Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na, hogy vagytok ma reggel??

nócika!!!
Na????? Olyan kíváncsi vagyok!! Nagyon drukkolok! amugy a Gabriell jó!! megbízható... hamisan még sossem csinált nekem csíkot 10 perc elteltével sem!

gabi!
Akkor ujjult erővel adjatok vele mindent!! :) Nagyon drukkolok!! ;)

Móni!
Neked is megy a drukk!!!

Kata!
Persze neked is megy a drukk!! Nem ma tesztelsz?? Vagy rosszul emlékszem?

Betti merre lehet??? Nem tudja valaki a telefonszámát???

Csajok! Betöltöttem a 18. hetet :lol: Csak a felső vonalzóm valamiért csak a nap közepén vált!!

Vera!
Neked is megy a drukk!! ;)

Magika!
Zolika jobban van??

d.dodó

Sziasztok!

Egy csíkos lett a tesztem :!: :cry: :cry: :cry: kissé nagyon szomoru vagyok :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!Van egy halvány zebrás tesztem!!!!!Annyira izgulok pár nap mulva csinálok még rakok fel képet kiváncsi vagyok a véleményetekre!!!!Azért még drukoljatok!!!!!!

Nócika!Sajnálom :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kép

Szerintetek????????HELP!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Nócika!
:(:( DE még lehet pozitív....mensi sehol,ugye???? Nekem bő 1 héttel később lett poz.

Kata!
Egyértelmű.... :D :D :D :D :D :D :D :D
(halkan gratulálok)
Vendég

Kata: Ez szerintem is elég egyértelmű!!!!!!Egyenlőre csak halk gratula....Kis mázlista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tényleg??????Hú csajok én olyan igatot vagyok pár nap múlva csinálok még dokihoz csak 2hét múlva megyek.Addig még drukolljatok,hogy legyen szívhang!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

KAta: Drukk++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kata óriási gratula, de jó de jó, annyira örülök neked. Látod emgérte elmenni a dokihoz, hogy rájöjjetek máskor van a peteérésed. Párodnak elmondtad már? Tiszta lökött vagyok, annyira örülök hogy itt bőgök:) Vigyázz magadra nagyon.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nócika ne keseredj el még simán lehet pozitiv, addig amig nem jön meg addig mindig van remény.

Nekem meg iszonyat fáj a hasam, és elég rendesen megvan.

Kép

gabi1

Jo reggelt lanyok!

Nahat milyen hirekre jovok en ma reggelt.

Kata!
Drukkolok neked, szerintem ez tok egyertelmu!
Apanak mar mondtad?

Nocika!
Hanyadik napon vagy pe utan?

Lego!
Hogy vagytok?

Betti, Edoci!!!!!!!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zoli meg mindig lazas delbe es este, de most ejjel is az volt.
:(
En kicsit jobban vagyok, de faradt es gyenge.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Kata!!
EZ SZUPER!!!!! :lol: :lol: :lol: De jó neked!!Nagyon örülök neki,szerintem is egyértelmű!!!!Meg lesz a szülinapi ajándék apának az tuti!!!

Magika!
Nektek jobbulást!!

Gabi!
Kitartást a hasfájásodhoz,de legalább már megjött!!

Nócika!
Ne keseregj!!Amíg nem jön meg tényleg van remény!!+++++++++

dodó!
már csak 3 nap+++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi már jól vagyunk ma kell a fülészhez vissza menni.Holnap mehetek melózni szerintem.Vikit még a héten nem viszem oviba mamázik 1 kicsit még.

Kata!Még egyszer GRATULA!!Nem térek magamhoz!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Nem birtam ki és elszaladtam a Dm-be Clearlblu tesztért nem reggeli pisiből is egyértelmü Kép
Gabit felhívtam és nem birtam ki persze ő is mondta,hogy majd akkor éljük bele magunkat ha már láttuk a szívét és 12hét elmult.Olyan igazott vagyok :mrgreen: Köszönöm,hogy biztatatok :lol:

Gabi!De aranyos vagy a következö a honap a tiéd,Ibicáé Edocié és Banghamé lesz :wink: :wink: :wink:

Ibica!Írj ám mi volt a dokinál!!!!!Aranyos vagy :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Neked az októberi topik nyitáson kellett volna gondolkodni :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Kata!

NAgyon szep!

Kép

Magi
Vendég

Magi: Te sem panaszkodhatsz :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Magika!Te,hogy fényképezted?nekem annyira remeg a kezem alig birok rendes képet csinálni :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata: Ti mióta próbálkoztok?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa!Ez a 4.hónap az a vicces,hogy Zsófi is a 4.-ben fogant :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata: ez nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Furdokadba tettem es messzirol fotoztam.

Majd nem kicsinyitettem a kepet, hanem kivagtam.

Igy lett ilyen nagy es ilyenkor mar nem latszik a kezremeges.

Na meg ezt a Clear blue-t joval kesobb csinaltam.
Talan egy het utan, hogy az elso teszt + lett.
Ez volt apa szulinapi ajandeka.

Magi
Vendég

Lanyok!

Vikirol tud valaki valamit?

Lehet mar babazik.

Magi
Vendég

kata én is szeretnék már ilyen kétcsíkocskát. De olyat ami velünk is marad. Lemondtam a hétvégi kiruccanást a menszi miatt, áttetem két hét mulva hétvégére, pont akkor leszek középidőben, és mikor hazajövünk rögtön hétfőn megyek uh-ra. Már úgy várom.

Kép

gabi1

Én nem tudok semmit vikiről. De hogy Bettivel is mi lehet, remélem nincs semmi gond náluk.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, nem,még nem babázok!
Csak kicsit sokat rohangálunk, ma is ovit nézni voltunk Petivel, tegnap vendégeink voltak, hétvégén még végiglátogattuk a családot így szülés előtt..... :)
Amúgy már semmi akadálya nem lenne a kisasszonynak! Délután megyek dokihoz, csütörtökön meg NST-re.

Magika!

Nagyon gyönyörű a kislányszoba, tényleg szép színes, nem mondanám én sem ingerszegénynek! :D És akkor végre eldőlt, hogy Katalin lesz
:D

Kata!

Hatalmas gratula Neked! Vigyázz magatokra nagyon! Nekem nem volt ilyen erős az első tesztem sem :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata!!
aztaaaaaaa.... ez gyönyörű egyértelmű... főleg hogy a nem reggeli teszt is ilyen egyértelmű lett!!!! GRATULÁLOK!!!

d.dodó

Csajok...Babókám hajnalban olyan nagy "csetepatét" rendezett odabenn!!! :lol: Olyan jó volt!

ibici!
Igen, már csak 3 nap!!!!! És nagyon várom!!! Az lesz az első hogy ha hazajöttem onnan, hogy lefényképezem az uh képet, és megmutizom nektek!! :)

Kata!
Mikor volt az utolsó mensid első napja??

d.dodó

Köszi lányok még egyszer :lol:
Viki!Nálatok is váro lista van meg csak oda iradhatod ahova tartoztok?Tényleg nem volt ennyire egyértelmü neked?

Dodó!Január 2-án volt :D Olyan jó érzés mikor rugdos :lol: :lol:

Kérdés:Hogy számoljam hanyadik hétbe vagyok mert úgy akkrok dokihoz menni,hogy lássam a szívét.Zsófinál a 36napon lett +teszt és ő 28napos ciklusban jött össze.Most a 35 napon vagyok de az elmult 2hónapban 33napos ciklusom volt.Vagy 4hét 1nap vagy 4hét 6napos vagyok.Szerintetek melyiket számoljam?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
Szerintem 4 hét hat napos!! :) Október 9-re írtalak ki a várandós naptáram alapján!! :lol: Nekem is 2.-án volt utoljára mensim, csak nekem október 2-án... szóval én júli 9-re vagyok kiirva :) !!

d.dodó

Dodo!

Juli 10 a szulinapom! :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Dodó!Köszi!!Én is kiszámoltam és nekem okt 13-at ír de a terheség idejéte 4hét 6napot.Ezt nem nagyon értem :roll: A Rák babák nagyon jók Zsófim az és tök jó baba volt mindig :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Doki úgyis a 4 + 6-ot fogja számolni, de ha biztosra akarsz menni, Te számolj a 4+1-el, és úgy legyen meg a 6+3 legalább,mikor mész, és akkor tuti lesz már szívhang is! :wink:
Igen, nekem nagyon nagyon haloványka volt az első tesztem, de én azt a 12 dpo-n csináltam, tehát még a mensi előtt! :wink:

Ovi: én még egyáltalán nem tudtam beírtani Petit, itt nincs várólista meg semmi, csak a beiratás, ami meg áprilisban lesz valamikor, asszem 3 napon át. Akkor kell vinni a gyerek szül.anyakönyvi kivonatát, lakcímkártyáját, meg a szülők lakcímkártyáját, legalábbis ma ezt mondták az oviban. És elvileg én nem a körzetesbe akarom vinni, és talán menni is fog, mert nem mondták, hogy nem vihetem oda, holott mondtam, hogy hol lakunk. :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kta nagy gratula és oda is irigykedem ezerrel.
Nekem a nagyfiam október 9-én született. :lol: :lol:

Lányok. Megbékéltem magammal ma. Mentem ét reggel a zebrán mikor vásárolni voltam és mint ha ezernyi mázsa kő lehullott volna rólam azon járt az agyam hogy nem izgulok a babóért mert én hiszem hogy minden meg van rendelve az életbe. És lehet hogy a mostani sors nekem újévi babát ad. De nem lesz gond ha nem jön össze pár hóig mert akkor legalábba vágyam összejön hogy májusi legyen. De van egy olyan érzésem hogy téli lesz. :wink: :wink:
És vágyom vissza dolgozni amit eddig nem vágytam rá. Szóval révbe érek.

Nócika ne keseregj lehet hogy pár nap múlva két csíkos lesz.

harivera
Budapest XXI. kerület

Viki!itt kecson állítolag megvan,hogy hova tartozunk :? Abba bizok mire Zsófi akkora lesz addigra a házba lakunk és ott egy óvoda van csak fel veszik már :roll: Én is 4+6ot számolok és majd kiderül.

Anyumnak elmondtam és nagyon örült és mikor mondtam a félelmeimet leszidott,hogy nem lesz semmi baj és megmard lesz szívhang.........stb.Olyan aranyos volt :D Komolyan majd kiúgrom a börömböl :lol: Amúgy sejtettem mert az arcomon semmi ragya a pelenka reklámokon elbögöm néha magam és a reggeli kakszes tejemet amit 2perce nagyon kivántam mikor ettem nem esett jól ja és nagyon hisztis vagyok :oops:

Vera!Te mikor hagytad abba a gyógyót?Szerintem pár honap és zebrás teszted lesz :wink: (kislány)Én komolyan éreztem,hogy őszi babám lesz Zsófinál is megéreztem,hogy nyári lesz :wink: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vera!Tudom de elötte írtad,hogy szedtél gyógyót a baba elött valamikor nem?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ahhoz kepest, h sejtetted tegnap v tegnapelott meg vigasztaltalak :lol: A mondatom elso fele mar beteljesedni latszik, mar csak az elejere kell koncentralni: "nekunk is lesz Zsofink!"
Annyira orulok! :D
Kulonben megnyugodhatsz, az oktoberi babak nagyon jok, legalabbis anyum szerint, en okt 10.-ei vagyok, es ha mar a megerzeseknel tartunk en is ugy gondoltam, h oszi (okt) babam lesz! Valaki ki tudja szamolni, h ha ebben a honapban osszejon meg beferek-e okt-be? (febr 1- Pe)
Es igaza van anyudnak, probald meg visszaidezni a Zsofival valo terhessegedet, az akkori bizalmadat es eltavolitani magadtol minden rossz gondolatot!

Vera!
Ez mar beszed! 8)

Gabi! Edoci! Nocika! Zsuzsa!
Mi jovunk! :wink:

Vicki!
Kellemes varakozast!

Lego!
Tenyleg konnyebb kettovel?

Dodo!Drukkolunk! :wink:

Betti!
Jelezz nekunk, h nyugodjunk meg! :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Bangham!Az az igazság,hogy nem mertem magam belélni :D Jó lenne együtt babátvárni :lol: Mikor volt az utólsó mensid?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
jan 16 :wink:

bangham

Vera!
Es termeszetesen te is! Igy utolag latom, h nem egyertelmu, h teged is belevettelek! :roll: :wink:

bangham

Sziasztok!

Csak beugrottam megnézni hogy mi hír... HÁT!!
Hatalmas Gratula Katának!!! :D :D :D
Nagyon örülök!

Mostmárcsak azt kívánom, hogy a többiek is egymás után csíkozzanak mielőbb! Megy a nagy drukk!
Én már csak azt hiszem, hogy úgyis akkor jön amikor minden szempontból a legjobb..
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól! Mikor bementem, rámnézett, azt mondta, na, ebből lesz valami, szerinte közel már a vége! Megvizsgált, méhszáj totál zárt, viszont a feje be van illeszkedve! :) A vizsgálat után már azt mondta, hogy lehet mégis találkozunk még 19-én. Most úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz! Még egy jó hír, hogy eltörölték nálunk a látogatási tilalmat! :D :D :D Ja, a szívhang hallgatáskor meg akkorát rúgott Eszti, hogy a doki elugrott a hasamtól :lol: :lol: :lol: és azt mondta, hogy mit képzel ez a gyerek! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Vagyok,csak olvasó üzemmódban,3 napja lázasan! :cry:

Kata
Jajj de jó! :lol: Nagyon örülök,gratula! :lol: :lol: :lol:

edoci

Edoci!Gyógyulj meg!!!!!!Köszönöm neked is :D

Viki!Most már igazából már bármikor születik nem lesz gond hiszen 37hetes elmúlt :lol: :lol: Izgulsz már?

Bangham!Oktober 22-én szülnél :wink: :lol: :wink: :lol: Hajrá!!!!

Borsika!Mikor mentek 4D-re?Köszönöm a gratulációt :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vera!
Bocsi! :oops: Felsoroltam, h kik kovetkeznek legkozelebb a csikos teszttel, de te nem kerultel be, mert egy sorral feljebb kulon is szoltam hozzad!
Csak kozben meg egyebet is irtam, ezert tevedtel el :? Bocsi!

Kata!
En hulye! Igazabol azt ellenorzom, h nehogy kifusson a merlegbol, de latom van ra esely! :)

bangham

Sziasztok

Képzeljétek nekem annyira megvan, hogy csak na. Reggel elvittema gyerekeket oviba, suliba, és mire visszaértem addigra már mosnom kellett, mert minden átázott, pedig az alwaysból a supert használom. szerintetek ez nagyon gáz? Hívjam fel a dokimat? Hétfőn jött meg,a kkor még csak kevés volt, és tegnap délután óta van ennyi, ráadásul éjjel fél 3-kor tudtam elaludni, fájt a hasam is, utána összevissza hülyeségeket álmodtam.

Edoci jobbulást neked.

Viki örülök hogy minden rendbenvan, hamarosan te is babázhatsz, de jó neked.

Kép

gabi1

Bangham: Hát nagyon bízom ebbena hónapban én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást, zebrásoknak szívhangot, leendő zebrásoknak türelmet a zebrához :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így betörök. Már egyszer nagyon régen írtam ide, de sajnos úgy jártam, mint gabi1.

Gabi!
Miattad jöttem. Sajna találkoztunk már egy másik topicban. Engem a doki figyelmeztetett, hogy erősebb lehet az első mensi. Nekem is pont most van meg. Én nem vagyok egy nagyon vérzős, de több mint normál esetben. Szerintem ne izgulj. Ja és a hasam is kicsit jobban fájt, mint szokott. Ha nagyon gázosnak tartod, azért jobb ha beszélsz vele. Én is mindig hívtam a dokit, ha valami nyűgöm volt.

Kata! Neked sok boldogságot a terhességhez, vigyázz magatokra.

Amúgy néha olvaslak benneteket. Remélem nem baj. Mindenkinek nagyon szorítok így ismeretlenül is.

Minden jót, sziasztok!
Hena

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
hena

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?