sziasztok
bocsi, a kis betűért, bébi a kezemben
enikő
norus
gira
köszi, gondoltam én, hogy nem nagyon megy ez az elején káosz nélkül
, csak reménykedtem, hátha van vmi jó megoldás.
perpillanat ketté kéne szakadnom.
anyósom jön mindennap fürdetni botit, és meg jó darabig fog is jönni, csak jó lenne megbírkózni egyedül, szeretnék botival is többet lenni.
szóval kicsit fura még a két gyerekes lét!!
Most két napja már úgy sikerült fürdeni, hogy a nőcit megfürdettem fél7-kor, utánna etettem. boti szépen ott sündörgött köörülöttünk, nem volt gáz. Aztán szerencsére Noémi klasszul beájult, így Botit is tudtam vinnia szokott időben.
De azért itt volt anyósom, mert nem lesz ez még mindíg így, még azért símán összecsúszhatnak a dolgok, meg van, hogy nem is bír rögtön elaludni a kicsi, és rázni kell a fenekét.
dancsi
hogy vagytok????????
eszter
ne haragudj, de én akkor sem tudom dícsérni a klinikát, hiába fűződik hozzá mostmár életem két legszebb emléke!
A szülőszoba teljesen oké, de a gyerekágy!!
Lehet, én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy min2x kifogtam a legbufurcabb csecsemőst az összesből! (az éjszakás aranyos volt, de vele nem találkoztam sűrűn, mivel velem volt éjjel is Noémi.
Már az első reggel bicskanyitogató stílusban szólt hozzám az említett nővér, pusztán azért, mert nem tudtam magamtól, és meg mertem kérdezni, hogy hol kell mérlegelni, és hova mit kell írni. (mondjuk gyúrtam rá, így gyorsan visszább vett a hangsúlyból...
És az sem normális, hogy úgy öntik a gyerekekbe a tápszert, hogy a fülén jön ki! Egy teletömött babát meg nincs esély megszoptatni!
Ráadásul először azt akarták, hogy cumisüvegből adjam oda neki a pótlást!
Engem azzal győzködtek, hogy mivel sűrű Noémi vére, muszály a folyadék pótlás. Oké, de miért tápszer? Akkor már inkább cukros víz, attol nem telítődik el a gyerek úgy, hogy nem hajlandó szopni - szerintem..
És amikor már tudtam fejni kicsit, akkor is benyomták neki a tápszert, míg fürdetés volt, holott kifejezetten kértem, hogy NE adjanak neki, csak a tejet, és ha szopi után kell még, akkor majd én viszem pótlásra.Szólni se szóltak róla, csak megnéztem a füzetbe, és be volt írva.
És sajnos rengeteg fiatal anyukát láttam, aki vitte cumisüvegben a pótlást, és látszott, hogy fel is adták, hogy szoptassanak.
Na bocsi, nem érdemel több szót, úgysem megyek többet oda, de aki még előtte áll, jó, ha felkészül ezekre a dolgokra, kivéve, ha azonnal elkezd ömleni a teje. Én nem voltam ilyen szerencsés
Most mennem kell......ebéd...