Szép jó estét!
Sniky, persze, amikor kinn vagyunk ellátnak minden földi jóval.
Ami a csúcs, hogy a barátunk rokona a Hargita lábánál ugyan beton úton lehet megközelíteni, de kb fél órára az első emberlakta környéktől, épített 3 házat, egy hatalmas fenyves közepén. Ez egy fogadó. Telepített egy nagy halastavat, odavezette a csörgedező patakot. Minden nyáron beletesz több 100 pisztrángot. Így mindenki maga foghatja ki a vacsit.
Az a hely valahol egy kis mennyország. Csak az erdő, patak. Minden este beindul a kis generátor, van melegvíz és villany is. Tehát igazából teljesen összkomfortos, 2 gyereke is született oda, és jól megvannak, tehát nem megközelíthetetlen.
Annyira szeretnek oda járni az emberke, hogy alig van lyuk, de mi mehetünk persze 1 ház a mienk. na, itt szoktunk enni pisztrángot musgyéval (vagy muzsgyé? ) ezzel mindig bajban vagyok. Ez a fokhagymás-paradicsomos szósz a pisztráng mellé olyan hoy nem lehet abbahagyni.
Gabi! a 97% nagyon jó. A lényeg, hogy ne idegesítsd magad, mert az árt a legtöbbet. Ha elkezdenél izgulni, ott a kislányod(remélem már jobban van sokkal!!!) Ő biztosan lefoglal.
Az új babaképekhez gratulálok, nagyon édesek!már úgy várom a hétfőt, hogy én is meglessem.
Barbi, nem tudom mennyire vagytok főzelékesek, de nagyon egészséges, fincsi kis főzelékek vannak.
Én hétvégén tuti csinálok spenótot, tekintve hogy a legtöbb folsavat tartalmazó zöldség, de ott a sörös lencsefőzelék, babérlevelek krumplifőzelék, paradicsomos zöldbabfőzelék
Másik nagy kedvenc: mézes-mustáros grill csirke, alig 10 perc előkészíteni és fincsi!! Vagy tavaszias kis fasírtgolyó/őzgerincben kisütve is szuper.
Vagy: sajtos tejfölös rakott brokkoli egybesütve magában vagy köretnek. (Ezek a nagyon egyszerű kaják, mert sajna nekem alig van időm konyházni)
Igen, igazad van, a kismamákat itthon eléggé megsarcolják. Tényleg nevetségesek az árak, ezért kell leárazásokat, turikat vadászni, ha az embernek tengernyi ideje lenne, menne is.
Én is várok rucikat, de amíg nem jönnek, addig is járni kell valamiben, mert a gyatyóim már szűkösek.