Új privát üzeneted érkezett!

Eperke,
nagyon örülök, hogy sikerült beszélnetek. És igen, minden szörnyűség ellenére az élet szép!
Vérzésről: nekem meg semmi nem volt. Megvolt a műtét, akkor még véres volt kicsit a lepedő, megmosakodtam és ekkor láttam utoljára. Persze néztem a hőmet, mint az őrült, nehpgy begyulladjak, merft a hasam az fájt. Persze, a lányok kiokosítottak, hogy ez normális, mert a méhem húzódik össze. Végül is 3 hónaig csak tágult...
Szóval nekem a 31. napra jött meg végül, és tényleg erős volt, de csak 4 napos és most a 26. napra a 2. menzesz.
Nekünk 3 hónapot mondott a doki és mi be is tartjuk, biztos ami tuti, hogy ne kelljen ezen aggódni, ha, bocsánat amikor újra teherbe esek :P Ezt nagyon megtanultam a lányoktól, csak pozitívan. :wink:

Kép
wruska

Eperke-persze a párod is meg volt rémülve, ráadásul a pasik nem is ugyanazt élik át, amit mi, nekik is fel kell dolgozniuk ezeket a traumákat...de jó, hogy meg tudtátok beszélni és nem maradsz itthon egyedül...most már jobb lesz!!! :D
Vérzés: egyetértek Pannyval ő már elmondta a lényeget!

Hát lányok én is marha sokat "okosodtam" itt a babaneten, van ennek sok előnye, de hátránya is...én biztos sokkal parásabb leszek terhesen...de legalább lesz kikkel megosztanom a paráimat! :wink:

Lei-én is kérdezem: mikor is lesz uh. 1-2 nap nem??

Jajj már csak 3 nap és megyek dokihoz!!! :D Olyan furi volt ebben a hónapban, hogy nem szexeltem peteérés környékén...(meg egyébként se, ez már beteges, hogyha nem lehet gyerek, akkor nincs is kedvem szexelni?????? :?: :oops: :roll: )
Vendég

Wruska!

Igen,nagyon hasznos az az oldal!Én is sok újat olvastam mindenről!

Eperke!
Örülök h minden rendben a pároddal.Én sokszor próbáltam erről beszélni a párommal,persze általában én beszéltem.De szerintem sokat segített neki,hogy elmondtam én mit érzek.Mert ugye nem tudhatja.Ő inkább olyan h értem aggódott végig.

Zsibima!
Hát én most is sexelnék...de hát most épp nem alkalmas :roll: Meg is kaptam tegnap h mi lesz így nyáron,mert én nyáron szoktam elememben lenni,télen általában punnyadok.
Na erre mondtam h nyáron túlfűtött kismama akarok lenni :lol:
Vhogy úgy érzem rajta h nem bízik benne h hamarosan terhes leszek...szerinte nagyon beleélem magam ebbe,nem akarja h aztán csalódjak :roll:

Na ennyi egyenlőre :lol: Holnap doki!!!!1-re megyek!Majd jelentkezem.
Remélem lejutok Szolnokra,a hülye vonatok nem járnak... (mellesleg az uram vasútál van,de ő nem sztrájkol)

annus11

Annus!

A műtét után az én férjem is elég szótlan volt,ő így dolgozta fel.Ő is inkább értem aggódott.

(OFF!
Figyi,lehet véleményed ,de azért tarsuk tiszteletbe azokat akik sztrájkolnak(nyilván nem jókedvükből sztrájkolnak... :? ) )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

Nincs bajom a sztrájkkal!Az uram azért nem sztrájkol most mert másik szakszervezetben van,az övék nem sztrájkol.Egyébként olyan területen van hogy ha sztrájkolna,az utasokat az nem érintené!(Kivéve ha hetekig nem venné fel a munkát)
A lényeg h van MÁV,van Állam bácsi,vannak a dolgozók és a szakszervezetek.Na meg az utasok :lol: És mind mást akar :lol:
(amióta a férjem itt dolgozik jobban belelátunk milyen fejetlenség van...)
Ja és én is a vasút felé veszem majd az irányt :wink:

A lényeg h nincs bajom azzal ha vki sztrájkol! :wink:

annus11

Sziasztok Lányok!!

zsibi. holnap reggel 10-re megyek az UH-ra, és már iszonyúan kíváncsi vagyok!!!! Próbálok nyugodt maradni és nem izgulni feleslegesen! :)

baba: NAGYON SAJNÁLOM, ami történt, de örülök, hogy már jobban vagy lelkileg és hogy pozitívan állsz a jövőhöz. Nagyon sok erőt, kitartást és türelmet kívánok neked!!

wuska: küld el priviben, hog ymikor születtél órára pontosan ha tudod, légyszí. amúgy LH teszttel (Ovulációs teszt) meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed. Én is ezt használtam. Én kb.ra bemértem, hogy a 13-15. napon lehet a PÉ, és akkor csináltam LH tesztet három napon keresztül. És bejött. De aJónás tesztet is használtam a PÉ megállapítására, ezért kértem az adataidat, hátha azzal is kijön a számítás.

mindenkinek drukkolok, hogy a vizsgálatok kiderítsenek vágre valami konkrétumot!!!

Leo: gyere nyugodtan, itt mindig segítenek a lányok!!!

eperke: de jó, hogy siekrült tisztázni a dolgokat a pároddal. A férfiak legtöbbje sajnos ilyen, hogy nem szeret bezsélni magától az érzelmeiről. Az én párom is értem aggódott inkább. Meg mikor kiderült, hogy megint terhes vagyok akkor is azon aggódott, hogy nem túl korán estem-e teherbe aműtét után. De most már kicsit jobban viseli, remélem a holnapi UH teljesen megnyugtatja majd őt is és engem is.
lei

Lányok, köszi a bíztatás, gondolom itt nem kell magyaráznom senkinek, de pocsékul érzem magam. Csütörtök este kell bemennem a kórházba, felraknak méhtágítót és pénteken megcsinálják az eü-i kaparást.

A lombikos dokim azt mondta, h a küret után megjön és utána próbálkozhatunk fagyi babákkal, úgyhogy most próbálok inkább erre gondolni......hátha segít.
leo50

Annus!

Hát gondolom hogy nagy a fejetlenség :? ...de sajna ez jellemező az egész országra mostanában!Pl.itt van ez az Egészségügyi Reform(inkább Deform :? )... :( :?

Leo!

Lehet hogy írtad(akkor bocs :oops: )szal nem istudtam hogy lombik volt...
És megkérdezthetem hogy hányadik beültetés volt?
A legjobb barátnőm is lombikos.6 éve született spontán egy kisfia,utána átesett két méhenkívülin és így elvesztette mindkét petevezetőjét.Szal így lett ő is lombikos kb.2 éve.A negyedik beültetés sikerült nekik,azóta van egy gyönyörű 6 hónapos Kammilla nevű kislánya!!Csak azért írtam le, hogy fel a fejjel,nem feladni,mindig fel kell állni a padlóról és higgyjél benne, hogy sikeülni fog(ez biztos)A barátnőm is csak így "élte túl"és meglett az eredménye!!! :wink:

Lei!

Holnapra megy a drukk!!!

Én meg mindjárt indulok a dokimhoz a nagy UH-ra(le lesz mérve mindene Olivérkének :wink: )kivi vok a méreteire... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok,
Egy kicsit rossz hangulatom van, gondoltam irok egy kicsit. Ma egy hete, hogy megtudtam nincs tobbe magzatom. Szornyu belegondolni. Elegge elszomorit az egesz. Meg jo, hogy tudok itthonrol dolgozni, mert valahogy nem tudok ra odafigyelni, meg jo hogy nem lat senki sem. Azt hittem mar jobb a lelki allapotom, de ra kellett jonnom, hogy meg mindig nagyon faj. Tegnap is azon gondolodtam, hogy meg milyen jo volt egy hettel ezelott, mert meg akkor ugy tudtam, hogy minden rendben van. Ejjel pedig azt almodtam, hogy terhes vagyok. Nem is gondoltam volna, hogy ez egyszer remalom is lehet. De tudom tul kell lenni mindenen.
De most padlon vagyok.
De tudom, hogy lesz meg sokkal jobb is.

Remelem ti jol vagytok es mindenkivel minden rendben van.

Szep napot!
eperke25

Lei,
Remelem minden rendben lesz holnap az UH. Te ne izgulj, majd mi izgulunk helyetted. Aztan gyorsan irj, hogy mi volt.
eperke25

Panny,

Első volt, és úgy tűnt, h jól indul minden, a dokim azt mondta, h a kovetkezonel valoszinubb, h sikerul. Igyekszem tulelni es pozitivan gondolkozni...
leo50

Eperke!
Én is szoktam azt álmodni, hogy terhes vagyok és akkor álmomban mindig nagyon boldog vagyok. Sőt hétvégén azt álmodtam, hogy a kisbabáim a gyerekszobában alszanak és meg figyelem, milyen szépen szuszognak. Olyan gyönyörű volt. Aztán felébredtem..........

Leo!
Sajnálom ami Veled történik. Én is lombikos voltam és remélem, hogy majd egyszer még lehetek is, de nekem sajnos még többet kell várnom. Megkérdezhetem, hogy hol lombikoztatok? Mi Tapolcára jártunk.
tücsökbogár

Lei!
Neked szurkolok holnapra! Biztosan minden rendben lesz és hallhatod ahogy a pici szivecskéje ver a babácskádnak.
tücsökbogár

Tücsökbogár,

Én Pestre járok és mindenki nagyon rendes, ha gondolod írj privit, megadom a számom, vagy emailt és tudunk beszélni, vagy chat-elni.
leo50

sziasztok!

köszönöm a bíztatást, remélem is hogy minden rdnben lesz. 10-re megyek, úgyhogy majd valamikor fél dél körül érek vissza a melóba, és akkor írok.
Barnázás már nincsen, elvileg jól vagyok, csak reggel egy kis öklendezés, ha nem eszem rögtön felkelés után, aztán napközben minden OK, este meg kicsit megnő a savszint a gyomromban és attól émelygek, de ez sem annyira vészes már.
szóval elvileg eddig minden rendben van. :roll:

eperke: sajnálom, hogy megint rossz a kedved. De inkább a jövőre gondolj, ne a múltban élj!!
lei

Leo!

Küldtem privit, de közben kiakadt a gépem, nem tudom sikerült-e elküldenem.
tücsökbogár

Sziasztok lányok!

Vasutas sztrájk: pont most mondta anyám, hogy a sorozatos sztrájk miatt nem vesznek fel többet vidékit a munkahelyére...pedig nagyon jól lehet keresni, nem kell megszakadni, 13. havi fizu, ja és nyáron 2 hónapig nem kell melózni, de teljes fizetést kapnak...
Nekem jó a sztrájk, mert többet nem ül vonatra a lányom, busszal fog járni, így nem kell 5.40-kor kelnem és kivinnem az állomásra, a buszhoz gyalog is ki tud menni...ma fél 11-kor kecmeregtem ki az ágyból :lol:

Lei-nagyon-nagyon drukkolok a holnapi uh-hoz!!!! Minden rendben lesz!!! Most már ne izgulj nagyon jó???
Vendég

Wruska - koszi szepen a latin neveket :D A malna (raspberry) az ment, de a palastfut az igy sikerult kitalalni (Alchemilla). Majd megnezem herbariaban.

Szoval otthon vasutassztrajk van? Nem nagyon olvasok otthoni hireket mostanaban, de mire nem jo ez az oldal! :wink: Itt a mult honapban volt utassztrajk az egyik vonattarsasag ellen. Egy napon az utasok nem vettek jegyet tiltakozasul a magas jegyarak, keso es zsufolt vonatok ellen.
hajnski

tücsökbogár

Sikerült :-)
leo50

Hajni-én is így sztrájkolok! :lol: Nem veszek a gyereknek többet vonatbérletet...csak nem mindenkinek van választási lehetősége...

Eperke-szerintem az éjjeli álmodban a terhesség, már lehet hogy a következő babádra vonatkozott...műtét után/előtt én is láttam mindig babát álmomban...
Ne várd, hogy nagyon hamar túl leszel rajta, de napról-napra jobb lesz ez biztos. Ki így-ki úgy dolgozza fel, de tény hogy akkor nyugszik csak meg igazán az ember mikor már egy babát a kezében tart...ezen ügyködünk mindannyian, nemsokára te is beállsz a sorba!
Vendég

Sziasztok

eperke az első 2 hét nekem is nagyon rossz volt. Minden rá emlékeztetett, de aztán szép lassan megnyugodtam.
én is sokszor álmodok azzal hogy terhes vagyok, és vanhogy ikrek.

ma végre megjött a menszi is. Úgy hogy 5. nap kezdem a clostylbegitet, és ma már iszom a málnalevélteát is.

Lei én is nagyon drukkolok az uh-hoz, nem lesz semmi gond, ott fog dobogni a pici szivecskéje.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok csajok! köszönöm mindenkinek a bíztatást! nem adom fel! az nem én lennék! erős vagyok ! és lesz babám! :D

bízom az orvosomban, és nem hagyjuk abba a próbálkozást, bár azt eltökéltem, hogy ennyire görcsösen nem fogok rákattani, mint most, lehet az sem segített! most egy kicsit magunkkal fogok foglalkozni! magammal és párommal! ha hazajön, megyünk hajdúszoboszlóra kicsi pihizni! már alig várom! :wink:
Vendég

Lei: küldtem privit:) És nagyon várom a fotót az UHról:)

Kép
wruska

Csajok, nem tudjátok, Veráéknál kibújt már a baba?

Kép
wruska

Képzeljétek, most chateltem a leendő nőgyógyászommal :D :lol:
(Köszi merszi!) És nagyon nagyon szimpatikus volt!
Nem kertelt, nem szépített, és nagyon pozitív volt. Még azt is írta búcsúzásként, hogy ne izguljak, lesz gyermekem:) Persze így látatlanba, de az is jó, hogy tudja, milyen válasz kell egy nőnek :wink: hogy megnyugodjon kicsit és ebben a labilis idegállapotban, hát szükségem is van rá :lol:

Most nagyon felszabadultnak érzem magam és jókedvűnek. Persze azért a személyes találkozó is fontos, de mindenképpen dobogós helyről indul.

Ja és biztos, hogy "lebegek" a csokitól is, amit egy órája ettem.

Kép
wruska

Baba-biztos jót tesz a pihenés és nagyon örülök, hogy pozitív vagy!!! :D

Wruska-én nem vagyok nőgyógyász, de így is tudom, hogy lesz ott is baba nálatok! :lol: De tény és való, hogy nagyon tud az ember bízni egy nőgyógyászban és az már fél siker!!!
Elvileg ha jön a baba Veránál, akkor Alzizának küld sms-t. És a férje is fog írni...de hát még nincs meg a 40 hét... :D
Vendég

Halihó!

Megjöttem! Vége a sulinak amit a családi wellness hétvégén ki is pihiztem!!!!
Még pár nap és megjön a harmadik mensim aztán nekivágunk a párommal...bár nem lesz olyan felhajtás mint ahol voltunk most. A szállodában teli töltöttek nekünk egy szív alakú kádat szamártejes vízzel ami lávaként bugyogott, közben pezsgőt ittunk, illóolaj párolgot és gyertyafény....hm. Szegény csemeténkre-aki mit sem sejtett- egy babyszitter vigyázott...Na itthon marad a hagyományos ágy... :oops:

Wruska csak nem váltottál dokit? (mindjárt visszaolvasok, mert nem voltam eddig gép közelben.

Remélem közben újabb csíkos tesztek is születtek!!!!! Na mindjárt visszanézek mit is írtatok!!!
merszi

Sziasztok

Merszi merre voltatok pihizni? Úgy volt hogy ezen a héten mi is megyünk de a piri közbeszólt, így majd eltoljuk akkora mikor a peteérés van, pont hétvégére esik majd.

Kép

gabi1

Jelentem a másik topicból tudom, hogy Vera még egyben!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok, tanácsot kérek: a kórházban adnak a műtéthez hálóinget?
leo50

Leo50,
Igen adnak.
Szep divatos, kotoset. Nagyon csinos leszel benne.
De vigyel magaddal kontost, zokinit, papucsot.
Eperke
eperke25

leo én a sajátomban voltam, és abban is műtöttek, derékig kellett felhúzni. Vittem köntöst, papucsot, zoknit, fésűt, fogkefét fogkrémet, és wc papírt, papírzsepit, és betétet.
Valamint amit elfelejtettem az a víz volt, én műtét után iszonyat szomjas voltam, két óra mulva lehetett inni, akkor egyszerre megittam fél litert.

Kép

gabi1

Azt mondtak, azert adnak haloinget, hogy ne verezzuk ossze a sajatunkat. De a biztonsag kedveert en is vittem. De ez szerintem korhaza valogatja. Melyikbe mesz?
Estere haza is mehetsz?
A viz az tenyleg jo otlet, vigyel magaddal. En vittem magammal csokit is utana, mert nagyon ehes voltam es jol esett egy kis kaja.
eperke25

Eperke, Gabi - koszi a valaszt :-), már kezdek magamhoz térni egy kicsit........gondolom a műtét után elég rossz lesz.....
leo50

Leo!

Nekem a MÁV-ban volt...ott adtak hálóinget(olyan zöld rondát :( )
A műtét után amikor felébredtem, a férjem segítségével felöltöztem melegítőbe,polóba,szal nekem nem kellett hálóing.3 óra múlva már indultunk haza.Tul.képp betéten kívül nem kellett semmi más ruhanemü.A víz tényleg jó ötlet ,mert én is írtó szomjas voltam.Ja és én is nagyon éhes voltam,adtak is ott ebédet.

Ne izgulj!!Hamar túl leszel rajta!!++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Máv-ba megyek ,de előző este be kell mennem, mert felraknak egy méhnyaktágító pálcikát, reggel megcsinálják a műtétet, gondolom utána egy pár óra múlva indulhatunk haza. Én is inkább melegítőt viszek, úgyis nagyon fázós vagyok.

Már nagyon túl lennék rajta.......
leo50

Leo,
Nekem a Baross utcaban csinaltak. A reggeli tagitas volt a legrosszabb, utana mar csak a varakozas volt rossz. Akkor en mar szerettem volna minel elobb tul lenni rajta. En ebedet nem kaptam, mert delutan 1-kor volt csak a mutet. Nekem viszont nem kuret volt, hanem vakum. Maga a mutet pedig tenyleg nem tart sokaig. 15 perc volt kb, bar nem nagyon tudtam bemerni az idot, mert olyan jo adag kabitot kaptam. De legalabb pihentem egy kicsit.
Ne izgulj, minden rendben lesz!
eperke25

Nem tudom, h nekem mi lesz, lehet, h vákum....de úgyis elaltatnak, úgyhogy ebből a szempontból mind1, a vákum az kíméletesebbnek hangzik.
leo50

Leo-tudom most nagyon izgulsz, de ne félj magát a műtétet nem fogod érezni...az innivalót tényleg készítsd olyan közelre az éjjeli szekrényen ahogy tudod. Én 10 perccel műtét után megittam fél lityit...fél óra múlva meg beesett a családom a mekiből, hát még nem lehetett volna elvileg ennem, de már délután lévén éhen haltam...kaja után átöltöztem, ücsörögtem egy kicsit vártam a papírokra és hazamentem. Műtét után ne ijedj meg ha görcsöl a hasad, elég hamar elmúlik.
Pihenjél sokat utána!!! Drukkolok neked!!!

Merszi-biztos szuper volt!!! Pezsgő és szamártejes kád!!??? :oops: :lol: Tök jó lehetett! Régen apival mi is pezsgőztünk a kádban, de amióta itt lakunk nem tudunk: zuhanykabinunk van csak...de 2 év óta először a zuhany alatt csináltuk tegnap! :wink: :lol: Pezsgő nem volt, én rosét ittam! (előtte)

Eperke-hogy vagy??

Lei-???????????????????????????????????
Vendég

Es a vakum talan biztonsagosabb, mint a kuret, de nem akarok okoskodni. Holnap mesz?
eperke25

Zsibima,
Koszi kerdesed,
Jol vagyok. Ma erot vettem magamon, es bejottem dolgozni. Jot tesz, azt hiszem. A baratnom is itt dolgozik velem, legalabb kicsit felvidit. Amugy mindig verezgetek, jo lenne ha mar lemulna.

Tenyleg Lei mar irhatna, en is gondoltam ra.
eperke25

sziasztok!
Bocs, hogy csak most írok, de mikor beestem az UH után melóba, rámszakadt egy csomó minden, amit muszáj volt megcsinálni.
Na, a lényeg, hogy MINDEN REDNBEN VAN. :lol: :lol: :lol:

11 hetes a babó, 47 mm, és mindene megvan, szépen végigmutatta az UH-s néni a végtagjait, meg a szivét, meg a gerincét, az agyát...stb. A nyaki redő is teljesen jó, 1 mm.
Kaptam 3 képet kinyomtatva, meg az egész vizsgálatot, ami kb. 3 perc DVD-n. Nagyon boldog vagyok!!! Majd este apával megnézzük a kisfilmet :)
Sajnos itt bent nincs olyan program, amivel képet tudnák csinálni a DVD-ről, úgyhogy nem tudok nektek mutatni, de higyétek el, hogy gyönyörűűűűű.
Most nagyon megnyugodtam. :P

eperke, leo: nekem első nap felrakták a méhtágítót, na az azért fájt kicsit, meg izgultam, nehogy kiessen, úgyhogy nem nagyon mászkáltam, aztán csak másnap volt a műtét, nekem is vákuum volt. Utána én alig bírtam felkelni, egész nap aludtam, és csak másnap engedtek haza. Én az Uzsokiban voltam. Még vagy 2 hétig vérezgettem-csepegtettem utána.
lei

csutortok este megyek be....
leo50

Leo:nekem is vákum volt,sztem neked is az lesz.Álatalában azzal intézik,mert tényleg kíméletesebb és nem szükséges az egészet"kikaparni"(utálom ezt a kifejezést)

Nekem ebből a szempontból szerencsém volt,hogy nem kellett tágítót feltenni,mert már szültem előtte 2x.Azoknak nem kel akik már szültekl,csak akik még nem szültek,de ez kell, direkt jó(már ha annak lehet nevezni)hogy ne manuálisan tágítsák ki,hanem magától táguljon-ez a következő terhesség miatt fontos,hogy a méhszáj 9 hóig zárt maradjon.

Lei!

Nagyon örülök!!Mostmár te is nyugodj meg!NO PARA!!!!

Én is tegnap voltam nagy UH-n:jelentem Olika már most jóval 2 kg felett van :wink: szal szép nagy lesz úgy néz ki :wink: Amúgy minden OK vele,minden mérete szuper!A méhlepény is klasszul szuperál!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lei!

Nagon-nagyon örülök nektek :D :D :D
Kép nélkül is elhisszük hogy gyönyörű :wink:

Kép
kimma

Lei, Panni!
Örülök, hogy mindkettőtöknél minden rendben van!
Lei, azért ne hajtsd túl magad, néha pihizz is egy kicsit!
tücsökbogár

Lei-hát persze hogy gyönyörű!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!! :lol: Most már: no para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jajj most látom előttem is ezt írták, de hát nem lehet eleget elmondani!)

Lányok én sajna átéltem a tágítós és a nem tágítós műtétet is, merthogy ugye közben szültem. Hát nem tudom, én annyira nem voltam magamnál az elsőnél, hogy észre se vettem, mikor rakták fel...merthogy egyébként is 2-3 perces fájásaim voltak már napok óta...a másodiknál ugye nem volt, de így utólag azt mondom: nem a testi fájdalom a rossz, az elhanyagolható: hanem sajnos a lelki! :(

Panny-gratulálok a 2 kilós Olivérhez!!! :lol:

Leo-akkor péntek reggel szorítok neked...

Holnap megyek dokibához!!!!!!!!!!!!!!! Úgy izgulok!!!!!!!!!!

Remélem hamarosan kiderül mi a baj és akkor jöhet a baba!!! :D

Ezért is táncolok itt örömömben lentebb... :lol:
Vendég

Lei,
GRATULALOK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon sokat gondoltam ratok, orulok, hogy minden rendben van. Latod, tenyleg nem kell izgulni, de hat ezt ugy sem lehet kikpacsolni. Te vagy nekem a pozitiv pelda, talan ezert is szurkoltam neked ennyire.
Jaj, de jo lenne ha mar en is itt tartanek.

Panni,
Neked is gratula es orulok, hogy minden rendben van nalatok is. :lol: :lol: :lol: :lol: Mikorra vagy kiirva?

szeretem ezeket a napokat, amikor jo hireket kap az ember.
eperke25

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés!
Na Szolnokon vagyok,voltam a dokimnál.Elmeséltem szegnynek mindent,vittem a papírjaimat is.Nagyon rendi volt,csak hüledezett a pesti dokikon...
Mondta h nem szoktak ilyet h eddig várnak,rég meg kellett volna indítani a vérzést.Meg hogy lehet h nem adtak semmit.

Na szerencsére ajánlott egy magándokit,ő ad számlát és egészségpénztárból visszajön majd a pénz!Legalább jó kezekben leszek!

A jó hír,amitől a fellegekben járok h azt mondta lehet próbálkozni!!!!!Nagyon örülök neki!
Felírt egy homeopátiás cseppet,Mastodynon.Ezt kell szednem amíg nem esek teherbe!Ismeri ezt vki?Remélem használ.
Illetve a Centrum maternát javasolta,(szerinte ez jobb mint az Elevit és a Gravida.)

Szóval egyenlőre ez van!Azért a próba majd csak jövő hónaptól indul szerintem,adok időt a méhemnek h helyrerázódjon!

Ha lesz időm akkor visszaolvasok,kicsit lemaradtam :oops:

annus11

annus: örülök, hogy minden rendben és lehet próblkoznotok! Az említett homeopátiás cuccot nemismerem, de biztos jó, ha a dokid ezt ajánlotta.
:P

tudom, kicsit próbálok lazítani, párom is mondta, hogy vegyek ki szabikat nyugodtan, ha kicsit pihenni akarok. Majd fogok, az biztos. Úgy néz ki, hogy március végén megyünk a céggel síelni pár napra Ausztriába. Sajnos én már nem hiszem hogy kipróbálom a síelést, de a szálloda wellness részlegét igénybe szeretném venni, meg a napsütésben napozni. :lol:

tegnap vettem kismamagatyókat leértékelve a C&A-ban, úgy örülök nekik, marha kényelmesek. meg új melltartókat, mert a 75B-ről 85C-re változott a méret :lol:

zsibi: jajj, nagyon izgulok, hogy mit fog mondani a dokid holnap!!!!

eperke: remélem is, hogy pozitív példával szolgálok nektek!! Az Uh-s néninek mondtam,a vizsgálat előtt, hogy mi történt velem pár hónapja, és ő is nyugatatott, hogy kétszer nem törtlnik egymásután ilyen, csak nagyon ritkán. Hát erre nem mondtam semmit, de örültem, hogy legalább próbált nyugtatni.
Azért most nem fogok várni a következő kötelező 18. heti UH-ig, hanem elmegyek majd a 14. héten 4D UH-ra mindenképpen.
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?