Hella
Jaimee, hm, engem kicsit beparáztattál ezzel a vesébenizékitágulással...páromat bezzeg nem...
Namajd kitudakoljuk, káros e ez a vízmennyiség.
Anyám, Réka mennyit változott! Ééédes ez a lányka
Tudom, a naplódban is írtad, meg itt is, hogy tiszta apja, de úgy vagyok vele, mint Druszám: mintha a te szemed lenne az övében
Meg sztem a nózija is
De az arc, meg a száj, az az iwiw-es fotó alapján télleg az apjáé
Najóvan, befejezem, úgyis azok tudják ezt jobban, akik ismernek benneteket
Szilbee, Dávid is milyen ütemben fejlődik
És nem csak fizikailag
Nincs mán olyan messze az a hétfő...
Pelus: mi is Huggies rajongók vagyunk
A pempörsztöt csak addig használtuk, amíg az 1-es núbornos méret jó volt rá. A 2-est mán nem szerettem. Aztán gondoltam kipróbálom a Huggiest. Azóta nem is használunk mást
Heh, mintha egy ócska reklámszöveget hallanék...hádeígygondolom, nah
Judit, fülészet?
Ehehe...Linde, Messer, Siad, vagy honnan szerzitek be? Amúgy a mézezés megy a szüleiddel vállalkozásban, vagy más?
Stúdiózás...hát gyünnek a zenekarok, oszt felveszik a stúdióban a lemezüket
Katlina, hát akkó majd ha rajtad lesz a ruha...de akkor mindenképpen!
Elsiklottam fölötte, vagy nem is írtad(?)...mikor lesz a nagy nap?
Szamóca, Annával miújság? Jobban van? Fogyás: párom egy kis egészséges életmóddal is rásegít
Evés előtt fél órával, evés közben, és evés után egy óráig nem szabad inni; a folyadék felhígítja a gyomorsavat, így meg töményen a kajával foglalkozik. Nameg finomliszt nuku, fehérjét nem keverni a szénhidráttal, ilyesmik
Nekem is ezt kéne, de a gyerek mellett kényelmesebb, ha eszek, amit találok
Kata, holnapra egy kalappal!
Olga, a sztrájk (annak ellenére, hogy nem tömegközlekedek) engem is dühít; félelmetes, mi megy ebben az országban
Niki, majd 2 lánnyal (vagy egy lány egy fiú felállásban...) én is kipróbálom a zokinidobálósdi kifigyelését
Hja, Dorkához csatlakozva: mi se szeretnénk túl nagy korkülönbséget a manók között...most már én se ragaszkodok a 19 évhez
De azé a kettőt jó lenne kivárni
Fanna, szóbaállunk...eheheheheh. Heh...neked meg tartozok írnivalóval
Pótlom
Teáztatás: én nem erőltettem, főleg, hogy nem fájt Annaluci pocija... Vízzel próbálkoztam néha, de az is se nagyon kellett (pedig főként tápis volt...állítólag akkor itatni köll őket...). Azóta iszik gyümilevet, teát, amióta pépes cuccokat eszik. Én Hipp-es gyümölcsleveket, instant teákat adok neki.
Dorka, mi is 9 után kelünk...
Hm, csoda, hogy eddig is bírtad cérnával! Sztem előbb-utóbb minden anyuka kibukik. Én pl. kisadagokban szoktam kiborulni...fél napig élni sincs kedvem, meg a gyerekkel is türelmetlen vagyok
Egy pár órácska a férjeddel kettesben biztosan feltöltene...valahogyan csak össze lehetne hozni...
Ditke, há néha el is szégyellem magamat, hogy ilyen szituban, pozícióról mingyán piszkos gondolataim támadnak...
Kata, alakula házikó?