Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Gyors helyzetjelentés: Nincsen lázam!!!
Egésznap nem volt, ettől függetlenül nagyon csúnyán köhögök, meg az orromon semmi levegő nem áramlik be!
De ez már mind mellékes, egy a lényeg nincs se láz, se hőemelkedés! :lol:

Mni!
Én is csak szorítani tudok nektek, hogy megfordul a kicsi csaj!
És a dokid nem tudta előre, hogy Ő majd ekkor lesz szabin?????
Akkor most mi lesz???

Monácska! Jim!
Ez nagyon muris, de mi is 9-en leszünk!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Monácska!
Én lefotóztam a ruhát, de nem igazán adja úgy vissza, mint amilyen valójában!
Legkésőbb vasárnap felrakom az esküvői képeket!
Mi is megvettük a gyűrűt!!!!!! :lol:

Judit18!
Igen szerintem is a frontnak tudható be a depiség! Csak nyugi!!! :lol:

Mommy!
Jó nagy pocid van! Egyébként ezek a csíkok olyanok, hogy ha alkatilag hajlamos vagy rá, vagyis a szövetek nem elég rugalmasok, ha kened is a legdrágább krémmel, akkor is előjönnek!

Zsu!
Lehet hülye kérdés lesz, amit fogok kérdezni, de megkérdezem!
Az egészet levágtad, vagy hagytál valami fazont? :oops:
Szilvás gombóc????????? Imádom!!!!!!!

Pati????????????
Merre vagy?????
Gondolom már a csapolásról hazamentél????
Neked szedned kell vasat??? Nekem még most sem kell! Ki érti ezt?
Pedig nem táplálkozom annyira vas gazdag ételekkel!!!!

Meli!
És veletek mi újság van??? Jól vagytok?
Szobáról mikor jönnek a képek??

Na Puszi nektek!!!!!!
Vendég

Sziasztok, vagyok, élek minden rendben, csak zúzom a hetet!!
Ha lesz egy kis időm a gép előtt, majd jelentkezem.
Addig is vigyázzatok magatokra és a lurkókra!!!!

U.i: Jimm, híjjá fel uszi ügyben a péntek miatt!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ejha, kiírta a vonalzóm, hogy ANYÁNAK MÁR NAGY POCAKJA VAN :D :D :D :D
Jaaaaa, akkor ezért repedt be :? :shock: :lol: az más...

Kép
Kép

mpatr

30 nap :shock: :shock: :shock: :shock:
JUHÉJJJ :D :D

Kép
Kép

mpatr

Patri, de lökött vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Lányok!

Ma írtam du. egy hosszút. És közben hazajött a párom, nagyon sürgősben kellett neki a gép, nem tudtam elküldeni. Aztán kilépett a babanetből. :x
Elszált az egész! :roll:

Most kezdhetem elölről. :?

Márti!
örülök, hogy jól vagy! Vagyis jobban vagy! :) Bravo! :lol:
Van olyan doki, aki már a terhesség 10-12-ik hetétől javasolja a vas (esetleg folsav ) szedését.
Aztán a nők vagy szedik, vagy nem! :lol: :lol:
Ha jó a vérképed még mindig, akkor nem kell szedned. Semmi sem kötelező. :D

Nekem a 32ik héten a vérképem jobb lett, mint a 16 hetes! :shock: :lol: De én nagyon jókislány módjára nyakalom a napi egy kapszula ferofolgammat.

Pati drága!
Te még mindig hajtod magad???
Szerintem nálad nincs is olyan, hogy éppen nem csinálsz semmit! :lol:
Tessék odafigyelni magatokra!

Enikő!
Nagyon csini a pocid!
Szemből ugyan nem látszik, de a sugárzó arcod annál inkább! :D

Mni!
Még megfordulhat! :) De ha megbeszéled a lányoddal talán nagyobb az esély. :D Tetszik ez a pozitiv hozzáállás. :lol: :lol:

Jimmi!
Szerintem is nagyon jól nézel ki!
A dokid pasiból van! Van szeme! :lol:
[quote="jimmorrison"]A írta:jimmorrisonpukája pedofil, fiam meg gerontofil.... :roll:

Hát szétröhögtem magam rajta!!! :lol: :lol: :lol:

Pepike!
Azért ez nagyon izgi, hogy ilyen későn jársz dokihoz! :roll:
Gratulálok nagyon jó súlyban van! Két nappal kisebb a koránál! :lol: :lol: Valóban nagyon kicsi! :lol: :lol:

Manna!
Hallod, a te babád lehet, hogy tényleg nem várja meg a március! :lol: Én nem is értem, hogy nőnek ilyen gyorsan ekkorára a pocakban. :lol:

Bosek, Pété, Zsu!
Ne írjatok nekem kajáról, mert ma egykor úgy jollaktam túrógombóccal, hogy még mindig emésztem :roll: Már ittam citromlevet, hogy hátha gyorsabb lesz az emésztésem. Lehet, hogy ecetet kellene innom???
Borzasztóan kivagyok. Nyomnak a gombócok. :lol:

Mommy!
Hatalmas gömbölyű pocakod van! Mommygömb! :D

Judit!
Depi jön-megy! És most elment! :lol:
Az én általam vásárolt mlnalevél tea használati utasításában az áll, hogy egy csésze vízbe egy kiskanál teafű. Leszűrni. Ihatod.
Szerintem hidegen is lehet inni.
Mert ha nem akkor engem felejtsen el a málnalevéltea!
Úgyis olyan sz.r az íze. Kép
Van akik azt mondják, hogy a 34-ik héttől, van akik szerint a 36ik héttől lehet inni. Én megvárom a 36-ik hetet.

Én is úgy tudom, hogy nem lehet ízesíteni a teát!
Hát ezért fogom csak hidegen inni!

De napi hány csészével lehet meginni?
És a csésze, az hány dl?
:roll: :roll: :roll: :roll:
No, ezekre kérek én választ attól aki tudja! :lol:
Vendég

aranykavics: a szülésznőm azt mondta, hogy napi 2 bögre teát igyak. Az ízesítésről azt hallottam, hogy nem lehet ízesíteni.
Itt egy anyag a gátvédelemről, a netről, szó van benne a málnateáról is.

1202324450.954.doc

Judit18: kezet foghatunk, ma olyan cudar kedvem volt... Reggel egy "jópofa" kis ordibálós veszekedéssel indítottunk a Kedvessel - azóta kibékültünk, de egész nap hiperérzékeny voltam. Pedig aztán normál esetben nem jellemző rám... Úgy látszik nekem az utolsó hónapba sűrűsödik be minden hormonális terhességi tünet - eddig semmi nem volt. De holnap egy jobb nap lesz ;)
linocs

Hazaértem a szülésfelkészítőről, a mai téma a babakelengye volt, de arról nem írok semmit, mert itt már mindenki tud mindent. :) Ennek ellenére én hasznosnak találtam az előadást. :)
A végén beszélgettem egy lánnyal, Ő is márciusra várja a babáját és az Istvánban fog szülni... :) Ajánlgattam neki a fórumot, talán majd benéz ide. :)
Kavics, nekem úgy rémlik, hogy napi fél litert is meg lehet inni a málnalevél teából és mintha a védőnő azt mondta volna, hogy ugyan úgy ízesíthető, mint a többi tea. :)

KépKép
KépKép
mni

Én is vagyok, csak estefelé tudlak mindig olvasgatni, aztán írni.

Ma voltunk védőnőnél, mert pénteken kell mennem gondozásra! Hát sajnos a vérnyomi rendetlenkedik, félek, hogy a doki megint szólni fog pénteken, és megint be akar majd fektetni. :? :?
Már csak az hiányozna, nagyon szeretném, ha a maradék idöt itthon tölthetném. Amugy megint 150/97 volt a vérnyomásom, pedig ugyanugy szedem a gyogyit, mint a kórházba.
Ugyhogy légyszi lányok pénteken szóritsatok, nem szeretnék megint "bevonulni"!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Márti: várjuk a képeket! A nagy napig meg csak kurálgasd magad, nehogy visszaesél.

Mona: de jó ez a 29-ei esküvő! :D :D Reméljük a kicsilány a hasidba nem azt a napot nézte ki magának?! :roll:

Jim: én bizti nem fogadnám meg azt a dokit a szüléshez, aki éppen csak az utolsó pillanatban "vesz át" a dokimtól, aki elfelejtette közölni a szabadsága tényét :shock: , és ilyen szempontból sem mindegy, hogy bentmarad a zsebemben ennyi pénz, vagy sem. A szülés meginditását meg szerintem se engedd, a baba akkor fog jönni, mikor neki a legjobb, és nincs semmi veszélyeztető körülmény, ami miatt meg kéne indítani. Ez az én véleményem.

Mommy: hát tényleg jó nagy a hasid, és hát látom a te böröd se bírta eléégé a nyulást, de ne aggodj a lányok itt írták nekem is, hogy halványodni fog! én is csak ezt tudom mondani, és remélni, hogy ugy lesz, mert nekem is napról napra több van.

Most ennyi jutott eszembe!
További szép estét mindenkinek!
Vendég

Márti: örülök, hogy jobban vagy! Komolyan aggódtam érted!!!!! Sok boldogságot és legyen nagyon szép napod az esküvőd napja!

Kavics: általában 2 csészével ajánlott a napi gyógynövénytea- fogyasztás. 1 csésze=1,5 dl, így 3-4 dl igyál meg naponta. (szerintem többet úgysem tudsz meginni, az íze miatt). Ízesíteni nem ajánlatos, max mézzel, de akkor szerintem jobb natúr...

csujzi: tuti nem fogadok meg dokit, ha nem az "eredeti"-nél szülök. Csak kivi voltam, az ügyeletesnek mennyit adjak azért, de most megnyugodtam, hogy 10-20 ezreket írtatok :) nagyon szorítok a vérnyomásod miatt!!!!!!!!!

mpatr: holnap hívlak, most kukkantottam csak be, már késő van, nem akarlak zavarni! De tuti megyek, ha addig nem fordulok fel szeméremcsont fájdalomban :wink:

évi: sajna a szőkítés az én hajam is megviselte, de nekem nagyon tetszett, a sötét rámdobott 10 évet, hiába az eredeti színem. Majd keresek régi szőke fotót. De tényleg nagyon szupin áll neked, úgyhogy egy jó fodrász és bombázóbb leszel, mint valaha :wink: (majd szülés után szedj sörélesztőt, mert nekem pl szülés után kezdett hullani nagyon)
Vendég

Csak egy gyors bejelentkezés.

Nekem még annó egy terhestorna-szülésfelkészítőn mondta a tanfolyamvezető, hogy a málnalevélteát a napi egy csészétől fokozatosan lehet növelni a hat csészéig az utolsó hétre. Persze ha hamarabb megszül az emberlánya, akkor nem jut el a hat csészéig.

Bocsánat, ha most másra nem reagálok, de rohanós volt a nap, és még az este is javában "zajlik" nálunk. Gondoltam, ezt azért gyorsan megírom, hátha valaki most azonnal el akarja kezdeni a málnalevelezést. Én is hidegen szeretem....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

A 40. héten már szerintem annyira szeretne szülni az ember, hogy a cél érdekében még képes a 6 csésze málnalevélteát is lenyomni. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Húha, málnalevélteával kapcsolatban van hsz. :)
Köszönöm szépen! :)
Azt hiszem összeállt a kép! :wink:

[quote="pumperka"]A írta:pumperka 40. héten már szerintem annyira szeretne szülni az ember, hogy a cél érdekében még képes a 6 csésze málnalevélteát is lenyomni. :lol: :lol: :lol:

Igen! Még em szültem, de valahogy így képzelem. Ott toporog az ember és VÁR! CSAK VÁR! És borzasztóan türelmetlen! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi, de most nincs időm visszaolvasni. Fánksütés, farsang, szülőiértekezlet stb. programom volt ma!

Viszont kaptam egy SMS-t a Kikótól és szeretném megosztani veletek a jó hírt!

Szia Beus!
Gondoltam írok Neked, mert ki tudja mikor jutok végre net közelbe. Szóval voltam tegnap du. derékdokinál, megkaptam az állásfoglalást a szüléssel kapcsolatban. Szülhetek rendesen, sőt kaphatok epidurált is, ha úgy alakul. Egy ideggyógyász és egy idegsebész konzultálta meg a leleteim alapján, azzal a kitétellel írták, hogy a vajjúdás közben, ha gerincfájdalmaim lennének, megfontolandó a császármetszés.
Pusz, Ildi

Szóval ezt kaptam, most megyek mert az uram is akar dolgozni a gépen.

Jó éjt.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pocakom
Csíkok miatt nem aggódom... a lényeg, a pocak tartalma :wink:
Fejelgeti a hólyagomat, szétrugja a májam, a gyomrom, de élvezem... :lol: :wink:

Kavics
Gombóc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó ötlet!

Monácska
Izgalmas akkor most az életed... válás, esküvő, kisbaba :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bosek,

a párodnak kezdj el duruzsolni, hogy milyen jó is lenne egy motoros esküvő :D :D mert abban biztos benne lenne! Mi oldaltkocsis Jawa-val mentünk, rendőri felvezetéssel (bátyám rendőr, ő szervezte/ajándéka volt az egész), és életre szóló élmény volt!!!!

Nekünk is tavaly volt a nagy nap - 2007.07.07. - és hát tényleg nem olcsó egy ilyen mulatság. Mi úgy oldottuk meg, hogy a rokonságot aznap meghívtuk egy csárdába, elmentünk nászutazni és köv. hétvégén a nyaralóba egy hatalmas bulira lejöttek a barátok. Mindenki istenien érezte magát (és ráadásul költségkímélő megoldás). Pont most kezdtem el válogatni a fotókat, mert nekiállok egy fotóalbumot összerakni, így fél év után csak illik már nem?
Kép
ja, és az évenkénti lagzizásban én is benne lennék! annyira szép emlék és szuper buliiii!!!! nembaj, idén mi is megyünk háromba!
:D :D

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak mostanában nagy jövés-menésben vagyok. Még le kell rendeznem mindent a munkahelyemen, mivel most véglegesen eldöntöttem, hogy jövő hét péntekig dolgozom. Úgy gondolom, utána már mindenképpen neki kell állnom a gyermekszoba berendezésének. Még ki kell takarítanom (ablakpucolás, függönymosás, stb...), Ugyanis amióta nem igazán vagyok otthon csak ott takarítottam, ahol a papok táncolnak. Ja és mindenképpen oda megyünk haza már a babával.

Egy pocakfotó (33+2):
Kép

Mint látszik jól kigömbölyödtem én is az első tali óta!

Kép
tand

Monácska
Jó ötlet ez a február 29. Mondjuk szerintem nem a nagy felhajtás a lényeg, hanem hogy ti szeretnétek ezt! A költségekről meg tudnék neked mesélni én is, hát nem olcsó az biztos!

Beuska
Köszi az e-mailt a hasznos infókkal!

Mni
Megkaptam a táblit én is, de a telefonszámom meg fog változni, mivel le kell adnom a telefonomat, ha már nem dolgozom, így még be kell szereznem egy új telót számmal együtt. Ha meglesz, majd küldöm.

Kép
tand

Tand! Nagyon szép a pocikád, olyan kislányos :wink: Már ideje, hogy abbahagyod a munkát, nem is tudom, hogy bírtad eddig, én tegnap alig bírtam kikelni az ágyból, úgy fájt mindenem. De ma sokkal jobban vagyok, lehet a séta tett jót most reggel.

kmanna: nagyon klassz a kép, mintha ilyen reklámfotó lenne. Nagyon tetszik! Kérek még képeket!!!!!!!!!

Oviból hazajövet meglátogattam a budakeszi rendőrörsöt....14-re kell visszamennem. Mostanában mindenkiben kellemesen csalódok, tök ari volt a rendőr, kivel beszélgettem, pláne mikor azt mondta, leültetik az exemet, ha nem fizet 8) Szóval 6 hónapra visszamenőleg kapok az államtól (ha nem tudják behajtani rajta) 6*20 ezer= 120 ezret!!! És azzal is megnyugtatott, hogy a tárgyaláson nagyon nem fog jó fényt vetíteni rá, hogy nem fizetett eddig! Úgyhogy ma szép napom van :D

beuska: de ennék fánkot 8) Nem is tudom, mit főzzek, ötletek? Ennék vmi főzeléket is.
Vendég

Jó reggelt!

Tand!
Jó, hogy megint jelentkeztél!
Szép kereka pocid, ideje leállni a munkával, bár az első terhességemnél én is a 34. hétig dolgoztam pont és egy cseppet se bántam.

Kmanna!
Ez volt aztán a rendhagyó eslüvő! Hát tényleg ez az egyik legszebb élménye az embernek.

Beuska!
Mik voltak a gyermekeid farsangon? Nekünk csak 25-én lesz,l de jó ha időben elkészítem a jelmezüket. :lol: :lol: :lol:

A fiamék környezetből az emberi testet tanulják, ill a fejlődést és mára kellett bevinnie magáról képeket, amikor megszületett stb...
Olyan jó volt nézni a képeket, és a szülőszobai kép most olyan erőt adott. Fel is teszem nektek, bíztatásként, hogy szülés után fél egy órával már nézhet ki egész jól az ember és én határozottan boldognak látom magam ezen a képen. (ja meg 8,5 évvel fiatalabbnak :? )
Kép

Egyedül a kezembe szúrt infúzió az illúzióromboló. :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!

Ez aztán a jó hír! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tegnap én ezt sütöttem, és isteni volt, és szerintem elég kismamabarát étek. Sok fehérje, a tejfölben sajtban kálcium.

www.receptbazar.hu/?content=show&id=574 ... kat=Csirke

De a tegnapi lakoma után ma valami főzi kellene, annál is inkább, mert egyre a tornaversenyre oda kell érni...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka: NAGYON-NAGYON GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK A KÉPEN!!!!!!! Kit érdekel az az infúzió, bárcsak lenne már bennem, a bébi meg kint :D

Hú, jól hangzik a recept, de csak trappista sajt van itthon, amúgy van csirke is, meg minden. Szerintem meg is csinálom!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Manna, tök jó ötlet a motoros esküvő, mi is valami ilyesmiben gondolkodunk, és mivel a barátokat inkább meghívnánk, mint a rokonokat, valószínűleg nekik külön buli lesz!! :D :D

Pumperka, tényleg nagyon szép vagy!!!! :D

Tand, nagyon szép a pocid, jó kerek!!! :D :D

Márti! Úgy örülök,hogy jobban vagy, pihenj sokat!!!!

Mindjárt előbányászom a telefonom az ágyból és felteszem a képeket, amit este csináltunk, kíváncsi vagyok a véleményetekre!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Na ez a 34. heti:
Kép
Ez meg a tegnapi:
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szerintem már nem nőtt, szerintetek???
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Egy picurkát felfelé terjeszkedett még a baba, most ívesebb felül a pocid! :)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Jim!

Ügyi vagy. És, hogy jutott eszedbe, hogy bemenj a rendőrségre? Igen istenien sikerült a fánk, az első adag felét kedden a kis családom befalta, így szerda délelőtt még egy adagot kellett sütnöm illetve egy adag túrófánkot.

Hú azt hiszem ennek a receptjével tartozom!

Akkot túrófánk:
1/2 kg túró
30 dkg liszt
2 tojás
2 kanál tejfől
1 cs vaniliáscukor
2 kanál cukor
1 késhegyni szódabikarbóna

Ezt mind összegyúrni, én jó nagy kanál tejfölt teszek bele, hogy egy kicsit ragacsos legyen a tészta, mert így finomabb kisütve!
Én egy nagy tálcát szoktam kilisztezni, és arra kinyujtom, mert így pont jó vastagságú lesz! Kb. egy 8 cm-es átmérőjű pohárral kiszaggatom a kör közepét pedig egy pici pohárral, így egy karikát kapunk. Ezt olajban kell kisütni, de ne legyen túl forró, úgy közepes lángon. Ha forró az olaj akkor könnyen megég. (Ha nyújtásnál ragacsos a tészta akkor a tetejétegy kis lisztet szórj.
Tálalása vaniliáscukorral összekevert porcukorral meghintve!

Pumperka!

A Marcinak volt csak farsangja, és scooby volt, mint tavaj mert én most nem voltam hajlandó jelmezt készíteni, így a szekrényben levők közűl ezt választotta!

Tand!

Szép a pocid!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mzx, az a feneke!!! :D :shock: Mostmár állandóan így kinyomja!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sül a csirkém, de asszem rizst csinálok hozzá, nincs kedvem krumplit pucolni 8)

bea: köszi a receptet neked is, csorog a nyálam. Nem én voltam ilyen okos, hogy magamtól mentem rendőrségre, egyik barátnőm férje rendőr, ő tanácsolta, hogy menjek be a helyi örsre, mert ezt törvény szabályozza, hogy ha vki nem fizet gyermektartást, milyen lépéseket kell megtenni. (másik lehetőség, ha végrehajtást kérek, de az külön per és ott kell kérni, ahol a végzést hozták, magyarul Komlói Városi Bíróságon, az meg felejtős)

bosek: szerintem kicsit nagyobb a pocid! Hatalmas, nagyon szép!!!!

Néha szoktam a Fogamzás, 2. babánkat tervezzük topikba írni és ott találtam egy receptet, ami szülést indít :shock: :wink: bemásolom:

"Sziasztok!
Szilvi! Krisz kért meg, hogy írjam le neked a bábakóktélos receptet. Kettő is van: 1.: 1 narancs és egy grapefruit kicsavarva és összekeverve 1 ek gyömbérrel. 2.: 1 rész ricinusolaj, 1 rész sárgabaracklé vagy lekvár és 1 rész pálinka vagy vodka. Mind a kettő úgy hat, hogy jó kis hasmenést idéz elő, és az erős bélmozgások hatására beindul a szülés. Úgy képzeld el, hogy megiszod, kb 2 óra múlva hasmenés, az lecseng és utána indul be a szülés megint 2-4 óra múlva. Az első változat gyengébb, én úgy ittam meg, hogy csak 1 kk gyömbért kevertem bele, nem volt semmi hasmenésem tőle, tehát valószínűleg nem ennek hatására, de 10 óra után beindult a szülés. Ja a szülésznőm azt is mondta, hogy max 8 órán belül van hatása, utána már ne várd, az már mástól lesz. Sok szerencsét! Ja és mind a kettő csak akkor hat, ha a baba is készen áll már az útra, tehát lényegében ő dönt. Wink"
Vendég

Nagyon "fontos" kérdés :)
Elkezdtem vasalni a babó cuccait, és még alig tartok valahol, de már most alkudozom magammal... Szóval ti a plüs rugdalózókat is kivasaltátok? (az a helyzet, hogy szomorú gyerekkorom volt ;) és kb. 8 éves koromtól majd minden hétvégén én vasaltam a család összes vasalnivalóját - és örökre megutáltam a vasalást....)
linocs

linocs: amikor nekiálltam a vasalásnak, kivasaltam párat, de a végefelé már annyira untam, hogy maradt jónéhány plüss, ami úgymaradt. Végülis elvileg nem kéne a plüsst vasalni, csak az ember ugye nem csak azért vasal, hogy sima legyen, hanem fertőtlenítés végett is....na mindegy. Amikor már meglesz a baba, úgysem lesz arra energia, hogy a plüssöket is vasaljuk :wink:
Vendég

Linocs, ami nagyon gyűrött, azt vasald ki, de szigorúan kifordítva!!! A legtöbbet én is úgyhagytam, annyira nem száradt gyűröttre. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja nekem hat óra kellett, hogy mindent kivasaljak, fele időt a tetra pelenkák tették ki, mert csontszárazon álltam neki. :roll:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim!

Tényleg tegnap beszéltem a Csillával, és azt mondta, hogy a hasméreted alapján szerinte is nagyobb a baba. Tehát valszínű, hogy hamarabb fogant, mint ahogy gondoljátok vagy számoljátok!
De azt is beszéltük, hogy lehet, hogy azért nagyobb a pocid, mert keskeny vagy. Szerintem a baba, majd eldönti, hogy mikor akar jönni!

Ja nehogy kikapják belőled, inkább szüljél egy idegen dokinál. Talán még most sem lenne késő váltani, vagy egy szülésznőt fogadni! A Csilla véleménye is ez a gyerek akkor bújik ki, ha érett a kinti életre!!!

Kvaszeva!

Melyik dokit választottad?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bosek
Szerintem azért van különbség a képek között. Jól írta Mzx, hogy felfelé göbölyödött.

Linocs
Magamból kiindulva, az elején én biztos mindenét ki fogom vasalni, aztán már biztos megkezdődik a szelektálás :oops: ! Bár én nem panaszkodhatom, mivel ha marad vasalnivalóm, akkor anyukám azt mindig elviszi kivasalja, és vasaltan visszakapom! :lol: Eddig legalábbis így volt, de szerintem most méginkább amit tud levesz a vállamról.

Jim
A recept felettéb érdekes, de én úgy gondolom, majd eljön magától is az ideje!

Pumperka
A képedet nézve először nem is gondoltam, hogy egyből szülés után készült! Más arról mesél, hogy milyen meggyötört a szülést követően, hát ez nem mondható el rólad!

Kép
tand

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam. Minden oké velünk. Tegnap délutánig nem volt internetünk, mert átraktuk a gépet a gyerekszobából a mi szobánkba. Utána szülésznőnél voltam NST-n, jó lett az eredménye. Délelőtt meg a védőnőnél voltam, mindjárt indulok Anyuékhoz, úgyhogy este megpróbálok visszaolvasni és jövök.

Puszi!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok Csajok!

Pété, ne aggódj, nem te vagy az utolsó a tisztasági csomag beszerzésében! Én még SEMMIT nem vettem, még csak papucsom sincs. :oops:

Kvaszeva, én annak idején nem jártam szülésfelkészítőre, most sem, de tényleg nem azzal voltam elfoglalva szüléskor, hogyan vegyem a levegőt. :lol:
Ja, és én is voltam szőke a vörös előtt, 5 évig. Majd ások elő fotót, talán van.

Márti, szuper, hogy lement a lázad! Remélhetőleg az esküvőre már semmi bajod nem lesz, és gyönyörő napotok lesz!
(Az egészet levágtam, de már évek óta az a fazonom! :oops: )

Csujzi, drukkolok, hogy rendben legyen a vérnyomásod, és ne kelljen megint befeküdni!

Kmanna, nagyon jó az a kép!

Tand, édi a pocid!

Bosek, a tiéd pedig nőtt a múltkori fotó óta.
Vendég

És akkor egy kicsit rólam!
Ma voltam dokinál! Direkt már reggel 8-ra odamentem a Klinikára, hogy hamar végezzek. Még örültem is, hogy csak négyen várakoznak az ambulancián. Erre fel először 9-kor hívtak be pisilésre, vérnyomásmérésre. Utána folyosó. :roll:

A dokim háromnegyed 11-kor :shock: :shock: :shock: robogott be a rendelőbe, rá fél órára hívtak be, és az igazi meglepetés csak ekkor jött: nem is vele beszéltem, hanem egy vadidegen doktornővel!!! Igaz, rendes volt, de még csak meg sem vizsgált, előjegyzett vérvételre, Uh-ra, és jövő héttől heti CTG-re, aztán viszlát!

Apa ezerszer hívott, hogy hol vagyok már, mintha én jókedvemből ücsörögnék ott egész délelőtt!!! :evil:

Hát lányok, ezért nem fizetek én EGY FORINTOT SEM egy dokinak sem! Szépen megszülök az ügyeletesnél és csókolom!

Annyit azért megtudtam, (amit Mzx, veled beszéltünk) hogy nem általános a többedik gyereknél a nagyobb születési súly, sem az, hogy előbb érkezik.
Vendég

Sziasztok!

Tand! Gyonyoru formas pocakod van :) !

Bosek! Szerintem is nott vmit!

Pumperka! Nagyon boldognak es kiegyensulyozottnak nezel ki a kepen :) ! es kerunk majd beszamolot a kislanyod teljesitmenyerol :wink: ?

Kmanna! Tenyleg nagyon jo a kep es vegre egy szokatlan lagzi, ez tetszik :wink: ! az en szulinapom is 07.07 :) ! en nem vagyok a nagy lagzik hive, de a parom szulei es az en szuleim el sem tudjak kepzelni, h a letszam ne legyen legalabb 100 felett, en inkabb azt a penzt vmi felejthetetlen utazasra koltenem :wink:!

ma voltam UHn, november 1 ota most lattam a torpet, ezt is csak azert mert a mehlepeny nagyon lent volt, de szerencsere ez megvaltozott, es a baba igy ugy helyezkedett el, ahogy azt kell :) :)

Kép Kép
rima

Sziasztok!

Tand! Gyonyoru formas pocakod van :) !

Bosek! Szerintem is nott vmit!

Pumperka! Nagyon boldognak es kiegyensulyozottnak nezel ki a kepen :) ! es kerunk majd beszamolot a kislanyod teljesitmenyerol :wink: ?

Kmanna! Tenyleg nagyon jo a kep es vegre egy szokatlan lagzi, ez tetszik :wink: ! az en szulinapom is 07.07 :) ! en nem vagyok a nagy lagzik hive, de a parom szulei es az en szuleim el sem tudjak kepzelni, h a letszam ne legyen legalabb 100 felett, en inkabb azt a penzt vmi felejthetetlen utazasra koltenem :wink:!

ma voltam UHn, november 1 ota most lattam a torpet, ezt is csak azert mert a mehlepeny nagyon lent volt, de szerencsere ez megvaltozott, es a baba igy ugy helyezkedett el, ahogy azt kell :) :)

Kép Kép
rima

Hupsz, ezt csak egyszer akartam....bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
rima

Zsu: :cry: amúgy igazad van, legszívesebben én sem fizetnék semmit, és nem azért mert zsidó vér csordogál bennem, hanem mert mi a francnak fizetünk akkor tb-ét?????? A nagybátyjám az USÁ-ban lakik, soha nem fizetett biztosítást, mert ott nem kötelező. Aztán tavaly volt egy szívműtétje, ami miatt élete végéig fizet, mert elég sokba került. Az is ciki, de én abszolút nem tartom normálisnak, hogy pl a családjogász kért tőlünk 50 ezret a jogi képviseletért, és mindennek utánajár, tényleg segítőkész, szerintem sokkal jobban megérdemli, mint a doki a 80-at, amikor amúgy is az lenne a dolga. Ráadásul a jogi ügy sokkal kockázatosabb, mert ha pl béna az ügyvéd, rengeteget szívhat az ember miatta (lásd az első végzésemet), a gyereket úgyis a szülésznővel szülöd meg, császárnál meg majdnemhogy tök mind1, ki nyisszant fel. Ez csak a saját véleményem. De az SZTK-ás fogorvosom is egy tündér, ráadásul rábeszélt, hogy majd csináltassak fogszabályzót és majd mindent elintéz, hogy minél olcsóbb-jobb legyen! Adtam neki 500 Ft-ot 300 vizitdíj helyett és körbenyalta a fenekem!!! Egy idős néni és nagyon aranyos, komolyan én ilyennel még nem találkoztam.

tand: én tuti nem fogom a receptet kipróbálni, akkor se ha túlhordom, csak gondoltam, közzé teszem!

beus: már nagyon kivi vagyok a szombati uh-ra. Szerinted mit adjak a Csillának, ha már így felajánlotta? Nem is mertem neki írni, ő keresett meg, hogy menjek minél hamarabb.

Na koccolok, vár a rendőrség :twisted:
Vendég

hello!
ma is jobb kedvem van, végre aludtam vagy 8 órát! mondjuk részletekben, 3 felkeléssel, de akkor is!

aranykavics - nekem azt mondták, hogy kezdjem 3 pohár teával naponta és a végén napi 5öt is ihatok

kmannna tényleg állati jó a motoros kép

kicsit sajnálom, hogy nekünk nem volt lagzink, mi eredetileg a szocpol miatt házasodtunk, mondván majd 2007ben lesz nagy lagzi, de aztán apósom megbetegedett (aztán meg is halt szegény), most meg már nem tudom babával érdemes-e nagy lagzit csapni x mio-ért. nekem nem hiányzik annyira. csak végigidegeskedném ahogy magam ismerem.
ja és a férjem családja min 100 fő, ők igazi vidéki lagzit várnának, amit nem tudom akarnék-e. ahol furán néznek ha mondjuk nem csigatészta van a húslevesben - és mondjuk mi lenne ha nem is akarnék húslevest... szentségtörés tuti. naszóval nem hiszem, hogy már lesz. mindig lesz jobb hely a pénznek. önző dolog biztos, de már előbb mennék el egy jó kis nyaralásra. persze Eszterrel nem tudom mikor lehet majd hosszabb útra menni először

linocs - érdekes ez a depi dolog, tényleg nálam is most gyakoribb, eddig semmi nem volt 8 hónapig.
a plüss vasalás kérdést a számból vetted ki :) én is ezen méláztam épp. de néztem, hogy rájuk van írva, hogy lehet, csak valószínűleg kifordítva kell

tand, bosek, szépek a pocakok, bosek nagyon kíváncsi vagyok még mekkora lesz a végére!

pumperka, szeretnék én is magamról egy ilyen fotót, amin nem csak a baba cuki de majd én is ilyen jól és boldogan nézek ki szülés után!

én holnap megyek ctg-re végül, de ma közölte az orvosom, hogy kiderült, hogy a szülészcsaj akit választottam és ugye terhes, már márciusban sem dolgozhat így újat kell választanom. remélem még van szabad valaki jó :( pedig azóta pont hallottam róla jógán egy csajtól, hogy milyen jó, ő vele szült

KépKép
judit18

Halika!

Basszuskulcs! Kiszazsu! Örök hála! Tudtam, hogy valamit kihagytam. A zuhanyzó papucs! Már a múltkori kórházos látogatásom során is a nyári csili-vili papucsomban rohangáltam zuhizni... :D
kmanna! Először azt hittem, valami reklámfotó! Nagyon állat az a kép! És nagyon különleges lehetett az esküvőtök...
Jim!Le a kalappal! Nem értem, hogy bírod ezt az állandó herce-hurcát!Én már rég megkattantam volna...
Tand! Nagyon édi a pocakod, rá is kattantam a témára, mindjárt rakok fel nem oly régi képet.
Bosek! Nagyon szépen kigömbölyödött a pocakod! Olyan egyenletesen kerek oldalról.
Pumperka! Ha nem szólsz, észre sem veszem az infúziót...Már szeretnék én is egy ilyen képet magunkról. :oops:

Kép
pété

Visszaolvastam, amit írtam. "Megkattantam, rákattantam".. :lol: Ma ilyen kattanós napom van... :lol: :lol:

Kép
pété

Íme a képek: Kép

Kép

Kép
pété

Jim, valószínűleg én is az ügyeletesnél fogok szülni, de nem adok neki semmi lóvét. Szerintem annak "jár" a pénz, aki a szabadidejében, csak a te kedvedért bejön és csak veled foglalkozik és kinyalja a s...ed is. Különben meg a munkájáért fizetést kap, és az a munkája, hogy tökéletesen ellásson. Én még mindig nem tudtam megkérdezni a kedvenc dokinénimet, hogy elvállalna-e, mert kedden megyek hozzá ötödször :cry: , eddig mindig sikerült úgy kifognom, hogy vagy szabin volt, vagy műtött. :cry: Szegényt mindig elhívják a császárokhoz segíteni, mert ugye még újonc és ugráltatava van. Amúgy a nővérszállón lakik, úgyhogy hipp-hopp ott tud teremni, ha kell!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pété!!! CSECSE poci, nem akarsz cserélni???? :wink: :wink: A Tiédet szívesebben cipelném!!!! :lol: :lol: Adok hozzá egy kis hájat is!!!! :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szerencsére nincsenek csíkjaim, de annyira látszódnak az erek, mintha egy vízrajzi térkép lenne a pocakom. Meg hát a bazi barna csík a köldökömtől le- és felfelé.... :oops:

Kép
pété

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?