Új privát üzeneted érkezett!

Rena!
Megnéztem. Elég érdekes. Pont akkor van J., mikor a menszi kb. 2. napja. Hát!!! Hogy lehet visszanézni az elözö gyerekek, tényleg a napján fogantak-e? Érdekelne.
Mindenesetre mindent kiprobálunk, ha nem jön addig meg. Köv menszi febr.8. Remélem nem jön meg.


Timejka!
Nekem is a menszi idejére van Jonás. Egyébként hallottam már ilyen esetről, hogy ekkor esett teherbe. Na majd meglátjuk!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Encike!Azt,hogy az előző gyermekek J. napkor fogantak e úgy tudod megnézni,hogy azt az időpontot írod be a táblázatba amikor a gyerekek fogantak pl 2005.01.01 egész évre megkapod a táblázatot és akkor vissza tudod nézni,hogy tényleg a körül fogantak e.Szorítok,hogy már ne jöjjön meg!A J. napod a mensi 2. napjára esik akkor is próbálkozhattok hiszen a J. nap elötti 2-3 napban lehet próbálkozni.Sok sikert!
rena85
 
 


Rena!
Nekem nincs j.naptáram. A lunarium oldalon néztem a sajátom, de a gyerekekét azon hogy nézem meg?
Bocsi, ha értetlenkedem!
encike 2
 
 

 
 

Encike!Amit a lunarium oldalon csináltál az a te Jónás naptárad mert a te adataid írtad be ,nem?Tehát arra vagy kiváncsi,hogy J.napkor fogantak e a gyerekek?Ha igen akkor töltsd ki úgy a táblázatot,hogy a te születési adataidat írod be.A calculator start date-hoz írd be azt az évet amelyikben megfogant a gyermeked,kiadja a hónapokat,hogy melyik hónapban mikor volt a J napod és így tudni fogod,hogy egybeesik e a fogantatásuk napja a J napoddal.Írj,hogy így sikerült e!
rena85
 
 


Rena!
A lány bejött. Utolso menszim 01.22. volt akkor. A naptár szerint a J.napom viszont 01.13.-án volt. Valoszinü, hogy akkor foganthatott, mert most is egybeesik a menszi napjával. Van benne vmi! A barátnőmmel beszéltünk a naptárrol, de ő mikor csinálta londoni idővel mérte. Melyik a mi isz-unk? Maradjon a romain? Ha hamarabb emlitem neki, megadta volna a cimet, ő is ezt az oldalt használta számitásnál.
encike 2
 
 


Sziasztok lányok!

Bejelentkezem mára közétek, de nem szólok hozzá a jelenlegi témához. Felesleges is lenne, hiszen Rena most nagyon benne van, és ő tud segíteni.

Mégsem mentem el tegnap a másik dokihoz, mert édesanyám, aki szintén nagyon aggódik, bement a kórházba, és intézkedett. Beszélt a dokival is és egy nagyon megbízható szülésznővel, akik megnyugtatták, hogy nem lesz semmi baj, várjam meg a pénteket, hogy mit mutat az uh, és biztosan semilyen kockázatot nem fogunk vállalni. Hát a péntek az holnap lesz, nagyon kíváncsi vagyok. Majd holnap jelentkezem, hogy mi volt.

Rena! Mikor lesz a szuri?

Encike! hajrá a kutakodásban!!!!!

Kép
tulipán75
 
 


Encike!Kiszámoltam magamnak a Londoni időszámítással is és ugyan az jött ki mint a Romaival ugyhogy szerintem maradhat Londonon is.
rena85
 
 


Marika!Az jó,hogy anyukád intézkedett,remélem minden úgy fog történni ahogy szeretnéd!Holnap várlak a hírekkel!Hétfőn megyünk beadatni,nagyon félek!Te melyik időzónával számoltad a Jónás naptárad a Londonival?
rena85
 
 


Marika!
Szolithatlak igy?
Köszönöm a biztatást! A mai d,u. erre a témára szántam. Megcsináltam a naptárt a multra, ugyhogy van benne vmi, ahogy már eddig is irtam. Holnap jelentkezz mi történt veled!
Üdv.
u.i: találtam egy angol oldalt, de még nekem káosz. Le lehet majd irni, melyik oldal az? Hátha jártatok már ott és tudnátok segiteni.
encike 2
 
 


Encike!Az astros oldalra gondolsz?
rena85
 
 


igen!
Egyébként ez a két oldal létezik e témában? De nagyon tutik. Barátnömmel megfejtettük! De másnak leirhatod "használatát"!
Érdekes.
encike 2
 
 


www.astro.com oldalon
Kattints a Free horoscopes-ra, ekkor ide jutsz: http://www.astro.com/horoscopes/ahor.asp
A lap alján kattints az Extended chart selection-re, amelynek hatására ide jutsz: http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi

A http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi oldalon kattints a felül látható Astrodienst special feliratra
Eztán a legördülő listából (A Please select the type of chart you want felirat alatt) válaszd ki az Astromap world helyett a Lunar phases fertility calendar* sort (a lista legaljáról)
Majd állítsd be, mely dátummal szeretnéd kezdeni a naptáradat: start date for charts marked with* (angol dátumsorrendben: nap, hónap, év). A naptár pontosan egy évnyi időtartamot fog mutatni az itt megadott dátummal kezdődően.
Végül kattints a Click here to show the chart (azaz „kattints ide a grafikon megmutatásához”) feliratú gombra.

Ekkor megjelenik egy rövid szöveg a képernyőn, többek között a következő is:
„Have you entered your birth data yet?
No? Please, click here in order to get to the input page. Once you have completed this step, the Chart drawing, Ascendant will be displayed for you.”
Azaz: megadtad a születési adataidat? Nem? Akkor kattints ide stb. stb.
Tehát az utasításnak megfelelően kattints a Please, click here feliratra.

Születési adatok kitöltése, majd continue.

Eztán megjelenik egy újabb, az előzőhöz hasonló képernyő, melyen a rendszer beírta a születés városát a földrajzi koordinátáival együtt, és rákérdez, hogy valóban ez-e a helyes város.
Ha oké, akkor újra a continue gombra kell kattintani. Ha nem oké, akkor az other town feliratra, ahol újra be lehet állítani a helyes várost.
Eztán megjelenik egy gif fájl, a Jónás-naptár.

A naptár egy évet ölel át. A hónapok fekete függ. vonallal vannak elválasztva
A napok számozása nincs mind kiírva, csak a vasárnapoké.
A függ. piros kis vonal mutatja, mely napra esik a J-nap. Az előtte levő 3 napot átfogó vízsz. piros vonal azt jelenti, hogy azon napokon kell együtt lenni.

A Jónás-napok fölött látható kis jel azt mutatja, hogy az azon a napon fogant gyerek milyen nemű lesz. Amelyik Jónás-napnál nincs jel, akkor aznap bármilyen nemű gyerek megfoganhat.
rena85
 
 


Én csak erről a kettőről tudok,remélem segít!
rena85
 
 


Rena!
Remélem mindakettö ingyenes! Tudsz erröl vmit?
Nagyon érthetően leirtad, nagy segitség!
Mondenkinek sok sikert hozzá!!!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Rena, hogy Te milyen profi vagy már. Inkább ne lennél, nem? Ma megjött, 2nappal korábban. Ha már így benne vagy, véleményedet kérném, ha nem probléma. 1 hónapja szedek Premenst. (Egyébként a ciklusaim 27-28 naposak). Most hétfőn napig clostylt kell szednem és pénteken megyek tüszőcskéket méregetni. Ettől függetlenül szerinted elkezdhetem inni a palástfű teát?
Remélem hatásos lesz Nektek a szuri.

Encike! Nekem akkor is nagyon fura, hogy menstruáció alatt teherbe lehet esni? Már bármi megtörténhet. Én is meg fogom nézni a Jónás naptárt, hogy a Bencécskémnél mit mutatott. Nagyon kíváncsi vagyok.

Egyébként most úgy döntöttem, miután már eleget idegeskedtem, hogy mindig megjön, hogy lazítok. Lesz, ami lesz.

Tulipán, Carpediem! Hogy vagytok? Olyan jó Nektek!!!

Sziasztok Timi
timejka
 
 


Timejka!
Ha megnézted, üzenj, hogy mire jutottál?
De tényleg a menszi alatt van! Sőt az elözöek is akkorra voltak jelölve. Én is csodálkozok, hogy van ilyen, de még, hogy pont velem!
Igaz mai napig vagyunk ugy együtt, de nem a legtöbb ....-ban. Nekem az elsö 2 napban van több, utána már csak alig. Épp ezért hiszek benne. Ha nem lettünk volna akkor együtt, akkor tuti nem hinném. Bocs, hogy igy kielemzem.
encike 2
 
 


Encike!Ingyenes mindkettő!

Timi!Sajnálom,hogy megjött!Tényleg jó lett vólna ha nem kell ilyen módszerekhez folyamodnunk!Úgy tudom,hogy a palástfüvet a peteéréstől kell inni a mensi napjáig.Jól is teszed,hogy próbálsz lazítani!Próbálok én is már nem mérem a hőm nem csinálok lh tesztet meg ilyenek.
rena85
 
 


Képzeljétek el megnéztem a Jónás naptárt a Bencére. Utolsó menszim 08.01-, jónás nap 08. 17. és fiú. A rizikó 4-es, ez nem jött be, mert hál' istennek egészséges, igaz 1 hónappal korábban érkezett.
Már nem tudom mit gondoljak! Őrület! Amikor fogant a Bence, akkor nem a mensimen volt a j. nap, de szerintem a j.napon fogant, mert még mondtam is a férjemnek, amikor kiderült, hogy babás vagyok, hogy elvileg nem is volt pém amikor foganhatott, akkor hogy lehetek terhes. Lehet, hogy kicsit belegabalyodtam a mondatba, remélem, hogy értitek. ha nem szóljatok.

Mosógépem mindjárt szétesik!

Most nagyon izgatott lettem, na de nem a mosógéptől.

Pusz
timejka
 
 


Ugye csak van összefüggés, ha nem is mind. Sokat jelent az is, ha hisz benne az ember!
encike 2
 
 


Timi!Ez nagyszerü hír!Remélem mindnyájunknak hamarosan meghozza a gyümölcsét a Jónás nap! :D
rena85
 
 


Hát még mindig itt vagyok. Ajánlanék egy oldalt, ahol sok érdekesség van. Ez is naptármodszer, de nem Jonás. Most hasonlitottam össze és nekem szinte stimmel a Jonassal.
www.ciklus.hu
encike 2
 
 


Encike!Én is itt vezetem a ciklusaim,szerintem is jó!
rena85
 
 


sziasztok lányok!
Mi volt ez a pörgés tegnap este? :lol: Már igazán kijár nektek ez a JÓnás baba. Egyébként én még annak idején, amikor az én naptáramat csináltam meg, visszanéztem, hogy a fiúkra mit mutat, és mindet pöcsösnek mutatta. Kis babucimat lányos hónapban csináltuk egyszer akkor amikor az lh teszt mutatta az időt, máskor pedig az azt követő Jónás napon, és úgy jött ki, hogy pont két napra utána kellett volna megjönnie. De nem jött meg :!: :wink:

Ugye mondtam nektek, hogy Rena mennyire továbbképezte magát a témában?

Rena!
Lassan le is doktorálhatsz! :lol:
Egyébként én is ez alapján csináltam, de a helyet beállítottam úgy emlékszem Hungary-ra. az a helyzet, hogy már egy évvel ezelőtt csináltam magamnak, és hát a szita agyam..........
A szuri miatt ne aggódj! Gondolj arra, hogy ha csak azon múlna, hogy kell kapni egy pár szurit, akkor egy nap alatt beadatnád az összeset. Nem igaz?

Délután jövök, hogy mi volt az orvosnál.

Kép
tulipán75
 
 


Ja, és nem tudom ezt ismeritek-e :

http://www.lunarium.co.uk/jonas.php


Én ezt csináltam meg! Nekem ugyanaz jött ki mindkettőnél, csak ez talán egy kicsit átláthatóbb...de nem biztos... :oops:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akira!
Tegnap d.u. ez az oldal volt a téma. De köszi, hogy ajánlottad.
Ezen kivül az astro.com, ami egyszerü.
encike 2
 
 


Marika!Tényleg ha csak ezen múlna beadatnám az összeset egyszerre.Csak attól félek,hogy ne legyen egyikünknek sem semmi mellékhatás mert akkor nem folytathatjuk a kúrát.
rena85
 
 


Sziasztok!
Megjöttema dokitól. Babuci jól érzi magát továbbra is odabent, állapította meg az orvos. A méhlepény teljesen lent van Babuci fejénél, úgyhogy azt mondta a doki, hogy úgy néz ki, hogy nekem volt igazam, hogy aggódtam. Azt mondta, hogy hétfőn megnéz uh-on is megint és megnézi, hogy a méhszáj mennyire van nyitva, aztán megbeszéljük, hogy mikor fogok befeküdni. Most úgy néz ki, hogy császár. Remélem már nem szórakozik velem, mert akkor nagyon ki leszek akadva. :twisted:

Encike!
Akkor megvan a JÓnás napod? Te mit szeretnél fiúcskát, vagy lánykát?

Rena!
Csak nem lesz semmi mellékhatása!!!! Miért, mi lehet?

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Ez nagyszerü,akkor császár lesz.Remélem most már nem idegeskedsz,ha ma úgy látta,hogy neked volt igazad és császározni kell akkor szerintem nem fog ezen változtatni!

Esetleg allergia.Nem igazán hallani arról,hogy allergiás rohamot lehet kapni tőle de én nagyon aggodalmaskodó vagyok és félek,hogy pont nálunk lesz valami baj.Ma felhívtam a meddőségit és ott azt mondták,hogy ez csak egy egyszerü vakcina és nem értik,hogy a házi dokim miért nem adja be.Ugyhogy hétfőn megyünk beadatni és majd írnak egy papirt a háziorvosnak,hogy nyugodtam adja be.A Laci dokijához megyünk vissza mert az enyém még így sem adná be.

Nem tudom miért de ez a hülye időjárás eléggé megkavart nagyon görcsöl a fejem és ráadásnak még hányingerem is van a fejfájástól.Te hogy viseled?
rena85
 
 


Szerintem nem allergiás, hanem babás mellékhatása lesz a szurinak :lol: :lol: :lol:

Akkor mind a ketten hétfőn dokizunk

Fáj még a fejed? Ez biztos migrénes. Legalábbis régebben nekem is volt, és hányingerrel párosult. Hát elég sz....r dolog. Olyan is előfordult néha, hogy több napig tartott. Egyébként a terhességek alatt nem fordult elő csak egyszer. Állítólag a terhességi hormonok jó hatással vannak rá. Úgyhogy mégegy ok a babásodásra :wink:

Kép
tulipán75
 
 


Marika!
Mindegy, hogy mi lesz. A férjem nagyon szeretne egy kisfiut a két csajszi után. Reménykedem, hogy minnél hamarabb összejön, mert ez év nov.-ben lejár a gyesem, van még szabim azt ki szeretném venni, tehát még belefér, ha ebbe az évben születne. Nem akarnék visszamenni melozni. Persze ha nem jön hamar, akkor muszály lesz!
encike 2
 
 


Marika!Remélem én is,hogy igazad lesz és babás hatása lesz!

Így van hétfőn egyszerre dokizunk de remélem,hogy most egyikünk dokija sem lesz olyan dinka mint a multkor!Szerencsére már nem fáj a fejem,esete vettem be gyógyszert ami nem nagyon használt de mára szerencsére kialudtam.
rena85
 
 


Encike!
Nem is tudtam, hogy már van kettő. Bocs! Lehet, hogy nem figyeltem eléggé. Ha van két kislányod, akkor tényleg jó lenne egy kis vagány, huncut fiúcska. Én imádom őket. Persze nem a neme a legfontosabb, de el tudom képzelni, hogy a férjed mennyire szeretne egy kisfiút, hiszen míg kicsi, vele élheti újra a kisfiús gyermekkori élményeit, és amikor már nagy, vele beszélheti meg a férfias dolgokat. Ez olyan mint ahogy mi nők kislányra vágyunk. Ha nekem most három lányom lett volna, akkor biztos a kisfiúért adtam volna bele mindent. Ha nem is magam miatt, mert én valójában szívem szerint mindig kislányra vágytam, hanem azért, hogy a férjemnek is meg legyen a kedve. Milyen jó, hogy a férjem is így gondolkodik, mert ő is azért vállalta velem ezt a negyediket, hogy végre az én vágyam is teljesülhessen.

Rena!
Mi van a mensivel? Hányadik ciklusnapon vagy? Várod a holnapot? Hiszen ezzel egy lépéssel közelebb kerülsz a babához. Én annyira szurkolok neked, hogy beválljon ez a szuri. Mit hallottál milyen a sikerességi aránya?

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket egy ideje, gondoltam leírom, hogy februárban rástartolunk egy Jónás babára. :D

Encikéhez hasonlóan nekünk is két kislányunk van. 5,5 és 2 évesek. Szeretnénk egy öcsikét is melléjük.

Nem modhatnám, hogy vakon hiszek ebben a módszerben (sőt) de egy próbát megér. Főleg ha már olyan szerencsés vagyok, hogy egy hete készítettem el magamnak a naptárat először és rögtön a következő hónapra (most februárra) tiszta Jónás napjaink vannak kisfiúra 1-es rizikóval.

Egy kis adalék a lányokról. Mindketten elsőre összejöttek, a ciklus 9. napján. Úgyhogy igazi kis túlélők :D

Jövök majd a tapasztalatokkal... :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle
 
 


Sziasztok!

Ma van a 7. ciklusnapom nemsokára újra itt a J.nap meg a peteérés! :D Már nagyon várom a holnapot!Annyira izgulok,hogy minden rendben legyen ,elég idegeskedő tipus vagyok!Majd holnap jövök,hogy mi lett velünk.De ara gondoltam,hogyha ilyen nyugodtan tudták mondani a meddőségiben,hogy ez csak egy egyszerü szuri akkor csak nem lesz semmi gond!Aranyos vagy,hogy szurkolsz,köszönöm szépen hogy gondolsz rám!Hát hallottam róla hideget meleget eggyaránt.De javarészt dícsérik.Aztán,hogy tényleg a szuri hozta őket rendbe és attól lett e babájuk azt sajna nam lehet biztosra venni.De remélem,hogy tényleg jó hatása lesz ránk!

Pillle!Remélem segít a Jónás módszer és összejön egy kiskukacos!Drukkolok!
rena85
 
 


Marika!Holnap gyere és mesélj,hogy mi volt a doknál!
rena85
 
 


Sziasztok lányok!

Gondoltam még este benézek egyszer.

Rena! Persze, hogy jövök holnap a doki után. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond. Ma nagyon sokat bekeményedett a hasam. Kíváncsi vagyok, hogy mutat-e valamit az NST. :? Arra meg különösen kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki, hiszen megígérte, hogy megmondja, hogy mikor lesz a császár, mikor kell befeküdni.

Pille!
Örülök hogy csatlakozol. Úgy látom azért vannak vállalkozó szelleműek, akik bevállalják a nagycsaládot. :D :D :D
Gondoltál arra, hogy esetleg a tüszőrepedés napját bemérve próbálkozzatok? Az tuti kisfiú szokott lenni. Ahogy olvastam nálad bevállt a módszert a lányoknál, hiszen a 9. napi akcióból a módszer szerint kislánynak kell születnie. Most hányadik ciklusnapon jársz?

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Tulipán, igen gondoltam a tüszőrepedés utáni akcióra, de majd csak a Jónás után. Kíváncsi vagyok :wink: Most vagyok a 11. napon, mindjárt tüszőrepedés. Tesztet nem vettem még, bár lehet, hogy a jövő hónapban beruházok egyre.
Nagycsalád... Hát igen, vannak azért félelmeim :roll:
Kíváncsi vagyok, mit mond az orvosod ma. Megtudhatom ki az? (én is kecskeméti vagyok) :D

Rena, köszi! :D Mesélj majd, mi volt a dokinál.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle
 
 


Sziasztok csajok!
Újra itt vagyok, csak hétvégén nem voltam net közelben. Örülök Pille, hogy csatlakoztál. Nekem is 5 ill. 2 évesek a csajszik. 8.-án kell, hogy menszizzek, ugyhogy várom, hogy ne!!! Ha mégis akkor én is beszerzek lh-t és Jonásozunk. Valamelyik csak bejön. Ti honnan veszitek és mennyiért? Amugy ma olyan aluszékony és fáradt vagyok, söt lent jobb oldalt szurkák a hasam. Vagy az idö miatt vagyok ilyen. Na majd meglátjuk.
encike 2
 
 


Na megvolt a vizsgálat.
NST-n minden rendben. Persze akkor nem is keményedett a hasam, mint reggel. De a doki is megvizsgált, és szerinte is még várat ez a baba magára. És én sem érzem még, hogy ki akarna bújni. Úgyhogy csak jövő héten hétfőn kell befeküdnöm. A doki szerint addig nem várható, de azt mondta, hogy azért pénteken még ugorjak be a kórházba.

Pille!
Ha a 11. napon vagy, akkor hamarosan rá kell ugranod apára :wink:
Emlékszem én is tartottam tőle, hogy mi lesz majd ha már 3 lesz, de aztán olyan természetes volt minden. Most ugyanígy vagyok a 4.-kel. Remélem, hogy ezt is olyan könnyedén veszem majd, mint a 3.-at. Amilyen nehéz velük, annyi öröm is jár vele, és sok-sok szeretet, amit kapok tőlük. Ezért megéri. :D

Encike!
Én gyógyszertárban vettem. Hát nagyon drága. 5db 3000 ft. Állítólag a neten lehet egész olcsón rendelni, csak ahhoz nem adnak használati utasítást, és valami gagyi csomagolása van, de hát szerintem az nem is fontos. Ha én annak idején tudtam volna olcsóbban szerezni, akkor megspórolhattam volna egy csomó zsozsót. Ugyanis én az éles akciók előtt 3 hónapig próbáltam kitapasztalni a ciklusomat, hogy pontban a pé. előtti 3. napon legyünk együtt. Jelentkezzél ám, hogy mi van pirivel! Már csak néhány nap, és kiderül.

Reni!
Jól esett a szuri? És a férjednek?

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Ma megkaptuk az első szurit! :D Még eddig csak annyi hatása van,hogy baromira fáj a fenekem csíp a helye,először izomlázunk volt most meg csíp.Elég kellemetlen!Kaptunk egy papirt amit el kell vinnünk a háziorvosnak és abban leírják neki,hogy nyugodtan adja csak be a szurit ne legyen betoji!Annyira féltem,hogy majdnem elájultam már foltosan láttam de a Laci szerencsére megnyugtatott,nem tudom,hogy mi lenne velem ha nem állna mellettem.Remélem lesz hatása!Áprilisban megyek egy vizsgálatra amin eldöntik,hogy mehetek e laporoszkópiára,remélem mehetek!A laporoszkópia petevezeték átjárhatósági vizsgálat ami arra jó,hogyha gond van és helyrehozható akkor ott meg is csinálják!

Marika!Nem akarodzik a kiscsajnak kibujni,biztosan nagyon jól érzi magát az anyukája pocijában.Végre van időpontod a császárra :D .Remélem minden rendben lesz,szorítok,hogy semmi gond ne legyen!

Encike!Remélem nem lesz mensi! :wink:
rena85
 
 


Sziasztok!

Rena! Végre elkezdődött a szuri, igaz? Remélem lesz hatása. Kitartás!

Tulipán! Én is bent maradnék még a pocóba ilyen csúnya időbe.


Ha már lenne 2 gyerekem, akkor nem idegeskednék azon, hogy mikor jön a 3., mivel csak 1 van még és már 6 éves és én se fiatalodok, ezért bosszant, hogy nem jön a tesó.

Legyetek jók. Timi
timejka
 
 


Sziasztok!
Persze irok, hogy mizu. Hallottam én is, hogy neten olcsobb az lh, de remélem nem lesz rá szükség.

Egyébként mikorra vagy kiirva, hogy annyira szeretnéd, ha kibujna? Nem jobb odabent a melegben? Na jo csak vicceltem.
encike 2
 
 


Rena! Hogy vagy? Gondolom már nagyon izgatott vagy, hogy lesz-e hatása a szurinak!

Encike! Rámentem a ciklus.hu-ra. Lehet, hogy hülye vagyok, de nem tudom megcsinálni a naptáramat. Lehet, hogy ez már a vég!!!!

Tulipán hogy vagytok? Babu jól érzi magát a pocóba? Olyan jó Neked, hogy nemsokára szülsz.

Pénteken megyek tüszőcskéket bámulni és méregetni.

Sziasztok
timejka
 
 


Rena!
Még ilyet. Miféle vizsgálat kell ahhoz, hogy megcsinálják az átjárhatóságit? Lehet annak akadálya? Számomra ez olyan hihetetlen. Akkor csak egy véköny csövet helyeznek fel a petevezetőbe,és ott folyadékot áramoltatnak, úgy nézik meg, hogy átjárható-e, miközben uh-oznak. Na még azt megértem, hogy esetleg valami vizsgálat kell hozzá, de azt nem nagyon, hogy miért kell arra két hónapot várni. Aztán akkor megállapítják, hogy mehetsz, és kapsz megint két hónap múlva egy időpontot, hogy mikor csinálják. Es akkor már eltelt szinte fél év. És ez csak egy vizsgálat. Hol van még az, hogy valami komoly lépést tennének. :? Hát ez felháborító. :evil: Szóval ez a mai egészségügy :evil: Ezért fizeted a tb-t :evil:

Bocs, nem akartalak felidegesíteni, de engem nagyon kiakaszt az ilyen dolog. De bízzunk benne, hogy addigra már jó nagyot tojhatsz annak a Dr. Huza-vonának a fejére. :lol:

Encike!
14-ére vagyok kiírva. A vonalzómat még az elején rosszul állítottam be. Az szerint még van 12 nap. Az igazi kiírás szerint már csak 9. Kettő gyermekem ilyenkor már megvolt. Egy pedig 4 napot hízott rá. Úgyhogy ki tudja, hogy mikor lesz belőle valami? Csak ez a drága kisbaba.

Timi!
tényleg nagyon jó, hogy nemsokára a kezemben tarthatom Babucit. Nagyon várom, és az egész család már nagyon izgatott. Már minden készen áll az érkezésére. Pénteken akkor együtt megyünk. Én is akkor megyek be a kórházba egy bekukkantásra. Gyere te is a hírekkel, hogy hogy érnek a petécskéid. Ha méreted uh-on akkor biztosan hamarosan érkezik az a baba. Ez hányadik hónap hogy mész tüszőket nézetni?

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Timi!Köszönöm jól vagyok!Igen már nagyon várom,hogy történjen már valami!Ne izgulj szerintem lesz vagy három szép nagy petéd ami várja a sok kis katonát,hogy végre legyen kisbabád.Remélem összejön! :wink:

Marika!Hogy vagy?Még nincs jele annak,hogy ki akarna jönni a csajszi?Hát a 2 hónap az én bűnöm,mivel a munkahelyemen elég nagy a kavarodás és most nem nagyon engedhetek meg magamnak másfél hét táppénzt.Nagyon szeretnék már babát de valahol dolgoznom is kell és kb április végére lecsillapodnak a dolgok a munkahelyemen is.Remélem addig kibírom valahogy!Ez tulajdonképpen egy műtét amit a köldököm alatt végeznek el,szerencsére altatásban.A vizsgálat azért kell,hogy egy vadidegen orvos eldöntse,hogy szükség van e erre,ha ő azt mondja,hogy nem akkor nem csinálnak velem semmit esetleg egy olyan vizsgálatot amit te is leírtál.De én azért szeretném inkább ezt mert ha olyan problémát találnak amit meg lehet oldani akkor azonnal meg is csinálják,gondolok itt átfúvásra mag ilyesmire.Bárcsak igazad lenne és nem kellene addigra visszamenem mert már egy kismanó növekedne bennem!
rena85
 
 


Sziasztok!

Tulipán, ebben a hónapban a Jónás napra hajtok, ha nem jön össze, akkor nézem majd a pé-t.
Ma vettem lh tesztet és most este kíváncsiságból megcsináltam. A controll csík határozottan erősebb a tesztnél. Úgyhogy ma van pé-m. Már csak az a kérdés, hogy holnap is pozitív lenne-e. De most nincs jelentősége, majd jövő hónapbam már tudni fogom, kb. mikortól teszteljek.
Elméletileg akkor kellene akciózni kisfiú érdekében, ha már újra negatív a teszt, ugye?

Encike, én a tesztet DM-ben vettem, 2300 valamennyi az 5 db.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle
 
 


Sziasztok!
Timejka!
Leirom, hogy tudod beállitani a ciklus.hu-dat.
Elöször regisztrálj a leirtak szerint. Ez teljesen ingyen teheted. Ha jol emlékszem, akkor a normál nézetben vagy, ami a lap elején van középen. Majd válassz évet, ahol is az adott honapban beállitod a menszi napját. Ezt ugy csináld, hogy ráállsz arra a napra, kattints rajta és ciklus hozzáadása katt. Tehát nov.i és dec-i kell a 2007-es évből. Majd megint válassz dátumot, ami 2008 és januári dátummal csináld uezt. Ekkor a pr kiszámolja az adataid által a többit. Lépj a naptármodszerre, ami lap tetején középen van. Itt már szines a naptárad. Zöld szin lehettek együtt, de nincs baba.
Barna, itt babásodhatsz.
Piros: mindent bele.
Ez a naptármodszer nem 100%. Én összehasonlitottam a Jonással és nekem egyezik.
Remélem sikerül, ha nem kérdezz.
Sok sikert!
encike 2
 
 


Jó reggelt!

Tegnap este izgalmamban jól bekavartam. Szóval a teszt csík az erősebb. :oops: :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle
 
 


sziasztok!


Rena!
Akkor kivételesen nem a rendszer miatt húzódik a dolog. Persze egyértelmű, hogy a munkahely is közrejátszk a dologban. Egyébként én akkor tévedésben voltam. Nem tudtam,hogy ez egy kisebb műtét. Összekevertem az átjárhatóságival, amihez nem is kell érzéstelenítő, mert csak olyan kellemetlenséggel jár mint egy vizsgálat, csak tovább tart.

Babuci még mindig nem adja jelét a kibújársa. Az viszont tuti, hogy bent nem fog maradni, bármilyen jól is érzi magát. :wink: Sebaj! Türelem rózsát, azaz babát terem :lol: És ez mindannyiotokra igaz!!!!!! :lol:

Pille!
A kisfú érdekében akkor kell akciózni amikor már újra negatív. Pontosan úgy, ahogy te mondtad. Valójában akkor ha tegnap volt erősebb a tesztcsíkod, akkor ma van a pé-d. Persze csak akkor ha már nem olyan erős a csík. A mai akció nyerő kisfiúprojekt lehetne :wink:

Kép
tulipán75
 
 


Tulipán, ma nagyon szúr a bal oldalam, akkor ma van az ovulációm? Ne haragudj, hogy butaságot kérdezek, de eddig nem foglalkoztam konkrétan a kérdéssel, nem volt rá szükségem. Ha így visszagondolok minden hónapban érzem a szúrást, de nem kötöttem konkrét dologhoz.
Mostantól mennyi időnk van az akcióra?
De jó neked, mindjárt magadhoz ölelheted a kis drágát! :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: