Sziasztok!!
képzeljétek nálam az a helyzet, hogy a barnázgatás/vérzés hol elmúlik, hol újra visszatér. DE!!! Tegnap voltam dokimnál, megnézett, és hál'Istennek baba jól van, (20,6 mm ultrahang szerint 9+2 vagyok, mensi szerint 8+6). A vérzés a méhlepénytől jön. Amennyire én megértettem a lepény és a méhfal között van egy bevérzés, vérömleny (jól látszott az uh.-n), és az vérzik. Kaptam még progit és ágynyugalom. Azt is mondta, hogy ne ijjedjek meg, ha ezután is elő-előfordul még barna ill. vérzés, mert az a vérömleny valahogy el kell tűnjön onnan, ki kell takarodjon. Szóval egyrészről megnyugodtam, hogy a baba okés, másfelől igaziból csak a 12 hét után fogok megnyugodni, rettegek, hogy nahogy leváljon a lepény, azért a vérömleny miatt.
Most még egy picit sincs leválva, doki szerint ha akár egy iciripicirit is levált volna az magzatelhalással járt volna. De most még nem vált le, és szigorú ágynyugalom mellett és progi mellett, remélhetőleg felszívódik a vérömleny, és szóba se kerül többet a lepényleválás. Szóval van még izgulnivalóm. Van egy 2 évesem meg egy 4 évesem, még véletlenül sem emelhetem meg őket:(, és nem egyszerű melletük feküdni sem.Ezért most becuccoltunk anyumékhoz 3 hétig, 12 hetes koromig legalább. Ezek a híreim.
Bocsánat, ha hosszúra sikerült, én ritkán jövök ide írni, de akkor beladok apait anyait:))
Kívánok mindenkinek jó egészésget, és minimális aggódást! És bocsánat, de annyian vagyunk, hogy sok mindent nem tudok megjegyezni, és így egyenként reagálni sem.
Puszi: kolkok