Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem az ejjel sokszor fajt a pocim,mar azt hittem hogy megszülök.Ma semmi.Ill kicsit összepakoltam a wc-t,erre elkezdett nagyon fajni ott lennt.Most pihentem kicsit es jobb.Nem igaz,mar semmit sem tudok csinalni?Meg szerencse hogy itt van anyu es segit.
Csajok,szerintetek bunko vagyok,mert kijelentettem hogy mindenki vigyazzon magara,ne betegedjen meg,mert különben nem engedem a fiam közelebe...Erre szegeny anyosom tegnap jo beteg lett,remelem hamar meggyogyul,mert nem szeretnem ha a picur elkapna valamit,ha megszületik. :( Mindenki ennyire felti a születendö babajat,vagy en mar harpiava valtam??? :roll:

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Bettó!

Én marharépa elindultam egyedül, látod, de ilyen felelőtlenséget többet nem csinálok, amíg Milán a pocakban van!

Ma már barátnőm vitt be nst-re, minden rendben volt, dokibácsi meg is dícsérte Milánt, hogy szépen mocorgott. Elmondta, hogy mikor kell mennem a kórházba, ötperceseknél, magz.víz elfolyásnál, vagy vérzésnél. Hát, kíváncsi vagyok, mi lesz! Barátnőm a 10 perces fájásoknál ment be. Neki repesztettek burkot, akkor folyt el a vizecske.

Olyan sz@r éjszakám volt. Tuti a front miatt. Nem tudtam aludni, Milán keményre rugdosta a méhemet, minden pozícióban fájt már. Se jobb, se bal oldalt, se háton, szinte egész este csak ültem, és néztem a hülye tv-t, mert aludni nem ment. Mindig ez van, minden kedden szarul alszom, mintha tudná Milán, hogy másnap nst! Eddig egyszer se tudtam kialudni magam nst előtt.
Meg megint sok volt a savam, marta a torkom rendesen.

És olyan nyűgös vagyok, anya tegnap este mondta is a telefonba, hogy menjek el aludni, mert annyira nyűgös hisztis vagyok, még a végén elindulok szülni. Meg hányingerem van, és nincs étvágyam. Na, most már kezdek én is panaszkodni!!! Ja, és mensisen fáj ott lent. Szinte egész nap!
Csajok, hát beállok én is a fájós sorba!

Lecsó! Én most úgy érzem, engem a szülés előtti depresszió kapott el, reggel összevesztem a barátnőmmel is a telefonban, aztán lecsapta a telefont. Velem még nem csinált ilyet soha, de örültem is neki, bőgtem fél órát, kibőgtem az elmúlt pár hónap minden bánatát, azóta jobban vagyok. Meg is beszéltük Erikával, nem haragszik, mert tudja, hogy az utolsó két hét a legnehezebb. Még jó, hogy ilyen megértő, mert ő is most szült. Ő is ilyen volt. Legszivesebben egész nap sírnék, most kezdem csak felfogni igazán, hogy Milán kibújik, és ez olyan nehéz. Egyszer már írtam erről nektek asszem, de most még nehezebb felfogni. De ha rámmosolyog majd, úgyis elfelejtem minden bánatom, ez vigyasztal egyedül.

jutiboszi
 
 


Amika!

Nem vagy Te hárpia, csak egy aggódó anya! Teljesen természetes. Akkor lenne baj, ha mindez nem foglalkoztatna!

Én most azon aggódom, hogy én vagyok még mindig megfázva, nehogy valami legyen a babával emiatt.

De hogy megnyugtassalak, az anyatej jobb akármelyik gyógyszernél, elvileg védi a baba immunredszerét, de azért a betegeket ne engedd közel hozzá!!!!!!

jutiboszi
 
 

 
 


Képzeljétek, mindennek ellenére én még érzem, hogy nem szülök egy darabig. Tegnap este is tudtam, hogy még nem kell indulni, sőőőt, még van jó pár napom. Állítólag tudni fogjuk, ha menni kell. Kivi vagyok!

jutiboszi
 
 


Juti,köszi hogy megnyugtatsz.. :wink: Igen,azt olvastam en is hogy az anyatej vedi a babo immunrendszeret.Viszont megis bennem van az aggodas,mert megint influenza jarvany van es hat egy kis ujszülött meg olyan törekeny... :roll: Most mindent eszreveszek a csaladban...egyik tüsszög,masik köhög,harmadik herpeszes... :evil: :oops:
Az ejjel en is nagyon rosszul aludtam,allandoan megebredtem,es meg a fordulas is rosszabb volt.Valahogy en sem erzem meg hogy szülni fogok... :roll:
Kepzeld Juti,ereszkedett egy kicsit a pocakom...az mar jelent azert valamit,nem??
Holnap doki,kivancsi vagyok mit mond..

Kép
ami6
 
 


Juti,ha te vagy megfazva,a babonak nem lesz semmi baja,ugyanis a szervezeted mar automatikusan termeli az ellenanyagot,amit a babo a tejcsivel megkap,igy ö mar vedett lesz ellene.Tehat ha te vagy beteg,ne aggodj,a babo nem fogja elkapni.Nem olvastad a szopiztatasrol szolo irast,amit ide feltettek??Szerintem olvasd el,nagyon erdekes! :wink:
Nem tudom mar ki rakta fel ezt az anyagot,de nagyon erdekes es hasznos,es KÖSZI!!!!!

Kép
ami6
 
 


lecso: : Igazad van! Én most untam meg az állandó látogatókat. A volt párom anyja állandóan itt van, éjjel is, ami egyrészt marha nagy segítség, másrészt viszont igen csak kikezdi a tűrőképességemet... Plusz a többi rokon a papa részéről, akkor az én ismerőseim és rokonaim, akik egymásnak adják a kilincset, és mindegyik sutyorogni akar velem, hogy a másik mikor megy már el, meg ilyenek. Én bevallom, nem vagyok jó vendéglátó. Bőven elég a 2 gyerek, meg a tápszer, mosás, sterilizálás, kajakészítés, melegítés, teregetés, rendrakás, etetés, peluscsere, altatás...stb............................. :?
Ezek mellett én ugyan nem szórakoztatom a vendégeket!!!
Tegnap azzal állt elő a volt párom anyja, hogy az én ismerőseim zavarják a gyerekeket, meg megbetegítik majd őket, ha ebben a szobában vannak. Megkérdeztem, hogy az ő rokonaikra ez nem igaz? Mire közölte, hogy ők sosem betegek, de Ő nem akar beleszólni... :x
itt vagy ezerig kellett elszámolnom. Sutyiban hajnalban dohányzik a fürdőszobában, állandóan csörög a telefonja és folyamatosan gügyög. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

de bírom mééég...... :cry:

Kép
Kép
labasv
 
 


Vivien,ettöl felek en is...megmondom öszinten hogy semmi kedvem a sok vendeghez....Szegenykem,megertelek. :(

Kép
ami6
 
 


Ami!

Köszi a nyugtatást, akkor jó, ha babóka védve van!
Nálam csak anyukám lesz az első hetekben, meg néha látogatók, de nem leszek szívbajos, ha fáradt leszek, alszok, vagy pihenek. Ők igazodjanak hozzánk, ne mi hozzájuk!!! Igaz?!

Ha meg valaki beteg, akkor max. messziről nézheti majd Milánt, ne vegye kézbe! Ezt ajánlom Neked is Ami!

jutiboszi
 
 


Ja, ha megy lejjebb a pocid, akkor az már jó jel, de akár 2 hétig is lehet lent, én úgy hallottam. Szóval az még nem jelent semmit. Helyezkedik a gyerkőc!!!

jutiboszi
 
 


Jaj szegény Vivien!Át tudom érezni mit élhetsz át!Na ezért nem engedek most hozzánk senkit!Eljöhet bárki de 1-2órára max.
Hogy nem gondolnak bele! :x Mert még a pasik hadján,de a nők akik felneveltek x mennyiségű gyereket! :?

Kép

Kép
lecso
 
 


A legszebb az, hogy olyanok is adnak tanácsot, akik eddig hozzá dem szagoltak a gyerekekhez. Mint például: "az anyám minket otthagyott, mikor a boltba akart lemenni. Te miért nem hagyod ott? Nem tud csinálni semmit. Csak fekszik a kiságyban. Mi baja lehet?"

Kép
Kép
labasv
 
 


Húúú Vivien!
Hát én ezeket az embereket úgy vágnám ki a lakásból (legalábbis magamban), hogy csak na. Tudom, hogy nem lehet megtenni, de akkor is. Hogy mondhat valaki ekkora nagy marhaságot. Még akkor sem jutott volna az eszembe ilyen, amikor Lili még nem volt meg. :shock:
Anyósod segítségnek van ott nálatok? Mert ha igen, szerintem ülj le vele beszélgetni, hogy mi a jó nektek. Ha nem hajlandó úgy segíteni, ahogy az neked jó, akkor nem is segítség, hanem pont ellenkezőleg, hátráltat és fölös energiát vesz el tőled, amit inkább a lányokra fordíthatnál. :?

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Vivi! Basszus! Nem irigyellek! Légy erős!!! Kíváncsi vagyok, nálunk mi lesz! Bár én imádom a rokonaimat, szóval nem is tudnék most olyan látogatót említeni, akinek nem örülnék. De jó, ezen még nem is gondolkodtam. De most örülök, hogy ilyen is eszembe jutott. Szóval én most ezen nem is parázom.

Képzeljétek, tegnap éreztem már, mára meg biztos az eredmény, kijött a herpeszem a számon. A terhesség alatt már másodszor! Remélem most is olyan hamar elmúlik, mint a múltkor. Akkor azt mondta a dokim, hogy ne használjak rá semmit, hagyjam elmúlni. Most se akarom kenegetni, de elég kellemetlen.

Jaj, el is felejtettem majdnem. Volt ma itt nálunk látogatóban az ikres barátnőm, és képzeljétek, kaptam tőle ajándékot. Én kaptam, és nem a baba, mert ugye mindenki a babának hoz ajcit, de ő rám is gondolt. Olyan megható. Szóval egy szép fülbevalót kaptam, egy szép kék kővel. Tök tetszik, pedig nekem nagyon nehéz fülbevalót venni, mert nagyon válogatós vagyok, de ez elsőre nagyon megtetszett, és szerinte jól is áll nekem. Milyen kedves! Egyébként amikor megszülettek az ikrek, én is vittem neki ajándékot, lerajzoltam őt, és neki meg az tetszett nagyon, mert ugye ugyanaz volt, mint nálam, mindenki csak a babákra gondolt. És annyira megörült az én képemnek, mondta, hogy a mai napig ha ránéz, úgy tud örülni! Hja, a barátság.....szép is az!

jutiboszi
 
 


Jó reggelt!

Hogy aludtatok kismamik?

Mi keltünk 2-szer, Ádám úgy döntött éjjel 1-kor és 1/2 5-kor is, hogy kell egy kis kaja a további alváshoz:wink:
Evés, böfi, vissza az ágyba. Aztán dünnyögött. Zolival rötyögtünk, hogy milyen hangokat ad ki a gyerek :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Köszi Lau! Jól aludtam azt a kb. 5 órát, amíg sikerült. Most meg nem bíírok feküdni se, mert 7.30 óta egyfolytában pisilni kell! Szerintem ma egész nap a wc-n fogok ülni. Neked is volt ilyen?

jutiboszi
 
 


sziasztok!

Az én éjszakám az Brrr volt! :x Levi felébresztett 23:30 körül.Nyafogott hogy az apja feküdjön mellé.Jól leszídtam,majd jött egy kis hiszti is.Amire visszaaludt eltelt 1 óra.Naná hogy nem tudtam már én aludni. :( 3 óráig tv-t néztem ,olvastam,ettem,majd végre 1-2 ásítás.Valamikor3-fél 4 között elaludtam végre.Reggel elég mosostt kaki voltam,már egész emberi vagyok mostanra :) .

Nem soká megyek a nőgyógyászhoz.Viszem a laboreredményemet ami nem túl fényes,kíváncsi vagyok mit mond rá.Na meg az Uh eredményre :? Gondolom a méhszájamat is megnézim arra is kivi vagyok.Az éjszaka rendesen feszítette a csípőmet+mintha nyomná a méhszájamat is.Majd kiderül mit hozott össze Tomi.Neki még elég sok helye van oda bent :? .Kicsi a lelkem,csak reménykedni tudok,hogy nem rossz okból!Na ede ebbe a témába nem folyok bele.Érzékeny pontom!

Vivien kitartást!A fenébe az ilyen csak magukkal foglalkozó emberekkel!!! :x

Kép

Kép
lecso
 
 


Halihó!

Megjártuk a Klinikát. Nos. Űltök? Teljesen zárt vagyok, kicsit van megrövidülve a méhszály. Ennyi fájás után is. Mostmár bele sem merek gondolni, milyen lesz, hogyha tényleg ki akar jönni Kincső. :roll:
Megviccelt amúgy a leányzó, mintha jelezni akart volna, hog yő még nem akar kijönni. Míg bent voltunk a Klinikán, alig akart mocorogni. Ahogy kijöttünk egyből magához tért, és jöttek a jó erős szúrások a mensis fájással.
Végre volt étvágyam is mikor hazaértünk, de rá 10 percre buktam is :evil:
Szóval a doki azt mondta, hogy ebből simán lehet a megbeszél idő, nem biztos, hogy hamarabb fog jönni.

Szegény Vivien! Sajnálom, hogy ilyeneket kell átélned, nehogy élvezni tudd az anyaságot.

Lecso! Biztosan front van a gyerkőcöknél, tesóm kislánya is hisztizett tegnap este. :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál minden rendben.Anyira fáj a lába meg begőrcsől lehet ez a hűlye ídő teszi.Ja probáltam vissza olvasni nem tudtok egy helyet ahol meglehetne a súlyt nézni uh méretek alapján?
Bettó:Nálam ugyan ezek az erős fájások vannak még is zárt a mélyszáj hihetetlen nem?

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Betti!
Nálam dettó! Fájások, meg nyilalások, meg minden, de semmit nem nyíltam 3 hét óta 3100 és kész.
De tegnap volt egy másik kismama is ott, akivel szoktam beszélgetni, ő neki is már kb. egy hónapja 2100 az eredmény, tegnap is azt volt, mondta is, hogy bizti még nem szül, erre ma hajnali 2-kor meglett a kisfia. Ezek után bármi lehet. Meg a barátnőm is azt mondja mindig, hogy ez nagyon hamar jöhet, főleg ha a magzatvíz folyik el, akkor 4-5 óra max. és megvan a baba.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Bettó:örülök a jó hírnek a méhszájjal kapcsolatban! :) Mjad jön az a baba,ha ki kell neki jönnie! :lol:

Driennke:ez hülyeség,hogy magzatvíz elfolyása után 4-5 óra max, és ott a baba!PlManka,na meg én.Nekünk Levit 10 óra vajúdás után szedték ki császárral.De Mankának is hosszú idő volt,úgy emlékszem a szüléstörténetéből!Szóval a barátnőd el van tájolva,de persze én örülnek ha igaz lenne! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Akkor neki is meg a fent említett kismamának is mázlija volt. (egyébként neki - barátnőmnek - is a védőnője mondta, hogy akkor hamarabb megvan, ebből is látszik, hogy hogy félre tájékoztatják a kismamákat.) Szóval a barátnőmnek az első baba 3 óra lett meg a másiknak meg 5 óra alatt.

Egyébként tényleg röhej, hogy már azt sem hiheti el az ember, amit a "szakemberek" mondanak. :(


Egyébként mindenkit visszajelöltem, aki bejelölt, köszi. :D

Driennke

Kép
driennke
 
 


De lehet mi voltunk pehesek Mankával(de nem hiszem) :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Esküszöm, itt a babaneten, sokkal több helyes információt "szedünk fel", mint a dokiktól.
Én a saját védőnőmet már meg sem kérdezem, inkább titeket :) .
Szóval Lecso, így most már tényleg nem tudom, hogy mit mondjak, tény, hogy a jönni akarnak valahogy jönnek, hogy mennyi idő alatt és hogyan, azt majd ők tudják, de jó lenne, ha már itt lennének, épen egészségesen :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Szóval voltam a dokinál.Háát nem sok jó hírt mondott :cry:
Holnap nst,jövőhéttől 2-szer 1 héten,hogy időben észlelni tudják ha lepényelégteleénség lép fel.Kedden UH.Csütörtökön vissza a dokihoz a lelettel,ha akkor is ilyen pici súlyú babát mutat a gép(de én nem reménykedem másban,hiszen ez kb. a 5-6.uh lesz amióta kiderült a 2 hét lemaradás),akkor vissza a kórházba és befektet. :cry: :cry: :cry: Akkor leszek még 38 hetes.Ha időre jön vagy esetleg még 1 hetet ráhúz akkor 3-4 hetet leszek kórházban! :cry: SZEGÉNY LEVIKÉM!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Szóval ez van!

Kép

Kép
lecso
 
 


Nem akarnak jönni ezek a csemeték :roll: :cry:
Vendég
 



Kép

Kép
lecso
 
 


Bettó!

Örülök,hogy minden rendben volt!Marad még egy kicsit kincső odabent :wink: Nagyon szinpi a dokid :lol:

Vivien!
Jaj te szegény,nem irigyellek az anyósod miatt :roll:
Nekem már azon veszekednek,hogy ki mikor jön be a kórházba.Elegem van már a rokonokból,félreértés ne esssék ,de már fárasztó, hogy mindennap kérdezik na????


Lányok!
Ez a 4-5órás lezajlott szülés jó lenne,de sajnos az első szülésnél 12óráig is eltarthat. :x

Nállunk a helyzet változatlan, :roll:
holnap aminioszkópia,és szombaton nst :shock:
reméllem a hétvégén történik valami :lol:
14napot várnak ,ha akkor se indul el a szülés akkor beindítják.
Reméllem annyit nem kell várni :roll:
m. reni
 
 


Jaj, szegény Edina! Meg Levi,annyira át tudom érezni! Én már attól a pár naptól (remélem csak pár nap) is rosszul vagyok, amit Szonja nélkül kell lennem...
Edina, ézt azt gondolom egyébként, hogy nem lesz baj ezzel a babucival! Az uh tévedhet 1 hetet, és akkor csak 1 hét a lemaradás, és az meg simán belefér. Persze, jobb ha kiszedik, ha már nem kap elég kajcsit bent.

Jaj, még ne is jöjjenek babucik, legalábbis az enyém maradjon még bent!

Én dögrováson, orrom beudugulva, torkom is fáj. Nem köhögök, de hánytam már attól, hogy nem kapok levegőt. Nagyon vacak.
Szonja szülinapja meg nagyon jól sikerült. Mára lettem beteg.

És vicces, mert Szonjával 0 fájással 1 ujjnyira ki voltam tágulva, amikor bementünk a kórházba. Most meg itt nyilallgatunk össze-vissza, és semmi. Nekem a 31. hét óta 3100. :) És még tegnap is az voltam. És sokára lett meg Szonja, de nekem a fájások fél 7-kor kezdődtek, és fél 10-re lett meg Szonja, szóval szerencsésnek tartom magam. Remélem most is így lesz. :roll:

Puszi, megyek vízszintesbe, bár mindenhogy vacak...

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Manka!

Jobbulást neked!!!!
m. reni
 
 


Sziasztok!

Bettó, Driennke, ez nem semmi, hogy ennyi szurkálás, és zártak vagytok! Pedig már az ember azt hinné, hogy....aztán mégse. Ezek a gyerkőcök már most játszanak velünk?!

Nekem minden elmúlt a hasmenésen kívül. Se mensis, se szúrás, se hányinger, sőőőőt, olyan étvágyam van. Szerintem csajok a front tett minket tönkre! Most meg milyen jó idő van nálunk!

Neeeem lesz itt még szülés nálam sem! Legalább is a mai álláspont szerint.

Reni! Nagyon szorítok Neked, azért Te már szülhetsz bátran, időben vagy!!!

jutiboszi
 
 


Jutiboszi!

Köszi,hogy szórítassz értem,hát igen én már túl is vittem a bébit,nagyon lusta a csajszi :lol:

Jó lenne ,ha ma már a szülöszobán lenni....
Egy cipőben járunk,nekem is megy a hasam,nagyon kellemetlen,pedig nem eszek olyat amítől menne :roll:
m. reni
 
 


Reni még mindig szorítok,hogy bújjon már ki a csajszi!!!

Juti:örülök,hogy jobban vagy!

Manka:hát tiszta lelkibeteg is vagyok!Nekem már oylan elegem van mindenből! :( Nem akarok befeküdni.Majd megpróbálok egyezkedni a dokival,hogy mi lenne ha csak bejárnék a vizsgálatra,ha kell napjában többször is!Itt lakunk a kórkháztól 3-5 percre kocsival.Olyan veszett hosszú még eza 22 nap :(

Kép

Kép
lecso
 
 


Csajok van egy jó hírem mától sok helyen feloldották a látogatási tílalmat nézzétek meg.
http://www.antsz.hu/portal/portal/latogatási_tílalom_20080117.html

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Csajok van egy jó hírem mától sok helyen feloldották a látogatási tílalmat nézzétek meg.
http://www.antsz.hu/portal/portal/latogatási_tílalom_20080117.html

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Köszi csajok! Én azért már nem bántam volna, hogyha bent maradunk :wink: Hiszen már csak 8 nap van. És én annyira úgy éreztem, hogy itt az idő ennyi fájás után. Most is folyamatosan szúrkál, de semmi :roll:

Reni! Ugye? Szerintem is jó választás volt a doki, nagyon rendes, lelkiismeretes. :wink:

Szasza! Nekem hibát ír ki hogyha a linkre lépek :cry:

Kép
bettó
 
 


szasza:nekem nem nyitja így meg :?

Egy másik link:
http://www.antsz.hu/portal/portal/latog ... 80117.html

Kép

Kép
lecso
 
 


Na felteszem mégegyszer rossz lett.
http://www.antsz.hu/portal/portal/latog ... 80117.html

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Nálunk még mindig tilalom van :twisted:

Kép
bettó
 
 


Ráadásul csajok kezdek nyűgös is lenni. Komolyan nagyon úgy beleéltem magam. Azt mondta a doki, hogy érezni fogom, hogyha az már az. Na jó de én hétfőnis úgy éreztem. És elmúlt :( Bízom benne, hogy nem visszük túl. Hétvégén takarítás lesz 10000-el.

Kép
bettó
 
 


Nyugi Bettó!Még van időd!Elhiszem,hogy nehéz a terhesség is meg már látni is szeretnéd a babát.De légy méd egy kicsit türelemmel! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso! Próbálok én türelmes lenni, csak egy kicsit pofonvágott a dolog, hogy ennyi fájás után is semmi. De Gézu is megmondta, hogy csak 14-én jöhet világra. Én már nem bánom, hogyha akkor jön, csak túlhordás ne legyen.
Sajnálom, hogy olyan sokáig bent kell majd lennetek. Szerintem csak megengedi a doki, hogy bejárj, hogyha tényleg olyan közel laktok :wink:

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Fel a fejjel! Gondolj arra, hogy Kincsőnek jó ott bent, azért marad még egy picit. Persze nem egyszerű, mert én is tudom, hogy mennyire várom már Milánt!
Cegényke! Na, annál nagyobb öröm lesz majd, ha érkezik! Egyébként Csabi nekem is mondta, hogy 14-én jöjjön! Mert akkor van a haverja szülinapja, meg a másik haverja névnaoja. Így sokat lehetne egyszerre ünnepelni!

jutiboszi
 
 


Lecsó!

Köszi, hogy örülsz, hogy jobban vagyok! Tul.képpen én is örülök, mert kellemesebb fájások nélkül lenni, de már örülnék, ha inkább fájna, és kellene menni a kórházba, mondjuk szülni! Az úgy jó lenne. De még van időm!!! Addig élvezem, hogy nem fáj!

Erikánka úgy volt az utolsó 2 hét, hogy először 1 jó nap, 1 rossz nap, aztán 1 jó, 2 rossz, aztán 1 jó, 3 rossz, és így tovább. Aztán egyszer csak elindult szülni! Remélem nekem csak jó napok lesznek, és aztán megyek szülni!

Úgy lemennék boltba, de nem merek egyedül, és apa csak 1 óra múlva jön haza. Pedig csokivágyam van!!!!!!!! Küld valaki???? Nyitom az ablakot! :lol:

jutiboszi
 
 


Ma pihenőnapot akartam tartani, de már azon jár az eszem, hogy sütök valami sütit. De neeeeem, erős leszek, és nem sütök!!!

jutiboszi
 
 


Juti!
Én sütöttem, kis sajtos rudat, meg főztem, meg elmosogattam, most meg várom a barátnőmet, de nem akar jönni, viszont alig bírok megülni a fenekemen.
Ha hazajön apa, akkor feljebb rakja a kiságyat és bár matracunk még nincs, helyrerakatom vele, meg felrakom a baldachint, meg a rácsvédőt, hogy szép legyen, majd beleterítem a takarót és akkor nem fog látszani, hogy nincs benne matrac.

Nekem már abból van elgem, hogy itt faluban nem tudok úgy elmenni a boltba, hogy ne kérdezzék meg, hogy mikor szülök, most erre mit mondjat, én tudjam, hogy mikor szülök, én legszívesebben már most is, de ezt nem tudhatom. Még olyanok is kérdezgetik, akik eddig max. köszöntek, engem baromira idegesít.

Hálisten sok rokon nincs, a barátok meg tisztában vannak vele, hogy majd csak akkor jöjjenek, ha már összeszoktunk. Én attól félek, hogy a szomszédok jönnek, mert azok amikor én születtem, még akkor sem voltak hajlandók kimenni a szobából, amikor anyukám szoptatni akart, mert minek az természetes dolog, csak éppen szerintem nem tartozik másra max. apára. Meg nekem addig ne jöjjön senki, amíg nem nagyon tudok fennt lenni, beágyazni, mert nekem a hálószobámban ne járkáljon senki, majd nézzék meg akkor, ha már sétálunk és a babakocsiban lesz, mert ők csak azért jönnek (mármint a szomszédok), hogy megnézzék, meg hogy traktáljuk őket, süti meg hasonló, és főleg mivel a mamával élünk együtt ezek a vénasszonyok várhatók majd, mert hát akkor is jöttek, amikor én meszülettem, de nem leszek szívbajos, majd szépen elküldjük őket. Nekem ilyen influenzás időszakban ne jöjjenek. Na, most kipanaszkodtam magam.

Lecso!
Nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd. Sajnos nálam is az a helyze, hogy ha túlhordás lesz, és mindennap kellene menni NST-re meg minden, akkor muszály lesz befeküdnöm, mert mi meg 35 km-re lakunk a kórháztól, és a mindennapi bejárás anyagi csőd lenne.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Halihó!
Igen Kincső ezek szerint jól érzi bent magát. Nos nekem eddig egy rossz, tegnap jó, most megint rossz.
CSOKIKA JUTINAK!!!!! :wink:

Driennke! Tudom mit érzel, nálunk a tékában kérdezi mindenki. Meglátnak és: ti még itt? Már azt hittem szültél, stb.... :roll:

Rokonok, hm... nálunk van elég, meg barátok, nem tudom és nagyon hangulat ember vagyok, hogyha fáradt vagy nyűgös vagyok, akkor meneküljön mindenki :lol: Bár hogyha az influenza "járvány" tartani fo, akkor elég sokáig NO LÁTOGATÁS!

Kép
bettó
 
 


Arra gondoltam, hogy tegyük ki a baba fotóját az ajtóra, ott megnézhetik, de ne jöjjenek be. Vagy csak jelszóval jöhetnek be! :lol: :lol: :lol:

Vicces!

jutiboszi
 
 


Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?