Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Macsek, te hogy szültél? Csaszival? Apa nem volt ott? Mert akkor nem tudják csak úgy elvinni a bébyt. De mindeképp járj utána, és ne izgulj, minden rendben lesz Vilkóval. Az a jó, hogy időben elkezdtétek. Tuti kinövi!
és látod, veled vagyunk mi anyucik lélekben!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
katherina

Na, halihó!

Jutta! Én is debreceni vagyok! Csak 2 és fél éve költöztünk ide! Én szeretem is nagyon Db-t! Hova jártál gimibe? Én a Kossuthba.

Apropó költözés: hajrá Andi! Nem lehet egyszerű 2 babával, mi is Réka 4 hónapos korában költöztünk, hát nem sírom vissza azokat a napokat...

Macsek! Sajnálom, de legalább kiderült, hogy mi van, és így biztos rendben lesz Vilkóval minden.

Kat! Köszi a gratulációt a 3 gyerekhez. Neked is grat a fiaidhoz! És a 3. mennyi idős? Vagy valamit félreértettem?

Ciripke! A terpeszpelus nekem mind3 gyereknél kellett, mert már a kórházban megállapították, hogy kötött a csípőjük. Így mindannyian kb 5-6 hónapos korukig hordták. Botin is, mióta hazajöttünk, rajta van állandóan, így szokta meg, nem zavarja. Itt csípőszűrés csak 4 hónaposan van (Db-ben már 10 hetesen volt asszem), de 3 hete csak febr. 25-re tudtak időpontot adni. Akkor már 5 hónaposak leszünk, de nem baj, ártani nem árthat. Az itteni gyerekszakorvos szerint a császárosoknak amúgy is ajánlják a hordását, azt viszont nem értem, miért... Majd legközelebb rákérdezek. Marcinak kell még tovább hordani? A 3 csasziról majd egyszer, mert ez elég hosszú, most nincs annyi időm.

Lilly! Gratulálok, hogy így kitartó a fejésben! Tényleg minél tovább kap anyatejet, annál jobb, az végülis mindegy hogyan. Csak tényleg csodállak, hogy hajnalban is kelsz fejni, nem semmi!

Jutta, Zsu! Így, hogy abbahagytátok egyelőre a hozzátáplálást, van vmi eredmény?

Marek! Drukkolok én is! Annak idején bele-beleolvastam a topikba, csak nem volt még normális internetünk, úgyhogy tudom, mi történt Veletek. Örülök, hogy ilyen hamar megint babát vársz és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, csak pozitívan!!!

Mennem kell, mindenkinek szép napot!
[/img]

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

hát megjöttem én is az etetésből fél üeg sárgarápa püré meg 140 ml tápi!

Gabci te hogy is csinálod? Igy hogy, utánna még megkinálod tápival ugye?

Hát szeret enni a csaj idáig még nincs semmi baj !

Ciripke: ti mit esztek már ?

Kép
mogyoland

szasztok

gyors leszek é tömör

Marek
nagyon örülök,drukkolok ezerrel,ennél jobban nem is lehet,írj mindig jó??????????????????

Macsek
hú a franc,én azon húzom fel magam ha ilyet hallok,hogy a gyerekorvos miért nem veszi észre ???hihetetlen

de drukkolok nagyon,remélem hamar rendbe jön Vilkó

Ciripke:én sem tartom be a 3 hetet :-) és Majával itatom a maradék gyümilevet :-) nem bánnám ha a tápit meginná,de nem kell neki

hát az októberiekhez néha írok,néha olvasok,nem vagyok tötrzstag,de érdekel pár ember és baba sorsa :-)

Anett
nyugodtan borozz

kicsit :-)

pia:amióta meg van Bibu nem ittam semmit,jah de karamelles baylist,pár kortyot,de este úgy mnegkívántam,de nem lett belőle semmi,mert mást is meggkívántam az meg elaludt úgyhogy majd ma,vagy nem 8)

szorulásos babik:drnénink azt mondta ma,hogy nem gond,mert 10 nap a max ill ha puffadt sír a baba,hát Biobi nemde írt fel narancs izű parafint ,hogy adjam neki ha úgy látom szenved
Vendég

Bea, nem értettél félre semmit!A legnagyobb már nagyooon nagy. Az előző kapcsolatomban született. 18 éves nagyfiú! :lol: 2003-ban házasodtunk férjemmel, és két pici fiú Gergő és Matyika a közös gyermekeink!

Kép

Kép
katherina

Timi: neked nem is irtam bibusnak eszméletlen a sérója!
Hát kívi leszek milyen lesz a haja ha nagyobb lesz!
Állitólag nekem isilyen volt hajam kicsinek!

Kép
mogyoland

szerintem hires vagyok?Vagy nem?

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo! Nem semmi Ágika! Jó étvágya van! És már akartam mondani, hogy nagyon édes, kis mosolygós!

Timi! Hát ez a Bibus! Rékának szinte még most sincs ekkora haja, összvissz 3-szor volt levágva, hogy erősödjön már egy kicsit, de már kezd alakulni!

És még Neked annyit akartam, hogy van abban is ráció, hogy a kat. papoknak nincs családjuk. Én most már jobban belelátok. Azért nehéz, mert egy papnak pont az ünnepek, hétvégék a legdolgosabbak (nem tudtam jobb szót), mert akkor van a sok mise/istentisztelet, és hétközben sem lazulhatnak, mert ott a sok hittanóra, temetés, adminisztráció és egyéb nyalánkságok. Nos, ebből az következik, hogy a családnak is ezt kell tolerálni: mi hétvégén és ünnepeken nem vagyunk a tágabb családunkkal...Karácsonyozni is karácsony és szilveszter között szoktunk Db-ben. Pl a szilveszter is olyan, hogy 2 óévi istentisztelet (nekem a férjemnek 2 községe van), aztán 1-jén délelőtt szintén. A karácsonyi napokról meg ne is beszéljünk, délelőtt, délután istentisztelet mindkét faluban. Még a szombatok a legjobbak, de valamikor a prédikációkra is készülni kell. Így aztán ezt sztem nehéz tolerálni, én is sokszor besokallok, dehát ez van, én választottam a férjemet :D Úgyhogy bár én is nehezen fogadtam el a katolikus álláspontot, így belelátva kicsit máshogy állok már hozzá. Mert nehéz így a családra is figyelni.

No, megint sok voltam, csak ezt még el akartam mondani.

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

és baromi büszke vagyok magamra mert beszereztem az egyenkockát és két tupper poharat kurva jó áron

és ma majdnem elüttettem magunkat a kurva gázártámogatás miatt

papok:én ki ne m állhatom őket,na jó a többséget,a falumba az egyik nőzött a másik ivott a 3ik drogot csempészett.itt az egyik ivott és úgy keresztelt,elfelejtette úgy kellett elmenni érte stb majdnem megvertem.a mostanit bírom semmi bajom nincs vele.szerintem meg fontos ki a földi helyartó,ahhoz pedig hogy tiszteljem tenni kell valamit az asztalra,nem csak 3szor végig küldeni a perselypénzest a 45 perces mise alatt

Prücsi
szia :-)

62 perc?az gáz
várom nagyon a könyvet,lehet belőle hasznosítani valamit vagy megint feleslegesen vettem meg.

nálunk most light hisztikék vannak,kivéve negyed 4 és fél 4 közöttis történéseket,hajnalba.Maja apával alsik,hallom,igen én a másik szobából apa,apa pisilni kell,apa megy bimbiért de csak nem jön ki a fürdőből,gondoltam én majd odaviszem neki,mert a trónkirály kitudja mennyi ideig kotyol,erre meglát engem Maja és hiszti ezerrel,jó negyed óráig,kőkemny,óráknak telt.................

Kikiuka
Majci is 2600 al született most meg tök átlagos,sőt magas 97 cm körül van bár fitness még mindig 13 kiló körül van

nem hitted volna hogy nehéz lesz?hát én se,vessetek meg de úgy érzem ,hog le se írom inkább

Bea
kicsit jobb a helyzet hiszti terén,bár éjjel volt kis affér

hát ti is megkínlódtatok a tejcivel,de most legalább van és elég :-)

Jutta
akkor tényleg pocifájás,várj a hozzátápival és zserintem levekkel kezd el majd újra

bocs az összevisszaságért

pusszancs
Vendég

Bea
szerintem egy mai férfi simán többet dolgozik mint egy pap és szerintem természet ellenes ,hogy ne legyen feleségük családjuk,elképzelni nem tudom hogy egy férfi ne kívánna egy nőt csak azrt mert pap.amikor meg pedofil és homokosokról hallok,papokról, kitérek a hitemből :-)

Bibus haja ugyaolyan lesz mint Majáé,remélm dús,göndör :-)
Vendég

timi: na Apa nállunk úgyan igy van a papokkal ki nem állhatja őket!
Talán mert sok rosszat lehet hallani róllok mármint úgye a katolikusokról de szerintem ez annak tudható be ,hogy nem nősülhetnek!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Marcus éjjel belázasodott, náthás. Délelött volt a doki, vírus...
Lilla megkapta az oltásokat, bár kicsit para vagyok emiatt. :roll:
7080 g. Belassult a hízása.
:wink:

Marek Drága:
sok sok +++++++++++++++++++++++++.
Drukkolok. Írj Magatokról.

Timi:
irigy vagyok Bibus hajára. :)

Macsek:
Nektek is sok drukkkkkk.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. 27 éves vagyok, a kislányom, Borcsi október 12-én született a SOTE I-en.

Tényleg minden Baba gyönyörű! :wink:

Lenne is egy kérdésem. BEBA HA tápszer szerintem már nem elég laktató Borcsinak. Gondolom, ezért ébred fel már második este. Szeintetek milyen tápszer a következő lépés? Nekem még van tejem napközben. Csak estére adok pótlást. Én már almát adok tízóraira. Így reggel, délben, délután szopizik, este hatkor tápszer, és fürdés után szopi+tápszer.
Vendég

Marek!

Nagyon örülök, hogy írtál és szívből remélem, hogy az idei Karácsonyotok olyan lesz, amilyet tényleg megérdemeltek!

Jutta

KépKép
jutta

Gömbi!Ja szia

Szerintem lassan adhatsz neki pépet!
Bár a dokival beszéld meg!

Milyen érdekes menyi új ember jött mostanság!

És még zártá akartuk tenni a forúmot!

Kép
mogyoland

Timi! Sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid voltak! Ez tényleg gáz! De azt is higgyétek el, hogy a média is csak a "nemnormálisakat" kapja fel. Én akiket itt a környéken ismerek (katolikus és református), azok mind jófejek, végzik a dolgukat stb. Persze ettől még szörnyű, amiket írtál!!! Csak nem lehet általánosítani. Sajnos az egyház is csak emberekből áll, így ott is vannak rém idióták is! Meg sok normális, csak róluk nem szólnak a hírek!

És persze sokat dolgozik minden férfi, csak nálunk minden hétvége és minden ünnep foglalt, nincs kivétel.

Jaj, sajnálom az éjszakai hisztit! Te is bírod ám a kiképzést, Timi! Nem semmi ez a Maja! De hidd el, lesz ez jobb is, semmi sem tart örökké! Én is mindig ezzel biztatom magam!

Na, tényleg lelövöm magam! Csá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Mogyo! :D

Köszönöm a gyors választ! Hm... milyen pépet?

Megpróbálok vonalzót csinálni, remélem sikerül.
Vendég

Hajni! Jobbulást!
Gömbi! Üdv!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Gömb: hát vannak tejpépet!
Itt a lányok a Sinlacot irják de vettem már neki hipp tejpépet!Bár én még nem adtam neki mi most a bébiételekre koncetrálunk!

Állítolag az laktatóbb!
Vagy a 2-es a tápszerből bár azt 6 hósan irják ki. De rendkivűli esetben kiirják már 4 hós kortól!

Kép
mogyoland

Csajok attól lehet ,hogy szürcsög a csaj reggelre mert nem párás bent a levegő?

Kép
mogyoland

Csibea! Én is Bea vagyok :lol:

Holnap megyek doktornőhöz, remélem a Sinlac jó lesz.

Én még csak almát kóstoltattam Vele egy hete, már megeszik 3/4-et is. Következő a krumpli lesz. Szeretném kiváltani a délutáni szopit is, mert akkor estére több tejem lenne, de tápszer nélkül nem lakik jól.

vonalzót már csináltam, csak nem tudom feltölteni

Még annyit, látomom van itt táblázat: 3460gr-mal és 54 cm-rel született, most 6400 gr. Nem tudom, hány centi, mert egy hónapja 59-nek mérték, de már akkor is kicsi volt Rá a 62-es ruha.
Vendég

Mogyó
igen attól szörcsöghet,rakj egy vizes türcsit a radiátorra

Bea
persze,tudom én,azért is írtam,hogy aki most van őt bírom. :-)

de ezek mind személyes tapasztalatokk,egy se volt a híradóba :-)

a legdurvább ,amit anyós mesél,hogy házvezető nőt tartott a pap,aztán potyogtak a gyerekek :-)

hiszti múlik,előjön,ez a sorsunk,de nyugtass meg hogy Leventéd már nem nyomja

Gömbi
szia :-)
ha úgy gondolod,hogy azért alszik nyugtalanabbul,utolsó evés elött adj neki pépet,ha már ennyi mindent eszik ártani ne ártasz vele,sinlac,tejpép,ha-s tejpép.
de lehet azután is nyugtalanabbul alszik majd
Vendég

gömbi

akkor jó husiban vagytok ti is! :lol: a vonalzót ha megkaptad az email cimedre akkor másold le és ide meg illeszd be!

Kép
mogyoland

lánykám meg itt ül az ölemben és olyan agressziven fogja a kormányt amivel apa játszik! :lol: :shock:

hát mondjuk parapetes konvektorunk van!
én is tudok olyan falut ,hogy elég sok gyerek hasonlit a papbácsira! :shock: :lol:

Kép
mogyoland

vajon sikerül a vonalzóm?

Szia Timi! Igen, az lesz! Először a fogára gyanakodtam persze, de amikor 200-at szopizott, és utána szó nélkül elaludt...gondoltam éhes volt.

Jó husiban van. Bár voltak hetek, amikor nagyon keveseket hízott! Stresszeltem magam rendesen! :twisted:

Tényleg gratulálok mindenkinek! A többgyerekeseknek és Andinak pedig külön. Mi kis korkülönbséget szeretnénk. De ahoz még lazulnom kell 8)
Vendég

Gömbi!

Méred, hogy mennyiket eszik napközben? Mert lehet, hogy csak pótlás kellene neki akkor is. Szakirodalom ( :wink: ) szerint a gyekőcök akkor nem kelnek éjjel, ha nappal megeszik az egész napi kalória adagukat. (tehát nem csak az utolsó adag számít)
Meg ehhez még kell, hogy ne jöjjön a foga, ne fájjon a hasa és a csillagok is úgy álljanak különben! :lol:
Sinlacot nem minden doki ír fel, de lehet a Tied igen!
3/4 alma az azért nem semmi!

Ezt az újfajta tápszert (laktózmentes) úgy kell levadászni, 1-1 db-ot ha tartanak a patikák! mondjuk holnapra renderlnek többet. De ezek a patikában rendesek, szerintem megbeszélem velük, hogy telefonon 1 nappal hamarabb szólok és rendeljenek 3-4 dobozzal, ha már írt fel a doki...

Jutta

KépKép
jutta

Szia Gömbi! Képet, vonalzót tessék feltenni :lol:

Mogyo: Ágika :lol: :lol: Minden napra raksz fel vmi vicceset, olyan jól esik ez a megtépázott lelkemnek :lol: 8)

off:
paptémához hozzászólok: ja, nem házasodhatnak a papok, de vannak diakónusok, akik keresztelnek, összeadnak misén "besegítenek", szóval egy csomó dolgot csinálhatnak, meg persze egy csomó dolgot nem, de lehet mellette családjuk. Nekem van ilyen ismerősöm, ő adott minket össze, ő keresztelte a Vilit, 5 gyereke van. És olyan jó beszédet mondott az esküvőnkön, hogy páran meg is keresték utána. Szóval ilyen is van! Aki meg nem ért ezzel egyet, annak nem katolikus pap a hivatása. Szerintem.

Hajrá Lactina, én is béreltem ma egyet!!! :lol:

Hajni: beszámoló? Marcinak jobbulást! Remélem Lilla nem kapja el!!!

KépKép
1macsek

Jaaaaaaaa még annyit, hogy még mindig taknyolok, fáj a fejem, visszakellett adni a céges kocsit és a kölcsön autó (korát tekinve már nagykorú) azt hittem a doki rendelője előtt adja be végleg a kulcsot, miközben a gyerek már éppen nyűglődött (éhes + álmos kombináció) és gyalogszerrel kissé távol volt minden (és előtte pár perccel mondta az első patika, hogy nincs ilyen tápszerük, nekünk meg vagy fél napi adag van itthon) úgyhogy éppen bőgtem egyet, hogy ilyen szerencsétlen is csak én lehetek... hazaértünk valahogy és a legközelebbi (gyalog is elérhető) patikában van ez a cucc... és nem megyek sehova és kész...

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, Marcianak gyógypuszi!

(össze-vissza olvasgatok visszafele...)

Jutta

KépKép
jutta

Szia Jutta!

Az,az, a CSILLAGOK :lol:
Mérem mindig, hogy mennyit eszik :oops: És csak kiegészítésnek adom az utolsó szopinál. Mindig kiegészítem 200-ra. Naponta 850-950gr között eszik + alma. Ezekből gondoltam, hogy nem lakott jól az elmúlt napokban. Ha a "nagyobb" tápszertől alszik, akkor ez volt a baj, ha nem, akkor virrasztunk tovább
Vendég

a nem megye sehova a kocsival közlekedésre értendő, kajáért a gyereknek elmegyünk azért! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, én is tiszta takony vagyok! önszorgalomból megfáztam! Tantum Verdét spriccelek a torkomba, határozottan jobb, viszont utána olyan hányingerem lesz...
Vendég

Gömbi! akkor üdv mégegyszer, drusza! :lol:

Timi! Levike is tud azért néha kiakasztani. Pl. amikor még mindig félti a játékait Rékától 6 évesen. Vagy amikor túllő a célon, és elég durva Rékával (szoktak bírkózni), bár az is igaz, hogy Rékának nagy a tűrőképessége, ha nem sír, Levi azt gondolja, még adhat neki erősebbet! De az tény, hogy hisztizni már ritkán szokott, és ami nagyon aranyos, Botival játszik, beszél hozzá. Az az első, amikor hazajön az oviból, hogy kezet mos, és megy egy kicsit dumálni vele. Irtó édesek ilyenkor, Levi odafekszik mellé a nagyágyra, Boti meg akkorákat mosolyog rá (hangosan kacagni még ritkán szokott). Réka is szereti Botit, de azért ő néha mondja, hogy ne szoptassam. Nála féltem is, hogy mi lesz, mikor hazajövünk a kórházból, mert előtte iszonyú anyás volt, de hál'Istennek, elfogadta az új helyzetet (csak el ne kiabáljam). Szóval hiszti ritkán van, és tudjátok milyen jó, hogy Levi már egyedül felöltözik! Így is leizzadok, mire elindulunk valahova. Szóval azért mindig van fejlődés is! És van remény, hogy a rosszabb korszakokat jobbak követik (ezt még az első gyerekemnél én is nehezen hittem el, azt gondoltam egy adott probléma hónapokig el fog tartani, aztán egyik napról a másikra megoldódott általában minden).

Jutta! Jobbulást Neked is!

Ja, és az én "nagyjaim" még most is kelnek éjszaka, pedig szerintem jóllaknak este!!! Bocsi, ezt csak poénnak szántam :P
De tényleg! Nem is tudom, hogy volt-e már, hogy Levi huzamosabb ideig átaludta az éjszakát. Sokáig idegeskedtem emiatt, de beláttam, hogy felesleges. Így, ha felkel, pisil esetleg, aztán bemászik hozzánk, és van, hogy csak reggel vesszük észre, hogy ott van. Dettó ugyanez Réka. Van, hogy együtt jönnek. mindig azzal nyugtatom magam, hogy 18 évesen már nemigen az én ágyamba fognak kívánkozni... :oops:

Na, sziasztok! Sok volt már belőlem!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Kat és a többiek,kösz az üdvözlést!

Macseknak egy gyors vígasztalás!
Nálunk mindkét gyermek Dévényes gyógytornás. Benedeknél még kezdő anyatigris voltam, így a dokinéninek (akit azóta LECSERÉLETEM!!!) hiába duruzsoltam a fülébe, hogy itt valami nem ok, csak legyintett, hogy lustácska szegény, forgassam (persze meg sem vizsgálta, már mér is :shock: ). Szegénykém hason egy percet sem bírt lenni, sikítva üvöltött, fejét is csak úgy ímmel-ámmal emelte, forgásról szó sem volt. Aztán 7 hónapos lehetett, amikor a dokinéni más okból hasra tette és szembesült a tényekkel. GYorsan adott is beutalót a Tűzoltó utcai neurológiárta. A védőnő meg javasolta, hogy keressem meg a Dévény alapítványt. Ott csak vagy 2 hóra előre tudtak időpontot adni, de szívesen megadták a kerületben lakó gyógytornászok neveit. Így keztük 7,5 hónaposan. Hihetetlen jó ez a módszer, nagyon gyorsan megfordult Benedek és kb. 3 hónapi kezelés után már nem is kellett tovább nyüstölni (minden mozgásformát, kúszás, mászás szépen hozott). közben jártunk vissza a Tűzoltó u-ba, de az ottani tornával (Katona módszer) nem fejlődött volna ilyen gyorsan (és hát ugyebár már 7,5 hónapos volt mikor elkezdtük, nem 3, nem volt mindegy a dolog). Szerencsére ő hypoton volt, mert állítólag a feszes izomzatnál nagyon fontos, hogy minél korábban elkezdjék a kezeléseket.
Ábelnél meg már nem cicóztam, mikor észrevettem, hogy öltöztetésnél nehezen tudom a karjára ráerőltetni a pólót, annyira befeszít, ráadásul az egyikkel jobban, azonnal hívtam a gyógytornászt, hogy állapotfelmérjen, meg kértem beutalót a fejlődésneurológiára is. így 3 hónapos kora óta nyomjuk a Dévényt, nem mondom, hogy röhög közben, de koránsem olyan vészes, mint Benedeknél volt. És jól fejlődik. Egy hete már hasra fordult (édes volt, úgy nyögött közben, az akarástól :lol: ) a hétvégén meg már hasról hátra is. És ő ugyebár már elmúlt 5 hónapos, illik csinálni.
Szóval Macsek, no para, minden rendben lesz. De Te is írtad, hogy Dévényeztek, vagy tévedek? Meglátod hamar lesz eredménye.

Timi, éjszakai hiszti? :shock: És van még hajad, ami nem ősz?
Reggel volt az RTL klub-on szó pont a hisztiről. A lényeg az volt, hogy nem kiakadni, mert az csak olaj a tűzre (köszi, 62 perc hisztinél max a jégszekrényben ülve őrzöm meg a hűvös nyugalmat), hanem bele kell képzelni magunkat az ő helyébe, és figyelemleterelés a megoldás. Nehéz dió, de Timi, mi ezt is megoldjuk tutira! Lájtosabb napokon én is reménykedem (a remény hal meg utoljára) aztán néha estére már tökre kiakadok, mert nincs hatékony eszköz a kezemben, és elgondolkodom, hogy biztosan jó gyereket hoztam én haza anno a kórházból???

Ja, és minden gyerek gyönyörű!
Tápis anyukákat is csodálom, mert nem lehet egyszerű megküzdeni azzal az érzéssel, hogy már nem tudsz szoptatni, vagy nem akarja elfogadni a cicit a gyerek.
Nem különben csodálom a 3 gyerekeseket, na meg az ikres Andit, aki szimultán nyomja két gyerekkel (neked könyvet kéne írni, hogy sikerült eddig csak szoptatni a picurokat - néztem a képeket is, Nagy Huba pasa és Pertocelli is édi manók)
jaj, Andi, a cicifájás javult már? (Nekem 5 hónapja nem jött rendbe, na de ezt a témát majd leközelebb...)

Na, Benedek beleunt a "Pingvinek vándorlásába" és úgy hallom Ábel is éhes már.

KépKép
KépKép
prücsi

na még egy zabás gyerek akkor? 950 + alma? Szerintem a nappali kaját is egészítsd ki 200-ra (halkan jegyzem meg, vannak kölkök akik 235-öt esznek, ugye Gabcii?), mert az éjszakára jól telizabálja magát az inkább visszaüt (hasfájás formájában)... lehet ő is inkább 900 felett lakik jól... végül is a Zsu-féle testsúly / 6 az már liter felett van ebben a korban... :roll: :roll:
(az is igaz, hogy lassan le kellene lassulni a növekedésnek és gondolom 15 kg-san már nem fognak tápszert enni :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

na még egy zabás gyerek akkor? 950 + alma? Szerintem a nappali kaját is egészítsd ki 200-ra (halkan jegyzem meg, vannak kölkök akik 235-öt esznek, ugye Gabcii?), mert az éjszakára jól telizabálja magát az inkább visszaüt (hasfájás formájában)... lehet ő is inkább 900 felett lakik jól... végül is a Zsu-féle testsúly / 6 az már liter felett van ebben a korban... :roll: :roll:
(az is igaz, hogy lassan le kellene lassulni a növekedésnek és gondolom 15 kg-san már nem fognak tápszert enni :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Marek :D :D :D :D Annyi drukkot küldök amennyit a klaviatúrával ki sem lehet fejezni!!!!!!!

Marcikának jobbulást!

Fú, annyit írtatok! Ismét üdvözlöm az újakat!

Hogy mi mit eszünk? alma vagy banán (napi egy), tápi egy adag (max. 150, inkább 90-120ml) , a többi az az ici-pici cici. Néha nem tudom mitől hízik egyáltalán. Ha úton vagyunk viszek "üdítőt". Hétvégén megyünk kehidára és vettem pár üveges gyümit meg BABAVIZET, de rajöttem, hogy vizforralót is kell vinni, hogy tudjak sterilizálni. Hülye vagyok?

Végre eljutottam fogorvoshoz, levették a fogszabályzómat 2 hétre, "pihentetni", tök furi.

Ennyi erővel a nődokik se nősüljenek. (Meg a vállalkozók...stb.) Csak azér van egy nagy különbség, őket megfizetjük és mégse mindig jönnek be ünnepekkor.

Tápi: Örülök, hogy a kórházak is így csinálják és nem én vagyok sz@r anya. De úgy véltem, ha a tej kibirja hűtőben ez miért nem?

Alkohol: Egy gyógyszerész barátném szerint serkenti a tejtermelést és szerintem igen! Betti egy éves volt mikor buliztam és most is tapasztaltam. De lehet, hogy csak azért, mert olyankor az ember nem idegeskedik... Egyébként én nem Marci miatt éreztem "furcsán" magam, hanem a nagyok elött volt "ciki" ittasnak lenni. Hajrá egy pohárka!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Éjszakai kelés? Barnu legújabb baja, ha lecsúszik az alvószoknija. Hát igen, az élet kemény.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, te is fogszabályozós? Én is. Már két éve, várom már a végét nagyon. (Igaz, az alsót már a szülés előtt levették, de a fölső még megvan...)
És mi ez a pihentetés? Utána visszakapod?

KépKép
KépKép
prücsi

Alkohol: lehet, hogy utána még jól ia alszik a gyerek? :lol:

Én bort (ált vöröset ill. aszut) ittam terhesen is orvosi javallatra (napi max fél dl-t) és utána is (szoptatáskor) napi fél dl-t (néha) megengedtem magamnak. Ekkor már azért, mert ha terhesen szabad volt (akkor ugye a véren keresztül tuti több át ment) akkor szoptatás alatt is lehet...

mostmegmár ugye mindegy... :?

Jutta

KépKép
jutta

Nem tudom, még sosem pihentettük. nekem belül van egyébként. Megkérdezhetem mennyi vol? priviben is jó?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hajni!

Tőled kérdezni akartam vmit mindig!
Marci is kintalvós volt? Mert azon stresszelek, hogy annyira megszokja Dorka hogy később se alszik bent!
(most délelőtt bent próbálom altatni - több-kevesebb sikerrel - de délután kint alszik)

Jutta

KépKép
jutta

Prücsi
na ja olaj a tűzre,vissza menőleg könnyű okoskodni :? csak amikor az ember ott van és tehetetlen,na de éjjel visszafogtam magam csak néztem rá szánakozóan és próbáltam ölelni,puszilni az örjöngőt

festem ahajam :-)

Hajni

jobbulást,remélem Lilla nem kapja el,rakjál már képet róluk
Vendég

Kép miss histi
Vendég

Kép egészségünkre
Vendég

KAKILT!!!! éljen

Maja újabban kúpot cserél :-) múltkor pont bejött a tamponálásomnál,kérdi mi az,öh,izé,mondom neki kúp.azóta minden pisilésnél eljátsza ezt :-)
Vendég

:shock: :shock: :shock: az ember kifesti az új konyháját, és egy új topikot talál....
szevasztok mindekinek!

csak annyit akartam, h úgysem tudok visszaolvasni, de a tegnap este bejött: Huba tápit, Petra 2 cicit kapott, és fél 10kor csönd volt. remélem, ma lesz az ismétlés.
teljesen kimerült vagyok fizikailag, így lépek is
:arrow:

Kép
an°°di

Lilla lázas. Fasz@. :evil: :evil:
Hívtam dokit, lehet, h az oltástól, lehet, h nem... :evil: :evil:

Szval ma sem vagyok/leszek stb...

:arrow:

Kép
Kép
h@jni

Na remélem mindenki hamar meggyógyul és sok gyógypuszi a betegeknek!

Andi azért pihenj a tejcsinek nehogy árts!
Ezzel a sok melóval!

Kép
mogyoland

Hajni!
Jobbulást mindkettő gyerkőcnek!

Andi!
Éljen-éljen! (alvás és új konyha is)...

Asszem megint hurutos a pocija a csajnak... unom már... hol a tavasz?????
(szerintem az én nátháimat nyalja össze Dorka, úgyhogy ezerrel kúrálom magam és utána jön az immunerősítés tavaszig)

Ő alhat kint, amíg betegek vagyunk és utána újra próbáljuk a bent alvást! (azért délelőttönként bepróbálkozok egy bentalvással)

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?