Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép LAPTETŐ

Kép Látszik, hogy ma is hülye vagyok..
De remélem nem haragszatok meg érte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Őőőőőőőőőőőőrült laptetőseink!!!!!!!

Csibe - nálatok a kérelem beadása után mikor kezdik a környezettanulmányt? Nálunk itt - Szombathelyen - azt mondták, hogy az első kérelem után akár 3 hónap is eltelhet, mire elkezdődik. Csakhogy mi akkor szülünk........... :lol: Szóval nálatok ez milyen gyorsan ment eddig? Nyílt vagy titkos vagy mindkettő formára nyitottak vagytok? Na ez lett ám magyartalan mondat a javából! Mi mindkettőt megjelöltük, s mi az elveszített ikreink után leginkább ikreket szeretnénk.........elég nagy vágyak igaz? :shock:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok,
Szóval Apacsnét bevittem a kórházba. Minden rendben van. Tegnap este későn értem haza és sokat pakoltunk, meg idegesek is voltunk. Mától szigorúbb felügyelet alá került..:)
Az UH és a CTG is okés, de a doki szerette volna bent látni. Egyébként mi is ezen a véleményen voltunk. Kb. 2500g os picurkák lapulnak a pocakban..:)… persze hiszem ha látom…:) de ezek mindenképpen jó hírek..szerintem..:)
Brummm, még mindig bosszant, hogy nem előbb szóltál\szóltam. De sok sikert!
Kis* nagyon jók ezek az animációk! Szerintem mindenkit feldob egy kicsit…ja és jó főzőcskézést!!! Én is szeretem a finom házi kosztot…:) …azért ezek a képbevágások nem semmik!!! Gratula!
Kata, gratula!!!
Vizkrisz, Ne add fel!!! Kitartást kívánunk! Endoval is lehet teherbe esni, tudom, hogy nehéz, de próbáld meg!
Julika vedd elő a centit…:):) az soha sem hazudik…:):)
Bocsi most hírtelen ennyi, mert dolgoznom is kéne..:(

Üdv.
Apacs
Ja és most már velem kell beérnetek..:)

Kép
apacs

Julika Tegyeszes jelentkezésetek után max. 60 nappal túl kell esnetek az összes szükséges procedurán. 2-3x pszich. vizsgálat, környezet tanulmány illetve az orvosi igazolást be kell szerezni. A 21 órás tanfolyam csak ez után kezdhető. Egyszóval az a lényeg, hogy az elöbb felsorolt dolgokba Nekik lépniük kell 60 napon belül, viszont Ti mondhatjátok, hogy köszi nekünk nem jó ez az időpont, akkor az már nem az ő hibájuk miatt csuszik az egész eljárás, mossák kezüket. Ti hol tartotok öf.ügyben?

Kép

csibe
csibe32

Katavirág - köszönöm a bíztatásodat, igazán jólesett. Holnap megyünk vizsgálatra, dr. bácsim biztosan megnyugtat afelől, hogy ez így ebben a formában butaság. Nem semmi ez a 30 hét. Én most érzem azt, hogy vánszorognak a napok egymás után. Meg lassan én is vánszorgok. Tudok úgy szuszogni egy-egy nagyobb séta után, mint egy gőzmozdony. S gondolom ez egyre meredekebb lesz.

Dezsina - köszönöm a kedves szavakat. Ha tudunk segíteni bármiben rikkants!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hétvégén retro-buliban voltunk. Itt Kőszegen a fúvósok minden évben retro-bulit tartanak. Külön pocakosképem nincs, de teszek fel egyet a hétvégi szerelésünkről, abban látszik a pocakom is.

Kép

Kép

Kép
julika79

Csibe - mi most adtuk be az első kérelmet. nekünk itt azt mondták, hogy addig semmit sem tudunk elkezdeni, míg ők nem jelentkeznek. Merthogy a kérelemre válaszolva fognak majd egy határozatot hozni, hogy megvizsgáljanak minket öf szempontjából. A pszichológiai vizsgálat itt két alkalom, a tanfolyamot pedig azt mondták Budapesten tudjuk elvégezni (2 hétvége) vagy Veszprémben (egyszer 4 nap). A hölgy azt is mondta, hogy a háziorvoshoz a mi meghatalmazásunk alapján ő fog kérvényt intézni, hogy nyilatkozzon arról, nem szenvedünk-e krónikus betegségben. Tehát úgy értelmeztük, ez nem a mi feladatunk lesz. Már most nagyon izgatottak vagyunk ha erről beszélünk!!!!!!! :lol: Ti is így vagytok vele?

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!
Hú,kicsit lemaradtam.Tegnap és ma is a Bajcsy kh-ban voltam,vérvétel,ekg,mellkasröntgen,meg 4 órás várakozás az anesztesre,hogy megvizsgáljon.
...az viszont elég sz@r volt,hogy az altatós ma elmondta,hogy hogyan zajlik...tudjátok ez a tubusos altatás,és azt ébredés után húzzák ki a torkomból...jobb lett volna nem tudni...

Valaki nem tudja,hogy ezután felvesz-e a házidoki vagy a nőgyogyi táppénzre valameddig?

Dezsi!
Jó,hogy talpraálltál!Csak előre...
Csibe,All!
Babaragacsok!!!!!
Krisz!
Sajnálom az endót,remélem hamar eltüntetik,és akkor babásodhatsz is.
Julika!
Csinik vagytok :D :D :D
Apacs!
Drukk!Ti vagytok a következőőőőőőőőőőőőőők!!!
Kis-csillag!
Tettszenek a képek :lol: :lol: :lol:
Katavirág,G79,Lanyané,Heni!
Pocaksimi :wink:
Gizmixxx!
Sok a meló?Lassan konzi.Nem?
Brum!!
Mikor lesz UHU?Tüszőnővesztőket küldöm!
Zsani!
Na mizu?Nem teszteltél újra?
Pandus!
Várjuk a képeket :wink:
Bella!
Mi volt ma a konzin?Sikerült előrébb hozni az időpontot?
Katica!
Meggyógyultál?Szerintem vitamin jó megelőzésre is,fura,hogy a doki leállított róla.
Viki!
Látom Mirababa egyre többet ide enged a gép elé :D Örülök,hogy újra írsz :wink:

És akkor most szóljon aki kimaradt
Vendég

Nyuszi!

Arra nem fogsz emlékezni, amikor kihúzzák a tubust - annyira jó cuccot használnak - én semmire nem emlékszek azóta sem .. csak arra, hogy kértem a 4sajtos pizzámat, de közölték, hogy majd csak vacsira :lol: :lol: :lol: :lol:
Kis báránykák ugrabugrálására..
Kép
Háziorvos biztosan táppénzre tud venni, de a nőgyógyi is!
Engem nőgyógyi vett első körben, utána a házidoki.. :D

Julika: Micsoda pocak!! :wink: irigy-irigy! :wink:

Apacsék!
Ti vagytok bizony a következőek! Kérlek, üzenem Apacsnénak, hogy ne féljen semmitől! :wink: 2500?? Az csodaklassz! És majd idekint kiderül mekkorák is :wink: Már tuti jó nagyok! :wink:

Van még kép a tarsolyomban - amúgy megmondom miért vagyok ilyen hüle - mert jön a tavasz :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz: én új vagyok itt, de rendszeresen olvaslak benneteket! Nekem szeptember végén volt lapar és minde egyben. Csütörtök este mentem be, pénteken reggel velem kezdtek, szombaton már mehettem is haza, egy hétig táppénz, majd varratszedés. utána pedig egyeztetés kérdése a háziorvossal, ha fáj a seb, simán kiír még szerintem!!!

Ui.: nekünk ez után sikerült a pocaklakó! :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Kis-csillag!
Én is ebben bízom,hogy nem emlékszem majd semmire :lol:
Gyablonka!
Köszönöm,nekem is így lesz,vasárnap bemegyek,hétfőn megszerelnek és kedden haza.Az jó,akkor eljövö táppénzre.
És gratulálok a pocaklakóhoz!!! :D
Spontán sikerült?Volt valami probléma nálad?És a párodnál?
Vendég

Nyulasz:Senkinél semmi probléma, csak a babó nem jött 1,5 évig. Tudom, hogy ez nagyon kevés időnek számít, de már nagyon kétségbe voltam esve! Ekkor mondta a doki, hogy ezt elvileg később szokták javasolni, de ha szeretném, akkor megcsinálja, és így kizárhatjuk a szervi bajokat. Annyit állapított meg , hogy valamennyivel kisebb a méhem, de ennyi, nem volt elzáródva sem, úgymond"lepókhálózott"!
És hát hatásos volt....

Kép
Kép
gyablonka

Hú,azért a 1.5 év nem kevés.Akkor ezzel a vizsgálattal jól betallt a doki,szerencséd van vele,hogy ilyen figyelmes,és elküldött erre a vizsgálatra.Gondtalan pocakosodást! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Először is nagyon sok Boldogságot kívánok én is az egész Panda családnak! Nagy, nagy Gratula!

Dezsi
Nagyon sajnálom, hogy neked se sikerült, de fel a fejjel és igazad van nem kell szomorkodni.
Csibe
Drukkolok én is, hogy sikerüljön.
Nyulasz
Mindjárt itt a nagy nap tikk-takk, tikk-takk. Ez a tubusos dolog tényleg nem hangzik valami jól, de ha azt mondják a többiek, hogy nem fogsz érzeni semmit akkor biztos úgy lesz.
Azon gondolkodtam, hogy lehet nekem is megkellett volna várni dokibát és akkor már én is készülhetnék valamire. Mindegy ezt már elszurtam :(
Egér
Üdv. körünkbe :D

Február 21. megbeszélés
guppy21

Sziasztok,

Megvolt a környezettanulmány, nem volt nagy durranás, közölte a nő, hogy nálunk több gyereknek is bőven van hely :wink:

Julika szépek vagytok együtt. Mekkora pocid van :wink: Nem értem mi volt a védönöd baja? Küldtem pü.

Apacsék mit mondtak, mikorra várható a szülés/császár?

Pandáék lassan otthon lesznek, kiváncsi vagyok nagyon Dorka babára.

Nyulasz nem tudom, hogy milyen emlékeid vannak a leszívásnál történő altatásról. Ezt az altatást sem fogod másképp megélni, max. egy kicsit tovább tart majd az altatás.++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Julika,
nagyon szuper a kép, tök aranyosak vagytok rajta és mekkora pocid van már.

Csibe,
örülök, hogy jól sikerült a k. tanulmány, akkor jöhet a focicsapat.

Mi azon viccelődtünk beültetés után az örzőben a nővérkével, hogy egy egész könyvet adhatnának ki, hogy ki milyen hülyeségeket hord össze leszívás után, mikor felébresztik. Azt mondta, hogy hát vannak érdekes dolgok!:)

Apacs,
jól vagytok, mi újság veletek?

Dezsikém
Hogy vagy? Apukád?

Nyulasz,
nekem is említette tegnap a doki, de megállapodtunk, hogy a 2. után ha nem sikerül akkor jöhet a lapar+hisztero.
Vendég

én is nagyon kivi vagyok dorkáékra :D
mindig azt bambulom van -e már kispöttöm fénykép
Vendég

Sziasztok!

Pandus!

Gratula a kislányhoz remélem minden simán ment.

Dezsi!

Sajnálom, hogy nem sikerült kitartást kívánok neked.

Csibe!

Mennek a drukkok!

Kis!

Hogy vagy???

Velem: tegnap voltam a dokinál felírt egy gyógyszert ami kb 3 hónap múlva fejti ki a hatását (Adimet). Javasolt egy nőgyogyászt, hogy nála nézessem meg a myomámat állítólag nagyon pforfi. Most a dokim nem tudott megnézni UH-val mert hétfőn megjött és azt mondta nem akarja, hogy valami fertőzést kapjak. Február 19.-én megyek újra vissza hozzá és akkor ő is megvizsgál. Valószínü, hogy a myomát egyenlőre nem bántjuk ha a másik orvos is így gondolja. Rákérdeztem a kockázatokra és azt mondta, hogy az is előfordulhat, hogy műtét után úgy kelek fel, hogy már nincs méhem. Persze ez a legrosszabb verzió de jó ha az ember ezzel is tisztában van.
Remélem érthető voltam.
gizmixxx

Azt még elfelejtettem, hogy egy lapar vizsgálatot is javasol.
Szóval még elég messzinek tűnik a 3. lombik kezdete. :?
És képzeljétek ettől a gyógyszertől fogyni fogok ennek örülök mert a lombikok óta rám jött több, mint 10 kg. :D :D
gizmixxx

Jóreggelt kívánok!

Bella!
köszönöm kérdésed, de most éppen nem vagyok jól... Lelkileg. Most jött ki rajtam az elkeseredettség.
Apukám jól van, köszönöm, majd a hó végén megyünk vérvizsgálatra, hátha megusszuk a kemot :cry: Emiatt majd csak a hónap végén fogok izgulni. Uram is jobban van már, már dolgozik is :)
Hova lett a vonalzód???? :roll: :?:

Csibe!
a környezettanulmánynál körbejárják a lakásotokat :shock: :?: És mindent megnéznek :?: Lehet paranojás vagyok, de annyira taszítónak tartom ezt. :?
Nagyon örülök, hogy jó eredményekkel ment el a hölgy tőletek! A mai drukkok mennek a pozitiv teszethez.

Guppy!
köszi a dicséretet a fel a fejért, de sajnos tegnap lekókadt :( Szégyenlem is magam, hogy ilyen hullámzó vagyok...
Nem emlékszem, hogy Te mikor indulsz a következőnek neki? :oops: :?:

Nyulasz!
De jóóóó Neked, hogy mehetsz a vizsgálatokra! És ugye azt tudod, hogy mindent részletesen le kell írnod! :) Nagyon drukkolok, hogy ne érezd a csövet!

Gyablonka!
Gratulálok a terhességhez és a hatalmas szerencséhez! Problémamentes babavárást kívánok!!! :!:

Julika!
Olyan helyesek és szépek vagytok! Nagyon-nagyon irigykedem :oops:
dezsina

Gizmix!
ez igazán jó hír! :) Inkább vizsgáltasd ki magad, mielőtt nekiindulsz! Látod, muszáj :evil:
dezsina

Dezsi!

Igen múszáj, csak olyan nehezen megy az idő. Tavaly májusban volt az utolsó lombikom és azóta semmi. Lehet, hogy idén már nem is lesz lombik csak jövőre és még csak február van. Már nayon türelmetlen vagyok pedig még hosszú az út........

Te pedig ne szomorkodj talpra kell állni és csinálni kell nem szabad feladni. Teljesen normális, hogy ingadozó a hangulatod az idő majd segít rajta.
gizmixxx

Dezsikém!
Nem kell mindig erősnek lenni.Én is szoktam hullámozni,és szerintem mindenki.Néha egy kis (nagy) sírás jót tesz.Egy nagy ölelést küldök Neked!Hidd el,lesz még nagy gyerekzsivaj a házatokban.Látod Apacséknak és Vikinek is 4-5-re sikerült.
Remélem apukádnak jók lesznek az eredményei.
Gizmix!
Fene ebbe a myomába.Remélem jól alakulnak a dolgaid,nagyon drukkolok.Neked hogy derült ez ki?Látni uhun?Vagy lehet nekem is,csak nem nézték még?
Vendég

Bella!
Reméljük nem lesz rá szükséged!
Akkor mikor lombikoztok?
Guppy!
Nemsoká mehetsz a dokinkhoz,és akkor meg tudod kérdezni.Neked ez hányadik volt?Bocs,de nem emlékszem :oops:
Vendég

Nyulasz!

Már más fél éve tudok a myomáról! Csak eddig úgy volt nem kell bántani.
gizmixxx

Gizmi!
Azért szerencsére jó híreket is hoztál! :wink:
Én kívánom, hogy minél előbb kezdhessetek! :D
Ki tudja, lehet nyáron egyszerre indulunk :?: :?: :wink:

Dezsi: teljesen természetesek az ilyesfajta hangulati változások..
Nálam is vannak ilyenek, bár én most a "hülye" korszakomat élem, mint tapasztalhatjátok! Örülök, hogy Párod már jól van, azért még csak vigyázz Rá nagyon! :D

Nyulasz már csak 5 nap!! :D :D

Ígértem egy képet még hétfőn.. Ezt küldöm mindenkinek! Főleg azoknak akik dolgoznak! De nekik üzenem azt is, hogy még nincs itt, de holnapután PÉNTEK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz!

És UH-nál látható!

Kis!

Bár csak úgy lenne :cry: :cry:
gizmixxx

Gizmi: 114 nap múlva milyen vizsgálatok lesznek?
Hinni kell a csodákban!! :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
Ez haláli :lol: :lol: :lol: Kujvajó a kép :lol: :lol: :lol:
Gizmix!
Tényleg mi az a 114 nap?
Vendég

Kis, Nyulasz!

A 114 nap-ig tartanak a vizsgálatok és a kezelés. Csak hasraütés szerűen adtam meg ezt a dátumot.
gizmixxx

Kis*
:))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Kép
Vendég

Nyulasz: ez igen - ez haláli :lol: :lol: :lol: :lol:

Gizmi: értem! Nem tudok többet mondani mint fel a fejjel.
Rád is vár egy BabyBogyó :roll:
Kikell kezelni csúnya IR-t, miómát (ha kell) és jöhet :wink:
Muszáj pozitívan gondolkodni..

Kép
kis-csillag
Tököl

jó reggelt!

kis *: tetszenek a képek.

apacs: drukkolok nektek+++++

julika: szép pocak :wink:

nyuszi: mindjárt itt a lapar ideje. ne félj, gyorsan túl leszel rajta. drukk++++

guppy: táblában nem szeretnél szerepelni? hanyadik lombik jön neked?

csibe: örülök, hogy jól ment a k.tanulmány. drukk a teszthez+++++

gizmixx: remélem a gyógyszer gyorsan segít. :wink:

dezsi: ölelést küldök neked ((((((((((dezsi))))))))))

bella: dokinál mi volt?

alle: drukk++++

rólam: ma végre 1.cn. :lol: majd hívom ma a kaálit időpontot kérni vérvételre és uhra. csak ne lenne olyan kevés a hangom :(

katica
katica30

Katica!! Hurrá!! Gyors hangvisszaszerzést!!
Kép

Nektek van MSN?? Én 9-30óta nem tudok belépni :(

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica!
köszönöm az ölelést :)
Végre eljött az első nap!!! Örülök! látom az új vonalzót is.
Nekem is meg akar jönni, de sajnos megint ott tartok, ahol az előbb, barnázok! Már megőrülök, hogy 7-10 napig barnázok és csak utána jön meg! Ez még jobban levesz a hangulatomból.

Csibe!
úgy döntöttem, hogy azért feldobom holnap a páromnak ezt az örökbefogadást is. Még gyűjtöm hozzá az erőmet. Nem tudom holnap még ezt fogom e gondolni, de ma ilyen negativ vagyok... :roll:
dezsina

Nyulasz,
nem tudom, munkahelyen nem msn-ezek, csak este otthon.
Vendég

Dezsi: én meg most pl. megint fájogatok alhasilag..
Ez volt most hétvégén is, akkor azt hittem "megjön" bár furcsa lett volna.. Elvileg pénteken lesz 4. hete.. Így fel vagyok készülve rá :roll: :oops: Amúgy fogalmam sincs, hogy ilyen "helyzetben" mikor kell az elsőnek megjönnie.. :(
Bár nem igazán vágyok rá.. :cry:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!
Szerintem a "dolog" után 1 hónapra, elméletileg meg kéne jönnie. Nem :shock: :?:

Lányok!
A háziorvosnál lehet kérni pajzsmirigyvizsgálatot, IR vizsgálatot? Meg még milyet lehetne? Hogy legalább ezek meglegyenek... Tudtok tanácsot adni?
dezsina

Dezsi,

Házidokidtól kéne, haematológiára is beutalót kérned (Leiden)
Nézd az örökbefogadás egy hosszú folyamat, és elvileg nem kötelez Téged semmire, viszont megnyugtatóan hat az ember lelkének. (mármint a végeredmény) :wink:

Kép

csibe
csibe32

Dezsi!

Nekem az első beültetés után 50 napra jött meg.
Az IR vizsgálatot én úgy tudom, hogy állami szférában nem csinálják meg csak fizetős helyen. Legalábbis nekem nem csinálták meg csak a cukor terhelést az inzulinterhelést hiába mondtam a háziorvosnak nem írta rá a beutalomra. A pajzsmirigyre biztos ad a körzeti beutalót.
gizmixxx

Kis* nekem van msn-em nem volt semmi gondom a belépéssel.

Lányok nagy munkába vagyok. Párom ma 36 éves és ünnepi általa kért menüt készítem, amivel nincs is semmi gond, viszont a torta miatt parázok. Joghurt tortát csináltam neki, keksz alappal, de aggódok a zselatin miatt, valyon estig megköt? Elegendő mennyiségű zselatint tettem bele :oops: ? Ilyenkor mindig haragszom magamra, hogy miért mindig akkor kisérletezek, amikor esemény van :mrgreen: :mrgreen:

Kép

csibe
csibe32

Gizmixx megcsinálják az IR-t tb-re. Nekem is így csinálták meg.1 'x a BMC-ben, egyszer a házidoki általl adott beutalóval. Mostanság csinálnak ebből üzletet, amióta a médiai is felkapta. Vannak olyan magánrendelők, amik ezek kiszürése miatt jöttek létre, és komoly pénzeket szednek be a páciesektől.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Hú annyit írtatok, nem tudom végig visszaolvasni...ne hari :oops:

Nyulasz
Ma csináltam tesztet, de semmi. Persze nem is számítottam másra. Szerintem jól becsapom magam és csak az agyam produkál dolgokat a testemen :twisted: Még hétfőig engedem, de ha akkor is nega, akkor este kezdem a futást, és nem érdekel tovább :roll: :?
Meglátod túlleszel ezeken a fránya vizsgálatokon, ügyi lesze. Aztán jöhet a rég várt babuci a pocakodba :wink:

Egerecske
Mi is Győrbe jártunk és sikerült elsőre a Máté. Azóta volt 3 próbálkozásunk, de sajna nem sikerült. Most feladtuk 2-3 évre a tesóprojectet, marad itthon a spontánozás. De hát ebbe is bele lehet csavarodni. A B. vagy a K. volt a dokid?
Vendég

Csibe!

Hát nekem nem csiálták meg így 14900Ft-ot fizettem érte. Ki akartam kerülni, elmentem a körzetimhez elmodtam neki, hogy milyen vizsgálatra van szükségem és a laborba csak a cukorterhelést csinálták meg felhívtam az orvosom és azt mondta, hogy ezt nem csinálják meg államilag :( :( :( Szerintem ez orvos függő is ez a dolog.
gizmixxx

Gizmixx, ha kapsz beutalót akkor a területileg illetékes központi laborban megcsinálják. Például én zuglóban élek, a vérvétel miatt szakrendelőbe kellett volna mennem, de ezt a vizsgálatot csak az Uzsoki kh-ban csinálják meg, és a szakrendelőben nem, ezért kh-ban vették le.. Mondjuk ezt ki lehet kerülni úgy, hogy kérni kell a diabetológiára beutalól, amit akár a nődokid is megirhat, és ott is kiirják tb alapon ezt a vizsgálatot.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,

Dezsi,
cukorterhelésre adhat a házidoki beutalót, de IR-re csak dietetikus vagy endokrinológus.
Pajzsmirigyre az alaphormont nézetheti a házidoki, de az FT3, FT4, aTPO-t csak endokrinológus. Ahová meg háziorvosi beutaló kell...de vizitdíjtól eltekintve TB-re lehet csináltatni.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Megyek ebédelni, ha lesz időm még jövök :lol: :lol:
gizmixxx

Beteszem ide is, a Kaális topikban Fanni összeírta, milyen ajánlott vizsgálatok vannak, hátha segít valakinek:
Férfi kivizsgálása:
Spermavizsgálat
Vér és vizelet vizsgálat a fertőzések, baktériumok kiszűrésére
Genetikai vizsgálat (1 év után)

Nők kivizsgálása:
Teljes vérkép és vizelet vizsgálat (fertőzések, baktériumok kiszűrésére)
Nőgyógyászati vizsgálat (rákszűrés, fertőzések pl. clamydia)
Ultrahang többször (petefészkek szerkezete, ciszta, myoma, peteérés vizsgálata, ovuláció vizsgálata)
Sárgatest hormon ellenőrzése a ciklus 2. felében
4 alaphormon vizsgálata a ciklus 3. napján (LH, FSH, Prolactin, Estradiol)

+1 év rendszeres próbálkozás után:
Petevezető átjárhatósági vizsgált
Teljes endokrinológiai kivizsgálás (benne pajzsmirigy és inzulin rezisztencia vizsgálat is!)
Immunológiai vizsgálat (sperma ellenes anyagok vizsgálata), poscoitalis teszt is jó!
Hiszteroszkópia illetve laparaszkópia, vagy a kettő egyben
Genetikai vizsgálat (mindkét félnél)
Haematológiai kivizsgálás – hemofília!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csibe!
köszi! most felírtam a listámra a dolgokat... Már csak szabinapot kell kivennem, hogy egyáltalán elmehessek a házidokihoz. Csak munkaidőben rendel :twisted:
ugye csak házasok fogadhatnak örökbe :oops: persze kérdeztem már és úgy is emlékszem, hogy igen. Mindegy hülye kérdés volt :oops: Lehet férjhez megyek :shock: :shock:

Gizmix!
köszi az infót.
dezsina

Alle!
:) köszi! Ez nagyon tuti lista!
Drukkok a pozitiv teszthez!
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?