Új privát üzeneted érkezett!

Tabati!

Anibiotikumot próbáltad? Ide kifejezetten gyulladáscsökkentő kellene! A sós gargarizáláshoz sok szerencsét! :shock: :lol:
Vendég
 



Vera:nagyon sajnálom :cry: De amit nekem is mondtak hogy jobb előbb mint aztán később...nekem egy nap alatt megcsinálták.Sok kitartást és fel a fejjel!

Tabati:Jól elkapott most minden.A torokra én is hallottam a sós kamillás gargalizálást.Egyébként hasmenéses járvány van,szerintem menj dokihoz.
gyógyulj meg mihamarabb! :roll:

Mónika:Nem feladni ám,én azt olvastam valahol ha valakinek váltakozó a ciklusa,pl az egyik hónapban 28 napos a másikban 32 és ujra 28,majd ujra 32 és igy tovább...akkor azt arra utal hogy csak az egyik petefészke dolgozik.
Várd ki lehet nálad is ez van és most a hosszabb ciklus következik. :wink:

Csucsu:nagyon drukkolok hogy ne jöjjön meg! :lol:

Ritt:örülök hogy jól vagytok!hamarosan tul leszel a nehezén is :wink:
lyndee
 
 

 
 

Lyndee: Megijesztesz. Nem váltakozik, eddig egész életemben 28 napos volt a ciklusom, mindig szinte percre pontosan megjött, aztán munkahely változás, költözés, és azóta lett 33 napos, de fél évig minden hónapban pontosan 33 napra jött meg. Most már megnyugodtam a munkahely miatt, és most megint 28 napos. Nagyon érdekes. Lehet, hogy mivel már nyugodt vagyok, visszatér minden a régi kerékvágásba? Remélem semmi gond velem, mert most megijedtem, amit írtál. Ezért nehezebb a teherbeesés?Soha nem volt ilyen gondom, mindig pontosan jött meg. Lehet el kellene mennem a dokihoz, és azt mondani, hogy már egy éve próbálkozunk, mert egy évig úgy sem vizsgál meg? Teljesen tanácstalan vagyok. Valami okának kell lenni, hogy nem sikerül.
mónika23
 
 


Sziasztok!Mi is pár hónapja próbálkoztunk amikor elöször elmentem dokihoz,és kértem egy kivizsgálást.Azt mondta korán van még,de becsüli,hogy tudatosan készülünk a babára.Azóta már megvan az 1év.Kicsit visszaolvastam,harivera kitartás!!Tabati én torokfájásra fehérmályva teát iszok,mézzel.Ez a tea jól felszaggatja a lerakodott maszlagot
krisztina29
 
 


Vera: Anynira bíztam a babóban. nagyon sajnálom remélem hamar túl leszel a műtéten és kitartás!!

Kép
csucsu05
 
 


Csajok!

Legyetek határozottak! Nekem még egy év sem telt el a vetélés óta mégis küld mindenhova a doki! Hormonra, ciklus nyomonkövetős uh-ra azért elküldhetne, hogy lehessen látni oké-e minden odabent! A stimuval tényleg ráértek! Ha nincs más választás, akkor hazudni kell! 8)

Vera!

Őszintén sajnálom! :cry: Holnap sokat gondolok rád, lélekben veled leszünk és fogjuk a kezed!
Vendég
 


Sziasztok!
Vera: nagyon sajnálom! Én is gondolni fogok rád, bár tudom, ez nem sokat segít.. :(

Lányok, mi június óta próbálkozunk a 2. babucival és decemberben voltam először dokinál, hogy valami nem megy. Elküldte a férjemet vizsgálatra, nekem meg adott E vitamint, ami nem igazán jött be, de legalább tudjuk, hogy Apával minden ok.

Kép
németh
 
 


SziasztoK!

Ugy latszik most olyan kedvemben vagyok, h mindenhova bepofatlankodok :roll: :oops:

Vera!
Itt is ki szeretnem fejezni egyutterzesemet :cry:

Kinga!
Mi mintha mar talalkoztunk volna! :wink: nagyon drukkolok neked! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Német mi meg julius óta próbálkozunk. eddig nekünk sem ment. Mit mondott a doki? Más vizsgálat nem lesz? Nekem a doki azt mondta egy év várakozás a normális. Hát ezt mondja ő. Én meg minden hónapban izgulok.

Kép
csucsu05
 
 


Vera, sajnálom! :cry:
Holnap szorítok!
Vendég
 


lyndee!

Hasmenés elmúlt, úgyhogy talán túlélem. Sőt! És bevált a sós vizes gargalizálás. Pedig csak háromszor csináltam, mert rohantam, de jobb lett komolyan. Még nem múlt el teljesen, de még lefekvés előtt is megcsinálom. A fülem is jobb, reggel óta nem csepegtettem. :D

Veled mi a helyzet? Visszamentél már dolgozni? Vagy nem is mész már? :(

grönland!

Antibiotikumot csak akkor kapok, ha dokihoz megyek. Én meg épp ezt akartam elkerülni... :oops:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja! És hüvelygomba huss! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!
Móni: igen!!! Ezek szerint ti is szeretnétek Zsoltinak kistesót? (Nagyon jó a logikai érzékem, ugye?) Mióta próbálkoztok? Én is drukkolok nektek!
Csucsu: holnap megyek a dokihoz, majd megírom hogy mit mondott. Egyébként én is mindenhol azt hallom/olvasom, hogy 1 év normális, na de ha meg van valami baj ami miatt nem sikerül akkor meg csak elfecsérelt idő az egész.
Tabati: örülök, hogy jobban vagy!
Kinga

Kép
németh
 
 


Tabati:Örülök hogy jobban vagy!Így kell ezt csinálni aki babát szeretne... :lol:
Még itthon vagyok de már biztos nem sokáig,hamarosan vissza kell mennem dolgozni,de hogy mikor még nem tudom. 8)

Mónika:Nem akartalak megijeszteni,biztosan csak félreértettem valamit.Hidd el sikerülni fog és épp akkor amikor nem is gondolnád! :wink:

Én most Leo-tól rendeltem teákat,meg is érkezett.Ki akartam nyomtatni a használati utasítást,de az oldal nem jön be :evil:

Vera gondolunk Rád!
lyndee
 
 


Sziasztok!

Vera!!!Nagyon-nagyon sajnálom, azt hittem, hogy csak egy kis csintalan kiscsaj lehet a pocidban és azért ilyen bonyi minden.Tényleg nagyon sajnálom és gondolok rád és kitartás!

Csucsu, érted izgulok, hogy most összejöjjön!

Németh, ezzel tökéletesen egyetértek, ha vmi van akkor miért kéne várni 1 évet, főleg, ha vkinél a kora miatt"ketyeg a biológiai órája", nem?

ritt
 
 


Kinga: Kiváncsi vagyok milesz. ha most nem jön nekünk össze akkor én is kivizsgáltatom magam.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:Én is drukkolok!hányadik napon vagy?Teszt? :lol:
lyndee
 
 


Lyndee: 33napon. De most jött meg :(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok megjöttem
Ma meg is csinálták a műtétet és nagyon rendik voltak mind a nővérkék mind a műtéti team. Aranyos dokit kaptam aki kijött és bemutatkozott meg le is jött mikor ébredeztem. 2 hét múlva lesz meg a szövettan. És nem kellett semmit se fizessek. Se ágy díj se semmit. A legszarabb az volt hogy akikkel egy szobába feküdtem mind NEM akartáka babát. Sőőt volt ot egy anyuka aki 3-as ikrekkel volt terhes és azt vetette el. Báár őt megértem mert súlyos epilepsziás. A műtét alatt is elkapta egy.
Nem fáj és fájt semmi sem. Vérzés van és foggalmam sincsen hogy mikor fog majd megjönni a következő.
Lelkileg nem éppen a toppon de majd alakul.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Vera: a másik topicba már olvastam amit írtál. Itt se tudok más mondani ügyes erős csaj vagy. Meglátod jön az a kislány is . Puszi.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Vera: gondoltam ma rád sokat, vigyázz magadra nagyon!
Csucsu: pont a másik topicban kérdeztem, hogy hol tartasz. Sajnálom, hogy megint megjött... Szerintem menj el te is dokihoz.
Én voltam ma, látott pé-t, én meg éreztem is. 1 hónap múlva kell megint mennem. Remélem azért, mert terhes leszek. Ha megjönne egészen véletlenül, Clostilbegyt-et kell szednem. Van valakinek ezzel kapcs. tapasztalata?
kinga

Kép
németh
 
 


Harivera
mielőbbi felépülést neked. vigyázz magadra és pihenj. mást most nem tudsz tenni, aztán fel a fejjel. jön még az az áhított kiscsaj! :wink:

Csucsu neked írtam a pozitív tesztes topikba, Kinga neked meg a tesósba.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Harivera
mielőbbi felépülést neked. vigyázz magadra és pihenj. mást most nem tudsz tenni, aztán fel a fejjel. jön még az az áhított kiscsaj! :wink:

Csucsu neked írtam a pozitív tesztes topikba, Kinga neked meg a tesósba.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Harivera
mielőbbi felépülést neked. vigyázz magadra és pihenj. mást most nem tudsz tenni, aztán fel a fejjel. jön még az az áhított kiscsaj! :wink:

Csucsu neked írtam a pozitív tesztes topikba, Kinga neked meg a tesósba.

Kép

Kép
syrynx
 
 


húha. csak egyszer akartam. :oops: bocsi

Kép

Kép
syrynx
 
 


Vera:Sokat gondoltam Rád!Nagyon gyorsan kiengedtek.
Fel a fejjel és csak a jövőbe kell nézni.Zárd le magadban a multat hisz ami megtörtént azon már ugysem lehet változtatni.
Most az a lényeg hogy a szervezeted beálljon a régi kerékvágásba és ujra mehet a baba project :wink:
Mit mondott a doki,mikor lehet ujra probálkozni?

Én ma vagyok a 21.napon,fogalmam sincs volt e Pé-m,és ha volt hogy mikor...de alig várom pirit :D (talán még sohasem vártam ennyire)

Csajok!Tavasszal ujra babásodunk!!! :wink:
lyndee
 
 


lyndee!

Én is nagyon várom a pirit!! :wink: Jöjjön, jöjjön, jöjjön mááááár!! :lol:
A nőgyogyin amúgy rendesen ezek az egynapos műtétek mennek. Viszik, hozzák az embert, aztán kis pihi, majd délután már haza is engednek, ha nincs semmi probléma és nem vérzel nagyon. Legalábbis amelyik kórházban én voltam, ez így ment. De jobb is így szerintem, mert ki akar sokáig kórházban maradni! :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga!

Sajnos mi sem ma kezdtuk, ugy aprilis ota megy elesben (igaz ket ciklus kimaradt), de azelott sem vedekeztunk tulzottan... :? Nem ertem, akkor is felirnak Clostit, ha nem talalnak semmi gondot es Pe is van? :shock:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Tabati:Nekem még 7 nap van hogy megjöjjön,persze csak akkor ha rendesen 28 napra jön meg.De szerintem tuti hogy késik,így nagyon valószínű ,hogy egyszerre kezdjük a babásodást. :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Vera,nagyon sajnálom és remélem mielöbb egy gyönyörű kislányt hozol a világra!

csucsu!Sajnálom, hogy megjött az a fránya miki, de szerintem is elmehetsz orvoshoz, hpogy mielöbb kiderüljön, hogy miértnem jön a kistesó!?

Én ma vagyok 10+5 és borzalmas rémálmom volt megint,jövőhét szerdán megyek dokihoz és remélhetőleg pénteken már uh-ra és nagyon remélem, hogy az a fránya haematoma addigra eltűnik, vagy már eltűnt!

ritt
 
 


Ritt: Biztos eltűnt az a haematoma ne izgulj. Uh után rögtön írj mit láttál:)

Kép
csucsu05
 
 


No, én mégis elmentem a dokihoz, és kaptam antibiotikumot. Csak egy kis torokgyuszi, de inkább kikezelem, pedig volt eszembe, hogy mégsem szedem be, mert nemsokára babásodom :wink: , de inkább kikúrálom magam, mint később újra visszajöjjön.

Kép
Kép
tabati
 
 


Ritt:Ne izgulj,ne lesz semmi baj!Írj majd mi volt!

Tabati:Jól tetted hogy elmentél!Nem lett volna jó ha akkor jött volna elő a betegség egy komolyabb,erősebb formában amikor épp babásodunk :lol:

KépKép
lyndee
 
 



Én sem, Vera!Azt hittem, csak rossz az oldal!

ritt
 
 


Vera!Én tudom de nem változott meg csak átlépték az adatforgalmat és igy ebben a hónapban már szünetel az oldal.De holnap azaz febr-1-től ujra lesz.
Onnan tudom hogy írtam neki mert rendeltem tőle teákat és haszn.utasitást nem tudtam még kinyomtatni.

KépKép
lyndee
 
 


Móni: azt mondta, hogy most meg kell várni, hogy terhes leszek-e ebben a hónapban és ha nem, akkor kell elkezdeni szedni. Valami olyasmit mondott, hogy nem is főleg azért, hogy legyen pé, hanem, hogy erősítsük. De nagyon remélem, hogy nem kell majd elkezdeni. :wink: Te voltál már dokinál?
kinga

Kép
németh
 
 


Csajok, amikor én odaálltam a dokim elé, hogy vizsgáljon meg., mert 39 évesen babát szeretnénk,azzal kezdte, hogy felír clostit, hogy előbb összejöjjön.De én inkább meg akartam próbálni anélkül.Úgyhogy elmentem uh-ra, és gyönyörű tüszők voltak!Azonnal össze is jött a baba. :lol: Meg 8 hét múlva el is ment. :cry:
És utána nem jött össze hónapokig, pedig ugyanolyan szép nagy tüszők voltak.
Akkor megadtam magam, és szedtem a clostit.Nekem is azt mondta a doki, azért kell, hogy erősebb petesejtek legyenek.
És rögtön össze is jött. :lol:
Úgy látszik, az nem jelent semmit, ha a tüsző mérete megfelelő, valami más is kell hozzá, hogy meg tudjon termékenyülni.
Ebben segít a closti. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Luca: köszi, hogy leírtad a te esetedet! Én nagyon bizakodó vagyok. Bár továbbra is remélem, hogy nem is kell elkezdenem. :wink: Olvastam a leírását és azt írja, hogy a járművezetés kerülendő. Tényleg jobb, ha nem vezet az ember, ha szedi?
Kinga

Kép
németh
 
 


Kinga!

Nem, meg nem voltam dokinal, majd marcius vegen megyek , ha addig nem tortenik semmi :roll: Most nem otthon lakunk es nem vagyok tul bizakodo az itteni egeszseguggyel szemben :roll:

Mi jot csinal Mate? Beszel?

Luca!
meg nem volt alkalmam ra, de nagyon gratulalok ! remelem emlekszel, h valtottunk par szot ugy egy honapja! :wink: Kovettem az esemenyek alakulasat es szivbol orultem neked! :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok csajok!

Nem voltam hétvégén,de látom nem is kellett semmit visszaolvasni. :D
Mi ujság veletek?
Mi voltunk ma a Titanic kiállításon,nagyon jó volt.

3 nap mulva kellene megjönnie elviekben mert 28 napos volt eddig a ciklusom.De szerintem most nem így lesz mert még nem érzek semmit... :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Móni, persze, hogy emlékszem Rád! :lol: Köszi!

Kinga, nekem az égvilágon semmi bajom nem volt a clostitól.Kocsival járok dolgozni, észre sem vettem, hogy szedem! :lol: Pedig én is olvastam a papírján, hogy látászavart okozhat.De szerintem ritkán fordul elő az ilyen.Nekem nem volt semmi, az tuti.
Vendég
 


Kinga,
csatlakozom Lucához, Clostitól semmi bajom. :)

KépKép
dreika
 
 


Mi meg már a héten elkezdünk rosszalkodni, nem várjuk meg a következő ciklust! :wink: Minek pazaroljuk a drága óvszert, baba már úgysem lehet, ha meg mégis, akkor... :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:Egyet értek :wink:

Mikor lesz az esküvőtök?

KépKép
lyndee
 
 


Számold ki! Ott a vonalzóm! :P :lol: Úgy néz ki júl. 26án, de még nemrég döntöttük el. A lelkésznek jó az időpont, a tanúknak is, a többiek meg alakítsák hozzánk a nyári programjukat! :lol: De csak pici esküvő lesz, rokonokkal. A polgári meg előbb lesz, ott csak szülők, meg tanúk lesznek. Azért remélem akkor már hármasban állunk az oltár elé! :wink: Akkor ez lenne az első nagy bulija a picinek! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!
Móni: remélem, hogy nem is kell majd elmenned az orvoshoz, csak a jó hírek miatt! Máté jól van, sokat rosszalkodik, és igen, "beszél". Néha-néha sikerül már két, vagy három szót egymás után tennie. Nagyon édes! És Zsolti? Ő is nagy gézengúz?
Luca, Dreika: köszi. Én most tanulok vezetni, majd tuti a vizsgámon lesz látászavarom... :roll: Jó nektek, hogy már megvan a jogsi!
Kinga

Kép
németh
 
 



Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: