Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Laptető! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tesó laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és légyszives akkor ma reggel olvasd el a tegnapi első hozzászólásomat :lol: :lol:
Vendég

Szépséges napot!

EZENNEL MEGNYITOM A 2008-AS TÜNTETÉST A POZITÍV TESZTEKÉRT TÜNTETÉST HATÁROZATLAN IDŐRE! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Délután dobok képeket!) :lol:

CSAK BABATAPIKAT KÉREK, JÓ????

Snufi! Ahogy kérted az ajándékod! Ráadásul a laptetőhöz! :wink: :lol:

Rohanok dolgozni, majd igyekszem jelentkezni! :lol:

Szilva! Betartottam az egyességet! :wink:

Boni! Igazad volt! Érzi az ember a tesztelést! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok esemény van babatapikat kérünk bettikének ezerrel!!!!!!!!!!!!!

Ugye, hogy megérzi? :wink: Izgatottan várom a délutánt! :lol:
Vendég

Bettikeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ++++++++++++++++++++++++++++++++++++hurrááááááááááááááááááááááááá

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok.

bettike babatapik mennek++++++++++++++++++++++++++

snufi boldog szulinapot :!: :wink:

coca grat az 5 kg am minuszhoz,nagyon ugyes vagy :wink:

nekem nem jott ossze a melo,holnap kellene kezdenem de nem vallalom el.Olyan rosszul mint penteken meg soha nem ereztem magam :roll:

Kép
monyo83

MOnyó mesélj
Vendég

Jó reggelt!!!

Bettike: ugye mondtam, hogy szép hónap az október? :wink:

Snufi: most Te jössz!!! :-D

Aztán én!!! :-D Meg persze az idén mindenki bebabásodik és egy az egyben babás topikká alakulunk! :-D

Monyó: :-( mi volt?

Robcsi: ha a bizniszed engedi, dobsz táblákat?

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike! :D :D ++++++++++++++++++++++
szilbee

boni.

a fonokno ott allt melletem es minden mozdulatomba belekotott,nagyon rosz volt.szinte semmi nem volt jo amit csinalok,se a keztartasom se semmi.mar levegot is alig mertem venni melette.
9 ora munkaido alatt volt egy 10 perces kv szunet a tobbi allas,estere ugy bedurrantak a venaim hogy fetrengtem az agyon.
Ugy gondoltam ezt meg lehet szokni de tegnap este rajottem hogy nem megy,ez olyan merteku stresszes melo amit nem tudok megszokni.Amugy a fizi se valami nagy durranas,kb anyit kapnak mint egy egyszeru kisegito akinek egesz nap mosogatni kell.

Kép
monyo83

Monyó! Ez szomorú! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bettike
Eger

ez van,mostmar csak fel kene hivnom es lemondani a melot ami eleg necces mert kirugta a masik munkasat is :oops:
nem is tudom mit mondjak neki :roll: lehet megmondom oszinten hogy nem tudom teljesiteni azt amit elvar.
elvarja hogy szeressem azt amit csinalok mert csak ugy lehet dolgozni ha valaki imadja azt amit csinal,nekem nem ez a lenyeg,nekem ez csak egy munka.szerintem meg mindig jobb ha most nem megyek el mint ket het mulva rajon hogy nekem csak az a lenyeg hogy ledolgozzam a munkaidom.

Kép
monyo83

bettike hogyhogy megis teszteltel?nem azt mondtad hogy parazol a tesztelestol?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Ráéreztem, mikor kell erre fele látogatnom!!!

Bettike!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++

Snufi/fiú és Babyboniapa Boldog Szülinapot és Boldog Névnapot!!!

kispiskóta

Bettike!
:) :) :) :) :) :) +++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica!
Nem szándékoztam 90 e-ért szurit adatni magamnak, főleg, hogy meggyőződésem nulla :)
A vicceken betegre nevettem magam!

Szezsó!
én dvd-vel Pilates :)

Snufi!
én is nemrég csináltattam fru-frut ;) szerintem neked (is) jól áll :D
Happy birthday!

Athiz!
Én is úgy gondolom, ahogy Zöldi, hogy a P3 még annyira nem gáz!!!!

Zöldi!
Hip-hip hurrá -5kg :)
Nem az 5.500.- volt sok, hanem az ismételt 8.000.- amit a doki kért el, a nem tudom mire!

Velem épp nem tudom mi van :)
le is vettem a ciklusos vonalzóm, mert tegnap már barnáztam, délutánra-estére meg meg is jött, jó élénk piroska, de 24 napra, ami nem jellemző a ciklusaimra, szóval lehet, hogy abbahagyja :) Gondolom a sebem és az, hogy a doki már megint megpiszkálta okozza ezt.
sonjus

na fordulat.

holnap kezdem a melot,a fonokno rabeszelt hogy probaljam meg. :roll:

Kép
monyo83

Monyó nem tudok kiigazodni rajtad. Ne haragudj, ha ezzel megbántalak. de szerintem adhatnál igazán egy esélyt magadnak és a munkahelynek, főleg, ha a másikat elküldték.

Már régóta szeretnél dolgozni, nem értem mi a baj. lehet meg fogod szeretni. Sütni szeretsz, nem? szerintem igaza van a főnöknek, hogy az ilyen munkát szívvel lélekkel kell csinálni. de nem kellene negatívan hozzáállni egyből Én ha már ennyire akarnék dolgozni, biztos nem így döntenék ahiogy te! de a Te Életed, neked kell eldönteni.VAgy akarsz dolgozni, vagy nem. Azt hittem sokkal komolyabb ok miatt nem akarsz menni. :shock:
Vendég

boni nem gond ha nem tudsz kiigazodbni rajtam,en sem tudok magamon.
Most telefonon keresztul azt mondta a fonok hogy meg volt velkem elegedve,akkor miert nem mondta penteken??ugy ereztem mindent rosszul csinalok,most azt mondja nem is csinaltam rosszul.
szerinte nem a munkammal van a baj hanem az onbizalmammal,vagyis az hogy abbol nincs.Azt mondta szedjem ossze magam es okes leszek.

Kép
monyo83

Moynó helyes! ennél jobbat nem is tehetnél! :lol:
Vendég

1 cn., de senki ne keseregjen mert végre helyreállt a ciklusom 28 nap.
:lol: :lol: :lol:

Bettike hipp-hipp-hurrá!!!!!!

Snufi boldog szülinapot!

Boniko boldog névnapot!

Monyó kissé hangulatembernek tünik leendő főnököd, helyedbe megmondanám neki, hogy ha még Őt is és piszkálódását is el kell viselned akkor fizuemelést kérsz :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Monyó főnököd jó meglátású és szerintem jó fej lehet... kitartás és hidd el minden rendben lesz! Csak pozitívan! :lol:

Ja férjem köszöni a köszöntéseket!

Sonjus akkor 1 cn?
Vendég

Sziasztok!

bettike: szeretem, ha az egyeszségeket betartják :wink: +++++

snufi: Hepi börzdé túúú júúúú, hepi börzdé túúú júúúú, hepi börzdé snuuufffiiii, hepi börzdé túúúú júúúúúúúú! :D :wink:

szezso, sonjus: ez az, csak pozitívan :wink: ++++++

monyo: szerintem se hagyd ki ezt a munkát. Szedd össze magad, ügyes csajszi vagy te és menni fog. Persze, hogy kapkod az ember össze-vissza ha ott áll mellette a góré. ++++++++

Rólunk: nagyon jól vagyunk, minden a legnagyobb rendben. Most is ficánkolnak a drágák. :D Ma megyünk 4d uh-ra.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

boni: hogy telik az idő nálad is, mindjárt 13 hetes vagy :D Közérzeted milyen? :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Boni!
mondhatni :)
sonjus

koszonom lanyok,nagyon szeretlek benneteket.
:lol:
nem tudtok esetleg valami onbizalomnovelo terapiat? :lol:

ja amugy elmondtam neki a babadolgot(kerdezte) is es egesz jol reagalt :shock: kerdezgette hogy miert nem vizsgaltatjuk magunkat,tudta mi az a stimu,van egy sejtesem....

boniapukanak boldog nevnapot:)

klarissza 1cn :cry: :lol:

sonjus 24napon tenyleg korai lenne menzinek.

Kép
monyo83

Szilva igen, telik!

MA egy kicist cudarul avgyok, de azé mert tegnap fánkot sütöttem, és jól ebzabáltam belőle, ma meg szar a gyomrom.... :cry:

meg néha beszédülök... e van.

DRukk a 4D hez! :lol:
Vendég

Szép napot!

Bettike, óriási babaragasztót nektek!¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
És pont ma, Endi ma 7 hónapos! További drukkok!

Köszönöm a hozzászólásokat tesóm nevében is, ha tudok majd többet, megírom!

Addig is mindenkinek pusszancs, és további sok sikert, mindenki babásodjon, aki szeretne!!!!
++++++++++++++++++

Puszinyuszi
athiz

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, puszilok Mindenkit! :D

Bettike: Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++

Klarissza: öröm az ürömben....

Szilva: képet kérünk!

snufi

(((((((((((((Tesó))))))))))))) Apa mit kapott?

Monyó: klafa lesz a munkahely, csak úgy állj hozzá!!!!!

snufi

boni: a kelt tésztás dolgok tényleg nem tesznek jót, de nekem nagyon jól bevált a Salvus gyógyvíz. Kellemetlen az íze, de nagyon jó gyomorégésre, telítettségérzésre. Rennie helyett azt szoktam kortyolgatni.

snufi: feltétlenül :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Rég nem írtam, de olvaslak ám Titeket!

Bettike!
:lol: Úgy örültem Neked! Babaragacs: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Monyó! :lol:
Küldök Neked önbizalmat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Mondogasd, hogy simán meg tudod csinálni és minden rendben lesz!

Athiz!
Sajnálom a tesódat! Köszönöm az érdeklődést az őstopikomban!

Sonjus!
Nekem is volt méhszaájsebem. A dokim rögtön leégette, még meg se várta a kenet eredményét. P3 lett, de mikor a műtét után kontrolra mentem megint P1 lett és azóta is. Most félévente járok, nehogy megint előjöjjön. :roll: Vagy ha igen, korán észrevegyük, hogy ne rákosodjon el. :roll: Ja én 19 vagy 20 éves voltam, azt sem tudtam mi fán terem a dolog.
A műtét után 6 hétig nem lehetett kekszelni és fürdeni, de akkor még szó sem volt babáról, így kibírtuk.

Kata! :lol:
Csütörtökön mentek Tapolcára, igaz? Nagyon kiváncsi vagyok mit mond a doki! +++++++++++
Én holnap megyek 3. napi vérvételre és uh-ra. Remélem elmúlt a cisztám! 8)

Szezso! :lol:
Hajrá spontán baba! Nagyon szorítok!!!!

Többieknek is nagyon szorítok!

KépKép
zsófikukac

Tesó Apa kapott egy könyvet, meg két pulcsit :lol:

SZilva gyógyszetárban lehet kapni?
Vendég

sziasztok!

bettike: nagyon örülök :lol: :lol: :lol:

monyo: drukk az új melóhoz!

sonjus: dokihoz mikor fogsz menni?

klarissza: sajnálom, de örülök, hogy helyreállt.

szilva: várjuk a képeket!

snufi: drukk+++++

kati
katica30

Bettike drága!!!
Csuriban kezem lábam!
Kép
vedresandi

Snufika:

Kép
vedresandi

Szia Andiiiiiiiiiiiiiiii! :)

Monyó!
tényleg korai így 24 napra, ezért is gondolom, hogy abbahagyja :) Szokta, merthogy barnázom mindig előtte, aztán megjön rendesen, csak most nem barna, hanem piros, mert színes egyéniség vagyok :D A meló meg jó lesz, hidd el, főleg, hogy a főnök beszélt rá!!!! Ez szerintem sikert jelent :)

Katica!
Dokihoz a HPV eredmény után megyek, ami durva messze van még, mert 2 hetet mondott a doki és múlhét csütörtökön voltam nála :(

Zsófi!
Köszi az infót :) én már lefagysztatnám simán, de várni kell az eredményre :( Az 1 hónapig no sex-et már megpendítette a dokim is :) hát, majd csak lesz valahogy :)
sonjus

boni: mi pl. a Interspar-ban vettük. De elég sok élelmiszerboltban, drogériában és gyógynövény üzletekben lehet kapni.

Szilvi

szilvaqueen

Sonjus,már nem bírtam szó nélkül hagyni a történéseket!
vedresandi

Sonjus! :lol:
Hát az egy hónap no sex csak a babaproject miatt húzós, amúgy ki lehet bírni, az ember fia elég találékony! :oops: :lol:

Snufi! Kép

KépKép
zsófikukac

Annyra aranyosak vagytok!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Köszönöm!!!!!!!!!

snufi

Tesó ez a szeretet! :wink:
Vendég

:oops: :cry: :D :oops:

snufi

:( :?: :roll: :lol:
Vendég

:cry: =meghatottság :wink: :oops: :D

snufi

:lol: :oops:
Vendég

Klarissza!
Akkor most örülök, vagy mi :)
:evil: ezt azért pirikének küldöm

Zsófi!
Naja :D majd csak lesz az valahogy ;)

Boni!
Új kép van? Vagy már félrelátom az avatart?

Andi!
Szóljál be nyugodtan :)
sonjus

Sziasztok!

Bettike, yessssss, már kijárt neked is a jóból! :lol: A + tesztért tüntetnék, csak nem bizti hogy lesz ilyen ! :(

Sonjus, nem értem miért kell az eredményre várni ilyenkor, ha "seb" van ott?! :shock:

Andi, mizujs, régen jártál felénk?

Boniapa, Snufi, Snufiapa mindenjót nektek!!!!!!!!!!!!

Zsófi, holnapra drukk, aztán megírd az eredményt!!!! És jól emlékszel csütörtökön 10-re megyünk! :D

Boni, jobbulást!! Borsmenta tea nagyon jó gyomorpanaszokra!
kata05

Sonjus,beszólok,ha lesz kinek!

Kata,köszönöm,alakulok.MÉg nem az igazi,de ma megtaláltam a megoldást.Babaproject szünetel egy ideig még!
vedresandi

Kép

Boldog szüli- és névnapot, akinek mostanság van!
athiz

Kata: negatív gondolatok husss!!!! Csütörtökre +++++++++++

Én is tüntetek!!!!!!!!

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?