Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz
Nincs itthon teszt, gondoltam majd hétfőig veszek. Aztán ma elmegyek görkorit venni (ez az új hóbortom :lol: ), ami valahol azt jelenti, hogy feladtam :roll: Szóval nem hiszem már, hogy sikerült volna, de most keresek mást amivel leköthetem magam. Igy kell lennie, aztán később majd lesz máshogy :roll: :?

Julika
Igazad van, ami az öf-t illeti. Nem is tudtam, hogy olyan kicsiket tanítasz...biztos nagyon jó lehet.
Sajnálom, hogy ilyen hülye védőnőt fogtál ki :twisted: Nekem nagyon rendes volt - van, mert még a mai napig is megyünk hozzá, ha kérdeznék és sokat segít mindenben. Én maxilmálisan a tapasztalata és javaslatai szerint csináltam mindent és látszik is a Mátén. Szóval jó lett volna egy jó védőnő nekted, de igy ne is foglalkozz vele. Menj amikor muszáj, de csukd be a füled :lol:

Katica
Majd nem görcsölünk rá ennyire, aztán lehet akkor sikerül mikor nem is számítunk rá :lol: Tényleg no problem, mert hát ugye csak itt a Matyekom :lol:

Na megyek tanulni - nem tudja véletlenül valaki, hogy angolból, ha képekről vagy filmről beszélünk, akkor milyen módban kell :?: :roll:
Vendég

Sziasztok,

H Á T N E H É Z ÉJSZAKÁN VAGYUNK TÚL! :?
2:30 KÖRÜL ELFOLYT A MAGZATVÍZ !!! :oops:
A lényeg, hogy reggel elsőként megcsászározták Apacsnét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS MEGSZÜLETTEK A GYEREKEINK!!!!!!!
IGEN, KICSIT MINKET IS VÁRATLANUL ÉRT. MERT SEMMI JELE NEM VOLT. JÖVŐ HÉTRE VÁRTUK. :shock:
A neveket nem írom le mert az anonimitást már egyszer a régiekkel átbeszéltük.. :oops: :oops:
SZÓVAL KISFIUNK 2750 G -os 52 cm, KISLÁNYUNK 2650 G-OS 50 CM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát még én sem hiszem el, hogy ekkorák és hogy ilyen aranyosak!!!! 8) :shock:
Anya jól van csak megfigyelésre estig, max. holnap reggelig egy szinttel feljebb "örzik"... :shock: :lol:
Persze a látogatási tilalom még mindig a kedvencem.. :twisted: :evil: De tegnap is bent voltam. 8)
Reménykedünk, hogy a tejcsi megindul (minnél előbb).
Puszi MINDENKINEk! :D :D

Most hirtelen ennyi!
üdv.
Apacs

Kép
apacs

apacs: gratulálok a gyerekekhez! sok boldogságot kívánok! :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Apacs
Gratulálok és tényleg nagyon szép méretekkel születtek!
(Nekem a kisfiam egyedül volt akkora, mint a kislányotok)
Képet kérünk, amint lehet :lol:
Vendég

Sziasztok,

Pandababa egyszerüen gyönyörűűűűűűűű :D :D

Apacs családnak is gratulálok :D :D :D

Csupa jó hír :D :D

Képzeljétek lányok mostmár hivatalosan is alkalmasak vagyunk gyereknevelésre :D . Megkaptuk a pszichonénitől az alkalmasságit.
Viszont kezdek aggódni, mert semmi tünetem, mondjuk beültetés óta, ilyen sem volt még, na azért terhességi tüneteket elviselnék .

Dezsi örülök, hogy jobb a kedved. Hajrá előre :wink:

Julika nem semmi védönő :shock:

Kép

csibe
csibe32

Apacsék!Gratulálok!sok egézséget!!!!!!!

lanyané

Apacsék!
Gratulálok!

Csibe!
De jó hirekkel jöttél!!! Gratula az alkalmassághoz!!!!
Mennek a drukkok a teszthez! Hogy bírod? Meg tudod állni?
dezsina

Dezsi még nincs kéztetésem a teszteléshez,igaz még ET.+6. napon vagyok.

Kép

csibe
csibe32

Apacsék :D

Gratulálok a gyerkőcökhöz!

Kis* :D

Reméljük indul majd a lombik, de még nem biztos.Azért olvaslak benneteket, s majd ha aktuális lesz, valószínűleg többet jövök.
És majd szeretnék kérni jótanácsokat, mit célszerű csinálni, mit nem. :D
Még nagyon új leszek/vagyok a lombikban. :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Csibe!
Hát akkor még tényleg nagyon nagyon korán van! Én csak a 7. napig bírtam! De Neked inkább kitartást!!!!
Szerintem nem baj, hogyha nem érzel semmit, hiszen én meg éreztem, és mégsem lett semmi! úgyhogy semmi sem számít, csak sikerüljön!
dezsina

Apacs gratulálok várjuk a képeket!!!! Kép
Vendég

Apacsék!

Gratula a csodaszép csöppségekhez :) Nem semmi méretekkel születtek :) Szuper. Sok tejcsit, boldogságot, egészséget!

Kép
Vendég

Apacs család!

Gratula a picurkákhoz. Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.
gizmixxx

Apacs család!

Gratula a picurkákhoz. Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.
gizmixxx

Sziasztok!

Húúúúú, Apacs család! Gratulálok Nektek! :) Én írtam, hogy nektek már nincs sok hátra a pociban, és akkor már meg is voltak! :) Azért képet légyszi légyszi tegyetek.... :)

Csibe, nem is válaszolsz? :) Fekszel még, vagy ficánkolsz? Drukkolok, már csak egy pár nap! :) Jaj, hát ha most kaptátok meg az alkalmasságit, akkor megvan a válasz. :) Gratula az alkalmasságihoz!

Mzsani, azt akarod kérdezni, hogy milyen igeidőben kell képről és filmről beszélni ugye? Filmről jelenidőben: angolmánul: "a nő megismerkedik élete szerelmével, aztán összeházasodnak... stb stb.. . Képről szintén, ami történik a képen, hacsak nem következteünk amúltra. Így tuti a válasz? :) Mikor mész vizsgázni?

Pandus, hogy megy a fürcsizetés? :) Jaj de irigyellek benneteket! :)

Puszi mindenkinek, most szépen kikapcsolom a gépem a cégnél, és remélem csak 3 év múlva kacspolom be :)

Puszi Nektek..

Brumi
Vendég

Sziasztok! :D
Mire jövök vissza! Rögtön megszaporodott a babanet 3 :!: új jövevénnyel! :lol:

Pandus!
Gratulálok! Dóra baba csodaszép! Jó egészséget és boldog életet kívánok Nektek! :D

Apacs+Apacsné!
Nektek is gratulálok! Szintén minden szépet-jót és sok-sok tejcsit kívánok! :D

Julika!
Én tudom hogy minden rendben lesz, az égiek és az angyalkáitok vigyáznak rátok!
A "védő"nőcinek, meg jóóó nagyot mosolyogni a szeme közepibe és közben magadban mondogatni: "Irigy vagy mi? Lehetsz is!" :lol: :lol:

Dezsi, Nyulasz!
Szomorka vagyok... :cry: és közben nagyon büszke rátok, mert annyira ügyesek vagytok, felálltatok és megy a küzdelem tovább!
Ezt nektek küldöm:
http://www.youtube.com/watch?v=3c_W5EeVwgc

Dezsi!
Velem nyugi van. Tavaly májusban leállították a stimut, mert max. gonál mellett sem indult el semmi. A doki kérte várjunk... várunk... igaz ő csak pár hónapra gondolt, Apjuk viszont túlreagálja :twisted: és jóóó hosszan várunk! Mostmá' talán jön a tavasz és talán Apára is rájön a "kölökvágy" :lol: én meg ezt várom! :lol:

Drukk, pocaksimi, pocakgyógyi (Kis*-nak és Apacsnénak) és pussz mindenkinek!
Vendég

Pandácska

Gyönyörű baba Dóra!!!!!!! :wink: :D Mégegyszer gratulálok!

Ilyenkor érzi azt az ember, hogy megérte a sok szenvedés!!!!! :D :D :D
Kép
Vendég

Apacs,
Hatalmas gratula! Sok boldogságot kívánok nektek és a kicsiknek is!
Vendég

Drága Apacs és Apacsné!

Ezt tegnap írtam :arrow:
Elküldve: 2008 Február 06 Szerda - 17:10
Apacs: Szerintem a héten szülni fogtok :wink: :wink:
Ne idegeskedj!

Szívből gratulálok Tündérkéhez és Ficánkához!
És nagyon nagyon szép súllyal érkeztek világra!

Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziiasztok,

Hajnali 3-kor olyan petefészek fájásra ébredtem, hogy csak na :shock: , reggelre arcom olyan lett mint egy tinié. Remélem ezek nem a menstri előjelei :shock: :shock:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok.

Csibe,
máskor is így jön meg a mensi?
De szerintem attól ez még nem jelent semmit, lehet, hogy a szervezeted így reagál a terhességre.
Vendég

Bella igen, ilyen tüneteim vannak mensti elött 1-11/2 héttel.

Kép

csibe
csibe32

Csibe az nem lehetséges, neked most 9 hónapig nem lesz mensid tudhatnád ezt!:)
Lehet, hogy a szervezet reakciója azért megvan, mert még nem tudatosult benne, hogy terhes vagy!
A másik fórumon a lányok mondták, hogy sokáig fájt a hasuk mintha meg akarna jönni, pedig már tutira terhesek voltak.
Vendég

Sziasztok,

Panda, Dórika gyönyörű baba! Sok boldogságot nektek hozzá.

Apacs és Apacsné: nektek gratulálok a vegyespároshoz, ügyesek voltatok :)

Rólam: A tesztem totál negatív, úgyhogy az utolsó reményem is elszállt. Még jó, hogy nem készültem + eredményre, így most átmenetileg kisebb a csalódás.
Kora délután bemegyek vérvételre, biztos ami biztos, meg akkor talán Szmatonával is tudok beszélni pár szót, a hogyan továbbról.

Köszönöm a drukkokat mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

ISTEN HOZOTT TÜNDÉRKE ÉS FICÁNKA,LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK ÉS EGÉSZSÉGESEK EGÉSZ ÉLETETEKBEN!
Vendég

All!
Nagyon sajnálom a negatív tesztet,de jó hogy bemész vérvételre,hátha :roll: :wink:
Addig is drukk!!!
Lexa!
Üzenem apának,jön a tavasz,jönnek a gólyák,tessék újra belevágni!Nekem az első stimunál 4 petesejt lett,a másodiknál jól megemeltük az adagot,de a 3-4 tüszőből csak 1 lett,most egy olyan stimum volt,amit kimondottan a rosszul reagálóknak adnak,és 2 petesejtem lett. :evil: :evil: :evil: ...de a páromnak is csak egy-két katonája van.
Elég elszomorító,de sajnos azzal dolgozunk,amink van.Remélem jössz közénk,és nemsokára neked is összedrukkolhatunk egy babyt :D
Csibe!
Akkor éjjel jól beágyaztak maguknak :D :D :D
Brumi!
Úgy legyen,kapcsolgassa a géped aki akarja,te meg majd visszamész ha már bölcsisek a gyerekek :wink:
Julika!
A védőnő monnyon le :twisted: :twisted: :twisted:
Ja,és szerintem is irigy :twisted:
Zsani!
Akkor hajrá görkori,szép fitt kismama leszel :D
Katica!
Gyógyulj meg szépen,aztán hipp-hopp kezdődhet a buli :D
Apacs család!
Kívánok Nektek nagyon sok tejcsit,és nagyon boldog apás-anyás-babás éveket!!!!És várjuk,hogy megírd,hogy hívják őket.Nagyon szép a méretük,nagyon ügyesek voltatok!!! :wink:
Vendég

Alle,
:(

Nyulasz,
Kinek mije van azt teszi össze! Nekünk ennyi jutott! Ezzel gazdálkodunk, így van?:)
Vendég

Alle sajnálom, de azért várjuk meg majd vérvétel eredményét.

Nyulasz de jó lenne, ha igazad lenne :wink: Neked is lassan itt a nagy nap :wink:

Kép

csibe
csibe32

Brumi!
ovit akartam írni :lol: :lol: :lol: ...de ikreknél 6 év :wink:

Bella!
Na ja :lol: :lol: Végülis egy-egy kell a babához.A biológusok meg jól összehozzák :lol:
Vendég

Nyulasz,
jól beszélsz :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Alle!
:( Hányadik napon vagy?

Csibe!
Nagyon remélem, hogy beágyazódtak a picikék! És a progitól lehet pattanásod... :wink:

Nyulasz!
Izgulsz?

Bella!
Hol van a vonalzód?

Kis-Csillag!
hétvégen lesz kókusztekercs? :wink: :?:

Katica!
gyógyulgass! :wink:

Julika!
Érthetetlen számomra az ilyen ember, aki inkább kitalál mindent és idegesít, nem veszi figyelembe, hogy min mentetek keresztül, csak azért hogy neki legyen igaza. Ez az igazi rosszindulat... Ne hagyjátok befolyásolni magatokat! A lényeg, amit a doktorbácsi mond!

zsani!
Még mindig nem jött meg?
dezsina

Dezsi,
most nincs vonalzóm, nem tudok mit ráírni!:)
hogy vagy?
Vendég

Kis* áruld el, hogy lehet olyan szép kokusztekercset csinálni amit a képen látunk? Én hiába próbálok, nekem olyan semilyen lesz.

Kép

csibe
csibe32

Bella!
köszönöm, megvagyok... :)
Hogy-hogy nincs mit jelölni :?: :roll: Hiszen indultok neki egy hónapon belül, nem? :?: Rosszul emlékszem? UH-t is írtál a régi vonalzón, meg konzultációt is... :?

Csibe!
ügyeskedj!
Én össze szoktam gyúrni, és utána kinyujtom deszkán, mint egy tésztát. Liszt helyett kókuszreszeléket használok. aztán jön a krém, és feltekerem. (Alufóliát szoktam tenni a deszkára, úgy lehet tekerni, de jól be kell kókuszreszelékezni :D ) Aztán levágod a két végét (megeszed :lol: ) és kész is a gyönyör :!: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi,
nem tudom hogyan alakulnak a dolgok azért is nem csináltam vonalzót.
Vendég

Egyébként ebbe a kókusztekercsbe a vajkrém helyett gesztenyekrémet is lehet tölteni.
Vendég

Nekem a krém részével van a gond. Nem lesz ilyen szép, inkább folyós :oops:

Kép

csibe
csibe32

Dezsi,
ET+14.napon vagyok

allegrobarbaro

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, és persze megvárom a vérvétel eredményét, de nem igazán hiszem, hogy mást mond, mint a teszt.

allegrobarbaro

Apacsék - hát megríkattatok minket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLUNK NEKTEK TISZTA SZÍVÜNKBŐL!!!!!! Legyen rengeteg örömötök ebben a két kis csöppségben! Szeretgessétek, óvjátok őket nagyon! Anyát dicsérd meg a nevünkben is. Gyönyörű időszak következik számotokra - sok erőt kívánunk hozzá és további nagyon jó kedvet!!!!!!! :lol:

Lexa - köszönöm a kedvességed! Drukkolunk nektek is nagyon-nagyon!!!!!!!!

Hát akkor ezt a védőnős témát jól megbeszéltük. Örülök, hogy ti is hasonlóan látjátok, néha elbizonytalanodom, nem mi vagyunk-e túl érzékenyek bizonyos dolgokra.

Csibe - gratulálok a határozathoz, ügyesen végigcsináltátok. Most ugyanilyen ügyesen tessék már kétcsíkost produkálni!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Alle: sajnálom ((((())))), de jó az valóban hogy lesz vérvétel, és örülök, hogy látszik rajtad a jövőre valü koncentrálás! :roll:

Nyulasz: már csak 3 nap :) Hihi - visszának számolok én Neked..

Dezsi: igeeeen - még ma meg köll csinálnom, két napja olyan kókuszillatot érzek, ezek már a megvonási tünetek..
Mondd Szívem, Neked az alufólia nem hasad el??? :lol: :lol:
Én folpackon nyújtom, na az tuti nem szakad, csak ha vágom :lol:

Csibe: van MSN-ed? vagy Skype-d?
(MSN: lovesdivine@freemail.hu, Skype: lovesdivine1)
Érdekes amit írtál a krémről, az nem lehet folyós..
Nagyon oda kell figyelni a mennyiségeknél, tartani kell a súlyokat..
Egyedül azon lehet variálni, hogy gesztenyekrém, bár nekem úgy nem hiszem hogy nagyon bejönne :wink: de tuti fini! csak hát kókusz :oops: :lol: :lol: És FONTOS A PUHA MARGARIN!
Mikróban is fel lehet kicsit melengetni, de csak max. 20-30 másodpercig! Nekem mondjuk tegnap óta melegedik szobahőn :wink:
A másik, hogy a tésztához, ha akarod akkor nem tejjel csinálod, hanem kávéval, meggylével, de nem szabad pl. ott sem több levet hozzáadni, mert akkor egy ragacsos tétta lesz az eredmény..
Ha tudok még valamiben segíteni, végy fel nyugodtan a két leírt csevegő közül valamelyikre, állok, vagyis ülök rendelkezésedre :D

Reméljük éjjel pedig rendesen beágyaztak a Kiscsibék :wink: :wink:

HURRÁ PÉNTEK!!
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Lányok most olvastam Pandus szüléstörténetét a Kaális babaváros topikban. Nagyon szépen írt róla, megható!:)
Vendég

Vendég

DORA BIANKA, TUNDERKE ES FICANKA, ISTEN HOZOTT BENNETEKET :!: :!: :!:

Kép

Gartulalok a szuloknek :!: Majd kepeket, beszamolokat kerunk :!: :!:

Alle, nagyon sajnalom :cry: :cry:

Julika, ti mar tul vagytok a nehezen, ne is vedd fel ennek a vedononek a remisztgeteseit :!:
katavirag

Torkos csutortok... ki talalta ki, hogy ez Nagybojtben legyen... :!: :evil: :evil: :evil:
katavirag

KisCsillag!
nekem még nem szakadt el az alufólia! :D Ügyi voltam :D

Alle!
végigcsináltam, tudom, hogy az ET+14 negán már csak a csoda segíthet! ha van lehetőséged a vérvételre, akkor nosza rajta, de inkább máris állj talpra és gyerünk a következőnek neki!!! :wink:

Csibe!
Hogyan lesz folyós a krém :shock: :?: én csak a robotgéppel szoktam csinálni és nem lesz folyós. De egy tipp, addig tömd meg kokuszreszelékkel, mig nem lesz megfelelő állagu lesz és kész :lol:
dezsina

Köszönjük a jó kívánságokat :D

Apacs,
Hatalmas gratula nektek :D Jó egészséget a babáknak és mamának is, sok sok tejcit :wink:

Alle,
:(
Vendég

Katavirág - a torkoscsütörtök a farsang lezárása tulajdonképpen - illetve meghosszabbítása. Elvileg arra szolgált, hogy a maradékokat ezen a napon még elfogyaszthassák, ami a mulatságokból, ill. farsangi időszakból megmaradt. Ez egy nagyon régi hagyomány, nem újkeletű. Direkt hamvazószerda utáni napra vonatkozik. még ezen az egy napon jól be lehet lakmározni a böjt előtt. Én is sokminden miatt háborgok - igazán, pláne böjtben - de ez tényleg néphagyomány. :shock:

Kép

Kép
julika79

sziasztok!

csibe: grat a gyereknevelésre alkalmassághoz :wink: drukk++++

zsu: üdv itt. gyere gyakrabban! :wink:

brumi: mi volt az uhn? drukk++++

alle: ez biztos? nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

lányok: sütiről beszélgettek már reggel? jaj, hogy fogyókúrázzak így! :lol:

katica
katica30

Katica!