Új privát üzeneted érkezett!

De neked is Bettó!2 hét van köztünk! :wink:

Kép

Kép
lecso
 
 


Igen, most számolgattam én is. Én a hétfői nap után inkább kiváncsibb vagyok, hogy milyen lesz. Fájni fog az tuti, de valahogy még mindig nemaz izgat, henm, hogy anya leszek és ott lesz a kezemben Kincső.

Kép
bettó
 
 


Ez a látogatási tilalom idegesít csöppet. Bár lehet, hogy annyiból jó, hogy jobban lehet pihenni, de azért sajnálom Gézut, hogy szülés után majd csak akkor láthatja a lányát, hogyha megyünk haza. Hétvégén szoktak hazaengedni? Mert elvileg 3-4 nap. Nekünk, hogyha csütörtök lenne, akkor pont vasárnap engednének ki.

Kép
bettó
 
 

 
 

Bettó!


Bírd ki még egy picit,és lehet egyszerre szülünk :lol: Abban bízom,hogy holnap megpitiszkálnak és beindul a szülés :lol:
Mondtam reggel viccesen a páromnak,hogy nem akciózunk,hátha beindul a szülés :lol: Erre ő-Én nem vagyok komplett :lol:
m. reni
 
 


Bettó!

Teljes látogatási tilalom?
m. reni
 
 


Nálunk is ki van írva ,hogy :látogatási tilalom.Pénteken megyek Nst-re majd megkérdezem mit jelent ez pontosan.Remélem azért az apukát+testvért beengedik.OKé hogy a többi rokon maradjon távol.
Nálunk engednek haza hétvégén is.

Kép

Kép
lecso
 
 


Betti
Engednek haza hétvégén is a DOTE-ról...

TV-ben annyit hallottam, hogy ahol látogatási tilalom van, szülésre azért apuka bemehet, ha egészséges... de egyébként látogatni nem mehetnek be (nem egyformán veszik szigorúan)
www.antsz.hu itt meg lehet nézni, hogy hol van látogatási tilalom... egy csomó helyen már feloldották...


És olyan jó, mikor kiscsomag itt szuszog melletted... vagy lepisil, kakil rád :wink:
Vendég
 


Reni! Nálunk sem hajlandó a drága. Már a szülészet bejáratán is ki van írva. Fent a szülőszobán, míg vártam két apukát is bengedtek, de a kórtermekhez a lépcsőn ki van rakva és nem lehet felmenni.

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

De izgi, vajon kikövetkezik :!: :?:

Betti! Azért én nem bánom, hogy ezek a fájások elkerültek :wink: .Ahogy itt írtok róla :roll: :!:
Ne haragudj, a táblázat miatt, csak kiváncsi voltam, hogy ki a következő :oops: , meg kitudnád javítani a szülés időpontját 01.11.-ére?
Tök jó az a fotó a pocuiddon azzal a dobozzal!

Reni! Hajrá :!: :!: :!:
Nagyon szép a gyerek szoba!

Driennke! Szerintem majd minden jön magától, bár én tapasztalattal nem rendelkezem. :oops:

Giga! Szegény, sajnálom a kiscsaládod :cry: és mielöbbi jobbulást!


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


REni!
Pedig nem hülyeség. Nekem a dokim mondta, hogy zárt méhszájnál végig lehet "akciózni", sőt, ha esetleg felmerülne a túlhordás, az nagyon is jó, mert az izgalom és a spermiumok is beindíthatják a szülést.
Mondjuk nekem hétvégén nem lett semmi eredménye, pedig beleadtunk apait-anyait :oops: :) .

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke,Reni:én is így tudom a szexet! :D Nálunk méd várat kb 2-3 hetet,akkor meg már kinek lesz hozzá kedve :lol: .

Egyébként is már "olyan jól" hozzászoktam,hogy no szex.Nekünk végig nem lehetet szexelni :? Majd bepótoljuk ha letelik a 6 hét,na meg Tomi is engedi :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


A fene viiné el ezt az orrvérzést.Ma már 3-jára vérzik az orrom :evil: Pedig már kb 1 hónapja semmi nem volt.Igaz decemberben elmaradták a füll-orr-gégészeten a megrepedt hajszálereket.Akkor már mindennap vérzett többször is. :?

Neketk nem szokott vérezni?

Kép

Kép
lecso
 
 


Bettó:Nem feltétlen jőnn a hányás mindenkinek máskép reagál a szervezete.Nekem az erős menszinél is hasmenésem van igy tísztul a szervezetem meg elő jönn a remegés.De legaláb igy elkerűlőm a beöntést az elsőnél sem csináltak mert nem let volna már mit kiűriteni.Jó a poharas kép hogy ogy nem eset le?
Reni:nekem is nagyon tetszik a gyerek szoba.
Giga:Jobulást kívánok!

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Csajok!

Köszi a babaszoba dícsérteteket :lol:

Én nem bánnám a szexet! :wink:

Lecsó!
Nekem is szokott vérezni az orom :oops:


Driennke!
Én is olvastam ezt a szexről,hogy beinditja a szülést,de nem csak rajtam múlik.Reméllem hamarosan előbujik a hercegnőm :lol:
m. reni
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságokat. Annyit javult a helyzet, hogy Attila már felkelt, de csak a kanapéig ment el. :D És már tud valamennyit enni. Lili sajnos ma is hányt 2szer, de a kedve ugyanolyan jó, mint azelőtt. Kicsit nyűgösebb a megszokottnál, meg csetlik-botlik, de semmi extra.

Bettó!
A második szülésnél azt szokták javasolni, hogy 10 perces fájásoknál már induljon el az anyuka, mert a szülés ilyenkor már hamarabb lezajlik. Főleg úgy mint Szaszánál, meg nálam, hogy kevés a korkülönbség a két apróság között. :wink:

Lecso!
Nekem nem vérzik az orrom. :roll:

Szex:
Igen-igen. Túlhordás esetén szokták is javasolni, mert a spermiumban vannak olyan anyagok, amik beindítják a szülést. Hát nálunk Lilinél még ez sem hatott. :D :roll:

Nálunk is látogatási tilalom van, ezért az összes család a lifteknél várakozik, csak tudnám, hogy minek. Van néhány anyuka aki így is kijön, de én ezt nem engedném, mert ő ugyanúgy beviheti a bacit mint a kintről érkező látogató. Ha már tilalom van, akkor senki se ki se be! Szerintem... :twisted:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Bettó! Na, akkor lehet, hogy nem is lesz igazam? Bár azt mondtam, hogy ezen a héten szülsz, ez még bejöhet!

Csajok!

Nekem is vérzik az orrom! Volt hogy nem esett jól egy kaja, hánytam, és közben elindult az orrvérzés is. Azt hittem a torkomból jön a piros. Jól megijedtem.

Megvan mitől zsibbad a kezem!!!!! Az alacsony vérnyomástól.

Névtelen!!!

Nem tudom ki vagy, de kérdezted, hogy milyen a vérnyomásom: hát alacsony, 100/60 szokott lenni. És nincs fehérje a vizeletemben, szóval remélhetőleg toxémia kizárva. Gondolom ezért kérdezted. Egyébként ki vagy? Mert nagyon aranyos vagy, hogy segítesz nekünk!!!

Na, csajok, most megyek, veszek szopis melltartót, mert ami volt, azt már kinőttem, és még állítólag nőni fog a cickó a tejjel is, szóval keresek nagyot.

jutiboszi
 
 


hali!

Nálunk azelőtt fél órával vezették be a látogatási tilalmat, hogy hazajöttünk. Nekem meg rengetekg cuccom gyűlt össze 1 hónap alatt. A hazamenősöknek megengedték,hogy 1 ember följöjjön segíteni, tehát a baráttnőm hozta a 600 cuccomat, én meg a két kezembena két babahordozót gyerekestül :shock:
Kíváncsi vagyok, ah leestem volna a lépcsőn, az kinek a hibája lett volna, ugyanis senkinek esze ágában nem volt segíteni egy császáros anyukának... :cry:
Erről ennyit...
Nem sokára Ti is Anyukák lesztek :lol:

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok! :)

Bocsi,megint eltüntem,de tegnap olyan volt mintha altatot kaptam volna,egesz nap csak feküdtem es aludtam.Este alig birtam kibujni az agybol hogy felöltözzek,tegnap szülesfelkeszitö volt...
Az idö itt is pocsek,esik es fuj a szel. :evil:
A szurkalasok nekem is jönnek,ha fekszek ha allok..
Ma reggel kicsit beparaztam,bar most mar barmikor jöhet...kepzeljetek allok a konyhaban,mikor erzem hogy elkezd csöpögni valami es vegigfolyt a combomon.. :shock: de gondolom vagy nem zarnak rendesen az izmok,vagy erös folyasom lehet,mert feheres valami volt es utanna mar semmi. :? Megmondom öszinten,kicsit meghült az ereimben a ver egy pillanatra. :oops:

Lecso,örülök hogy bejelöltel.. :wink: ,nagyon szimpi es kedves arcod van! :) Az orrverzes nekem mar az elejetöl van...

Betto,jo nagy lett a pocikad :shock: :wink: es gyönyörü kismami vagy!

Reni,nagyon szep es izleses a babaszoba. :)

Agi,nem semmi...örülök hogy mar jobban vagytok!

Lili,irjal csak nyugodtan a tapasztalataidrol,engem erdekelnek!!!!!

Kép
ami6
 
 


Juti,nekem is szokott zsibbadni a kezem. :? Tudod ki nevtelen???Ö Laura,csak gondolom törölte magat..

Kép
ami6
 
 


Jajjj,meg 11 nap van hatra,vagy kevesebb... :shock:

Kép
ami6
 
 


Kepzeljetek,tegnap a kedvesem ugy megnyomogatta a hasam hogy csakna,meg össze-vissza puszilgatta.. :lol: Mar alig birja kivarni hogy kinnt legyen a fia. :D Azert a kis gombocunk sem hagyta am magat,ö is rendesen mozgolodott es rugdosott.Aztan mikor mindketten elfaradtak,az apja csak ugy odatette a kezet a pocimra,a kis mano meg odabujt. :D :D :D Annyit nevettünk. :D

Kép
ami6
 
 


Tenyleg Lecso,remelem akkor most mar megnyugodtal ahogy elolvastad azt a cikket a neten... :wink:

Kép
ami6
 
 


Halihó!
Adri! Semmi baj, csak tegnap akkor még nagyon voltak fájásaim és nem figyeltem, hogy jó táblázatot teszek-e be :wink:

Ami! A én is bármennyit pihenhetek állandóan szúr, ja és nekem is több a folyásom.

Az orrom már nem vérzik, régen elég sokat vérzett.
Érdekes amit írtatok a vérnyomás miatt, mert nekem most magasabb, mint szokott lenni és így zsibbad.
Ja fogytam megint :?

Giga! Így már értem a 10 percet :wink:

Juti! Nálunk a fél család erre a hétre tette a voksát :wink: Kép

Kép
bettó
 
 


Ja a pocakfotó. Egyszerüen csak rátettük a poharat :wink:
Valamit még akartam írni, de nem jut eszembe :? :oops:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Háááát, most kezdek megőrülni! Na nem azért mert valami baj van, de mostantól szobafogságra ítélem magam. Illetve lakásfogságra. Voltam boltban, persze nincs sehol szoptatós melltartó!!!! Vettem helyette egy sima pamutot, ez végre tartja a tejcsárdáimat. Szóval 3 órába telt 2 3 bolt. És nem azért mert sokat vásároltam!!! Csak azért, mert a csigánál is lassabban közlekedek.

És képzeljétek, megint pukkant valami a pockomban, fent a gyomrom alatt, de úgy hogy Milán nagyon-nagyon mocorgott, aztán pukk, aztán semmi. Holnap megkérdezem a dokit. Pukkanásra, meg zsibbadásra is mondjon valamit.

Nektek nem pukkan???? Én vagyok csak ilyen pukkanós?

Ami!

Én is ugyanilyen fáradékony vagyok, szívem szerint egész nap aludnék, de amint kinyílik a szemem, már jár az agyam, hogy mit csináljak. Egyszerűen képtelen vagyok pihenni. És mindig azon jár az agyam, hogy mindennek rendben kell lenni, mert akármikor elindulhat a baba kifelé. És mi lesz ha nem lesz rend! ÁÁÁÁÁÁÁ! Semmi! Már rájöttem! Csak ezek az ösztönök nem hagynak nyugodni. Ez a fészekrakó ösztön.

jutiboszi
 
 


Most megint úgy érzem, hogy gyorsan megy az idő. Már csak 2 hét van a kiírásom szerint. A doki szerint péntektől számolva 2 hét. Azt a mindenit. Alig hiszem el. Már akarok szülni! MOST!

jutiboszi
 
 


Miért van az, hogy mikor a vonalzómat akarom variálni, törlődöm?

:evil:
Vendég
 


Nem tudom mi van mostanában a nettel, de sokszor nem jeleníti meg a vonalzókat rendesen, stb. Lehet, hogy túl sokan vagyunk??? Szólni kellene az adminnak?

jutiboszi
 
 


Képzeljétek: fáj alul, meg a derekam, meg a fejem nagyon. És Milán iszonyatosan ficánkol. Asszem megpróbálok aludni egyet!

jutiboszi
 
 


Csak gyorsan beugrottam, mert holnap fél hatkor kelek. Holnap NST meg vizsgálat, kíváncsi vagyok, hogy nyíltam-e.

Egyébként csak annyit akartam írni, hogy múltkor elfelejtettem: Baloghné Csöndör Adrienn néven vagyok az iwiw-en, aki akar jelöljön be.

Most megyek rendbe szedem magam, mert én is nagyon álmoska vagyok.

Jó éjt mindenkinek és holnap jelentkezem ha megjöttem, de az csak este lesz, mert vasutas sztrájk miatt a barátnőmnél leszek amíg a párom dolgozik, aztán megyünk még vásárolni.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt!

Juti:nekm is volt már ilyen pukkanásszerű valami nem egyszer.Egyébként nekem a magzatvíz elfoylásával kezdődött a vajúdás Levinél,de nem emlékszem bukkanásra.De az is lehet hogy meglepett a sok víz a lábam között. :lol: Nekem van szoptatós melltartóm még Levitől.Akkor egy kisebbet +egy számmal nagyobbat vettünk.Hát a kisebb az nem lesz jó,most is épp hogy belefér :wink: ,a nagyobb az talán.De én meg kimondottan most a sima pamut melltartóra voksolok.Nem volt roszz a szoptatós,de a sima melltartó kényelmesebb,és hónapokig abban fogok aludni. :D A triumphnál van a henne vagy helle modell,na az szuper lesz erre a célra is.Olyan van itthon,szeretem nagyon,de még veszek vagy 2-őt.

Laura:már aggódtam érted!Mondtam is reggel a páromnak nem tudom mi lehet veled,hogy törölted magad!Talán szülés utáni depi :oops: :roll: .De akkor minden rendben csak a babanet vacak! :D Megnyugodtam akkor!!! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Laura!
A műtét után mennyivel múlt el a vizesedés?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Jó reggelt!

Leesett Ádám köldökcsonkja :lol:
Nagyfiú már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lecsó
Nem vagyok depis... mi okom is lenne... van egy gyönyörű kisfiam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Net :evil:
Sokszor c@r... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Itt a világvégén meg végképp... sokszor elmegy, és törlődik egy csomó dolog...
Valami más net-lehetőséget fogok keresni...
Vendég
 


Pilchard
Kellett 2-3 nap... addig jártam állandóan WC-re....
Vendég
 


Szia Laura!

Okod remélem az nincs,gyönyörű Ádám! :D :D :D :D


De attól én még hogy Levi gyönyörű és egészséges volt depis voltam hónapokig. :cry: Valószínű a kialvatlanság jócskán tett hozzá nálam.Hasfájós volt Levi,ezért sokat sírt.Apa akkoriban sokat volt vidéken dolgozni,látogató követte látogatót(de úgy hogy itt voltak a nap 24 órájában 1-2 hétig.Na nem segíteni :evil: Még ők velük is foglalkozni kellett.Enni csinálni nekik..stb).A hátam közepére nem kívántam őket.2 hónappal azelőtt költöztünk ide,nem ismertem senkit,Anyu 200 km-re lakik.Akkor még nem volt netünk,hogy esetleg kibeszéljem magamból a dolgokat,társalogjak hasonló cipőben járó anyukákkal,akik lelkierőt adhattak volna.Szóval:igen is létezik sajnos szülés utánni depresszió,ami most remélem nagy ívben elkerül :D !!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó
Nekem itthon van a férjecském... most egy hónapig szabin lesz... :lol:
Látogató... még a nagyszülők se tudnak most jönni a vasutas-sztrájk miatt... :cry:
Társaság... itthon nem nagyon van... sőt nincs... falu, vagy 800 lakossal, 2/3-a nyugdíjas, a fiatalabbak nagy része meg nem az én világom...

(védőnő mondta, hogy szeret hozzánk jönni, mert nálunk nem kell félni, hogy bármit összeszed, nem azt kell mondogatnia, hogy időnként meg kellene mosdatni a gyereket... :oops: )

Jó a net :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kép Bébiszitter
Vendég
 


Egy hétig nálam is itthon volt Apa,de utánna menni kellett dolgozni :( Mot is itthon lesz 1 hétig+Levi is,utánna meg kettecskén majd Tomival.Hála mostanában nem mennek vidékre dolgozni.A rokron már ki vannak oktatva,hogy kb 1-2 hónapig nem jöhetnek.(Mind messze laknak Hajdú-Bihar megyében és csak ha itt alszanak úgy tudnak látogatni).Talán Anyósom jön,mert a sógoromék 5 percre laknak tőlünk,de csak jöhet meg mehet :lol:
Lehet szörnynek hangzok,de mostmár nemcsak magamra kell gondolnom.Itt van Levi,akinek szintén "feldulja" a megszokott életét a picur,ezért 4-esben akarunk lenni az első időkben.Talán könnyebb lesz neki is,Anyun+Apun "osztozni"1 hét után megpróbálunk a rendes kerékvágásba visszatérni.Apu munka,Levi bölcsi,Én meg babázás.Kicsit félek tőle,hogy Levi hogy viseli.
Amióta decemberben kórházban voltam olyan mintha valami megváltozott volna Leviben.Igaz akkor voltunk 4D-s UH-n is.Hogy most a kórház vagy Tomi látványa ,azt nem tudom,de azóta sokkal Anyásabb+ előfordul,hogy nem akar a bölcsibe bemenni.Amíg odaérünk semmi baj,csak amikor búcsúzunk jön a pityergés néha.Egyszer azt mondta,hogy azért sír,mert nem fogok érte menni,de hogy ez honnan jött neki :shock: :(

Na jó hosszú voltam.Bocsika :wink:

Kép

Kép
lecso
 
 


Szülni "készülő" kismamik hol vagytok?Mi van ma veletek?Reni,Bettó?

Kép

Kép
lecso
 
 


sziasztok!

HÁt én még mindig egyben!Magazatvíz tiszta :shock:
jóL megviszgáltak nem volt kellemes :oops:
Mára vagyok kiírva szülni,reméllem kibújik a bébi nemsokára,mostmár naponta kel mennem. :roll:
m. reni
 
 


Hahó!
Én most jöttem tanácsadásról. Fogytam egy kilót, és a csajok is azt mondták, hogy kicsit dagadt a szám meg az orromis oylan fura. Szóval készül a szervezet. A doki viszont azt mondta, hogy mivel nem indult meg a szülés nem lehetek annyira nyitott :shock: Nem, tudom, hogy mi az összefüggés, lehetek nyitott úgy is, hogy nem indul be. Legalább is én úgy tudom. Ja meg mondom a dokinak, hogy azóta is szúrkál és mensis fájdalom is van akkor miért lehet. Erre már nem mondott semmit.

Reni! Holnap mikorra kell menned? Én reggel fél nyolcra megyek.

Juti! Te még el mertél egyedül indulni? :shock:

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Akkor szerintem találkozunk majd,én 8-ra érek oda kb! :wink:
m. reni
 
 


Ok :wink:

Juti! Hogy vagy?

Kép
bettó
 
 


Bettó:akkor meg sem nézte már megint a doki a méhszájat? :x Még ilyet?! :evil: Már jobban vagy az előző napokhoz képest?

Reni:drukkolok hogy kibújjon már az a manó! :lol:

Driennke:bejelöltelek az iwiwen :D

Olyan nincs hangulatom semmihez :? Kicsit nyüszgombóc vagyok :lol: !Hol vagytok csajok ma?Pihentek? :)

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso! Ez a körzeti doki volt. Nem is bánom, hogy ő nem nézett meg. A saját dokim fog holnap :wink: Valamivel amúgy jobban vagyok, bár a derekam fáj meg a mensis sem múlt el. Nyilalás kicsit kevesebb :wink:

Én most bent segítek Gézunak :wink: Bár mostmár megint érzem kicsit a fájást :roll:

Kép
bettó
 
 


sziasztok!

Most voltam ügyeekt intézni a város másik végén... Erre kiderült, hogy a papírok 90%-át már nem is ott intézik, hanem a város harmadik végén, vagy postázzam le vidékre, mert a pontos címet nem tudják a személyes intézéshez, kérdezzem meg valakitől... :?

Mikor megjöttem, a csajok még aludtak. Adtam nekik 1-1 puszit, és köszöntem nekik, erre mind a ketten elkezdtek mosolyogni! :lol:
Azt hittem megzabálom Őket!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
labasv
 
 


Vivien :D :D :D :D :D :D Ez édi!

Kép

Kép
lecso
 
 


Vivien! IRÍGY VAGYOK NAGYON :oops: :D

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Reni, Bettó, Juti!
Szerintem nektek már tényleg nem sok lehet hátra. Nagyon úgy "néztek ki" mint akiből nemsokára kibújuk valaki... :wink:

Jelentem Apóca és Lili már jobban vannak. Lilinek ma már nem volt hasmenése, és nem is hányt. Attila pedig már volt egy kicsit dolgozni, de holnap még itthon marad pihizni (no meg persze bringázni... :wink: ).
Ma délelőtt én voltam egy kicsit rosszul. Fáradt voltam nagyon-nagyon, és enyhe hányingerem is volt, meg szédültem is. Aztán csináltam egy jó kis tejbegrízt (pedig a diétám miatt nem lett volna szabad), és olyan jól esett. :? Utána már jobban is lettem. :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 


Poppilau!
Gratula Ádám köldökcsonkjához. Tudom, hogy milyen jó érzés ez! Végre nem kell annyira óvatosan kenegetni az alkohollal! Sőt, már nem is kell, ugye?!
Jó a kis bébiszitteretek! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?