Lorca!
Én minden egyes félévért fizettem az egyetemen, ezért úgy gondolom, hogy nem másnak kell felvilágosítást adnia, hogy mit adtam már ennek az államnak vagy mit nem. Az meg, hogy ennek a nagyon sok adófizető állampolgárnak a pénzébe kerül egyeseket kioktatni az egyetemen, hát sajnálom: én is fizetnék adót, ha adnának munkát, illetőleg arra lehetőséget. Egyetemi diplomával az ember másfajta szempontokat tart szem előtt, mint anélkül, ezért gondolom, nem mondok újat, ha olykor aggaszt a helyzet, illetve egyes kilátások. Ezért kérlek, legközelebb tartózkodj attól, hogy számon kérj: mit adtam már ennek az államnak (mert annyit adtam, amennyire lehetőséget tőle kaptam az adásra), még ha mosolyjelet is teszel mondandód után, mert ez semmivel nem teszi viccesebbé vagy kedvesebbé a megjegyzést. Ezzel a témát a magam részéről lezártnak tartom itt a fórumon.
Nócika!
Tyű, akkor ti is elég régóta ismeritek egymást. Hiába, na, a férfiak teljesen mások!
Folyton azzal jönnek, hogy a papír nélkül is ugyanúgy szeretik a nőket.
Képzeld, mi ma rokonoknál voltunk, ahol volt egy egy hónapos kislány is. Hát az annyira kis édes volt! És milyen iszonyú picike, pedig már hízott is.
A nagyobbacska, aki másfél éves, szinte végig az ölemben ült. Olyan jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk, hogy miket tudnak más. Egy másik helyen meg két és féléves a kisfiú, ő azért már más volt, jókat lehetett játszani vele. Már alig várom a sajátunkat!
Tabati!
Nem párom miatt vagyunk itt Siófokon. Néhány évvel ezelőtt, mikor diplomát szereztünk, más körülmények miatt költöztünk haza, de akkor még a későbbi visszaköltözés szándékával. Aztána, ahogy eltelt egy-két év, már másként gondoltuk. Mert Pest nagyon jó, mondjuk tanulni, de családalapítást ott kezdeni, az más tészt. A hideg kiráz, hogy akár bérlakásban, akár panelban gyereket szüljek. Persze, rengetegen teszik ezt, nyilván, ki lehet bírni, de azért ha van lehetőség friss, egészséges vidéki életre is, inkább azt választanánk. Persze, ez másról való lemondással jár, de hát valamit valamiért.
A minap elgondolkodtunk a visszamenetelen, de hát tudom, hogy úgyis maradunk.
Nagyon vicceset olvastam a minap a neten: Újpesten ne vegyünk levegőt, mert olyan nagy a szmog. Hát, ez elgondolkodtatott...
Mit szóltok ehhez a viszonylag kellemes langyos időhöz? Olyan jóóóóóóóóó!