Új privát üzeneted érkezett!

szia kislibus.se a párom se én nem vagyunk nagydarabok ,átlagosnak mondanám magunkat.
Elevitet szedtem a terhesség egész idelye alatt.
vera remélem már joban vagy.
Csucsu szép új házba fogtok menni ahova jön majd a kis trónörökös a királylány mellé. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,

gyógyulj! Nem, nem piros az autónk.

Kép
zmimi

Nita: az se baj ha ujra királyányunk lesz :)

Kép
csucsu05

Nita: Nekem a nagyfiam 4200 gr volt, a középső fiam 3510 gr, a kicsi fiam 3220 gr.
Vendég

szia nati.szép nagyok voltak a gyerkőcök súllyai.gratula hozzájuk. :lol:
csucsu:mindegy mi lesz csak egészséges legyen majd. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita köszi :lol: :lol: :lol: !
Vendég

Nati, és melyikkel, mit szedtél?
Vendég

Nekem kicsik voltak.2750 g és 2760 g.Majnem egyformák.Vivi egy icipicit nagyobb súllyal született, de 1 nappal tovább volt bent. :lol:
Én nem szedtem külön vitamint, csak folsavat, és magnéziumot.
Ja, és az elsővel 43 kilósan lettem babás, és 52-vel mentem szülni, a másiknál 46 voltam terhesség elején, 51 voltam szülés előtt, 39 egy héttel utána.De akkor volt a férjem balesete, azért fogytam le annyira...Minden nap kezelésre hordtam, szülés előtti napig, és utána is az 1 hetes gyerekkel...3 nap után hazajöttem a kórházból, mert fárjemet is nekem kellett fürdetnem.Nehéz időszak volt.
Most 47 vagyok...de mi lesz a végére???

Szerintetek mennyire igaz az, hogy a kismamás vitaminoktól nagyobb babák születnek?
Vendég

Luca:én hallottam hogy a baba vitamintól nagyobb babák születnek.

Vera:A laptetőt már kibérelted az tuti :lol:
Következő hónapban babásodunk!
Elöször még én is nyári babót szerettem volna,de most már a decemberinek is nagyon örülnék...kiegyeznénk vele igaz Vera? :wink:

KépKép
lyndee

vukkot ma vendégül láttam, először csak kicsit, nemrég kicsit tovább időzőtt........................nem egy nagy élmény.
Sajna vizet sem tudok lenyelni, mert vuk mindig kopogtat.
elkezdtem fogyni, hát így sem voltam valami nagy darab.

Kép

Kép
napsugár035

Luca,
én szedtem elevitet és Lili 3950g volt. De nem tudom, hogy igazán van-e összefüggés.

Ma voltam állásinterjún, hát ez sem az volt, amire gondoltam. Na nem baj. Tényleg a tesó lenne a jó megoldás. Ma már 36,5 volt a hőm, hátha tényleg megrepedt az a tüsző tegnap... De majd holnap megnézzük, aztán kiharcolom azt a progit...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szerintem terhesség alatt akármilyen vitamint is szed az ember nagyobb lesz a baba mint kéne.ez persze csak az én véleményem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Napsugár!

Kérdezted 1-2 napja, hogy mikor voltam először dokinál. Sajna csak ma tudok válaszolni, de olvasni olvaslak titeket. 5+5 voltam, és akkor volt üres 11mm a petezsák.
Te most mennyi vagy?

Jua!
Köszi a táblát, stimmel minden. A 12mm-re 7+3-at írta a tábla, én meg 7+4 voltam akkor. Szóval, remélem, tényleg minden ok lesz mostmár.

Luca!
Jutott eszembe már korábban is, de most írom, hogy gratulálok az ikrekhez!! Szoktalak olvasni a másik topikban is. Drukkoltam ám! Csak az a fura, hogyha ikreket vársz, akkor hogyhogy csak erősödött az a 2. csík? Miért nem volt rögtön vastag? Na de ez már nem számít, az a lényeg, hogy minden ok veletek! Mindjárt itt a 11-e. Azért elmész ennek ellenére ugye?

Tényleg csajok! Jelent az valamit, ha nincs hányingerem és nem hányok? A szagokat viszont nagyon erősen érzem, a cicim fáj, és hatalmasra felpuffad a hasam estére. És gyakran ég a gyomrom. Ilyenkor lehet bevenni savlekötöt? Mert ha már nagyon nem bírom, időnként élek vele.
szerencse7

szia szerencse7.nem jelent semmit ha nem vagy rosszul és nem hánysz.
nekem szó szerint semmi tünetem nem volt se a fiamnál se a mostani terhességem alatt mig élt a baba.
szerencsések közé tartozol.örülj neki.
puffadás ellen szedhetsz espumizan gyönygyöt de azért kérd ki orvosod véleményét is,de ezt a gyógyszert kismamák is szedhetik.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rennie-t lehet szedni savra babásan is!!!!

Vtaminok: A Maternától egyértelműen nagyobbak a babák, az Elevitnél az a tendencia, hogy ha a mamát hízlalta (mert ugye mindenki elkezdi szedni a fogamzás előtt min. 3 hónappal :roll: )
akkor a baba is nagyobb. Engem pl. nem ízlalt, az egyetlen esélyem 3000 g feletti gyerekre a férjemben rejlik (3500 körül voltak a tesóival együtt). Jómagam és tesóim alig ütöttük meg a 2500-at...

No, 3 napja abbahagytam a fogigátlót. Ma meg kellett volna jönnie. Nem jött. Helyette van cicifájás-feszülés (már bő egy hete), szédülés, álomkór, ma még émelyegtem is. A tuti frankó csak az, hogy ez mindd fel van sorolva a tabletta mellékhatásaként sok más egyébbel együtt... De véletlen se a fejem fáj inkább..... :evil:
kislibus

Zsuzsu! Tegnap nem írtam, hogy nagyon klasz helyeken jártok ám és Ábel egy tünemény. Remélem, hogy nekem is lesznek hamarost ilyen szép szőke hercegeim-hercegnőim. :lol:
kislibus

kislibus:
hamarosan neked is gyönyörű kis hercegeid/hercegnőid lesznek.
drukkolok nagyon.

csajok hova tűntetek?nincs senki? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vagyogatok, de csak igy fél kukkal.
kislibus

mi jót csinálsz kislibus? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szörfözök és Párizsról álmodozom. Meg termálhotelekről... :D
kislibus

Teleírjuk az oldalt a Laptetőig???? :lol:
kislibus

Figyu! Most kiszámoltam, hogy a tablettaszedéssel még nekem is kb. 50-52 nap van az újrakezdésig! Csinálok én is ilyen tickert!
kislibus

szépeket álmodsz:)
tőlem teleírhatjuk:)hajrá. :lol:
most hagyod abba a tablettaszedést? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem most sajnos. Ez még csak az első hónap volt és 3-at végig kell csinálnom, mert nem épült fel a ciklusom a vetélés után. Tehát még két hónapot végig kell csinálnom. :?
kislibus

Nálad nagyfiad már alszik??
kislibus

mikor is volt a vetélésed?
nagyfiam még it rumlizi meg játszik,megvárjuk apukáját a fürdéssel nem soká itthon van. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Áprilisban. Én is a férjemet vérom épp. Azért jó lehet, hogy ott sertepertél körötted Márk.
kislibus

Ti már vacsiztatok???
kislibus

nem márk hanem máté:)
igen nagyon jó,hogy van,igazából ő segített túltenni magamat a kisbaba elvesztésén.
már vacsiztunk de én olyan éhes vagyok még mindíg de már nem ehetek mert muszály lefogynom valamennyit,mert iszonytosan elhíztam mióta nem lovagolok. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bocsi a tévesztésért. A vicces, hogy a Márk és a Máté név is teccik és ennek megfelelően keverem is őket. :roll:

Nem gondoltál valami otthon végezhető sportra? Például egy kis aerobik, mikor Máté alszik?? Legalább egy kis gyümölcsöt ehetnél ilyenkor. Inkább nem mondom el én miket össze-vissza ettem....
kislibus

semmi baj,mind a 2 név nagyon szép. :)
amikor a máté alszik általában akkor végzem a ház körüli teendőket,főzés mosás meg ilyenek.
Sajna nem vagyok gyümölcsös,amit megeszem az a banán néha narancs meg alma nagyjából ennyi a gyümikészlet amit megeszek:(
na miket etél össze-vissza? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magm elfáradtam,majd holnap beszélünk még,szia jóéjszakát :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Olaszos felvágottas kenyeret, füstölt sprotnit, joghurtot, csokis-kókuszos csókot és most küldöm utánuk az esti kakaót. De lehet, hogy még nem lesz vége, mert ha jön a párom úgyis eszik, akkor meg nehogy már egyedül egyen szegény. :lol:
kislibus

Jó éjt!

Vera! Laptetőre fel! :lol:
kislibus

Sziasztok!

Sugi, mi volt a dokinál???????????????????????
Ma este voltál, nem?
Vendég

Én is beszállnék a laptetősdibe :D

Nálunk a férjem néz egy filmet amit én nem szeretnék és így lefoglalom magam...

Sugi,én is kivi vagyok!!!!

Libus:nekem a fogigátló után kb a 4. nap jött piri.

KépKép
lyndee

Persze mi itt "kűzdünk" a laptetőért aztán jön Vera,és hipp hopp ővé lesz :lol:

Ugy sem az enyém lesz,már csak azért sem mert nem vagyok szerencsés....és persze azt sem gondolnám hogy babás lennék.

Azon gondolkodtam hogy holnaptól elkezdem a palástfű teát,igaz még nem akartam,de lehet kipróbálom.
Csak attol félek hogy elnyujtja a ciklusomat és az annyira várt menszi még egy hetet is késik majd.
van valakinek ezzel kapcs. tapasztalata?

KépKép
lyndee

Lyndee, nekem nem nyújtotta el, igaz, csak egy ciklusban ittam.

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!

Köszönjük az Ábedicséreteket! :) Nekem most az első kép e kedvencem, annyira aranyos... persze én is elfogult édesanya vagyok :lol: :lol:

Kislibus!
Tudod, nekem már van egy fiam, emiatt mondtam, amit mondtam!
Egészségedre!! :lol: :lol:

Lyndee!
Köszi! Teszteljünk együtt zebrát ok??!! :) Nem kell nekünk laptető... :)

mimi!
19-e körül gondoltam, h ellövök egy tesztet. Hogy vagytok?????

Nita!
Szerintem manapság már nem igaz, h a vitaminoktól lesz nagyobb a baba. általánosságban nagyobb babák születnek. Én két naponta szedtem elevitet, naponta folsavat.
Most 3 naponta elevit, két naponta folsav. Ha zebrám lesz, naponta folsav, 3 naponta elevit. Így tervezem, senki nem javasolta, magamtól döntöttem. (Ábel 41. hét 2 nap 3400g született)

Szerencse!
Ábival én egyáltalán nem hánytam, de a szagok.......képtelen voltam tömegközlekedni, zárt helyiségbe menni, mert öklendeztem...
Én is Rennie-t szedtem.

Luca!
Fáj még a cicid? Gyerekek tudnak az ikrekről??? Emlékszel talán, h írtam, h fájdogál a hónom alatt. kb. 1 hete már nem fájt, de most ismét...a gyomrom is kavarog folyamatosan..az alhasam is érzem, de lehet, h picit felfáztam a sok pancsolásban.

Napsugi!
Én is várom a híreket....

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sugi, jelentkezz!!!!!!!!!

Zsuzsu, nekem is éppen ezek a tüneteim! :lol:
Legelső tünet volt, hogy hónaljban fájtak a melleim.Most meg már az egész fáj.

Gyerekek tudnak az ikrekről, eléggé izgi dolognak tartják...
Vendég

Jó reggelt!

Ma farsang van az oviban, a középső elefánt lesz(amúgy egy csontkollekció...) a kicsi krokodil. :P

Éééés... tegnap éjjel belémnyilalt, h: nem csináltam farkat a krokinak! :shock:
Egyébként hiányérzetem volt, amúgy sem túl krokodilosra sikerült, elég béna vagyok mint jelmezkészítő... :roll:

Reggel gyors farokgyártás, de még alszik, nem tom milyen lett.

Tegnap torkos-csütörtököztünk egy általunk kedvelt étteremben, de most nem volt olyan jó, mint szokott. Meglátszott(érződött) a futószalag munka. Sajnos.

Na, felébredtek, megyek próbálni... 8)

Kép
zmimi

Luca: Még szép, hoyga gyerköcöj izginek tartják hisz izgi is. Én most is azt mondom, hogy jó az ikres anyukáknak. Az olyan kuriozum:) :)
Rögtön nem egy hanem kettőszép babátok lesz:)

Kép
csucsu05

Sugi: jelentkezz gyere mond mi volt a dokinál.

Kislibus: Most olvasom hú tényleg sok mindent össze ettél este :)

Kép
csucsu05

sziasztok.
Ohh bocsika de most ébredtem föl, az éjszakáim rémesek, a lébgörcstől alig bírok elaludni éjszaka ha megébredek nem bírok visszaaludni tőle.
voltam dokinál, most sem mondott semmi bíztatót, nem tudom milyen uhja van, múlt héten a 13 mm petezsákot 6 hetesnek mondta most a 20mm 5 hetesnek, a tököm már teljesen tele vanössze vissza hablatyyolt, megkérdezte mikor volt utsó mensi, mondtam hogy vetélés volt, hűűű akkor nem is tudjuk pontosan mennyi idősnek kéne lenni, persze hogy nem , de azt nekem senki nem mondja hogy a méretek nőnek a terhesség meg összemegy.
szívműködés volt, még én is kiszúrtam elsőre, csak szerinte a babának nagyobbnak kéne lenni, szóval teljesen elkeserített, a végén meg megint,mondja .... minden jel arra utal hogy fejlődik de ő nem nyugodt.
10 nap múlva menjek megint.
frászt, majd két hét múlva megyek, amíg a babám szíve dobog, nekem senki ne mondja hogy ki kell venni.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, menj el máshova is uh-ra!Semmi értelme, hogy idegesítsd magad,jó lenne valami megnyugtatót hallani!
Nem tudom, a Te dokidnak milyen uh.ja van, itt nálunk a kórházban sokkal jobb minőségű az uh, mint a magándokiknak, és sokszor beküldenek Ők is!!!!!
Meg tudod oldani, hogy elmenj máshova is?

Az jó, ha dobog a szíve!!! :lol:

Magnéziumot nem szedsz?Progit adott a doki?
Vendég

ja és babát nem mért , képet nem adott. :evil: nem tudom mit kéne még tegyek, megnéztem luca fotóját , enyém is kb olyan volt, szíkhólyag is volt, még ami összekötötte az is látszott, múltkor mért nem látta nem tom.
luca te bírsz enni, mert én semmit tegnap a vizet is kihánytamalig megmozdulok az ágyban már rémes hányingerem van.
Hol van 4 vagy 3 D uh tudtok e róla?

Kép

Kép
napsugár035

magnézziumot az elejétől szedem, magamtól, de a dokinak nem mondtam el mert múltkor nem nagyon tetszett neki.te hova jársz uh-ra semmit nem adott ez idegesít a legjobban

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, nem akarom elkiabálni, most tudok enni, bár utána az egész a torkomban van.De ha küldök utána hideg szódát, jobb.

Majd jönnek a csajok, biztos segítenek uh- ügyben.
Vendég

nem mondott eg yhülye adatot sem hogy mekkora a baba

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?