kislány: tök jó, hogy így tudsz varrni.
Én max. a gatya szárát tudom feljebb varrni, no meg egyszer sikerült az ülepét, többszőr sem.
Vágd már nyakon azt a rókát...
Huh, nagyon le tudja szívni az ember energiáját. B6 vitamin szedését tanácsolják hányásra, próbáld ki, hátha... nálam nem vált be, ugyanúgy hánytam hónapokon keresztül, bár voltak jobb napjaim. Nem kívánom senkinek. Na jó, talán a vasutasoknak, hogy így szivatják a jó népet, de amúgy senkinek.
Kati: én is örültem, hogy megismerkedtünk. Egy tök közvetlen, szimpi lány (asszony) vagy.
Köszönöm a bókokat.
Visszaaludni? Áhhh... sőt... felélénkült, felébredt és elkezdett kiabálni, hogy nem értettük egymás hangját. Volt itt egy srác, nagynéném ismerőse. Koppánynak túl kellett minket ordítania.
Igen, így voltam a baba-mama klubbal is. Valószínűleg azért sem éreztem valami jól magam akkor. Nem ismertem senkit, ott már 99%-ban egy összeszokott társaság volt, olyan témákról beszélgettek amihez hozzá szólni sem tudtam. Persze volt kivétel, mert velem is próbáltak kommunikálni. Be kell oda szokni.
A torna és a zenés foglalkozás is tetszett, kár, hogy Koppányt nem kötötte le, biztos azért sem, mert 10-11 körül már aludni szokott.
Dia nagyon édes.
Ja, akartam fényképezni ahogy tornáznak (Dia meg Koppány), de nem mertem. Már bánom... mindig ez van.
Amit akart írni Kati, hogy volt ott egy anyuka 2 gyerekkel, abból az egyik gyereket hátihordozón cipelte bent.
Igen, szimpi volt nekem is Anikó, szerintem mi fogunk járni - amennyiben itt maradunk Botyiba. Ja, ennek a srácnak az anyukája ingatlanos, úgyhogy beszerveztem arra is, hogy nézzen nekünk vagy anyuéknak házat.
Igen, már én is kezdek rájönni, hogy ha alszik a gyerek, akkor hagyjam ott ahol van, mert ha megmozdítom, felkel és akkor annyi.
Most alszik, kb. 10-15 perce. Koppány is el szokta játszani ezt a kikapcsolósdit. Tetszik neki ahogy villog a led és egyszercsak kikapcs. Máskor a hosszabbítón lépeget és véletlenül kinyomja a gombot, akkor is kikapcs. Sokszor már tépni tudnám a hajam, mert általában akkor kapcsolja ki amikor valami fontosat csinálok a gépen és bele vagyok merülve.
Most valami olyanon okoskodunk, hogy mi itt maradunk ebben a házban, anyuéknak vennénk egyet, de valahogy úgy kéne megoldani, hogy azt mi fizetjük, de az ő nevükön van. Úgyhogy megy a kavarás. Vagy ezt megvesszük anyuéktól, vagy már mittudomén... szét vagyok esve.
Bolhácska (most hogy hívjalak? Rita v. Bolha)
: tényleg jó az oldal, lesni fogom, hátha valamit én is elérek vele.
Rá kéne szoknom, hogy kísérletezzek, de mindig félek, hogy ehetetlen lesz. Persze Gyula azt is megenné... én nem. Úgyhogy figyelemmel kísérem. A szárnyasokat azért sajnálom, pedig nagyon finomak.
Szorítsatok, hogy valahogy sikerüljön kiokoskodni, hogy ebben a házban maradhassunk.
Tényleg megyek...