Új privát üzeneted érkezett!

Csilla:
Anna is ekcémás volt, pedig ő barna haj, szem, kreolos bőr (hogy honnan örökölte ezt??? :roll: ) Átálltunk a gyógyszertári fürdetőre, még a haját is csak azzal mossuk, meg kaptunk gyógyszertári testápolót, ezek szépen rendbe hozták. Doki néni szerint télen és ősszel jön ki leginkább, mivel száraz bent a levegő.

Cipő:
Netről nem veszek soha. Az újat szerintem is fel kell próbálni, használtat pedig semmiképp. Nem a használt dolgokkal van bajom, Anna szinte valamennyi ruhája angol használtruci, de a cipő más. Egy használt cipő már felvette egy gyerek lábformáját, így deformálódhat a láb szerintem..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Azt írja, hogy max. 250 kb lehet a kép, de nekem mind 800-900 kb-os képeim vannak, és fogalmam sincs, hogy lehet ezen változtatni. Majd próbálkozom valamivel...

alexxa: azért fiurcsa nekem ez az ekcéma, mert 11 hónapig soha semmi baj nem volt a bőrével, fogalmam sincs, mi váltotta most ki nála. Semmi új dolog nem volt akkoriban. Most kíváncsi leszek, kiújul-e...

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


nekem az összes képem 1 mb fölött van de ha lekicsinyitem 600x600 alá akkor a mérete is csökken próbáld ki ne nézd a kb-t csak kicsinyitsd le nekem nem volt eddig vele gondom.

mi hetente mossuk a haját és nem szárítom gyorsan szárad mig öltözik elég meleg van a fürdőben fürdetéskor meg elég rövid a haja mióta levágtuk gyorsan szárad :):):)
A gyógyitári testápolót fel kell íratni vagyis érdemes? olcsóbb úgy?

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Nem tudom, hogy kell kicsinyíteni! Béna vagyok! :(
Most megyek, elmegyünk anyuékhoz. Este miután Szonja eleludt, jövök!
Szép délutánt mindenkinek!

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Sziasztok!

Hu most aztan jo sokat irtatk :D :D

Rena
Kell tabla majd mindjart atkuldom az adatokat, az enyem meg biztos nincs meg.

Csilla
Udv koztunk, konnyu szulesed volt, Lilymnek is beragadt a valla igy nekem 3 oraig tartott a kinyomas :shock:

Ante
Nalunk ua a helyzet mint nalatok, eddig 8.3O-kor kelt reggel aztan 8.OO majd 7.30. Tegnap meg reggel 6.00-kor majd kukorekolt. Hiaba teszem le este kesobb aludni, akkor is fent van 7 korul szinte mindig mostanaban. De igy legalabb alszik meg 2x napkozben. 8)

Hajmosas: en 2-3 napont mosom Lily hajat, de mindennap bevizezem, ugyanis neki nagyon jo szokasa mindent a hajaba kenni. krem, joghurt stb.... Szoval en mosom surun megse no a haja :shock:

Jaaaj tegnap kimentunk a kertbe, naon tetszett a lanykamnak futkalozott ossze-vissza. Most ugy latszik belejon a kinti setalasba is, mert a kerti futkalozas utan siman atsetaltunk a szomszedhoz. Kb. 7-8 haz tolunk :D

Adamnak nagyon sok boldog szulinapot!!!!

Folkalexa
Jok a kepek :wink:

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!

Úristen, nem is tudom már mikor jártam erre. :roll: :oops:
Egy kicsit el vagyok havazva, csak úgy repkednek a napjaim. Amúgy Veronika péntek óta meg van fázva, ill. csak az orra folyik, remélem nem is lesz rosszabbul. Ez az orrszívás 3 hónappal idősebben is elég gázos. Bár most már néha csak hüppög, de még mindig utálom én is csinálni. :?

Meg probálok utánatok olvasni, de nem tudom, hogy mikor jutok még a gép elé. Addig is:

[color=brown]Bazsinak nagyon boldog névnapot és születésnapot kívánunk!

Ádámkának is nagyon sok boldogságot kívánunk első szülinapja alkalmából!
[/color]

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Csak gyorsan: tábli félig kész, kérek adatokat még:
Sziszka, Sziszi, Nana, Ettike-től. Azt hiszem még ők nincsenek rajta, aki még nincs a benne szerinte,akkor szóljon!! Rakjak még bele valamit? Gyerek névnapot esetleg? Vagy hogy heti hányszor mos hajat a gyerek? :lol:
Ja, meg kérdezni akartam, hogy szerintetek kihagyhatom az új táblából őket: Bunny,Kata,Cicmerák,Szana,Szdorka? Sajna ők ezer éve nem voltak, de pl Csnikit,Snoopyt,Ilgyát,Besztit,Zsut továbbra is benne hagynám,azért ők néha feltűnnek!!!

omr
 
 


Én már köszöntöttem Ádámot a másik topikban. :wink:

Rena: 2-3 naponta "mosok" hajat TÜncinek. Azért idézőjel, mert csak a gyógyszertári fürdetős vizzel vizezem be, nem használok sampont. Meg persze akkor is megmosom, ha belekeni a kefírt vagy egyéb nyalánkságokat. :wink: Utána pedig hajszárítás van. Mondjuk szerintem nem fázna meg itthon a feje, de most már olyan nagy a haja, hogy jobb a békesség.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sztem akik nem járnak ide,azokat ne is írd be.Talán csak azok szerepeljenek a táblicskuban,akik megírják Neked az adataikat.Csniki,Snoopy,Ilgya,Beszti,Zsu is ezer éve volt....Szerintem.
Vendég
 


Rena

En du-an atkuldtem az adatokat. Megkaptad?

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Bocsika most nezem ,hogy kuldtel privit :oops: :oops:

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!

Tényleg ezer éve nem voltam :? ,de valamikor ősz tájékán annyira elvesztettem a fonalat,hogy utána már nem volt pofám írni :oops: :oops: :oops: de azért szoktam ám titokban olvasgatni,hogy tudjam,hogy hol is tartunk a fejlődésben :lol: mégiscsak ti vagytok korban hozzánk legközelebb :lol: mármint a Rékához.


A titkosban is jól lemaradtam ám
, ha visszafogadtok,akkor ígérem ezentul nemcsak olvasni fogok,hanem néhanapján irogatni is. :lol: :lol:

Réka
Kép

ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!
Megnéztem a barátok közt-öt. Ti szoktátok nézni?

Hány foga van a gyerkőceiteknek? Szonjának 9, vagyis az utolsó kettő még nincs teljesen "kész", de már áttört.

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Sziasztok!

Falxa, nekünk is volt ilyen HB feliratunk, ill még mindig fent van, nem szedtük le :) jók a képek!

Rena, mi az PB? :oops:

Hajmosás, mi egyszer egy hétne, eddig a gyogyitáros fürdetős vízzel, most 2 hetet mossuk samponnal...

CSilla, nálunk volt ekcéma 3-4 hósan, akkor szterodis krémmel elmúlt, azóta nem jött vissza, de én reggel este kenem a testét testápolóval, plusz gyogyis feürcsikrém.
Az arca pötyis néha, azt többször kellett szteroidossal, most karácson óta elég jó.

Fogak, nekünk 2 majdnem teljes, plusz két áttört.

Ilgya, nagyon jók ezek a képek, honnan vannak, szuper!!!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Csilla!Én most a Lostot várom nagyon!Azt szoktam nézni,meg A szökést.Azt hiszem annak viszont vége egy időre.
Martinkának most jön a 9.foga.Szegénykém nagyon megszenved vele,nehezen tör át.Ez a 2. rágófoga.Te használsz valami csodaszert rá?Pl.:Dentinox gélt,vagy homeos cuccot?

Persze Ilgya gyere nyugodtan,örülünk Neked! :wink: Mesélj egy kicsit,mi újság Veletek?
Vendég
 


Csilla:
Nekünk nyolc és fél fogunk van, most állítólag a rágófog jön. :shock:
Barátok közt :) Nagy fun vagyok !
Ja és még Anna nagyon kicsi volt, addig született feleségek, Lost, Hősök és Szökés. Most ezeket Apa letölti, kiírja, és ha elköltöztünk, megnézem mind! :)

Ilgya:
A maci, amit Réka szorongat :) Annának ugyanilyen van, meg van őrülve érte! Ahogy meglátja, rögtön leteperi, és szabályosan lesmárolja! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csilla
Nekunk 8 fogunk van, de szerintem most megint jon egy, mert megint elkezdett mindent ragni meg kicsit nyalzik is.

Magi
Szuletett felesegek, Hosok en is szeretem oket nagyon 8)

Ilgya
Otthon mennyiert csinalnak ilyen kepeket? Itt egy vagyonba kerul. £200-250 a minimum. Szeretnek en is csinaltatni, ha otthon olcsobb akkor marciusba lehet elmegyunk.

Jo ejszakat mindenkinek

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Szerencsére Szonját nem viseli meg a fogzás, néha vannak nyűgösebb napjai, de nem tudom, amiatt-e. Éjjel néha felsír, de ezt se tudom kötni a fogzáshoz. Úgyhogy nem használunk rá semmit. Mert mire azt gondolnám, hogy a foga zavarja, arra el is múlik a nyűglődés.

Szonjának az egyik metszőfoga nem jött még ki, de két rágó már áttört. Valahogy az a metsző kimaradt, kiváncsi leszek, mikor pótolja...

A Született feleségek nekem is a kedvencem!
A Lost-ot régen mindig megnéztem, de már túlbonyolítják, misztifikálják az egészet, így nem nézem. Már nem is értem, mi történik...

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Magi
Ti honnan toltitek le a filmeket???????????

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


sziszka:
Apa torrentezik meg dc-zik.... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok.

na megvettük a pipőt Patriknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: annyira tetszik.és marha nagy mázlink volt.tegnap ahol néztem ott 10.000 volt.ma bementünk az árkádba mert párom is venni akart cipőt de ő csak a pumát veszi fel.......és mondom neki hogy megnézem itt is a baba cipőket.és mit láttam????azt amit tegnap is néztünk de fele annyiért :lol: :lol: :lol: majdnem minden cipőre volt 50-60% kedvezmény :lol: :lol: :lol: ugyhogy meg is vettük.

barátok közt nálam is nagy kedvenc.na meg a jóban rosszban és a doktor house :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én heti 1 szer mososm Patrik haját és mivel van neki bőven így szárítózom.de nagyon szereti mikor szárítom a haját,végig kacagja :lol: :lol: :lol:
én bevallom őszintén ált 2 naponta fürdetem.legalábbis most télen.majd ha feljön a jó idő akkor naponta lessz fürcsi de most még nem.anyumék is így csinálták és nálunk ez 10 éves korunkig így is maradt.

Kép ő pedig a pipő:):):):)

Kép
Kép
ettike
 
 


csak nálam nem mutatja a képet vagy nálatok sem?????

mindent ugyanúgy csináltam mint szoktam :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
ettike
 
 


Winnie!
Akkor ti sem vagytok fogügyileg elengedve :lol: nekünk is alig van,vagyis csak 4 van kint teljesen,a többi az vagy fél vagy háromnegyed vagy negyed. :lol:

Végül is Csilla kérdésére válaszolva 10 van összesen. :lol:

Sziszka!
Fótók :lol:
Van egy fótós barátnőm :lol: ő csinálta a képeket Rékáról.
Dávidról is vannak műtermi képek,így ragaszkodtam most is. Évente egyszer kell :lol: aztán majd úgyis jönnek az ovis képek :lol: :wink:

Mági!
Réka is nagyon odavolt a maciért :lol:

Alexa!
Én is vártam a Szőkést :lol: Nem is tudtam,hogy ma már nem lesz :x

Lost már nem az igazi :x

Megvagyunk amúgy,amint látjátok Réka még mindig egy kis vasgyúró,9780g és 75cm.
Nagyon anyabarát egy baba :lol: alszik,eszik,elvan....igaz most kicsit küzdünk,mert még kétszer alszik egy nap,de már tegnap úgy éreztem,hogy elég lenne 1x is,mert este a szokásos fél 8 helyett,9 kor még fent volt,pedig nem szokott. :oops:
Bátyuskájával is nagyon jól megvannak,már egész jól elszórakoztatják egymást. :lol: kezdenek összenőni :lol: igaz néha hajmeresztő dolgokat tudnak véghez vinni így együtt,de alakul.
Mivel Dávid délig oviban van,így a kettőnké a délelőtt,elég sok programot csinálok magunknak,kihasználva a Gyed/Gyes időszak adta lehetőségeket. Járunk bébiangolra,Cini Muzsikára,játszóházba és egyéb babás programokra. :lol: röviden ennyi rólunk....


Szép estét!
Ildikó
ilgya1
 
 


Kedves drága Fölk Balázs Ákos!
Egy évvel ezelőtt, a mai napon ilyenkor még a mamikád pocijában alukáltál teljes nyugalomban. Ő bement a kórházba vizsgálatra és ott talán megirigyelvén, hogy Petra barátnődet ma elindítják az Élethez, nyomtál egy kis magzatvizet, melytől aztán már nem volt megállás, a mamikádat felküldték, hogy hozzon téged világra. Én ezt végignéztem és hallgattam, mint kívülálló, közel hozzátok. Az egész nagyon megható volt. Hallottam, amikor közölte a doktorbácsi, hogy még fél óra, aztán mikor felsírtál és köszöntöttek téged: Szia Balázs! Láttalak "elrohanni" az ajtó előtt, lemosdattak és te nem értettél semmit, hogy hol vagy, mit csinálnak veled. De aztán visszaadtak a mamikádnak, te boldog voltál nagyon és a mai napig az is vagy! Nagyon gyorsan eltelt ez az egy év és rengeteg mindent csináltál ez alatt. Nem akarom tovább ragozni a szót, mert tudod még utánad eltelt 17 óra hossza és világrajött Petra baba és ha erre gondolok még inkább meghatódom, úgyhogy most már csak annyit kívánok, hogy ez a boldogság és szeretet, jókedv és vidámság ami körülvesz, kísérjen végig egész életed során! A lányomhoz még 17 évig nem nyúlhatsz :wink: , de azt tudd, hogy nagyon szeretünk ám téged!!!!! :D
[img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202364665.0385.gif[/img]

omr
 
 


Balázsnak és Petrának nagyon boldog első születésnapot kívánok! :D

Kép
Kép
tinu
 
 


TÜncinek 2 darab teljesen kijött foga van és kettő (a felső metszők) félig vannak kint. Ennyi. :)

Ilgya: a barátnőd fotóz másoknak is műteremben? :wink: Már régóta keresek egy műtermi fotóst, aki odaadja a digiképeket CD-n is. Ő hogy van ezzel? Tudna így vállalni minket? Olyan jó lenne!

Kép
Kép
tinu
 
 


Hm, a vonalzónk nem jól jár.. Holnap lesz Petra szülinapja. Ma a Bazsié van csak! Majd még jövök valamikor.

omr
 
 


Rena: jaja, a történetben benne van a 17 órával később, de a vonalzó megtévesztett. :oops: Sebaj, majd holnap is elmondom. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena ez nagyon édes volt:)

Balázskának és holnapra Petrának is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Szia mindenkinek!

Rena: elbőgtem magam a megemlékezéseden! Köszönjük! :D

Szinte hihetetlen, gogy már egy éve, hogy megszületett ez a kis töpörtyű. Olyan édes és ügyes és okos meg hasolók. Sokkal jobb az anyaság mint amt elképzeltem és annyira, de annyira lehet szeretni ezt a kis életet. Remélem még nagyon sokáig ilyen boldogságban telnek a napjaink!

Szülésem: percre pontosan egy évvel ezelőtt dél tájékában elkezdett csordogálni a magzatvíz. Dokim mondta, hogy szülünk én meg, hogy nem mert még nem készültem fel. Felvittek a szülőszobába, de gép nem mutatott fájásokat és ekkor meg nem is éreztem. Renivel viháncotunk a szülőszoba folyosólyán. Azután jött a férjem anyukám unokanővér valamint a Reni férje és én olyan otthonosan éreztem magam. Nem is fogtam fel mi történik! Négy óra körül kezdek a fájások rendszereződni, de én inkább kellemetlennek éreztem mint fájdalmasnak. Sétálgattam, lambadáztam :D , a labdán ücsörögtem. Kilenckörül kezdettek a dolgok felgyorsulni. A gép nem mutatta, hogy én hogy fájok, de én éreztem a szülésnő megvizsgált és már hívta is a dokit.
Ezután a doki azt mondta tizenegy körül lesz meg a baba. Innentől a percek csak úgy vánszorogtak. Fél tizenegykor felfeküdtem a szülő ágyra ekkor már beszélni sem igazán volt erőm. Hihetettlen, hogy két óra intenzív fájdalom, hogy kiveszi az emberből az erőt!
Beállítottak a szülős pozícióba a doki elmondta, hogyan nyomjak és harmadik tolófájásra már meg is érkezett BALÁZS
:D
A pocimra tették egyből és olyande olyan hihetetlen volt az egész.
Elvittek renbbe tenni és addig engem is renbe hoztak, majd vissza hozták és egy jó félórát hármasban voltunk apa anya és a pici fiúk.
Azóta is rengetegszer eszembe jut ez a nap és remélem még lesz hasonló élményben részünk.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


A vidám vajúdásom egy pillanata!


Kép

Az Orosz családdal!

Kép

Az első fotó!

Kép

Anyukámmal a szobánkban 1 naposan!

Kép

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Nagyon meghatódtam, csajok! Nagyon boldog szülinapot a kis ünnepeltnek! Lesz buli is? Milyen ajándékokat kap?

Ma Szonja fél 7-kor kelt (ez nem jellemző rá), így már dél előtt kidőlt. Délután jön az anyósom :? ...... no komment...

Mindenkinek szép napot!

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Most jöttem rá, hogy tegnap az ő szülinapos képeit láttam itt! Bocsi, de még nem mindig tudom beazonosítani, hogy ki kicsoda! :oops:

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


F Alexa: Isten éltesse Bazsit 1. születésnapján!

Kép
sziszi22
 
 


BALÁZSKÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!
Vendég
 


Nagyon köszi a köszöntéseket!

Voltunk védőbe 8800g 72,5 cm. Jövőhéten kapja meg az agyhártya elleni védőoltást. Utána meg a pnumot. Valaki tud nekem árakat mondani? Melyik menni? Köszike

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Műtétet kérdezte vki. talán kernico! Március 11-én megyünk kontrollra és talán akkor majd kiderül, de én azt veszem rajta észre, hogy egyre jobban bírja a terhelést már nem olyan izzadós és fáradékony pedig egy örökmozgó! Jó lenne, ha magától zárodna neki a lyuk a pici szivén!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


El voltam havazva csajok, DVD szerkesztéssel próbálkozok...

Nekünk fogunk 6. Alul 3, felül 3.

Falexa! :lol: Ez a csoportkép... Megmutiztam apának, azt mondta úgy néz ki Béci hirtelen, mint a Lostban Ethan. (tudod, a többiek közül való) Dr. Fölk.. :lol:


Brigó,Szisz és Livi!!!!! Tőletek kérek szépen még adatot!

omr
 
 


Sziasztok!

Bazsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Képzeljétek, apának teljesen beállt a háta, annyira, hogy az átfordulásokhoz is én segítek neki, a wc-re meg kúszás. Nagyon szenved szegény. Ééééés, mivel nem ide van bejelentve, a körzeti nem jött ki délelött. Azóta telefonálok mindenhová, de leráznak, hogy akkor nem az ő felelőségük, meg most nem tudnak kijönni, ... na végre a délutános körzeti mondta, hogy este rendelés után kijön, és különben is, ez az ő dolguk, nem érti miért sz@rakodtak velünk egész nap. :evil: :evil:
Kiara meg tiszta nyügi, egész nap a lábamon lógott, és sírt, közben főzni, apához rohangálni, segíteni, ... :roll: Most a csaj alszik, apának meg mondtam, hogy hagyjon most békén végre 5 percig. :oops:
Nagyon kész vagyok ma! :(

Fogak:
felül 3 + 1rágó, alul semmi! :roll: Viccesek vagyunk, mi?

Na most csak felületesen olvastam, ha lesz időm, még jövök!

Kép
kernico
 
 


Jó a táblicsku nem semmi csak 5 fiú van a topikban :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Zsombival és Csanáddal együtt 7, de aztán jön Dalmi erősíteni a csaj csapatot! :D
Adatokat!!

Niki! UUU, jobbulást apácskának! Az borzasztó lehet.

Noémi! Ti hogy vagytok? Orrfolyás van még?

omr
 
 


Bazsinak nagyon boldog 1. szuletesnapot!!!!!!

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Bazsinak nagyon boldog elso szulinapot kivanunk!!!

Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Hali!
Bazsinak boldog születésnapot kívánunk!!


Rena:
nem akarok kukacoskodni, de nem biztos, hogy szerencsés a mailcímet felrakni a táblába. Ez egy nyílt topic, és szerintem senki sem örülne kéretlen leveleknek..Helyette lehetne esetleg ki hol szült táblát csinálni:)
Egyébknét szuper a tábla ügyes vagy :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Bazsinak sok boldogságot!
Kép


Tinu!
Én csak ajánlani tudom. :wink: megadom a telcsiszámát priviben. :lol: :lol: :lol:

Fog :?
én azt hittem,hogy ilyenkor már sokkal több foguk van, :D akkor nem is vagyunk lemaradva :lol: :lol: :lol:

Rena!
Nagyon klassz a tábla :wink: :lol:
Máginak sztem igaza van :wink:

Ildikó
ilgya1
 
 


size=18]BAZSINAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!![/size] HIPPHIPP HURRÁÁÁ!!


Rena,
akkor az adatok :D Bacilivi, Livia, Dalma, 2007.01.08, 1981.08.24 Bp. XV.ker. Hú hát tényleg lehet az emilcimet nem kéne kirakni,nem csajok?
Bazsi köszöntése tökmeghatóóó volt!!!!!

KErnico,
épp tegnap olvastam egy pasiról akiről rengetegen ódákat zengenek, mert még a gericsérvet is meggyógyitja, úgy, hogy nem kell műtét. Ha érdekel megkeresem a nevét és utánanézhatsz a neten, hátha... Amúgy KITARTÁST!!!!!!!! :?

Fogak,
4 fent,4 lent és épp enmrég jött egy rágó is, naa ezt megszenvedtük...

Hajmosi,
heti 2 szer mosom, de már jó ideje nem használok gyógyszertárit.

Csajok, van valaki aki hangyásodik otthon?? Mi az egész nyarat megúsztuk, de most mindig felbukkannak valahol akármit is csinálok. MIT lehetne használni ellenük???????? Nagyon parázok, hogy nehogy Dalmi valahol összenyalja a hangyaölőt! Ötlet?

Ja, nincs valakinek eladó jóállapotú babamérlege?? :oops:
Vendég
 


Livi: köszi, megnéznéd? Most egy párat én is néztem már Kien prof., meg McKenzi torna, ... de passz, hogy melyik lenne a tuti.
Hangya szintén passz, de volt már szó róla, biztos tudják már a tutit!


És gyorsan még képet is dobok fel: :wink:

Kép

Merülés után kiérkezés:

Kép

Pihizünk egyet:

Kép

Mozizunk :wink: : (kupit ne nézzétek :oops: )

Kép

Kép
kernico
 
 


Ja akartam irni még, hogy voltunk ma torkoskodni apával!!! NAgyon fini volt!! Dalmit is vittük és tökjól viselkedett!! Kapott ő is kajcsit és mindenkit levett a lábáról!! Csinálhatnának gyakrabban hasonló akciót.. 8)

Ja és Kernico, ma csepelen jártam, de csak jöttem mentem, gondoltam rátok, meg elmegettelek is Dalminak, nem csuklottatok?? :D
Vendég
 


Kernico,
egyszerre lógunk a neten :wink: :P
Szoval a gerinces pasi neve, 'Kovács MAgyar András'
Kiarát megzabálom. Te csaj nem is mondtad, hogy ugyanojan csempétek van mint nekünk!!! :lol:
Vendég
 


SZiasztok!

Livi vagy még?
holnap? :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?