Új privát üzeneted érkezett!

Bíbi,nagy gratula Csiribébihez,aki kislány!!!!!
pussssz
vedresandi
 
 


Holnap mesélek, addigra talán lehiggadok! :lol:
Pussssz Mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Bíbi: HATALMAS GRATULA!!!! Gyönyörű kislányotok lesz!





Chris: Ha ezt elkezded használni, jóideig kell majd, mert ellustulnak a hasizmok, a tartószerepet átveszi ez az izé az izmoktól....na szóval én nem használtam, nem is használnám, de persz ez csak az én véleményem.

Betsy: Nyugodtan átaludhatja az éjszakát, keresztlányom már 8 hetesen átaludta. De én nem szeretném ezt most, abban látom a szoptatás folyamatosságát és a sok tejcsi eredőjét, hogy éjjel is szopik. Éjfélkor, kettő körül és reggel 6 kor...Igény szerint szoptatom, ez kb. 3 órát jelent, estefelé már kettőt. Igen, Réka is szereti a babakocsit, de csak ha mozgásban van. Ma kitoltam a kertbe, 3 perc múlva nyekergett. :D Általában már a mózesben elalszik, de legkésőbb a kocsiban.

Gyabi: Tök jó a súlyod! Mondjuk, nem mindig van a súlynak jelentősége, én is magamra szedtem 15 kilót, fogalmam sincs ugyan, hogy hová, mert nem voltam kövér.....de 10 nap alatt ledobtam.
jaimee1
 
 

 
 

Bíbi,
ez annyira szuper!!! Ügyik voltatok!! :wink: :D
Vendég
 


Jaimee,
akkor te szerencsés vagy, Réka nagyon nyugis baba, bár gondolom a pocidban te is szeretted volna, ha többet mozog, nem? Azért gondolom, mert sokáig te voltál az első helyezett paramami... :wink: :lol:

Bibi,
GRATULA, TUDTAM ÉN HOGY KISLÁNY! Tegnap este már megnéztelek, csak nem volt időm irni. Az irásodból itélve ezer százalék biztos, hogy kislány, igy biztos megmutatta magát. De várjuk a részletes beszámolót! Nagyon szépek a képek, gyönyörű arcocskája van, és látom szépen produkálta magát (keresztbe tett kéz, stb.).
sirkici
 
 


Kép
sirkici
 
 


Bibi!
Gratulálok! :wink: Én sejtettem. Sirkici is ebben a cipőben jár. :wink: Nagyon helyes a kis pofija. Olyan kislányos arcocskája van.

Jaimee!
Azt hiszem én sem fogom használni ezt a pocaktartót. Csak végszükség esetén. De most nem olyan vészesen nehéz, és egész jól bírom.

Gyabi!
Köszi. Valami ilyesmire gondoltam. Csak még azt nem tudom, hogy jobb e ha hordja az ember, vagy sem. Ha nagyon nehéz lesz, és nincs más megoldás, biztosan kipróbálom.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Olik!
Nagyon jó baba Tündike. És úgy nő, mint a gomba. Nagyon aranyos a képeken. Várjuk a beszámolót a mai doki látogatásról. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sirki-a 20 hét után már sokkal nyugodtabb voltam, a végén pláne...nem nagyon izgultam a mozgások miatt, mert azért rendszeresen adott magáról életjelet. És mondta a barátnőm, hogy az övé kizárólag este mocorgott, úgyhogy... :D
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok,

Bocsi nem tudtam jönni egy darabig. Bííbi óriási gratula a kiscsajhoz!!!!! Édes pofija van. Irigyellek ám, mert mi is csajszira vágyunk.

Sirki: igen öregítettél egy évet :evil: :D

Jaimee: aranyos vagy, hogy hiányoltál. Most egy darabig nem jutottam gép közelbe. Réka baba egy tündér. Mázlista vagy.

Én már nagyon izgulok a pénteki uh miatt. Remélem látunk szívhangot.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci: Hogy állnak az esküvői előkészületek?
Tünetek? Hányinger? Ilyesmi?

Bizti lesz szívhang, nyugi. Megértelek, emlékszem a saját parámra. :? :?

Betsy: Jók a fotók az iwiw-en! :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee:...kis nosztalgia?...Mr.Gyapjú....hm??? :D :wink:
Vendég
 


Jaimee: még sehogy. Nézegettem meghívókat, a páromnak majd csak március körül nézünk öltönyt, gondolom addigra mindehol kint lesz az új kollekció, laps cipőt vadászok, mert a párom kicsit alacsonyabb nálam. Gyűrűvel meg nem tom mitévő legyek....fog-e dagadni a kezem addig?.......valszeg kicsit nagyobb méretet kell csináltatnom, aztán majd visszaszűkíttetem. Helyszín már megvan, csak a menüt kell egyeztetnünk. Szóval még van tennivaló.....

Amúgy semmilyen "normális" kaját nem kívánok. Nincs is étvágyam. Fogytam két kilót. Műzlin kakaón, sajtos kenyéren és főzelékeken élek. Nem émelygek de a kaja szagok nagyon nincsenek jó hatással rám. Tegnap a párom evett kocsonyát amit alapból imádok, de most annyira nem bírtam elviselni a szagát, hogy elzavartam szerencsétlent a lakás másik végébe. Ugyanez kolbásznál, füstölt sonkánál.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Sziasztok!

Nem volt netünk több mint egy hétig azért tűntünk el. Most gyorsan visszaolvasok amíg a bébi kinn alszik a teraszon. Mi már 4.5 kg-osak vagyunk egy hónaposan és 61 cm (igaz óriáson 59 cm-el születtünk), ezek szerint szerencsém van, mert Domi baba kb 3-4 óránként eszik. 3 napja már az éjjel is tök jó, mert eszik este 10-kor, hajnali 3-4 között (ezt teljes félálomban sötétben úgyhogy utána egyből alvás tovább) és reggel 8kor. Végre kezdem kipihenni magam, mert azért ez az egy hónap az éjjeli 2-3 órás alvásokkal szerintem nem kell mondanom milyen nehéz volt. Úgyhogy kismamik pihenés amíg még lehet!

Bibi gratulálok a csajszihoz!

Kép
barbi5
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltüntem,de még mindig nincs túl jól a két gyermek :( .Ráhúzodott a szemükre is már antibiotikumot írt nekik az orvos.

Nagyon jók a képek!!!

Bíbi

Gratulálok a kislányhoz!

Tegnap reggelre virradóra rájöttem, hogy nem keltem éjszaka :D .Tehát megtörtént az a csoda hogy Lilla ÁTALUDTA az első éjszakát.SZÜLETÉSE ÓTA ez volt az első eset.Persze ma éjjel már felébredt egyszer..

KépKépKép
bambika
 
 



Halihó!!!
Bíbi: GRATULÁLOK a kislányhoz!!! Gyönyörű a pofikája!!!

Gyabi: Én egy pillanatra sem fogytam terhesség alatt, viszont 22 hétig csak 1kg híztam. Aztán jött a többi :oops:

Barbi:Pihengess, amikor csak tudsz, csak így lehet kibírni :?

Jaimee: Na igen, eléggé eltűntem mostanában :oops:
Most jöttünk a dokitól: Tünci 3900gr és 51cm :lol: Pénteken már fülbevalója is lesz :wink: Az enyémet kapja :lol:
Zolcsika 14kg610gr és 94cm :lol: Kis nagy fiam :wink: :lol:
Most megyünk fektetni a piciket meg én is alszom, mert most nagyon kóma vagyok :roll:
Pusz-pusz

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Mirci: Nyugi, én is fogytam az elején, de a baba elveszi ami neki kell (még most is, ami azt illeti....) Azért a magzatvédőt gondolom szeded. Gyümölcs sem megy? Tejtermék az jó és a főzi is.
Dagadni én a legvégén dagadtam, akkor is csak bokában és ujjacskákban....meg valamikor középtájon is...de az elmúlt egy időre...

Bambi: Jobbulást a srácoknak! Lilla még nem alussza át az éjszakát? Hű, edzett lehetsz! :D

Hahó Barbi, de jó hogy te is itt vagy! :D :D Egész jól bírod így a 44. hétben. :lol: :lol: Sztem amíg egy baba van, nem olyan fárasztó az éjszakázás, mondjuk Réka mindig csak szopizni kell fel és már ájul is vissza. Korábban én nappal aludtam vele. Most már nem. Valahogy nem igénylek annyi alvást, mint korábban. :shock: :shock:

Nóri szivi: Mesélj, mizu feléd?
Mr Gyapjú? Ó, igen...De "szép" is volt.... :D :D

Judy: ???

Heni mami: Te nem vagy net közelben?

Na megyek, vacsit kell főznöm és lassan Réka is ébredezik. Nagyon jót sétáltunk. Illetve én, ő meg horpasztott a kocsiban.

Chris: Tök jók az iwiw-es fotók. Nagyon szép kismami vagy! :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee:én nem itt "lakok" sajnos, csak itt tartalak szemmel, hogy mizu veled meg Réka-bébivel, úgyhogy rövid leszek...Semmi extra.Novemberben megvolt a műtét és a HSG, azóta meg próbálkozunk, vitaminokat eszünk és sportolunk.És nagyon pozitívak vagyunk...(kivéve mikor nem)..és lelkesen olvasok a régi topiktársaimmról és gyönyörködök a bébikben...szóval várom a zebrás tesztet! :D :wink:
Vendég
 


Nóri: Ó, Nóri, ennyit én is tudtam ám! :wink:
....Most nézem a tickeredet...egész máig azt hittem, hogy az egy róka, és most döbbenek rá, hogy egy kisördög. Még jó, hogy nem írtam, milyen cuki a rókád. :D Nahát....már a szemem sem a régi... :shock:
jaimee1
 
 


Réka anyu:dehát mást nem tudok...sajnos ezek vannak...két hete jártam Szolnokon, eszembe jutottatok! :wink:
Ja, de van új hír... :oops: ...karácsony óta menyasszonyka vagyok, a nyáron férjhez megyek!
Vendég
 


jaimee mami: gyümölcs az megy. Anyukám olyan gyümölcsturmixokat csinál, hogy az csoda. Van benne minden amit csak kapni lehet...olyan sűrű, hogy a kanál is megáll benne. Na ezt nyomatom vitaminbomba gyanánt. :)

Kép
Kép
mirci74
 
 


Nóri: Gratulálok!
:D :D :D Na legalább nem vadházasságba születik a pici, mint nááálunk. :? :D
jaimee1
 
 


Mirci: nahátkérem, akkor minden oké. :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee,
:lol: , értem!

Mirci,
:oops: :oops: :oops: , bocsi, nem volt szándékos. Úgy látszik nem mindig látok túl jól! Egyébként örülök, hogy jobban vagy, az ilyen nemkivánom dolgok majd elmúlnak, később az lesz a bajod, hogy mennyi mindent ennél... :D
Szivhang pedig biztos lesz, nyugi!

Bibi,
beszámoló??????????????????
sirkici
 
 


Köszi lányok! :lol: No, itt a rövidített élménybeszámoló:

Még mindig teljesen el vagyok varázsolva, olyan élmény volt! Egész végig aludt persze a bébi, hol az arcát, hol a lábaközét takargatta, attól függően, épp mit akartunk meglesni, még mondta is a nő, hogy micsoda egy huncutka, de szerencsére volt akkora gyakorlata, hogy láthattunk azért vmit...már az első 5 percben sikerült meglesni a punciját, hát én ott majdnem sírva fakadtam a boldogságtól!

Annyira tündéri volt, végig bizonygatta a nő, hogy nagyon kislány, látszik az arcvonásain, a csontozatán, a mozdulatain, most épp 3-4 nappal kisebb is a koránál, de a combja viszont pár nappal nagyobb, örökölte anyájától a hosszú combokat, nagyon helyes! :lol: Állandóan keresztbe rakta a karjait, a lábait, öllegette magát, fogdosta a köldökzsínort, majd teljesen belebújt a méhlepénybe, egyszer meg csuklott is. Összegezve 25 cm hosszú, 677g színtiszta gyönyörűség, fejvégű fekvésben :lol:
Vendég
 


Jaja, Bíbi, remélem, a beszámolód pötyögöd, azért nem jössz még. :D :D
jaimee1
 
 


Ja, csajok, vagyis anyukák, mi a véleményetek a pólyáról? Jó, kell, hasznos, vagy nem?
Vendég
 


Bíbikém: Mégegyszer gratula! :D :D
jaimee1
 
 


Jaimee, minden kívánságod így teljesüljön! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bíbi:hosszlábú asszony......Bíborbébi!!!Nagyon nagyon örülök a jó híreknek!Csak halkan mondom, hogy jöhetnél sűrűbben is kedves Csiribá-né, mert mi itten kíváncsiak vagyunk rátok! :roll:

Jaimee:inkább egy bébi, mint egy házasság...de persze boldogságos vagyok nagyon! :D
Vendég
 


Bibi,
de jó lehetett, gondolom mennyire élveztétek! Tényleg nagyon ügyes volt csiribébi! :lol: Tényleg, neve van már? Vagy még nem döntöttétek el?

Apa ma készitett friss pocifotót, fel is teszem őket:

Kép
Kép
sirkici
 
 


Sirki:ez nem kérdés szerintem! :wink:
Vendég
 


Bíbi: Épp szoptatok, ráérek...Pólya? Nekünk volt, de nem használtuk. Téli babáknak jó, illetve amikor még nagyon pici a baba, kényelmesebb abban szoptatni. Állítólag. Gondolom, mert még az ember rutintalan, abban meg csak oldalra fordítod és kész, mehet a cicire. Szóval én nem vennék, de ha kapsz kölcsön, fogadd el!
jaimee1
 
 


Köszönöm, köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! A neve? Bíborka, mi más? :lol: :lol:

Sirkici, nagyon szép formás pocak! De klassz!
Vendég
 


Sirki:igen, már régen volt szó Bíbi bébi nevéről, ezért írtam...nagyon csini pocakod van, nem is híztál a pocakon kívül! :wink:
Vendég
 


Bíbi: hát igen, Nórinak igaza van, név dolgában nem voltak kételyeim :D :D Imádom ezt anevet, Bíbi.... :D :D
jaimee1
 
 


Sirki: gyönyörű a pocid! :D :wink:
jaimee1
 
 


Hááát ja, én már csak ilyen megszállott vagyok! :lol: Ma vettem piros rugit meg pulcsit :lol: :lol:

Jaimee, és Rékababa rendesen szopizik? Éjjelente hányszor keltek? Én kicsit parázok, eladtuk a lakást, megyünt albérletbe, egyszobásba, háááát, nem tudom, apa hogy fogja bírni a háremet...

Nóri, tetszett, amit írtál feljebb a pozitivitásról!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak felületesen olvasok , mert rengeteget írtatok!

Bibí! Gratulálok a kislányhoz! A Bíborka nagyon szép név!!

Sirkici! Nagyon szépen alakul a pocid!

Nóri! Gratulálok a nyári lagzihoz!

Olik! Mi is most kezdtünk gondolkozni a fülbevalón. Már elő is kotortam az enyémet(ami még az anyukámé volt). Csak kellene bele tetni egy szemet.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


tettetni

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Omnia: helló! Na lassan összeáll a régi banda.

Bíbi: Igen, Réka imád cicizni. Mi úgy "tanítottuk", hogy elfogadja a cumisüveget is, bár kicsit morog és fintorog. Kanálból is ügyesen megeszi a K vitaminos tejet, de a favorit nála a cici. :D Egyszerűen imád szopizni, látni kellene a szemét....Azt a koncentrációt és komolyságot, amit a szopiba fektet...Hát fantasztikus. Talán már írtam, hogy már a szülőszobán ügyesen szopott, szóval valahogy ez a babákkal együtt jön ez a képesség.

Napközben 2-3 óránként szopizik, az utóbbi napokban pedig éjjel 11 kor és utána hajnali 5 tájban. Ez jó, mert már 5-6 órát alszom egyhuzamban, szóval jó lenne ha ezt fenntartaná.

Éjjeli szopihoz nem gyújtom lámpát, úgyhogy apa mit sem vesz észre az egészből, húzza a lóbőrt. Ha pelust kell cseréni, vagy netán át kell Rékát éjjel öltöztetni, na akkor egyik szemét kinyitja, hogy mi van, nincs e vész, aztán alszik tovább...De ez már a terhesség végén is így volt. Ha éjjel fenn kóricáltam, egyik szeme akkor is rajtam volt.
jaimee1
 
 


gyújtok...
jaimee1
 
 


Csajok,
köszönöm a pocidicséreteket! :lol: Épp most voltam sétálni, apa dolgozik, én meg elmentem a városba vettem vitamint, vastablettát, meg persze lehet, hogy nem látszik, de hiztam combra meg fenékre is (a nadrágok is ezt mutatják), meg már igy is +13 kg van rajtam, úgyhogy mostantól majdnem no csoki, meg séta. Muszály, még ha nehéz is.

Bibi,
igaz, igy már valami rémlik a névről, hogy egyszer volt róla szó.
Pólya ügyben nem vagyok okos, de én nem fogok venni, esetleg kölcsönkérem a sógornőmtől annyi időre, hogy hazahozzuk a kórházból, de az is lehet, hogy nem, mert 3 funkciós kocsit akarok, igy akkor gondolom a hordozkájában is haza lehet hozni. Szerintem felesleges, főleg nyári babáknál, de lehet, hogy tévedek, és hasznos lenne, csak én nem tudom elképzelni, hogy mire... :roll:

Omnia,
de jó, hogy jelentkeztél! :D Vannak új képek Dóra babáról?
sirkici
 
 


Omnia: Képet, képet!

Jaimee, hát nagyon ügyes Rékababa, nem semmi, hogy már 5-6 órát hagy aludni, ez tényleg nagyon irigylésre méltó. :lol:

Sirkici, nézve a pocakodat, eszembe jutott még egy nagy népi bölcsesség, ha a linea negra a köldökig ér, kislány, ha egész felkúszik a bordákig, akkor kisfiú, szóval ha jól látom, így is stimmel :wink: ( nálam is :lol: )

Dobok én is egy friss képet Bibilakról :lol:

Kép
Vendég
 


Bibi,
:lol: , tényleg? Ezt még nem is hallottam. Remélem bejön! Igaz, a barátnőmnek is csak a köldökéig ért, és kislánya lett... :wink: :D
Nagyon szép pocid van, és egyértelműen lányos! :lol:
sirkici
 
 


Bíbi: Szupi az avatarod. A pocidról nem is beszélve...

A linea negra nem mindenkinek a bordákig ér? :shock: :shock: :shock:

Omni: Picilánynak boldog névnapot!!!!
jaimee1
 
 


Bíbi:gyönyörű vagy, írigykedek de nem kicsit... :roll: :D
Vendég
 


Sziasztok,

Bííbi, Sirki nagyon szép formás pocitok van. Ezt elnézve kezdek megijedni, hogy 20 hetesen, én hogy fogok beleférni az esküvői ruhámba. Bár azt mondták átalakítják a hátát fűzősre, de akkor is. Lányok tudtok felrakni nekem 20 hetes poci fotókat? Csak azért, hogy lássam kb. mire számíthatok. Bár én jelenleg elég csonti vagyok, de gondolom ez nem függ össze azzal kinek mekkora lesz a hasa. Vagy igen?

puszi

Kép
Kép
mirci74
 
 


Amúgy ilyen lesz a ruhám. (másik topikban már mutattam a lányoknak csak akkor még nem tudtam, hogy baba lesz)
Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


Köszi a dícséreteket újra. Épp mutatattam kétfiús barátnőmnek a pocakomat a minap, hogy kezd hegyesedni, mire ő röhögésben tört ki, hogy ne is haragudjak, de ebből már soha nem lesz hegyes pocak :lol: Hát tényleg lányos is, az tuti.

No, én meg már abban kezdtem kételkedni, hogy vkinek felér a bordákig a linea, olyat még nem is láttam, de akkor Jaimee, Te vagy a kivétel.

Hű, Mirci, meseszép az a ruha! Szerintem szépek a pocakos menyasszonyok is, barátnőm is az volt, sose láttam nála gyönyörűbbet. Az meg, hogy kinek mekkora, tök alkatfüggő is, s ha most vékony vagy, nem lesz baj, ne aggódj, csini leszel!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?