Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Ezt láttuk...Ti is látjátok???
Most rohanok szülőire, este jövök! :wink:
Vendég

Nem vagyok egy nagy szakrétője a dolgoknak de ezt most jól látom??? Ti is azt látjátok amit Én???? (ikrek??????????)

Kép
Kép
lanta

Luca: ikrek? :):):) Hatalmas gratula :)

Kép

Kép
starlark

hát nem semmi a csajszi
kettőt rögtön ezért érdemes volt várni
Lanta te voltál már dokinál ?
ha igen mit láttatok?

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár: Én még nem voltam! Először úgy gondoltam, hogy febr. 15-én megyek de mivel múlt hét pénteken volt egy kis barnázásom úgy döntöttem inkább elmegyek holnap! Holnap ilyenkor már Én is okosabb leszek a pocaklakónkkal kapcsolatban :lol: És Te most hol tartasz?

Kép
Kép
lanta

én 6+1 v 2 vagyok.
Múlt héten nekem is volt egy kis nagyon halvány rózsaszín váladékom elmenetm dokihoz csütörtökönbabát látott, csak szívhangot még nem .
Holnap mikor mész?
Milyen barnázásod volt?

Kép

Kép
napsugár035

mintha így a hatodik hét környékén elég sokaknak lenne ez a barnázás nem gondoljátok?
Mondjuk én félek, mert nekem már több vetélésem volt.
OLyan nekem mintha a váladék épp nem fehér hanem kicsit erősebb sárga lenne.

Kép

Kép
napsugár035

Én csak délután tudok menni mert akkor rendel a dokim és csak 3 után mert akkor tudja nővérem bevállalni a lánykámat!!! A barnázásom az olyan tejeskávé színű 2 forintos nagyságú foltocska volt és ennyi! Azóta hála az égnek nem volt! Én a Kornéliával is 6+3 naposan voltam és már minden rendben volt most holnap 6+5 leszek úgyhogy remélem most is!!! Te mikor mész megint???

Kép
Kép
lanta

csütörtökön, vagy pénteken.
Amikor a vetéléseim voltak, ott azért elég durva barnázások voltak, reménykedek hogy nem lesz baj, egyébként érdekes hogy ezzel a váladékozással egyszerre jelent meg a nagyon erős hányinger, szag, meg rosszullétek.
Amikor a vetéléseim beindultak, szinte egy héttel előtte már semmilyen tünetem nem volt

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Múlt héten regisztráltam..párszor írtam is.. most ismét itt vagyok.
Aki nem ismerne.. 33 éves vagyok és van már két nagy fiam :D , egy 10 éves és egy 13 éves, most viszont van egy harmadik picim 9 hetes és 4 napos.
Vannak tapasztalataim a terhességről, de ez annyira más, mint a fiaimmal volt..kevesebb hányinger, viszont a 6. hét körül minden naposak voltak a hasszúrkálások..amire kaptam magneB6-ot, azt hiszem segített.

barnázásról: nekem nem volt, amit ti is írtok, hogy bővebb a váladék az viszont úgy tudom, hogy természetes. Nekem is olyan erősebb sárga.

luca68!
A többiek már kérdezték, hogy ikrek vannak a pocakodban? Mert bár én sem értek hozzá..de nagyon úgy néz ki a felvétel :D
szeder74

szeder
és te most ujra babát vársz?
nekem sincs sok váladék, de amikor érzem hogy van valamennyi, akkor van hogy sötétebb minthogy fehér legyen
nekem mensi előtt szokott iyen lenni.
Görcs egyáltalán nincs.
Hasszurka van de én is szedem a magne b6ot nagyon várom már hogy mit látunk hétvégén mert kicsit aggaszt a dolog

Kép

Kép
napsugár035

napsugár035

Igen babát várok. - de nagyon :D
jaj ezek a nyavajás figyelgetéseim ne lennének..állandóan nézem, hogy nem-e sötétebb a váladék, mint amennyi lehet illetve belefér..görcsöm az nincs illetve amikor kimaradt a mensi akkor görcsöltem..vártam, hogy megjön..aztán.. nem jött..és remélem, hogy ez így is marad még 30 hétig :D

én is aggódom ám! de még mennyire. állandóan az jár a fejemben, hogy vajon ver-e még a kis szivecskéje..és,hogy fejlődik-e rendesen..mindig vissza - vissza térnek ezek a gondolatok. nagyon hosszú lesz ez így..
viszont, ha már naponta ad jelzés a mozgolódásaival, akkor jobb lesz majd meglátod.
látom neked is van már gyermeked Istvánka! Akkor Te is "tapasztalt" vagy babavárás terén :D
szeder74

napsugár035

35 a korodat jelzi?
szeder74

napsugár035

35 a korodat jelzi?
szeder74

napsugár035

35 a korodat jelzi?
szeder74

Napsugár szerintem ne aggódj nem lesz semmi gond!!! Igen azt Én is észervettem, hogy ezzel a barnázásos rózsaszínezéssel nem vagyunk kevesen!! De eddig most mindenkinél minden rendben volt és ezután is így lesz! Csak pozitívan várjuk a csütörtök vagy pénteken! Én mikor barnáztam az nap többször elmondtam magamban hogy minden rendben van! Csak így állok hozzá :lol:

Szeder Én emlékszem Rád gratulálok a 3. babához!!! Nekem is voltak hasszúrkálásaim 2 héttel ezelőtt és csak a bal oldalon de teljesen elmúlt magától!!!

Kép
Kép
lanta

Igen, ikrek!!!! :lol:
És dobogott a szívük.Sugi már tudja... :lol:
Vendég

lanta .. akkor csak emlékszik valaki rám :D

valamiről nem igazán esett szó..vagy legalábbis nem láttam.
ti hogy vagytok a szex kérdéssel? így babával a pocakotokban?
szeder74

luca!

ŐSZINTÉN GRATULÁLOK A DUPLA ÖRÖMHÖZ!
szeder74

Be vagyok ám tojva! :roll:
Vendég

LUCA!
VOLT már a családban ikerterhesség, vagy te kezdted a sort :)

Ne izgulj nyugi, ők ketten akarnak hozzátok jönni!!!
szeder74

Nálunk kissé hanyagolva van!!! Bár csak az Én részemről :) Sőt Én a múlt heti barnázást is összefüggésbe hoztam vele mert pont előtte való nap voltunk együtt! De ki tudja!!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Ja igen LUCA NAGYON NAGY GRATULA AZ IKREKHEZ!!!! :lol: És a vonalzód is javításra szorul :) egy "k" betűvel :lol:

Kép
Kép
lanta

na igen!
nálunk is így van..nekem már lassan 1 hónapja semmi.. :o
de én azért megteszek minden tőlem telhetőt, hogy a páromnak jó legyen :D
de valahogy én nem is kívánom, nem tudom, hogy miért..lehet, hogy nálam a hormonok miatt van ez így..no meg a hasszurkálás az azért keményen benne van..amikor szúrkált a hasam a dokim mondta, hogy jó lenne nem élni házaséletet. hát így alakult... :shock:
szeder74

Igen ugy azt lehet olvasni, hogy a terhesség idején valmely Nők jobban kívánják a sex-et! Hát Én nem tartoztam és tartozom most sem közéjük :) Férjem bánatára ugyebár :o De azért Én is mindent megteszek :lol:

Kép
Kép
lanta

Luca!

Óriási Gratula az ikrekhez!!! :D :D
A férjem titkon azt várta, hogy hátha nekünk is,de eddig 1 babócát láttunk. A lényeg, hogy egészséges/ek legyen/ek.

Úgy néznek ki, mintha az egyik petezsák merőleges lenne a másikra.
Nem? Vagy csak én látom így?

Minden jót kívánok!!! :lol:

Kép
Kép
a.m.

Köszi csajok!

Szeder, nem volt ikerterhesség a családban.Tuti, hogy a clostitól lett.Benne volt a pakliban.Mindkét oldalon volt domináns tüsző.
Vendég

Luca! :D :D :D
HURRÁ!!
Mikor előszőr ránéztem a képre, egyből elkezdtem gondolkodni rajta, hogy most mit is kell nézni, aztán utána melyiket??? :D
Én sem vagy nagy szakértője, de nekem is egyből az ugrott be, hogy iker terhesség. A dokid nem mondta meg???
Nagyon de nagyon gratulálok hozzá!!! :D

Szeder! Ha még nem mondtam volna neked is gratula!

Alíz

KépKép
roni0422

nagyon jó hír ez luca! Nem is ismerlek , de őszintén örülök ennek a hírnek.
két kis picinyke emberke..olyan csodás dolog.
akkor örülnek majd a családban is! képzelem az arcukat..muris lesz nagyon :D
szeder74

köszi roni!
ari vagy :D
szeder74

Luca!
"a dokid nem mondta meg" kérdést nem értem miért írtam.... :oops:

Alíz

KépKép
roni0422

Luca!

Elhiszem hogy be vagy tojva, de ne aggódj minden rendben lesz. HA tudod egyszer nézd meg a national g--n az ikerterhességről szóló műsort. Végig mutatja az egész 9 hónapos fejlődést, mindent. Nagyon érdekes.

Szeder!
Én a szex kérdéssel elég jól állok. Bár nemrég békültünk ki, előtte is és most is jobban kívánom. Jót tettek velem a hormonok.... :oops:

Starlak!
Majd jövőhéten megyek dokihoz, akkor kérek én is. Mindenképpen van értelme, azt arra írtam végülis hogy mikor érdemes kérni, amikor látni is lehet valamit. Nem csoda, ha a férjed dicsekedni akar vele!

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni, de feladtam.

Mindenkinek gratula a dobogó szívű babákhoz, Lucának az ikerkhez. :)
Mi ma voltunk UH-n, babó 12mm-es már :) Egy hét alatt 2szer akkora lett.
Mivel továbbra se múlt el teljesen a barnázgatásom még egy hét kényszerpihenő következik.

Róka koma: engem csak kerülget, de ez is elég borzasztó. Eszem valamiből néhány falatot és több már nem megy le. Remélem minél hamarabb elmúlik.

Kép
kistiggrincs

Luca!

Nagy gratula! Semmi gond, menni fog ez Neked! Csak pihenj sokat!!!
Látod, megsejtették, amit egyszer írtál, hogy Neked ez az utolsó pillanat... És csak így tudták megoldani, hogy beleférjenek mindketten ebbe a pillanatba! Olyan jó ez! És, hogy ver a szivecskéjük! :lol: :lol: :lol:

Márti
borossné becz márta

Luca!

Ez csodálatos!!!!!Annyira örülök!

Kép
Kép
petra1980

Luca :)
Tyűűűűűűű. Nagy grat. :D

Tábli (remélem, mindent javitottam :oops: )
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Dupla bébi!! Gratulálok!! Gondolom kapkodod a levegőt rendesen!! Nálunk tilalom van az összebújásra. A házaséletünk most abból áll, hogy hallgatjuk, amikor a szomszédok csinálják :lol:

Kép
blúmi

blúmi :D :D

Az nem lehet kellemes..... 8)

Alíz

KépKép
roni0422

Minyu, köv. javításnál betennél engem is a táblába, ha nagyon szépen megkérlek? :oops:
Luca, szept. 26 ., kórház Győr, tesó:saját 2 lány, 1 fiú páromnál,köv. vizsg: febr. 18.

Köszönöm!
:lol:
Vendég

Köszi csajok a biztatást, rám fér, annyira rendesek vagytok!
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Luca!
Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Aki már volt vérvételen, kell vizelet is?

gwini

Gwini: nekem vizeletet már a terhesgondozóban kértek mikor a kiskönyvért mentem.

vérvétel jövőhéten, előre parázok mert tű fóbiám van...

Kép

Kép
starlark

LUCA!

EZ FANTASZTIKUS! :lol: :lol: SZÍVBŐL GRATULÁLOK! :D:D:D
Jaj, meghatódtam. :)

Köhmmm... olvasom hogy mindenki vadul megy vérvételre. Minek mentek? Most komolyan.... Nekem eddig senki sem mondta hogy kéne valami miatt menni... :shock:

Jó éjt!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!

Neked nincs még kiskönyved? Az első amit mondd a védőnő, hogy vérvizsgálatokra kell menni. Ő kiálítja a papírokat és el kell menni a véradóba.

Gwini!

Nekem is a védőnő tesztei a pisit,mindig.

Kép
Kép
a.m.

Szex téma:

Hát, mi sem vagyunk egy kifejezett lepedő akrobaták mostanában. Szerintem nekem leginkább az befolyásolja hogy mire a Férjem jön aludni, én már 6 méter mélyen alszok. Most hogy mindketten betegek voltunk kicsit javult a helyzet (ezért pl. egyáltalán nem bántam a pihenőt), de szerdától mennem kell megint dolgozni, uh. ismét visszaállunk az egy héten 1-re.
Sajnálom egyébként kicsit, mert amikor együtt vagyunk, tényleg úgy érzem, hogy valahogy az eddigi 100%-ról a 110% felé indult el az élvezet mióta van a baba. Kár hogy ennyire kevésszer jutunk csak egymáshoz. 8)

Körkérdés:
Ki látja úgy hogy nő a pocakja?
Én ha nagyon nézem látom már hogy kezd dudorodni a méhem. Jippijé! :D

Na tényleg jóccakát mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

A.m.!

Csütörtökön voltam, kaptam kiskönyvet is, vagy egy órát ott voltam, de egy árva szó nem esett a vérvételről... :evil: De erre egyébként sem a dokim, sem a háziorvosom sem kérdezett rá. :?: :!:

Monee

Monee

monee85

hahóó!!!
na láttuk, ott van, és mocorgott is meg dobogott a szíve is!!! és korának megfelelô, 2cm-es, 9hetesnek való :)
annnyira jóó volt látni!!!!!
és még az is jó volt hoyg tavaly márciusban voltam rákszûrésen, és mondta hoyg azt lehetne még most és húztam a szám, és azt mondta hoyg ha amiatt aggódon, h vetélést okoz, igen, ez igaz, de nagyon ritka, és nála még nem fordult elôs soha...így abban állapodtunk meg, hogy megnéz, és ha indokoltnak látja, leveszi, ha nem, akkor nem. hát ezért imááádom ôt!!! lehet vele beszélni és dönteni!

Luca!!!!!
nagyon szuper! dupla gratula :):)

vérvétel, ja, én sem várom egyáltalán. óriási tûfóbiás vagyok én is! ha nagyon bepürgetem magam, még sírni is képes vagyok elôtte :lol: :oops: mondjuk nem babásan, akkor azért szülôként viselkedem 8) én meg azt nem értem hoyg akkor kinek kell hova küldenie??? mert volt, akit a doki küldött, volt akit e védônô.....nekem írt elküldôs kérelmet a nôgyógáysz a körzetinek, hoyg legyen szíves beutalni a laborokra... szóval ki érti ezeket...

na extra hulla vagyok, ma csak ennyire futotta!
ja meg még annyit, hoyg abölcsiben elírták simi szülinapját, és azt gpondolták hoyg elfelejtettünk torát vinni neki :cry: és megtartották ma!!! pedig csak csütörtökön lesz!!!!!!!!!!!! és szegény meg tök el volt kenôdve hoyg elfelejtettünk neki tortát vinni, pedig a többiek kaptak :( és mandarint ettek és májkrémes kenyeret és így köszöntötték fel!!! :( így 2 szülinapja lesz bent!!! mert csüt meg viszünk tortát! :) jááájjjjjj

na jóóócak!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Egy röpke bejelentkezés tőlem is... elég szarul vagyok mostanában, és hát amikor a majdnem 3 éves örökmozgó fiam békén hagy, örülök, hogy pihizhetek.... úgyhogy bocsi, hogy nem jövök gyakrabban.
Szeles időben nagyon fáj a fejem, esténként már hulla vagyok és alig várom, hogy alhassak, viszont éjjel meg nem alszom jól :? Ki érti ezt!?
Ja, és hányingerre ami mostanában bevált: gyömbéres üdítő, a Canada Dry! Aki hányingeres v. émelygős, esetleg próbálja ki!
Elvileg szerdán megyek kiskönyvért, de lehet hogy jövő hét szerdára halasztom, mert dokihoz úgyis csak jövő pénteken kell mennem. Pocak nekem már látszik, de második ill. többedig babánál ez természetes....

Gratulálok a sokasodó szívhangos kismamáknak! Főleg Lucának az ikrekhez!!!
Barnázósoknak fel a fejjel.... Balázsnál nekem is volt, és itt van, egészséges, sőt.....
Na, de mostmár irány aludni! JÓ ÉJT!
netti77

Monee: Az úgy érdekes. A terhesgondozóban kaptam vagy 4 lepedőt milyen vizsgálatokat kérnek lehetőleg még a jövőhéten.

Bagzerka: Neked is gratu :) /bölik, ovik meg már csak ilyenek... Mondjuk mikor reggel bevittétek Simit azért rákérdezhettek volna.../

Kép

Kép
starlark

sziasztok.

Aki kérdezte hogy a 35 mit jelent a nevem mellett, sajna a koromat.

látom tobben vagyunk akik sötétebben váladékozunk, sajna nekem is minden pisijárat tragédia, mert állandóan figyelem hogy van e barnázás
Hasszurka nálam még mindig van, de az attól is van már rájöttem hogy nem tudunk rendesen vécézni, 2, 3 naponta 3 kiwivel vágom haza a hasam, másik reggel kiürülök, és utána nincs hasszurka.

Amióta barnázok nálunk sincs sex :( , de ez nagyon kemény így, remélem hamar megszűnik a tilalom

csajok anyira várom hogy legyen szivecskénk, luca mekkora petezsákok vannak, mérte a doki?

Ja és sajna én még nem éltem át soha végig a babavárás örömeit, a fiam fogadott fiam de így is imádom, és nem érzem hogy ettől jobban is lehetne szeretni.
tegnap nem voltam annyira rosszul mint az utőbbi 3 napban , persze már azt hittem gond van, de ma reggel megint émelygéssel ébredtem, remélem nincs gond.

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?