sziasztok!
hajni: én pont emiatt a műtét utűn minden papíromat elraktam egy dossziéba, hogy ne is legyen lehetőségem véleltlenül rábukkanni. Nem akartam, hogy elbőgjem magam, ha a kezembe kerülnek.
Mondjuk, ha valamilyen vizsgáltahoz kellettek akkor muszáj elővenni sajnos. Légy erős!!! Sajnálom, hogy szomorú vagy.
tücsök: neked is jobb kedvet kívánok, rossz hallani, ha szomorúak vagytok!
zsibi: egyáltalán nem vagy koron kívül egy második babához. egyébként az elmúlt években a nők karrier iránti vágya miatt egyre jobban kitolódik az első gyerekszülés időpontja, és most már lassan az az általános, ha egy nő 30-on felül szül először. Szóval nyugi!!!! És fontos, hogy TE mennyinek érzed magad, mármedig Te nagyon fiatal vagy lélekben!
wruska: az én dokim sem volt jó véleménnyel a Gynevacról mikor egyszer megkérdeztem anno. De hát annyi mindenről össze-vissza nyilatkoznak. Ha neked fontos, mond el neki, hogy ki akarod próbálni.
Málnalevéltea és palástfű-cickafark tea:
A ciklus első napjától a peteérésig kell a málnalevél teát inni, aztán peteéréstől a menstruációig, vagy ha az nem következik be terhesség miatt, akkor a terhesség 12.-dik hetéig iható a cickafark-palástfűtea.
A málnalevél tea lazítja a medence izomzatát és javítja a kismedencei szervek vérellátását, a jobb vérellátásnak köszönhetően nő a szexuális vágy és kellően vastagodik meg a méhnyálkahártya, hogy a megtermékenyült petesejt jobban beágyazódhasson. A cickafark-palástfű teakeverék minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női szervezet működését, a havi ciklus rendszerességében óriási segtséget nyújt. Napi 2-3 csésze cickafark-palástfű tea fogyasztása javasolt, főképp vetélés után, egy újabb vetélés megelőzése céljából. A terhesség 34-dik hetétől pedig újra málnalevél teát kell minden nap inni 3x, mert elősegíti a könnyű tágulást, és megkönnyíti a szülést.
Bioboltban lehet kapni őket, nem filteres teák. A zacskóra rá van írva, hogy hogy kell elkészíteni.