Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látszik ma este megint mindenki filmet néz. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


na csajok, kész vagyok!
Tegnap, ahogy vettem ki Bencsit a babakocsiból, megroppant a derekam. Azóta is fáj, alig tudok mozogni. A'sszem vége a két-gyereket egyszerre-emelem-korszaknak.
Tudtok valami gyógymódot?
Fenistil meg Voltaren nem mehetnek szopizás miatt.
:cry: :( :cry: :( :cry: :(

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi!
Amikor lesz egy kis idöd akkor meleg vizbe ülj be és apa masszirozza meg és az inno reuma krém mehet(sajnos nekem is sokat fáj) :(

Mi végül nagyon beleestünk ebbe a szarba! :cry:
Tegnap itt volt a doktornéni,és Marcikám a "bünös" mert ő hozta haza az ovibol!
De most már szednek gyogyszert és remélem jobban lesznek hamar!

Kismoki!
Neked még ennyi tejed van?
Nem semmi!!!!
Ez nagyon szuper!És ez a kajálás is gyönyörüen halad!!!
Ügyesek vagytok nagyon!

Zsebi!
A képeken beszartam! :lol:
Megmutattam a férjemnek!!!
Elájult milyen édesek!!! :lol: :lol:

Orsi!
Szerintem az ovonéniket környékezd meg!Nekik szokott olyan ismerösük lenni akit megtudnál nézni bébi szittyonak!!!
Milyenk is az(pedagogus)!Nálunk heti 1x kell hogy jöjjön hogy Marcit tudjam vinni a külön oráira a többin cipelem Ágostont is és nem tul jo neki!De hát Marci suliba megy és elökészitök kellenek mert felvételi van! :evil:

Melcsi!
Hogy vagytok??

Minden édes kis Balázskának nagyon boldog névnapot kivánok!
Zsebi,Wish,Bandika!!
Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 

 
 

pompomlány írta:Tegnap, ahogy vettem ki Bencsit a babakocsiból, megroppant a derekam.

ami rákenhető krém az szerintem szopi alatt is mehet, nagyon meglepne ha abból annyi felszívódna, ami átmenne a tejbe.
én valszeg bekenném.

ennyire gyenge a hátad? szerintem ha majd jobban lesz, akkor valami hátizomerősítő kellene, mert azért most még nagyon kicsik, sokáig megmarad a kettőt egyszerre cipelni időszak. OK, hogy ritkul, de tuti kelleni fog.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Anikó :)
köszi a tippet, megkérdem az oviban, hátha tényleg tudnának segíteni nekem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


icsilya írta:ennyire gyenge a hátad? szerintem ha majd jobban lesz, akkor valami hátizomerősítő kellene, mert azért most még nagyon kicsik, sokáig megmarad a kettőt egyszerre cipelni időszak. OK, hogy ritkul, de tuti kelleni fog.


nem a hátam, a derekam nem bírta a 20 kg-t...
eddig is ájuldoztak körülöttem az emberek, hogy bírom.
icsilya, azért a fiaid meg Bencsike nem egy súlycsoport, elfelejtetted?

hát igen, máshogy nem tudjuk megoldani a lemenést, úgyhogy tényleg valahogy tovább kell vinnem az igásló-szerepet! még nemtomhogy... :roll:

a krémekre az van írva, hogy "szopisoknak: kérdezze meg kezelőorvosát", akik annyit mondanak: inkább ne!

anikó, köszi!

vettem Tesco-ban olyan áfolyás-almás joghurtot, amiről múltkor beszéltetek. A táblázatban áfonya 18 hóstól van (erre az üvegre 7 hó van ráírva). Mostakkor??? :shock:

KépKép
pompomlány
 
 


pompomlány írta:icsilya, azért a fiaid meg Bencsike nem egy súlycsoport, elfelejtetted?
a krémekre az van írva, hogy "szopisoknak: kérdezze meg kezelőorvosát", akik annyit mondanak: inkább ne!

OK :D de az enyém kettő együtt 25 kg kb, és még terhesen is cipeltem őket, tehát jó, hogy nem egy súlycsoport, de kgban ennyit sokáig cipel az ember.

ha doki szerint inkább ne, akkor persze én sem mondhatok mást.

áfonya: anno én erről azt olvastam, hogy a bébiételbe kerülő aprómagvas valamiért msá kategória.
ill. pont az áfonya azért nem a klasszikus aprómagvas, mert nem is aprómagvas és nem is olyan allergén mint pl. az eper.

én adtam a hippes áfonyás almát, de gyümölcsként az epret csak 2 éves kor után

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Zsebi,Bandika,Wish!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK A FIAITOKNAK!

Pompi,
Jobbulást!
Sajnos nekem minden reggel fáj a derekam,amíg" be nem járódik"!Nem sok mindent tudok tenni ellene,bár a múltkor elmentem úszni,és utána sokkal jobb lett.Néha tornázok egy kicsit,az is jó!Rendszeresen el kéne járnom masszíroztatni!Próbáld meg 1-esével levinni őket,nehogy nagyobb baj legyen!

Anikó,
Jobbulást a fiúknak!
Suliba felvételi?Ez nagyon durva!
Áfonyát 10 hóstól adok,nincs benne mag,így sztem mehet.
Nézted tegnap este a Dirty D.2-öt?

Andi
Kép
aanda
 
 


Pompi!
Jobbulást a derekadnak. Hátihordón esetleg nem gondoldotál. Talán ott könnyebb lenne cipelni a fiadat a kiscsaj meg vagy a kezedben vagy elől kenguruban. Jobb ötletem nincs. Megértem amúgy hogy nem bírod nekem is ezért volt egy nagy megváltás hogy a mostani kocsink befér a liftbe. :)

Andi!
Az egyedül cipelés nem oldható meg náluk szerintem mert emeleten laknak na én se fent se lent nem hagynám egyik gyerekemet sem. :)

Mindenkinek köszönjük a köszöntést :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi :)
jó Zsebi ötlete a hátihordozóval. Én csináltam.
ha gondolod nagyon-nagyon szívesen kölcsönadom a mienket, nekünk kettő van és LIlivel max. 1 fog kelleni.
ha írsz privit, kedden el tudom nektek vinni, megyünk Pestre Levivel meg Lilivel.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Ma 12.15-kor a Föld és az Ég egy pillanatra összeért!Megszületett kislányunk, Kovács Dóra Bianka 3850 g, 56 cm. Határtalanul boldogok vagyunk:Anya és Apa.

Sok boldogságot, egészséget, tejcit a pici babának, nem is pici!Pandus ügyes voltál!
Vendég
 


Pandus!
Gratulálok sok boldogságot k vánok a pici babátokhoz. Örülök hogy végül a kisasszony meggondolta magát és úgy döntött jobb ha kibújik mielőtt az orvosok csalnák ki.:)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lafi!

köszönjük a jó hírt!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pandácskának gratulálok! Várjuk a beszámolót!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pompi!

Sajnálom a derekad! Remélem gyorsan helyrejön ! Nekem a gerincem mentén szokott olyan érzésem lenni, mintha árammal ütnének meg, de még bírja...

Az áfonyát, pont kérdezni akartam. akkor bébidesszertben mehet?
az eperrel meg bajban vagyok, mert pont 1 évesek lesznek amikor szezon lesz. Én imádom, de a szopi miatt idén kihagytam.

Lányok!

nekem is van egy problémám! Gaja 2x megharapott szopi közben, de nem az a jajj megharapott, hanem nagyon, rendesen felüvöltöttem, ő is annyira megijedt, hogy tíz percig ordított utánna. Apa meg is jegyezte, hogy gyorsan fog menni a leválasztás, ert hogy ezek után neki sem lesz kedve szopizni, az is biztos....
na neki van kedve szopizni, viszont az én gyomrom görcsben van, ha szoptatnom kell. Folyton attól rettegek, hogy újra harap. Éjszaka is néztem, hogy meddig cuppog, amikor láttam, hogy nem szív gyorsan kikaptam a cicim a szájából....ez így eléggé nem lesz jó. Hogy tudnám ezt kivédeni? Majánál nem érzem ezt, őt simán merm szoptatni.

Zsebi, Bandika, Wish!
Boldog névnapot a fiúknak! :lol:

katyerina
 
 


Katyerina :D
Lili engem is megharapott kétszer és a gyomorgörcsöt is megértem.
Én kiveszem a cicit a szájából, ha végzett, és nics szopi utáni cuppogás, mert kétszer is aközben harapott rá.
Most meg már 6 foga van, én nem kockáztatok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Betegeskedőknek jobbulást, Balázsoknak boldog névnapot és a ZSebi-ikreknek boldog szülinapot, mert én még nem kívántam... :oops: ne haragudj Zsebi... emlékszel, hogy csak 6 nap volt közöttünk? :wink: :wink: :wink:

dkata
 
 


Orsi

a hipp-es áfonyát hány hónapos koruktól adtad? (az üvegen 4 hó van)

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok :)

Köszönjük mindenkinek a köszöntést :)

Zsebi :) Bandika :)
A druszáknak is boldog névnapot :)

Pompi :)
Mostanában nekem is fájdogál a derekam. Úgymint Aandának, reggel fáj, aztán nagy nehezen bejáródik. Azaz most már jobb lesz, mert vettem Mottó tapaszt és az használ, régebben már hasznéltam.
http://www.motto.hu/
Gyógyszertárban, gyógynövényboltban általában lehet kapni.
Olyan hatásosos egyébként, hogy tegnap vettem, de benn maradt a táskámban, nem ragasztottam fel, de ennek ellenére ma reggel nem fájt a derekam. :lol:

Aprómagvasok: Valahol olvastam (most persze nem találom, hol :evil: ), hogy az eperben, málnában állítólag nem a magok allergizálnak (vö aprómagvas), hanem a gyümölcsön megtelepedő atkák, amiket nem lehet lemosni. Viszont feldolgozva nincs atka=nincs allergia. Ebben nekem csak az a fura, hogy akkor a szoptatós anyák miért nem hetenek eperet, az atka tuti nem mászik át a tejbe :) Bár lehet, hogy az atka-allergén igen???

wish
 
 


Sziasztok!

Apró magvasok: A nestlének volt egy kiadványa abban olvastam hogy azért vannak azok a poharas gyümis készítményei amiben van epres is és 6 hótól ajálja ha jól emlékszem na a kiadványban az volt hogy azért lehet adni már ilyen kis korban mert csaka belső részét használják fel és nem az nem okoz allergiát. Én mondjuk nem adtam azt gondolom ha két éves koráig nem eszik is még bőven ehet majd életében. :)

Anyatejeseknek nagy mennyiségben nem javasolt, de ha a babáknál semmi bajt nem okoz akkor lehet enni egész nyugodtan én tavaly is ettem (doki néni mondta ezt). :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


zsebi:
mi amikor kijöttünk a kórházból, egyből a milupa milumil ha start-ot írták fel, 6 hónapos koráig rendszeresen, azóta pedig az orvos javaslatára a milupa milumil 2-t isszuk, előző tanácsadáson kérdezték, h. tetszik-e a bébinek, szerintem 9 hónapos kortól váltunk, de lehet, h. megvárom a márciusi tanácsadást - még nem döntöttem.
wc story - nagyon régen nem nevettem ilyen jót :lol: :lol: :lol:

aanda - cumi
A kórházból hazajöttünk és az Avent 1-el kezdtünk, hamarosan a 2-t használtuk, a 3-as kimaradt, lehet, hogy nem is váltottam volna, ha a milumil 2-es tápszer nem szúr ki velünk, szerencsétlenségemre vacsorára kapott először 2-es tápszert, meg sem fordult a fejembe, hogy nem megy át a cumin, azt a cirkuszt, amit szegény babám levágott, amíg én egy tűvel lyukakat szurogattam a cumijába, hogy vhogy meg tudja inni a vacsorát, szegény nagyon üvöltött. Miután elaludt, irány a Tesco, ahol akkor nem volt Aventos cumi, csak kemény itatófej, 6 hónapos kortól, zöld színű, megvettem, de sajnos nem vált be, nem olyan, mint a cumi, nem puha, a formája sem ok, tehát nem tetszett az Andrásnak, Másnap reggel irány az első bababolt és 4-es cumit vettem.

Avent 1 cumi - extra puha újszülött - újszülött és szoptatott csecsemőknek
Avent2- extra puha lassú folyású, az 1 hónapnál idősebb szoptatott babáknak
Avent3 - puha közepes folyású - a 3 hónapos és annál idősebb babáknak
Avent4- puha gyors folyású - a 6 hónapos és annál idősebb babáknak

pompi:
Avent 1-es, nagyon ügyes a bébi :P

Lányok :!:
ha van kedvetek szavazni, vagy csak megnéznétek a kisfiam:
http://www.egerszeginfo.hu/2/zegibaba_a ... 5&honnan=1

Kép
bébibaba
 
 


Panduséknak szívből gratulálok!!!

Katyerina
Hát ez nagyon rossz lehetett. Zalánnak még csak 2 foga van lent, szerencsére arr ráteszi a nyelvét, így nem zavar. De a felsők elég veszélyesek lehetnek.... már az ínyes harapás is brutál...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Pandusnak gratulálok!Várjuk a részleteket!

Katyeina,
harapást sajnálom!Enyémek egymást és minket is meg szoktak harapni sajnos!

Wish, :D

Bébibaba,
köszi!

Kata,
jó tanulást!

Tudja valaki,hogy az üdülésicsekk.hu-n később írnak majd árakat,vagy külön-külön kell érdeklődni?Köszi.

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok :)

Balázsoknak Boldog névnapot kívánunk :) :) :) :)

Kép

Pompika,jobbulást a derakadnak :!: :!: :!: :!:
Múltkor írtad,hogy kengurút használsz,hogy a babákat levidd sétálni.Én már nem tudom régóta használni a kengurút,mert Barnus nem marad meg benn :?
Eddig hordozót használtam,abban ült Nóri,és a másik kezemben Barnus volt.
Most az a gond,hogy annyit ficerek a kukis,hogy félek kiugrik a kezemből :shock:
Elkezdtem én is a háti hordozót használni,ami nagyon jó,mert mindkét kezem szabad,és a lurkó nem ugrándozhat ki!


Látom írtatok a z áfonyáról,málnáról:)én most adtam áfonyás almát Zsebi által írt rizspéppel :) és hát nagyon ízlett a Mókusoknak :) :) :) Én Hamé-ból adtam ami szerintem nagyon finom,nekünk ez a kedvencünk a Kecskeméti hami után.Nestléből és a Hipp ételeket nem esszük,mert nem eszik meg,bármivel keverem össze :?
Hippből csak a tea megy :)

Cumi ügyben,mi már az 1-es cumit nem is használjuk,3-as tea és folyékony tápi,4-es főzelék,rizspép,gríz evésére használjuk :wink:
http://www.avent.hu/fomenu_elemei/etetocumik.htm
De ügyesen eszik már a 4-es cumiból a reszelt almát babakekszel.Kanál csak Barnusnál jön be,mert Nórinak talán az inye érzékeny,és összezára a pici száját,ha kanál ér hozzá :shock: ezért,Ő még cumiból eszi a tízórait és az uzsit,amit Barni már kanalaz.

További szép napot Nektek,

8)

KépKép
napszemcsi
 
 


Katyerina!
Harapás. :(

Andi!
Nekem is harapnak főleg Eszter ha nem tetszik valami odamegy és megharapja a delikvenst. :shock: :shock: :shock: Mondjuk ha láto :shock: akkkor kap érte. Megszorítom a kezét vagy a múltkor már úgy belém harapott hogy rendesen be is lilult na akkor megfogtam kéam toldalról az arcát és kicsit nyomatékosabban rászóltam hogy nem szabad. :) persze harap tovább nem ezzel mit lehet kezdeni. Hátha Orsinak van valami ötlete mert én ezt utálom!!!

Ikresek!
Kézben cipelést megértem nehéz is a gyerköc ennyi cuccban no arról meg nem is beszélve hogy iceregnek. :)
Nálunk a legujabb help a kulcs elkérése. De hát csak ha hazaértünk kapják meg úgyhogy odafelé mindig rejtegetni kell. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


orsi,
köszi szépen a nagylelkű felajánlást, nagyon ari vagy!!! Hát, elgondolkoztam rajta, de szerintem én nem fogok soha háti hordozót használni. Csak addig van Bencsi a kezemben, amíg leviszem a kocsihoz. Mászkálni már tuti nem fogok vele! Ami igazán gond, az a lehajolás és úgy fölemelés, az meg a hordozóval is megmaradna. De még egyszer nagyon-nagyon köszi!!! :D :D :D

Most amúgy az ikres kapcson gondolkozom, amivel két egyes kocsit össze lehet kapcsolni.

mindenkinek köszi a derekas jókívánságokat!

wish,
nagyon jó tanácsot adtál, köszi! már itt virít a hátamon a tapasz! :D

csajok, (napszemcsi, bébibaba)
ti aztán felkészültek vagytok cumiból!!! :D én valahogy nem is gondoltam rá, hogy cserélnem kéne! :oops:

apa most szereli a biztonságis cuccokat a fiókokra! :wink:

KépKép
pompomlány
 
 


Anda!
Láttam jo volt nagyon! :D
Sajnos nem tudok az utazási csekkben segiteni! :(

Katyus!
Nálunk is volt már harapás!! :shock:
De ugy vettem észre hogy akkor amikor már csak cumizgat igy megvonás van......amint végzett kihuzom a cicit a szájábol!!!Nincs cici-cumi!

Wish!
Tapaszos stori! :lol:

Pompi!
Én innoreumát használok ha fáj!
Nekem a kezem ment tropára! :cry:
A könyököm fölött van egy pimpong labdányi vizes duzzanat!
Voltam egy hete a reumatologián ahol leakarták szivni és valami szteroidos inyekciot akartak adni de a szopi miatt nem lehetett igy kaptam kenöcsöket amik pont semmit nem érnek!


Nálunk nagyon komoly kuszás van!!! :lol:
Olyan édes mint egy kis desszantos!! :lol:
Ma már lepakolta Marcikám dvd-it és ps2 játékait :? és a konyhaszekrény ajtohoz már 100x odacsukta a kiskezét!!
Kuszik utánam mindenhova :lol: és kikukucskál ha nem lát....megzabálom olyan édes pofa!!! :lol:


Pandus!
Itt is gratulálok nektek tiszta szivböl!!! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!
Nagyon ügyes Ágoston. Hamar rájött hogy hogy is kell haladni.:) :) Akkor már neked is furi azért hogy mindig van egy kis utánfotód. :)
Remélem ez a duzzanat elmúlik és nem kell kezelni tovább.

Pompi!
Hát én erről az ikerkapocsról sok jót nem hallottam. Mint már itt írta Orsi neked túl széles lesz a kocsi és a bolygó kerekek sem fognak műköni ami nélkül szerintem elég nehéz közlekedni minden kanyarnál emelheted a kocsit ami a fájós derekadnak megint nem jó... gondold át szerintem.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi :D
gondold meg :D én is csak addig használtam míg a kocsiig-babakocsiig lejutottunk.
de nem akarom ám rádtukmálni :) :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pompi!
Szerintem is ez egy jo megoldás lenne!
De gondolom az NDK turista feeling miatt ockodsz! :wink: :lol:
Hogy van a derekad?

Zsebi!
Igen egy kis utánfuto szo szerint! :lol:

Bandika!
Nekem az a cicim "rendetlenkedik" amelyik be volt gyulladva!
Abban késön indul meg a tejci!
Szegény Ágolyo huzza marja rángatja mire végre elindul a tej rendesen! :?

Orsi!
Lilinek már 6 foga van? :shock:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


aniko24 írta:Orsi!
Lilinek már 6 foga van? :shock:

jah... 4et növesztett egyszerre - detto mint Máté, ugyanabban a sorrendben is -

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Remélem mindenki az igazak álmát alussza nem ugy mint mi! :evil:
Kiskutyázunk rendületlenül......végül is napközben erre nincs idö csak ilyenkor...!! :evil:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!
Fúúúúúúúúúúúúúúúúú :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mit gondol Ágoston hogy éjjel is nappal van . tessék pihenni és nappal kutyázni.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!!

Balázsoknak énisénisénis sok boldog névnapot kívánok :oops: :oops: :oops: !!!(kicsit megkésve)

Pandus!!

Gratulálunk! Nagyon sok boldogságot az új jövevényhez :D !

Pompi!
Derékfájás :( . Néha én is úgy érzem magam mint egy 100 éves...

Anikó!!!
:shock: De jó lehetett... :roll:

Ez a harapás téma engem is érdekelne. Még nem harapunk :) de ki tudja:)...

Képzeljétek!!!
Remélem nem kiabálom el, de úgy néz ki kezdünk beállni alvásilag :lol: . Nappal összevissza kb 2-3 órákat alszunk (félórás ébredésekkel ugyan, de vissza tudom altatni pikk-pakk). Éjszaka meg 2szer kel szopizni és annyi :lol: :lol: :lol: . Csajok teli vagyok energiával :lol: :lol: !!!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Ja!
Az összevissza az összvissz akar lenni:)

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

Zsebi,
még tavaly nyáron csörgőket kötöttem a babakocsra,azzal jól elvoltak,most már imádnak nézelődni.Nekem egymással szemben ülnek,és dumálnak egymásnak,zabálnivalóak.

Pompi,
az ikerkapocsról én is azt hallottam,mint Zsebi,nem igazán jó.

Anikó,
te szegény,megerőltetted a könyöködet?
Ágoston nagyon ügyes,de nem hajnalban kéne produkálnia magát!
Nappal bepótolja az éjszakai nem alvást?

Zsuska,
de jó,hogy Borka alszik rendesen!
Bezzeg az én fiaim!Tegnap délelőtt semmit sem aludtak,hisztiztek.Örültem,hogy akkor ebéd után biztos beájulnak és én is tudok pihenni,de nem!Nem maradtak meg a kiságyban,le kellett velük mennem a szélbe,de legalább aludtak 2 órát!

Andi
Kép
aanda
 
 


Zsu!
Na végre rájött Borka hogy jobban jár ha nem meríti le az anyukája minden energiáját. :)

Andi!
Nekem a babakocsiban nincs soha cirkusz. Már nagyon ritkán alszanak benne röhögnek nekem is mutogatnak az állatokra meg úgy nézne ki a fejükből. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Anikó!

nagyon ügyes Ágolyó!

Biztos én vagyok túl aggódós, de én nem merem őket szabadon hagyni kószálni a lakásban. A konyha és a szoba közt a hőmérséklet is más, meg már az említett kályhák miatt is. Valahogy át kellene rendeznem a lakást, hogy bababiztos legyen, meg azt sem szeretem, ha a kutya összenyalja őket...
Pedig már Gaja is szabályosan mászik, nem számít ha útjában van valami és ma reggel a rácsba kapaszkodva felállt!

Így mászik Gaja

Pompi!

hogy van a derekad?

Orsi!
Gajának is 6 foga van, ebből 4 fennt, elég veszélyes. és végre jönnek Majának is a felsők, neki 3 indult meg!
Tényleg, még síeltek?

Babakocsiban nekem most éppen nem szeretnek, mert nagyon be vannak szorulva a vastag ruha miatt. Maja meg nagyon lekötve érzi magát, inkább mászna ilyesmi.

Ma voltunk dokinál, még mindig takonykór, ha nem múlik hétvégére, akkor sajan antibigyó.

katyerina
 
 


Katyerina!

Megnéztem az összes képet és a videót,annnnnnnnnnnnyira édesek!
Nagykádba még nem raktad őket?
Sztem a karám tök jó nagy,bőven van helyük!Én sem engedem még őket szabadon a lakásban,de ha kaja van,vagy este fürcsi,akkor kimászhatnak a szobából,mondom nekik,hogy most mi következik és mennek arra!
Gajának gratulálok a felálláshoz!Majd az lesz érdekes,amikor tanul visszaereszkedni!Enyémek estek jó nagyokat,meg mindig mutattam nekik,hogy hagyan kell visszatérdelni.
Taknyot sajnálom.

Andi
Kép
aanda
 
 


Katyerina!
Megnézetm én is a nem mászós felvételeket is nagyon cukik a lányok. :) Majának mekkora haja van. :)

Takonykorra jobbulást, homeot nem próbáltál rá?

Nálunk a rács nem jött be biztos én nem voltam kitartó de ha megláttak és nem tudtak odajönni ment a sírás így nálunk szabad jönni menni. De érdekes mert soha nincsenek egyedül mindig oda jönnek ahova én megyek. :) Ha mondom akkor is ha nem szólok akkor is. :) én nem bántam meg alapjáraton nem rombolnak semmit viszont megtanulják hogy vannak szabályok. Bár az is igaz hogy nincsenek közveszélyes dolgok a lakásban. (konyha wc tabu)

Mondjuk ha kályha lenne akkor valszeg én sem engedném őket.

Anikó
Hogy telt a nap az éjjel után?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Balu nevében köszi a köszontéseket!

Pandus, Jucmuc!
Mint friss babások, én itt gratulálok Nektek és nagyon sok boldogságot a Picikhez, akik végre belátták, hogy ideje kijönni! :D Várjuk a fotókat!

Anikó,
Szívatnak? :P :lol: Szegény! És meddig tartott az éjszakai kiskutyázás? Egyébként nagyon édes lehet, csak gondolom, azért aludni is jó lenne vmikor. Beteg még egyébként? Mikor indultok?

Katyerina,
Nagyon ügyesek a lányok, mindketten! Balunak is megmutattam a videot, és nagyon figyelt :shock: , hátha tanul belőle. :D Ő még csak kúszik meg néha kiskutyázik, de azt még nem sokáig bírja, nehéz a koffer.
Remélem, jobban lesztek és nem kell antibigyó.

Orsi,
Milyen volt a síels? Belejöttek a fiúk? Neked is volt időd csúszkálni?
Lili belehúzott a fognövesztésbe! Balázsnak kinőtt a két alsó középső már több mint 2 hónapja, azóta meg semmi. Egyelőre nem is érzem, hogy készülődik a 3. vhol.

Zsu,
Csak így tovább!

Kép
bandika
 
 


Kátya
szuper a video :D Nagyon helyesek és ügyesek a lányaid!

Zsú
Örülök, hogy Borka kímélőbb üzemmódba kapcsolt

Sajnos minket is utolért a betegség. Nem vészes, Zalán nátházik, én köhögök. Beosztjuk. Az éjszakánkat teljesen szétrombolta a dolog, de a nappal viselhető. Csak alvás nincs... se nappal, se éjszaka :(

Kép
Kép
emma1976
 
 


hello,
köszi mindenkinek az üziket, a felajánlott hátihordót, orsi! :D
... Mégsem tudom elképzelni, hogy Bencsit a hátamra vegyem. Mondom, nem a ciplelés, hanem a kocsiba-be/ki-tevés gázos. Ez csak megnövekedne a hordozóba tevés-kivevéssel. Most azzal küszöböljük ki a dógot, hogy anyukám vagy a férjem viszi a gyerekeket, én a kocsit. Így csak egyszer kell hajolnom! Amúgy a derekam már köszi sokkal-sokkal jobban van, tényleg szupi ez a tapasz! Még egyszer köszi a tippet, wish! :D

Azért jópofa, mikor megemlítettem, hogy ez történt, egy csomóan jelentkeztetek, hogy "nekem is fáj, nekem is, nekem is..."! :D Meséltem is a férjemnek, aszondja "akkor meg mit nyavajogsz?" Hát ja. A gyerekes anyukás örömök velejárója, nem?
Csak már kezdem tiszta nyanyának érezni magam. :roll:

anikó,
sajnálom a könyöködet... ez is az emelgetéstől van?

katyerina,
hát ez nagyon édes! ahogy odaiszkol, meg ahogy visszafele átpuffan a küszöbön! :lol:

mostanában keveset írtok... már 3 napja olvasom, hogy Orsinak nem muszáj dolgoznia a vállalkozásában, de mégis "muszáj". :lol:

KépKép
pompomlány
 
 


Kérdeztem már, de akkor megint:
nektek is rosszabb mostanában a képminőség és nem mozognak az emotikonok? (vagy csak a mi gépünkkel van gond?)

emma,
sajnálom! :cry:

C.né :lol:

KépKép
pompomlány
 
 


pompomlány írta:már 3 napja olvasom, hogy Orsinak nem muszáj dolgoznia a vállalkozásában, de mégis "muszáj". :lol:

:| :|

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Zsebi,
Balázs játszik a játékporszívóval,vagy még mindig az igazi a nyerő?
Eszti is kapott valami apróságot?

Emma,
jobbulást nektek!

Pompi,
A mi gépünkkel nincs gond.
Hát igen,engem is leamortizálnak a kölykök,de egy kicsit vigasztal,hogy nem vagyok egyedül.Engem mostanában az össze-vissza alvás készít ki!Most állnak át a napi 1-re,de azért még leteszem őket délelőtt,hátha alszanak.Naponta változik minden,pedig éjszaka már szinte fel sem kelnek,és reggel 7-ig alszanak!Ebéd után lemegyek velük,Márk egyből beájul,Arni nagyon nehezen,így 2-3 órákat lent vagyunk.Még jó,hogy többen vagyunk,így sosem kell egyedül róni a köröket a lakótelepen.
A másik az evés,ami kikészít!Bármit főzök,a felét megeszik,utána berregnek a szájukkal,és repül ki a kaja!Azt élvezik,hogy nyakig kajásak,kenik a hajukba,az arcukba.Már kiabálok velük,de nem sokat használ,így inkább abbahagyom az etetést.
Délután és este már olyanok,mint a kisangyalok,így el is felejtem a nappali cirkuszt.
Bocs,hogy hosszú lettem.

Andi
Kép
aanda
 
 


Pompi, nálunk gépügyileg minden rendben... :roll:

Anikó?Milyen volt az este?Kipihented magad azóta?
Vendég
 


Aanda

lehet, hogy a délelőtti alvást teljesen el kellene hagyni, s akkor ebéd után elájulnának.
nálunk 2 napig az volt, hogy délelőtt lent voltunk sétálni, természetesen jót aludt Olivér a babakocsiban, így ebéd után egyáltalán nem volt alvás.
ma már nem volt alvás délelőtt, így ebéd után azonnal elaludt, és még most is alszik :D
nekem is el kell hagynom a délelőtti alvást, ha azt akarom, hgoy legyen 1 nagy alvás.
viszont így nehezen húzza ki délig.
rossz lehet, hogy csak lent alszanak el. és ha kinyitnád rájuk az ablakot? úgy nem nyomná el a friss levegő őket?

Emma

jobbulást nektek. amikor Olivér beteg volt, nálunk is borult az alvás napokig, sőt, az éjszakai még most se teljesen állt vissza.

Kép
zsuzsi73
 
 


Ugy tünik mi sosem gógyulunk meg! Miután Lukut egészségesnek nyilvánitotta a dokinéni és tervezhetünk végre valamit, beütött a ménkü! Emese tegnap leesett a mászókáról (kb 1 méter) és eltörött a kulccsontja! :cry: Most be van kötve, de viszonylag jókedvüen és türelemmel viseli. Mászni, rátámaszkodni nem tud, igy sajnos Lukuval sem tud bohóckodni, de azért játszik a kis drágám. Ráadásul a helyi sebészeten jól megijesztett az állat doki, hogy elaltatják, visszaillesztik, rögzitik lekötik a karját, stb, azátn a Jánosban a dokinéni tök kedvesen elmondta, hogy azt nagyobb gyerekek esetében kell megtenni, az ilyenm piciknek gyorsan és könnyen gyógyul, valszeg csak néhány napig fog fájni neki. És tényleg, nem nyügösködik, nem fájlalja különösebben, egyszerüen csak nem használja a bal karját most. Az urammal jól összevesztünk, hogy én milyen hülye vagyok, hogy vigyázok rá, biztos trécseltem és nem birtam odatenni a nagy fenekemet, stb, mintha ez nem fordulhatna elő még egy nyugodtabb gyerekkel is ,nemhogy azén fitringes, incselkedő, minden lében 2 kanál lányommal! A fiam, bár Ő is elég izgága volt, a gyerekkort viszonylag kevés sérüléssel usztuk meg, dehát ez a lányka egy zsák bolhát kitesz! Aztán mikor kiderült hogy altatásról szó sincs, lenyugodott a férjem, és itthon bocsánatot kért, csak "nagyon ideges volt és féltette az ő kis drágáját". Mondjuk az ágyon örökké ugrál a kis drága és csak a szerencsének köszönhető, hogy még nem érte baleset, vagy pl. a csuszdán, ahol a csuszórészen mászik fel és le is fut rajta!!! Na szóval most pihi van nálunk!
A Balázsoknak sok boldog névnapot, és a pici Pandának nagy-nagy gratula!
Mi lesz a talival? Van már valami hely?
Orsi!
Tudnál 1 képet tenni a háti hordozóról? Lehet hogy engem érdekelne a dolog!
Pompi!
Sajnos a gyermekek az öregedő mozgásszerveinket nem fiatalitják vissza! Emlékszem, 23-24 évesen még sprintelni tudtam Máté után, most jó nagyot kiáltok Emesének, mielőtt utána indulnék. :shock: :oops:
Anikó!
Képzeld az én gyerekem is képes hajnalban kutyázni, már a zsák sem zavarja! Én olyankor kategorikusan visszaillesztem hanyattfekvésbe. cumi be, közlöm hogy éjszaka van! és kinyitom az ablakot. Ez hatni szokott.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


melcsi1967 írta:Orsi!
Tudnál 1 képet tenni a háti hordozóról? Lehet hogy engem érdekelne a dolog!

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

De nagy a pangás... :? :(

Melcsi!

Kicsi Emesének jobbulást :( . Balesetek mindig történnek. Egy percig ne hibáztasd magad.

Katyerina!!! :lol: :lol:
Aranyos a videó! Az én Borkám is úgyanígy liheg mindenhez :lol: :lol: . Tiszta kiskutya! Főleg amikor kinyomja magát fekvőtámaszba a szájában meg ott lóg a játék. :lol:

Emma!
Jobbulást Zalánnak!!! Gyógyulás után biztos minden visszaáll a régibe. Kitartás.

Enyim gyerek nagyon hisztis volt ma :? Már nem is emlékszem mikor volt utoljára ennyire nyügi :roll: Foghatom a frontra? :lol:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok,

most kaptam a sógornőmtól egy sms-t,ha valaki tud segíteni,az tegye meg!

S.O.S !!!!!!!!!
B,RH+ VÉRRE LENNE SZÜKSÉGE EGY 29 HÉTRE SZÜLETETT KISFIÚNAK.
ELÉRHETŐSÉG AHOL VÁRJÁK A SEGÍTSÉGET:06/30-376-0152.

KépKép
napszemcsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: