Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok!

A bolcso, amit vettem:

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

lapteto!
:lol:
Vendég

Magi: Annyira édeseket vettél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na és a pocid.......nagyon helyes :wink: Zolinak jobbulást :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Magi szép pocakod van. És tök jó a bölcső, tetszik.
Azért nincs vonalzóm, mert a műtét óta még nem jött meg, és most norculutot szedtem hogy megjöjjön, amúgy most a 46. napon vagyok.
gabi1

Lanyok!

Tolthetek meg gyerekszoba kepeket is?
Meg senki nem latta a takcsinenin meg Zoli es Uramon kivul, mert senki nem tudja mi lesz, igy senki nem mehet az emeletre megnezni.

Csak veletek tudom megosztani ezeket, meg az urammal, aki nem mutat nagy erdeklodest iranta, mindig csak annyit mond, hogy szep.

Magi
Vendég

Magi persze hogy tölthetsz, engem nagyon érdekel, tök jó ilyeneket nézni:) Meg Zoliról is tegyél fel.
gabi1

Sziasztok!

Magika! Nagyon aranyos a pocid és nagyon édi a kis bölcsö is! Ez az amit kint vettetek Ausztriában? Mert nagyon ari!

Gabi! Én tegnap meg ma sem mértem hőt megmondom a frankot! :oops: Amúgy köszi, hogy belinkelted a hömet igy jobban látszik! :wink: Hát igen elég cikcakkos! De nem tom mért! Szerinted van esélyem rá így a görbém alapján, hogy babás vagyok? Mert Mikike még nincs!!!! Na nem mintha hiányozna, de majd csak csütörtökön csinálok tesztet, ha addig nincs Miki! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szerintem van esély rá, nagyon kivi vagyok. Remélem pozitívat tesztelsz:)
gabi1

magika!
nagyon szép formás pocid van!! :) És a bölcső is tetszik!! Várjuk a gyerekszoba képeket is!! :) Hogyhogy senki nem tudja mi lesz? Csak ti tudjátok a nemét, még a szülők sem??

Amugy én ma spárgakrémlevest főztem, meg krumplipürét, rántotthúst, rántott karfiolt!

d.dodó

Dodo!
Senki nem tudja mi lesz, meg a szulok sem.
:lol: :lol: :lol:
Amugy piackutato leven tok erdekes, hogy ki miert mit gondol, hogy mi lesz.

Nocika!
Igen ezt vettuk Becsbe.

Gabi!
Zolirol most nem nagyon van kep, de fogok csinalni, mert egyre kevesebbet fotozunk.

Akkor a kepek:

A bejarat
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nos ilyen lett.

Magi
Vendég

Magika!Nagyon klasszak a képek a szoba igazi kiscsajos :lol: :lol: A pocid is nagyon csinos :wink: :lol: :wink: :lol: Hogy birod ki,hogy nem mondod el?Én ki nem birnám :oops:

Nócika!Nagyon szoritok,hogy baba legyen a miki nem jövetelének az oka :wink: Ti mióta próbálkoztok?Gyógyót szedtél?Ha igen meddig?

Én lányok nagyon elkeseredtem a hőm leesett és nagyon görcsöl a hasam ebből mensi lesz és feladtam nem érdekel többé a baba dolog nekünk lehet csak Zsófi van megirva :cry: :cry: A család is folytos kérdezi föleg sogorék álandóan,hogy ők egyböl összehozták és kibugtam nem veszek Lh tesztet és nem mérem a hőmet sem :cry: :cry: Azért jövök majd mert mert megszeretelek titeket :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Tessek nem elkeseredni.
Tessek probalkozni.

Mondjuk anyukamnak a noverem utan es 6,5 evre jottem ossze.
Pedig minimalis korkulonbseget szerettek volna.

Igy en is feltem, hogy nem fog osszejonni olyan egyszeruen a kovetkezo.

Fel a fejjel! Kitartas es turelem!

Az meg hogy nem mondtuk el mi lesz nehez, de vicces is.
Jo lesz majd ha megszuletik es kuldjuk a sok SMS-t kivancsi leszek a valaszokra. Bizti mindenki azt fogja majd irni, hogy ugye en megmondtam!

Magi
Vendég

magika!!
Nagyon nagyon szuper lett a szoba!! tetszik! :lol: Én annyira sajnálom, hogy neknk a fal azt csak sima törtfehér marad.... legalábbis egyenlőre ugy néz ki!! Mondjuk mi ugyseem tudjuk hogy hogy dekoráljuk, mert nálunk nem csak a szülők nem fogják tudni mi lesz a neme, de mi is csak akkor ha már megszületett :) ! mert it ugye nem mondják el!!

kata!
Nagyon sajnálom! De ne add fel! Azaz lehet hogy az lesz a "legjobb" ha átvitt értelemben "feladod" és nem fogsz vele foglalkozni, és ugy egyből össze fog jönni!! Nekem is akkor jött össze, mikor nem is gondoltam rá! Még összebújni sem volt igazán kedvem a párommal (akkor haldoklott a nagypapám)....és erre tessék... nagypapa halála után egy héttel lett pozitív a tesztem....

d.dodó

Magika nagyon szép lett a szoba:) Én se biztos hogy kibírnám hogy nem mondom el a nemét. de lehet majd a következő terhességnél kipróbálom.

Kata nagyon sajnálom, de hidd elmajd akkor fog összejönni mikor nem is gondolsz rá, nem görcsölsz. z nálam is így volt. Nekema dokim mondta hogy nincs peteérés, uh-on is látszódott. Na onnantól kezdve nemis foglalkoztam vele, csak úgy együtt voltunk, és akkor jött össze, az máskérdés hogy sajna nem maradt meg.
gabi1

Kata!

Ne kenodj el! Nekunk is lesz Zsofink, nektek meg "Zsoltitok"! Csakhat nem most rogton, es ezt olyan nehez elviselni! :roll: Foleg, h a nyomas nemcsak belulrol jon, hanem a tarsadalom, a rokonok stb. reszerol is...

Dodo!

Nagyon szep, fiatalos igy az uj fuggonyokkel! :) Milyen tavon gondolkodtok ti Svedorszagban?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Nocika!

Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bangham

Sziasztok!

Magika!
Szerintem álomszép a baba szobátok! Ez egy igazi meseország ahova kicsi hazatér!! Igazi kis hercegnös!

Kata!

Ne add fel a reményt!! Miota probálkoztok?? Lehet, hogy most nem is de ugyis össze fog jönni mert Zsófi cicának szüksége van egy öcsikére! Ne görcsölj!! Tudom ezt pont én mondom aki többett görcsöl mint 5 másik! De lehet, hogy megérte nekem és neked is meg foja, hidd el :wink: csak egy kis idő, kitartás és erő kell hozzá :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Magika.
Nagyon irigykedek rád most. Szép a szoba nagyon meg a bölcső is.
(tudom hogy ezer %-ék de ha tévedtek a dokik és fiú lenne? :lol: :lol: :lol: ) Mindjárt szülni fogsz. anyáám hogy elment az időő.

Ma voltunk hüllő zooba és vettünk kettő vizisiklót. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 400/db-ért. a fiam meg nagy örömmel vitte a vízbe őket és játszott velük. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

remélem vettétek az adást. :wink: :wink: :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület

Nócika!Ti mióta próbálkoztok?Nagyon elkendtem de tényleg.

Bangham!Aranyos vagy :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Dodo!

En a helyedben vennek par micimacis dekort, mert az uni es azt tennem a falra.
Kepeket meg akasztos dolgokat.

Igy nem lenne annyira egyhangu.

Ezek nem is annyira dragak.

Gabi!
En is nehezen birtam ki, de mar elvezem, ahogy talalgatnak.

Vera!
Ha megis fiu lenne, akkor lehidalok.
De akkor veszek uj agynemut es kicserelem a deckort macira.
Igy fius lesz.
De erre gondolni sem merek, mert annyi lany rucink van mar, hogy nagy szivas lenne.

Te Vera ez igazi siklo? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem semmi.

Magi
Vendég

Sziasztok!!

Lego,
a szüléstörténetedben írtad, hogy homeos bogyókat vettél be előtte, mik voltak? Fájdalom ellen? Léccí írd meg!
Gyönyőrűek a képek, főleg a legutóbbi "1 perces", meg az otthon alvós! :D

Magi,
hogy van Zoli?
küldök sok pozitív energiát! :D +++++++++++++++++++++++++

Dodó,
jó lett a babaszoba nagyon! És látom, mindenhová került új függöny is! Azok is IKEA? Asszem az itteniben most nem lehet kapni ilyen organza szerű textíliát, csak nagyon tarka, nehéz szöveteket (amik nagyon jól néznek ki magukban, de pl eleve színes szobához már nehéz hozzápasszintani... :? )
Vagy ezek készfüggönyök?

Kata,
jobban vagy? Mi hír odabenn? Még nem bizti, hogy nem, ugye? Nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerintem nincs ilyen, hogy Zsófi után már nem jöhet össze, erre ne is gondolj!! Hiszen ennyi korkülönbség lehet, hogy kell is köztük! Sose lehet tudni! ÉN BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY JÖNNI FOG ÉS HOGY AKKOR FOG JÖNNI, AMIKOR NEKTEK ÉS NEKI A LEGJOBB! (Most jut eszembe, hogy mintha Te is ezt mondtad volna 3-4 hónapja, mikor meséltem, hogy a mienk milyen fura időpontban fogant! :) )

Vera,
ugye nem igaziak a siklók?!
Mondjuk én is fürödtem a kádban a teknősömmel meg aztán a kacsámmal is..de sztem csak az utóbbi élvezte a dolgot.. :?

Ibi,
mi volt ma?? :D
Vendég

Vera!

Teljesen olyan mint az igazi.
En meg is ilyedtem egy picit, de aztan rajottem, hogy a siklo vedett, igy nem lehet az.

A dekorokat a praktikerben vettem, ott volt a legolcsobb.
A szobaba 20 000-ert ragaszgattam oket.

Ez van a falon, a butoron, az ajton is.
Jo mert leszedheto es ujbol felteheto.

Nagyon praktikus.

Borsika!
Zoli mar sokkal jobban van, mint tegnap.
Igaz 20 perce 39,6 volt a laza, de ma csak delben meg most ment fel, evett is levest, mar nem hanyt es nincs hasmenese sem.

Szoval sokkal jobban van, a mostanit leszamitva.

http://www.bioszerviz.hu/homeopatias-protokoll.html
itt vannak homeorol irasok.

Magi
Vendég

Magika,
köszi!
Vendég

Kata! Mi május ota probálkozunk! néhány éve kb3 éve szedtem bogyot de nem sokáig kb 3 hónapig! Azota semmi!!! Tényleg ne add fel!!!! :!: :!: :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

olvasom a homeos szerek leírását és magamra ismertem:
"hisztérikusan sóhajtozó („megőrülök”), zajra érzékeny vajúdó – sokat beszél"
na, nevetek itt, aztán mi van, ha tényleg ez lesz? megőrülök!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

borsika!
Igen, a kék és a narancssárga függöny IKEA-s, és igy készen lehetett kapni! A csíkosat még nászajándékba kaptuk.

d.dodó

Szép reggelt mindenkinek!

Vera: Nagyon becsapósak a siklóitok....egy percre én is azt hittem, hogy igaziak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata: Ne add fel....mondom én, aki minden piri után azt mondja, hogy kész, vége :!: :roll: :!: :roll:

Magi: Igazi kircsi lányos szoba :lol: :lol: Egyszerűen gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!

Kicsit meggyötörten,de azért olvasgatlak Benneteket!!!

Vera.:)
Én vettem a lapot. :lol: Nekünk is van 1 ilyen kígyónk. :lol: Párszor ugrottam amikor megláttam....

Borsika
Köszike.:) A homeos bogyókat a következőképp szedtem:
36.héttől: caulophyllum 5ch napi 1x5 bogyó, én a viszereim miatt szedtem arnica montana 9ch-t napi 1x5-t.
Szülés megindulásakor,első fájáskor:5 bogyó caulophyllum 5ch, fél óra múlva cimicifuga racemosa 5ch 5 bogyó....ezekt felváltva félóránként.
Szülés után:arnica 9ch napi 2x5 bogyó (vérzéscsillapító,fájdalomcsillapító) és a delphinium staphisagria 30ch napi 2x5 bogyó (gátmetszéskor,császárkor,fájcsi hatása is van)
Tejserkentésre:urtica urens 5ch napi 2-3x5 bogyó és a ricinus communis 5ch napi 1-2x5 bogyó.

Mindjárt folyt....sírunk....
Vendég

Lego: Azért ez nem semmi :D :D Ezeket észbentartani :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Csak 1 gyors bepillantásra jöttem!!
Köszönöm az érdeklődést!!Tegnap negyed 5-kor szálltle a gép.Nagyon boldogok vagyunk mind hárman,hogy apa itthon van.Nem bírok apával betelni :wink: :wink: A Viki szájából második napja nem hallok mást csak apa.........,apu.........,apa.......,apu........ nagyon élvezem :D :D :D :D

Ne hari még nem olvastam vissza csak Magi képeire reagálnék:Nem lehet mondani,hogy ingerszegény környezetbe születik majd a drága :wink: :D :D Nagyon gyönyörű minden.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: Jó apázást nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

lányok végre megjött, úgy hogy most már van vonalzóm.
Majd még jövök, most rohanok a gyerekekért.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Én a pókoktól azóta undorodom mikor az első terhességem alatt anyósnál laktunk és a mosást válogattam és volt benne egy bazi nagy szőrős pók. Akkorát ugrottam hoyg szerintem a pók jobban megijedt. De azóta nagyon undorodom tőlük. Semmi mástól. csak ettől.

harivera
Budapest XXI. kerület

Póóóóóóók..........fúúúúúúúúúúúúúúúúúúj, útálom én is :roll: :? :roll: :?

gabi: Gratula..... aztánhajrá, mindent bele majd :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!

En bevettem! :oops: :lol: :lol: :lol:

bangham

No itt vagyok ismét...voltunk kint jó egy órát sétálni...kicsit fúj a szél,de a mózesben szuper helye volt a csöppemnek.:) Dorkának már nagyon kellett a levegő...mennyivel szerencsésebb aki tavasszal,nyáron szül... :roll: (nagytesó miatt).

Magika
Annyira szép lett a szoba!!!És,bár Ibici megelőzött valóban nem lesz ingerszegény környezetben a kicsilány. :lol: :D Szupi.:)

Gabi
Akkor mostantól már élesben megy????Nagyon drukkolok!!!! :wink:

Én is elhatároztam,hogy ha lesz még 1 babám...valaha az életben... nem áruljuk el a nemét. :wink: Ennyi kis titok megjár nekünk.:) Bár akkor Ti se tudjátok meg,mert sógornőim olvassák az oldalt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodó
Szép dolgokat vettetek és a lakás is csini lett.:) Mikor is mész UH-ra???
:oops:

Kata
Én is sajnálom,de ne add fel!!!!Itt mindenki babás lesz!Ki előbb ki később! Látod...Betti is kezdte bedobni a törölközőt és lám,ekkor derült ki,hogy mégiscsak baba lesz. :wink:

Nócika
Drukkolok!Csak csütörtökön tesztelsz???Jól olvastam?

Edoci
Hogy vagy???Gyomrod még fájdogál???? :(
Vendég

lego!
Most pénteken megyünk UH-ra.... nagyon várom már.... reggel 9-re van időpont... majd utána hozom a képet :D !

d.dodó

Sziasztok

Igen mostantól már élesben megy a dolog. Istenem de nehezen telt el ez a 47 nap, nagyon hosszú volt.

Mától már iszom a málnalevélteát, és a ciklus 5. napjától pedig a clostylbegitet, majd a középidőben uh. Már alig várom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

ha ebben a honapban sem sikerul, akkor jovo honapban bevetem az Uh-t, kivancsi vagyok egyaltalan van-e Pe-m, mert mostanaban nagyon ketelkedek... :roll: Meg szerencse, h egy lanytol kaptam, akinek mar osszejott, kulonben meg lusta lettem volna vennki, ill idegenkedtem volna tole :roll:
Azert meg mindig remenykedek, h nem lesz szukseg ra :)

Gabi!
Akkor mindent bele :wink: En is vedelem -most mar a palastfu - teat :wink:

bangham

Sziasztok!

16 óra után ujra itt! Ez a nyomorult SZTRÁJK!!
De van 1 hírem még mindig nincs Mikike ACickok Feszülnek, de mint állat! És vettem egy tesztet! De öszintén!!???? Marhára félek megcsinálni!! Mi van ha csak 1 csík lesz rajta?? :cry: :?: Ugy zizgulok, de már nagyon várom a reggelt! Ismeri valaki amugy a Gabriel nevü tesztet? Na én olyat vetettem anyukámmal!! Szerintetek jÓ :roll: :?: :?: Na mind egy szurkoljatok!! Este fél 10 után jövök és majd írok, hogy mi zu!! De, ha 2 csikos lesz akkor lehet még reggel bekukkantok és meg írom! De nem bizti, hogy lesz rá idöm!!! :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Nócika! Na miz újs??????? Hány csík???????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jobban izgulok,mint te!!!!! Szerintem jó ....bár nekem még nem csinált két csíkosat... :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Olyan édi vagy!!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Olyan jo hogy itt vagy!!! Vagy már elmentél???

Kép

Kép

Kép
nócika

Vagyok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Felvettelek msn-re:-)

Zsuzska

Kép