Új privát üzeneted érkezett!

kepzeljetek annyira kifaradt a csajom hogy kisebb megszakitasokkal (kaja, nyoszorges) 9:15-tol alszik. Lehet hogy be akarja potolni az osszes elmaradt alvast :lol:

Nagyon ugyes Szonja baba sok sok dicseret

A talira szerintem apucik is johetnek, legalabbis en ugy ertettem

Koszonjuk a koszonteseket, nem is hiszem komolyan hogy mar ennyi ido eltelt a szulestol... :shock:

Ja Niki nem is irtam az a fogmosasos dolog nagyon jo volt, meseltem apucinknak es jot kacaktunk :D

Viki igazad van tenyleg megnyuktat egy kicsit hogy nem csak nekem vannak gondjaim Annaval es biztos is hogy nem vagyok rossz anya csak tapasztalatlan es kisse benacska de eleg turelmes a csaj megleszunk valahogy :lol:

agi

Kép
cica_1

Nelly: Aztaaa Szonja már feláll?! Nagyon ügyi! És mibe kapaszkodik? :lol: ! Mi még csak kúszni tudunk, de azt már 2 hónapja (és jó gyorsan :shock: ) Meg ülni próbálunk négykézlábazásból, de még nem igazán megy! :wink: Mit jelent az, h féloldalasan kúszik? :roll:
A hozzátápival meg majdcsak haladtok valahogy, gondolom majd Szonja eldönti, hogy milyen gyorsan szeretné, nem? :wink: Mi is küzdöttünk eleinte, aztán egyik napról a másikra elkezdettt enni!! :lol: Van azért kedvenc?

Ági: mindenkinek vannak nehezebb periódusai, majd elmúlik! Ne aggódj, nem vagy rossz anya!!! :lol: Jól kidőlt a kiscsajod! :shock:

Fatima: neked jó a vonalzód? Mi ma 6-3-6 vagyunk nem pedig 6-3-5!!!! :? :roll:

Zsu
svs

Köszönjük a dícséreteket, Szonja egy örökmozgó.
Kedvenc kajánk, hmmm az őszibarackos-alma teljes kiörlésű rízzsel, persze hipp.

Képekkel majd igyekszem du. jönni.
Elősör úgy állt fel, hogy mi oldalt feküdtünk, és ránk támaszkodott, és négykézlábból húzza fel magát. Most már a kiságy, járóka rácsába kapaszkodva, a polcnál, a szekrényen. Kúszni úgy kúszik féloldalasan, hogy csak az egyik kezével, lábával tolja előre magát úgy halad. Ezért kell neki mutogatni a másik oldalt.

Nelly

Kép
breeki

hahó lányok!!
samu dicséreteket köszönjük :) :) :)

tali: sztem lehetne 4-6ig akár hétköznap is (szerda? péntek?), ha az kényelmesebb apátlanul, vagy szombaton természetesen apákkal. felnőtteknek nem kell fizetni.

szonja nagyon ügyes hogy már áll!!! szuper!!

viki édesen reagáltál mindenkinek, csak éppen magatokról nem írtál! hogy van a drága mosolygós babócánk? csábítja a nőket?!!

ANNÁNAK NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!!! ági most bepótol anna mindent alvásilag? mivel fárasztottad így ki? amúgy samu is dél óta alszik. jó ramaty idő van odakint, nem is tudom kimenjünk e du? és főleg mit csináljunk??!!

niki: na mikor mentek apával táncizni??

timi JOBBULÁST NEKED!!!! nem semmi amin keresztülmész zsebivel!!! hajrá! kitartást kívánok, és addig is igyál nagyon angyon sokat! az is átmossa a veséket ugye. gyere töbször! régen láttunk bala képeket!!!

klári én most leszek 29... akkor egyidősek vagyunki. ill. én fél évvel öregebb. én is szeretem a gunst!!!!!!! de jóóóó lenne kicsit bulizni rá!!

zsu: emma baba képei nagyon nagyon tetszettek!!! még még!!!!

meg úgy ált. kérünk képeket!!!
kerekpocak

Emma tényleg nagyon szép kislány! Nagyot nőtt Zsu!

Kép
niki30

Zsofi kepzeld 14:30-ig aludt aztan felkelt evett majd jatzottunk, peluscsere es most kitettem szellozni a babakocsiba (ilyen keson mar nem akartam levinni) es meg csak nyoszorges sem volt maskor felorditja a fel keruletet es most szundikal...
Fogalmam sincs mitol faradt ki bar az ejjel fel haromtol negyig altattuk szornyu volt :evil:

na de lenyeg hogy most alszik

ma a kisagyba aludt el ugy hogy simogattam a hatat es neha megpusziltam aztan mikor megebredt nem mentem oda es siras nelkul visszaaludt - lehet hogy most nagyon faradt volt azert, de ha ez maskor is sikerul orok halam nektek!!!!!!!

Kép
cica_1

Sziasztok!

Mi így biztosan nem tudunk menni a talira, mert a délután 4 már nagyon későn van. Ez az egyik, a másik az, hogy Luca még eléggé kiszámíthatatlanul alszik+másfél óránál többet ő nem bír egyhuzamban fent lenni, így szerintem mi kimaradunk belőle. Majd, ha nagyobbak leszünk, talán...

Fatima: még nem biztos, hogy leveszik a terpeszpelust hétfőn, de én már nagyon szeretném. 7 hetes kora óta hordja.

Zsófi: tündéri Samu ahogy mesél. :)

Zsu: nem tudom, hogy mi ismerjük-e egymást, de, ha nem akkor SZIA! :wink:

Anna babának boldog 4. hónapfordulót!!!

Edis

Kép
ediske

na akkor képek

Így kezdődött...
Kép

Ezt sikerült ma!
Kép

Ez csak úgy. Hófehér...
Kép

Nelly

Kép
breeki

Nagyon ügyes Szonja!!!!!!! És hihetetlenül aranyos a 3. képen (is).

Luca éppen most próbálgatja a hátról hasra fordulást. :) Nagyon drukkolok neki, egy picike hiányzik csak.

Egy mai fotó. :) Kép

Edis

Kép
ediske

Nagyon szép baba Luca, olyan édes kis pofija van!

Nelly

Kép
breeki

SZONJA ÉS LUCA KÉT TÜNDÉRCSAJSZI!!!!!!!!!! de cukik!!!!!!!!!!
énisénisénis akarok majd kislányt!!! :lol: :lol: :lol:

lányok megyek is, nagyon fáradt avgyok, samuval ma 20x2 órát sétáltunk és ebben volt masszív mászókázás is. képzeljéstek samu felmászik a kötéllétrán a 3 méteres iszonyú magas csúszdára és egyedül lecsúszik (persze elkapom) na majd felveszem ezt is videóra :) :)

megyek aludni!!! jóéjt mi8ndenkinek!

mi holnap (apa utolsót vizsgázik) még facérok vagyunk :( gondoljatok ránk, miközben apáztok :( :(

:)
kerekpocak

nyilván nem 20x2 hanem 2x2

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

Lányok!

Szonja és Luca nem hasonlítanak egy kicsit egymásra?
Nagyon helyesek!
Luca, milyen szépen tartja magát.
Szonja meg hogy áll, aztaa! Nagyon tetszenek a távol ülő szemei. Kinek van ilyen a családban?
Látom nálatok is fehér bútorok vannak.
Imádom, jó kis csajos. Nálunk egyelőre csak a szekrénye fehér, az ágy az kölcsönben van és az nem fehér. De a terv, h. ikeás fehér bútorral rendezzük be a szobácskáját.

Na lépek, jó éjt!
Emma még kukorékol. Mi meg már aludnánk:)

Kép
niki30

Zsófi kitartást az apamentes napra!

Kép
niki30

Szonja is kukorékol még! Mi van velük?

Igen szép fehér minden, apró szépséghibája a dolognak, hogy a gardróbszobánk a gyerekszoba.
Nem tudom kitől örökölte a szemeit, sokan azt mondják, nagyon hasonlít rám. Nemtom... :roll:

Nelly

Kép
breeki

nektek meg kitartást a kukorákolókhoz!

lányok vasárnap belépünk a 29. hétbe (és mivel a csaszi a 39. héten van--) vagyis már csak 10 hét!!!!! + samu 1.5 éves lesz vasárnap!! durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na tényleg megyek!
kerekpocak

és mégvalami

100x akartam már írni Bogi, h a KARFIOLOS KAJCSID MENNYEI!!!

holnap is az lesz nálunk a menü, már a hűtőben figyel!!!
kerekpocak

hihetetlen hogy rohan az idő, Zsófi mindjárt megszületik Jónás!!!
Kitartás az Apamentes naphoz!
Jó éjt mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

Csak egy gyors bekukk 7vége előtt!

Niki: beszéltél a dokival fejrázás ügyben :?:

Zsófi: áh, értem, szóval az előző csaszi miatt lesz most terminus előtt! Látom Samu puszilja a pocakodat, de vajon érti, hogy mit is jelent a tesó? :roll: Már kész nagyfiú, h ilyen ügyesen mászik! :wink:

Nelly: Tök jók a képek, Szonja nagyon szép kislány! Örülök, hogy nem csak az én lányom ilyen „sznob” :roll: :wink: (nem bántásból mondom), hogy csak a Hipp-et eszi!

Ediske: drukkolok, h sikerüljön a fordulás Lucának! Édes ez a kép, olyan kis szabályos pofija van!! :)

Ági: gratula az elalváshoz, reméljük Anna megtartja jó szokását! :)

Megyek pakolni, mert ma Anyuméknál alszunk! Megyünk Apával bulizni :lol: 8) , és így a szüleim kényelmesen tudnak vigyázni Emmusra! Csak ne kéne vinni a fél háztartást… :roll:
Na, jó hétvégét mindenkinek!!!!!
:lol: :lol:

Zsu
svs

Akinek van ideje és kedve, itt egy kis játék - kire hasonlít jobban a gyerkőc?! (Nálunk mindig Apára :) )

http://www.myheritage.com/FP/Company/lo ... upload.php

Zsu
svs

Zsu, nálatok is hívják a kisasszonyt Emmuskának?
Az én nővérem úgy hívja Emmát. Egy barátunk pedig Eminek.
Végülis mindegyik tetszik.
Bár mi csak szimplán Emmázzuk:)

Kép
niki30

Zsófi, tényleg! Mindjárt itt a ti időtök!
:D
Pont az jutott eszembe, h. mikor Emma megszületett Samu kb. ennyi idős volt, mint Emma és h. akkor milyen nagynak tűnt, nagy volt a különbség. És érdekes, h. az akkori problémáitok nekünk még mennyire távolinak tűntek.
Aztán tessék, már mi is itt tartunk. Hihetetlen.

Kép
niki30

csak röviden: Mi is feliratkozunk a talira!! Nekünk jü a febr 9is, és a délután is!

Ahogy kibogarásztam a honlapon, a 6 hónaposnál idősebb babák és a 14 éven aluli gyerekek után kell fizetni, tehát anyukáknak ingyér.

Zsófi valójában én is közelebb vagyok a 29-hez mint a 28-hoz, de nem szoktam belegondolni, mert néha 17-nek érzem magam :lol:

Kislányok nagyon cukik!!! Hűűű most többségben vannak a lányok!!! Na majd Jónás rendet rak. ( 10 hét te jóóóó ég!!!)

Niki kiderült mi van Emmával?? Vagy most nem rázza a fejét?

Klári
Kép
ganti

sztem ne a ligetben talizzunk hanem 4-től van gyülekezés és aki ahogy odaér. és maradunk kb 6-ig, vagy ha valaki nagyon belejött tovább is. csak mert egy kitűzött időpontra nehezebb pontosan odaérni. ill. ha vki akar vkivel talizni, akkor persze nyugodtan.
kerekpocak

Szerintem is, az fix hely, aki jön odajöjjön!! Na és akkor fixálunk időpontot? Mi lehet hogy Apástul megyünk.

Zsófi milyenek az éjszakák mostanában?? Remélem azért nem írsz róla mert nincs mit :wink:

Klári
Kép
ganti

most pont tegnap fent volt kicsit, de amúgy minden ok, aludni szokott többé-kevésbbé.

akkor a 4 óra mehet?

fatima te kérdezted, h mennyit beszél samu, hát azért inkább a szinte semmit kategória. pl régen mondott ilyeneket h labda, lámpa stb, most már minden csak "táta" és egész nap folyékonyan beszél amúgy, csak nem értjük, h mit :) :)
kerekpocak

újabb samu videó (hehehe) a hétvégi pangást kiváltandó:

http://www.youtube.com/watch?v=oxhxwt4691A
kerekpocak

és még 1 a személyes kedvencem
:
http://www.youtube.com/watch?v=NZgKE2z75lA

és APA BEFEJEZTE A VIZSGAIDŐSZAKOT!!!!!!!!!!!! yeahhhhhhhhhhhh
kerekpocak

gratulálunk Csabának!! Meg neked Zsófi hogy kibírtad :lol:

Jó a 4 de melyik nap???

Klári
Kép
ganti

9-e
?
kerekpocak

Timi! jobbulást!! Biztos nem lesz semmi gond Zsebivel!! Egyébként van néhány antibiotikum, amit végszükség esetén szedhetsz, lehet hogy jobb, mintha marad benned valami betegség. (én 2x szedtem, az első harmadban, meg a közepén).

De a lényeg hogy vigyázz magatokra!!!

Klári
Kép
ganti

Nekünk jó, többiek??

Klári
Kép
ganti

Nekünk is jó a 9-e és a 4 óra. És az is lehet, hogy be tudom fűzni apát is! EZ NAGY SZÓ ÁM! :lol: :wink: :lol:

fatima

Sziasztok!

Vendégek voltak, nemrég mentek el, közben lefürdettük Emmát, aztán kajálás. Hát ennyien még nem vették körbe vacsi közben:)
Aztán fektetés, romeltakarítás.

9.-e? Óh basszus. Az szombat mi?
Mi megyünk le szüleimhez.
Nekem spec. a hétköznap sokkal jobb lenne, dehát ez van. :cry: Bandázzatok egy jót, mi meg majd a tavaszi Zizi házában tartandó zörrenésre elmegyünk.

Samu olvasós videóját nem tudom hányszor megnéztük, Emmával is, apával is. És még utánoztam is Emmának. Beszarás, hogy hangsúlyoz.
Emmának tökre tetszett, le se vette a szemét Samuról.
Imádja a gyerekeket.
Ezért is sajnálom a 9.ét, tuti Emma jól érezné magát.

Ja és Zsófi! Gratu apának! És csak egy megjegyzés: jók a videók, csak rövidek!

Kép
niki30

Zsu, ki akartuk próbálni ezt a kire hasonlít a gyerek játékot. Regisztráltam, de nem jött vissza e-mail... Rolling Eyes Ilyenkor mi van?

Kép
niki30

Rájöttem, ez nem is küld e-mailt.

Kép
niki30

Viszont konkrétan az jött ki nekünk, hogy Andika Esztere rám 10%-ban jobban hasonlít, mint Salimre. :lol: :wink: :wink: :lol:
Na ezt kapjátok ki!!! :)

fatima

Jah, ti is megcsináltátok? :lol:
Háhhh, na várjál, nekünk is kidobta a kamu dumát, mondom akkor kicseszek vele, feltöltöttem egy volt csop.társam fotóját, Andika fotóját és egy másik kislányt.
Várom az eredményt. :lol:

Kép
niki30

Jah és már megint egyedül vagyunk. Apának dolgoznia kell éjszaka.
Vagy ez csak duma? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Bebaszna. :evil:

Kép
niki30

Niki!!!! Tessék gyorsan elhessegetni azokat a fránya kis ördögöcskéket!!!! :D Apa tutira dolgozik. :)
Salim és készül valahová elmenni, bár ő viszonylag gyakran elmegy hétvégeken, mert én max 10-kor kidőlök, ő meg "unatkozik". :) Na most mondja, hogy lehet, hogy marad! :) Ki érti ezt?
Amúgy ez tényleg olyan kicseszés, hogy mi anyák itthon maradunk, a fiúk meg mehetnek kedvükre ide-oda. :)

Na jó éjt!

fatima

csajok, nem rég jöttem meg a csapatépítős 2 napról, megagigabrutál ultra jó volt !!!!! lézeres harc a ködös kékestetőn, filmforgatás, meg ez meg az, meg amaz, hajnalig biliárd, csocsó, bor stb.
jaj, isteni volt ! bocsi, most nem tudok visszaolvasni, de ígérem ha visszazökkenek a normál dimenzióba, akkor megteszem és reagálok is.

puszi mindenkinek

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi: olyan édes a röhögős puszit adós Samu videó, el is hiszem hogy az a kevdenc! Jól látom, hogy az én apukám erősebb póló van Samun? Nekünk is van olyan. Örülök hogy Apa befejezte a vizsgaidőszakot, akkor most bújtok Apába mindketten mi? :)

Nekünk is jó a 9-e.

Zsu, hogy sikerült a buli? Mesélj, Emma hogy aludt a nagyiéknál?

Ezek az Apák hogy milyenek? Bulizni járnak nélkületek? Nahát? A zöld szemű szörnyeket tessék gyorsan elűzni, mert az soha nem szül jót!!!

Nelly

Kép
breeki

nelly: az van rajta!!! hát igen, nagy az apahiány és kint az idő gyönyörű, de ma samu úgy döntött hisztis kedvében van... ennek megfelelően nyomjuk...

amúgfy nincs valakinek ötlete délutánra? milyen izgi progi van, ami nem zár be 4-kor??????

marcsi: irigy-irigy!! de jóóóóóóóóóóó lehetett!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Én is itt dilemmázok, mit csináljunk du. Apa alszik, reggel jött haza. Ki tudja meddig nyomja. :roll: Már sétáltunk, szomszédoltunk, valamit kéne délutánra is.

Marcsi, én is hogy irigyellek! Rám is rámférne már valami hasonló.

Kép
niki30

Tádááááám! :lol:
Kép

Kép
niki30

DRÁGA SAMU, NAGYON BOLDOG 1.5 SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(semmit nem tudtam visszaolvasni :oops: :oops: :oops: , és most is csak ezért ugrottam be :oops: :wink: :D )
mangó

Niki bakker! ÁLL A CSJOD!!! GRATULAAAAAAA!!!!

Mi most jöttünk haza! Elsétáltunk az OBI-ba, aztán be az Árkádba. Ettünk a Burger Kingben, átnéztünk az IKEA-ba. Tarek hatalmasat aludt. Mi meg hullák vagyunk! :lol:
Délutánra nem terveztünk semmit. Vagyis alvást, de azt nem bizti, hogy Tarek hagyni fogja. :wink:

fatima

anzsi köszi!!!!!!!!
kerekpocak

Niki gratulálok!!! Merész a drágám, vagy kis óvatos? Nincs tippem a du. progira, de már lehet hogy el is késtem volna vele.

Nézd csak Zsófi - :D

Kép

Nelly

Kép
breeki

BOLDOG MÁSFELEDIKET SAMU!!!

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?