Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nadinnak boldog hófordulót, anyukájának meg végre már rendszeresen átalvós éjszakákat!
Kriszti, szerintem ha igy alszik Nadin, akkor ne kelj fel már fejni, a pihenés talán még fontosabb, mint a hülye fejés! Meglátod, az átaludt éjszakák is meghozzák a tejcit!

Jutta, talán Dorka megbecsüli az új szobáját és tényleg megtanul benne szépen egyedül alukálni.

Megyek én is, megpróbálok szunnyantani egyet. Igaz, hogy Panka általában fél 7 körül ébred mostmár rendszeresen, de nekem még ennyi alvás is kevés!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szép hétvégét mindenkinek. Apa sajnos dolgozik, Marci alszik, én olvasgatok-irogatok akkor.
Nadinnak minden szépet és jót!
Kriszti nekünk van egy kis chicco bébiétel melegítőnk, mindig van benne víz és mindig be van dugva, így ő automatikusan felmelegítí magát ha hűl. A hűtőből 5 perc alatt iható a tej. Bár nekem mindig nagy dilemma, hogy mikor tegyem be melegíteni, mivel szuper anyaként :) soha nem tudom éhes e, megissza e, többször meg félek felmelegíteni. Ezért részletekbe adom neki, ha van lefejve. Tápszert meg mindig frisset csinálok, szerintem már többet öntöttem ki, mint amennyit megivott. :) Azt fele mennyiség forró vízben feloldom és hozzáadom a többi hideg vizet, így majdnem rögtön iható lesz. Humana 0,5-ös bébivizet használunk, éljen a márkahűség. Bár más márkát nem próbáltam, a Humana nekünk bejött.
Viszont én éjjel nem kelek, a fiacskám mindent napra pontosan csinál :) , hat hetes volt, amikor kihagyta a 2 órás etetést. Mondjuk nem csoda, akkor még hagyta magát tömni ezerrel. :D Először 4-kor kelt, aztán 5-kor, 6-kor, most 7 körül kel, de volt már, hogy fél kilencig aludt. Hát ezt én nem szeretem, mert sokkal kevesebb időm marad beletuszkolni a kaját. :)
Szerintem sem kell fejned, ha 6-kor jól eszik, próbálj meg te is aludni és a következő etetéskor megint bőven lesz tejed. Marci sokáig evett 6-kor 130-at, 10-kor 160-170-et. Ez már a múlt, de szép is volt. :D
Hű, ez hosszú lett. Közben vége a maratoni félórás alvásnak. :arrow:

ukati74

Sziasztok!

Hú Lányok, mennyire gyönyörű babák vannak itt!! Jó munkát végeztünk!! :lol:

Tegnap itt volt a védőnő és nem volt elájulva Rami hason való bemutatójához. Hát a fejét már szépen kiemeli de ennyi. Fordulás?? ÁÁÁÁ!! Legyintős szmájli.Közölte, hogy sokkal többen legyen hason. De ha egyszer annyira utálja! Ezerrel sír! De igyekszem! De mondjuk ezt a súlyt átfordítani!! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Rami is pont ma 4 hónapos? Gratrula!
Már több kétgyerekes barátnőmtől hallottam, hogy csak a védőnőktől mentsen meg az isten. :D Nekünk kettő is van, egy rokon meg egy körzeti, aranyosak, de a legritkább esetben értenek egyet. Ketten két tök ellentétes tanácsot adnak általában én meg azt csinálom amit én gondolok. :)
Utálom ezt, hogy minden gyerekre rá akarnak húzni egy sémát. Az enyém is akkorákat nyög hason, hogy sajnálom úgy hagyni sokáig, de folyton mozog mindene, úgyhogy ha eljön az ideje úgyis megfordul. Szerintem Ramival is ez a helyzet.

ukati74

Sziasztok! :D
Uhhhhhhhhh rengeteget írtatok!

Mi „jól” vagyunk, tejem hol kevés hol elég. Ha nem esek össze, akkor én is fejek még esténként, amikor már Matyi bealudt. De nem vagyok olyan szorgalma, mint Zsu.
Matyi tegnap az egész éjszakát átaludta, este 10-től, reggel 8-ig aludt. A múlt éjjel is lehet átalvás, de már fél-kor kelt!És már tudunk oldalra fordulni. Tudom hogy sokaknak ez már nem újdonság, de nálunk ez örömhír! Nagyon örülünk!!!

Köszönöm a cumis hsz-ket, megszívlelem. Bár én most mindent Gerihez hasonlítok, de be kell látnom nincs két egyforma gyerek, még ha tesók, akkor sem várható el. Geri sem cumizott, de sose szopta az ujját, most 2 évesen iszik pohárból és cumisüvegből egyaránt. Már majdnem teljesen önállóan eszik. Csak ha bohóckodik akkor kell megetetni. Csak a szobatisztasággal nem haladunk. Matyi egyelőre csak a cicit fogadja el, no meg a saját kezét. Cumisüvegből sem akar enni. Csak néhány cseppet lehet beletuszkolni. Viszont ha van lefejt tej, azt Gergikém azonnal hörpinti.

Zsu, GRATULA a TEJCSÁRDÁHOZ!!! És a kitartó fejéshez!!!! Mi a baj Pankával? És honnan derült ki, hogy Pankának gyógytornász kell, ill. az, hogy volt neki oxigénhiányos állapot???? Nagyon köszi, ha írsz róla!

Sűrítésre is jó a Sinlac! (tapasztalat)

Móni! Ez igazán szép súly! :lol: :wink: Ügyesek vagytok!!

Macsek! Nagyon édes Vilkó! És nagyon jól áll neki a piros! Hasmenésre smecta por kell piciknek, és elvileg a normaflore-t is nekik, bár az nálunk nem segített.

Timi, de édes Bibi!!!!! :wink:

Szia Kati! Marci nagyon aranyos! Gratulálunk!

Azta Mogyó, micsoda farsangi szerkó!!!! :wink:

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Raminak boldog hófordulót!

Hát a lány megevett egy almát meg fél desszertet!
Kakival nem volt gondunk de bukéja volt rendesen!
Hát nem igazán taknyos pedig úgy indult szerencsére nem látszik rajta!

Kép
mogyoland

Raminak mi is BOLDOG HÓFORDULÓT kívánunk!!!

Kép

Kép
katherina

Ma voltunk drukkolni az uncsitesónak, ovis "olimpia" volt a gyerkőcöknek. Aranyérmesek lettek. Jó volt kimozdulni, DE!!!!....hazafelé majdnem infarktust kaptam, Geri hirtelen eltűnt mellőlem. Kérdem anyutól hol van Geri? Hát ő nem tudja, nem fogta a kezét! Rohanás vissza az őton, három kiscsaj fogta közre, ő meg ott állt megszeppenve.....jaj ha elveszítettem volna, nem is tudom mit csinálok!

Csajok, kártyát kell gyártani a már járó gyerkeknek, bele a zsebbe, telószámmal! bár akivel ilyen megesik, az utána jóval óvatosabb!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katherina

Kriszti: Az Aventes thermotáska 4 óra hosszat tartja melegen az ételt. Így pl. hajnali 4-kor bekészítem a felmelígett tejet és a bekevert tápszert (két cumisüveg fér bele), és így reggel 7-8 között amikor Eszti ébred, csak felkapom és már megyek is be etetni. De akkor is jó, ha pl. pont séta után aktuális az etetés, séta előtt bekészítem akajcsit, és amikor hazaérünk, nem kell idegelnem a gyereket a kajamelegítéssel.
A melegítőnk Bébé Confort, kombinált, tehát az autó szivargyújtójáról is működtethető. Ez utazáskor majd jó lesz. Ki lehet választani, hogy szobahőmérsékletű vagy hűtőből kivett folyadékot akarsz-e melegíteni, vagy üveges bébiételt. Melegentartó funkciója is van. Átlag 4 perc alatt melegít fel egy adagot. Egy hátránya van: egy melegítés után meg kell várni, míg kihűl (kb. 5 perc) és csak utána lehet a következő adagot betenni felmelegíteni. Í
Én a tápszert forralt csapvízzel csinálom. Ügyelek rá, hogya kannában mindig legyen forralt víz. Ha már hideg, akkor kicsit alágyújtok, és megmelegítem.
Hű, gratulálok az átaludt éjszakához! Meglátod, most már egyre több ilyen lesz egy héten. :D
Én is úgy tervezem, hogy minimum 5 hónapos koráig még a mózest használjuk a babakocsihoz. De utána már lehet, hogy megpróbálkoznék a sportrésszel, főleg, ha az idő is meleg lesz, ha nem tetszik neki a félig ülő helyzet, azt is lehet vízszintesig dönteni.

Mogyo: remélem ez a nátha elkerüli Ágikát!

Jutta: a bennalváshoz kitartást kívánok, tényleg kell hozzá, de előbb-utóbb menni fog. Örülök, hogy tetszett neki a szoba!

Kép
waterlilly

Nadinnak és Raminak boldog mini-szülinapot!

Kép
waterlilly

Raminak is boldog 4 hós miniszülinapot!
Vicuska, nálunk is ez van, fejét tartja nagyjából, azt szevasz! Dokinő nekünk is azt tanácsolta, hogy napi 5x5 perc hason, majd erősödik. Most elmentünk gyógytornára, azt mondták, hogy hülyeség, nem szabad, egyáltalán nem használ, sőt! És én is ezt láttam, semmit nem fejlődött tőle, csak üvöltött szegényke :( Most még csak 1 gyógytornán voltunk, meg kaptunk itthonra napi házifeladatot, és hiszitek vagy nem, de már ettől hatalmas változást tapasztalok. Eddig a kezét hason egyáltalán nem használta, csak lógatta maga mellett, most meg már könyéken megtámasztja magát és igy már van kedve nézelődni is! Nekem ez akkora siker!

Kat, Pankánál csak én vettem észre, hogy nem fejlődik úgy, gyerekorvos csak legyintett rá, hogy nem minden gyerek csinál egyszerre mindent. Nekem is még csak oldalra fordul, és mint fent irtam, nem támasztott ki hason, fejét is csak 1-2 percig tartotta. Részben igaza van, mert a forgásban is 6 hó a határ, de azért én úgy döntöttem, hogy elviszem a gyógytornászhoz. Az oxigénhiány csak a gyógytornász feltételezése, mert Pankának rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára. Ezt nem annyira hiszem, mert akkor nem kapott volna 9/10-es apgart, és ha ilyen gond lett volna, akkor nyilván minket is küldtek volna neurológushoz. Mindenesetre túl laza az izomzata.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Anett, melegen tárolod a tápszert és a tejet 4 órán át??? Én úgy tudom, hogy fél óránál tovább nem szabad :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok

Nadinnak, Raminak boldog hófordulót!!

Móni: túrós undi széklet, és elég gyakran. Adom a répát, nem túl sokat, és egyből használt.Mondjuk jó nari kakit produkált... :shock:

Három hósan már hason ki kell nyomniuk magukat, és Vili sem nyomta ki magát. Nálunk a tónuszavart én mondtam a dokinak meg tesómnak tűnt fel. Nekem azt mondták, h folyamatosan legyen hason. Úgy meg hátracsapta a karjait és ordított. Mondtam a gyógytornásznak, h szerintem ez így nem oké, és mondta, h nehogy egész nap így tartsam, mert megutálja, és csak még jobban rögzül benne a rossz tartás. Szóval ahány szakember annyi vélemény :shock: de nálunk is sokat javult a helyzet, és nálunk a felső izomzat gyenge.

Zsu: jól tetted/teszed h vitted, és látod, azért vannak anyai ösztönök, mert vmi azért csak feltűnt, pedig a gyerekorvos meg legyintett rá...

Anyatej melegítés: kövezzetek meg, de én mikrózom... és csak 20 ml-ket, mert sosem tudom, h megeszi-e... látod Kati, nem csak te vagy így vele :wink: :wink:

Mogyó: Ágika csúcs a szerkójával, Noldival jót röhögtünk :lol: :lol:

Kriszti: akkor most megnyugodtál kicsit?

Na mennem kell, ma egész nap ordít... Ilyen még sosem volt, és tök nehezen alszik el. Lehet h mégis a répa??

KépKép
1macsek

Panka is egész nap nyűgös, nem tudom mi lehet...front jön???

Olvastam egy könyvben, hogy 4 hós korban még főzve kell adni a gyümölcsöket a gyerekeknek, kivéve a banánt. Ma főztem Pankának almát, és úgy megette, mert nyersen csak fanyalgott rá. Reméljük az rendbeteszi nálunk is a kakit!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hát nállunk is most megkínáltam tápival és bevert majdnem200 millit!
Csak lestem!!! Szürcsög még de nem lázas hála!

Kép
mogyoland

Zsu, hogy főzöd az almát??? Kérek majd beszámolót a pociról (Panka és Dorka nagyon egyfajták pl: banán)

Kat, én is frészt kaptam volna! De szerencsére nincs baj!

Macsek,
kaki nálunk is ilyen volt, hááát nem vagyok orvos... de ha savas szagú és puffad is akkor szerintem kicsit laktózérzékeny...
Annak azonban örülök, hogy ügyesedik Vilkó!
És miért te eszek a Normafloret??? Ilyet még nem hallottam!

Mogyo, jobbulást nektek! És a 200 ml-t kaja után ette?

Dorka 3x 30-40 percet aludt ma és este ugyanakkor volt fáradt mint amikor 2-3 órát is alszik egyben + 2x 1 órát... a franc se érti ezt... és újra 4x235 ml-t eszünk...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta,
tegyük fel, h laktózérzékeny... Akkor én mit ne egyek? Egyébként mostanában hasfájós tüneteket is produkál, meg nyűgösködik... Na neeee, nem akarok semmi egyéb gázt...

Anett: a hajad milyen lett? Pedig tök cép séród volt!!! Nekem mindig kevés hajam volt, úgyhogy most nem feltűnő :lol:

KépKép
1macsek

Namiva'... Mindenki fürdet? Noldi most kint sörözik szegény, nem bírja már a feszkót...

Nyöszörgés van, jócakát!!! :arrow:

KépKép
1macsek

sziasztok!
költözés beindult ezerrel, de jobb is, mert tudnék olyanokat írni a hozzátápi és éjszakai átalvás témakörökben, h robbanna a topikunk :twisted: :twisted: :twisted:

na, lépek is inkább fürödni
császtok
mindenkinek szép álmokat, annak a pár lúzernek, aki kel éjjel, pihentető rövid alvásos órákat!
:wink: :wink: :wink: 8)
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Mi nagyon nehezen aludtunk ma el. Igaz nagymamázni voltunk, meg unokatesózni, akkora hangzavarban volt egész nap :shock:

Körülnéztem az ökopiacon, vettem tököt meg céklát, de lehet nem fagyasztom le, hanem megeszem én. :lol: Mire oda jutunk úgyis lesz új. Árak húzósak, de nem megfizethetetlen abban a mennyiségben, amit mi meg fogunk enni.

Raminak is boldog hófordulót.
Mindenkinek köszönöm a Nadin köszöntéseket.
Anett, köszi a melegítős válaszokat!

Mindenkinek jóéjt!

KépKép
kertikiri

jajbocs:
Nadinnak és Raminak boldog negyediket!!!!!! Huba külön is ;) bár ahová költözünk, már várják őket a szomszéd kiscsajok :shock: :wink:
na, én is jobbra el
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi: Hubának és Pertának boldog hófordulot!

Jutta: hát 2 órával a desszert után ette meg !

Kakival nincs gondunk!

jó6t is aludtunk az éjszaka most nem kellet szívni az orrát !

Na :arrow:
Mindjárt kaja és megyünk a mamájékhoz!

Kép
mogyoland

Andi! miért robbanna?

Nadinnak, Raminak, Petrának, Hubának Boldog miniszülinapot!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

HUBÁNAK, PETRÁNak, és NADINNAK BOLDOG "mini"szülinapot! :lol:

Kép

Kép
katherina

Zsu, részben igazuk van a dokiknak, hogy minden baba másképp fejlődik. De neked is igazad lehet, jó, hogy elvitted gyógytornászhoz. "nem támasztott ki hason" - ez alatt azt érted, hogy kézzel megtámassza magát, és úgy kell kinyomnia magát 3 hónaposan? Ha igen, akkor mi is nagyon le vagyunk maradva, bár nem tudom. Arra határozottan emléxem, hogy Gerikém pontosan a 6 hós fordulójára produkált minden forgást, hasról hátára, és fordítva. De majd visszanézem, hogy mikor tudta ezt a "hason kitámasztani" produkciót. Az viszont érdekelne, hogy hol találtál gyógytornászt. Ez fizetős?

Zsu, Macsek, ezt a linket találtam. Bár Macsek mintha írtad volna, hogy a Dévény Anna módszert csináljátok?

http://www.logoportal.hu/ha_a_baba_mozgasa_nem_fejlodik

Andi! drukk a költözéshez! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Nadinnak, Hubának és Petrának boldogat!

Macsek, gondolom tejet és tejterméket nem kellene enned (mivel ő tápszeres nekünk egyszerűen új tápit irattak fel)... de csak tipp - mivel én már nem szoptatok, azonban az 2-3 hét mire javulást hoz (ennyi idő alatt változik meg a tejed talán?) ... súlyos nem lehet az ügy, mert akkor nem hízna... tehát ez azt jelenti, hogy tudja ő mészteni a laktózt, csak nem ekkora mennyiségben (nálunk is kb ez van). És mire vegyesen kajcsizik, elmúlik az egész.
Normaflore helyett meg ajánlanám a Protexin Resptoret, ami olyasmi mint a Normaflore csak spéci, mert csecsemőknek való.

Mi azóta, hogy karácsonykor is forgolódtunk, megint nem... :shock: :shock: :shock:
De legújabban félülő helyzetből húzódzkodik (tudom, hogy ezt pont nem kéne, de most mit csináljak? nyomjam vissza?), és egész jól tartja a buksiját!

Mogyo, akkor nálatok is van étvágy ezerrel! :lol:

Tényleg, hozzátápis bagázs! Kölkök nálatok is buknak, meg összekennek mindent? És hogyan mossátok ki?

Jutta

KépKép
jutta

Andi! Mikor költöztök? Lesz net az új kéróban?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Lányok, olyan aranyosak vagytok, köszönjük a sok köszöntést és mi is Boldog Hófordulót kívánunk Mindenkinek!!

Ma szuper napunk volt. Reggeli szopi után bementünk a Váci utcába, Zarából kaptam egy csomó új rucit és Rami is. Sok babaruha le van értékelve! Aztán cipőt is kaptam! Utána pedig haza felé Dunaharasztin ebédeltünk egy szuper étteremben ahol vasárnaponként svédasztal van. Rami ezek alatt csak nézelődött, mosolygott és az öklét ette. Nem kért cicit! Elvolt 4 órán keresztül. Olyan jó volt!!! Viszont csak a 40-es cuccok jönnek rám! Hát ez van!

Lányok, én vagyok annyira elájulva a lányomtól, hogy felraktam Rami képét a Babavilág oldalára. Nem tudom mikortól jelenik meg és lehet szavazni de Aranyos Ramóna néven meg lehet majd találni. Ha lesz kedvetek szavazzatok már rá légyszike! :P

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Jutta! most milyen a kakitok? Csipa elmúlt?

Vicuska látunk képet az új szerzeményekről? Szóljál, hogy mikor lehet szavazni!!!!!!!!!!!

Mi se visszük túlzásba a forgolódást, hasazást!

Nekünk is jó napunk volt. Sütöttem rántott húst franciasalival. Kapirgáltunk a kertben, tornásztam! és persze szokás szerint mosok. de az jó!

Marci aludt, vagy elvolt mint a befött, 3x kakilt és 150 ml-t evett! ez nála nagy szó

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na hát akkor mindenkinek jól tellik a hétvége!

Jutta: hát szereti a dolgokat ma kapott répát és tetszett neki!
Hát bukni nem szokott csurézni azt igen .
Hát domestossal beáztatom utánna mosás én Gabi mosóporral mosok!
Hát ő is emeli a fejét állandóan és szoktam neki mondani ,hogy ne ülj fel és vigyorog!

Kikeni ő is magát ma valahogy köpött egy nagyot az almából nevettünk egy nagyot rajta!

Kép
mogyoland

csurézni=csórézni

Kép
mogyoland

visszaolvastam egy pár oldalt az elsőkből van itt azért iker valami Tontica!
Vele mi van nem tudtok rólla?

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Mogyo!

Mi a különbség a bukás és a csorézá között?

Nekem a Petra általában a játszószőnyegét csoréza össze, mert kaja után csak simán büfizik egyet.

Voltunk ma anyóséknál a központi kérdés a KERESZTELŐ volt ti hogy álltok ezzel a dologal??
Én csak március vagy áprilisba akarom kereszteltetni de szerintük akkor már nem kisbaba. Szeintetek??

Andi
KépKép[/url]
andi005

Boldog miniszülinapot az ikreknek, Ágikának, Bibusnak!!! Ágikának új vonalzója is van :lol:

KépKép
1macsek

Szerintem mi nem keresztelünk.
Én egyáltalán nem tudom mi az a csórézás? :roll:
Vicus, szupi naphoz gratula!
Mi is vásárolni voltunk, de csak a kötelező dolgokat :? Nadin tisztára túlpörgött, nem tudom hogy húzzuk ki fürdésig.

Hol van mindenki??!!

KépKép
kertikiri

Ikreknek boldog féléveset! Bibusnak meg harmadéveset!

KépKép
kertikiri

Betti 4 hónaposan lett megkeresztelve, nyáron. Pont rossz idő volt, majd lefagytam, azt se tudtam hirtelen mit adjak rá. Barnu még nincs, mert a keresztszülők (uncsitesóm) fr.o-ban élnek és nehéz összehozni az idöpontot. Barnu nem kisbaba már!
Ja, én sem vagyok megkeresztelve és szeretnék!
Miért kell hogy KISBABA legyen?
Mi csak cici után bukunk, elég gyakran, de már ritkul. Tápi, gyümi után nem.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke!

Azért kell KISBABÁNAK lenni, mert szerintük a keresztelő akkor szép ha a gyerkőc fehér pólyában van. Na az én Petrám soha nem volt bepólyázva.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Keresztelő: nálunk már volt december végén. Kint kb 0 fok lehetett, a templomban meg -5... Fehér bundazsákban volt. Én minél előbb szerettem volna, vallási okok miatt :oops: :oops: Ja, és a március mindjárt itt van!!!

Erről jut eszembe, egy tavaszi babatali... :oops: :wink:

KépKép
1macsek

Andi005: mintha egyidősek lennének a gyerkőcök 8)

KépKép
1macsek

Macsek! miért kell vallási okok miatt irulni-pirulni? ez tök jól van igy!
Majd irok még a témáról, ha nyugi lesz!
Andi! szerintem a pólyát már kinőttétek, de olyan édes habos (nem giccses) fehér csajsziruhák vannak nyárra!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Andi: Eszter sincs még megkeresztelve, és csak nyárra tervezem, úgy 9-10 hónaos korában. Bőven kisbaba lesz még, ó, nagyon is! Nagyon szép keresztelőruhákat lehet kapni, nem kell bepólyázni őket. Szerintem vegyünk egyet itt a fórumon közösen, aztán adjuk körbe...! :D
Az ikreknek boldog Mini-Szülinapot!

Mogyó: mi az a csórézás???

Macsek:
hát, a hajam úgy 20 centivel lett rövidebb... Ez van!

Zsuzsa: hát, bizony volt már, hogy 4 órán keresztül figyelt az anyatej meg a tápi a thermo-táskában, mert Eszterke nem akart felébredni... De semmi bajuk nem lett. Azért persze igyekszem a minimálisra csökkenteni a hűtőn kívüli tárolás idejét. De szerintem a fél óra sem reális, pici babáknál akár 40 percig is eltarthat az etetés, ezek szerint már evés közben meg kéne a tejnek romolnia...

Eszti ma elég nyűgös, biztos a front miatt. Na meg hétvége van. Ki írta, hogy ha apa itthon van, borul a nap? :D [/b]

Kép
waterlilly

fontos kérdés, bocs, de nem is reagálok másra
mit csináljak, ha Petra nem hajlandó cumisüvegből enni, inkább sikítva alszik el éhesen és kel kb fél 2 felé inkább? próbáljam ki, h a tejet megeszi-e üvegből? szoktassam vissza a bimbóvédőre?

Kép
an°°di

és egy év 12 hónap ;) és köszi a köszöntéseket!

Kép
an°°di

sziasztok
Andi, most csak neked gyorsan, már pár napja is akartam írni neked, mert mondtad, hogy nálad is cumisüveg-gáz van, csak aztán persze soha nincs időm...
nálam is ugyanez volt a helyzet (kamillateát nem tudtam sehogy megitatni Marcókkal, mert nem fogadja el a cumisüveget), próbáltam pohárból, kanállal (höhö), aztán most végre MEGOLDÓDOTT :)
Anyukámtól anno kaptam egy Tupperware-s cumisüveget, amihez van csőrös itató is. Kínomban megpróbáltam azzal, hát imádja, nyeli belőle ezerrel a teát, szuper, mert nem ömlik belőle, hanem valahogy csak simán "adagolódik" vagymi :)
Szóval ha gondolod, egy próbát megér, hátha nálatok is megoldja a gondot...
http://www.tupperware.hu/today/32.html
36-37. oldalon van az a cumisüveg, nem drága

majd jövök :)

Kép
ebinc

na bzzeg...frame-es az oldal, mindig ugyanazt dobja ki... tehát ezen belül menj bele a "Teljes kínálat, 2007 ősz/tél katalógus"-ba (már persze, ha érdekel a dolog :) ) és ott a 36-37. oldal

Kép
ebinc

Andi!
Nem vagyok képben, most akkor estére csak tápiót vagy tápiós tejet kapnak az ikrek? Ha csak tápiót, akkor irány újra a bimbivédő vagy a lefejt anyatej! Ha kevered, akkor meg válaszd szét! Ne keverd! (Mér' kevered amúgy?) Nekem Janka külön-külön kapja, van hogy egyáltalán nincs kedve már tápiózni! (Amúgy ugye újra szopizik! Az anyatejjel ha megtelik, vagy majdnem megtelik, akkor már kicsi tápit nem nyom!) És légy kitartó! Van, h van eredménye! :wink: Hajrá! És éhen ne aludjon, mert akkor nem csoda ha még mindig keltek éjjel! Szurkolok, h egyszer (hamarosan) eljöjjön végre a várva várt átaludt éjszaka!
Hajni!
Ha van időd, gyere, jelentkezz be! (Gondolom rettenetesen sz*r volt! :wink: Azért mesélj, had irigykedjünk!)

Kép
ermoni

Ahoj!

Éjjel hazaértünk, visszaolvasok oszt majd jövök...

Kép
Kép
h@jni

Andi, sztem is próbáld akkor tápi helyett a tejet üvegből, illetve ne is Te próbáld, hanem Gyula. Tőle lehet elfogadja, bár tudom, h Petra okos és ha Téged lát akkor tőle se....de nálunk pl Csabi sokkal jobban meg tudja etetni üvegből, mint én.
És még egy, mi most így csináljuk: nem este kapja a tápszert, hanem az előtte lévő etetésnél, így estére van újból sok tej, és ha mégsem cumisüvegezik, akkor is elég. Így tudod kicsit pihentetni a Petra-cicit, hogy összegyűljön benne estére a tej.

KépKép
kertikiri

:oops: hopp, én nem tudok számolni :oops: :oops: de Bibusét jól kiszámoltam azért :lol:

A babáink 6 hetes korukig újszülöttek, 1 éves korukig csecsemők, aztán lesznek csak kisgyerekek, úgyhogy hajrá tavaszi keresztelő!

Ma sűrű programunk lesz: lactina próba, uszi, tündérkék felragasztása Nadi szobájába.
És talán kaki nap van (bocsánat), nagyon parázok attól, hogy az usziban támad kedve, mert az az adag tutira nem marad a gatyójában, és akkor én ki nem tudom ott mosni a kakiból :oops:

Anett, lactina-hírek? Akartam már kérdezni, hogy miért nem éjfél körül fejsz? Akkor még tudnál aludni 7-8 órát utána egyben, nem? Persze így is tudsz 3-ig, de akkor már tényleg 8-kor ágyban kell lenned, és ha 3 után mégis hamar kel Eszti, akkor sokkal rosszabb az a kis visszaalvás, nem?

KépKép
kertikiri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?