Új privát üzeneted érkezett!

olvastam, és válaszolok is :wink: de ez a gépem nem jeleníti meg pü-nél az elküld gombot így most nem tudok írni. De reggel legkésőbb írok :wink:

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Rég voltam, jó sokat termeltetek pár nap alatt. :lol:

Mi nem tudunk menni a talira, m én egy hete vagyok beteg, Petrus meg tegnap reggelre lázasodott be. :cry:
Majd legközelebb.

Ezt a történetet ma találtam a neten, végigbőgtem, és ahányszor eszembe jut, mindig bőgök rajta. Ha gondoljátok, olvassátok el. Nagyon szomorú, egy kisfiú pár hónapig tartó életéről szól, de (szerintem) érdemes elolvasni.

http://www.bebilap.hu/entortenetem/mokuci.htm

Hófordulósoknak boldog hófordulót!
Vikiéknek jobbulást!

Teri

KépKépKép
pruci

Olvasom, h. ingyenes a parkolás. Wow. Ez komoly mit gondoltok?

Kép
niki30

lányok, a cirkusz mellett kell bemenni, eléggé egyértelműen ki van plakátolva. szal a cirkusz és az állatkert között van egy hosszú bemenős rész. ott.

klári, sajnos nem tudok hirtelen mit írni, de holnap megkérdem a munkatársaimat, jó?
kerekpocak

Sziasztok, sajnos mi sem tudunk menni, mert valami baci talált meg minket is. Lehet hogy ez a hányós hasmenős, csak enyhébb formában? Nem tudom. :( :( szomorú vagyok hogy nem tudunk elmenni, ha változna a helyzet, akkor csatlakozunk.

Nelly

Kép
breeki

Na hello Csajok!

Nagyon szomorú vagyok, de talán az lenne a legbölcsebb, ha ezt a talit áttennénk eg ymásik időpontra.

Nellyék, Vikiék, Teriék betegek. Zsu nem mer jönni nehogy elkapjanak valamit síelés előtt. Ágiéknak az időpont nem OK Anna alvása miatt, Marcsiéknak a hétköznap nem OK. Így hát maradunk mi - Zsófi, Klári (akik szintén betegeskedtek :?: :roll: ) és mi ketten Nikivel. Szerintem halasszuk el és ha már nincsen ez a fránya influenza para + lappangó nyavalyák, akkor megtartjuk.

Mit szóltok pl február utolsó hétvégéjéhez vagyis a március 1-hez? A helyszín léehetne ugyanaz!?! Na????

Remélem nem sértődtök meg amiért felvetettem az ötletet, de megmondom őszíntén én sem szívesen megyek ezekután zárt helyre, mert nagyon sokan betegek. :(

Később jövök még...

fatima

részemről ok, bár sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kerekpocak

Én is Zsófi! :( Cserébe akkor a következő kijelölt időponton a talit így vagy úgy, de megtartjuk!!! :)

Na és akkor a szokásos kérdés! :)

KI ÉR RÁ MÁRCIUS -én????

fatima

Akarom mondani március 1-én??? :oops:

fatima

Most komolyan?
Basszus....
Nekem már most tudom, h. nem lesz jó az elseje, mert Tatabányán leszünk és este megyünk bálba. (ha minden jól megy).
Csajok, most valóban kevesen lennénk és ez így tényleg szar, de olyan úgysem lesz, h. mindenki ottlegyen és mindenki egészséges és......
Ettől függetlenül mi még simán összefuthatnánk, dehát ha nem, nem.

Kép
niki30

niki:mi samuval szívesen elmegyünk. ha ti is.
kerekpocak

Zsófi, én benne vagyok! :lol:
Megmondom őszintén én már totál rákészültem.
Fatima? És akik ráérnek? Mégis?

Kép
niki30

Szerintem mi kihagyjuk. :( Én is tartok a betegségektől. Nem lenne jó így a járvány vége felé becummantani vmit. Mi még nem voltunk betegek, így jó lenne elkerülni.
Meg amúgy is egy nagy rohanás lenne a délutánom, mert 14:15-re kaptam Kaszás dokibához időpontot. Jó esetben visszaérnék kb fél 4-re. Kaphatnám össze Tarekot és rohanhatnánk. :( Ami hangsúlyozom nem lenne/lett volna baj, de így hogy szinte mindenki lemondta (tisztelet a kivételnek)! :roll:
Ha ti taliztok, akkor nektek jó mókázást! :) Ugye nincs "harag"???

fatima

Fatima, de kedden is volt már járvány és akkor még nagyon úgy volt, h. jöttök.
Hát sajnálom.

Kép
niki30

Persze, hogy volt járvány! De azóta csak ebből a társaságból kb 3-an betegedtek meg gyerekestül. :(

fatima

Zsófi-Niki-Klári, Én sajnos nem fogom tudni egészen péntek négyig, hogy tudunk-e menni :) De ha ti ott lesztek tuti, és tudunk mégis menni, akkor arrafelé fordulok haza.
Zsófi, elküldöm a mobilszámomat priviben, aztán dobjatok egy sms-t.
A.
tündérkisfiú

ok!

akkor lányok fikszáljuk? klári? niki? menjünk?
kerekpocak

Menjünk!!!!!

Kép
niki30

menjünk!!

Klári
Kép
ganti

sziasztok!

na jo most vegigolvastam a nagy dillemazast, mivel mi nem valszinu hogy tudunk menni ezert jo lenne ha megtudnank szervezni a marc. 1/et is. Nekunk sokkal jobb hetvege mert du. elmegyunk a ligetbe setalni es a taliig setalunk majda arra kanyarodunk igy sokkal tutibb hogy ott tudunk lenni mert ha a leanyzo alszik is majd felebred a ricsajra

szoval ha nem megyunk jo mokazast nektek

agi

Kép
cica_1

Most jöttem haza, kiruccantam a barátnőmmel. Megnéztünk egy tök jó kiállítást, utána meg beültünk egy kávézóba. Félelmetes, h. most már mindenhol ezek a coffe shopok vannak. Én imádom a klasszikus kávézókat, azok hangulatát. Mert ezek már azok a laptopozós fiatalokkal teli, személytelen, modern helyek. Szeretem a modern dolgokat is, nem azért. A kávéjuk viszont isteni volt.
:D

Szal, akkor csajok holnap randizunk! Mi ott leszünk Emmával. Tökre várom.

Klári! Zsófi! Mesetár megvan nektek? (Rudolf P., Nagykálóczi E.)

Kép
niki30

nekem meg! hol voltatok? milyen kiállítás? melyik kávézó?

holnap megyünk!! :lol: :lol:
kerekpocak

nekem nincs!

Niki bocs de nem tudtam még mindig válaszolni a pü-re, de akkor holnap kifejtem személyesen :lol:

Én is tökre várom a minitalit, reméljük tündérkisfiú is jól veszi a kanyart hazafelé!! :wink:

Nekem mindegy kik vannak egy kávézóban, csak jó legyen a KV. Függő vagyok :oops: Ahogy mondani szoktam kávé nélkül még kávét sem tudok csinálni reggel :lol:

Klári
Kép
ganti

Jajj Klári tök jót röhögtem
(jól veszi a kanyart, kávé nélkül kávé duma) :lol: :lol:

Szal reméljük, minél többen leszünk. De ha csak hárman én annak is örülök.
Klári, oké akkor holnap személyesen. Alig várom.

Figyeljetek csajok, priviben elküldöm a számom, ti is légyszi! Csak azért ha bármi van, ne adj isten, Emma holnapra tiszta takony lenne vagy ilyesmi. Persze nem lesz, de jó ha megvan a számotok, ha értesíteni kell.

Zsófi, megvan? :cry: :cry:

Szal a Nemzeti Galériában voltunk a Hölgyek Palettával (xx. sz. női festészet) c. kiállításon. Nagyon jó volt, kétszer is végigmentünk, közben dumcsi persze. Ahogy kell. :D Tök feltöltött.
Utána egy modern kávézó a Kálvinon. Állítólag most nyílt. A nevét ne kérdezd, passz.

Na puszi, jó éjt! Megyek fürdeni.

Kép
niki30

én is küldöm a számunkat, de csak holnap, mert most elájulok (egész nap meló)

pusz mindenkinek
kerekpocak

Hahó!
Most úgy tűnik, hogy megyünk, gyermeknek már mondtam is reggel, hogy készüljön, mert délután meglepi lesz, úgyhogy nagyon nem szeretném ha magyarázkodnom kéne valami hülye meló miatt :)
Pusz. A.
tündérkisfiú

juhhééé!!! :wink:

Klári
Kép
ganti

SZÉP IDŐ VAN!!! ITT A TAVASZ!!! :D

ELDÖNTÖTTEM: MI IS MEGYÜNK! :lol: :lol: :lol:

Ugye nem baj???? :oops: Ha megbetegszünk, jöttök segíteni??? (vicc volt!!!)

Küldöm a számomat priviben...

fatima

Fatima, Tündérkisfiúúú, éljen, éljen, éljen jó sokáig éljen, éljen kunkori!
Juhéjj!
Tökre örülök! :lol: :lol: :lol: :lol: Lálálálálálálá, jönnek ők is, jönnek ők is, lálálálál
Hülye vagyok. :lol: :lol:

Kép
niki30

Édes vagy Niki!!!! :)

Én is örülök és már alig várom! Addig viszont sajnos túl kell élnem a nőgyogyit! :( Ááááááááááá!!!! :x

Hányra mentek Niki????

fatima

mi lehet h pont 4-re ott vagyunk, de lehet picit késünk. remélem nem gáz! küldöm a számom privikben!
kerekpocak

4-re.

Kép
niki30

OK. Mi is sietünk. Én 1/4 3-ra megyek nőgyogyihoz, utána rohanok haza. Szerintem mi is ott leszünk 4-re. :) Jujjjjj de jóóóóó! :P

Niki! Nem talizunk a bejárat előtt??? Ha esetleg nem érnénk oda pont 4-ra, akkor hívlak. OK?

fatima

Zsófi! Asszem nekem meg van a te számod (ha nem változott tavaly óta), de azért küldd át plíz.

fatima

megérkeztünk haza! minden ok, fatima!!

nagyon jó volt a tali még! még!
kerekpocak

Én akartam először írni!!! :)

A TALI MEGA-GIGA-SZUPER VOLT!!!!

Igen Zsófi! Még még még!!!

fatima

Juli ágyban, hűtő kihúzva :lol:

Tali nagyon jó volt!!!

Klári
Kép
ganti

samu még fürdik :) de lassan apa ágyba paterolja. :lol: :lol:
kerekpocak

asszem Juli be is aludt :lol:

Képzeljétek a múltkor azt mondja nekem (ugyebár tisztaságmániás), mert látott egy szöszt a szőnyegen (tudom, felháborító :? ):

Mami, porszívó!

:shock: :shock:

Mondanom se kell hogy addig még soha nem mondta ki ezt a szót....

Lassan nálunk is beindul a gyerekszáj rovat :wink:

Klári
Kép
ganti

Tarek is aslzik már! :) Bevágott 225 ml tápit és kb elájult! :) Ugye aki nem eszik rendesen ebédet + kimarad az uzsi... :lol:

Én csajok nagyon jól éreztem magamat. Bocsi, ha kicsit sok voltam. Nagyon tudok beszélni és a világ összes ideje nem elég, hogy kidumáljam magam. :oops: :oops: :oops:
Annyira jó, hogy mostmár a neveket egy bizonyos archoz tudom kötni, meg hanghoz stb.
Igaz, te Zsófi egy az egyben az vagy, akit az elmúlt 1 évben elképzeltem! Imádom, ha valakiben nem tudok csalódni!!! :) Samu nagyfiad egy tündérbogár! És meg tudtam dögönyözni! Igaz, csak egy kicsit!!! :) :wink: :)
Klári! Te is tök jó fej vagy! Nagyon szimpi "kolléga"! :wink:
A kiscsajod pedig egy tündér! Szép család vagytok! :)
Niki anya! Te már régi róka vagy nálam!!! Emmával együtt az egyik legkedvesebb anya-baba párosom! Puszik soxor!

Jó éjt! (én is hulla vagyok... :))

fatima

Hello csajok!
Jaj, de örülök, hogy ilyen fáradt és feldobódott mindenki!
Kicsit irígy is vagyok, mert én ma egész nap a suliban fonnyadtam!
Na, sebaj, mindenképp szervezzünk talit nálunk is, mert abból tutira nem fogok kimaradni!
Ügyesek vagytok! Készültek képek? Lehetne feltenni? Vagy küldjetek priviben!
zizi

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Sziasztok,
csináltam az IWIWen egy Szt János Kórház Fórumos Anyukák felhasználót. Jelöljétek, és majd teszünk fel képeket, jó?
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Na csáó!

Mi is itthon, Emma is ágyban.
Tök kimerült. Még este szomszédok is átjöttek, úgyhogy abszolute lefáradt.

Szóval a találkozó tényleg nagyon jól sikerült. Sajnálhatják az otthonmaradt betegeskedők. Örülök, h. elmentünk.
És mindannyian nagyon szimpatikusak voltatok. De tényleg.

Klári, Te nagyon csinos anyuka vagy és jófej!
Zsófi benned meg iszonyú kellemeset csalódtam, drága vagy!
Fatima, téged meg már mint a tenyeremet :) na jó, azért nem. Nagy dumás vagy való igaz, dehát mit tudunk csinálni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És örülök nagyon h. ti is eljöttetek.
Anitával sajnálom, h. nem tudtunk többet beszélgetni. De a kisfiad nagyon helyes!

Kép
niki30

hehehe mer azt gondoltad egy nagy genya vagyok, mi?
kerekpocak

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De neeeem.

Kép
niki30

egyszer talizhatnánk úgy is, h este beülni vhova, míg apák vigyáznak otthon a babákra. mi meg dumálunk, ilyesmi. hmm??
kerekpocak

Zsófi, ez jó ötlet.
De várjál, addig tudunk csak, míg Jónás bennt van. :wink:

Kép
niki30

hát ezért kellene mihamarabb!
kerekpocak

én is nagyon élveztem lányok! bár beszélgettem volna többet is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én igazából klári-juli-anita-irkót már ismertem, ti meg lányok pont olyanok voltatok, amilyennek elképzeltelek titeket!!!!

mindenki nagyon nagyon szimpi, a gyerekek meg ÉDESDRÁGÁK!!!

nagyon kellemes délután volt! és örültem, h végül (még ha ilyen miniben is) de összehoztuk!!!
kerekpocak

Hahó!

Sehol senki???? :( Na jó.... ebben a csodálatos időben mindenki felmentést kap a netezés alól! :)

Nálunk a fiúk most mentek le sétizni. Én meg főzöm az ebédet. :P Hát igen, valakinek ezt a fajta melót is kell végeznie. :wink: Viszont fincsi lesz az ebéd! Paprikás csirke tejfölösen, szarvacska tésztával! Hmmmmm. Nyami-nyami! :)

Csajok!
Még ma is a hatása alatt vagyok a tegnapi talinak! Olyan jó volt.
Én benne vagyok a babák nélküli taliban is, csak ne este legyen, hanem ugyanígy délután. Fürcsire és vacsira nekem itthon kéne lennem, mert az utóbbival és a lefektetéssel nem boldogul egyedül apa. :) Délután viszont tudnak ezt-azt csinálni nélkülem is.
Na??? Mikor legyen? :lol:

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?