Sziasztok!
Húúú, mennyit írtatok!
Katus!
Ne aggódj, biztos semmi gond nem lesz!!! Sajnálom szegény Ancsit, hogy egy ilyen kis tündérből ennyi vért kellett levenni, nem is csodálom, hogy kikészült a drága? Jó nagyot szunyált utána? Tényleg, mit mondtak, hogy mikor lesz eredmény? És kérdezted a dokit, hogy amit látott az uh-on az mit jelent?
Anikó!
Bár nem hiszem magam nagyon vénnek
de nekem is van gerincsérvem, már 4 éve. Igaz egy két plussssz (mázsa) rajtam is van, az tuti nem tesz a legjobbat a gerinccel. Különben jól titkolod mert nem vettem ma észre rajtad a fájdalmakat. Amikor nekem volt gáz a gerincemmel akkor egy nagyon aranyos dokinő kezelt a Jahn Ferencben, viszont mikor legutóbb (volt vagy egy éve) voltam a nagy rendelőben akkor láttam ott is kiírva a nevét. Azt már nem tudom, hogy hogy hívják de ha jól emlékszem valamilyen Beatrix
, bocsi most lehet, hogy nem segítettem sokat ezzel de őt tudom ajánlani.
Ildi!
Nem is csodálom, hogy nem tudtál választani, hiszen ezek a képek egyszerüen szuperek (mintha csak én szerettem volna csinálni
). Nagyon jó, hogy tettél fel régi képet is, különben nagyon sokat csajosodott Réku. Dávid nem semmi!!!
Kriszti!
Jól néz ki a jelmez! Te varrtad?
Nagyon ötletes! Azért nem semmi mennyi ideje nem írtál! Jók az állatkertes képek is. Azért gyere gyakrabban! Egyébként hogy vagytok? Gyerekek félévije?
Anett!
Húúú, a Tami kész divattervező lesz. Nagyon kitalálta ezt a ruhát!! Ügyes!! És szép!!
Szonját meg egyenesen megzabálom!!
Nagyon szuper képeket csináltál Rékuról IS!!!
Ibolya!
Köszi a játszóházat!! Ha senki nem köp a levesünkbe (fúúúj de gusztustalan kifejezés, ezennel töröltem a szótáramból
) akkor mi is megyünk.
Nóra!
Tamarának mi is kívánunk nagyon de nagyon boldog születésnapot!
Andi!!!!!????
Hévízen volt, ma tudtam vele beszélni, adja!!!
Mi hazahoztuk anyósom, aki elég szarul van még mindig de itthon van!! 3 vagy 4 féle betegsége van a szívével így elég nagy a probléma, de reméljük, hogy találunk egy jó dokit aki ha meggyógyítani 100%ig nem is tudja (mert nem lehet) de javít rajta vagy legrosszabb esetben legalább szinten tartja ezt a dolgot. Majd holnap jön ki a háziorvos, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a leletekre!!
Kata!
Hogy vagytok??? Írj néha, legalább te hozz jó híreket nekünk, akkor mindig feltöltődünk!!!
Na megyek mert kezdek álmos lenni, háááát igen ez az ovis élet....
Szandra