Új privát üzeneted érkezett!

Bambika,
:D
Igen, igy a 3. gyereknél már gondolom mindenetek megvan, ami kell!

Én is a 30. hétig gondoltam várni, de lehet, hogy nem fogok, mert ma is főzés közben úgy elkezdett fájni, szúrni a pocim a hólyagom körül, hogy nem birtam se állni, se ülni, a kaja meg persze közben főtt, attól féltem leég vagy kifut. Apa dolgozott, és ha belegondolok, és még csak a 25. héten vagyok, és már ilyenek történnek, akkor jobb időben elkezdeni a vásárlást is. Végülis babona az egész, hogy nem kell túl hamar megvenni a dolgokat.

Jaimee,
emlékszem sokszor irtad, hogy már 15 perc séta után kifáradni, igy tényleg jobb mindent szép lassan, nyugodtan megcsinálni. Már kezd a súly is nehéz lenni...
sirkici
 
 



Sirki: Tündikénél nem kellett semmit sem vennünk, Zozival kb. 36 héttől vásároltunk de nem a babona miatt, hanem költöztünk és felújítottunk. Akkorára lettünk készen és jöhetett a vásárlás :lol:

Judy: :?: :?: Egyben még???

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Jaimee, csuda édes Réka baba!

Mirci, örülök, hogy jobban vagy, maradjon is ez így!

Sirkici, mi a héten kezdtük el a vásárolgatást, előtte csak egy csörgőnk volt meg egy zoknink, szopipárnából rendeltem tönkölyöset, - tönkölybuzi vagyok-, remélem, megjön a jövő héten.

Na, akkor megmutatom a tejindító kollekciókat! :lol:

Kép Kép
Vendég
 

 
 

Juj Bíbi, az az aprómedvés rugi Rékának is megvan, most tettem el, kinőtte, de imádtam. :D

Minden gyönyörű. :D A hálózsák a kedvencem! Elhiszed, hogy mindennek egyszer lakója is lesz? nekem végig nem sikerült. :D
jaimee1
 
 


Olik,
:shock: , akkor gondolom már nem lehetett mindegy a vásárolgatás. :lol:

Bibi,
jajjjjjj, de aranyosa kisrucik! Értem már miért indult meg a tejed.., :wink: :lol: Olyan jó lehet nézegetni őket, stb.
A szopipárnát én is be akarom szerezni a következő 2 hétben valamikor, hátha segiteni fog majd még a terhesség alatt is, meg én is arra gondoltam, hogy akkor veszek 1-2 body-t vagy valamit.
sirkici
 
 


Jaj, Jaimee, a hálózsák volt az első, amibe beleszerettem! :lol: És mekkora volt Nektek az a rugdalózó, hogy csak most nőtte ki Rékababa? Nekünk az 58-as, de nem mertem több pici méretűt venni, még van 58-ból 3 body és kész, a többi mind nagyobb.

Sirkici, minden a szopipárnával kezdődik, aztán meglátod, már nem is tudod megállni, hogy ne babacuccokon járjon csak az eszed! :lol:
Vendég
 


Bíbi:Én ajándékba kaptam, sztem 50-es volt. Newborn volt ráírva, így konkrét méret nem...

Sirki: ez az egyik legjobb része az egésznek, a bevásárlás. Nem is szabad mindent egyszerre megvenni, ki kell élvezni a válogatást, nézgelődést....Bíbi jól csinálja, hogy nem várja meg míg már csak pingvinként tud mozogni. :D :D

Én tegnap vettem néhány gyönyörű cuccot a picilánynak, nyárra lesz jó, leghamarabb tavaszra, de édes kis blúzok és felsők...Nem tudtam nekik ellenállni. :D :D

Szopis párna nekem nem nagyon jött be, főleg arra használom, hogy körbebástyázzam vele Rékát, ha a kiságyán kívül játszik, nézgelődik. Nem mintha fel tudna pattanni... :D :D

Megvolt a 6 hetes vizsgálatom is, - asszem nem írtam még - minden oké. Elbúcsúztam a dokibácsitól, remélem, csak akkor látom, ha megint terhes leszek.... :D Oké, plusz :D plusz rákszűrés.
jaimee1
 
 


Ja, Bíbi, jól teszed, hogy nem veszel pici cuccokat, ha mégis 50 centivel születne, mint Réka, akkor is kaptok ajándékba rugikat, mint mi is...Vagy apa max. elszalad a bótba, hoz 1-2-t.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Judy-ról tud valaki valamit? Nagyon eltűnt! Csak nem Barbi babázik már?
Vendég
 


Ja, és képzeljétek, rájött Martinka arra, hogy hogyan kell garalizálni a nyálával! És még nevetgél is hozzá, plusz néha evés helyett csinálja!
Vendég
 


Judy! Bazsikáidnak SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK Martinkával!
Vendég
 


Sziasztok!

Aki ismeri, annak boldogan jelentem be, h Panda végre kismamiból átavanzsált anyukává!
Ma 12:15-kor megszületett Kovács Dóra Bianka; 3850g és 56cm

babszika
 
 


Pandusnak ezúton is gartulálunk! :lol: Sok boldogságot, és jó egészséget kívánunk nekik!

Íme egy friss pocifotó:

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Bibi,
:lol: , valószinűleg úgy lesz!

Jaimee,
én is lassan követni fogom Bibit ám... :wink: :lol:

Chris,
nagyon szép pocakod van, és tényleg lányos! :wink: :lol:
sirkici
 
 


Christell! Nagyon szép kislányos pocakod van! És már csak 10 hét van vissza!

Pandának hatalmas gratuláció! Sok erőt, egészséget, boldogságot és tejecskét kívánunk!
Vendég
 


Jó reggelt!

Csajok,
lenne egy kérdésem! Mennyi magzatmozgás a normális ilyenkor? Olyan ideges vagyok már, alig érzem, hogy mozogna a picúr, oké, hogy biztos nyugodt, stb, de akkor is. Napi 1-2 alkalommal érzem, de alig. Én azt hittem ilyenkorra már erősebb ütések lesznek. Erősebben éreztem a 21. héten, mint most. Ez mitől lehet? Talán a farfekvése miatt? Ha még egyáltalán úgy fekszik?!

Ja, és ma végre 100 nap alá kerültem!!! :lol:
sirkici
 
 


Bibi,
hányra mentek holnap 4d-re?
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Bibi!
Nagyon szépek a rucik. :wink: Mi még nem nagyon vásárolgattunk, csak pár ruhát, mert egyenlőre még nem nagyon van hova tenni. Majd, ha megjön a kiságyunk, pelenkázóval, akkor már lesz helyünk. És akkorra időzítjük a szoba átrendezését is. Már nagyon várom. Pláne így, hogy "bálna" lettem. :wink:

Jaimee!
Nagyon örülök, hogy minden rendben a nőgyogyi vizsgálaton. Lehet, hogy nem is kell olyan sokat várnod, hogy újra lásd a dokit. :wink: Mikor lesz Rékának kistesója?

Chrissyy!
Köszi a pocakdícséretet. :wink: Nagyon jó lehet hallani nevetni a kis picúrt. Már én is nagyon vágyom rá. És tényleg, már csak 10 hét. :wink: Olyan gyorsan elmegy.

Sirkici!
Köszi! :wink: Tényleg nagyon lányos a pocakom. És jó nagy. Mindenki megjegyzi, hogy mekkora pocim van, és hozzáteszik, hogy biztos nagy baba lesz.
A mozgás miatt pedig ne idegeskedj. Szerintem teljesen normális, hogy nem nagyon érzed, és ritkán. A lányok nem olyan rugdosósak. :wink: Én is ezen pánikoltam, hogy alig érzem, és csak ritkán. De ez nálam azért van, mert faros a picikénk, és nagyon lent van, no meg mert már a terhesség előtt is volt rajtam pár kg súlyfelesleg, és az nem tűnt el... Sőt... :wink: Én még most sem érzek olyan nagy rúgásokat, ütéseket. Ne aggódj! Minden rendben van! :wink:
Már 100 nap alatt vagy! Gratulálok! Ugye milyen gyorsan eltelik ez az idő?! Ki hitte volna. Még csak most "dicsekedtünk" a zebrás tesztjeinkkel...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok,

Még egyben, pedig már mindent megteszek, hogy jöjjön Barbika, de nagyon jól érzi magát odabent. :lol: :lol: :lol:

Chris,

Nagyon szép formás pocakod van. (és tök jó az a piros pulcsi)

Chrissy,

Köszi a névnapi üdvözlést itt is. Nagyo aranyos vagy. :lol: :lol: :lol:

Pandus,

Azért itt is gratulálok Dorka babához. :lol: :lol: :lol: Igaz nehéz szülésed volt szegénykém, de a kicsiláyn mindenért kárpótolni fog. :lol: :lol: :lol:

Bibi,

Drukk holnapra a 4D-hez. :lol: :lol: :lol:
Nagyon szépek a rucik. Azt a hálószákot én is kinéztem a Tesco-ban csak rózsaszínben. De még vacilálok, hogy megvegyem-e, mert nálunk a panelban van vagy 30 fok.

Jaimee,

Örülök, hogy minden rendben volt a 6 hetesen. :lol: :lol:
Amugy mikorra tervezitek a 2. babát???

Olik,

Boldog első hófordulót kívánok Tündikének.

Bambika,

Sajna elég rosszul viselem ezeket az utolsó heteket. Már nagyon várom a szuülést. :lol: :lol:

Sirkici,

Sajna nem tudom, hogy mennyi a normális mozgás ilyenkor, mert az én kicsi lányom szinte egész nap mocorgott már akkor is.
Most meg szabályosan kirúgja már az oldalamat. Persze most már nagy lány. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Jaimee,
még csak most jutott el az agyamig, hogy voltatok a 6 hetes vizsgálaton. Örülök, hogy minden rendben veletek, és tényleg, mikor is lesz Rékának kistesója? :wink: :lol:

Chris,
hát igen, ha belegondolok tényleg gyorsan eltelt az idő, és nemrég még a tesztet nézegettem naphosszat, hogy tényleg ott van-e a két csik... :D
Szerintem nincs nagy pocid ahhoz képest, hogy már 30 hetes vagy. Bár nekem is mindig azt mondják, hogy nagy baba lesz, főleg, mert a 24 hetes uh-n 685 g volt, bár szerintem ez semmit sem jelent, mert az uh gép csak átlagol, az nem biztos, hogy a baba tényleges súlya. Kiváncsi leszek a 28 hetesre.
Ami a mozgásokat illeti egy kicsit megnyugtattál, elvileg nekem is lent van, meg elvileg faros is egyenlőre, na meg, ami azt illeti én is 4 kg súlyfelesleggel indultam, és mostanra is már sokat hiztam, igy talán az is közrejátszik, hogy nem érzem annyira. Na, meg hát igen, a lányok nem lesznek focisták... :wink: :lol:

Gyabi,
vérvétel eredményed?
sirkici
 
 


Chriss, ez a nyállal való gargalizálás nagyon vicces lehet! :lol:

Christell, tök szép a pocid! A héten mi is csinálunk újabbakat!

Judy, elhiszem, hogy nehéz, de azért van még 16 nap, és a babának jobb bent addig is, úgyhogy kitartás! :lol:

Jaimee, a lányok hogy követelik már a második babát!:lol:

Sirkici, szerintem ne izgulj a babamozgások miatt, ahogy én látom, ez mindenkinél tök különböző. Én már most tök féltékeny vagyok, apájának szóra kérésre is mozog, ahogy a hasamra teszi a kezét, kapásból rúg, én meg sokszor mintha a falnak beszélnék! Nálunk ráadásul érdekes is, mert azon túl, hogy inkább este mocorog meg forgolódik, megfigyelhető még, hogy hétvége felé sokkal aktívabb, mint így hét elején...marha jó ötlet volt mégis keddre betervezni a 4D-t! Du. 4re megyünk egyébként.

Képzeljétek, tegnap este hánytam! :shock: Méghozzá egyértelmű rekordmennyiségűt. Mostanában émelygek is újra... Érdekes.
Vendég
 


Judy,
kitartás, már legroszabb esetben is csak 16 nap van hátra... :D

Bibi,
nálunk mostanában sem rám, sem apára nem hallgat. Már most pimaszkodik :wink: :lol:
Akkor holnap este ugye jössze a hirekkel? Majd benézek, nagyon várom a hireidet! :lol:
sirkici
 
 


Chris: Gyönyörű a pocid. :D

Judy: Hogy vagytok?????? Hú, nagyon a finisben vagy most már téllleg. :D

Ő, kistesó? Hááát...Egyelőre nem tervezünk semmit, illetve nincsen pontosan betervezve a tesó. De lesz, én nagyon szeretném. :wink:

Sirki: Nyugi, nálunk néha fél nap is eltelt zéró mozgással. Volt olyan, hogy megmozgattam a pocim, annyira aggódtam. :oops: :oops: Méltatlankodva mocorgott egy picit, de én megnyugodtam.

Bíbi: 4D!!! De jó lesz nektek!!!!!!!! :D
jaimee1
 
 


Ja, különben ma megjött.... :? :? :?
jaimee1
 
 


JAIMEE: Nagyon édesek a fotók, amit pénteken tettél fel Rékáról! Lassan már csattot is rakhatsz a hajába, olyan nagy :lol: Sajnálom a mensit :? , én még vagy fél évig hallani sem akarok róla..
OLIK: Boldog 1 hónapos szülinapot Tündinek! :lol: Mesélj, hogy telnek a napok, éjszakák? Milyen sűrűn eszik a kishölgy?
JUDY: Utólag is boldog névnapot Bazsinak! :lol: Már csak 19 nap.. :wink:
BIBI: Nagyon szép ruhákat vettetek! A hányás miatt nem irigyellek, a vége felé nekem is előfordult még egyszer-egyszer. Kíváncsi vagyok, holnap kiderül e, hogy ki lakik a pocidban! :wink:
CHRISSYY: Nagyon édes lehet Martin baba :lol: És már mindjárt 4 hónapos! Újabb képek nincsenek? Hason szokott lenni?
CHRISTELL: Szép nagy pocakod van már! :lol: Gondolom, már elég nehéz cipelni.
Vendég
 


Betsy! Nem tudom mikor tettem fel utoljára képet, de keresek aktuálisakat! Ő már régóta túlnyomórészt csak hason alszik.

Jamiee! Nekem is megjött már, mikor Martin 7 hetes volt! Ja, és nagyon cuki kislányod van! Az a hajkorona!!! :D

Bibi! Tényleg vicces, főleg mikor evés helyett csinálja! Néha a hajamat tudnám tőle tépni! De olyan édesen csinálja!
Vendég
 


Kép

Kép

Kép

Most ezeket találtam, ha jól emlékszem a nevetős és a kakis képek voltak, amiket utoljára feltettem. Keresek még...
Vendég
 


Remélem nem fogtok utálni, de alig tudtam választani!


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép
Vendég
 


Sziasztok, megjöttem a 16 hetes vérvételről, eredmény majd később, Debrecenbe küldik majd úgy vissza a védőnőhöz. Csak a szimpla eredményt kaptam, hogy mennyi a fehér és a vörösvérsejtszám, azon minden érték stimmel.

Chrissyy: nagyon helyes a kisfiad, igazán " zabálnivaló"


Ma újabb népi bölcsességgel lettem gazdagabb: a baba nem atól függ, hogy melyik oldalon mozdul meg!!!! Ezt 2 néni bizonygatta nekem, alig bírtam visszatartani a nevetést!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


elírtam: szóval a baba neme függ tőle!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Hát már jó rég nem írtam, de Dominik egyre több törődést igényel.
Néha azért bekukkantok, csak írni nem nagyon van időm.
Mi már pörgünk, forgunk, hasra fordulunk, finom bébi ételeket eszünk úgy 3 hete.
Imádja a babakajcsit.
Csak úgy kap a kanál után.
Szépen tudunk ácsorogni is, és hangosan kacagni.
Egy tündér!!!
közel 7 kg, és olyan 66cm hosszú lehet.
Írtó hosszú baba.
Olyanokat sikongat....
Olyan jó, mert már lehet vele játszani is.
Folyton mosolyog.
Ha lesz több időm rakok képet is.
Csak egy gyors jelentésre volt időm.
Sziaszok.
:oops:
Vendég
 


_Mármint sziasztok...
Vendég
 


Niki: Szia! Várjuk a fotókat!

Heni: ??????

Gyabi: Nem csodálom...Nekem középen lefelé rugott egyett. Az mit jelentene? :D

Chrissy: Martin baba gyönyörű...Milyen nagy már.... :D :D

Betsy: Hát ne is hallj róla, kívánom neked. Én is így terveztem... :cry: :cry:

Judy: Gyors, sima szülést kívánok!

Bíbi: Várunk vissza 4D után.
jaimee1
 
 


Mirci??? Hol vagy?
jaimee1
 
 


Jaimee,
én is már múltkor mozgattam a hasam, talán ő is kelletlenül nagyon gyengén megmozdult és aztán le se..., hogy anya aggódik. Nem szép tőle. :wink: :lol:
Sajnálom a mensit, tényleg elkerülhetett volna még egy ideig! :?

Chrissyy,
nagyon aranyos Martinka, szép nagy baba már, szépen fejlődik!

Gyabi,
hát ezek a nénik nem semmik! Mindig kitalálnak valamit! :D

Niki,
majd gyere a fotókkal!
sirkici
 
 


Kép
sirkici
 
 


Sirki,
A Mirci74-es! :D
Vendég
 


Sziasztok ide is benézek!Látom mindenki jól van,Mircinek gratula.
Sirkici jó az új tábla.Én ma akartam védőnőhöz menni de nem ébresztett a telefon,így majd csütörtökön.A babó nagyon aktív sőt van h már kellemetlen de csak hamar lemegy a 3hónap. :D
Vendég
 


Judy!
Köszi! :wink: Hogy vagytok így az utolsó napokban?

Bibi!
Várjuk a pocakfotókat! :wink: Drukk a 4D-hez!

Jaimee!
Köszi a pocak dícséretet! :wink: Pirit sajnálom! :?

Betsy!
Tényleg nagy a pocakom, és időnként nagyon nehéz. Lehet, hogy mégis be kell szereznem egy pocaktartót.

Lányok!
Volt valakinek pocaktartója? Mit tudtok róla? Jó? Én az Anita Baby Belt pocaktartót néztem, de elég drága (kb. 8000.-) Megéri az árát?

Chrissyy!
Nagyon jók a képek! Aranyos a pici fiad.

Gyabi!
Örülök a jó eredménynek. Az AFP is biztos jó. Hogy vagytok? Mesélj!

Niki!
Örülünk, hogy jelentkeztél. Már tényleg mekkor a kisfiad. Várjuk a fotókat!

Sirkici!
Beírnád a tábliba, hogy 19. védőnő, 21. 32 hetes kötelező kórházi UH. Hogy vagytok?

Voltunk védőnéninél. Maghallgattuk a szívdobogását. Elég nehezen találtuk meg, de megvan. :wink: És sajnos nem mozdult a medence végű fekvéséből. Szerintem ott kényelmes neki. Minden rendben van, vizelet, vérnyomás stb. Csak egy kicsit sokat híztam. A pocak körfogat 5 cm-rel nagyobb és a súlyom is 2,5 kg-val a 2 hét alatt. Szerdán vagy csütörtökön kell mennem laborba, hogy megnézzék a vérképemet. remélem rendben lesz, és nem kell újra vénás vasat kapnom. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 



Halihó!!!
Most alszik mind két tündérem :wink: Van időm...
Bizony, már 1 hós :shock:

Pandának Nagy Gratulá!!! Sok-sok egészséget és tejcsit kívánok a friss Anyucinak!!!

Niki: Nagyon ari lehet a babókád!!!A méretei alapján tényleg nagyocska már :shock: Ilyen korán bébi étel? Én megvártam a 6 hó-t :roll: Milyen az új hely? Megszoktatok már?

Chris: Csinike lánykás pocid van :wink: Gratulá a 30 héthez! Már mindjárt megint sorba jönnek a babák 8)

Betsy: Köszike, jól vagyunk. Kisasszony még mindig nagyon ügyes, még mindig sokat alszik, fürcsi után 4-4.5 órát szokott kihagyni, aztán óraműpontossággal 3 óránként ébreszt és vissza is alszik kajcsi után. Már 3670gr mértünk tegnap. Holnap megyünk első csecsemőgondozásra, Zozika is megy. Majd írok.

Sirki: Én is azt mondom, hogy minden baba máskép mozog. Tündike eléggé virgonc volt, ezért csodálkozom, hogy most milyen kis nyugika :lol:

Jaimee: Fúj, ez a mensi... Eléggé korán jött :roll: Gratulá a 6 héthez! Rékuci gyönyörű baba!!!

Gyabi: Én is hallottam ilyeneket :lol: Van aki elhiszi is :lol:

Chrissyy: Nagyon szép család vagytok!!! A lábacskás kép a kedvencem :wink: Olyan hurkás már 8)
Kép Kép Kép



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Arikon,
kösz, hogy szóltál, kijavitottam! :D

Gitka,
köszi! :)

Chris,
beirtalak!
A pocaktartóról nem tudok semmit, nekem már az a másik juott eszembe, ami a szülés után leszoritja a hasat, amitől elvileg előbb lemegy. Valaki használt már olyan közületek anyukák?
sirkici
 
 


Olik,
milyen édes Tüncsike! :D
Értem, szóval akkor ne számitsak biztosan arra, hogy nyugodt babám lesz... :wink: :lol:

Bibi,
már nagyon várom a beszámolót! :D
sirkici
 
 


Olik: Na vééégre itt vagy, szia! :D De aranyos Tündike! :D :D És már mosolyog! :D

Sirki, Réka nyugis volt odabenn és nyugis most is. :wink:

Bíbi: Ne kelljen ám hónapokat várni a beszámolódra!!! :wink:

Judy: Mizu?

Betsy: Hogy vagytok? Srácok?

Gyabi: Helyzetjelentés?

Továbbra is: Mirci??? Heni???
jaimee1
 
 


CHRISSYY: Köszi a képeket, nagyon aranyos Martin! Nem sokat változott, csak nagyobb lett :)
OLIK: Épp mondani akartam, hogy rakd fel ide a képeket Tündiről, ugyanis egy másik topikban én már megkuksiztam őket, és nagyon édes mindegyiken a kishölgy :)
JAIMEE: Köszi, jól vagyunk, gyorsan telnek a napok. Bence baby továbbra is nagyon édes fiúcska. Ami újdonság, hogy már gagyarászik, ha beszélek neki. Mondja, hogy "ágö" vagy valami hasonlót. Meg nyitogatja a száját, mintha válaszolni akarnak. Persze közben nagyokat mosolyog. Van, hogy szopi közben megáll egy pillanatra, és mosolyog egyet, aztán folytatja. Nagyon erős fiúcska, mert fekvő helyzetből (háton fekve), felemeli a fejét vagy 5 centire, mintha fel akarna ülni. Viszont hason továbbra sem szeret lenni. Az éjszakák is nyugodtan telnek, már csak egyszer ébred fel enni (éjfél körül). Este 8-tól reggel 8-ig alszik, napközben is 4 óránként eszik. Viszont tegnap éjszaka jól megtréfált, mert este fél 8-kor elaludt, és vártam, vártam, hogy felkeljen enni, aztán hajnali 4-kor már szinte én ébresztettem, hogy egyen. Gondolom, ez csak véletlen volt, nem hinném, hogy már ilyen picin átaludná az éjszakát. Levegőzni nagyon szeret, ha pl. bent kicsit nyügősebb, mihelyt berakom a babakocsiba, rögtön elalszik. Ez nekem nagy újdonság, mert Peti nem nagyon szerette a babakocsit, emlékszem, még pici korában is sokszor úgy sétáltunk, hogy toltam a babakocsit, ő meg a kezemben volt. Ma amúgy alig voltunk itthon, délelőtt, és délután is sétáltunk sokat. Peti is jól van, nemsokára kezdi az ovit :) Réka még mindig 2-3 óránként szopizik?
Vendég
 


NIKI: Várjuk a képeket Domiról!
BIBI: Mi volt a 4D-n? Kislány? Kisfiú? ;)
CHRISTELL: Én sem tudom, milyen az a pocaktartó :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Olvasó üzemmódban voltam ma, pihentem. Este olyan migrénes fejfájásom volt, hogy hányás lett a vége, attól kezdve, hogy kidobtam a taccsot, már minden rendben volt.
Súlyomat illetően még mindig minuszban vagyok az eredetihez képest, teljesen átrendeződtem alakilag, eltünt a nagy fenekem, teljesen más az alakom. Az az igazság, hogy azt hittem eddigre már bálna leszek kb. +10 kilóval, de még az eredetire sem küzdöm fel magam, pedig rengeteget eszem, csak nincs nasi!
Na ennyit rólam.

A gyerkőcök nagyon szépek, nem is kezdem név szerint sorolni, annyira helyes mindegyikőtök bébikéje!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Chris: utánanézek a pocaktartónak, mert én sem ismerem... :oops: :cry:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


A következő cyímen találtam, 5490 Ft http://www.mammola.hu/aruhaz/item.php?id=55



Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 



Kép
Kép
gyablonka
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:K I S L Á N Y !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bíborlány: Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?