Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Üdv mindenkinek!!!!!!! Vivivel egyetemben köszönjük szépen az üdvözlő szavakat!!!!!!!!!!
Timi!!!!!!!! Azért jót tett a lelkemnek, hogy a Te lánykád gyönyörű és nem kicsi (képen) teljesen normi kiscsaj. Tehát van remény a 2600-asoknak is :P
Tennék képeket csak nem tom hogy kell lekicsinyíteni :oops: valaki aki okosabb? Hát én nem tom mi van manapság, de olyan nyűgös, hisztis napokat élünk, hogy csuda. Kisasszony nem alszik napközben félóránál többet, aztán ébred (mintha kényszeriteném, pedig nem :) és csak ordít és ordít és ordít. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tiszta depis leszek lassan. Ha valaki előre mondja, hogy ez igy lesz....
Aztán rámmosolyog és vége mindennek. Ja Vivi se fordul még hasra. Ha hason van kitámaszt a két kezével, és stabilan tartja a fejét. Ebben a korban ez elég? A csípőprobléma hogy derül ki? Észreveszed? De mit? Bocsi a tudatlanságért de nekem még ilyen nem volt. Na pusz mindenkinek ja és átalóvasat!!!!!!!!!!!

kikuka

Mindenkinek üdv! Mi lehet a levegőben h ennyien csatlakoztak most :shock:

Macsek, azt gondolod, hogy szüléskor eltört a válla, a dokik meg nem szóltak, hanem lapítottak? Vagy nem vették észre? Akárhogy is, kitartás a tornához, ha ennyien bíztatnak akik hasonló cipőben jártak, akkor biztosan minden rendben lesz.

Hajni, jobbulást Nektek! Mit adtál Lillának láz ellen?

Jutta, Te hogy kúrálod a náthát? Jobbulást Neked is!

Jolka és Gabci merre vannak? Jolka írt valamit, hogy anyukájához mennek talán, de még mindig? És Gabci???

Timi, édes nagyon Maja a képen.

Mogyó, Te csúcs vagy :lol:

Andi, szép legyen a konyha, aztán pihenj is néha! Örülök, h két cici Petrának működik, legyen így ma is!

Marek, nem ismerjük egymást, de drukkolok Nektek nagyon!

Nadin- hírek: Elég fura napunk volt, Nadin csak a kocsiban aludt amíg elhúztam a lactináért meg vissza. Azon kívül nyügi volt, nem evett napközben szinte egyáltalán. Most este meg 210-et, aminek a fele lefejt tej volt, mert a tejem az gallyra ment.
Lactina: hááát, asszem én egy kompresszorra számítottam, ami két perc alatt kiszippant belőlem 200 ml-t. Na jó, csak türelmetlen vagyok, meg egész nap nem ettem és nem ittam, és így sikerült 100 ml-t kipréselnie belőlem kora délután az elvileg full cicikből, mert Nadin reggel 5-kor szopizott , aztán slussz. :cry: Most este is megpróbálom még, aztán holnap ha normális napunk lesz, akkor szopik után. Ma több volt így a tápi, mint az at :cry:
Reménykedem, hogy holnap visszazökkenünk a ritmusba, azt hiszem nekem jobban kell a napirend, mint neki :?

KépKép
kertikiri

Kikuka, én Photoshoppal szoktam kicsinyíteni a képeket, de biztos van valami egyszerűbb módszer is.
Te nem Bea vagy, ugye?

KépKép
kertikiri

Kiri: uszi milyen volt?
Remélem jó ez a lactina, mert azért nem két fillér. Remélem jobb lesz, mint az aventem...

Köszi mindenkinek a bíztatásokat! És ja, merítek belőle erőt!

Andi: éljen! Huba így meddig alszik?

Na, én most melegítettem meg 40 ml at-t teljesen feleslegesen :evil:

Gabci, Jolka, Móni!!!!

KépKép
1macsek

Macsek, uszi szupi volt, vízbeugrást gyakoroltak. Nadi még nem érzett rá a lebegésre, vagy gyertyában van a lába, vagy maga alá húzza, csak időnként pancsikol meg lábtempózik, remélem majd belejön.
Korai fejlesztésre hova jártok? És Noldi el tud vinni?
Asszem lefekszem, sz@r nap után szokott a sz@r éjszaka következni.
:arrow:

KépKép
kertikiri

Kiri, mivl már nem szoptatok: C-vitamin, Coldrex és Algopirin koktél lesz... legalább ne fertőzzem a gyereket, az én szervezetem meg bírja az ilyen sokkhatásokat...

Mindenkinek csudaszép átalvós éjszakát és jó Lactinázást! (mostmár mindenki azzal fej? :lol: )

NA megyek kúrálni!

Jutta

KépKép
jutta

én maradok a pesztonkánál, bár nem nagyon kell, gondolhatjátok ;)

Macsek, Huba így is kelt fél 4kor :evil: ma azonban a 180 tápi után még éhesnek tűnt, és be is kapott még 70et. csal lestünk, de uzsonnára nem volt vmi sok tejem. Petra elégedettnek tűnt a 2 cicivel, és elaludtak megint f10re.
nektek is fel szoktak riadni? Petra sikítozott.. lehet, h ez a foga? olyan kis nyálgyárosok manapság, és a kezüket is nagyon eszik... :roll:

korai fejlesztés: ne izgulj, minden okés lesz, azért vannak. anyukám és apósjelölt mindig azt mondják, h nekik sem volt ilyen (mindketten ikrek, koraszülöttek, kis súllyal, csomó problémával, kb rántott levest ettek mert egyikük a háború alatt, másikuk 56ba született bele tesókkal együtt ugye), és senki nem tornáztatta őket, vagy nézte a csípőjüket, és mégis tök strammok. Vilkó hozzájuk képest istenkirály Zeuszság, magához képest pedig teljesen tökéletesen okés. te meg ráérsz, úgyhogy menj vele tornázni, de NE IZGULJ! :wink:

Jutta, jobbulást!

az újaknak üdv... még nemtom, ki kicsoda, egyelőre az Andi-Petra sokk utóhatása alatt állok .. kissé lassulok :lol: na, tényleg el, mert vár a fürdővizem ;)
jóccakát!

Kép
an°°di

ja, csak még egy:
múltkor a doki felírt egy 20 dekás dobozniy tápit.. oké, kipróbáltuk, megeszik (azaz Huba megeszi). kértem még. kérdezi, h mennyit? mondom, h annyit, h csak emiatt ne kelljen jönni (azt mondta, h havonta jó lenne beugrani csak úgy azért.. oké). ad receptet, gyógyszertárban 8ezret kértek :shock: mert, mennyit írt fel? két és fél kilónyit! :lol: szétröhögtük magunkat ezen anyóssal. popsikrémből bezzeg a 10 dekásakat nyomja :evil:
szóval, ha bárki megszorul és hirtelen kell BEBA... ;)
na, télleg el

Kép
an°°di

Sziasztok, de nagy lett a forgalom, tök jó! Mindenkinek üdv, aki most érkezett, sajnos a neveket még meg kell tanulnom.

Mogyo, csak gyorsan akartam mondani, hogy Marci is valószínűleg a száraz levegő miatt szörcsögött kb 2 hónapon keresztül, nagyon gáz volt, mert a takony folyton benne volt a kakiban , bedugult az orra stb., aztán vettünk egy kis hideg párásítót és azóta jó. Én is kihívtam a dokit, aki enyhén éreztette velem, hogy talán kicsit túlaggódom a dolgokat. :)

Bea, köszi, hogy leírtad a történeted, én meg már nehéz napjaimon azzal vígasztaltam magam, hogy a 2. gyereket már profin fogom szoptatni, nem érhet meglepetés, ezek szerint nem árt ha nem bízza el magát az ember. De gratulálok hozzá, hogy ilyen ügyesen megoldottad, biztos jó védőnőd is van. Sajnos ilyen esetben sokszor kötelezően nyomatják a tápszert. A te babád is kis dagi volt, Marci is 53 cm volt 3900 grammhoz.

Macsek, szégyen amit a dokik csináltak, de szerintem még időben vagy, minden ok lesz.

Alkohollal kapcsolatban, nekem a nőgyógyász minden kontrollon a lelkemre kötötte, hogy igyam a vörösbort, gondolom látta, hogy rám fér a lazítás. :wink:

Kat, te XVII ? Mi XVIII. de Rákoshegyen dolgozom, úgyhogy a XVII. a második otthonom. :)

Andi, örülök, aludj jól! :)

Minden beteg babának és anyukának jobbulást kívánunk!
Nekem már a párom is babanet függő, együtt olvassuk a fórumot, sőt felolvas, amíg szoptatok. Tök ari. :D

Jó éjszakát.

ukati74

Marek, így ismeretlenül is, ha olvasod.... Minden jót kívánunk nektek. Én hiszek a pozitív gondolatok erejében.

ukati74

Andi, 2,5 kg táp :lol: , hát éhezni már nem fognak az biztos

Jutta, egyszer csak kinövi Dorka a babakocsit, akkor már nem lesz más választása, bent kell aludni. Kint altatást anno én nagyon megszívtam Benedekkel. Őszi alom lévén (mindkettő az ugyebár), örültem a szép hosszú ősznek és annak, hogy milyen jól alszik a friss levegőn. Csak kint aludt még télen is. Aztán jött a nyár, 40 fok, no meg kényelmetlen lett a babakocsi 10 hósan, de beintett és nem aludt bent. No, akkor jött a kiságyban altatásra szoktatás, 1-3-5 percenkénti bemenetel, megnyugtatás, stb. Kellett pár nap, mire megszokta, de megszokta!
Most már okosabb voltam. Úgy gondoltam, hogy a délelőtti alvást vagy kocsiban, vagy bent, ahogy sikerül, de a délutánit szigorúan bent, mert egy idő után a délelőttit úgyis elhagyja és csak a délutáni marad.
Állítólag aludni tanítani a gyereket csak 6 hós kor után érdemes, addig ő az úr, legalább is pszichológus barátnőm szerint.

Ciripke, írok privit.

Próbálkozom fotókkal. Íme mi:

Ábel - az egyik önálló hasrafordulásának örül
Kép

Á+B = szerelmeim
Kép

Na jó, itt nem aludtam túl sokat, Ábel meg, mint aki kicsit becsípett, de legalább Benedek javít az összhatáson
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Jó reggelt...

KépKép
kertikiri

Kiri: milyen éjszakátok volt? a Lactina nekem sem vált be :evil: verem a fejemet a falba, megint egy csomó pénzt kiadtam, csak az aventtel úgy tűnt, h nem jön le minden.

Andi: Vilkó "istenkirály Zeuszság" :lol: már azért jobb ám a hangulatom. Meg még jöjjön Mogyo egy új képpel. Huba nagy zabás:) majd raksz fel képeket az új lakásról? Milyen színeket festettetek? Az új szomszédok milyenek? Petrát hallották már? Viszed majd Őkópéságát korai fejlesztőbe?

Fejlesztő innen 20 percre van gyalog, a heim pál is, mindenhova tudunk menni babakocsival szerencsére!

Vilkó újabban a délutáni hosszú alvása után már nem alszik estig. Az azt jelenti hogy kb fél 4-től 9-ig semmit. Szerintem ez így nem oké... Vagy?

Prücsi: szépek a legények!

Mogyo: egy pohár víz a konvektorra, az is megteszi. Vagy én a ruhákat ott szárítom bent, eddig az is bevált.

Sok voltam, lépek is, kezdődik a délelőtti masszázs+torna :arrow:

KépKép
1macsek

:evil: jó reggelit!
Huba kelt fél 3kor enni! nem nyammogott a cicin, hanem evett! Petra fél 5kor kajált. tényleg be akarják hozni azt a másfél hónapos lemaradásukat, és ennek érdekében mindent elkövetnek. 8)

Prücsi, nagyon jó az utolsó kép! :lol: de Ábel is nagy kópé lehet... ;)

Kati, hehe, a párod is függő.. na szép! sziasztok! Gyula is olvas mnket esténként, míg én ázom...

Kriszti, eszik már rendesen Nadin?

Jutta, jobban? Hajni, Lilla jobban?
Móni?
én ma sem leszek, már csak anyóst várom, h leléphessek. kezdek kicsit unni a hajtást. na de szombattól.... :D :D :D

Kép
an°°di

Macsek, azért óvatosan a tornával ám! az ikreseknél írta egy anyuka, h kissé gyanús kezdett lenni a dolog, amikor az ikreit már heti kétszer kellett tornáztatni (8500/alk), és muszáj volt a plusz torna is hetene 3500ért. a mi gyógytornászunk még a szabolcsból azt mondta, h tornáztassak én, meg masszírozzak, nem kell egyből pénzt költeni! 8)

Kép
an°°di

HAJRÁ MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
an°°di

Andi: mi itthon tornázunk,és eddig minden ingyen volt! Felírták a feladatokat, egy pokrócban kell mondókára zötyögtetni hat féle módon. Hiába, ez a Ferencváros... :lol:

KépKép
1macsek

Csak neked Macsek! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mogyoland

ja, oké :wink: azért a pokrócban zötyögtetés jól hangzik, majd a babatalin megmutathatnád. amint kiszellőzik a lakás a festékszagból. :D

játszunk Petrával: ő hasrafordul, egy darabig elvan, pelenkát eszik, stb. aztán sikítozik, én visszafordítom. Huba közben alszik ill. úgy tesz.

ja, Móni, az én gyerekeim még nem motoroznak. attól tartok, azzal megvárják a színes pürék bevezetését :wink:

Kép
an°°di

Újaknak megint csak üdv!
Már én se tudom követni, tényleg jó lenne frissiteni a táblát. Hányan lehetünk már? :roll:

Ciripke, hát tényleg micsoda vétségeket követsz el! Szégyelld magad! Hogy Barnu megissza a maradék bébiitalt??? Tejóég! :lol: :lol: :lol:

Következő tali? Nem hiszem, hogy Pankával el merünk indulni bárhová :? Bár március még messze van, addig lehet, hogy kinövi az üvöltését.
Tegnap voltunk 4 hós oltáson, ahogy beléptünk a rendelőbe kitört belőle az üvölthetnék, és addig üvöltött, mig ki nem jöttünk. 2 szót nem tudtam váltani a védőnőkkel és a dokinővel :evil: Egyszerűen UTÁL máshol lenni, csak itthon szeret. Mi lesz igy??? Sehova nem fogom tudni elvinni,mert attól kell paráznom, hogy végigüvölti???

Aztán estére olyan nyűgös lett az oltástól, hogy le se tudtam tenni ölből, este 7-től aludt az ölemben,kezem majd leszakadt. Közben néha félálomban cici-nyugtató, majd 9-kor szintén álmában egy kis tápit is belediktáltam, akkor már le tudtam tenni. Ennek megfelelően már fél 6-kor kelt reggel, szóval jó fáradt vagyok!

És a 62 cm-re azt mondták, hogy kicsi, és jó lenne, ha mostmár nem súlyra, hanem hosszra gyúrna :shock:
Jutta, kiváncsi vagyok nektek mit fognak a hosszra mondani.

Tápszert a hűtőbe: kórház gasztroenterológián reggeltől estig tárolták a tápit bekeverve a hűtőben! Nesze neked előirások!

Jutta, kértem tanácsot a védőnőktől, azt ajánlották, adjak tiszta barack bébiételt, vagy sütőtököt almával. És ne 2 etetés között, hanem szopi után tápi helyett. Igy tegnap kapott egy sütőtök-alma mixet, az volt itthon, befalt egy fél üveggel. Várjuk a hatást :roll:

Jó kis elmaradásom van, megpróbálok visszaolvasni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Macsek, ez a kulcscsont téma nem hangzik valami jól :? Mikor mentek UH-ra?
Elvileg a neurológusnál jó helyen jártatok...ő mit mondott?
A Lactinát még ne add fel. Mennyi ideig fejtél? Én fél órát szoktam, 15-15 perc cicinként, ez alatt 2x tellik meg és üritem ki teljesen. Próbáld igy te is, 7-7-5-5-3-3 perc,persze idő kell hozzá!

Drága Marek! Ez csudajó hir!!! Megy a drukk ezerrel!+++++++++++
Lszi adj hirt magatokról folyamatosan!!!

Timi, jót röhögtem a papokról szóló hsz-en :lol:

Jutta, próbálj meg pihenni egy kicsit. Nem tud anyukád vagy anyósod eljönni hozzátok egy időre?

Prücsi, jó olvasni, hogy ilyen pozitiv tapasztalatod van a Dévény-tornáról. Nekünk már 1 alkalom után hatalmas javulást hozott hasonfekve-fejemelés terén, remélem forgás is lesz hamarosan!
Szép kis család vagytok, édesek a lurkók!

Ciripke, miért kell Barnura alváshoz zokni??? :roll:

Hajni, Lillának és Marcinak gyógypuszi!

Andi, nem mondtad az ikreknek, hogy fáradt vagy a költözéstől és jó lenne ha aludnánk éjszaka? :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Vagyok.....

Betegek vagyunk, hétfőn volt a dokinéni, még most hívtam le először, de most nem akartam plusz betegséget összeszedni a rendelőbe.
Ákos nagyon köhög, ugyan ritkán, láza nincs, étvágya változatlan, tehát van. :) De csak nem tetszett a dokinéninek, alaposan megvizsgálta. Így kap Zinatot, ilyenkor szokásos fenistilt, a calciumust, ja és hörgőtágító kúpot.
Manó is köhög, de nem ilyen csúnyán. Neki magas lázai vannak. Első nap 39,5 -él lekaptam a lázmérőt a homlokáról. Jött a vizes ruházás, és a többi.
Én csak köhögök, egyszer volt hőemelkedésem, ugyan magamat nem nagyon figyelem, arra nincs idő. A család dokihoz akar küldeni...De én a tapogatós dokihoz nem megyek...brrr Előtte majd váltok.
Amúgy jó a kedvük, változatlan. Manó rosszcsont, mint mindig, Ákos kis vigyori.
Múlthéten, már képtelen voltam követni a topikot. Na meg már besokalltam, hogy állandóan a net előtt ülök. Már saját magamat untam. Itthon is csak a babatémát nyomatom, meg is kaptam szépen a családtól. Ez van, más inger mostanában nem ér...

Felteszem a legutóbbi táblát. Kérem az újaktól az adatokat kiemelve. :) pl. zöld színnel, így gyorsabban megtalálom. És várom az újításokhoz az ötleteket.

Minden új topik lakót üdvözlök!!!

Ciripkének sok boldog névnapot, és mindenkinek aki ma ünnepli!!

Andi!
Tv-t vetettek? :wink: Jó mázolást nektek, akármilyen fárasztó is, ez már a tiétek és nagyobb is.
Jó lenne, ha már mi is itt járnánk.
Ja és csatlakozom azok közé, akik kelnek éjszaka, mert hajnalban 3 óra felé mindig kelek Ákoshoz, jó lakik, és mindenki alszik tovább.

Na most hirtelen ennyi, majd próbálok jönni.
Ja Apa majdnem megríkatott az előbb. Azt mondta, hogy nagyon jó anyuka vagyok. Ilyen megerősítés percenként is jöhetne. :)
Manó meg hercegnőnek nevez, ha a hajráf a hajamba van. :D Ezért is érdemes élni. ;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Tornáztatnom nekem is kell, de a csípője miatt. Jobb oldalon kicsit kötöttnek találta az orvos. 19-én megyünk vissza kontrollra.

Fejnem csak akkor kellett, amikor eleinte még a mellgyulladástól féltem. De azt sem sok ideig, mivel nekünk az első két hónapunk volt olyan, hogy csak akkor nem üvöltött, amikor aludt. (az alvás nem volt hosszú idő. ) Akkor nekem is megfordult sokminden a fejemben. Inkább le sem írom... Mostanra viszont elég jó kis napirendet alakítottunk ki egymásnak :D

Forgás: amikor hason aludt, elég gyakran megfordult a hátára. Örültem. Csakhogy állandóan lemászott a légzésfigyelőről, ami beriasztott, és jópár éjszakát virrasztottam át, mert nem tudhattam miért riaszt be. Ezért hetek óta a hátán alszik mindig, így nem forog. Csak oldalra. Viszont alszom :lol:

Mindenkinek gyógyulást, én még nagyon benne vagyok...

Mareknak ismeretlenül is nagyon-nagyon szorítok!!!!

Macsek, hol szültél?!? Nem értem, mert a kórházban több orvos is megvizsgálja a Babákat. Egyik sem "vette" észre?!?

Próbálok képet feltenni Borcsiról
Vendég

Zsu!
Ugyne még nem olvastam vissza. De Manó zokni nélkül nem hajlandó aludni. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka,szia!
Gyerekeknek gyógyulást!
Borcsi 2007. október 12.
3460 gr és 54 centi. Nincs Tesó.
Vendég

Hali!

Jolka, nektek is jobbulást!

Prücsi, köszi hogy írtad ezt a babakocsis sztorit! Akkor elkezdem beszoktatni a gyereket. Most mintha elaludt volna (altatom én, csak ahányszor leteszem... 2-3 altatás után már csak a cumit rakom vissza a szájába és reménykedem)

Andi, 2.5 kg tápi? :lol: Mi csak tápit eszünk, de most is 3 csomag azaz 1.2 kg-t írt fel a doki, úgy látszik szeret minket hetente látni! :lol:

Nátha, nekem nincs nagy bajom csak Dorka nyalja be valahogy ahányszor náthás vagyok (csak neki a pocakjára megy)... pedig állandóan kezet mosok, meg visszatartom a hapcit (ha tudom) és rohangálok kifele orrotfújni meg stb...

Jutta

KépKép
jutta

hiába kicsinyítem le a képet, nem sikerül. délután újra próbálom, addig is szép napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk, csak sűrű volt a program. Vasárnap Anyóséknál, hétfőn Faternál, tegnap tanácsadáson, aztán itt volt a barátnőm.
Vissza olvasok aztán reagálok, ha Ádi engedi. Most csak annyit, hogy:

MAREK! NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK! PUSZI ÉS KITARTÁST! Majd gyere és számolj be lécci!!!

És egy tegnapi kép. Ádi magára csukta a játszószőnyeget :D
Kép

:arrow: el, mert nyöszi van, de jövök még

Kép
Kép
gabcii

Ádit meg kell zabálni!!!! :lol: :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

tényleg meg kell zabálni :lol:

Ciripkének boldog névnapot!
Dorka is ma tartja? Ha igen, akkor nekiis!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Dorkának nagyon boldog első névnapot kívánok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia mindenki!
Na jó, azért kicsit erőre kaptam, másnak is nyűgös a babája, meg ilyenek. :lol: Nem káröröm, csak legalább nem vagyok egyedül. Kertikiri! Nem vagyok Bea, a becsületes nevem Kriszti, csak itthon igy becéznek.
A táblához: Vivien: 2007.09.27. 2600 gr. 48 cm. Előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megint minimálisakat eszik a csaj!4444 :evil: :evil: Na jó el mert ébredezés van.....

kikuka

Vivien: 2600 gr. 48 cm és 2007.09.27. Az előbb nem lett zöld!!!!!!!![color=green][/color]

kikuka

Esküszöm tiszta hülye vagyok!!!!!!!!!!! Tudjuk be az elmúlt éjszakának meg rohadt lassan puhuló marhahúsnak,ami szintén kiborít. :lol: Szóval: Vivinek egy tesója van: Panni 8 éves

kikuka

Sziasztok!

Jolka jobbulást és köszi előre is. A mi adataink:
Marcell, 2007.10.04., 3900 gramm, 53 cm

Prücsi, nagyon édesek a fiúk, Ábel a becsípett Mikulás..., olyan jó nézegetni ezeket a kis kölyköket. :)
Bár az enyém most vörös fejjel rázendített, egy újabb nyűgös gyerek a sorban. Eddig tök jól elvolt a játszószőnyeg narancssárga pillangójával, Jutta, nálunk is a pillangó a nyerő, de a lila nem érdekli csak a narancs. Máris van kedvenc színe. :)

ukati74

Képtelen vagyok vissza olvasni. :evil:
Ádi ma nagyon nyűgös. Mindenért sír, illetve fogalmam sincs miért
:arrow: el, keserves sírás van (már megint)

Kép
Kép
gabcii

Melegfront van, Marcinak sem jó semmi én is megyek csak elfelejtettem BOLDOG NÉVNAPOT kívánni!!!

ukati74

Sziasztok!

Van ma vmi a gyerkekkel: nálunk is Botond éjfélkor kelt 3-4 helyett, de szopi után aludt legalább 1/2 6-ig (máskor 7-ig szokott). Utána viszont már én nem mertem visszaaludni. Vittem Levit az oviba, mondja az óvónő, hogy a héten már 2 gyerek ment haza, mert hányt. :twisted: Na, ma még otthagytam a gyereket, mert szerdánként járnak úszni, de csüt-pénteken nem viszem, inkább kicsit több idegeskedés a 3-mal, de így hátha nem kapjuk el, a kicsiknek ez most nem hiányzik (no, meg senkinek.)

Minden Dórának, Dorkának, Dorottyának boldog névnapot!!!

[color=green]Botond 2007.09.28. 3950 g, 51 cm Tesó: 2[/color]
Kikuka: egy nap van a gyerekeink között!

Gabci: Ádi édes!

És tényleg: a fejést ne adjátok fel, 1 nap után még nincs azért nagy eredmény. Én is az 1-2 csepptől a 60-70 g-okig kb 2 hét alatt jutottam el!!!

Jolka! Nektek is jobbulást! Úgy látom, Ti laktok a legközelebb hozzánk!

És mindenki másnak, aki beteg, jobbulást. Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

jaj, de béna vagyok

Botond 2007.09.28. 3950 g, 51 cm Tesó: 2

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

hali

Kikuka
Maja pontosan ezekkel a paraméterekkel született mint Vivid :-)

Jolka

jajj de sajnálom,jobbulást,a zinat nagyon keserű,beveszi Ákos?
És Manó?ő i skap antibiot?
sok sok gógypusza

milyen kúpot kaptatok?

Jani
hogy vannak a gyerekek????

Jutta
Dorkának boldog névnapot

hogy vagy?

Mogyó
Ágika képei csudajók :-)

mivel csinálod?

Gabci
Ádi tünemény az egyenszerkóba :-)

Andi
hogy álltok?majd mutass ám képeket

Beba :-)

Prücsi
helyesek a fiúk nagyon

Zsu
szerintem teljesen jó 10 cm nyúlása Pankának

2-3 év közöttiek többsége 10-11ig fent van és zokniba alszik :-) Maja is zseniilia puhi ,csíkos zokniba :-)

rólunk:Maját elvitték ma az ovis farsangra,élvezte nagyon :-) Bibus aludt én pedig csináltam mákos nudlit,Maja mocskos nudlinak hívja meg krumplilevest.egéz jó így betegség nélkül,de Maja lihegve vesz a levgőt,legyen már tavasz

Kép

szárnyam is van ,csak nem látszik,meg a jóság se :-)
Vendég

[quote="kikuka"]E írta:kikukasküszöm tiszta hülye vagyok!!!!!!!!!!! Tudjuk be az elmúlt éjszakának meg rohadt lassan puhuló marhahúsnak,ami szintén kiborít. :lol: Szóval: Vivinek egy tesója van: Panni 8 éves
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:D :D Kép
Kép
Vendég

Kikuka, én is Kriszti! Elfelejtett Pannin jót nevettem :lol:
Zsu, akkor most még egyszer a Lactináról: hogyan fejsz, szopi után 1,5 órával, akkor telibe két bödönt, aztán a következő szopinál mennyi van? És hányszor csinálod ezt meg? Nadin tegnap óta egyáltalán nem szopizik csak lefekvés előtt és hajnalban. Tehát én most szopi helyett fejek, és nemhogy két bödönnel, még egyel sem, egy fél ha megtelik :shock: Szóval most zabálok ezerrel, meg iszom, és fejek.... :cry:
Ciripke, boldog névnapot!
Dorkának is! Kérdeztem már, de most még egyszer, Dorka Dorka vagy Dóra vagy Dorottya?
Prücsi, fiúk nagyon édesek!
Andi, akkor köv babatali tényleg Nálatok? :lol:
Timi, Majci a kis angyal :lol:
Gabci, na végre. Ádi édes!
Nadin is nyűgös két napja, nem eszik és nem nagyon alszik. De azért egy tündér, emelgeti a popsiját, meg gyertyázik, és végre megtalálta a tappancsait, pelusozás közben megeszi a lábujját. És még egy új mutatványa: fürdés közben a lábával fogja az edényt amiből locsolni szoktuk. És a fejére is öntötte tegnap a teli tálat, és meg se kottyant neki, nem érdekelte h tiszta víz lett az arca, meg a szeme, meg a szája.

Mi most: 7080gr, 65 cm. Lassult a hízás, de hízik. Nem aggódom (persze, he-he), csak az at jöjjön vissza.

KépKép
kertikiri

Jolka, jobbulást Nektek!!!!
Hajni, hogy vagytok?

KépKép
kertikiri

Kriszti, ajánlom az alkoholmentes búzasört, az ellazít és duzzasztja a cicit rendesen. :) Én sajnos csak az Auchanban találtam, de hátha. Kitartás!!!

Gömbi, most látom, hogy hasról hátra fordult a gyerkőc. Jó mozgékony baba lehet. De ha hátról oldalra fordul, csak egy kis lendület és megint vége a nyugodt éjszakának! :)

Timi a gyönyörű hajasbabáktól apa kedvet kapott egy kislányhoz, bár ő eredetileg is egy kis Lillára gyúrt. :D

ukati74

Sziasztok!

Dorka Dóra amúgy és igen ma tartja a névnapját, de még nem igen vett tudomást róla! :lol:

Ciripke, Neked is boldog névnapot!

Én továbbra is taknyolok, meg hapcizok... megpróbálom minél messzebb a gyerektől (ezért se baj, ha most kint alszik... addig se fertőzöm) de semmi extra... csak a Dorka pocakját féltem, mert tegnap mrmegint rosszabb volt (hiába a leggyengébb pont NA)

Zsu, volt itt a védőnő, mondtam neki, hogy centire nem gyúr annyira Dorka... mondta hogy van aki ilyen fajta, és majd később hirtelen nyúlik (bár hozzá tette, hogy szemre annyira nem tűnik rövidnek... bizos, hogy jól mérik ezeket a gyerkőcöket?)
Megdícsérte, hogy jó husiban van és szerinte lassan már forogni is fog, mert azt látja a mozgásán, a pelusban / takaróban forgatást ajánlotta ő is (többen írták már itt is), mert valószínűleg nálunk csak a "hogyan"-jára kell rájönni... és görgetgetés után tényleg látszott, hogy próbálkozik! Na jó, túlzásba nem vitte! (a kezét rakja rossz helyre, vagy vmi hasonlót mondott a védőnő)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

A táblázathoz:

PPetra 2007.10.15. 3700g 60cm és nincs tesó

Andi
KépKép[/url]
andi005

Timi! Nagyon édesek a lányok. Majának huncut a szeme, de ezeket a hisztiket nem nézném ki belőle. Az én Rékám elalvás előtt lehúzza a lábáról a zoknit, de mivel mindig hidegek a lábai, mikor már alszik, visszahúzom. Ébren nem engedi, nem tudom, miért szeret így elaludni...

Levikém pók lesz a farsangon. Mikor kérdeztük, miért akar az lenni, azt mondta, azért, mert egy barátja pókember lesz, ő meg a pók. Amúgy nem ismeri a pókembert, csak gondolta, hogy illene hozzá egy állat is. Jót mosolyogtunk rajta. :)

A Dóra, Dorka nevek nekem is nagyon tetszenek. A Réka már kislánykoromban (de rég volt :lol: ) a kedvenc babám neve volt, és szerencsére a férjemnek is tetszett. Mikor még nem tudtuk, milyen nemű lesz hármaskánk, szóba került a Dóra is. Úgyhogy mégegyszer minden jót Nektek!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jutta: Dorkának boldog névnapot! A dokitoknak miért fáj, ha tápszert kell felírnia???

Andi:
Jó étvágyat a két és fél kg. ellátmányhoz! :D

Tmi:
na ezeken a képeken minden látszik, csak a testvérféltékenység nem! Majának gyönyörű a haja!

Mogyo:
nagyon jó az újabb kép si, hogyan csinálod???

Jolka: jobbulást mindenkinek! Vitamint szedtek?

Gabci:
én is beállok az Ádi-zabálók népes táborába.

Kriszta:
azt az eget! Pedig azt hittem, ha valaki, akkor Nadin lesz az, akit le se lehet robbantani a ciciről, olan lelkiismeretesen szoptattad, meg ugye aludni is szopival volt hajlandó... Remélhetőleg ez csak valami átmeneti sztrájk, az jó, hogy azért félálomban szopizik, szerintem vissza fog szokni, nekem nem volt türelmem Eszterrel.

Lactina: Macsek, Kriszta, a szíváserősséget sikerült beállítani?

Eszter adatai a táblázatba:

[b]Waterlilly (Anett): Eszter - 2007. október 10., 3710 gramm, 57 cm, tesó nincs. [/b]

Kép
waterlilly

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?