Új privát üzeneted érkezett!

hena köszönöm, nekem ezt pont nem mondta, pedig amúgy mindig mindent elmond százszor is. Jól van akkor annyira nem parázok, ma már a hasam nem fáj annyira, tegnap fájt jobban.

És persze olvasgass, és gyere sűrűbben, és nagyon sajnálom hogy veled is ez történt:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok lanyok!

Viki!
+++++++++++++++++++++++++++

Varom a fejlemenyeket es irj, ha indultok a korhazba.

Nalunk Zoli jobban van, ellentetben velem.
Ugyan lazam nincs, de rettento gyenge vagyok es alandoan faradt.
Este mar 8-kor alszom es reggel 8-ig ki sem tudom nyitni a szemem, wc-re is csukott szemmel botorkalok ki.
A torkom rettenetesen faj.

Amugy jol vagyok meg mindig +8 kg-nal jarok, nem hiztam egy dekat sem.

Penteken van meg egy vizsgam, drukkoljatok, bar tanulni nem sokat tudok mert egesz nap csak szunyalok.

Na megyek feloltoztetem Zolit.

Magi
Vendég

Nóci: Ugyi még mindig nincs Mikike?

Gabi: Görcs- és Niagara mentes napot neked :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Magi: Jobbulást neked :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
A tegnapi naphoz képest igazán lecsökkentek a hozzászólások.Persze tudom tegnap esemény dús nap volt.Ugye Kata????Hogy vagy?Legkisebb kismami?

Viki!
Igen,várjuk a fejleményeket!

nóci!
Mencsi remélem nincs!!Megy a drukk+++++++++++++++++++++

Magi!
jobbulást és vigyázz magatokra!Mikor lesz a következő UH?

dodó!
2 nap!!!!!! :D :D hogy vagy?

Gabi!
Lehet,hogy tényleg közre játszik a múlthónapi műtét az erős vérzés azért van.Ha megnyugtat a doki hívdfel.

Móni!
Hát szép!!Kihagytál a felsorolásodból :( :( :( Hogy vagy?

Ma már sajna mentem melózni,de apa eljött szabira a hétvégére aminek nagyon örültem.Egy kicsit még együtt lesz a család :lol: :lol: [/quote]

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: Akkor ki kell használni még ezt a pár napot apázással :lol: :lol: Utána mennyi időre megy el megint?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Isten ments,hogy ismét elmenjen!!Talán legközelebb április,de tutira még nem tudjuk.adigg mindenképp babás szeretnék lenni.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!Hétfön megyek dokihoz nagyon izgulok,hogy minden rendbe legyen akkor leszel elméletileg 5+5napos remélem lát majd babát és nem lesz baj.Én délután úgy beájultam :oops: Bavagyok tojva a hétfötöl próbálom mondogatni magamnak,hogy még ne éljem bele 100%-ba magam de közbe már azon gondolkodok mikor mennyi idös terhes leszek és milyen legyen a szobája :oops: :oops: Úgye nem lesz baj?Sogornöm tesójáéknak is üres volt a petezsákjuk és kiderült,hogy beteg lett volna a babájuk és az üres petezsák azért volt mert önabortuszt csinált a magzat ez ritka.É nem is hallottam még ilyet :shock:

Ibica!Köszönöm néha émelygösen vagyok de most nem bánom :lol: De jó nektek akkor Viki is apázhat meg te is :wink: :wink: :wink:

Magika!Jobbulást neked!!!!!!

Hena!Köszönöm aranyos vagy!!!Nagyon sajnálom,hogy veled is az történt ami Gabival :cry: :cry:

Nócika!Miújság?????Nagyon el vagy veszve :cry:

Viki!Hogy vagytok ?Jelentkez ám ha meg van Eszter baba :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Ibici!
Ha ez vigasztal, ejjel nem tudtam aludni es eszembe jutott, h kihagytalak :shock: De tudod, te alapbol rajta vagy a listan! :wink: Latom eleg kozel a teszteles, h erzed, sikerult-e Pe-t elkapni?

Gabi!
Mar kaptal valaszt, sajna nekem ez a mennyiseg teljesen normalis :(

Kata!
Es hogyan csinalja ezt az onabortuszt, illetve honnan lehet tudni, h az volt? :shock:

Zsuzsa!
Jo a vonalzod? Mertakkor majd egyutt izgulunk! :wink: Van mar valamifele elojel?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Ibici: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata: MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ :!: :!: :!: :!: Tervezgess csak nyugodtan :wink: Én még a közelében sem vagyok, de már két éve elméletben be van rendezve a szoba :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bangham: Nekem előjel?? A vonalzóm jó :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!

Nyugi, jelentkezni fogok! :wink: Vagy valaki más helyettem :lol:

Ma olyan pörgős napom van, hogy nem tudom mire vélni a dolgot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és még este vendégek is jönnek 8)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!

ibici!
Igen, már csak 2 nap! :lol: Nagyon várom már.....

Csajok... irok egy pár nevet... voksokat kérek! Bár még párom véleményét is ugyis kikérdezem.... de kíváncsi vagyok ti mit mondanátok!
Vezeték név Dezső! (De nézzétek fordítva is, mert külföldön először van a keresztnév, utána a vezetéknév)
De direkt olyan neveket válogattam, ami itt is van a naptárban, és otthon is van.... mert nem tudjuk, hogy meddig maradunk itt :)

Fiúnevek: (csak kettő van) Erik, Benjamin

Lánynevek: Laura, Hanna, Emma, Elsa

d.dodó

Zsuzsa!

En hulye! Ugy neztem, h 8 nap a vegeig! :oops:
Kulonben nekem az utobbi idoben mar ilyenkor elkezdodnek az elojelek! :lol: :lol: :lol:

bangham

Bangham!

Rá se ránts!!!! Nálam ugyanígy volt.....aztán persze piri jött :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Móni!

Nagyon édes a kisfiad :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dodo!

Benjamin és Hanna :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Móni!
Meg vígasztalódtam :shock: :D Viszont akkor velem vagy kb.egy idős,mert nekem 6 nap van még hátra.Nem tudom,hogy sikerült-e elkapni a PÉ-t annyit viszont igen,hogy a mencsi előtti pecsételésem most még nincs.Remélem nem is lesz :D :D :D

dodó!
Benjamin,Laura

Kata!
Drukk a hétfőhöz!!Szerintem sem kéne előre izgulni.Legyél inkább nagyon boldog,mert az izgalom nem tesz jót!!!Minden rendben lesz meglátod.

Kép
Kép
a.ibici

Zsuzsa!

Ugy ertettem, h 8 nappal a Pe elott! :lol: :lol: :lol:
Koszi Zsolti neveben! Azt hiszem keresek nehany kepet, reg nem kuldtem... :roll:
Fel a fejjel: egyszer majd nekunk sem jon meg... legalabb 9 honapig! :wink:

Ibici!
Nekem meg ugy 8 :roll: Attol fugg h szamolom :roll:

bangham

Dodo!

Laura es Benjamin :wink:

bangham

Hát sziasztok!

Tegnap este már nem volt sem lelki sem semmilyen erőm se arra, hogy leüljek a gép elé és írogassak! Tegnap reggel megcsináltam a tesztet ami nem lett jó eredményü! Elmentem dolgozni és mikor vége lett a müszaknak megálotgatoot egy számomra kicsit sem hiányolt és kicsit sem várt vendég: Ő Mikike! Szóval elösször azt mondogattam magamnak, hogy nem sírunk- nem sírunk! Aztán felhívtam a párocskámat majd apukámékat és mikor anyussal beszéltem akkor nála eltört a mécses! Tudom, hogy erre számitani kellett volna, de valahogy nem ment! reménykedtem, hogy van odabent egy kis édes albérlőm! Mondjuk megmondom öszintén mikor kibontottam a tesztet, hogy megcsinálom akkor végig futott az agyamon, hogy tényleg anya leszeK,????? ÉN????? Bevallom egy kicsit meglepödtem magamon, hogy ez mind velem történik és most én vagyok a soros! Este rájöttem, hogy nem! Nagyon arik vagytok, hogy így szurkoltok értem-értünk, de most egy honap pihit és 1 honap számolgatás, izgulgatás mentes honapot szeretnék! 9 honapig ez volt az egyetlen honap, hogy1-2 napnál többet késett volna és ez böven elég volt ahoz, hogy ki izguljam magam! Keresek egy jo dokit hagyom a meddöközpontot is egy darabig! Nincs kedvem hozzájuk Ne harizzatok, hogy egy kicsit sokra sikerült amit írtam De remélem mindenki jol van!!!!!! Puszi mindenkinek!! holnap majd megint jövök ilyen jo késön!!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Vissza az elejére

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Kata!!!!!

Nagyon nagyon sok gratula persze csak nagyon halkan!!!! :) Puszi neked és nagyon vigyázz magadra- magatokra :!: :!: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!Ne szomorkodj.Tudom milyen érzés mikor sokat késik és ott van lehet ,hogy most sikerült aztán még se :cry: Nekem november és decemberbe pontosan 1hetet késett pont mint Zsófinál és mikor elmentem dokihoz,mondta,hogy nincs baba és úgy elkeseredtem.Nem lehet,hogy neked is hosszú a ciklusod?Boldog születés napot!!!!!

Dodó!Benjámin és Hanna :lol: :lol:

Zsuzsa!Aranyos vagy köszönöm a "biztatást"

Ibica!Jó hír,hogy nincs barnázás nagyon drukolok++++++

Tegnap volt elsözör,hogy Gabi bezélt a babáról és mondja,hogy nem lehet semmi baja és lesz még egy kislányunk olyan aranyos volt meg is nyugtatott,hogy ne arra gondoljak milyen rossz érhet hanem,hogy milyen jó lesz.Zsófi meg éjszaka olyan rosszul volt alig aludtam annyira köhögött,hogy a slájmot elkezdte kihányni ami persze nem baj,hogy szakadozik de úgy sajnáltam 2óránként fent voltam most tök kába vagyok

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!!

Végre nagyon szép idő van nálunk!!! :lol: Gyönyörűen süt a nap.
Jaj, holnap reggel 9-kor UH!!!!!!!! Annyira várom már!! :lol: :lol:

A nevekről párom még nem nyilatkozott..... de amiket ti irtatok, azokat striguláztam, hogy melyik név hány szavazatot kapott eddig! :lol:

Ki hogy van ma?

Kata!
A dokit már felhívtad időpontért?? Amugy tényleg fő a pozitív gondolkodás! :) Csak jó fog történni!

Gabi!
Lasssan neked is elmulik mensi, és próbálkozhattok, ugye jól tudom??

d.dodó

Nócika:Nagyon boldog szülinapot neked, drága!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!

"9.13 órakor 2850 gramm és 47 cm-el megszülettem.Eszter Viktória"

Gratulálok Viki!!!!Jó egészséget Nektek!!
Vendég

Sziasztok lanyok!

VikineK!
GRATULAOK!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egeszseget es sok tejcsit kivanunk.

Na ez egyre izgisebb.

Azt hiszem en leszek most mar a soron.
Na most jol beparaztam.

Pedig ma epp arra gondoltam, hogy teljesen felkeszultem a szulesre, mind testileg es lelkileg is.

Eddig tiszta stresszes voltam, mikor ragondoltam.
Ma mikor erre gondoltam, azt ereztem, hogy varom.

De igy megint kicsit stresszes lettem.

Nocika!
BOLDOG SZULINAPOT NEKED!

Dodo!
Holnap vizsgazni megyek Dunaujvarosba reggel 9-re, de sietek haza, hogy olvassam majd a hireket.

Magi
Vendég

Viki
:lol: :lol: :lol: Hatalmas gratula!
Jó egészgéget,sok tejcsit kívánok! :lol: :lol: :lol:

edoci

Nócika
boldog szülinapot!

edoci

Viki!
GRATULÁLOK, és sok tejcsit kívánok!!

Magika!
Oké...mire hazajössz képet is rakok fel Picurról remélem!! :) 2-őt akarunk venni!! Amugy te még nem voksoltál a nevekre.... tegnap felírtam mik közül lehet választani.... kíváncsiságból irom, hogy melyikre jön a legtöbb voks, és hogy kiváncsi leszek a párom melyikre szavaz :) !!

d.dodó

Dodo!

Erik, Hanna

Magi
Vendég

Viki: Nagyonsok boldogáot és rengeteg tejcsit nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lanyok!

Krealtam egy ertesito sms-t. Igaz tul hosszu, de nekem nagyon tetszik.

Van mge valakinek esetleg otelete valami jopofa rovidebb?

"Ma _(idő)_ nagy boldogság történt velem, el sem hiszitek talán, Kistestvérkém megszületett, négyen leszünk ezután!
Lesz nekem is játszótársam, FARKAS KATALIN ÁGNES lett a neve.
Picike még ____g és ___ centike.
Ölellek hát benneteket: Zoltán (Farkas család)

Szerintetek milyen?

Magi
Vendég

Viki!

Hatalmas gratula! Alig varom, h meselj! :wink: Addigis nyugis elso napokat es sok tejcsit! :wink: :D :D :D

bangham

Nócika
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Magi
Most tényleg te jössz! :wink: Szerintem jó ez a szöveg.:) Az első sor nagyon tetszik,rímel is.:)

Dodó
Laura,Benjamin
Vendég

Dodó
Én is most olvasom a neveket! :oops: Erik,Emma

Magi
Tetszik a vers! :D Aranyos!Most már majd te jössz! :lol:

Kata
Hogy vagy?

Nekem ma már csak 5 nap után hőemelkedésem van,Máténak viszont 40 fokos láza. :cry:

edoci

Hatalmas Gratula Vikinek és Eszternek :lol: :lol: :lol: :lol: Sok tejcsit!!!!!!

Magika!Igen te jösz nem sokára :wink: :lol: :wink: :lol: Jó az sms nekem nagyon tetszik.Zoli jobban van?

Dodó!Várjuk az Uh híreket és képet majd mi megmondjuk mi lesz :wink: Hétfön megyek 11:30-ra nagyon várom és izgulok :oops: :lol:

Edoci!Köszönöm jól vagyok érdekes esténként émelygek jobban.Ma megyünk torkos csütörtökre annyira kivánom a tyúk hús levest :oops: Ti,hogy vagytok?Máté jobban van?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Na hát nem voltam egész nap és micsoda hirre jövök

Viki óriási gratula, sok tejcsit kívánok, és vigyázzatok magatokra.

edoci jobbulást nektek még mindig.

dodó igen, most már nem nagyon van meg, tegnapi nap az brutál volt, délelőtt még közepesen volt meg, most meg már múlóban. Holnap kezdem a clostyt, és mehet élesben a projekt. jövőhétvégén pedig ha minden jól megy akkor elmegyünk apával kettesben, csak ahova akrtunk az teltházas. Úgy hogy mást kell keresnem

Lányok ma volt egy érdeklődő a házra, holnap jön vissza a lányával, és ha neki is tetszik akkor megveszik.

Kép

gabi1

Magika nekem is tetszik az sms.

dodó nevek: Benjamin, és Hanna, vagy Laura

Kata én a fokhagymát kívántam nagyon

Kép

gabi1

Kicsit magunkról is...

Tegnap tanácsadáson voltunk.El se hiszem,de Hédi már 2800g!!!Nem gondoltam volna,hogy ilyen szépen fejlődik....Dokinéni is megdícsért minket,pedig én olyan pesszimista vagyok a szopi kapcsán... :roll: Néha totál kiborulok,hogy nincs elég tejem. :cry:
Nappalok jól telnek,éjszakák kevésbé...talán éhesebb éjjel,de másfél óránként ébred,ha leteszem kiságyba üvölt...pedig nappal bő 3 órákat alszik benne...
Dorka jó tesó,nem zavarja Hédit.Azt hittem nehezebb lesz 2 gyerekkel,de sokkal több energiám van,mint hittem...Nappal nem alszom,éjjel is max 4-5 órát összesen,de bírom.:)

Pár újabb kép ha nem baj.
:wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Magi
Hogy vagy????Akkor Zoli már okés???Mikor mehet oviba???

Gabi
Remélem hamar elmúlnak ezek a fránya napok... :roll: Szerintem ez természetes ilyenkor,mármint,hogy erősebb a vérzés...

Jut eszembe...3 hete szültem (kb),van,hogy 2 napig semmi vérzés,majd 3. napon óránként kell betétet cserélnem...szerintetek okés így?????
Vendég

Sziasztok!!!

Köszi mindenkinek!!

Viki! Nagyon sok gratula nektek! Nagyon sok tejcsit és nagyon jo egészséget kívánok nektek!!!!! :D Gyere minnél elöbb egy élménybeszámoloval!! Sok puszi mégegyszer!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Lego gyönyörűek vagytok. Igen ma még nincs semmi, remélem nemis lesz. Ma bevettem az első clostymat. Végre, jövőhétre pedig újra lefoglaltam a szállodát, sajnos az annamária villában nem volt hely jövőhétre, így marad a Sopron. Ott még úgy sem voltunk.

A vérzéssel kapcsolatban szerintem hívd fel a dokidat, nekem ilyenkor már nem volt vérzés, lehet nem megfelelő ütemben húzódik a méhed, ilyenkor írnak fel ergam cseppeket.

Kép

gabi1

Lego!Olyan édesek a lányok :lol: :lol:

Csajok!Ma megyek dokihoz :lol: :lol: :lol: Felhívtam,hogy mehetnék-e ma és IGEN :mrgreen: 11:15-re.Szorítsatok!!!!!!!

Gabi!Remélem jövöhéten már 3-an jöttök haza :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jo reggelt lanyok!

Lego!
Gyonyoruek vagytok!
Irigykedem is nagyon.

GAbi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noci!
Neked is megy erre a honapra a drukk!

Dodo!
Gondolok rad!
Most bnezegetitek bizti a babot.
REmelem azert veletlenul meglatjatok, hogy milye van.
Varom nagyon a beszamolot!

Lanyok!
En ma nem mentem vizsgazni.
Nem vagyok tul jol.
Lazam nincs, de kohogok, mint a fene.
Ejjel nem is aludtam miatta.

Ellenben elkeztem tole barnazni.
Igy most elkezdtem inni a Robitussin-t.
Mivel terhesseg alatt semmi nem szedheto, en ugy dontottem, hogy ettol nem lehet a babanak sok baja, de a kohogesemtol meg megszulok.

Magi
Vendég

Magi: Jobbulást nektek, remélem hamarosan javulgatni kezdesz :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

En is remelem, mert nagyon kohogok es egyre jobban barnazom.

Magi
Vendég

Magika nem fogsz megszülni. Ez tapasztalat. Nekem Baluval volt az hogy pont 30 hetesen épp karácsony napján kezdtem el minden ok nélkül köhögni. És én jártam orvosról orvosra mert úgy köhögtem hogy rohamokba és hánytam tőle és 7!!!!!!! hétig. Semmit nem kaptam rá akkor sajna. Én most stodalt szedtem míg "terhes" voltam.
Én se tudtam aludni tőle. És én is azon voltam hogy megszületik szegény gyerek mert már az oldalam is fájt a nagyon sok köhögéstől.

Azért neked jobbulást

Balumra visszatérve fényképezni fogják a hétvégén a választásokhoz levő plakátra vagy újságra vagy szórólapra. Ezt még nem tudom. Tök jóóó.

tegnap elmentem a házimhoz és írt fel egy rakat gyógyszert amitől hála jobban vagyok. Pont jókor mentem el mert már a végét jártam.Fájt az arcom a homlokom a fújás az orrom

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: Hogy vagytok :?: Pocak :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj, nem is mondtam még: Balunak gratula....várjuk a képeket nagyon :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?