Új privát üzeneted érkezett!

Bosek! Köszi! :D Bár hájam nem sok, de lassan narancsfákat is termeszthetnék. :oops: Próbálom nem elhanyagolni magam, de annyira nincs se energiám, se kedvem a narancsbőrömmel foglalkozni, pedig azelőtt nem nagyon volt... Eleinte használtam rá szappant, de dörzsölgesse esténként, akinek két anyja van. Szerintem ennyi belefér! 8)

Kép
pété

Halihó!

Köszönöm az aggódásokat! Nagyon aranyosak vagytok! :D

Szerencsére láz azóta se tért vissza!
Egész jól érzem magam! Mikor köhögök akkor a hasam is fáj!
Gondolom holnapra ez is rendeződik!
Holnap megyek az NST-re!

Jim!
Mi a helyzet a csirkével??????? Megsült-e? Most úgy megkívántam!!
:lol: :lol:

Tand!
Nagyon szép pocid van!!!!!
Csini vagy nagyon!

Bosek!
Szerintem egy picit nagyobb csak a pocid, mint a múltkor!
Ahgy írtad, valamelyik nap, hogy már nem látod alul, azt hittem, hogy nagyobb!
De sz.tem aranyos a te pocid is!
Nincs is rajta csíkocska! :lol:

Pumperka!
Nagyon édi a kép! :lol: :lol:
Jó lenne már ott tartani!

Kmanna!
Jaj........... Nagyon szépek voltatok azon a mocin!!!!!!!!
Úgy elérzékenyültem!!!! :shock: :lol:
Vendég

Húúú-nem semmi ez a termés!!!
Pár napot kihagy az embernek leánya, aztán csak győzze visszaolvasni!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok Csajok!
Hú tényleg termeltetek tegnap óta!
:shock:

Köszönöm szépen a pocak dícséreteket! De tegnap jöttem rá, hogy még nem raktam fe fejes képet! Szégyen, gyalázat... Sorry

Zsu neked van igazad az ügy. dokival kapcsolatban! Az apjuk tökét hát nem ez a dolguk!!!! Így is úgy is le fog szarni, sőt meg sem ismer egy hét után, még hogy ismer még köszönni sem fog!

Lagzi: nekünk is 2007.05.19.-én volt, de nem bántam meg!Nagyon jó volt a társaság! Kb130-an voltunk! Nekünk szerencsénk volt, abban, hogy a szülők fele-fele arányban kifizették! Az egész 1.000.000.ft-ba került, de mi összetáncoltunk 1.700.000.-ft-ot, ami szerintem jó! Meg a szoc.pol. így sikerült nekünk elindulni a NAGY betűs életbe! Majd a végén rakok fel képet! A leánybúcsúról is! :wink: :wink: :wink:

Pocakfotósok: Nagyon szépek vagytok! A többieket is szeretnénk látni! Hozzá kell tennem, hogy az enyém a legkisebb mindőtök között! Amit nem tudom, hogy jó e?

Márti örülök, hogy meggyógyultál!

Magamról: Ma voltam uh-n:
Lepény: mellső falon, jó helyen, éretlen, BPD:84mm, FL:59mm, THX:84x79mm, de súlyt nem mondott!
Kérés, kérdés: mekkora méretekkel születik egy átlagos gyerek? Csak hogy össze tudjam hasonlítani, hogy hol járunk!
ja és azt akarom még kérdezni, hogy a szülés beindulásakor kemény a pocak? És a fájások alatt, vagy közben érzed a mocorgást? egyáltalán mocorog akkor babuci? :shock: Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem tudom!!!!!! Sorry :wink:

A beigért lagzis illetve a leánybúcsús képek:
Kép
ez a menyecske ruhás:( még apa felbír!!! :wink: :wink: Kép
Leánybúcsú: uncsim és énKép
ennyien voltunk, én beöltözve nyanyának bújkálok!Kép ui: már volt bennünk jócskán! :oops: :wink:

Kép
enikoe182

Még most nézem én úgy vigyorgok minden képen, mint akit b.szni visznek! :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép
enikoe182

Sziasztok!

Mi ez a délutáni nagy pangás? Mindenki elment kajálni? :P :lol:
Csujzi, drukkolok, hogy ne legyen megint gond a vérnyomásoddal, lehet, hogy nincs is vele semmi probléma, de ha mérik, akkor az izgalomtól felszökik...
Jim, melyik a Te orvosod? http://www.golyahaz.hu/orvosok A múltkor a Bálint nevűt dicsérték a védőnőnél.
Kmanna, jópofa esküvő lehetett! :) Az albumot meg addig csináld meg, míg a baba a pocakban van, utána már tuti nem lesz rá időd, közben azért még tölthetsz fel képeket! :)
Tand, már Neked is jó nagy pocakod van! :)
Pumperka, jó a kép csak úgy árad belőle a boldogság! :)
Bosek, szerintem oldalról nem nőtt a hasad, viszont szemből, mintha szélesedett volna...
Mosás: Én még egy babaruhát sem mostam ki, de azt tegnap mondta a védőnő, hogy arra figyeljünk, hogy egy fajta mosóport és öblítőt használjunk, ne váltogassuk havonta. Öblítőből meg bármilyen Sensitive öblitőt. Amúgy felesleges direkt baba mosóport meg öblítőt venni, mert csak pénzkidobás. :)
Judit, ez komoly, hogy megint szülésznőt kell nézned? Holnap nézel is másikat? Ajánlott még valakit a doki?
Pété, örülök, hogy végre Te is töltöttél fel képet, nagyon csinos pocakod van! A barna csík nálam is megjelent, azt viszont nem látom, hogy lefelé is megy-e? :wink:
Enikő, nagyon csinos menyasszony voltál, szerencsére nekem lánybúcsúm nem volt, de a Tiéd biztos jó buli volt. :)

KépKép
KépKép
mni

Szép estét Mindenkinek!

Nekem annyira sz@r napom volt. :( A kiütéseim nemhogy múlnának, inkább szaporodnak, és hiába kenem be magam óránként tokától-bokáig rázókeverékkel, így is brutálisan viszket. Mindezek mellé hajnali 3-kor arra ébredtem fel, hogy lüktet a fejem. Megérkezett a szélvihar. Szinte egész nap csak kóvályogtam. Kaját is éppcsak bírtam főzni. A gyerek pedig alig mozgott valamit. :shock: :roll: :shock: :roll:

Kavics! Remélem kellőképp kielégítő válaszokat kaptál tea ügyben! :wink:

Pati! Ugye azért néha pihensz is egy kicsit? Vigyázz magadra, ne nyíljon tovább a méhszájad!!! :shock: :shock:

Niki! Van egy barátnőm, aki ki volt írva császárra, mert faros volt a baba, de a műtét előtt egy nappal megfordult, majd 10 nappal később simán megszületett. Tehát van remény! :wink:

Mommy, Csujzi! Hihetetlenül megrepedt a bőrötök! :shock:

Csujzi! Nagyon sajnállak a vérnyomiproblémák miatt! Próbálj minél többet pihenni!

Jim! A sörélesztőt már hallottam. Lehet szoptatás alatt is szedni?
Tök jó, hogy tudnak segíteni a rendőrök! Legalább végre van remény arra, hogy némi pénzt is látni fogsz az extől. :)

Manna! Szuper a motoros ötlet! Fantasztikus lehetett! És ott már hárman voltatok!?!? :lol: A mienk 06.07.08-án volt, de még mindig élénken él bennem, annyira jól sikerült! Én is szívesen végigcsinálnám újra meg újra! :wink:

Tand, Bosek, Pété! Helyes pocik! :D

Tand! Nagyon örülök, hogy egyre többször jelentkezel itt! :D :D

Beuska, Linocs és Niki! Köszönöm szépen a mail-eket. :)

Pumperka! Gyönyörűek vagytok a képen! Annyira látszik az arcodon a boldogság! :D Én is szívesen tartanék már ott! Lekoppintottam a receptet. Hétvégén kipróbálom. JIM! Neked, hogy sikerült?

Linocs! Én is mindent kivasaltam már Botondnak, és a plüssökkel úgy jártam, hogy hiába a fonákán vasaltam, akkor is elég béna lett a színe. Ezért úgy döntöttem, hogy ezeknél többet nem próbálkozom, mert sokkal szebb volt vasalás nélkül. :roll: :oops:

Beuska! Majd csak kedden döntünk doki-ügyben. Most egyébként ott tartok, hogy lehet én sem választok. Annyian írták már, hogy az ügyeletesnél szülnek, hogy komolyan elgondolkodtam rajta. Szülésznőt mindenképp akarok, és ha ő elvállal úgy is, hogy nincs dokim, akkor lehet, nem is lesz. Még keddig megálmodom. :wink:

Zsu! Neked is rendesen meggyűlik a bajod a dokikkal! :evil: :evil: Kérem ám tőled is a szőke fotót!!! :wink: :lol:

Judit! Szorítok, hogy sikerüljön egy hasonló jó szülésznőt találnod! :)

Pété! A narancsbőrrel nekem is rendesen meggyűlik a bajom, pedig én még kenem is reggel-este, de hiába. Semmit nem javul. :evil: Lehet, hogy neked van igazad, és nem kéne foglalkoznom vele. :roll: :oops:

Márti! Örülök, hogy jobban vagy! :) Ha elérzékenyülsz a Kmanna képén, mi lesz veled szombaton a sajátodon?!?! :P

Na, csók Nektek!

Évi

KépKép
kvaszeva

Enikő! Nagyon szép menyasszony voltál! :D

Annyi esküvői képet tesztek fel, hogy én is kedvet kaptam. Mindjárt keresek is, és teszek fel.

Niki! Én sensitive mosóport és öblítőt használok évek óta, mert mindkettőnk bőre elég érzékeny, így a babaruhákat is azzal mostam. A mi védőnőnk szerint is tökéletes. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Én is most az esküvői képeinket nézegetem! :) Nem is tudok választani közülök, hogy melyiket töltsem fel. :) www.nikiferi.extra.hu , ha valakit érdekel. :)

KépKép
KépKép
mni

Íme:
Kép Sikerült jól megetenem!!! :lol: :lol:

Kép Közeli. 40 fok meleg volt. Olvadt rólunk minden. :? :lol:

Kép Távoli. Mindent a fotós kedvéért. :D

Évi

KépKép
kvaszeva

De jók a képek! :)

KépKép
KépKép
mni

Mindenkinek olyan szépek a fotói! Vagy csak a szupereket rakjátok fel? :wink:

Nekünk február 14-én lesz a házassági évfordulónk. Érdekes, hogy ilyen sok embernek kis esküvője volt! A miénk is szűk családi körben volt (velünk együtt 8 fő :) ). Úgy gondoltuk, hogy megvesszük a lakásunkat, aztán meglátjuk, hogy mennyi marad az esküvőre. Aztán kiderült, hogy sokkal rosszabbak a hitelfeltételek, ha nem vagyunk házasok. Mivel már lefoglalóztuk a lakást, így inkább gyorsan összeházasodtunk. A rokonság-barátok megsértődtek :cry: , a szüleink meg egységesen nagyon örültek, hogy megússzák a nagy szervezést, jópofizást, költekezést, főleg, hogy nálunk is az lett volna, hogy az én rokonságom is aránytalanul nagy. Mondjuk 10-50 lett volna az arány, és csak ezután jöttek volna a barátok, akiket tényleg szívesen meghívtunk volna. Gondolkoztunk, hogy esetleg később csinálunk egy egyházi esküvőt, de aztán elsumákoltuk a dolgot, annyira nem volt kedvünk hozzá, ráadásul egyinkünk sincs megkeresztelve, így még hittanra is kellett volna előtte járni, stb.. Csak azt sajnálom, hogy nem fehér volt a ruhám :cry: , hanem bordó. A felfogadott fotós szörnyű rossz képeket csinált :evil: , a mi gépünkbe meg elfelejtettünk feltöltött akkut tenni, így csak pár botrányosan beállított, túlexponált vagy homályos papírkép van az egészről.

Kép

Kép
mzx

Ezt találtam az átlagos születési méretekről:

http://www.babaszoba.hu/info/stat?BXID= ... 6-C8081F60

Kép

Kép
mzx

Köszi!

Niki, én már nem először néztem meg a tiéteket (weddings :wink: ), de még mindig nagyon tetszenek! :)

Évi

KépKép
kvaszeva

Tényleg, nekem ilyen kis összefoglalóm is van: http://www.weddings.hu/blog/mni/
Éva Te nem csináltál? Kölyöknek is van! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

De jó, hogy nosztalgiáztok! Nekünk nyáron lesz az 5 éves házassági évfordulónk! Mi pénteken bementünk az anyakönyvezetőhöz és szombaton összeházasodtunk, a lakáshitel miatt. Igy csak a nagyon szűk család volt jelen.

Íme egy kép! (még fehér ruhám sem volt) És ilyen csini voltam két gyerek után.

Kép

Jím!
Küldök privit.

Kvaszeva!
Nagyon szépek voltatok. Mitől van a kiűtés?

Pumperka!
Tényleg olyan szépek vagytok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Még egy kép!

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Niki, blogom nincs ott, de az Éva Krisztina és Mátyás esküvője Békéscsaba alatt még mindig megtalálható a beszámolóm. :)

Beuska! Most sem vagy ám elhízva! Tök jól nézel ki! :wink:
A doki szerint tej-, vagy lisztérzékenység. Most teszteljük. Holnaptól vasárnapig tilos a tej és tejtermék. Ha ettől nem javul, akkor hétfőtől 3 napig semmi fehérlisztes kaja. Ez most csak azért gáz, mert a pici is örökölheti, így szegénykémet születése után rögtön allergiavizsgálatnak vetik alá. :shock: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

ÉÁvi!

És ez most jött ki a terhesség alatt, vagy már régebben is volt ilyen problémás?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bocsi, Évi akart lenni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Most jött ki. :? :(

Évi

KépKép
kvaszeva

Lányok!

Annyira gyönyörűek vagytok a fényképeken! :D

Beuska, most is nagyon csini vagy! Most kismama vagy! Majd leszel még ilyen vékony! :D

Tudom, hogy nem ide tartozik, de segítsetek nekem.

Írjatok nekem jó őzpörkölt receptet.
Igazi finom, fűszeres magyarosat!

Anyósékat kell elkápráztatni! :lol: :lol: :lol: És megjegyzem sosem készítettem vadhúst! :roll: :? :lol:

Semmiképp ne édeset és lekvárosat, meg gyümölcsöset, mert azokat nem szeretjük.

Találtam egy-két receptet, ismeri ezt valaki?

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=3055

http://horaszkonyhaja.freeblog.hu/archi ... ogracsban/

Ez utóbbi szimpatikusabb, csak én itthon fogom elkészíteni és nem a szabadban.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépek az esküvői képek majd rakok fel én is (rá 2 hétre szültem)

Olyan jó visszagondolni!!

Tegnap én is szarul voltam este olyan görcseim voltak hogy nehezen birtam! Aztán beültem egy kád vízbe és hál égnek megszünt.

ISTVÁNOSOK!

Volt tegnap valaki szülésfelkészítőn??
Várnám a beszámolókat

puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Hú pepike, csak nem?????? Lehet, hogy hülyeség, de mindig azt hallom, a kislányok előbb jönnek!

Egyik esküvői fotó szebb, mint a másik, majd én is rakok fel.

évi: szorítok, hogy ne legyen semmi komoly, de ilyenkor terhesség alatt annyi allergia kijöhet. Én nem tudom hordani az arany gyűrűimet, mert tiszta ekcéma vagyok tőle, meg az arcom is viszket, az is ekcéma-jellegű. (amúgy Milánnál mégrondább volt, mintha rohadt volna a fejem, az esküvőmön is alig mertek rám sminket rakni, ne üssön ki, akkor 32 hetes voltam). Viszont a pollen-por allergiám és az asthmám elmúlt szülés után, pedig kisgyerek korom óta szenvedtem tőle!

beus, én is írok privit.

kavics: imádom a vadhúst, de még soha nem csináltam, így ebben nem tudok segíteni. A vadast is marhából vagy disznóból csinálom :oops: Amúgy a tegnapi csirke nagyon fini lett, még trappistával is, de kevertem hozá kis túrót (kicsit befűszereztem) és úgy raktam a bőr alá! Füstölt sajttal mégjobb lehet, szerintem próbáljátok ki!
Vendég

zsu: hol a szőke kép???

Kép

A "híres" ex és én 2004. májusán (pont annyi idős terhesen, el voltam itt is hízva, de nem úgy, mint most.....)

Kép

Gondolom felismerhető vagyok és Robi is:))))) 2007. májusán

Kép

2005. tavaszán, én lennék szőkén + kicsi Milóka

Kép

2005. tavasz, ezt úgy bírom, olyan ari

Kép

6 hónapos Milán
Vendég

Jim!

Szuper jók a képek! Negyon hasonlít a fiad az ex-re. A szőke haj nem áll neked jól, maradj inkább barna! Egyébként az esküvői képeken gyönyörű vagy.

Pepike!

Én nem tudtam ismételten menni a felkészítőre, mert farsangja volt a fiamnak. Légyszi vigyázz nagyon magadra, még legalább 3 hetet maradjon bent a babó.

Aranykavics, Kvaszeva!

Köszi a bíztatást, én tudom, hogy lefogok fogyni, de jó ránézni a képre, hogy ilyen vagyok vékonyan. Elbálnásodva is tetszem magamnak, hiszen egy életet hordok a pocimban, de már nagyon leszeretném venni a terhes gúnyámat és a régi ruháimban járni. Ami szerintem egy darabig még nem fog rámjönni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

beus: nagyon jó csaj vagy most is, te nem híztál annyit, mint én. Pedig neked ez a 3. babucid, azért azt is figyelembe kell venni, ki hogy néz ki most. Szerintem én fogom megnyerni a Nagy Hízást!

Itt sem tetszik a szőke? Kicsit melíros volt: meg a régi orrom...., lehet az is bekavar. (amúgy senkinek nem tetszettem, csak magamnak :lol: )

Kép

ezen nézd meg a Milán apját, mintha egymás klónjai lennének. Milán csak a nagy szemét örökölte tőlem! Meg hogy nincs álla 8) Meg hogy csámpás!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jim, Évi, Beuska
Jajjjjjj olyan szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na én kíváncsi vagyok, hogy fogok festeni!
Legalább úgy mint egy elefánt! Vagy egy Pingvin!
Alig bírok majd betotyogni! :oops:
Kép

Na elmentem, mert megyek nem sokára az NST-re!
Vendég

Irtam hosszút, de persze elszállt!!! GRRRRRRR :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na, akkor újra és tőmondatokban:

- Hihetetlen jól néz ki mindenki az esküvői fotókon, csak úgy irigykedek!

- Jimm és Éva, nekem mindketten sokkal jobban tetszetek a mostani külsőtökkel!

- Jimm, baromian sajnálom a doki(nk)at, nem gondoltam volna róla soha ilyet. Olyan kedves, aranyos, alapos meg minden!!!! Hát, legalább spóroltál egy csomót, na de akkor is!!!

- Márti, nagyon-nagyon drukkolok az esküvőn, meggyógyultál már teljesen?

- Pepike, tessék szépen kitartani, még nem te jössz!!! Mi kezdünk mzx-vel 15-én, jó????

- Én voltam szülésfelkészitőn, Évával együtt voltunk, több, mint nevetséges volt... Teltház volt, a relaxáció és a levegővétel volt a téma. Én meg akartam fulladni a levegővételtől, utána másfél napig ráadásul azt hittem, megszülök, annyira fájt a hasam meg keményedett, meg minden. Nagyon mulatságos volt, senki nem tudja elképzelni, hogy hogy lehet ezt fájások közt megvalósitani, egyszerre relaxálj meg tudatosa lélegezz, ráadásul akik már szültek, azok sem biztattak tul sok jóval minket, hogy közben ott jönnek-mennek, zajonganak, annyira nem lesz egyszerű a dolog.

- Megpróbáltam a héten átmenni másik kórházba, mert egyre több olyan dolog van, ami nem szimpi a kórházban, de nincs rá esély, 37 hetesen már nem vállalnak... Mindegy, legalább megtudtam, hogy a 2.-kat mindenképp Kistarcsán szeretném szülni.

- tegnap megjött az új mosógépünk is, párom megpróbálta beszerelni, de nem tetszett neki a csap, amiből a vizet kapja, mert nem jön eléggé. FÉrfiasan fogót kikap szekrényből, csapot majd ő megjavit.... 2 óra elteltével sikerült is elzárni végre a strangot, addig ázott minden, gyerekszoba, butorok, alattunk levő...Legalább kipróbáltam, hogy ennyi idősen is lehet teli vödrökkel hajolgatni, mégsem indul meg a szülés... én már csak röhögtem, ezen nem lehetett mást tenni. Főleg, amikor végre elzárták a főcsapot, jön vissza nagy büszkén, hogy akkor kezdhet szerelni... azt elfelejtette, hogy ez egy 4 emeletes épület, ahol ha elzárják a csapot, attól még a felettünk levő 2 emelet minden viznyomása nálunk jön ki... legalább nem unatkoztam.

Na, lassan eldugulok, mert magamnak is sok vagyok! Pati, tessék előkerülni, sztorikat szeretnénk tőled olvasni!!! És Kiko, internetet akarunk!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Nem kis teljesítmény volt visszaolvasni a termést, lehet, hogy hosszú leszek. :oops:

Jim,
milyen jó fej a dokid, hogy így áll a kilókhoz! Engem +12 kilónál már toxémiával ijesztgetett.
Szerintem is jobban áll neked a barna haj!

Niki,
drukkolok, hogy Lilla átforduljon! Sajnálom, hogy a dokid szabira megy! :(
Köszi szépen a táblázatot!

Pepi,
örülök, hogy minden oké volt a dokinál!!! :)

Linocs,
köszi a farfekvéses cikket!

Márti,
örülök, hogy már nincs lázad! :) Gondolom a holnapi esküvő miatt már izgulsz! :)

Csujzi,
drukkolok, hogy ne kelljen befeküdnöd a kórházba!!!

Kikó,
szuper, hogy természetes úton szülhetsz! :)

Monácska, Enikő, Dany, Tand, Pété,
örülök, hogy raktatok fel pocis képet, nagyon szépek ezek a pocók! :)

Bosek,
szerintem is nőtt a pocid!

Judit18,
remélem mihamarabb találsz új szülésznőt!

Tand,
Fehérváron tudnál ajánlani bababoltot, ahol érdemes babakocsikat nézegetni? Nálunk összesen két bababolt van és nem tetszik a választék. Pestre nem szívesen mennénk fel, a legközelebbi nagyváros Fehérvár lenne.

Lányok,
nagyon jók az esküvői képek! Én is keresek.

Melinda

Kép
melinda80

Az NST-ről még nem írtam. Kisbabám végig aludta. Hiába ébresztgette a szülésznő, akkor egyet-kettőt rúgott, aztán kész. Kb. negyed óra alatt 4-szer rúgott. Holnap megint megismételjük, hátha éberebb lesz a picike.

Tegnap úgy meglepődtem, Anyuékhoz utaztam busszal, kb. fél óra. Felszálltam a buszra és egy idős néni adta át a helyét, hogy nagy pocakkal, már biztos nem jó sokáig állni. Szabadkoztam, hogy nehogymár ő adja át a helyét, de hajthatatlan volt. A sok diák, akik szintén a buszon voltak hazamenet az iskolából, példát vehetne róla, persze utána neki nem adta át senki se a helyét... :x

Melinda

Kép
melinda80

Egy vicces memória játék :oops: :wink:

http://www.neiaberau.de/memory/

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Beuska, tényleg nagyon csini voltál két gyerek után és biztos a harmadik után is ugyan ilyen csini leszel. Én kíváncsi vagyok, hogy fogom-e még hordani a régi cuccaimat...
Kvaszeva, nagyon jók az esküvői képek, mind megnéztem :) és remélem mielőbb sikerül megszabadulnod a pöttyöktől!
Pepike, nagyon vigyázz magadra!!!
Jim, én nem azért nem tudom hordani a gyűrűimet... már nem jönnek rám! :lol: Tényleg, másnak is szokott zsibbadni a keze? Nekem a bal kezem mostanában olyan sokszor elzsibbad... :(
Nagyon jók a képek, nekem is jobban tetszik a barna hajad, mint a szőke és Milán törülközős képe szuper!!!
Márti, nagyon drukkolok, hogy minden jól sikerüljön holnap és az idő is szép legyen! Kép
Eszterxx, durva a mosógépes sztori! Remélem most már minden OK és szuperül működik!

KépKép
KépKép
mni

Kép

KépKép
KépKép
mni

ezsterxx: nem ér így eltűnni, azt hittem már szülsz :wink: jó lehetett felmosni az a sok vizet, idegbajt kaptam volna.

panny: alig bírtam kirakni :lol:

mni: jó, hogy írsz, viszek vmi meglepit Patinak, mindjárt megyünk úszni. (remélem nem olvassa) Kézzsibbadás: nekem olyan nincs, de egyik barátnőm is terhes és neki szokott.
Vendég

Jimm, ez csak egy egyszeri kellemetlenség, kit érdekel... a tieidek folyamatosak, azon azért nehezebb túl esni! Próbálok nem eltűnni, csak most annyi minden van, autót kell még venni, meg étkezőgarnitúrát meg a kórháznézegetéssel is sok idő eltelt...

Kézzsibbadás: én is arra ébredek minden reggel, meg napközben is, ha sokáig nem használom, akkor újra teljesen elzsibbadnak a jobb ezem ujjai. Olvastam neten, alagút szindromának hivják, a vizesedés nyomja az idegeket. Na de már reméljük, nem sokáig!!!

Pati!!!!! Remélem, csak délután olvasod, de nagyon boldog szülinapot!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

hahó csajok,
tök jók az esküvői képek! poénból én is felteszek egyet. ugye nekünk még polgári is csak úgy volt, hogy bementünk az anyakönyvvezető szobájába, ahova hivatalosan csak mi ketten meg a tanúk mehetnének, de kivételesen beengedték a szülőket is.
a kép bája a gyönyörű kuka, azt hiszem papámnak sikerül rávarázsolnia. azért amit bekereteztettem arról levágtam :)
Kép

Évi, Jim, egyetértek Beussal, szerintem is jobban áll nektek a barna haj, bár a szőke sem volt rossz.
Beus, tényleg szuperül néztél ki 2 gyerek után az esküvőn!!
Jim, te meg nem is nézel ki terhesnek...

Évi, hol volt az esküvőtök, az a konyha nagyon jópofán néz ki

na megyek lassan fel kéne épülnöm a pizsamámból, 12re megyek a ctg-re, meg hátha szerválok új szülésznőt is, remélem még tud valakit ajánlani az orvos aki szabad...

KépKép
judit18

ja, nekem is baromira zsibbad a kezem, főként éjjel, van hogy reggel nem is érzem. de fura, hogy Niki, neked is van, mert általában a vizesedőknek szokott. te nem vizesedsz ha jól gondolom....

KépKép
judit18

Eszterxx, én már akkor menekülök, ha apa csavarhúzót vesz a kezébe, mindig katasztrófa a vége... :roll: Pedig autószerelő is, meg fegyverszerelő is, mégis mindent elront, amihez nyúl itthon. Én olyan idegbeteg leszek olyankor, hogy inkább elvonulok TV-zni a másik szobába. :D :D

Márti, olyan szép idő van, remélem holnapra is megmarad!!!! Aztán képeket kérünk!!! :!: :!:

Az esküvői képek annyira szépek, bárcsak már mi is ott tartanánk. :( :(

Jim, nekem is a barna tetszik jobban!!!

Tegnap apa beszélgetett Blankával: jól viselkedj odabent, mert anyának már fáj, ha befeszítesz, különben nemsokára kirak onnan a jó helyedről, hidd el itt kint sokkal rosszabb lesz... :lol: :lol: :lol: Majd meghaltam a röhögéstől!!!! :lol: :lol: Ja, meg ha nagy leszel majd apa visz téged a motoron!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Évi!

A kisfiamnál is most lett gynaús hogy tejfehérje vagy tejcukor allergiája van,vagy csak intolerancia.Az allergia durvább,az intoleranciát 2-3 éves diéta után ki lehet nőni...Nála úgy jött ki hogy folyton hasmenése van,főleg ha tejterméket eszik-iszik...

Neki a Madarász utcai kórházba lesz vérvétele,tejcukor-fehérje és lisztérzékenysége gyanujával....

Jim:sztem jól állt a szőke is!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Eszterxx!

"Jó kis móka lehetett" a párod vízszerelése!
Akkor nem hagytam ki sokat a felkészítő miatt, bár ezt előre sejtettem!
Ne félj nem előzlek meg titeket februárban még nem szülök, kicsi a babó és amúgy is tele vagyok zárófoglalkozásokkal, úgy hogy most még NEM, ezt ő is tudja és jó kislány úgy hogy szót fogad anyának, csak éppen farsangi mulatságot játszik odabent :lol:

Pati veled mi újság?????????????????
Boldog szülinapot!!!!

Jimm!

Szép vagy úgy is de nekem így jobban tetszel! :wink:

Panny!
Nem semmi a játék, majd apa eljátszogat vele, velem már úgy sem tud! :oops:
Nálad látom feltornyosultak a hormronok!
:wink:

Most megyek arik vagytok hogy aggódtok értünk de nem leszek első, most nem!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pati! Boldog szülinapot!
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok,

látom mindenki nagyon nosztalgikus hangulatban. :lol: ..meglátjátok a gyerkeitek is imádni fogják majd nézegetni anyut és aput....
Mni, ha nektek az esküvő minden részlete rögzítve van, mi lesz majd a kislányodnál? sok-sok album sok babaképpel :lol: :lol:
én is úgy szeretem nézegetni magam a kisgyerek fotóimon. de mivel 2. gyerek vagyok, már kevesebb képet találtam a szüleimnél, mint a bátyámról. :cry: :cry:

Jimm, Éva nekem tetszetek szőkén!nagyon.

Eszterxx, kár hogy ilyen rossz a tapasztalatod az István-kórházzal! :? most mi ütötte ki a biztosítékot?
sajnálom, hogy nem tudtam menni a felkészítőre, ez a rész pont érdekelt volna!

nem tudjátok, hol lehet amúgy azt a levegővételes relaxációt megtanulni (Lemaze módszer)?

Olyan édes volt tegnap a férjem! míg én itthon dolgoztam, ő sutyiba kiment a brendonba és 3 órán keresztül nézegette, hogy melyik babakocsi lenne a legmegfelelőbb és hazatért egy aranyos kis gumizsiráffal meg egy baba fejtámasszal, amit nem is tudunk mikor kell használni....csak egyszerűen szép.... :lol:

olyan szépen süt a napocska, remélem mindenkinek jókedve van!!

norco

Panny, majd megmutatom apának a játékot, hátha kedvet kap hozzá!!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!
Nagyon szépek az esküvői képek!!! :D
Én sem maradhatok ki! Az esküvönkön már a 6. hónapot is betöltöttem Levivel. Rá 3 hónapra a kezünkbe fogtuk. :D

Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ma voltam UH-on és kérdezték, hogy biztos nincs elszámolva? Meg hogy a lepény is érettebb a 34. hétnél.

BPD: 93 mm
Súly: 3309 g

Jó kilátások! Már nagyon nyom, fáj, minden bajom van..... :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Halihó!

Csak gyors bekukk, és helyzetjelentés rólunk.

Tegnap voltam dokinál, és Gréta baba a méretei szerint pontosan a kiírásnak megfelelő nagyságú (az UH napra pontosan azt dobta ki a méretei alapján :wink: ). Méhszáj teljesen zárt. A cukor miatt kell csak diétáznom, mert a határértéken mozog, de ezt kibírom.

Melinda
Én nem igazán ajánlom a fehérvári bababoltokat, mert nagyon drágák, én is Pestre megyek fel vásárolni!
Egyébként nem tudom, hogy mennyire ismered Fehérvárt, de itt is csak 3 nagyobb bababolt van:
1. Brendon - Királysoron van, majdnem az ÉDÁSZ-szal (bocs most már Eon) szemben
2. Régi Toys - a buszpályaudvai Mc Donald's mögött
3. A nevét sem tudom - Tátra utca,Jancsár hotel mellett

Mindenki nek további szép napot, és jó hétvégét!

Kép
tand

Lehet én is vizesedek? Mondjuk iszonyat sok vizet meg birok inni, de talán az sem több napi 2 liternél...
Judit, kíváncsi vagyok mit sikerül intézned! Utána feltétlenül számolj be róla!!! A kép meg nagyon jó, vágd meg állóra és sokkal jobb lesz... amúgy a hirdetőtábla sem kell rá. :) (fotós szemek :D )
Bosek, Feri is így szokott dumálni a pocaknak, már mondtam neki, ha hazajön az lesz a dolga, hogy beszéljen a lányával megfordulás ügyben. :)
Norco, örülök, hogy jelentkeztél, már elég rég írtál. Amúgy tényleg iszonyat sok fényképünk és albumunk van és Feri már most arról beszél milyen képeket fog készíteni Lilláról... persze én nem hiszem, hogy szegény gyerek percekig egyhelyben fog ülni apucinak. :lol: :wink:
Judit, Te is nagyon csini voltál az esküvőn, a pocak nem is látszik, de ez nem csoda hiszen akkora csokrod volt, hogy mindent eltakart. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Hogy milyen szep eskuvoi kepek :) ! Irigy irigy, en meg varhatok ra par evet :cry: !

Mni! En nagyon kivancsi vagyok a Lillas albumra, tuti nagyon profi lesz!

Jim! Nekem is jobban tetszik a barna Jim :) , bar nekem a barna es a fekete haj tetszik szinte mindenkinel :roll: , az olyan exotikusabb :wink: ! Hogy milyen gyonyoru Milan, azt hiszem elkezdem nezni a kepet, hatha az en kisfiam is ilyen lesz :) !

Juditkecskemet! Hat nem semmi meretek :) ! Nekem a doki tegnap a 2,155g-hoz gratulalt, h gyonyoru baba stb, kb. az enyem ha minden jol megy a megszuletesenel lesz akkora, mint a tied most :) !

Kép Kép
rima

Mostmáraztán nagyon kíváncsi vagyok, hogy Blankára mit mond a dokibácsi, mi kedden megyünk. Judit, lehet hogy lekörözünk??? :lol: :lol: Nem nagyon örülnék neki!!!! :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?