Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Edis

Kép
ediske

luca h rötyög! megzabálom!! bogi kitartást!!!!

ediske: akkor ezek szerint van most ilyen vírus? kifejezetten hányós/fosós??
kerekpocak

jaj Zsofi nagyon sajnalom alig jotettek egyenesbe, es igen allitolag a mostani influenza ilyen fosos, hanyos - GYOGYULAST

Ediske nagyon edes Luca baba milyen szepen mosolyog - ne aggodj minden rendben lesz

Kép
cica_1

Bogi! Sajnálom a mellgyuszit! :( Kiráz a hideg, ha belegondolok mennyit szenvedtem én is ettől. De nekem sosem gyulladt be, nem volt lázam, de alapjáraton hetente/2 hetente becsomósodott. Ha semmi nem jó már, akkor hívd fel a köv számot: Magdi (csecsemősnővér)- 06-30-346-18-56. Ő egy anyukánk korabeli ex-Jánosos nővér, aki pénzért kijár házhoz és kimasszírozza + kifeji. Nekem rendszerint ő járt ki, ha már nagyon gáz volt a helyzet.
Drukkok, hogy jobban legyél. Tényleg rád jár a rúd. :(

Zsófi! Na ti sem panaszkodhattok. :( Olyan sokat betegeskedtek. :( Tessék sok-sok vitamint szedni és gyógyuljatok. Ha nem lennétek jobban csütörtökig, akkor halasszuk el a talit. Én őszíntén szólva nem szeretnék elkapni valamit, ha meg nem jönnétek (mert nem vagytok jól), akkor nem is igazi a tali.
NEKTEK OTT KELL LENNETEK!!!

Niki! Holnap.... :wink:

Zsu! Közben rájöttem, hogy nekünk sajna nem jó, ha 12-13 körül jöttök át. Tarek 13:30-kor eszik és utána csicsiskál. Nem lenne úgy jó, ha a séta időtökben erre jönnétek (addig is sétáltok) és 12-re hazamennétek??? Na????

Ediske! Szegény Lucus! :( Remélem mostmár helyrejön a kis csípője. Olyan szépséges!!!! :) És tényleg hasonlítanak Szonjával egymásra! :wink:

Viki! Úgy irigylem, hogy ilyen jó fej vagy! Én már kikészülnék, ha Tarek ilyen kis malacka lenne. Útálom az öltöztetéssel járó macerát! :( De te!!!! Beni csudahelyes!!!! És sztem sem kell még "erőltetni" az önálló evést. Majd belejön.... :)
Kérdezted a sétát: mi általában 11 körül szoktunk menni. Olyankor van a legjobb idő és miután már kipihente magát Tarek a reggeli alvás után, így kedvére nézelődhet, amjd újra bealudhat! :) Összehozzuk valamikor???? :D

Ági! Tök jó, hogy Annácska alszik. Csak így tovább!!!! :)

Remélem nem hagytam ki senkit. :roll:

fatima

Rakok fel par kepet...
bal - nagydarab asszonysag :(

Kép

Kép
cica_1

Kép
Kép
Kép

Kép
cica_1

Kép

Kép
cica_1

bocsi egy kicsit sok lett :)

jo ejszakat es a betegeknek jobbulast

puszi agi

Kép
cica_1

jaj de helyes ez a hatalmas szemű anna baba!!! nagyon édes!! nekem főleg a borzas kép tetszik!!!
és mi9ről beszélsz ági, h te nagy darab vagy???? iszonyú jól néztek ki apával a képen!!!! nagyon csini vagy!!! egyáltaklán semmilyen túlsúly nem látszik!!

fatima: ha betegek leszünk, ígérem szólok! nagyon imádkozom a jóistenhez, h ne! remélem most az egyszer csoda történik és megússzuk!

lányok, olyan gáz én már nem is merek panaszkodni. tudom, h olyan fárasztó vagyok az elmúlt időszakban! semmi pozitív energy csak a nyavajgás... ígérem összeszedem magamat! rámférne!
kerekpocak

Bogi: kitartás! Én is azt a csecsemős nővért tudom ajánlani akit a Fatima, nálam is járt, és én esküszöm hogy csak ő tud segíteni! Nekem is 40 fokos lázam volt 3 napig, gennyes volt a tejem, és antibiotikumot kellett szednem. Szerintem holnap reggel hívd fel.
A lányok már mindent elmondtak ekőtte, csomók elmasszírozása, utána szoptatás, majd fejés.

Zsófi: jobbulást nektek, és panaszkodj ha így alakulnak a dolgok!
A tali nélkületek nem ér semmit, szóval ha úgy alakul halasszuk.

Aműgy én is félek azinfluenzától, nem nagyon megyünk olyan zárt helyre ahol elkapható.

Ediske: Luca baba gyönyörű, ne keseredj el, rendbe fog jönni a csípője. Hmmm, a lányaink hasonlítanak egymásra? Hát lehet, én nem látom. :wink:

Ági: Anna hatalmas szemei, csodaszépek! Ügyesek vagytok az altatással!!!

Jó éjt mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Bogi, remélem rendeződnek a mellgyulladással járó nehézségek.
Ha valaki tudja milyen ez, az Fatima. Bár ahogy írja, neki nem járt lázzal.
Felhívtad azt a számot?
Gyere rendbe!

Jajj, Luca drága. De egyébként javult valamit a csipő?
De ugye nem vagytok elkeseredve? Rendbe fog jönni!

Zsófi, Te meg ne mentegetőzz! Én még ennyire sem bírnám.
(Emlékszem mikor 3 évvel ezelőtt apának meghúzódott a lába, nem tudott járni, csak ugrált és egy héten keresztül én szolgáltam ki, én vásároltam. totál kész voltam, mint a bili füle. a nagy drámától egy éppen nálunk lévő barátja mentette meg. ugyanis hazafelé a buszun már úgy felhúztam magam, h. forrtam a dühtől és a kimerültségtől.)
Szóval jobbulást Csabának és én is nagyon szeretném, ha el tudnátok jönni a talira és NEM LENNÉTEK BETEGEK!
Kemény napod lesz ma, kitartást!!!!

Hozzám ma jön Andika (talán emlékeztek még rá. együtt pocakoskodtunk, meg jóbarátnőm) és Fatima:) Bandázunk.

A tali most akkor mikor lesz végülis csajok?

Kép
niki30

Jajj, majd elfelejtettem; Anna tündéri! Hihetetlen mekkora szemei vannak:) A kócos kép a legjobb tényleg.

Kép
niki30

Halihó!!

Na csajok, azt hiszem jelenleg így állunk:
péntek: Zsófi, Niki, Nelli, Zsu?
szombat: Marcsi, Fatima, Ági, Klári (akár péntek is)
mindegy: Viki

Fatima: Holnap de. 9 körül akkor kimegyünk sétálni és ha felébred a kisasszony, akkor csörgök! Jó ez így? :lol:
Ediske: sajnálom, hogy még nem tökéletes Luca csípője, de biztosan hamarosan rendben lesz! Kitartás!! Gyönyörű mosolygós kislányka!!!! :lol:
Ági: nagyon csini vagy! Milyen bál volt (bocs, ha már írtad)? Kivel volt Anna? Nagyon tetszik a frizurája, van már hajgumitok?? :lol: :wink:
Bogi, Zsófi: rendesen rátok jár a rúd mostanában!!! :roll: Ezek után már csak valami jó következhet!!!!!! :wink:

7 hónapja ma volt az első éjszaka, amikor fel sem keltem az ágyból! Apa hozta nekem szopizni Emmát, majd vissza is vitte!!!!! :lol: :lol:

Senki sem válaszolt a mosásos kérdésemre!!?? :( Ötlet?

Zsu
svs

Zsófi jobbulást!!!
Tegnap engem is utolért az influenza, de szerencsére se láz semmi, "csak" brutál levertség és végtagfájdalom, nem tudtam felkelni sem :cry: De ma már nyoma sincs, szerencsére.

Szerintem lehet kamillázni a baba szemét, de az anyatej a legjobb!!!

Zsu:
mosás:ami nagyon nem jött ki azt kimostam 90 fokon, a babaruhák bírják, csak külön kell mosni a színeset/fehéret, de azt amúgy is. Nekem a 90 fok mindent kiszedett, előkékből, ruhákból egyaránt.

Ági
Anna haja zseniális!!! Egyáltalán nem vagy nagydarab, de tök normális hogy így érzed
:wink: De idővel ez is rendeződik.

Na most lépek, majd lehet hogy délután még benézek.

Klári
Kép
ganti

Jaj, de én akartam írni, csak elfelejtettem. :oops:
Ugyan ez volt az én bajom is, semmivel nem jön ki. A h&m-ben (már megint, ez itt a reklám helye), lehet kapni műanyag hosszúujjú előkét. Szerintem nagyon praktikus, csak letörlöd és már tiszta is, nem az a beizzadós műanyag. Az ikeában is van hasonló, ott festőkabát néven, de azt nem ismerem.

EMMUSNAK NAGYON BOLDOG 7. HÓFORDULÓT!!!

Nelly

Kép
breeki

Helló csajok,

bocs, hogy nem reagálok, de hála az égnek annyit írtatok :) hogy nem győzőm.

Tali sztem nekünk nem jó, de a végső időpontról azért küldjetek légyszi egy privit, és ha mégis jó, akkor elmegyünk.

Azért írok, mert nagyobbak anyukái, vagy aki tudja: képzeljétek, hogy ma reggel poénból megnyomtam a mellemet, és jött belőle tej :shock:
2005. áprilistól 2007 júniusig szoptattam ugye, szóval több mint fél éve hagytuk abba. Orvos azóta látott, mellemet is megvizsgálta, nem mondott semmit. Nooormális ez, hogy még mindig van tej? És nem sárga vagy valami, hanem rendes fehéres átlátszós állagú.
Kiakadtam :)

Pusz. A.
tündérkisfiú

Klári, Nelli köszi!
Nelli köszi a köszöntést is! :)

Úgy látszik mindenki sétál vagy a bandázók bandáznak! :wink: Képeket kérünk a minitaliról!!!! :!:

Zsu
svs

nekem akkor se jött tej mikor kellett volna :lol: :?

Úgyhogy ez rejtélyes. Nem lehet hogy terhes vagy??? Mert akkor lehet ilyesmi.

Ha mindenki betegeskedik nem rakjuk jövő hétre a talit? Nem megfúrni akarom, de én sem tudom mi lappang bennem, és nem szívesen adnék vírusokat nektek.

Klári
Kép
ganti

Bogi - remelem mar jobban vagy de ha nem akkor szerintem is hivd ezt a novert en is szivesen kertem volna segitseget mert olyan is volt hogy csak bogtem es nem tudtam csinalni semmit, de sajnos nem tudtam hogy kihez forduljak :(

Lanyok koszi a biztatast de azt hiszem akkor jol sikerult a foto... na de sebaj holnap veszek sport melltartot es szombaton irany tornazni :lol: mar alig varom jot fog tenni egy kis mozgas

Influenza - attol mi nagyon felunk nem is tudom mit kellene kezdenem Annacskaval persze tudom hogy elobb utobb meg kell tanulnom de inkabb utobb :D

Fatima, Niki
de jo hogy taliztok kerunk kepeket

Emmus boldog 7 ho fordulot bar Zsu mondtal valamit hogy 1 nap elteres van vonalzo ugyben :roll:

Kornyezetvedelmi balba voltunk

Folteltavolitas - eddig nem volt makacs folt de 3 napja probalgatjuk az almat - szerintem osszesen nem evett meg egy kiskanallal de mar minden csupa alma :shock: nem tudom mi lesz ebbol

Tenyleg gyurja vissza az almat nem szereti ugy latom szerintetek meg fogja szeretni :?:

Tunderkisfiu - nem tudom mi ez de szerintem egy endokrin laborvizsgalat nem artana :roll:

Zsofi - ne viccelj hisz azert vagyunk itt hogy elsirjuk a bajainkat es elmaseljuk az oromeinket, vagy nem???

agi

Kép
cica_1

nekem a jövő hétnem jó.

amúgy én egészséges vagyok, remélem maradok is, sőt mi több remélem samu is!!!!!!!! szóval tőlem maradhat. nekem mindegy h péntek v szombat.

anita: én a hecc kedvéért többször próbáltam (mert előtejem már akórházban volt, amikor szültem és én magam is meg voltam lepődve) de most semmi :shock: pedig akár így terhesen lehetne is. szóval sajnos passz...

niki: nem teszel fel képet 3ótokról? úgy megnézném milyen család vagytok!!! amúőgy hihetetlen milyen lazán csinálod ezt az egész gyereknevelés dolgot. mindig csodálom! mostanában vagy talán kicsit feszültebb. vagy rosszul érzem?

bemutatóóra viszonylag jól sikerült.

EMMÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

ok, ha bevállalósak vagyunk, legyen tali, én nem félek csak nem akarom hogy valaki azért ne jöjjön (főleg kisebb babával) hogy nehogy elkapjon valamit.

Zsófi amúgy meg fel a fejjel, gondolj arra hogy ezt a pörgést amit Te csinálsz gyerek nélkül is nehéz csinálni, hát még 2-vel!!!! Úgyhogy tessék virulni!! Legyél büszke magadra hogy ennyi energiád van, és nem a mónikasót bámulod egész nap!!!

LÁNYOK KÜLÖNBEN IS SÜT A NAP ÉS 10 FOK VAN!! A medvék szerint is a tavasz jön, úgyhogy örüljünk ennek.

Klári
Kép
ganti

mackók!!! juhé!!!!!
kerekpocak

Most latom hogy nem valaszoltam a legfontosabb kerdesre meg nincs hajgumink de hamarosan potoljuk
Anna az uncsimmal maradt, itt vendegeskedtek egy hetig es ok vigyaztak ra ami abbol alt hogy Anna elaludt es mire ebredt ejszaka mar itthon is voltunk :D

Igen nekem is olyan fillingem van hogy itt a tavasz, ma nagyot setaltunk es jolesett hogy szepen sutott a napocska.

Zsofi szurkolunk hogy ne is betegedjetek meg

Tali akkor mikor lesz, ki mondja meg a frankot :?: :?: :?: :?:
agi

Kép
cica_1

Úgy látom, hogy a szombat áll nyerésre!
péntek: Niki, Nelli, Zsu?
szombat: Marcsi, Fatima, Ági, Klári (akár péntek is)
mindegy: Viki, Zsófi

Csajok, köszi a köszöntéseket (van, h egy napppal arrébb van a vonalzó, de ma spec. jó!) !!! :lol: :lol: Úgy rohan az idő, el sem hiszem, hogy már ilyen öreg a bébikém! :shock:

Medvék, húúúúú ki kell majd menni Veresegyházára majd a Medveparkba!!! :lol:

Zsu
svs

Hahó!

Még leírom egy párszor, hogy nekem mindkét nap OK. De mivel idáig a péntekről beszéltünk, így akkor legyen az!

ÉS AKKOR MEGMONDTAM A FRANKÓT! :lol:

fatima

izé eddig a szombatról beszéltünk, nem? de nekem jó a péntek, akkor az?
kerekpocak

azóta csaba is jól van, szal tuti nem influenza hanem ételmérgezés volt. na. hát lehet h ezt most megússzuk? na nem kiabálom el. kop kop.
kerekpocak

Csajok, csak döntsünk :lol: Akinek mindegy, az válasszon egy napot!

Emma boldog 7. hónapot!

Zsófi, teszek fel képet magunkról oké.
Egyébként én is úgy gondolom, h. viszonylag laza vagyok. Nem is szeretem túlaggódni a dolgokat, ha egy mód van rá. Én úgy érzem, jól is csináljuk Ferivel. Aztán az igazi nevelés később jön, ami már necces lesz
:wink:
Feszültebb vagyok azt mondod? Hm, pedig nem. Ezt miből érezted?
Lehet, vannak feszültebb pillanataim, de alapvetően jól érezzük magunkat.

Na rakok fel családi fotót és akkor a mai 3-as randiról. Tarek, Eszter, Emma trió.
Jól éreztük magunkat, nagyokat sétáltunk, kibeszéltük a férfiakat stb....

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
niki30

1.
[quote] írta:A talira sajna nem biztos, hogy tudunk menni , de majd még meglátjuk!
Zsu írta

2.
[quote]l írta:ányok ha mindenkinek jobb tartsuk pénteken 4-kor a talit????????
Zsófi írta

3.
[quote]N írta:ekem a péntek jóó
Niki írta

4.
[quote]n írta:ekünk is jó a péntek.
Klári írta

5.
[quote]h írta:angyányival talán a péntek jobb lenne.
Zsófi írta

6.
[quote]N írta:ekünk a péntek jobb lenne
Zsu írta

7.
[quote]n írta:ekünk is mindegy a péntek v. a szombat, a forgalom miatt (szintén autó) a szombat jobb.
Klári írta

Na tovább nem sorolom.... :) :wink: :wink:

Én úgy vettem ki, hogy van olyan, mint Niki, akinek csak a péntek jó, a többieknek meg kb mindegy. Egyedül Marcsi írta, hogy neki tutira nem jó a péntek.
Az állás így 1-1. Marcsi jönne, ha szombaton lenne, Niki meg akkor, ha pénteken. És mivel Klári meg én azt írtuk, hogy nekünk egy hangyányival jobb lenne a szombat, Zsu meg Zsófi meg azt, hogy nekik ugyanennyire a péntek lenne OK, így hát az állás döntetlen. Én valamiért mégis a pénteket kódoltam.

Figyeljetek! Csináljuk azt, hogy Zsu, Zsófi, Klári és én megírjuk, hogy melyik nap és nem azt, hogy ez is-az is. Amelyik nap több voksot kap, az lesz a nyerő.

Kezdem én... :lol: :lol: :lol: - PÉNTEK!!! :)
Ti jöttök. :)

fatima

Niki: nagyon szép család vagytok! Emma tényleg nagyon hasonlít rád!
Nagyon jó lehetett a minitalitok, irígykedem már megint.

Ezt a kavalkádot. Engem kihagytatok a szórásból, (ill. Zsu nem) de én is a pénteket írtam.

Zsófi: tök jó, hogy jól sikerült az órád, és hogy a fiúk egészségesek!!!

Nelly

Kép
breeki

ok, én is a péntekre szavazok!

niki: milyen jóképű a férjed!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

Zsófi, ez jó :lol: Ezt most mintha úgy írtad volna, h. milyen jóképű hozzád képest. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi:)
Ja, de nem a férjem ám. Még nem. Menyasszony vagyok immár két éve.
Épp most szervezzük az esküvőt, ami remélhetőleg jövőre lesz, Emma születésnapján.

Kép
niki30

Tali:

Én nagyon örülnék ha péntek lenne, mert akkor ott tudnánk lenni.
De nem csinálok belőle problémát, ha szombaton tartjátok. Olyan úgysincs h. mindenkinek jó legyen.
Szal, ha szombat, akkor sajnálkozom, de elfogadom.

Kép
niki30

BABATALIS KÉPEK NAGYON KLASSZAK!!! ezt nem is írtam! mindhárom bébi annyira cukkancs!!! hiányoltam az anyukák képeit!!!

micsoda??? csak menyasszony?? !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szuper lesz az esküvő már emmával a fedélzeten!!
kerekpocak

Akkor péntek? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

:oops: :oops: :oops: Nelly! Ne haragudj! :oops:

Akkor péntek!!! Ugye???

EMMUS! BOLDOG HETEDIKET!!!

fatima

Jo reggelt!

Nagyon jok a talis kepek, latom Tarek mindenhol gyarokolja a maszotehetseget :lol: nagyon cukik a gyerkocok

Niki helyesek vagytok igy harmasba :D

A tegnap minket is meglatogatott egy 6 hos baboca de Annacskat meg nem nagyon erdekelte, lehet hogy azert mert az apja is akkor jott haza es neki jobban orvendett nem tudom :roll:

Tali megprobalunk elmenni penteken majd meglatjuk mikor alszik Annacska

puszi agi

Kép
cica_1

igen, akkor péntek!!

Remélem aki nem tud jönni nem orrol meg, lesz még ilyen tali sztem!!!

:wink:

Klári
Kép
ganti

Sajna betegek vagyunk, ezek szerint lehet hogy van valami vírus, mert hasmenős-hányós dolog van nálam és Beninél is (ő nem hány csak bukik szerencsére) és nem ettünk házon kívül... Igy nem merek elmenni a talira :cry: Igaz még két nap, de nem ettem semmit és még rohangálok a WC-re elég gyakran, Beni letört, sírós, meg nehogy elkapjatok valamit!
Majd legközlebb! Azért majd még holnap újragondolom!

Köszi a kajás hozzászólásokat. Akkor inkább egyelőre nem erőltetem, mert ugyan fogom a hasam a kacagástól olyan édin maszatol, de ne szokja meg hogy szabad. Takarítással nincs gond hálistennek csak a széket keni össz, Benit meg beteszem a kislavórba és még élvezi is a mosdást...

Ági: Anna hajasbaba nagyon édes! Milyen nagylányos ruciban van és cuki ahogy fürdik! Szerintem tök csini vagy báli ruhában. Szép pár vagytok! Hol voltatok bálozni? Én sem tudok elszakadni még Benitől, pénteken elemtem vásárolni és két óra után már rohantam vissza....

Fatima: Jövő héten akkor sétálhatunk egyet! Addigra jobban leszünk! Az a bomba pasi Tarek?? Azta de nagyon helyes kispasi lett!!
:lol: :lol:

Niki: Nagyon szép család vagytok!! Tök jó lesz az esküvő Emmával hármasban. A legédibb lenne ha ő vinné a gyűrűt! Kiscsajod írtó édes a talis képeken. Vicces hogy a 3 baba a szoba 3 csücskében csücsül és elmerülten játszik! :lol: :lol:

Ediske: Luca nagyon szép kiscsajszi!! Gyönyörű a kis mosolya! Ilyen rucink nekünk is volt, persze kékben... A csipője rendbe fog jönni, drukk hogy rendben menjen minden!!!!

Zsófi: Jobbulást Csabának, illetve remélhetőleg már nincs szüksége rá! Sok erőt és kitartást neked!!!! Szerintem csak a terhesség miatt hullámzik a kedélyed, erős csaj vagy te, nem fog ki rajtad semmi!!!!

Zsu: Nekünk a Vanish nagyon bejött, ha azonnal beáztatom a rucikat a baleset után, akkor nem marad benne.

Na megyek ledőlök Beni mellé.....

Kép
viky30

BOLDOG 7. HÓFORDULÓT EMMA BABÁNAK!!!!
ÉLJEN ÉLJEN!!!

Kép

Kép
viky30

Viki gyogyuljatok meg, hatha tudunk talalkozni bar lehet hogy mi sem tudunk menni na majd meglatjuk

agi

Kép
cica_1

A termeszettudomanyi muzeumba volt megtartva a bal.

Kép
cica_1

Hol lesz pontosan a találka? Hova kell menni?

Kép
niki30

Viki, szegénykéim :( , jobbulást nektek- tuti vmi vírus (vagy baci vagy mi) van a levegőben! És köszi a Vanish-es tippet!

Ezért is nem merek elmenni a talira, pedig úúúúúúúúgy megismernélek Titeket (mármint mindenkit)! Jövő héten elutazunk síelni, és még véletlenül sem akarom, hogy Emmus addig benyaljon vmit! Sebaj majd legközebb! :wink:

Ja, ma voltunk Fatimáéknál és a lányom lesmárolta Tareket :shock: :oops: , aki nyugodtan tűrte az eseményeket!!!!

Zsu
svs

niki: állatkerti játszóház, 4-től vagyunk ott. javaslom a "pici babák" részlegét, a nagyobb babák ott is elbogarásznak, a picik meg elvannak.

mi a végleges akkor? ki jön?
kerekpocak

Ez akkor az állatkerten belül van? És pontosan hol?
Mert én már az állatkertben is rég voltam. :oops:

Jelentem, mi megyünk.

Mindenki jelezze akkor mégegyszer a megjelenési szándékát, öhhöömmm, de szépen írtam.

Kép
niki30

Sziasztok!

Ha minden klappol penteken akkor megyunk, de nem valszinu mert Anna 5 korul szokott ebredni es akkor mar keso elindulni, na meg tenyleg csucsido es az M3-as nagyon gaz es nem tudom hogy mi tortenik hatul szoval nagyon szeretnenk menni de pentek nem valszinu...

Ja Klari szerintem senki nem orrol meg aki tud megy aki nem az marad

Ma nagyon faj a fejem ugyhogy megyek nemsokara szunyalni...
jo ejt
agi

Kép
cica_1

mi is megyünk! Családilag, Apával.
Én sem tudom pontosan hol van, de mintha a honlapon azt írták volna, hogy a Cirkusz mellett kell bemenni, tehát nem a zoo-ból.

MÁS:
igaz nem nagyon vannak hasonló korú gyerkőcök :cry: de azért feldobom a kérdést.

Juli abban a korban van, hogy elkezdett félni. A hűtőnk elég hangos, és most éppen attól fél, mikor este csönd van és aludni akar, meghallja és szegény elbújik = belefúrja fejét az ágyokóba, mintha ott se lenne :roll:

Mostanában kihúzzuk a hűtőt esténként :wink:

De a lényeg, hogy nem igazán tudom kezelni, mert hiába mondom neki hogy nem bánt, meg nem kell félni, bemagyarázta magának hogy az félelmetes :shock:

Ötletek????

Amúgy nem tudom mi van ma, Juli hisztikirálynő nekem meg fáj a fejem szintén.

Klári
Kép
ganti

Klári, írtam privit!

Kép
niki30

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?