Új privát üzeneted érkezett!

Viki Anika!
Nem kellett kaparásra mennem, mert elmúlt a vérzés éjszaka teljesen és mit tesz isten, rengeteg a tejem...
Viki
Akkor nem megyünk úszni együtt :cry: :cry: Holnap séta?

Kép
nyafi
 
 


Babuci, hol?

Nyafi! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
tusimi
 
 


Nyafi: :lol: :lol: :lol: :lol: Mehetünk holnap, majd beszéljünk délelőtt!

Kép
vargaviki
 
 

 
 

Nyafi szuper! :D :D :D

Tusi! A Hungária-Thököly sarkán. Mármint ott egy irodaházban :D

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok!

Mona örülök, hogy minden rendben van Miluval!!!

Köszi Babuci:-) Barni mindíg bekéreckedik a kiságyba, aztán bőszen szedegeti a falról a világítós csillagokat :?
ÁÁ értem. Én meg adom a gyógyszert , aztán lehet nem is kellene:-(
Ma engem is felhívott a védőnőn, hogy 10perc múlva itt van... hátt szeretem ezeket a kellemes meglepiket, amikor minden percem ki van számolva.... :? mert ugye mindíg tervben vagyok, amikor fedeztetni jönnek, hogy a gyerkőcök rendbe legyenek. Még jó hogy késtek, és így minden okés volt.
Képzeljétek ma 3 gyerekem van,péntektől már 4, jön a kislány is hétvégére!!! Gyerekcsősz vagyok vasárnapig.Tesóm kisfiát(3éves) kihozta Pestről a párom, na már romokban hever a nappali. Már leboxolták egymást:-) és most gyumáznak az ebédlőben, megyek is hogy ne a falon találjam meg a gyurmát... :lol:
Még jó hogy Balázs már alszik:-))
jó éjt

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok!

Manó
Temesváron is vannak uszodák, de nem vagyok benne annyira biztos, hogy annyira higénikusak, mint Magyarországon. Nem tudom. Egyszer el kellene mennem egyedül, hogy feltérképezzem a terepet.
Az út kb. 4 óra. Szerencsére Apor aludni szokott. Amikor meg felkel, akkor megszoptatom és megyünk tovább. Mondjuk tényleg nem egyszerű vele utazni, nagyon pici még. Az autóban rögtön elalszik. Arra gondoltam, hogy a terhesség alatt is sokat utaztam a két város között, lehet az autózajhoz hozzászokott. Nem tudom.

Fejtartás.
Apor ma ülésbe húzva mondjuk 6-ból 3-szor tartotta a fejét. :) Többször gyakoroltattam vele.

Holnap és azután én is több babára vigyázok. Apornak az unokatestvére 2 héttel később született, mint ő. Itt lesz velünk 2 napra, ő tápszeres baba. Ja, képzeljétek, pici sovány baba és hihetetlen mozgékony. Már simán az oldalára fordul, minden koncentrálás nélkül. :shock: Apor ezt csak nyújtózás közben tudja megcsinálni mikor minden izma megfeszül. Amikor sír és felemelem, akkor az egész teste meg van feszítve. Az egész baba egy tömb, olyankor úgy tartja a fejét, mintha soha életében nem lógatta volna. :)

Apor ma megint nyúlt a játékáért. Még nem ragadja meg magától, hanem tapogatja. A tárgyakat csak akkor fogja meg, ha a kezébe adom.

sziasztok,
Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


sziasztok, tegnap volunk oltáson éééééééés képzeljétek, nem sírt, de még csak a szeme sem rezzent..a doki is alig akarta elhinni..én közben egyik kezemmel a kezecskéjét fogtam, a másikkal meg a fejecskéjét simiztem és olyan, de olyan mélyen nézett a szemembe, akkora bizalommal, szeretettel, hogy húúúúúúúúúúúúú...nagyon büszke vagyok..és nem is volt nyűgi, aluszékony, semmi, ugyanolyan volt, mint szokott lenni :)

a bukások lekopogom csökkentek, sőt 4 napja semmi nem volt, még hörög kicsit, de fulladása sem volt..mondjuk 3 napja alig eszik, két napig 465-öt naponta, aztán tegnap 560-at (ez utóbbi neki a nagy átlag), de a doki azt mondta két napból ne vonjuk le következtetéseket, és azt is mondta ha 500 valamennyit eszik minden nap, az tűrhető..akkor nem tudom miért mondják, hogy szorozzuk be a súlyát 150-el?????? most 6240 gramm, 120-at hízott egy hét alatt...

manó olyan nagyon stramm lánykád van, úgy le voltam döbbenve, hogy ilyen lázzal ilyen aktív, hihetetlen, nem semmi!!!!!!

a bonita ha ülésbe húzom tartja a fejét, de pl hason utál lenni, néhány percig bírja, aztán kajabál, és csak néha nyomja fel magát hason..de nem is erőltetem..

fordulni még nem fordult át, de szerintem egyáltalán nem baj, mert azt olvastam, 4-5 hónaposan "kell" csak, úgyhogy nem aggódom... a lábait amikor háton fekszik, nyújtja a magasba, ennyi

a játékokért már nyúl, ha a kezébe adom fogja, ráza, nyomja a szájába..de sajna erre a célra nincsen sok játkunk, a játszószőnyegről aggatom le és adom a kezébe, de figyelni kell, mert nem az a szájba dugós játékok..erre a célra egy avonos cicás rózsaszín mosdókesztyűt fogtam be, most a héten megyünk beszerezni ilyen játékokat...a mosdókesztyűt viszont fogja magától is, markolja a kezét, a lábát, a fülét, rázogatja, öleli magához stb...

a babaúszás mellett akar majd járni mondjuk babamasszázsra, vagy ilyen énekelős, mondókás baba-mama tormára???? én nagyon szeretnék majd, de úgy döntöttünk, mindent csak negyedik hónaptól szép fkozatosan, én nem tudom az uszi olyan korainak tűnik nekem 3 hósan...

nem semmi kinek mekkora energiája van, 4 gyerkőcre vigyázni kutyusok stb, le a kalappal..én dolgozom a baba mellett, itthon van a stúdiónk, de olyan fáradt vagyok, és néha nyűgnem érzem, én pont az ellenkezője vagyok néha, csak babázni szeretnék egész nap, erre vágyom, no persze emellett kényelmesen a házimunkát is el tudnám végezni, na de nem panaszkodom, mert legalább szeretem a munkám, csak sok, mert terhesen is végig dolgoztam, szülés előtti este még 4 filmet megvágtam és szülés után másfél héttel csináltam az elsőt..de ezt választottam, ez van, csak valami energia kéne, de szerintem csak a tavaszi fáradtság van rajtam, (februárban :) )ert soha nem szoktam panaszkodni a munka miatt..

na megyek, sziasztok és köszi azoknak, akik drukkoltak nekem a reflux miatt..amit egyébként ki fog nőni, csak ne legyen szövődménye!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dyt
 
 


Banyus! Honnan ez a rengeteg energia???? Szedsz valami gyorsítót??? :lol: :lol: :lol:
Naon remélem, hogy a második gyereknél már én is ilyen talpraesett leszek! :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok!

Írtam tegnap, hogy vigyázok Apor unokatestvérére is, aki egy idős vele. Eléggé fárasztó volt, de nagyon élveztem. :)
Hol az egyik sírt, akkor felvettem vigasztalni, hol a másik. egyszerre nem sírtak. Már szemlélték egymást, de még nem igazán törődtek egymással. Apor szopott, aztán kis idő múlva kellett készíteni a tápszert a másik babának.
5,2 kiló körül van és 2 dl tápszert eszik naponta ötször. Nem sok? Aki tápszerrel etet, mennyit ad?

Ma volt mérés. Apor 6,87 kiló. Most csak 12 dekát hízott, de nem aggódom, mert a havi 60 deka követelmény simán meglesz. Úgy látszik, hogy Apor is lassít egy kicsit a tempón.

Apor már fürdött és alszik, a másik babát 10-kor fürdetjük. Neki teljesen más napirendje van. Teszek fel egy képet róluk. :)


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok,

nálunk is megvolt a 3 hós oltás. Kittike 6150 gramm és 65 cm.

Igazából ez a heti 150 gramm hízás azért szerintem cska olyan átlag és ez egyre kevesebb is lesz. Ha nem úgy lenne akkor nagyon nagyon sok elhízott csecsemő lenne. Nekem Kitti első és második hónapban 1,2-1 kilót hízott most meg csak 500 grammot, de ez bőven elég.

Én járok most Rolival Ficánka tornára és jön velem Kitti is. Majd ha nagyobb lesz akkor biztos fogja értékelni egyenlőre max nézelődik vagy alszik.
De itt Taksonyban van egy olyan hogy Ringató, ez egy zenés foglalkoztatás ami biztos tetszene neki, csak Rolinak meg biztos már nem. De nem tudom őt addig hova tenni...

Na megyek mert hív a fiam.
Jó éjt.

Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Csak gyors,mert sokat olvastam vissza és írni már alig van időm.Takarítani kéne.

Nagy családi dráma volt nálunk,ezért nem jöttem.
Most úgy néz ki minden rendben,de nagyon megviselt,alig aludtam,fogytam egy csomót.

Na mindegy.

Képzeljétek Barni mintagyerek lett,kopp,kopp kopp.
Alig sír és este 10 körültől reggel 6-7-ig alszik napok óta :lol:

Nappal rövideket alszik,foglalkozni kell vele,de alig sír!!!!!!

Ma délelőtt ovisfarsangon voltunk.Az első bálozó(Barni) egy angyal volt!

Azóta alszik,jól kifáradt szegény.

Lizi méhecske volt,majd töltök fel képeket!

Era szívesen.........olyan aranyos vagy muszály volt.Örülök,hogy sikerült olyat küldeni amit szeretsz.Én is csokiimádó vagyok ám....Főleg mióta Barni megszületett nemtom mért állandóan csokit ennék :roll:

Na pussz mindenkinek.Annyira édik a babucik.

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Sziasztok LÁnyok!
Már annyira régen voltam fent, hogy kellett 1 óra mire nyugiban visszaolvastam az oldalakat.
Mindig elpöcsölöm valamivel az időt. De látom most a téma a torna és az uszi.

Vili babám szerdán kapta a 3hós szurit. Egész jól viselte. Kicsi nyüszögés volt. Viszon én felírattam a Rota ellenit is. Van aki beadatja? Valaki..... írta, hogy nem adatja be, miért nem? Én is amúgy sokat filóztam rajta, de csak beadatom.

Szenilla, olvastam a tragédiáról. Nekem pont a következő napon November6-án született Vilmos, ezért nem hallottam a tévében. Pedig általában szoktam nézni a híreket......Bár lehet jobb is, hogy nem láttam a hírt, mert ilyenkor órákig annyira elvagyok keseredve, amikor tudom hogy vétlenek maradnak ott az utakon. Pedig nem is ismerem őket, de mégis bele vagyok betegedve.
Sajnálom :(

Manó Írtad, hogy a XVII. kerületben laktok. Nem rossz hely ez. Mi is itt lakunk Rákoscsabán. Az tény, hogy messze van belvárostól, de én nem is bírnék bent a zajban és bűzben élni. Én itt nőttem fel, és nagyon szeretek itt lakni.

Valaki írta, hogy jár Dévény Anna tornára.....talán Manó Te írtad.
És miért kell járnotok? Csak azért kérdezem, mert mi is járunk Vilivel. Neki a bal oldalán le vannak tapadva az izmai, és azt kell fellazítani. Állítólag azért van ez, mert rosszul feküdhetett a pocakomban, de szerintem a szülésre meg az oxigénhiányra vezethető ez vissza. Ha megcsasziztak volna hamarabb én úgy gondolom nem lett volna semmi gond, és az Apgar-ja is jobb lett volna. Amikor kiderült teljesen kétségbe estem, de tegnap voltunk a 4 alkalommal és szemmel láthatóan jobban mozgatja a kis kezét, és kitudja nyomni a kis karját ha hason van, valamit emelgeti a fejecskéjét is.
Ti hova jártok? Be a Moszkvához a központba, vagy a kerületbe?

Babauszira jár valaki Csömörre? Nekünk azt ajánlották, de megvárom a jobb időt, na meg csak a Rota oltás után mehetünk.

Most mennem kell, mert Vili baba azt szeretné hogy anya is játsszon vele a csörgő-börgőkkel.

üdv mindenkinek
Szdona



Kép
szdona
 
 


Sziasztok!

Gyöngyörű idő volt ma délelőtt, hatalmasat sétáltunk! Bendő egyre többet van fent napközben, a séta alatt is csak fél órát aludt. Viszont nagyon jól elvan a hordozóban meg a játszószőnyegen (meg rajtam természetesen), úgyhogy szépen telnek a napok :). Egyre többet dumál és rötyög :).

Viszont most felkelt és csuklik, úgyhogy lépek....

Kép
vargaviki
 
 


Rota-oltás: én nem adatom be. a védőnő azt mondta, hogy a környékünkön egyáltalán nem szokott lenni és mivel nincs nagytesó sem, aki haza tudja hozni valahonnan, ezért nem adatjuk be. Remélem nem most lesz az első járvány a kerületben...

Kép
vargaviki
 
 


Anika!
Nagyon jó a kép, ügyesen megoldottad, hogy fektess két apróságot egy ágyba. Meddig vendégeskedik nálatok az unokatesó, és miért (persze csak ha publikus)? Azért kérdezem, mert én el sem tudom képzelni, hogy odaadajam valakinek Zitut egy napra, de még félre sem. Nem nyugtalan? Nem hiányzik neki az anyukája? Az 5x200ml nekem is nagyon soknak hangzik, az egy liter tápszer naponta! Azon még én is lehet elvegetálnék egy ideig 8) Egyébként nekem ízlik a tápszer, főleg por formájában, rendszeresen rájárok...le kéne szoknom róla, nem olcsó mulastág. Mindenesetre amit Zitus hagy az üvegben azt mindig megiszom, szerencsére sokat hagy :oops:

Viccesen hangzik, hogy nem aggódsz Apor súlya miatt. Még szép! Csak 1-2 héttel idősebb, mint Zitus, ő pedig még 5 kg sincs. És nincs elmaradva. Igaz, ha több lenne a tejem, minden bizonnyal ducibb lenne :( Apor igazi kis vasgyúró lehet, hosszú is? Te szoptatod vagy tápszeres baba?

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Anika :) nagyon jó a kép!!! Igy kell kihasználni igazán egy kiságyat. Nem semmi, még jó,hogy nem egyszerre bömbizenk:-)))
Mi is jól megvagyunk, asszem több gyerekkel kevesebb gond van:-)

Babuci :lol: gyorsító, nagyon jót nevettem. Ezt az élet hozza, hidd el Te is pont ilyen ügyi leszel. Én is megtanultam mindent csinálni Barnival, és mellette is:-)
Most tök frankó, jól ejátszanak, mi is kihasználtuk a szép napsütéses napot, és a blökik is:-) teszek fel néhány képet. Jól elfáradtak a srácok és jót alszanak. Balász persze kinnt aludt 2,5 ót ŐŐŐ nem akar alduni:-((
Rotát én beadatom, nem bízom a véletlenre.
Tényleg Manó,használjátok még a sínt a lábábra Bertinek?
Lizoka, csak nem megint a párod? Nagyon örülök, hogy ilyen rendi gyerek lett Barnusod!!!! Akkor végre egy kicsit pihizhetsz, gondolom már rád is fér rendesen.
Na lépek, Bazsi sztrájkol..... Kép motorosok

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Kép boldog bulldog

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok!

Szdona!

Nem is tudtam hogy ti is itt laktok. Mi Rákoskerten. nekem apukám származik a kerületből, a tesómék mindíg is Rákoshegyen laktok így én is sokat voltam itt. nekem főleg anyukám nem nagyon tudja megszokni. Csabán belül merre laktok? épp ma voltam a a barátnőméknél ők is ott laknak.

Dévény: Mi azért járunk mert kicsit feszes +a befelé forduló lábfej. A kerületbe, a manófaktúrába járunk a cinkotai üzletsoron van. A Moszkva térhez én nem tudok be BKV-zni. Ti hová jártok?

csikken!

Hatalmas baba akkor a lánykád. nekem a Berti 63 cm-ére is mindenki azt mondja nagy baba. De úgy látom itt lemarad.

Jutka!

Örülök hogy Barni ilyen rendes gyerek lett, ezek szerint tényleg a pocak volt a gond. Családi dráma, ne ijesztgess :oops: Mi történt?

Era!

Hogy a csudába van ilyen szép kertetek ennyi kuytával???? Nálunk sár, árkok, kutyakaka :roll: Épp hétvégén tervezem hogy ez utóbbi ellen végre teszek valamit, eredetileg szedegetni szoktam de most télen elmaradt, de szégyen ahogy kinéz, fehérlik minden. :oops:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Anita!

Nem semmi, mintha ikereid lennének. De tényleg mit keres ott egy ilyen picike baba az anyukája nélkül? :shock: Bár biztos szuperül ellátod.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Igen eltaláltad Era!

Nem nagyon akarok beszélni róla ill nem tudok......

Kishíján elköltöztem a gyerekekhez.

Akkorát csalódtam,hogy ......nemtom hogy élem túl.....

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


bocs,gyerekekkel

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


de még mindig nem biztos,hogy maradok,nem tudom,hogyan tudok megbírkózni vele.

Együtt élni a tudattal,bízni benne.

Talán jobb lenne ha..... :(

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Lizoka, a hideg is kiráz, no nem találgatom, de van egy sejtésem :( :( :( nem lehet egyszerű neked :( :( :( fel a fejjel!!! ha olyan egyszerűűű lenne minden, akkor simán picsán rúúúgná az ember. De tudom ez naon kemény dolog.:-((((

Manó, hűűűűű ha nálam elmarad 1 nap kaki szedés, akkor már úúszunk a trutyiba :lol: a mi udvarunk az mindenhol kutyás, tehát 250négyszögölön kakit szedek :) a burkoltat meg fel is kell mosni. Ezzel már ritkázok, nem mindennap domestosozok :(
a gyerek udvar, ami a képen van tavasszal csináltam. Egyedül a fű fölmunkáját csinálták a fiúk. Nagyon egyszerű, sokat vagyunk nyáron kinnt, simán megy a fűnyírás is együtt :) na nem mondom volt egy párszor, hogy sötétben vágtam,csak úgy érzésből:-))))de jó lett:-)
locsolni egész nyáron együtt locsoltunk :) aKkor a kennel mosást is simán csinálhattuk együtt, mert addig ő engedte a slaggal a vízet a bulldog medencékbe :lol: szóval már várom a jó időt. :lol: :lol: :lol:
szóval megy itt minden, mint a karikacsapás:-))))

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok!

A babára ma hanalig kell vigyázni, nincsen semmi gond vele. Nem született sajnos egészségesen és ez picit még most is látszik rajta. Ma az etetéseken kívül kb. 1 órát volt ébren. :shock: Az egyik etetésnél úgy kellett felkelteni. A tápszerébe 6 csapott kanállal kap 180 ml-be, így lesz belőle 200. Ő tápszeres baba, könnyen itt hagyta az anyukája, de nekem nagyon furcsa. Én nem tudnék meglenni Apor nélkül. Ha megyünk valahova, akkor vele kell mennünk.

Tusimi
A babát most ekőször bízták ránk. Nem tudom, hogy milyen gyakran fog előfordulni. :)
Apor hosszú is. Egy hónappal ezelőtt volt 61 cm, ma nem tudom mennyi. A jövő héten fogják megmérni. Csak szoptatom, szerencsére van elég tejem. Menetrendünk nincsen, akkor eszik amikor akar, és annyit amennyi jól esik neki.
Ízlik a tápszer? :) Én nem kóstoltam. Apor még sohasem kapott pótlást. Ha úgy éreztem kevesebb jutott neki, akkor többször szoptattam. Csak néhányszor fordult ez elő. Lefagyasztani is tudok naponta egy keveset. Zita mennyivel született? Mert Apor a születésekor is hatalmas volt. 57 cm és 4100 gramm. Nem tudom hogy nőtt ekkorára, bár az apukája is magas és én sem vagyok alacsony.

Képzeljétek nagyon megfáztam, helyesebben a férjemtől kaptam el valamit. Úgy izgulok Aporért, remélem nem kapja el. Azt olvastam valahol, hogy szabad tovább szoptatni, sőt, őt pont az anyatej védi. Ti is így tudjátok?

[/b]Lafie[/b]
Örülök, hogy van tejed.

Lizóka
Nagyon sajnálom, hogy nem vagytok jól a férjeddel. A gyerekeknek pedig mindkettőtökre szüksége van. Kitartás! Bízzál, hogy javulni fognak a dolgok

Barnusanyus
Tényleg rengeteg energiád van. Én néha az evésről is megfeledkeznék, ha a férjem nem figyelmeztetne, a tej miatt nagyon fontos. Ilyenkor van időm, mert Apor este mindig elalszik legkésőbb 10-ig.

sziasztok,
Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Ja és még valami. Egyszer kellett szegény Aport kúpozni a negyedik széklet nélküli napon. Azóta majdnem minden nap van széklete, akár több is. Igaz ma kimaradt. Remélem nem lesz ebből megint több nap szünet.

Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jaj, nem ezt akartam :roll:


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Lizóka: én is sejtem mi történt... Nem nagyon lehet okosat mondani egy ilyen helyzetben, úgyhogy nem is próbálkozom vele. Kitartás!

Anika: a védőnőm szerint szigorúan szoptatni kell, ha beteg vagy, mert ő ellenanyagot kap tőled.
Szédületes ez a két babus. nem ismerem a rokonod, de én sem tudnám két napra otthagyni Bendőt. Pár óra a max, de akkor is telefonálgatok haza :).

Banyus: Kutyakaki - szedést szerencsére párom csinálja mióta én terhes lettem, előtte nekem is kijutott belőle. Főleg amíg nem jó tápot evett, rengeteg kakija volt, aztán váltottunk egy jobbra és láss csodát, lecsökkent a kaki. :) Ti milyen táppal etetitek a kutyikat?

Mi is kettéosztottuk a kertet, az első a kutya birodalma (lukakkal és tsi), hátul pedig a mienk (amit remélem idén végre tudok szépíteni).

Kép
vargaviki
 
 


Boldog szülinapot Lizettnek! :lol:

Kép
vargaviki
 
 


Banyus! Annyira szép a kerted! Én is vidékre akarok költözni :( Mi az a színes a kút körül? Színes kavicsok? Irtó jól néz ki. Annyira jó, ahogy zajlik nálatok az élet :D

Anika! Zitus 3300-al született, és 3180-al jöttünk haza, szóval kisebb volt mint Apor, és hát ő ugye kislány. Viszont hosszú, iszonyú sokat nőtt, most kb. 60 cm. Én alacsony vagyok, de a férjem magas, úgyhogy a hosszú gének tőle vannak az tuti.

Lizo. El sem merem képzelni, mit tett már megint az a mihaszna :evil: :evil:

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!


Mi jol vagyunk,bar egy kis nathaja volt a kislanyomnak,ezert eleg nyugos volt,minden idomet igenyelte..de most mar elaludt egyedul az agyban,a cumival a szajaban. :D Eddig nem kellett neki a cumi,gondolom,fajt a torka es azert..De most mar nyugodtan alszik fel oraja.. eddig napkozben alig aludt 10-20 percet es azt is ugy hogy fel oraig ringattam.Szegenykem,nagyon igenyelt engem az elmult napokban.Adtam a C-vitamint es orrcseppet csepegtettem az orraba es ugy latom,hogy most mar jol van.
O most 5 kilo es 35 deka. Olyan aranyos,rengeteget mosolyog,olyan kis huncut mosolya van.. :D Mar par napja nyul a targyak utan de neha meg mellenyul,olyan kis edes,hogy nem gyozunk gyonyorkodni benne.. Hason fekve mar felnyomja magat es tartja magat egy jo darabig..
Jo nektek,hogy tudjatok vinni babauszira,nalunk ilyesmi sajnos nincs es nem tudom,hogy melyik legkozelebbi varosban lenne egyaltalan..

Kép
agizsuzsi
 
 


Kép
Furdes utani testapolas

Kép
agizsuzsi
 
 


Sziasztok!

Isten éltesse sokáig a kis Lizettet és sok-sok boldog szülinapot!
Kép

Kép
Kép
meli78
 
 


Agizsuzsi

Aranyos a kislánykád!
Mivel ápolod a bőrét?

Kép
Kép
meli78
 
 


Banyus!

Szuper a kertetek, remélem egyszer én is megérem, hogy kiköltözzünk a panelből.

Kép
Kép
meli78
 
 


Sok Boldog szülinapot Lizettnek!!! :lol: :lol: :lol:

Jutka sajnálom, hogy már megint ilyen galád volt a férjed... nem akarok találgatni de el tudom képzelni, hogy mivel bánthatott meg ennyire... :evil: ilyenkor nem is nagyon lehet mit mondani, csak sok sok ölelés neked és remélem a legjobb döntést tudod meghozni...
((((((((((((((((((Jutka)))))))))))))))))))))

Banyus! LE a kalappal :lol: :lol: :lol: Most már tényleg add meg a nevét, hogy mit szedsz :lol: :lol: :lol:

Anika! Nem semmi a két krapek :D Naaagyon édesek a kiságyban. MEgkérdezhetem, hogy mi a baja a kisrokonnak? De csak ha nem kínos erről beszélni...
Én is csodálkozom a rokonodon, nem bírnám Hannát így otthagyni. Múltkor voltam kozmetikusnál 1,5 órát úgy, hogy anyósom és sógornőm vigyázott Hannára tőlem kb 2 km-re, de 1x közben hazatelefonáltam, hogy minden okés-e... jóóóó tudom, ez sem normális, de annyira imádom és olyan nehéz otthagyni... :)

Tusi :lol: :lol: :lol: Ízlik a tápszer???? Melyiket fogyasszátok ilyen nagy kedvel??? :lol: :lol: :lol: Mi a Milumil HA-t kaptuk, Hanna már megbarátkozott vele, de én rosszul vagyok még a szagától is. Itt volt a keresztlányom (8 éves) és persze meg akarta kóstolni, cseppentettem a szájába és először mondta, hogy finom (de ő mindenre azt mondja :) ) aztán cseppenetettem még egyet, ment gyorsan kiöblíteni a száját, mert ő is rosszul lett tőle :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert megint vendégseregünk jön :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Ágizsuzsi nagyon édes Maya!! :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Babuci!
A Nestle-nek a tápszere BEBA HA Start, nagyon fincsi... :D Múltkor megkóstóltam a saját tejem, na hát az valami brrrrrrrrrrr. Nem is értem Zitut, miért eszi jobban, mint a tápit, én tuti az utóbbit választanám.
Én még 3 hetesen hagytam apukájára Zitust, kb. 2 órára, mert muszáj volt elmennem kabátot venni, na akkor én is hazatelefonáltam közben, hogy minden okés -e. Aztán tök jól elnézelődtem az üzletben a pulcsiknál, és utána tök lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem siettem haza. Természetesen szeretném majd Zitát több órára otthon hagyni (a hugom lesz a bébicsősz), hogy elmenjünk a férjemmel mondjuk egy moziba, de majd csak fél éves kora környékén. Korábban szeritem még rosszul esne neki, főleg, ha szopizik.
Nagyon szép környéken laktok, közel van Pesthez, még be is lehet járni onnan dolgozni. Igaz a Bécsi úton mindig dugó van, tapasztaltam, amikor lejártam Esztergomba. :evil: Milyen áron vannak arra házak?
És hogy sikerült a vacsora? Hogy oldottátok meg Hanna etetését?

Kép
Kép
tusimi
 
 


Tusi!

Igen, nagyon szeretünk itt lakni, tényleg nagyon szép. Azt mondják, hogy aki egyszer a Pilisbe költözött, az nagyon nehezen hagyja itt. Ezt most alátámaszthatom, tényleg nem szívesen költöznék el.
Mi építettünk házat, ugyhogy nem nagyon vagyok tisztában az árakkal, de sztem egy jó állapotú 80-100 nm-es házat olyan 16-18 millió Ft-ért lehet venni.

A vacsora szuper volt, angyal kislányom van! :) Én kigondoltam, hogy tök jó lesz, mert ha tartja magát a napirendjéhez, akkor pont azelőtt fog felkelni, mielőtt indulunk, gyorsan megetetem és pont az ébrenléti időszakában leszünk ott. Hát persze, hogy 1 órával hamarabb kelt és pont akkorra értünk oda, mikor aludnia kellett volna. De nagyon társasági ember az én lányom, mert az első órában kézről kézre járt és nézelődött, addig én meg tudtam kajálni, majd mikor már nyűgös lett,akkor átvettem és elaludt az ölemben és aludt másfél órát. Majd desszertet ettem és jöttünk haza és itthon evett. Szuper kikapcsolódás volt! :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok!

Ma este mentek el az unokatesóék.
Nagyon érdekes volt vigyázni a picire, de később nem volt sok dolgom, mert az anyósom is segített.

Babuci
Én sem tudnám ennyi időre otthagyni Aport. Nagyon hiányozna.
A baba 37. hétre született és állítólag oxigénhiányos állapotban volt az anyaméhben. Csináltak neki a kutacson keresztül röntgent. Állítólag csak enyhe, nem kell gyógyszer majd kinövi. Sajnos látszik az agyán az oxigénhiány. 2900- zal született. Nem volt olyan pici, bár én Apor miatt folyton picikének látom. Most 57 cm és 5 kiló körül van. Kicsit soványak a végtagjai. Nem látok rajta semmi különöset, csak szerintem nagyon aluszékony. Egész nap aludt tegnap. :shock:
Remélem tényleg kinövi és nem marad maradandó nyoma.

Teszek fel képeket, aztán mentem aludni, mert fáradt vagyok.

jó éjt!
Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kép


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Igen nagyon nehéz,most nekem,még mindig nem tudom mi lenne a jó döntés...Biztos mindenki tudja már mi a helyzet itt,mikor nem voltam érintett annyira tudtam én is mit tennék,mostmeg...
Igazad van Era nem eccerű.....11 éve vagyunk együtt+1 hónapja,nem tudok elmenni csak úgy bárcsak erősebb lennék és határozottabb,de mint tipikus mérleg nem tudok dönteni.
Meg anyuéknál sem lenne olyan jó,meg a gyerekek........... :cry:

Nálunk mindenki náthás,Barnusom 38-at adott elő este.Picit nyűgi...
Tegnap este csak úgy hipp-hopp nem volt elég a tejcsi,Barni üvöltött,meg szopta az üres cicit.Én bőgtem megint egy sort,még ez is...nem bírom...Persze nem volt mit adni neki,végül elaludt,de többször kelt éjjel.Ma du. fejtem is,így este azt is megette cumisüvegból,életében először :(

Era a gyorsító nevét én is szeretném,ne titkold,te valami szuperwomen lehetsz :lol:

Köszi a jókívánságokat Lizi nevében,cukik vagytok.
Az öleléseket is,jólesik naon!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Kép Kép Kép Kép

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09
 
 


Sziasztok!

Anika nagyon ügyi vagy, édesek a kismanók együtt:-)))

Jutka, nagyon sajnálom ami veletek történik, igaz ez nagyon kevés. Igen, kivülről sokkal egyszerűbb tanácsokat adni. De amikor az ember benne van, húúúú..... kemény!!! NAgyon gáz, és tesóméknál is ez megy. Gyakorlatilag anyámék is ezt csinálták, végül csak együtt öregszenek meg. Sajna sógornőméknél is, és a barátaink 14 év után mentek szét. szóval, én ezek után el sem hiszem, hogy nekem jutott egy normális férj.kopp-koppp.... egyenlőre még nem bolondult meg :wink: Nem is tudok mit mondani, nehéz jól dönteni. Vigyázz a tejcsire, biztos a sok idegeskedés miatt sajna megcsappant :( :( :( Annyira édesek a gyerkőceid. Lizit nagyon imádom, olyan, mint egy kis hercegnő. Látom sikerült beszerezni a nyuszikát. Én imádom őket. Általános iskolás koromban nyulakat tenyésztettem :lol: :lol: :lol:

Köszönöm szépen, hát bevallom én magam is büszke vagyok az alkotmányomra :lol: :lol: :lol: Mivel nem vagyok egy nagy növény buzi, a kaktuszok is kidöglenek idebennt. Előbb adok a blökiknek vizet, mint locsolgassam a növényket. De kinnt rendszeresen locsoltunk Barnussal. És a kert saját fejből pattant ki:-) Ráadásul úgy ,hogy Api akkor volt kint a barátainknál Japánba, és rám volt bízva, hogy csináljam meg az udvart, és a kisház felújítás megmaradt részét. Egyébként ez a kert nem a miénk, a barátunk nyaralója. Mi használjuk az udvart, és cserében mi tartjuk karban. Szóval amikor jöttek akkor leesett az álluk:-) a kút körül színes fa magócs van leszorva, két színbe, ill. murva kő a fehér., no meg kuli kavics a szegély.
Na rám is rámférne vmi bogyesz most aztán tényleg. Asszem akinek 3-nál több gyereke van, az kicsit mazohista :lol: Holnap mennek a drágáim este haza, de nem lesz időm szusszanni :? Jövő héten minden napra bejelentkeztek fedeztetni :shock: ha egyszer egy üzlet beindul :wink:
Annyira elevenek még a kölkök, csak én vagyok kinyiffanva :roll: megyek lenyomom őket. Legyetek rosszak .Pá

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Ja, és Maya is nagyon cuki!!!!!

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Tusimi, mindíg elfelejtem. Érdekes egy íííízlésed van!!!! :lol: tápszer , brrrrrr a hideg is kiráz, rosszul vagyok még a szagától is. Nem is értem Barni mit szeret rajta. Az anyatej meg még rosszabb, főleg a fagyasztott.... a HA tápok meg még szörnyűbbek. Na ízlések és pofonok. Én biztos viszont látnám, ha meginnám :wink:

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Kép harc:-) Kép Kép apával

Era

Kép
Kép
barnusanyus
 
 


Sziasztok,


Lizinek boldog születésnapot!!!

Jutka :( sajnálom...

Megyek mert hív a fiam, el kell altatnom.

Pusz mindenkinek!

Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!
Hát, nagyon jók a fotók, amiket feltettetek, jó őket nézegetni.
Ágnes

Kép
agnes2000
 
 


Jutka!

Sajnálom ami történik veletek, hát nem egyszerű a döntés az tuti.
Épp tegnap beszélgettünka barátnőmmel hasonlóról, mondta hogy ha pl megcsaláná a férje ő megmondta neki hogy akkor annyi, nincs megbocsájtás , vége.Nekik is két gyerekük van. (Szó sincs persze ilyesmiről csak elvi síkon beszéltünk) Én meg mondtam hogy ez azért nem ilyen egyszerű, ott a két gyerek, a lakáshitel, vagy egyáltalán megélni a két gyerekkel... Persze ha meg nem lép az ember akkor elveszi magától a késöbbi másik jobb kapcsolat lehetőségét. Azért ha van esély a kapcsolat megjavulására akkor én szerintem megbocsájtanék, viszont ha már régen rossz és nem csak egy ballépés akkor semi értelme mert a gyerekeknek sem jó veszekedésben élni.Persze nem tudom nálatok mi történt, csak mi épp erről beszélgettünk.

Anita!

1 órát volt ébren? Hááát, nem vagyok orvos de ezt oxygénhiány, főleg ha szerintük nem is súlyos nem nagyon okozhatna. Szerintem az írtó sok alvás egy ekkora babának. Rendben van a vérképe, ilyesmi?

Látom másnál is van náthás bébi, Berti sem jött még teljesen rendbe, de nem vészes. Holnap úgyis megyünk oltásra legalább megviszgálják. Most 2 napja elég nagyfiús, nem alszik olyan sokat, már 3-4 órát is ébren tud lenni egyhuzamban.


Jutka!

Lizettnek boldog szülinapot :wink:

Era!

Nálunk 800 m2 van. hát elég összesezdni. Én heti 1x szoktam, de most mióta berti megszületett nem szedtem. A férjem nem szedi össze, anyukám néha, de télen ő sem szedte a hidegben. Tegnap meg am összegereblyéztem, majd még zsákokba kell tennem.

Udvar az nálunk is ketté lesz osztav, csak még nincs kész, mert anyukám le akarja magát keríteni, így elötte lesz egy előkert szerű+a kocsibeálló helye. De a telek legnagyobb részén így is szabadon lesznek, ami a mi házunk előtt van rész. Majd egy kenelt akarok mlg egyszer, jelenleg a teraszunkon van a kuytaház, mert máshol nem mentek bele és féltem hogy megfázik a kissebbik.

Emma kint van az udvaron, kuytát fényképez, az előbbnagy lett a csend kimentem megnézni, hát bent ül velük a kutyaházban :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: