Új privát üzeneted érkezett!

Dincuska! Ne sírass meg! :oops:
Taliban benne vagyunk Fannival, aztán a tanításból nem tudom mi lesz, mert mondom múltkor a vendégségben sem volt egy nagy társasági ember :wink:
Előrébb hozhatnánk a topik talit... Talán már nem lesznek olyan hidegek most februárban... Valakinek nincs valami ötlete, hogy hol lehetne? (Bár tudom most meg influenza járvány van, és a zárt hely nem a legjobb...)

horvviki
 
 


Viki!
Fanni gyönyörű! És a mosolya ellenállhatatlan :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Márkanyuka! Fanni is sokszor morog és tényleg nagyon idegesítő tud lenni....

horvviki
 
 

 
 

sziszike, olvasom hogy a gyümi és a főzelék előtt nincs cici :shock:
többiek is igy vannak vele?
ugyanis ha mi ezt csináljuk, akkor nem bírja ki a következő etetésig csak max 1 órát.
Szóval minden kajcsi előtt bírná a cicit, csak sajna annyi tejci már nincs igy a táp is bejátszik :oops: .
7-kor cici
10-kor táp, gyümi
14-kor cici, főzelék
17-18 táp, vagy tejpép, gyümi
21-kor milupa jó éjszakát, cici
Szerintetek ez túl sok neki?
Talán a tápot mellőzzem?
De ha főzi mellé nincs más, akkor mennyit eszik meg? Mert igy a gyümiből vagy a főziből is fél üveggel a cii mellé :roll:
Teljesen összekeveredtem :oops: :roll: mit?mikor?mennyit? De jó lesz ha már tudja mondani :lol:

Kép
mona76
 
 


Mona: mi még cicizünk ugyanúgy 3 óránként, és utána kap gyümit, vagy pépet, főzeléket még nem nagyon. De hozzánk holnap jön a védőnő, hogy a hozzátáplálás megkezdéséről beszéljünk (hivatalosan még nem eszik mást, csak anyatejet...) és majd beszámolok, hogy nekem mit mondott. Fanni még mindig nagyon cicis, igényli egész nap, eddig nem nagyon volt olyan, hogy kihagyta volna...

horvviki
 
 


Mona
Ati képes egy egész üveggel megenni (nem hittem a szememnek! Kíváncsi voltam, hogy ha nem én adagolom ki, meddig megy el.....), és utána cicizni. :shock: Bár nem tudom mennyi tejcit iszik ilyenkor, valószínűleg inkább a lelkecskéjének van rá szüksége. Főzi evés közben képes sírni, hogy neki cici kell. Ilyenkor főzievés befejezve - ezért fogy fél üveg, irány fel szopi. Csak akkor nem sír, ha sütőtök van, azt annyira imádja. (Ebből evett me egy üveggel.)
Egyébként mi is bármit eszünk, cici van, és először. Egyedül délben próbálnék egyelőre még csak a sorrenden változtatni....

mikegirl
 
 


Hát hivatalosan 3x eszik csak cicis tejet, amikor meg főzeléket meg gyümit adok akkor tejjel öblitjük le. Tehát egész nap melozik a cickóm.

Viki: ha mész dolgozni március 1-től ki fog Fannira vigyázni? 8 órát fogsz dolgozni?

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike: anyukám fog rá vigyázni, a szüleim 2 percre laknak tőlünk. És igen 8 órában, de rugalmas a munkaidőm, szóval napközben bármikor hazaugorhatok, ha valami van, illetve bármikor el tudok jönni, és legfeljebb másnap bepótolom a melót. Ja, és a munkahelyem 10 percre van kocsival. Ennek ellenére van bennem félsz, főleg mert egyre közeledik az időpont... A cicizéssel sem tudom mi lesz... Mert mint írtam, Fanni még mindig igényli, van rá egy hónapom, hogy "átszoktassam" :cry:
Néha nagyon nagy szomorúság tör rám, hogy vége egy korszaknak, amikor is Fannival kettesben voltunk itthon. De már eldöntöttem, nincs visszaút.... néha meg várom is a melót..

horvviki
 
 


Sziasztok!

Topiktalálkozóra szívesen látunk nálunk mindenkit!! Ha van kedvetek, akkor gyertek el!! Itt nincs zárt tér (csak a házban), nagy a telek és a ház, nincs szmog és járvány sem :)

Evés:
- 7-kor szopi
- 11:30-12-kor főzelék+szopi(+táp, ha kell)
- 16 körül gyümölcs+szopi(+táp, ha kell)
- 20 körül szopi+táp
Eszti ma megevett kábé 180 ml-nyi sütőtököt.. és még bírta volna, csak elfogyott. :shock:

Tudnátok tanácsot adni? Az a gondom, hogy Eszter napközben csak kint, babakocsiban hajlandó elaludni. Ma délelőtt 2 órán át próbált bent alvásidőben aludni, de sehogy sem ment. A végén már ott tartottunk, hogy amikor elindultam kifelé a szobából, már akkor sírt. Pedig láttam rajta, hogy álmos, ragadt le a szeme, de mindig felcukkolta magát, össze-vissza forgott, hason bulizott. Teljesen kiakadtam, 2 óra kínszenveséd után kitettem, persze 5 perc múlt már aludt... Mi lesz, ha kinövi a babakocsit???? Esténként 1-2 nyüszi, meg hátról-visszafordítás után elalszik egyedül, de a nappalokkal gondban vagyunk. Azt sem akarom, hogy megutálja a kiságyat, mert akkor éjjelre is rakhatom ki.... :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


kínszenvedés :oops: :oops: :oops:

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ági
Próbáld meg, hogy kinyitod a szobaablakot.
Egyébként Ati sem tud bent olyan jól és hosszan aludni. De valamennyi azért megy.

Sziszike
Anyós kérdés - csőbe húztál. Azt kell mondjam, hogy igen, aztán meg tagadnom is kellene :lol:

mikegirl
 
 


Apa ma kimenőt kapott. Viszont hétfőn a fodrász után akkor én is csavargok egy kicsit. Úgy, optikai tuningban :lol:

mikegirl
 
 


mikegirl: Ma van hétfő :D:D:D:D:D

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Még élünk. Ha hiányoztunk volna valakinek.. :)

Nem tudok kiemelni senkit sem. Olyan csodásak a babák. És ügyesek is. :D

Eseménytelenül telnek a napjaink. Illetve semmi izgalmas nem történik velünk. Lara viszont 2 napja tanulgat mászni. Bá legfőképpen vetődik a játékok után.. :lol: Hintázik négykézláb aztán előre veti magát. :lol: Bár párszo már sikerült a lábait egyesével előrébb raknia, csak a kezecskék nem követték még. :)
Ahogy ügyesedik, úgy lassul a súlygyarapodás is. Most kb 8,5 kilónál tartunk és 70 cm-nél. Viszont csak anyatejet hajlandó enni. Gyümölcsből max 2 kiskanállal. A püréktől a hideg rázza. Ami darabos azt meg-meg eszi, de abból is csak 1 kiskanállal. De nem baj. Majd eszik mást is ha akar. Asszem még nem késtünk el a hozzátápival. :D
Vivi nem féltékeny. Álom tesó. Bár néha irigy, de végül megenyhül. Rábízhatom Larát, míg kimegyek a postáshoz. Vigyáz rá, mesél, énekel neki. stb. Szóval megvagyunk.
Ja és főzős blogot nyitottam, ha érdekel valakit. :D http://pattogoeszik.blogspot.com/

Megyek vacsizunk sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


sziasztok!
azt hiszem mi is ide tartozunk!
üdv mindenkinek dincus te itt is :D
Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Vendég
 


Jó reggelt!!!! :lol:

Húúú, 6 és fél órát tudtam aludni egyhuzamban. Ati fél hétkor kelt. Előtte éjfélkor, de tíztől már én is aludtam, szóval plusz kettő, úgyhogy fittnek érzem magam!!!

Kb. egy óra múlva indulunk a dokihoz. Terveztem még mára mosást, és máglyarakást.

Apa boldog volt tegnap, mikor haza jött alig lehetett lelőni, hogy csendesedjen el, mert aludnék :lol:
Sziszike - a jövő hétfő az enyém!!!!! :lol: :lol:

Pattogó, én is elhatároztam, hogy változatosabban fogok főzni, és megdöntöm apa dogmáit. Tudod, amikor az van, hogy ezt meg azt nem szereti, mert nem ízlett neki, ahogy az anyukája készítette. Na de majd én megmutatom!!!! :lol: Már van néhány ilyen nyert csatám :wink:

mikegirl
 
 


Mi is megvagyunk,napjaink változatlanok.
Szeretnék jelentkezni a topik leglustább babája címért.
Alex nem forog,nem mászik,viszont nagyon következetesen tud sírni,hogy már un így-vagy úgy feküdni.
Fog sem jön.

Nálunk a főzelék evéssel van a baj.Nem szereti.Higítva megissza,de kanállal nem kell.Bezzeg a gyümi!Az üveges ételeket szereti,de amit meg tudok fizetni,az mind tartalmaz cukrot.Kecskeméti,Uniliver.

BocsiÖ!!!Szia csokinyufff

Mindíg igaz a mondás,jobb később mint soha. :wink:
tuza edit
 
 


Mi erre használjuk a kompot Kép Kép a legédesebb alvás
tuza edit
 
 


Alex gyönyörű szépen alszik, a súlya meg egyenesen szupi!

Ma megint baromi jót aludt a kislányom, én meg megint csak forogtam hajnal 1ig.

Szegénykémnek úgy bevan durranva a felső inye, mintha piros filctollal lenne kifestve. Kenem neki dentinoxal, meg rágcsáltatom, hátha előbújik már a kinszenvedtető fogacska.

Anyósom talált egy csomó régi ágyneműhuzatot (Disney-s) hófehérke, 100 1 kiskutya stb. és most a bébike azokon akrobataművészkedik.

Viki: amikor én elmentem itthonról dolgozni egyhuzamban 6 órát az a munkám egy darab kakit sem ért, mert egész végig a baba járt az eszemben. kivánom hogy neked sikered legyen, jól menjen a munka.

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Üdv itt Csokinyufff! :lol:

Most ment el a védőnő, szabad utat kaptunk hivatalosan is a kajálásban :lol:

Edit: én még nem nagyon próbáltam a főzelékeket, de nekem most a védőnő azt mondta, hogy azokat a főzelékeket, amit nem fogad el a baba, mert keserűek, savanyúak, nyugodtan picit cukrozzam meg... Pl. sárgarépa, paradicsom, sóska..... Én annyira nem vagyok ellenne a cukornak, mert pl. mi 2 hónapos kora óta ittunk cukros kamillateát a kaki miatt, hogy legyen. Nem feltétlenül ez volt a jó dolog, de hát választani kellett... vagy cukor vagy nincs kaki...

Sziszike: hát igen... a családban, és az ismerőseim is mind azt mondják, hogy nem fogom bírni... egyedül a szüleim állnak mellettem , meg a párom... majd meglátjuk. Ha bármelyikünk nem bírja, akkor más megoldás után nézünk, és jövök vissza itthonra Fannihoz. De muszáj kipróbálnom... És Kis pupunál bevált. Legalábbis múltkor azt írta, hogy jót tesz neki a meló és sokkal nyugodtabb otthon.

horvviki
 
 


Hello!

Viki: Az biztos, hogy neked is kikapcsolódás lesz a meló! :) Remélem nektek is bejön...

Én sem vagyok cukor ellenes! Megveszem azt is amiben van! ha nem 2 üveggel eszik meg egyszerre belőle, nem hinném, hogy elhízik! Mértékkel mindent! Egyébként mikor szültem a dietetikus a kórházban is azt mondta, hogy nem igaz, hogy a babáknak a natur ízek izlenek, Igenis az édeset szeretik, mert az anyatej is édes picit! Nem véletlen az sem ,hogy itt szinten minden baba a gyümit jobban szereti, meg az édes zöldségeket:)


Pattogó: nagyon guszti ez a torta:)

Mikegirl: Írigyellek. nekünk ma nagyon sz@r éjszakánk volt! Igaz szinte az egész napot átaludta elötte Sebi...de ez a folyton cicizni akarás, kicsit kényelmetlen :(

Lassan itt a tavasz! Már annyira várom!!!! Elég ebből a hidegből!

mamiblue
 
 


Üdv, Csokinyuff!:)

mamiblue
 
 


[quote="tuza edit"]S írta:tuza editzeretnék jelentkezni a topik leglustább babája címért.
Alex nem forog,nem mászik,viszont nagyon következetesen tud sírni,hogy már un így-vagy úgy feküdni.
Fog sem jön.


Hmmm.... nem az én lányom van Nálatok? Emese detto.... én még ilyen lusta nőszemélyt nem láttam! Fekszik hanyatt, püföli a csörgőket, a lábait a szájába pakolja (na, ezt azért irigylem tőle... már a hajlékonyságát....nekem ez már biztos nem menne....) és a világ kincséért meg nem mozdulna! Anno mind a három gyerkőcöm ennyi idősen már jóval aktívabb volt. Oké, tudom, hogy a gyerekek nem egyformák... de azért mégis....!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Edit: Alex nagyon aranyos! Mesike még hasalni is utál, úgyhogy ilyen vigyori képet nehezen készítenél róla...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hát lányok... őszintén irigylem azokat, akiknek még van erejük elmenni otthonról melózni valahova...
Én tuti akkor kapnék idegösszeroppanást, ha napi 6 órát nyomnám az ipart a melóhelyen, és arra jönnék haza, hogy vár a mosás, a takarítás, a négy gyerek, no meg a férj, hogy a főzésről már ne is beszéljek....
Mindamellett az is igaz, hogy ettől a pénztől ami mostanság (hála az új adótörvényeknek!) a zsebünkben marad, azzal a Dunának mehetünk! Ha hiszitek, ha nem... épp tegnap számoltuk ki, hogy ha minden hitelt, rezsit kifizetünk, marad 70-80 ezer forintunk, amiből kaját kell teremtenem, (hála anyósomnak ruhára nem kell költenem, a cipőket, csizmákat meg szégyen ugyan, de az én drága anyukám és bátyám veszi a gyerekeknek....), a gyerekek külön óráit az oviban ki kell fizetni, az ebédjüket, és tankolni kell, mert ahol lakunk ott már pl. éjjel nem jár busz, így a férjem nem tudna hazajönni, meg én is autóval viszem a gyerekeket az oviba, mert busszal elég macerás lenne, meg a buszmegálló is majd' egy kilométerre van... Ráadásul négy gyerekre már járna az oviban az ingyen ebéd, de mivel a férjemnek magas a fizetése (aminek több, mint az 50%-át elviszi az adó és a többi járulék) nem kapunk támogatást.
Szép nagyon.... a férjem fizetése magas (mondjuk pont a rezsire és a bankhitelekre elég, de ez senkit nem érdekel), ezért megvonták az összes adótámogatást tőle.... az én jövedelmem meg olyan alacsony, hogy azzal meg nem tudom igénybe venni az adókedvezményeket. Nem sírok, higgyétek el, nem azért mondom, de nagyon gáz! Talán a mi bajunkra a családi adózás hozna némi enyhülést. Persze mondják, hogy nem kell családi ház, nem kell 7 személyes autó, lehet az igényeket lejjebb is adni.... Hát lehet, de azt gondolom, hogy a mai világban négy gyerek mellé a kocsi, a ház nem luxus! Amúgy meg nem 300 négyzetméteres házban élünk medencével meg jakuzzival! A férjem keze munkája jóformán minden. Ha ővele történne valami.... belegondolni sem merek. Mondjuk ezzel sztem nem vagyok egyedül.
Ja, még egy gondolat: tegnap bőgtem.... megjött a GYED-es papírom. Képzeljétek, hogy hogy jártam! Azt számoltam, hogy mivel GYED-ről (Gergővel voltam GYEDen) mentem szülni és most ismét GYEDet igényeltem, a minimálbér kétszerese után állapítják meg a járulékomat! DE NEM! Mivel a négy és fél évvel ezelőtt megállapított jövedelmem nem éri el a minimálbér kétszeresének értékét, ezért azzal számolnak! És persze a cég közel 5 éve nem módosította a bérem, mert állományon kívüli vagyok és nem érdekelte őket! Úgyhogy most közel 10-20 ezer forinttal kevesebb marad a zsebemben! Még ez is! Komolyan mondom, zokogok!

Szerintem a luxusadót a négy gyerekre vessék ki, mert ma már nem a szuper autó a luxus, hanem a négy gyerek felnevelése!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hello Csokinyuff! Rólad mit lehet tudni? Döngicsélsz magadról némi infot, vagy már megtörtént, csak lemaradtam valahol? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala Imád hason lenni,fél órákat úgy van.
A lába a derekánál följebb nem megy,csak ha nyomom.Tehát a körmeit vágnom kell :lol:
Mesike? Ide vele!!!

Lányok,köszi a bíztatást.Tudom,hogy igazatok van,de én ezt már kétszer elszúrtam.Amikor a gyerekek nagyobbak lettek,2 év, hatalmas harcokat vívtunk,hogy nem csak a lekváros,nutellás kenyér az étel,nem csak a paradicsom leves a leves,stb...még a mai napig az édesért nyúlnak, a sós csak ha muszály.
tuza edit
 
 


Edit: hmmm... nagyon otthon érezném magam köztetek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Edit
Ne répacukrot használj. És máris sokkal jobb a helyzet :wink: Meg amúgy is elég egy leheletnyi.

Viki
Nem maga a kamilla tea való a kaki problémára? És a cukor nem csak az íze miatt kell? :oops: :oops:

Csokinyuff
Szia!!!! Reggel elfelejtettem, pedig akartam :oops: :oops:
Megnéztem a videót. Nem árt ez Majácskának? Bocsesz, nem belepofi akar lenni.... :oops: :oops: :oops:

Egyébként megjártuk a dokit. Minden ok. Azért irattam fel tápszert, és ki is váltottam a gyógyszertárban. Meg kaptunk
kenőcsöt, mert a BCG helye nagyon ronda lett. Azt mondta a doki, hogy a kifolyó nedv bőrirritációt okozott. Szóval holnaptól kenegetjük. (Csak akkorra keverik ki a krémet.)

Mamiblue
Miért hagyod? Én Atit mindig behozom, és keltem, max 2,5 órát hagyom aludni délután, egyhuzamban.

Na lépek, beszagolok a pelusba, mert nyögdécselés volt. :lol: :lol: Némi rotyogás kíséretében :lol:

mikegirl
 
 


Mandala
Pénz dolog - nekünk egy gyerkőcünk van, és mi sem vagyunk eleresztve.....
Nekünk az a bajunk, hogy ahol állam bácsi meghúzza a határt, hogy ők már a gazdagok, és nem jár nekik semmiféle támogatás, kedvezmény - hát mi éppen oda esünk. Pedig a gazdagság nem itt kezdődik. Miért gazdag az, aki eddig normálisan meg tudott élni?! Most azért összébb kell húzni magunkat.
Az idén a nyaralás lesz a luxus, de azt a pénzt korábban úgy hörcsögöltem össze, hogy igenis legyenek közös élmények már most is ebben a kicsit pénztelenebb időszakban, és hogy együtt legyen a család valami jó helyen, kikapcsolódni. Aztán ezzel vége.

mikegirl
 
 


Mikegirl: hát akkor most ezt a cukor dolgot nem értem... én úgy vettem ki a doki szavaiból, hogy nem az ize miatt kell. Mert amikor megkérdezte, hogy mennyit teszek bele, mondtam, hogy egy fél teáskanálnyit, akkor közölte, hogy az kevés, legyen 2 púpos teás kanál a kamillával együtt felforralva :shock:

horvviki
 
 


mandala: mikor jöttök?
Kész lehetne már az összekötő híd.Sűrübben járnék én is arra. :cry:
Így mindig csak a Lupáig jutok el.
tuza edit
 
 


Viki
Akkor tuti én tudtam rosszul. Ha a doki így mondta, akkor biztos így van. Én maximum sarlatán lehetnék, de az sem vagyok :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Ismét itt!!!Ma nincs munka: Csak Én és Hanguszkám!!!
Majd később dobok képeket.....!!!

Én napról napra szerelmesebb vagyok a fiamba, aki annyira jó gyerek, hogy hihetetlen! Egésznap csak nevetünk nagyokat, meg dumálunk!!!

Viki:Megértem, hogy félsz, én is nagyon féltem, ahogy közeleget a nap. De tényleg megy, legalábbis nekünk, jó mondjuk én általában kettő körül már itthon vagyok. És 11-14-ig alvás van nálunk. De tegnap nem tudtam eljönni, és hát anyu hívótt és hallottam sír, na az nem volt jó érzés.......De úgy látom rajta,hogy egyébként nem viseli mag a dolog, ha meg itthon vagyok duplán kiélvezük ai együtt töltötött időt!!!
Fanni is ügyi kislány, ha nem megy max.akkor tényleg kerestek más megoldást. De ne lássa rajtad, hogy szomorú vagy, mert tudod megérzi!!!!

Nálunk Pocoka is megsezik simán egy üveg babahamit, bezzeg ha én csinálok neki valamit az nem kell!!! Feladta, nem főzök neki.....mindent dobhatók ki!!!

Na mikor lesz tali?????? :shock: :shock: Mi is akarunk ám menni!!!!!!!

Minden baba ismát nagyon szép!!!!

Később jövünk.... :lol:

Kép
kis pupu
 
 


Sziasztok!
Panni! Megkérdezhetem hogy hol vetted amivel körbe vannak kerítve a lánykáid az egyik képen amit pár oldallal előrébb felraktál? És mennyibe került? Le szeretném keríteni vele a nappalit,hogy ne tudjon kimászni a konyhába, de emiket itt győrben láttam irtó drágák.
Köszike!
Viki! Tőled meg azt szeretném kérdezni,hogy ahol vetted a szivacspuzzle-t van-e internet címük ahhonnan esetleg rendelni lehetne?
Köszi!

KépKép
dudu_84
 
 


Dudu: Bp., IX. kerület Táblás utca 32. Polifoam Kft
www.polifoam.hu a honlapon van telefonszám, esetleg hivd fel és kérdezd meg, hogy kipostázzák-e... Már egy másik anyuka is kérdezte tőlem, aki nem budapesti és ő azt írta vissza, hogy felvette velük a kapcsolatot, de hogy ez bővebben mit jelent azt nem tudom.

horvviki
 
 


Ja, és voltam ma minitalin másik topikos anyukával :lol: Majdnem 3 órát sétáltunk, jól elfáradtam :lol:

horvviki
 
 


mikegirl!
nem nem árt neki ez direkt olyan hogy szépen álljon benne a lába talpra tegye és nem rongálja mint a komp.
Fejlesztő hinta van ahol sérült gyerekeken is használják!

egyébként judit vagyok 20 éves :oops:
mostanra egyedül
anyukámmal és az ikertesommal lakom és imádom a lányom :lol:
Vendég
 


Hú, Csokinyufff, de fiatal vagy :wink: És ha nem vagyok indiszkrét, hogy hogy egyedül? Ezt hogy érted?

horvviki
 
 


Viki!
ugy értettem hogy a férjem nélkül!!!
sajnos.... meggondoltam magát
Vendég
 


csokinyuff: akkor neked extrán sok kitartást és sikert a babához

Kép
sziszike77
 
 


Kép az új szerzemény Kép

Kép
sziszike77
 
 


köszi Viki!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziazstok!

Mikegirl: na, ugyanez a helyzet nálunk! Állambácsi szerint apa naggggyon sok pénzt keres... csak az a baj, hogy nem talál! :cry:

Edit: a lupától egy paraszthajszál Sztendre! Látogassatok meg vmkor! :)

Kispupu: Te mázlista! Megeszi a babakajcsit Máté baba? Emese még a desszertet sem szereti... :cry: Mindig kotyvasztok.. ha elmegyünk itthonról, akkor meg cicit kap, vagy próbálkozunk a "kaja-tuszkolással" , amit egy bébiétel gyártó cég nem választana be a reklámfotójához! :)

Csokinyufff: hááát... ja! Tőlem anno csak a vőlegényem búcsúzott egy hónappal az esküvőnk előtt azzal, hogy majd hív.... ennek már 9 éve.... édesek ezek a férfiak! :evil:
Ja, ha bármiben segíteni tudunk (vállak, hogy kisírd magad, szakszervezet a férfiak ellen, kommuna a gyereknevelésben, vagy csak egyszerűen barátok a lelkizéshez) sztem bennünk megtalálod.... légy üdvözölve köztünk!
Ja, csak mellesleg... pont a szüli- és névnapomon regisztráltál.... hihi, külön piros pontocska Neked Mandalától! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Csokinyuff
Oksi, akkor jó :lol:
Egyedül...hm. Egyetértek Sziszikével és Mandalával. Kitartást!!!!!

mikegirl
 
 


köszike mindenkinek!!!!
hát az én édes férjem szerintem egy külön faj mármint állatbol...
én különben végtelenül türelmes ember vagyok szerettem ezt a babát már aznap ahogy megfogant... kitartok mellette örökre és felnevelem ha egyedül is...
Vendég
 


csokinyufff: hátha megjön a jobbik esze annak a jóembernek! Egy ilyen gyönyörű kicsilánynak mondd már, ki tud ellenállni?!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


ő ellen tud állni...
teljesen megváltozott morgos házsártos önző agressziv barom lett belőle...
idegesiti ha sir a gyerek... meg minden idegesitit
szoval jobb ha egyedül van mindenkinek...
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?