludt. Fogalmam sincs mi volt ez. Kínomban leszívtam az orrát, minimális cucc jött le. Bekentem az ínyét dentinoxal, ártani nem használ alapon. Lehet, hogy a foga??? DE nem érzek semmit, ha benyúlok a szájába. Tök béna vagyok, hogy asse tudom mi baja a gyerekemnek!
Andi: No akkor villágyors beköltözést és mielöbbi net bekötést kívánok!
Zsu: aztaaa, de szenya vagy amiért magadra is jutott időd :P :D
Lelkes nagymami segítségét el kell fogadni. (mondom én ugye...)
Jutta:örülök, hogy ti jobban
Hajni: jajj, ez elég rémesen hangzik. Hamar gyógyulj meg!
A fülhőmérő sztem nagy kaka és nem kell belőle levonni.
Prücsi:naggyon kis hapsis Ábel. Valóban huncut kispasi :wink:
Bea: édesek a gyerekek.Boti milyen kis kopaszka. Látom szeret fürödni ő is. :D
Móni: kalapemelős smile ismét. Szopi ügyben nálam te vagy a nyerő!
Dobjál már lécci Jankáról vmi egész alakost, olyan kíváncsi vagyok rá. És ezentúl a mininő megszólítás sem állja meg a helyét! :wink:
Jolka: a fiúknak is mielöbbi gyógyulást. Dokinéni :evil:
És a CBA-ból ásványvizet, üdítőt, cukrot rendelünk pl nagyobb tételben amit nincs kedvünk fölcipelni a 4.-re. (mielött még megbotránkoznál, hogy 1 kiló kenyérért ide hurcolom őket :D )
Anett: jóvan... csak elsőre ez ugrott be az álomkórról :oops:
Tényleg, nálatok a cicák bemehetnek Eszti szobájába, vagy hogy van ez? És nem raknál képet róluk? Jöhet priviben is, engem érdekel. (én is mutizok az enyémekről ha kivi vagy rá :wink: )

Kép
Kép
gabcii

Dorkának boldog miniszülinapot!

Ja, azt még akartam, hogy Macsek: ha el lett volna törve Vilkó kulccsontja, gondolod, nem vették volna észre? Ez számomra elég valószínűtlen.

Kép
Kép
gabcii

na még Kertikirinek!

És a doki a hétfői haladék után mit javasolt? Egyáltalán, mire tippel, mi lehet ez az evési sztrájk Nadinnál?

Mi elkezdtük a Humana bay fitet. Ennek az 5 hós adagja 200ml, de sztem jóval sűrűbb, mint a Milupa. Az én extrán jól evő gyerekem, meg is hagyott belőle 40ml-t.
Timi!
Ez a tápi neked gond nélkül átment a 2-s cumin? vagy milyennel adtad Bibunak?
Mogyo: Ágika náthája hogy áll?
Na el, sok voltam. A fiatalúr kidőlt
:arrow:

Kép
Kép
gabcii

Na, gyorsan még 3 kép amíg aludás van

Akkor ez most finom? 2.
Kép

Héé, én még tátom a számat
Kép

Ennyire csibész vagyok
Kép

Kép
Kép
gabcii

Hű, megint mennyi szép babafotó jutott mára!

Ábel tényleg nagy kópé lehet!
Boti is nagyon csibészes a fürcsis képen! És a nagyok is szépek...tényleg, a vörös haj honnan jön?

Gabci, Ádinak egyre gyönyörűbb szeme van!

Jolka, nem jött a doki??? Azért a szennyest ne felejtsd az ágyneműtartóban :lol:

Bea, persze-persze, jó a kényeztetés, de vajon nem fogjuk nagyon elkapatni a gyerkőcöket? Lehet, hogy még 20 éves korában is ölben fogom altatni? :lol: :roll:

Móni, örülök, hogy Janka visszatalált a cicihez, de tényleg!

Jutta, sütőtök nem csavarja Panka pocakját, tök jó, jól van tőle, nem nyűgös azóta és kakilt is magától.

Andi, hajrá új lakás! Mikor lesz lakásszentelő? :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Gyönyörű babákat láttam ahogy visszaolvastam! Bea, kis vörös Réka nagyon édi, lehet ám, hogy Nadin is vörös lesz, legalábbis néha úgy néz ki :-) Fiúk is nagyon aranyosak.
Ádi meg egy kis cukibogár...
Kajasztrájk még tart (ez nem szopisztrájk, semmilyen módon nem hajlandó enni). Sírni nem sír, csak elfordul, kiköpi, undi arcot vág ha közelítek vele (akár cici akár cumi). De nagy gond nem lehet, mert a 21 órás 70 ml-vel 5-ig aludt, akkor mindkét cicit laposra szívta, de azóta megint nem eszik, viszont most alszik. Nem lehet, hogy ő 5 óránkénti evésre szeretne átállni szerintetek?? Vagy az sok egy 4 hósnak?

Voltunk gekkózni, Nadin hónapokkal előrébb jár mozgásban és figyelemben a koránál. Megerősítették, hogy amit én kúszásnak látok az valóban az, gyönyörűen ütemesen fordul, tenyéren kitámaszt, hason minden irányba néz, körbefordul a tengelye körül, nemcsak fog hanem csippent is, ülésbe húzza magát, nagyon figyelmes, megvizsgálgatja a dolgokat, szóval minden rendben. Azt mondták, hogy ez a sok hasonlét miatt van, és azt tanácsolták, hogy továbbra is legyen minél többet hason, mert minden mozgás innen indul ki. És még ami nagyon jót tesz és fejleszti: hintáztatni kell akár plédben, lóbálni a levegőben jobbra-balra, forogni vele, emelgetni a fejünk felé.

Móni, gratula a szopihoz meg Janka súlyához! Ügyesek vagytok! Meg a nagybevásárlással is - végigjártatok minden plázát Budapesten? :D

Gabci, ízlik Ádinak az új tápi? Tényleg nem baj, ha vársz még a tejpéppel.
Jolka, azért megpróbálod újra kihívni a dokit?
Dorkának boldogot.
Macsek, hogy vagytok? Vilkónak inkább gördeszkája lesz, mint görkorija, nem? :lol: Ti jártok is a gekkóba, vagy csak állapotfelmérésen voltatok? Mi azt hiszem nem fogunk járni, de még megbeszélem Csabival.
Anett, mi a helyzet? Jöhetnek ide is a macskák szerintem, remélem senkit nem zavar, én is kíváncsi vagyok rájuk.
Ciripke?????
Kati, én született XVIII. kerületi vagyok :-)

KépKép
kertikiri

Timi, Bibus nagyon formás! 68 cm?! :shock: És milyen kis kerek pocija van, nagyon szép.

KépKép
kertikiri

Prücsi, Ábel is nagyon aranyos! És Benedekről láttunk már képet??

KépKép
kertikiri

És azt szeretném még, hogy nehogy valaki megijedjen, vagy azt gondoljátok, h dicsekvésből írtam Nadint. Azt mondták, hogy semelyik mozgásnak nincsen kőbevésett időpontja (de azért van egy intervallum, amikor azért meg kell csinálnia, ha nem az figyelmeztető jel). A forgást pl 4 hónaposan egyáltalán nem kell, sőt, az oldalra fordulás is már szép teljesítmény. És a mozgás súly- és kedélyfüggő is, nagyon sok múlik azon, hogy a baba mennyire motivált, szóval sokminden befolyásolja.
Na mostmár el, mert teleírtam az oldalt.

KépKép
kertikiri

Kriszta, na végre, írtam privit. Babóc felébredt, azt hittem nem lesz időm fórumozni, de aztán visszaaludt... szerintem tényleg csak az lehet, hogy a lányod felnőtt.... :D És már nem éhes olyan gyakran. Ezért is alussza át az éjszakát. Lehet, hogy a tejed lett táplálóbb, vagy több tápszert kap (ezt nem tudom, hol tartasz a mennyiségekkel?). Eszti is mostanában csak négy és fél óránként éhezik meg. De ha nem eszik naponta 5x, akkor nem bír ki éjjel 10 órát, úgyhogy tömöm. :oops:

Gekko: mos már elhiszed, hogy szuper anyu vagy???

Bea, a gyerekek gyönyörűek, és minden elismerésem a tiéd, hogy győzöl 3 gyereket!

Csajok, én tegnap kidőltem. NEM ÉBREDTEM FEL ÉJJEL FEJNI! :shock: :oops: :shock: :oops: Aludtam 5:15-ig, mint a bunda. Akkor meg már úgy gondoltam minek... Végül fél hétkor felkeltem, és lefejtem 200 ml-t.

Móni, nagyon ügyesek vagytok a szopival!!!

Gabci, Ádika továbbra is csodálatos a képeken (volt egyszer egy nagyon jó pasim, annak is ilyen szeme volt, és Ádámnak hívták... :D ). A múlt éjjel meg reméljük csak a szabályt erősítő kivétel... :?

Cicák: hja kérem, ők a ház urai. Naná, hogy bemennek. De jó fejek, csak akkor másznak be a kiságyba, ha Eszter nincs ott.... :D Eszti is egyre jobban értékeli őket, próbálja megfogni a szőrüket a kis kezével. Alvásidőben vannak kitiltva csak, mert Cirmike hajlamos hangosan nyávogni, amikor mindenki alszik. Így Parmezán a párnám jobb felső sarkán alsuik, Cirmi meg mellettem.

Hát akkor most nyilvánosan megosztanék két képet az én imádatos cicagyerekemiről :D : Kép Parmezán, fókajegyű sziámi kandúr - életem értelme! :-)

Kép
waterlilly

Kép Cirmike, menhelyről mentett kislány, csak 3 lába van....:-(

Kép
waterlilly

Ja, természetesen a babaszobában vannak a képeken! :D

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Annyi sok szép képet nézegettem, hogy kedvet kaptam az én új kedvenceimet is feltenni, legyen csak szép színes a topik. :)

Kat: a Török Nagykernél, ha őskerületi vagy biztos ismered.

Gabci: bár nem engem kérdeztél, a baby fittet esszük mi is, a NUK-os cumin szépen átment, az AVENTOS mellszívó cumisüvegébe is próbáltam néha tenni, de az mindig eldugult, a gyerek meg kiborult. :) De elég finom, nem?

Móni: tök jó, ezek szerint mindig van remény. Szerintem Janka megérezte, hogy elfogadtad a helyzetet, lenyugodtál, így szívesebben bújik hozzád. :)

Hajniéknak, Beáéknak jobbulást, Krisztinek is sok-sok energiát. Csak nem értem, a doki semmi mást nem mondott, csak haladékot adott?

Nagyon büszke vagyok a kisfiamra, ma 3 oltást kapott, két szurit+ a rotát. Én teljesen inkvizitornak éreztem magamat, de ő nagyon bátran viselte, és a dokink szerint is jobb egyben letudni mindent.
Annyira reméltem , hogy azt mondja mindjárt kibujik a foga, mert egy liter nyála elfolyik egy nap, + 5 percenként hánytatja magát szegénykém olyan mélyen nyúlkál a szájába, de sajnos még türelmesnek kell lennünk. Két hónapos kora óta vagyunk türelmesek, de olyat is hallottam, hogy 2 hónapos korától 9 hónapos koráig vártak a fogra, úgyhogy remek... :shock:

Szép napot nektek!

Kép ez már uncsi Kép szuper napunk van Kép koszmókezelés közben

ukati74

Kriszti, közben írtál, örülök, hogy jól van Nadin, mert ha ez a helyzet, akkor biztos jól van. Ilyet szerintem minden baba csinál időnként.
Akkor üdv, földi! :D

ukati74

Bea, hülye vagyok, közben rájöttem, hogy csak az oviban van járvány, ti remélhetőleg nem vagytok betegek. :oops:
Elég belőlem. :roll:

ukati74

Anett!
Most aztán a világ dőlt össze, hogy kimaradt 1 fejés :P :D
Legalább aludtál egy jót végre!!!
Váááó, Parmezán nagyon kis felsőbbrendűen néz. Tudja, hogy vigyázba álltok neki! :D Gyönyörű szép cicc.
Cirmike is édes pofa. Ezt az ötletes nevet hozta magával, vagy ti adtátok?( nem sértegetni akarlak ám) :D
Örülök, hogy nem csak én, vagyis mi Apával vagyunk bele buzulva a macskákba.
Nálunk is egy kislány és 1 kandúr (herélt) a felállás. és hát persze, hogy a kandúr az úr. Illetve mostmár Ádi, de eddig Mukikám volt az első számú kedvenc(em).
A gyerek szobából ki vannak tiltva. Ezt szépen el is fogadták.
Ádi is kezdi észre venni őket. Szegény Cibetkének a szőrébe kapaszkodik, Mukikának meg a fülét húzza.Hál isten mindkét maccs hang nélkül tűri. Én felügyelet nélkül nem hagyom hármójukat együtt.
Képeket keresek majd
kertikiri: na akkor megnyugodtál végre? Mondjuk én nem vágtam eddig sem, miért akarod nadint állapotfelmérésre vinni, de ha ez kellett a lelki békédhez, jól tetted. És nyugodtan dicsekedhetsz is akár,sztem senki nem veszi rossz néven. Változatlanul azt gondolom, hogy Nadin nagyon szépen és gyorsan fejlődik!
Ádi orra kezd szuttyogni. Gyorsan be is adtam neki fél oscillot.
Nameg most kaja után bukott egyet (vagy csórézott, nem tom melyik kategória)amit nem szokott szinte soha. Olyan túrós büdit.
Valszeg az erőlködéstől, mert hát teli pocakkal is muszáj hasizmoznia.

Kép
Kép
gabcii

Kati: Marcell "uncsis" képe nagyon teccik :D
Avent 3-s cumin adom neki a tápit, azon is átmegy. ÉN Avent párti vagyok. Sztem borzalmas íze van. ÉN szeretem a banánt, de nem ilyen formában. A gyereknek ízlik, ez a lényeg

Kép
Kép
gabcii

Hát igen, én sem úgy gondoltam, hogy ezentúl babyfittet együnk banán helyett, de legalább édes és kevésbé büdi, mint a HA. :D

ukati74

Muki, mint a megtestesült szerénység (pedig dehogy)
Kép

Cibetke macska
Kép

És még egyszer Mukigyönyörű
Kép

Bocs, akit nem érdekel ugorja át

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Csibea: Nagyon cukik a gyerkőcök!

Ukati: kék NUK cumi nekünk is van. Vicces kis fiacskád van, már kacsint is?

Gabcii:Mukinak milyen hetyke bajuszkája van! Ádi baba továbbra is gyönyörű, a lányos anyukák nagyon favorizálják (bár, én is). Többi topikfiúkat láto észre sem veszik :wink: :wink:

Anett: a te cicusaid is nagyon cukik. Egyszer ismertem egy 3 lábú cicust. Azért jól érzi magát? Nagyon szép kis pofija van. Szép kis cirmoska.

Kiri: miért lenne baj, h örülsz neki és leírod ide? Nagyon ügyi Nadin, és én már rég sejtettem, h előbbre jár mindenkinél, mert most nagyon beleástam magam a kötelező mozgásformákba/kor témába :lol: majd ha több időm lesz, leírom a pokróvban lötyögtetést, mert már más is kérte!

Móni: szép kis utat tettetek meg! Janka cicifüggő lett!! Milyen király!!! Hogy tudsz te kocsiban szoptatni? Én csak párnával tudok! Ja, és én már az igazak álmát aludtam, mikor te itt társadalmi életet éltél, dá hátam megett volt egy fertelmes íccaka.

Mogyó: most már jól van a kis Vili, most épp ordít, h menjünk sétálni... Ágika szörcsögése?

Nekünk szupcsi éjszakánk volt! Átalvós :lol: :lol: negyed 10-től fél 7-ig, szopi után 8-ig!!! Csak én keltem fejni 4-kor, mert majd' szét durrantak a melleim. Úgyhogy most fájnak. :? Ehh, inkább szoptatok éjjel mint fejek... Na, semmi sem jó, az a lényeg. :wink:
Nagy nyekegés van, megyünk sétálni!

KépKép
1macsek

sziasztok!

Majd jövök még ma!!!
De most megyünk fodrászhoz Gerikével!!!!!!!
élete első hajvágása!!!!

jajajaj úgy sajnálom azt a gyönyörű szőke haját! :lol: és ha nem lesz szőke utána???
Na azért olyan nagyon nem vágjuk le, Az enyémet is vágják!

Na majd jövök mi sikerült! :lol: :arrow:

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Bentalvás: nem olyan vészes altatás után 50-75% valséggel összejön, de csk 30 perc, utána MINDIG és szinte percre PONTOSAN ébred.

Mi bukunk/csórézunk állandóan, ha alul erőlködik akkor is, ha hasalunk akkor is... konkrétan mindegy hány órája evett... :shock: :shock: :shock:

Hajni? Ez nálatok, hogy van? Lilla is bukós még mindig?

Na olvasok vissza mindjárt!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Cicák nagyon cukik. :)

Gabcii:
Ádém még mindig édes.

Jutta:
Lilla mióta kapja a Sinlacot napi 1x, azóta minimálisat bukik csak. Szval 1-2 kortyot max, de azt is csak ritkán.
A 2 pelusos, sugárba-hányós bukás már nincs.

Andi:
Várunk vissza. :)

Móni:
kikapsz, h pasiknak mutogatod a hájam. :twisted:
Persze nem baj. :)

Marcim nagyon szarul van, várom a dokit.
Én meg lázas, semmi nem viszi le, fasza.
Lilla jól, úgy látszik mégis csak az oltás volt. Most vágott be 190 ml kaját. :wink: Ill. nem tudom, h ilyen lehet e, de nem volt itthon vizünk, és nem tudtam elmenni Tescoba, így csapizet forraltam. Alig evett, nyugtalan volt, hatalmasakat pukizott, hasmenésféle..
Most, h megint a Janát kapja, semmi baja.
Sztetek lehet, h nem bírja a csapvizet?? Bár amiket leírtam, ezek a tünetek a Prevenaron is voltak. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Bea! Igen, kilehet találni melyik gyerkőc van a képen! :lol:
Szépek mind!!

Kati, ez a kacsintás! Külön tanítjátok?

Ábel is helyes gyerkőc!!

Macskák... hát apa nálunk nagyon kutyapárti, de én szeretem őket.

Ádi még mindig zabálni való!

És Macsek! Szerintem Vilkó is csakhát idősebb pasi kell a csajnak! :wink:
Mi gyorsan be is jelentkeztünk már pocakból Hajni Marcijáára!
De ha lesz még egy csajszim (garantált pár év korkülönbség :lol: ) akkor Vilkó sem ussza meg a mi familiánkat! :wink:

Szerintetek vasaltam ma már? És szerintetek kéne? :roll: :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Hajni? A többi kajánál se bukik? :shock:
De legalább ez jó hír! Akkor feliratok én is!

És szerintem nem a csapvíztől volt, ha forraltad, inkább az oltás lehetett a ludas!
(mondjuk csapvizet 5 percig kell forralni a védőnőnk szerint, nem tudom, Te hogyan csináltad)

Jutta

KépKép
jutta

hali

egy kérdés az asztmásokhoz?hogy kezdődik a roham köhögéssel vagy csak fulladással?

köszi

tegnap Bibu beverte a fejét ,két helyen megkarmolta magát :x

Gabci
Ádi szuper édes :-)

nekünk olyan varibiális vagy milyen cumánkvan
ahogy fordítod úgy változik a folyás

gyönyörűek a macsik,vörös a mániám

Kati
vegyél Babé sampont az leviszi a koszmót

uncsis kép nagyon jó

Anett
parmezán gyönyörűűűűűűűűűű

Kriszti
bizony aki még nem forog nincs elkésve

na most mennem kell :-(
Vendég

Gabci, szép gyerek után szép macskákról láthattunk képeket! Muki is, Cibetke (neki külön tetszik a neve) is gyönyörű! Jó tudni, hogy nem csak én vagyok itt macskaőrült! :D Szerencsére ragályos, és a férjemet is megfertőztem vele... Pedig eleinte utálta a macskákat, az anyja azt nevelte bele, hogy a macskáktól csak fertőzéseket lehet kapni.... :?
Cirmike nagy fantáziájú nevét hozta a menhelyről. Talpas Cirminek nevezték el, mert a mancsai sérültek voltak (vmi állat a biciklije/motorja után köthette és úgy húzatta... Kb. ugyanezt tenném vele, csak egy forma-1-es autóval!) :evil: :evil: :evil:
Parmezán tényleg nagyon arisztokratikus, mór hercegemnek szoktam hívni, konkrétan belé vagyok szerelmesedve. Az a jó, hogy ő is belém! Bár kasztrált szegénykém, azért ő az alfa hím minálunk! Amúgy áldott jó lélek, annyira jóindulatú! Ha már valakinek haptákban állunk, az Cirmike, ő aztán kiharcolja, amit akar! (Túlélő típus!) Ma reggel fél 7-kor is ő nyávogott ám fel!
Azért felügyelet nélkül én sem hagyom együtt a macskeszokat Eszterrel. Nem tudom mondjuk, mi történhetne... Nem azok a "mindenre támadok, ami mozog" típusok.

Macsek, Cirmi nagyon jól van, szerencsére, a 3 lába ellenére nagyon virgonc! Úgy tud rohanni!!!

Hajni, jobbulást! Örülök, hogy legalább Lilla jól van. Szerintem se a csapvíz volt a ludas, én is abból csinálom a tápszert. Persze nem minden gyerkős (meg csapvíz...) egyforma.

Jutta, á, ma nincs vasalós nap! :D Ami a bentalvást illeti, Eszti is sokszor felébred 45 perc alvás után. Régebben mindig azt hittem, ennyi elég volt neki. De aztán rájöttem, hogy ilyenkor vissza kell altatni. Hát, eleinte nemigen ment, de most már nagyjából csak annyi, hogy a cumit becuppantja. Egyébként általában sírva ébred, ha még álmos, csak valami felébresztette (ami lehet a saját keze is... :? )

Mi is nagyon bukósak, csórézósak vagyunk, mikor hogy, de szinte minden evés után előbb-utóbb visszajön valami. Nem nagyon foglalkozom vele, gondolom, ha bejön a szilárd kaja a képbe, ez is megszűnik.

Kat, túléltéltétek a hajvágást?

Kati, Marcellka nagyon édes! Hogy tud nevetni!

Kép
waterlilly

Hajni
szegény Marci,sokáig lázas :-(

Bibus is nyügi nagyon oltás után napokig

te meg a háj,hahaha

Prücsi
nagyon helyesek a kisfivkók

Jolka
nem csörögtél a dokitokra????irgum burgum neki

Móni
ügyesek vagytok,én most megakarok tanulni vezetni

haragszol?

Bea
szépek a gyeremekek :-)

tök szép rucikat vettem Bibusnak :-) megyek is teregetni őket
Vendég

[quote="waterlilly"][ írta:waterlillyb]Gabci, szép gyerek után szép macskákról láthattunk képeket! Muki is, Cibetke (neki külön tetszik a neve) is gyönyörű! Jó tudni, hogy nem csak én vagyok itt macskaőrült! :D Szerencsére ragályos, és a férjemet is megfertőztem vele... Pedig eleinte utálta a macskákat, az anyja azt nevelte bele, hogy a macskáktól csak fertőzéseket lehet kapni.... :?
Cirmike nagy fantáziájú nevét hozta a menhelyről. Talpas Cirminek nevezték el, mert a mancsai sérültek voltak (vmi állat a biciklije/motorja után köthette és úgy húzatta... Kb. ugyanezt tenném vele, csak egy forma-1-es autóval!) :evil: :evil: :evil:
Parmezán tényleg nagyon arisztokratikus, mór hercegemnek szoktam hívni, konkrétan belé vagyok szerelmesedve. Az a jó, hogy ő is belém! Bár kasztrált szegénykém, azért ő az alfa hím minálunk! Amúgy áldott jó lélek, annyira jóindulatú! Ha már valakinek haptákban állunk, az Cirmike, ő aztán kiharcolja, amit akar! (Túlélő típus!) Ma reggel fél 7-kor is ő nyávogott ám fel!
Azért felügyelet nélkül én sem hagyom együtt a macskeszokat Eszterrel. Nem tudom mondjuk, mi történhetne... Nem azok a "mindenre támadok, ami mozog" típusok.

Macsek, Cirmi nagyon jól van, szerencsére, a 3 lába ellenére nagyon virgonc! Úgy tud rohanni!!!

egyre jobban bírlak :-)

én is azt csinálnám azzal a nyomorult lelküvel aki ilyet tsz
Vendég

Sziasztok!

Régi babanetes anyuka vagyok, és most gyűjtöm az IBCLC szopis tanácsadó vizsgához a gyakorlati órákat.

Már egyszer írtam ebbe a topikba, és nagyon szépen köszönöm mindannyiotoknak akik megtiszteltetek a bizalmatokkal!

Mivel a leggyakoribb kérdés amivel hozzám fordulnak az az, hogy miért nincs elég tej, illetve hogyan lehetne növelni a tejmennyiséget, írtam erről egy összefoglalót "Mitől lesz elég tej?" címmel.

Remélem nem baj, ha ezt most itt közzéteszem. Ha van vele kapcsolatban valami észrevétel, kérdés, vagy javaslat, kérlek írjatok privit vagy emailt (a cikk végén ott az email címem).

Innen tölthető le:

1202478746.1144.txt

(Remélem hogy olvasható formátumban...)

További jó babázást! :)

Ja és még annyit, hogy úgy néz ki, márciustól baba-mama csoport indul a XI. kerületben, a Korai Fejlesztő Központban, ahol reményeim szerint én (pszichológus) és egy másik IBCLC-re készülő anyuka (gyermekgyógyász) fogunk rendelkezésetekre állni szopis kérdésekben.

Ugye nem baj ha ide megírom mikor sikerült konkretizálni a helyzetet?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ölben garázdálkodó Ádimmal nyomjuk.
Köszi az Ádi és Muki és Cibetke dícséretet.
Anett: én nagyon nem bírom, ha bántják az állatokat. Az ilyet meg válogatott kínzásokkal büntetném :evil:
Nálunk Mukci a reggeli ébresztős. Sokszor haragszom is rá érte. Ha Apa elmegy reggel, addig mekeg a kis hülye, amíg fel nem kelek.
Nekem nem nagyon fogad szót, de a páromnak vigyázban áll. Hiába, tudja kivel mit lehet ...
Cibetke Apába van bele szeretve, de úgy rendesen. Mikor 1 hétig Németországban volt, nem csak Ádihoz kelhettem éjjel, a 2 macska sem hagyott békén.

Timi: nálam nehézlégzéssel szokott kezdődni, ami hozza magával a köhögést.
Macsek! Valszeg azért favorizálják a lányos anyukák Ádit, mert Ő szerepel legtöbbet. :oops: Bár nekem ő a leg gyönyörűbb.
Hajni: jajj, gyógyuljatok meg hamar

Ádi orra elkezdett folyni. F@sza. Remélem megússzuk ennyivel

Kép
Kép
gabcii

Zsu! Kényeztetésen a saját kényeztetésedet értettem, jól tetted, hogy elmentél! Ölben pedig úgysem maradnak a babák túl sokáig. Amint elkezdenek kúszni, mászni, járni, az lesz sokkal érdekesebb! Úgyhogy most kell kihasználni, hogy igénylik jobban a testközelséget.

Gabci! Ádi haja sem tűnik túl hosszúnak a képeken. :lol: Botié elég világos, azért sem látszik, de tény, hogy rövid is. Nekem mindhárom ilyen kopaszka volt. Timi lányait sztem nem is lehet túlszárnyalni! Haláli a hajuk! :)

Kiri! Hajra vörös csajok! Bár nekem sokan azt mondják, nem fog megmaradni Réka vörösnek...Hát sajnálnám, majd meglátjuk. És örülök, hogy Nadin szépen fejlődik mozgás terén, így remélem, már nem parázol.

Lilly, Gabci! Édesek a macskák! Az alfa hímen jót röhögtem!

Kati! Ügyes a fiad a 3 oltással. Ja, és tényleg csak megelőzésképpen nem mentünk oviba, a gyereknek semmi baja. Én vagyok taknyos, de már alakulok.

Macsek! Grat az átalváshoz!!

Kat! Hajrá fodrász! Sztem marad a szőke, miért ne maradna?

Jutta, Jolka! Ez a vasalás nálam is csak mindig tolódik. Pedig a férjem minden nap ingben jár...És én olyan hülye vagyok, hogy minden vasalok, így szoktam meg és bántja a szememet, pedig itthonra mindegy lenne, ha nem vasalt pólót vennék...

Hajni! Remélem, csak javultok lassan. Nem könnyű betegen beteg gyerekeket ápolni. Sok erőt!

Ja, és vki írta a fogakat. Levikém annak idején 3-4 hónaposan iszonyúan nyáladzott. Mindenki mondta, mindjárt jönnek a fogai. Erre 10 hónaposan jött ki az első. Rékának meg egy évesen, viszont ő nem nyáladzott, nem volt nyűgös, csak úgy jöttek egymás után, észre sem vettük. Azért nem paráztam, mert tudtam, hogy nekem is csak 1 évesen jött ki az első. Persze ettől lehet, hogy már viszket nekik, és sok babának már 5-6 hósan elkezdenek kibújni a fogacskák, csak azért írtam, mert először én is azt gondoltam, hogy tuti az.

Na, sok voltam. Szasztok!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea, én írtam a fogakat. Pont ettől félek én is, hogy sokaktól hallottam, hogy hiába erősek a tünetek akár 1 éves is lehet, mire kibújik az első fogacska. Ha így lesz, akkor addig folyamatosan nyálban úszunk majd? 1 Dentinox gélt már szinte elhasználtunk, akkor törzsvásárlók leszünk. :)

Timi, nemcsak a fiam makacs, a koszmója is. A sampon nem volt elég, bár én vagyok a béna, mert a lüktető kutacsán van a legtöbb, ahhoz meg alig merek hozzányúlni. Így most étolajban áztatom, de már majdnem el is tűnt.

A cicák nagyon szépek, az állatkínzók büntetésében el tudnám engedni a fantáziámat én is. Nekünk is van egy dagi fekete vénkisasszonyunk :wink: , nagy vadász. Madarak, egerek rettegnek tőle. Ő volt a szüleim unokahelyettesítője, apukám minden este saját kezűleg főzi a vacsoráját, saját széke van a konyhában. Aztán most Marci kitúrta az első helyről, ezt annyira nem is veszi jó néven, legalábbis időnként a felháborodott nyávogásából erre következtetek. :D Kiváncsi leszek Marcival hogy viszonyulnak majd egymáshoz, ha nagyobb lesz.

ukati74

Gabci
köszi ,és a nehézlégzés mit jelentkapkodod a levegőt?mennyi ideig?és mennyi idő még átvált köhögésbe?és szárazon köhögsz vagy hurutosan?

köszi :oops:

betegség ,stop,tűnje l takony (mi mindig ezt mondjuk Majával :-))
Kati
a babe sampon úgy ht ha elhasználod az egészet és minden nap használod.

olajat próbáltam én is ,én marha elelehet képzelni ezen a hajon :?
Vendég

Ádi az elöbb hasról a hátára fordult!!! :D :D :D

Bea, nem akartalak megbántani, hogy azt mondtam Botira, hogy kis kopasz. Igen, Ádimnak sincs vmi sok haja. Majd kinő, hameg nem hát az sem baj. Fiú, neki ezt is elnézem :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Én imádom a cicákat!!! Anyuéknál is van 3 cicánk, régebben velem is aludtak!

Milyen szépek a babák! Képeket mindenkitől még-még!!!

Képzeljétek, almát ettem és Rami kinézte a számból. Adtam neki egy kis levet és ezerrel megette. Így ma is kapott 1 kiskanállal és nagyon ízlik neki. Egyenlőre csak ennyit kap, aztán meglátjuk.

Gabci, Rami is ébredezős lett, és állandóan cicit akar! Csak elmúlik ez az időszak!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Timi!

A nehézlégzés azt jelenti, hogy a kilégzés nehezített. Ilyenkor majdnem azonnal köhögni is szoktam. Ez reflexes sztem. Nálam száraz köhögés, és tökre viszket a torkom ilyenkor. Mondjuk a szakirodalom köpetürítéssel járó köhögést ír.
Ha érzem, hogy sípolok és kicsit is fulladok, azonnal fújni szoktam.
Baj van megint Majcival? Vagy miért kérdezed?
Ádi orra egyre jobban folyik. Nem tudom milyen éjszakánk lesz így. Szívni még nem kell, csak zsepivel törölgetem egyelőre.
Mindenesetre ma vele alszom, hátha szüksége lesz rám.

Kép
Kép
gabcii

Timi, elképzeltem. :lol:

Nem kedvencünk a fejmosás, hajat inkább még nem mondok, de majd megróbáljuk sűríteni.

Gabci, így is odavannak Ádiért a csajok, akkor meg minek aggódjál. :D

Talán mi meg majd szétnézünk a téli csajok között, ha már a lányok az idősebb fiúkra buknak. :D

ukati74

Gabci

nem ,csak próbálok felkészülni és résen lenni,és probálom kiderteni mi a különbség az asztma és a hörghurutus fulladás között.

Maja sokszor gyorsan veszi a levegőt és sokszor zenél az orránál az orrmandulái miatt ,figyelem állandóan hogy sípole,hangose a háta.

Mindkétszer úgy kezdődött neki,hogy egy napig végig száraz köhögés,majd hirtelen hurutos és akkor kezdett búgni,sípolni,spray,kúp és elmúlott utána még kb egyszer van ilyen 24 óra után,utána nem fullad csak köhög,taknyol

Kati
ez a kép olajozás utáni 3 hajmosás után készült

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 86.922.jpg[/img]
Vendég

Rókicának köszönjük a doksit!!!!
Kati, nekünk is van még koszmónk, vagyis inkább újra, és én sem mertem a kutacsát dörzsölni, meg csak kétnaponta mossuk a haját.
Timi, mi ez az asztma téma, csak nem valami baja van megint Majának?!
Hajni, jobbulást Nektek, legalább Lilla jól van, nagyon édes volt a képeken, és mint mindig, rózsaszínben :D Szerintem csini vagy Te is a képen, nagyon jó a hajad is. Én is szeretnék már újra szőke lenni, de semmi értelme, mert nem járnék rendszeresen utánfestetni :oops:
Anett, gyöngyörűek a cicák! Parmezán tényleg olyan elegáns, mint egy lord :) Cirmi meg kópénak néz ki.
Gabci, Muki és Cibetke is cuki nagyon!
Timi, muti a rucikat!
Ma én is (eddig előszőr) nagylányos ruhába öltöztettem Nadint :lol: Eddig mindig rugiban nyomtuk, de aztán anyu mondta, hogy az orvoshoz legalább öltöztessem fel normálisan, de én meg gondoltam h minek, mikor a rugi a legkényelmesebb, és könnyű levenni is, és ő még bébi végülis, lehet rugiban ha akar - de aztán tök jól állt neki a naci meg a pulcsi :)
Macsek, merre szoktatok sétálni?

Mindenkinek nagyon köszönöm az érdeklődést kaja-tej ügyben, talán javulunk.

KépKép
kertikiri

na mégeccer
Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?