Új privát üzeneted érkezett!

Bettike!
Én most azt mondom, hogy jó így ;)
Eddig mindig barnáztam mensi előtt 1 héttel, volt, hogy tíz nappal. Most 2 hete, elkezdtem szedni egy homeos cseppet, és vasárnap barnáztam (piri is volt) és kedden megjött :) Akárhonnan számolom ez 2-3 nap :) nem egy hét :) Ezt most nagyon pozitív dolognak könyveltem el :)

Lili!
Akkor tessék belehúzni, és követni Bettikét :)
A görbét íííígéretes :)

Boni!
13. hét :) gratulálok :)

Na mára is jól "kivigyorogtam" magam :)
sonjus

Sonjus, helyes, csak vidáman!

Boni, gratu a 13-hoz!

Lili, ez babás görbe, egyértelmű! Így tovább!+++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Betti, akkor 9 nap múlva nagy események lesznek!+++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Mindenki más: pusza :lol:
athiz

Lányok köszi a gratulációt! :oops: :lol:

Athiz hogy sikerült ahétvége?
ja egyébként a nevekre azért nem reagáltam, mert még homály fedi! :lol:
Vendég

Okés Boni! Majd később visszatérünk a névkérdésre! :lol:

Köszi, jól sikerült apuciszülinapipartija, végülis volt pici torta, pici ajándék, sok szeretet! Képek is vannak, csak még nincsenek feltöltve a sz.gépre, majd ha meglesz, teszek fel nektek, már ha kíváncsi valaki rá!

Puszi
athiz

Athiz Én igen!
Vendég

sziasztok!

sonjus: sajnálom :cry: de látom, te vidám vagy!

bettike: drukk++++ köszi az érdeklődést. nálam a piri haloványan adja elő magát, ma is 2-3 csepp eddig. nem tudom, hogy mi van. :roll:

lili: jó a görbéd. drukk+++++

snufi: senki sem válaszol a kérdésedre? :wink: mikor fogsz tesztelni?

kati
katica30

Nekem fogalmam sincs, hogyan kell a táblázatot kezelni sajna, meg nem is tuti, hogy tudnám csinálni a 2 törpördög mellett.

Boni, köszi! :D
athiz

Katinka, ez nálad mi lehet, hormonzavar? :roll:
athiz

athiz: nem tudom, ilyen még eddig nem volt soha. :roll:

kati
katica30

Szia Mindenki !
Éreztem, hogy most már bekéne néznem a topicban, hátha történt Boni óta valakivel valami? És lám tényleg :D
BETTIKE: Nagy nagy gratula :D Kép

Boni: van már egy kis pocid?
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Bettike, mégegyszer Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Én ma voltam Tapolcán 3. napi vérvételen és uh-n.
Sajnos a cisztám nem tűnt el. Sőt még nőtt is a kis genya. A dokim szerint két lehetőség van:
1. endometriózis, ez a valószínűbb, mert az uh-n is látott a méh körül ilyen kis szigeteket és ez szerinte megmagyarázná eddig miért nem estem teherbe.
2. dermoid ciszta: erre azt mondta, hogy a petesejt elkezd osztódni anélkül, hogy megtermékenyült volna és zsírszövetté vagy mivé alakul. Ezt hívják szűznemzésnek. :lol: Ja és lehet benne fog vagy hajszál! :shock: :roll: Ez a jobbik eset, mert ezt kiszedi és kezdődhet az inszem.

Holnap elutazunk Svédországba, hétfőn megjövünk és kedden már reggel jelenésem van Pécsen, szerdán laparoszkópia és akkor kiderül a helyzet!

Kata! :lol:
Már csak két nap és Ti is mentek! Gondolok majd Rád, nagyon szorítok, hogy T. doki tudjon valami bíztatót mondani Nektek! Velem ma nagyon kedves volt! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, hát nem hoztál túl jó híreket! :( Már csinálják is a lapart??
Jó utazást és kikapcs-ot! Köszi elraktározom a nagyon szorítást! :lol:
kata05

Sziasztok!

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú micsoda hírek!!!
BETTIKE!!!! Babaragacshegységek mennek hozzád!!! Gyönyörűségesek a tesztjeid!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babaimádó, már ideje volt, hogy rendeződjön a ciklusod. :D Mikor is lesz nálatok a következő "babydancing"? 8)

Szezso, remélem, az elmaradt inszem nem keserített el és azért belehúztatok apával! :wink:

Snufi, mikor tesztelsz?????????????? Boldog szülinapot mindkettőtöknek! Tecc a hajad! :wink: A baris ruhát sógoréktól kaptuk, valahol kint vették Jugóban.

Kata, veled mizujs? Miért nincs vonalzód?

Kati, már nincs sok idő a lombikig! Nagyon szorítok nektek!!! :D A vitaminokat pedig ne csak apának add, te is szedd őket!

Coca, micsoda haladás, -5kiló! Ügyi vagy! :wink:

Ma voltunk tanácsadáson, Lali 4650 gramm és 59 centi. Lassan kezdi kinőni a 62-es rucikat is... És már csak este kap tápit, szépen beindult a tejcsim. Olyan ügyes egyébként, hogy 3 hetes kora óta kettő olyan éjszaka volt, amikor keltünk, amúgy 11-éjféltől reggel 6-7-ig alszik. IMÁDOM!!! :lol: Itt szunyókál mellettem a hordozóban. :D

Kép
szilcsi

Jaj buta fejem!

Bonikám, gratula a 13.héthez! Hogy rohan az idő... :D
Párodnak pedig boldog névnapot!
A nevekre én is kíváncsi leszek.

Szilva, édesek a kis törpék! :lol: Már vissza is sírom azt az időszakot, mikor Lali is pocakban volt, pedig nem volt egyszerű a sok kórházzal meg visszatartással, de már várom, hogy tesóprojekt legyen. :oops: :oops: :oops: 8)

Megvan az ötéves tervünk is: nekem jogsi és egy kisautó, és szeretnénk kiköltözni kertes házba valahová Szeged mellé. Utána jöhet a tesó Lalinak. Egy hugi... :oops: :lol:

Kép
szilcsi

Helló!

Kati: nem válaszolnak, ja!

Akkor konkrétabb leszek: elvállalná valaki a táblakezelést? Én Katira gondoltam..... :oops: :lol: :oops:

Szilcsi: 13-án!

Pusssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szép estét! :lol:

Zsófikukac! Akkor jó feltöltődést és reméljük a laparral a gyorsabbik megoldás derül ki! ++++++

Katica! Drukkolok az 1 cn-hez! (Hű de rossz ilyeneket írni!) :roll:

Surmi! Jól elvesztél! :twisted: Magadról? :?:

Athiz! Ja, ja 9 nap! Remélem életünk egyik legszebb ajándékát kapjuk Valentin napra! :oops:

Szezso ??????????????????????

Kép
bettike
Eger

Zsófi: jó pihit!

Surmi: mesélj!

Athiz: várjuk a képeket!

Szezso: merre jársz?

Tesó: pocakkép?

Szilcsi: akkor tedd el a rugit, átveszem (idővel). :wink:

Andi: hogy vagy?

Kata: 2 nap már csak.... :D

Gaby: milyen az együttélés?

snufi

Snufi! Hú akkor nektek is Valentin nap! :wink:

Látom alakul a jövő hét programja!

Kép
bettike
Eger

Snufi, nekem szimpatikus ötlet h Katica csinálja, sajna én nem tudom vállalni ezt a feladatot. :oops:

Katica velünk semmi különös. Nektek meg nemsokára 2.inszem, nagyon fogok drukkolni! Tényleg azt elfelejtettem, h fagyibabás vagy nem?

Bettike be kell valljam mi sosem tartottunk Valentin napot, nem szeretem. Bár tudom te mire érted....
:roll:
kata05

Szilcsi képek Lali babáról?? És tök jó az 5 éves tervetek!!!
kata05

Kata! Mi is annyival intéztük el eddig, hogy :
Kicsim boldog Valentin napot! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tüneteid vannak?
kata05

Kata: köszi, hogy reagáltál a táblás felvetésemre!

snufi

Kati: elvállalod e nemes feladatot????

snufi

SZilcsi! Nekem i tetszenek a terveid!

Köszi, egyenlőre ez még nem nagy rendeződés, de a lényeg, hogy végre van mensi lombik után. 35 napja kis barna volt csak.
Májusban lesz-elvileg...ha..

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: lesz, és sikeres lesz!!!!!!!

snufi

surmi: vizsgáiddal hogy állsz?

zsófi: jó utat holnapra!

szilcsi: örülök, hogy jól vagytok. képet kérünk!

bettike: köszi. remélem a mai egy gyenge 0.nap, és holnap már első nap lesz. akkor végre kérhetek időpontot vérvételre és uhra.

kata: köszi. lombik, és nem fagyibabás. sajna fagyibabánk végül nem lett.

snufi: oké, vállalom. :wink: azért robcsival jó lenne egyeztetni, szerintem. nem akarom, hogy megbántódjon.

mindjárt visszakeresem a régi táblát.

kati
katica30

próba tábla:

Kép

a ciklusnapokat írjátok meg, kérlek. köszi.

jó lesz így?

kati
katica30

Kati, szép a tábla! :)
athiz

athiz: köszi :lol: :lol: :lol:

kati
katica30

Kati: Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Kati jelezte msnen, hogy a tigrist jobban szereti. Bocsánat, ezt nem tudtam. Ez esetben: Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Jajjjjj, még jobban szereti Snoopyt! :oops: Kép

Bocsi Csajok, most már eldugulok, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!!!! ***

snufi

snufi: köszönöm a képeket, drága vagy! :lol: :lol: :lol: mi lett volna, ha még az összes táblával is kész lennék :lol:
holnap azokat is megcsinálom. :wink:

kati
katica30

Jó reggelt!

Szilcsi Lali baba nagyon tündéri, hogy ilyen sokat alszik, és hagyja anyát pihenni!

KAti szép a táblicsku, csak túl hosszú.remélem rövidül! :lol:

Tesó Én Fülest szeretem! :lol:

Katám mi sem tartjuk a Valentin napot, mi egész évben szeretjük egymást! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Bettike: gyönyörűek a tesztjeid! :lol:

Sonjus, mi is az a homeos csepp, amit szedsz? Elfelejtettem...

Athiz: engem is érdekelnek a szülinapos képek! :wink:

Zsófi: én azt mondom, mindenféle szempontból jó, hogy túlleszel a laparon...És ráadásul alig kell várni rá, ez szuper...Viszont azt kívánom, ne legyen endometriózisod, meg semmi másod sem... :wink: Jó utat!!!

Kata: drukk holnapra! És készülj részletes beszámolóval! :lol:

Babim: gratula mensihez!! (de fura leírni.. :roll:

Szilcsi: nem keseredtem el egyáltalán :wink:

Szilva: nagyon jók a képek!! :D

Boni: szóval azért adtad nekem Micimackót, mert Füles jobban bejön :wink:

Snufi: tünetek?? Szerintem Te leszel a köv. kismami! :wink:

Kati: köszi, hogy elvállaltad a táblát! :D (Szezso: 13. cn, 3. dpo )
:arrow: a vonalzóm sz@r :evil:

Kép

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó a Fülest megtartottam magamnak, és mert szeretlek! és mert... CSAK! :lol:

és bár a vonalzód szar, a hőd jó! :wink:
Vendég

ja és Igazi kincs :lol:
Vendég

Jó Reggelt Mindenkinek!

Nincs mit mesélni magamról :cry: Ciklusom 60-50 napos . Doki felírt clostyt , de nem veszem be. Most megpróbálom az AVIVA tornát, és ha nem segít, akkor jöhet a hormon. A lányom azt álmodta, hogy 4-es ikreim lesznek. Hát az maradjon csak álom, mert azért ilyen mohó nem vagyok. :wink:
KATICA: vizsgán túl vagyok. Holnap kezdődik a következő félév, jó könnyű tantárgyakkal :roll:

REMÉLEM TAVASZRA SOK ZEBRÁCSKA FOG UGRÁLNI A TOPICBAN :D

BONI: Te már igazi kismama vagy :D
surmi
kockasfulunyul

Boni: ugye milyen szép az Igazi kincs? :-D

Surmi: ha jól emlékszem, mindkét oldalon el vagy záródva. Akkor miért akar a dokid stimuzni??? :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó ugye?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Bettikének ragiragi!!!

Katica!
Tábliba:
egy évvel öregebb lettem :)
és 2. cn

Szezso!
Mastodynon csepp
sonjus

jó reggelt!

szezso: jó a görbéd. :wink:

athiz: képeket kérünk!

surmi: gyere gyakrabban!

rólam: végre 1.cn. :lol: mindjárt hívom a kaálit időpontot kérni vérvételre és uhra. csak még gyűjtögetem a hangom hozzá. :wink:
meleg teát iszogatok.

kati
katica30

KAti jobbulást! Hajrá vérvétel és UH!
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Kati: jobbulást!

Tesókám: Kép

Szezso: szép hő!

Surmi: 4es ikrek! :lol: :lol:

Tünetem nincs, ill. olyan kajákat kívánok néha, amiket eddig nem és fordítva. :roll:

snufi

Szezso: a clostyval akarja rendbe hozni a ciklusomat. Meg azt mondta, hogy azért mert nem tudta átnyomni a kontraszanyagot, lehet hogy utána megnyílhat annyira, hogy mégis teherbe essek. Bár megvan a kockázata egy méhenkívülinek. És még azt is mondta, hogy valószínű azért tapadtak össze a petevezetők , mert,
a sérvem miatt a belek rá telepdtek. amik összenyomták. De ezt már laparkor megszűntették. Ezért sem tart kizártnak egy esetleges spontán teherbe esést, bár jelen esetben a lombikot ajánlja. De én még mindig idegenkedek tőle :roll: . (VÁROM A CSODÁT). A férjem hál'Isten türelmes (egyenlőre).
SZÓVAL AZ A HELYZET, HOGY NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK. :oops: AZ ÓRA MEG KETYEG. (JÓ LENNE LÁTNI A JÖVŐT :!: ) AKKOR KÖNNYEBEN TUDNÁM, HOGY MIT AKAROK :wink:
surmi
kockasfulunyul

Tesó :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és neked is csak azt tudom ajánlani, hogy majd megérzésből tesztelj!ne bíztatása! :lol: :wink:
Vendég

Tesó: okés! :wink:

snufi

Tesó: és mikor kapunk pocakképet??????

snufi

ÖÖÖöö már csináltam, csak csak még nem tettem fel :oops: délután pótolom, igérem! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?