Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:54-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, mert csak ezt szeretném megmutatni, most készült:
Kép

Később majd jövök, most főznöm kell.

Még titok, Robin kívül csak Ti tudjátok! Viki, légyszi Tamásnak, Diának ne mondd! Köszi.

Betti
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:55-kor.
20150601134430

Betti!

Gratulálok! :lol:
Ilyet én is akarooook :roll:

Viki!

Kössz alakulunk, vagy csak már kezdek egy kicsit belejönni a helyzet kezelésébe.

Du nagyon le kéne menni a postára de nem tudom elmerek e indulni vele, mert a köhögés sokszor hányást csinál főleg kaja után. A szobába már beraktam egy műanyag tálat ha gond lenne :cry:
Vendég

Betti!
Gratulálok!!!!!
Könnyű napokat kívánok egyelőre :)
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

:)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:19-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:55-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Betti! Csak halkan de éljen-éljen! Gratulálok és könnyű napokat kívánok én is! Úgy látom ha beindulnak a babók havonta születik majd egy-egy :D

Viki! Debrecenbe járok dokihoz nem ide.
Védőnő: no comment. Úúúútálom azt a helyet. semmi értelme nincs :x
Adig örülök amíg nem kell oda járkálnom!
Van titkos kívánság, hogy inkább kisfiút, vagy kislányt szeretnétek?

Kriszti! Bori nagyon jó fej, nagyon jót nevettema WC-s sztorin :lol:

Sensi! Hogy van Anna? Mit mondott tegnap a doki? Épp a párásítást akartam én is javasolni. Én kamilla teát főzök Dorkának és amikor alszik ott van a kiságy mellett, ami épp akkor forrt fel, mintha gőzölnénk. Én eukaliptusz olajat is szoktam bele tenni. Szimpla kamilla"lé" meg állandóan párolog a radiátorról.

Ildi! Hogy vagy?

Megyek lepihenek egy kicsit míg Dorka alszik. Délelőtt játszóházban voltunk, jól lefárasztotta magát, remélem alszik egy nagyot!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

.....
20150601134430

Sziasztok!

Köszönöm, hogy velem örültök! Egyelőre még mi is csak halkan örülünk, mert ezért ez még nagyon az eleje, de remélem, olyan lesz, mint Csengével volt. Akkor teljesen elégedett leszek.
Zsuzsi, szerettük volna, de nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan össze is jön. Nagyon örülünk, októberre várható! És mindenféle naptárak szerint kislány lesz! :D Már ha lehet ezeknek hinni.

Jaj, Kriszti, elképzeltem Borit! Nagyon jót nevettem! Hogy miért szeretik ennyire a wc-t??? Csengét is mindig el kell rángatni onnan. De már rutinosan annyit mond, amikor közelít a wc felé, hogy "megnézi". Tudja, hogy nem szabad belenyúlnia... Persze, ez nem gátolja meg. :lol:
Spar pontért nem vásároltam, de van kb. 30 db. Nem kéri valaki? Én úgysem vásárolom le.

Sensi, Anna jobban van? Kívánok neked is egy ilyen tesztet, ha már ennyire szeretnél. :)

Ildi! Merre vagy?
Jolka? Brigi? Többiek?

Mennem kell, felébredt Csenge.

Betti
Vendég

Betti!
Én kérhetném a pontokat??? :)Még szeretnék beváltani, gyűjtöm nagyüzemben őket :)

Kriszti!
Váltottunk már ki evőeszközt, nekem nagyon bejönnek !!!
Bori nagggyon édes :) mondjuk lehet akkor hirtelen nem volt olyan vicces a dolog, de nagggyon jól szórakoztam innen:)

Jövök még, csak Tomi még egy percet sem aludt ma, most is itt kolbászol körülöttem...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Kriszta![color=red]

Kössz a kimerítő választ aranyos vagy :lol:
Hát ez a Bori....jópofa lehet ahogy áztatja a plüssöket :D :D :D

Anita!

Sok újat nem mondott piros a torka is erre kapta az antibiót. Lázcsillapítás, orrszívás stb.

Betti!

Köszi :oops:

Párásítás, megy nálunk is de én nem igazán érzem, hideg párásítónk van éjjel mindig megy nappal ritkábban akkor inkább az ablak van nyitva ott ahol épp nem vagyunk.
Mi nem fűtünk és így van 26-28 fok, úgyhogy a radiátorra hiába teszek akármit is mert hideg :)

Most megint 38-ra ugrott a láza, bár popsiba mértből 0,5fokot vonni kell igaz??
Most egy kis nurofennel alszik.

Ildikó már lehet babázik....?????

Zsuzsi!

Jobban érzed már magad?? Sikerült kikapcsolnod egy kicsit????

Puszi
Vendég

Sensi!
Köszi kérdésed, még ugyan nem kapcsolódtam ki, de már kicsit jobban vagyok. A tesóm tegnap későn jött haza, így nem tudtunk lógni, talán ma......mondjuk most meg Tomi zizzent, még mindig nem alszik. Most betettem a helyére, de csak sír :oops: nem alszik. Mindjárt megkegyelmezek neki...
Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

Lányok, segítsetek!

Anna láza a nurofentől lement 37,1re most viszont megint 37,8
Mit csináljak???
Várjak lefekvésig és éjszakára adjak neki megint nurofent???
Vendég

Sensi!
Remélem nem nagyon késtem el a tanácsadással...
Szerintem fürdésig bírjátok ki, próbáld a fürdővizet hűteni lassan, folyamatosan. És akkor lefekvés előtt még egy kis szirup.... :cry: nagyon sajnálom Annát :cry:

Jelentem nemrég jöttem haza :D Elsétáltunk a plázába a dm-be a tesómmal, apa tartotta a frontot itthon.Tomi 17 órakor elaludt végre apa mellkasán, így Kristóffal egy dvd-t meg is tudtak nézni, nem is hiányoztam nekik :wink:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Sensi! sajnálom, hogy Anna ilyen beteg! Én 38 °C-ig nem szoktam semmit adni lázra, a dokinénim is így tanácsolta. Szóval sztem ha magától nem megy feljebb akkor 38-38,2ig hagyhatod, éjszakára persze szirupozd be, hagy tudjon pihenni!

Zsuzsi! A barátnőd jelmezkölcsönzője merre is van? Mennyiért lehet ott kicsikre jelmezt kölcsönözni?

A jövőhét pénteken a Körte utcai játszóházban farsang lesz du 4-től. Tök ingyenes, de a gyerkőcöknek jelmez kell. Hacsak addig nem leszünk betegek menni akarunk, apa is tök lelkes :lol:
Jó, hogy ki tudtál kapcsolódni. Egyébként Dorka is kereken egy órát volt hajlandó aludni délután. mire én is lefeküdtem éppen felébredt :?

Ildi biztos babázik, hogy ilyen sokáig nem jelentkezik :D

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Köszi lányok a segítséget:)

Fürcsi után 37,8 volt gondoltam eszünk orrot szívunk aztán jöhet a nurofen.
De Anna másképp gondolta. Egyszerűen nem tudtam beledugni a szirupot :(
Jó gondoltam akkor kúp előtte még rá mértem, de már csak 37,6 volt. úgyhogy nem adtam semmit. Ha éjszaka ébred akkor majd adok neki.
Ami miatt még félek, hogy az éjszakai köhögés nehogy hányást váltson ki :cry:
Velünk van egy szobába minden rezdülésére fent vagyok.

És Apa hozott baby luuf-ot, remélem nekünk is beválik.

És még v.mi Anna este megtette az első 2 lépést önállóan :lol:

Zsuzsi!

Örülök, hogy ki tudtál kicsit mozdulni, ha olyan jó idő volt mint du akkor jót tett a séta.

Anita!

Ez a farsang tök jó ötlet. Biztos jó lesz. Vigyázz magatokra nehogy össze szedjetek v.mit

Jó éjszakát
Vendég

Sensi!
Remélem, hogy jobban lesz Anna, jó éjszakát kívánok!!! (szó szerint) Gratulálok Annának az első lépésekhez ! Nagyon ügyes :D

Anita!
Selyem utcán van. Vannak kicsi jelmezek is. Nézzetek be. Ha ott nincs, vagy drágállod, akkor a Körte utcán is van egy.

Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:56-kor.
20150601134430

Kép Dorkának szeretettel névnapjára!

Kép Csengének utólag szeretettel névnapjára!

Sensi,
hogy telt az éjszaka? tudott a manó aludni?
Vendég

Sziasztok!

Dorka babának sok boldogságot!!!

Kép

Az éjszakánk jó volt csak 1x keltünk.
Ez a baby luuf tényleg nagyon jó egész éjjel nem köhögött:)
Viszont a gyógyszert nem tudom neki beadni :cry:
Az antibót kihányja annyira tiltakozik ellene.
Mit csináljak??? Ne adjam neki?

Bocs lányok hogy mindig benneteket fárasztalak.
Szóljatok rám :oops:
Vendég

Sziasztok!

Betegek vagyunk, a picurkák és én. Ákos nagyon köhög. Manó is, de nem annyira. Manó nagyon lázas, viszont neki mindig nehezn lehetett levini a lázást. Eső nap 39,5-nél lekaptam a lázmérőt a homlokáról. még most is alszik, hajnalban mindig belázasodik. hétfő óta szinte csak mesét néz az ágyikójából, legalább pihen, de így is roszcsont. :) Ákos kedve sem szált el, sőt az étvágya sem. CSak gyógyuljanak meg minél hamarabb.

Enci!
Én most először kihívtam a dokinénit, és jött is, ugyan nem egyből, de rendelés után itt volt. Érdemes a dokinénivel és a védőnőkkel jóbban lenni. :wink:
Én is csak 38 fölött adok lázcsillapítót. Én a helyedben még kúpot adnék, germicid c-ben van egy kis nyugtató is, hátha jobban tudna tőle pihizni. Éjszakaára adsz calciumust? Ettől is nagyon jól tudnak aludni. Ti már biztos kinőtéttek a bébihordot, de én ebbe altatom Ákost most, így ha köhög, jobban kijön a cuccos, nyugodtabb is vagyok.
Manó, ha nagyon lázas, akkor vizespelusba szoktam csomagolni, nekünk ez jött be, kádba ilyenkor nem teszem, mert bőgés lenne, de nagyon. Nyugalom a fő ilyenkor.
Ákosnak is már a nurofen kimérőjével adom a gyogyit, eddig bent maradt.

Kis, és nagy betegeknek jobbulást!

A Dóráknka sok boldog névnapot!
És mindnekinek akik mostanában ünnepleték!

Beti!
Gratulálok nketek!

Anna meg nagyon ügyes az első lépésekhez!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Enci egyáltalán nem vagy fárasztó, érhető.

Dokinak szólj, hogy kijön belőle, hátha adna egy másikat.
Gyerekkoromba én mindig visszaküldtem a cálciumot. Pedig Muti mindennel próbálkozott, teába rakta, kajába, szörbe, de mindig megéreztem, nem bírtam. Lehet nálatok is ez a gond.

De azért bróbáld Te is kajába rakni, egy kis adagba, hogy tuti lemenjen.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
jaaaaaaaaaaaaaaj!!!!még mindig nem babázok, de már nem bírom!
tényleg nem bíííííííírom

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:56-kor.
20150601134430

Ildikó!

Te még ITT????? Mostmár tessék szépen beszélni azzal a legénykével, hogy kívül tágasabb :wink:
Szorítunk!!

Jolka!

Sajnálom, hogy ti is betegek vagytok :cry: Én nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz egy gyerekkel ha beteg.

A calcimust is adom még tegnap bevette, de a mai küzdelem után azt már meg se próbáltam. Mert eddig az Ambroxol is lement. most már az se és a nurofen se.

Majd megpróbálom kaja előtt akkor hátha nincs minek kijönni

Én a sikertelen ügyeleti kísérlet után a házi dokinkat már nem mertem hívni :oops:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:19-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:19-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:20-kor.
Vendég

Kriszta!

Ilyen nincs :lol: én is pont most küldtem pár mailt :lol:

Később jövök :wink:
Vendég

Sziasztok!
Mi is vagyunk :)

Boldog névnapot a Dóráknak!!!

Sensi!
Remélem jobban vagytok már :roll: Tomi is jobban megeszi a Panadol szirupot, mint a Nurofent, Kristófnak viszont a Nurofen kell már... Jolka után én is azt mondom, hogy ezeknek a fecskendőszerű adagolójával próbálkozzatok, Tomi abból jól kiszopogatta az antibiotikumot...

Mi holnap megyünk a 15 hós oltásra, nem tudom, hogy fogja elviselni Tommi :?

Még benézek...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

sziasztok!
még nem voltam nst-n holnap megyek és remélem hogy már egyúttal meg is szülök!
hát beszélhetek a művészúrnak, olyan jól érzi magát odabent, pedig én mondtam neki hogy itt kint még jobban fogja,mert babusgatni,szeretgetni fogom amennyit csak lehet! és hogy mindneki várja hogy előbújjon!!!!!!!
asszem ez a mai nap volt a csúcspont, már ami a fájdalmat illeti!ma még az ágyból is alig tudtam felkellni, de nem a lustaságtól vagy a fájdalomtól , hanem a borzasztó fájdalomtól!!!!szerintem ez a felkészítő, jel a testemtől, hogy szokjam az érzést hogy " fog ez még jobban is fájni"......
ááááá de nem bánom csak már ott lennék akkor már legalább tudom hogy már tényleg nem sok van hátra de így csak be kell érnem azokkal az ismerőseimtől kapott válaszokkal hogy nyugi már csak egy kicsi van hátra, vagy már csak napjaid vannak, vagy az hogy húúú már nem sook van hátra......nah de az lehet akár 1 hét is......

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Nem volt nagy névnapozás, anyáéak már tegnap felköszöntötték, tőlünk ma megkapta a kismotort, meg egy könyvet, amiben 11 másik kis könyvecske van. Persze a motor volt a legnagyobb sláger. Meg is tanulta hajtani kb egy fél óra alatt :-D Ha jó idő lesz akkor felavatjuk a szabadban is ;)

Ildi! Remélhetőleg ezután a nehéz nekindulás után lesz egy gyors, könnyű szülésed! Én egyébként egyáltalán nem bántam, hogy Dorka 6 nappal tovább volt a pocakban, mint a kiírt idő, de én jól éreztem magam. Sokan esküsznek egy jó fűszeres vacsira és egy nagy szex-re :wink: (nekünk nem jött be :lol: ) kitartás, a kislegény megéri!

Zsuzsi! Írj majd Tomi hogy viselte a 15 hós oltást! A jövő héten én is viszem Dorkát, ő még kapja hozá a meningococcus ellenit is :( Csak ez a taknyolás múlna már el!!!

Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Ja, még vmi!
Kriszti! Én Kanadába mennék nyaralni! :lol:
Az angyalkás pps-en jót bőgtem, a másikon pedig nagyon jót nevettem :oops: Minden egyes sora ráillik a kicsi lányomra, de biztos mindenki magára és a gyerekére ismer benne :D
Én is küldtem egy file-t.
Mostmár tényleg léptem!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Végül sikerült Annát be gyógyszereznem :lol: a délelőtti alvásnál félálomba megitta az antibiós teát.
az ebédbe bele kavartam a köhögés csillapítót, meg az uzsiba is :lol:

Zsuzsi!

Anna eddig megitta a Nurofent szerintm most a sok gyógyszer miatt fél tőle:(

Ildikó!

Én is csak azt tudom mondani, hogy kitartás, lehet lesz idő mikor még vissza sírod :roll:
Egyébként ez a medence tágulás tényleg hülye érzés, néha úgy belém hasított azt hittem összeesek+még a keményedések.
Vendég

....
20150601134430

Lányok!

Annyira hálás vagyok nektek amiért mondtátok azt a baby luufot :lol: Anna háromnegyed 5-ig aludt nyikk nélkül,pedig mostanába ez nagyon ritka mert a foga miatt sokat fent szokott lenni.
Köszi, de tényleg :D

Viszont engem is elért a kórság :( Folyik az orrom mint amit kinyitottak.
Du mehetek a gyógyszertárba v.mit venni.
Hétfőre jó lenne valahogy kinézni, mert fogorvoshoz van időpontom, és így elég érdekes lesz :roll:

Viki!

Te hogy érzed magad?? lassan mocorgás lesz odabent :lol:
tényleg te inszem után kaptál v.mi gyogyit??

Zsuzsi!

Mi volt az oltáson??

Anita?

Hol vettétek a kismotort?? Én is v.mi járgány félét szeretnék Annának, baby taxit vagy hasonlót :wink:
Vendég

....
20150601134430

Viki!

Inszem után rögtön adt, vagy csak mikor már terhes voltál??
Vendég

sziasztok!

Sensi! Örülök neki, hogy a körülményekhez képest jó éjszakátok volt!
A kismotort a Guliverben vettük 2700 valamennyiért. Van sokféle, még ennél is van kisebb. Délután dobok majd képet a kismotorosról!
Neked jobbulást! Anna szopizik még? Biztos írtad, de az agyam szita :oops: ha nem akkor nálunk a neocitran szokott bejönni ilyesmire!

Viki! Mostanában kell menned az afp-t levetetni ugye? És tényleg lassan fogod érezni hogy mocorog a pindurmanó :D Én dorkával 17 hetesen érzetem először :wink:

Dorka most aludt el, kíváncsi leszek meddig fog aludni. mostanában nem viszi túlzásba, 1-1,5 óra. Pedig kb 2 héttel ezelőttig 2,5-3 órákat aludt :?

További szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Köszi Anita!

Mi is a Guliverbe néztük, csak mikor voltunk nagyon le volt fogyva.
Anna már nem szopizik:( V.ki kérdezte tegnap is. A drágám arra is lusta volt fejtem neki 9 hónapig :oops:

Én is 17 hetese éreztem először :lol:
Most biztos hamarabb fogod, legalább is azt mondják másodiknál korábban érzi az ember lánya:)

várom a képet :lol:
Vendég

Sziasztok!

Anita, Dorkának boldog névnapot kívánunk mi is! Vigyázzatok a cipő orrára, mert a motor gyilkolja!!! Jó bulizást a farsangon!

Sensi! Gratula Anna első lépéseihez. Olyan drágák ilyenkor, ahogy togyognak. :) Örülök, hogy sikerült a gyógyszert beadni neki, remélem, gyorsan meggyógyul. Neked sok-sok C-vitamin, hársfa tea! Ha időben elcsíped a betegséget, nem dönt le!

Jolka, gyors gyógyulást nektek is! Belegondolni is rossz, hogy két beteg gyerkőc mellett még Te is beteg vagy...

Ildikó! Kitartás!!! Arra gondolj, hogy már nincs annyi hátra, mint amennyin túl vagy! :lol:

Zsuzsi, örülök, hogy sikerült néhány görbe órát csapnod, és a fiúk is jól bírták nélküled! Csinálj ilyet máskor is!
Írok privit a pontok miatt.

Nálunk villanyszerelők dolgoznak, reggel óta itt vannak. Remélem, hamarosan végeznek, mert egy kicsit le akartam feküdni, amíg Csenge alszik, de egyre kevesebb rá az esélyem. Mert ugye még ki is kell utánuk takarítani... :(

Anyukámék tegnap hazamentek, mondjuk nem volt egyszerű a sztrájk miatt. Félútig elvitte őket Robi, tesóm addig eljött értük, és ott átszálltak.
Azért is nem jöttem tegnap du, mert anyósomék is itt voltak, és hát folyt a beszélgetés. Ritkán találkoznak, és ilyenkor lelőni sem lehet őket...

Friss kismamik, illetve akik még emlékeznek. Mikor kell elmenni az első vizsgálatra a nőgyógyászhoz? Én már nem emlékszem. :oops:

Betti
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:20-kor.
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:57-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Viki!
Addig jutottam a kényeztetéssel, hogy bejelentkeztem jövő csüt-re fodrászhoz is. A csaj sejtelmesen mosolygott, h Valentin nap, pedig véletlenül sikerült akkorra :lol: Mondom hátha sikerül szépítenie rajtam egy kicsit :D

Kérdés: ti szoktatok Valentinozni? Igazából mi nem nagyon, egy szál virág, csoki "csak". De hogy tudok annak is örülni :wink:

Oltás: Várnunk kellett kb 15 percet, de Tomi olyan békésen viselte az ülemben a várakozást, minha amúgy nem egy kisördög lenne :lol: A vizsgálatot csak mocorogva tűrte, kértem, hogy hadd fogjam a kezemben míg megkapja az oltást, végignézte!!! és egy nyikkja nem volt!!! csak a papírvatta keltette fel érdeklődését, amit utána rányomott a doki a szúrás helyére :)

Később benézek,
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:57-kor.
20150601134430

Mi sem Valentinozunk, okot ld. Vikinél. A pénz lehúzására megy az egész szerintünk is.

Tomi kis ügyes volt! :)

Kriszti, nálad mit jelent a korai vizsgálat? Akár jövő hét is lehet? Vagy azért várjak még?
Vendég

Ja, és az ugye normális, ha egy kicsit néha fáj a hasam???
:oops: :oops:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:58-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:58-kor.
20150601134430

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?