Új privát üzeneted érkezett!

Ma potyogtak a babák??? :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok! Szia Györesz!

Itthon kicsit zajlottak az események, így csak most olvasok, de azóta te is láttad, hogy van UH. :-)

Nagyon örülök, hogy bejött a Nagy doki szerintem is szuper.

A kórház pedig jó, legalábbis szerintem, a negatív dolgokat egyszerűen ki kell zárni és csak magatokra összpontosítani.

Üdv Mindenkinek: Ancsa
szeles
 
 


Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül a fizetős szoba és mit tartalmaz? Már úgy értem, hogy egyágyas-e van-e külön WC, zuhanyzó, vagy esetleg még ezen is osztozkodni kell? Milyen állapotú? Feltételezem, hogy jobb mint a közös kórtermek ha már pénzt kérnek érte, de azért érdekelne hogy milyen pontosabban.

Köszönöm

edi2
edi2
 
 

 
 

Sziasztok!
Január 15-én reggel megszületett Dávid! Császár volt, és minden nagyon jól ment, semmi rossz élményem nincs, a kórház szuper, a szülésznők, csecsemősök, nővérek, mindenki nagyon rendes volt. A fiam 4070 gramm-mal, 51 cm-rel született. A csecsemősök sokat segítettek, volt olyan éjszaka, hogy észrevették, hogy sír, és nem bírok vele, akkor elvitték, hogy pihenjek nyugodtan. A tápszeres, cukros vizes pótlást is hosszasan megbeszéltük, hogy kell-e vagy nem, mert inkább a szopihoz ragaszkodtak volna, de sajna nem volt tejem, csak tegnap óta van valamennyi.
Edi! A fizetős egyszobás 9000, saját fürdőszoba, TV.
Pusszantás mindenkinek!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Sziasztok!


Vera elöszőr is hatalmas gratula kis Kép
!!

Én is császárral szültem és nekem is minden rendben volt odabent, bár én néhány csecsemőst nem csíptem, de dokim és szülésznőm szuper emberek. Te kinél szültél?
Nekem sincs elég tejem úgyhogy tápot is kap a pici de ezzel sincs gond szépen fejlődik és teljesen egészséges. Szerencsére szopik is rendesen.

Edi! A fizetős egy ágyas 9000.-ft a kétágyas 4500.-ft. A fizetős egyágyas, és kétágyas zuhanyzója és wc-éje közös és gyakran takarítják. Szóval rendbe volt mindig, persze attól is függ hogy kivel osztod meg......

Puzsi!
Anna, levi babóka!!!
Kép
boganna07
 
 


Szia Vera!

Gratulálok Dávidhoz és sok tejcsit kívánok:D
Kép

Légyszi gyere a másik topikba is beszámolni! :wink:

Kép

Kép
lecso
 
 


Vera gratulálok!
Szép nagy baba!!!

Én még mindig egyben...

Jó hallani, hogy kellemes élményekkel távoztatok a korházból, remélem nálunk, többieknél is igy lesz.
És köszönjük az infókat az árakról, ezt én sem tudtam....

Üdv. Elmo
elmoelmo
 
 


Sziasztok!

Dr. Knerczer Lászlót keresem, illetve az elérhetőségét.
Címét tudom, igazán e-mail cím érdekelne.
Tud valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm!
Mindenkinek egészséges, csodálatos babát kívánok! :wink:
pagliaccia
 
 


Sziasztok!

Először is gatulálok a Verának a babához.
Egyszer már jártam errefeél de akkor még csak érdeklődtem. Most már ha minden igaz nekünk is lesz kisbabánk. Június 27-ére jegyeztette elő magát a kis jövevény. Egy kicsit lahangolódtam a kórházban lévő allapotok láttán, de ha ti kibitrátok én is át fogom vészelni. Én végül Szécsényi doktor úr mellett döntöttem. Várom mindenki tapasztalatát aki esetleg nálla szült. Az idő előrehaladtával biztos lesz ezer meg egy kérdésem.
Addíg is mindenkinek jó babázást a kismamálnak meg probélmamentes várakozást kívánok.

Bogáta
bogata74
 
 


Sziasztok!

Én májusban fogok szülni a Bajcsyban, de őszintén szólva kezdek aggódni a szülés utáni pár nap miatt... Főleg mert párom newm igazán fogja díjazni, ha egész nap folyamatosan látogatókkal leszek körbevéve, akik persze nme hozzám jönnek... Bízom benne, hogy történik vmi csoda addigra. :roll:

Ja és gratula Dávid babához!

Mariann
Kép

Kép
fmarian
 
 


Mariann!

Ne aggódj a szülés utáni pár nap miatt. A szombatársaktól is függ a dolog, na meg attól, hogy Te mit vársz el és ezt ki is mondod-e. Gondolom azért, ha szólsz a szobatárs vendégeinek, hogy poroszkáljanak ki a folyosóra, mert pihennél, akkor nem fognak pattogni.
Akármit is írtam, azért összességében nem vészes a helyzet, még én is épésszel kibírtam, pedig én hiperantiszociális és kritikus vagyok. Mondjuk én fizetős szobában voltam, de volt olyan ott, aki sokkal jobban járt a nem fizetőssel, mert jobb társaságot kapott, mint én. :-)

Verának gratulálok Dávidhoz!

Jó babázást a mamócáknak, békés gömbölyödést és problémamentes szülést a "nagy nap" előtt állóknak és jó egészséget mindenkinek!
csipiketörp
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, terhesen az uszodában hogyan lehet védekezni a fertőzések ellen. Még régebben ajánlották a canestenes tampont de azt most nem mertem használni így kihagytam a hétvégi pancsolást a családdal.
Ha tud valaki valami jót ami megengedett várom, mert még februárban elmennék egy pár napra pihenni ahol szintén van medence.
Előre is köszi mindenkinek.

Bogáta
bogata74
 
 


Bogáta!

A canestenes tampon most tuti nem játszik, sőt igazából én úgy tudom, hogy egyébként se nagyon ajánlott "kintre" való kenőcsöt feldugdozni, mert aki érzékenyebb odabent, annak ebből is lehet gondja.
Nekem anno azt mondta a doki, hogy ha hajlamos vagyok fertőzések összeszedésére, akkor babavárás esetén méginkább így lesz és inkább kerüljem a "veszélyes" helyeket, mert megelőzésre nem nagyon van mód. Sőt, igazából nagyon drasztikus kezelésre sem, mert az utolsó trimeszterben, ha az ember összeszed valamit akkor se igen írnak fel kúpot, szájon át szedhető bogyót meg végképp nem.
Ha nem küzködtél gyakran babavárás előtt fertőzésekkel, akkor nem nagyon van szükséged a megelőzésre és szerintem akkor kultúrált helyen nyugodtan pancsolhatsz.
Ha netán mégis elkap valami nyavalya, akkor a szeméremajkak tájékán lehet kenőcsölni, szülés után meg esélyed van arra, hogy magától elmúlik a dolog.
csipiketörp
 
 


Bogáta Nyugodtan menj úszni :D Én 37 hetes nagy pocakkal még sok-sok hosszt leúsztam. Tampont semmi esetre se használj, felesleges. A nyákdugó megvédi a babát a fertőzésektől. Ha vigyázol magadra akkor nem szedsz össze semmit sem. Figyelj arra, hogy csak a saját törölköződre ülj le. Másra szerintem nem is kell ügyelned :wink: én legalábbis csak erre figyeltem igazán. Ja és a szaunát nem ajánlom :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Sziasztok!

En tavaly augusztusban szultem a Bajcsyban, sajnos nem fordult be a baboca, ezert csaszarral. A fogadott szuleszorvosom dr. Nagy Laszlo, a szulesznom pedig Tothne Ildiko :) voltak. Mindenkinek szivbol ajanlom oket!
A korhazzal kapcsolatos tapasztalataim a kovetkezoek: A babank este szuletett meg, nem volt "babakocsi", telthaz volt, ezert a nogyogyaszatra kerultem, igy ejjel kulon voltunk :( Reggel jott a nover vegre kezembe vehettem a babamat:), kb. 2 percig volt ott, es nem igazan segitett abban hogyan tegyem mellre a kicsit. (Vegul a sogornom segitett aznap du. ; ajanlom a csaszarosoknak az ulve szoptatast, ugy hogy a baba alatt parna van.) Mivel meg mindig nem volt kocsi, ezert nem maradhatott velem... :( Szerencsere Ildiko lefoglalta a nem fizetos egyagyas szobat, es delben atkoltoztunk. Minden nap jott a takaritono, ezzel nem volt gond, viszont ami szerintem tok durva volt az az, hogy miutan a szemetesbol kivette a szemetet, utana lazan nyult a kilincshez... nem vagyok tisztasag manias, de a korhazban kapott csomagban volt domestos, es azzal lemostam a kilincset meg a kinti csapot. A furdo tiszta volt, ezzel sem volt gondom. Az agy suppedt, de kibirtam. A csecsemosok kozott volt aranyos, segitokesz, es volt aki kevesbe. Szerintem ha gondodtok van, menjetek es kerdezzetek. Ruhat nem vittem be (pelust, egybet igen) a babanak, es nem volt ebbol problema.

Huh, most mas nem nagyon jut eszembe.

Boldog babavarast es babazast mindenkinek!

creed
creed
 
 


Bogáta Nekem is Szécsényi volt a választott orvosom, de a sors úgy rendezte, hogy nem nála, hanem Sulyok doktornál szültem (Ő a hivatalos helyettesítője ha a doki éppen nem ér rá valami miatt). Jól választottál, nagyon jó orvos :lol:
A körülmények miatt ne aggódj, nem vészesek, simán ki lehet bírni azt a 2-3 éjszakát. Nekem szerencsém volt, amikor Grétike született kevés szülés volt és így egy kétágyas szobában csak mi laktunk. A lányom és én. A csecsemősök aranyosak de mindegyik mást mond. Hallgass inkább a szívedre és az eszedre. Én azt tettem és nem adtam sem cukros vizet a gyermekemnek sem tápot. Elég volt neki az előtej. A csecsemősök közül meg van aki ezt erőlteti van aki azt.
Ruhát a picinek nem kell bevinni csak textilpelenkát és eldobhatós pelenkát. Na meg a plédjét.
Hálóinget adnak csak kérni kell a nővérkéktől. Én nem is használtam a sajátomat, legalább nem véreztem össze.
A wc-re szerintem tegyél használat előtt papír ülőkét és én a fürdőszobában áttöröltem mindent domestosos kendővel is.

Most ennyi, ha kérdésed van tedd fel nyugodtan.

Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Sziasztok!

Január 24-én megszületett a kisfiam, természetes úton, 3740 g és 53 cm.
Kaptam fizetös szobát, egy kétágyasat, szobatársam rendes volt; elég sok látogatója volt, de általában kimentek a folyosóra beszélgetni.
Nagyon hamar eltelt az a 3 nap.
De, fizetös ide vagy oda, a wc-t nem takaritották!!!
Amúgy meg voltam elégedve, ki lehet birni.
Ja, a csecsemösök ugyanazok mint 2 éve, majdnem mindenki kedves és rendes, 2 hárpiát kivéve...nekik semmi sem jó, kérnek ruhát, pelenkát, cumisüveget! Nem kell komolyan venni, amikor a másik növérnek mondtam, hogy nem hoztam üveget, röhögött, hogy nem is kell és biztos "a Mari" mondta....hát igen, ö mondta, hogy kell..
Én is Szécsényi doktor úrnál szültem, nagyon rendes.

Ha valakinek kérdése van, irjon privit, ugyanis nincs nagyon idöm netezni :)

Üdv Elmo
elmoelmo
 
 


Elmo:szívből gartulálok a kisfiadhoz!Jó babázást,sok tejcsit kívánok!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Creed!
Az én dokim is dr. Nagy László, bár én csak augusztusba fogok szülni, de nagyon érdekelne, hogy Neki van egy szülési tarifája, mert ezt nem mertem megkérdezni Tőle, de remélem, hogy nincs és annyit ad az ember amennyit gondol, hisz a magánrendelője is viszi a pénzt!

Köszi
Györesz

Kép
Kép
györesz
 
 


Kedves Györesz!

Priviben valaszoltam :)
creed
 
 


Kedves Elmo!

Gratulalok a pici babadhoz! Boldog babazast:)
creed
 
 


Köszönöm lányok! :lol:

Ja, aki esetleg szoptatási problémákkal küszködik, annak ajánlom a köv. oldalakat:

http://www.lll.hu/main

Nekem rengeteget segitett az elözö babámnál, 10 naposan majdnem tej nélkül maradtam, elkezdtem tápszerezni, aztán a LLL oldalak adtak eröt, hogy higyjek magamban és hogy kb 2 héten keresztül folyamatosan (értsd: fél óránként) fejjek..az elején csak pár cseppet sikerült, max 10 ml-t a két mellböl összesen :( , aztán egyre többet, amig teljesen helyreállt a tejtermelés. Végül 10 hónapot szopott a fiam :lol:

Elmo :wink:
elmoelmo
 
 


Sziasztok
Esteleg szült már valaki dúlával,ez fizetős szolgáltatás vagy rám van bízva mennyit adok?Tudom kézenfekvő volna megkérdezni egy dúlát,de én már attól rosszul voltam amikor meg kellett kérdeznem a dokimtól ,mennyi lesz a szülés.
bibi15
 
 


Sziasztok!
Információt szeretnék dr Kardos Gábor dokiról! Ha valaki tud segítsen! Néhány napon belül fogok nála szülni, de nem sokat tudok róla! Nincs fogadott szülésznőm sem!
Előre is nagyon köszönöm!
nancy2030
 
 


Bibi,

a dúla fizetős, iegn...A www.module.hu oldalon levő dúlák 30 E Ft-ot kérnek a dologért, a www.szules.hu dúlái pedig 20 ezret, ha jól tudom. Nézd meg a honlapokat.

Szécsényinél a harmadikat készülök szülni, végig az Egészségházba jártm mindegyiknél, ennek ellenére nagyon kedves volt mindig, és egyáltalán nem pénzéhes. Én kedvelem, csak nagyon sokan járnak hozzá, ezért hajlamos elfelejteni, ki kicsoda :lol:

Üdv,
Nuska+
nuska1
 
 


Elmo

Amikor te voltál a szülészeten volt már látogatási tilalom a kórházban?Ha igen,akkor mit jelentett ez?Apa,testvér azért bemehetett?

Kép

Kép
lecso
 
 


Köszi Nuska ,akkor még megfontolom a dúla dolgot.
bibi15
 
 


Mosonyi dokit választottam,illetve a szülésznőm ajánlotta.Tudtok valami bíztatót?Első babánkat várjuk
bibi15
 
 


Sziasztok!

Ancsa (Szeles)!
Te tudsz nekem segíteni abba, hogy Nagy dokinak van szülési tarifája??? Olyan kínos ezt megkérdezni és olyan jó lenne tudni!

Köszi
Györesz

Kép
Kép
györesz
 
 


Sziasztok!

Nancy!

Én a 3 gyermekemet a Kardos dokinál szültem és meg voltam vele elégedve, végig rendes volt, igaz mind a császáros volt, de bejött meg nézet, megkérdezte, hogy minden rendben van e, és a rendelésén is nagyon rendes volt. Én bátran merem mondani, hogy jó szakember.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl
 
 


Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni! Kezelő orvost keresek a bajcsyba, akinél később szülnék is.
Elsődlegesen női orvost keresnék. Ismeri valaki Dr. Boros Edinát? Szült már nála valaki? Tapasztalatokat megköszönném. Esetleg magánrendelése van?
köszi
kalózlány
 
 


Amaryl!

Köszi, ez igazán megnyugtató!
Nekem az a furcsa, hogy néha nagyon kedves, néha pedig alig mond valamit a vizsgálatok során!

Még egy kérdés... és bocsi ha hülyeségnek tűnik, de ez lesz az első babám! Mikor kell neki fizetni a kiírt tarifát és azon felül kell-e neki adni valamit?

Köszi
nan
nancy2030
 
 


bibi!

Mosonyi doki szerintem jó választás, nekem nagyon "bevált", nála szültem decemberben a kislányomat. Ha van vele kapcsolatban bármi kérdésed, írj a mélcímemre és szívesen részletesebben is írok a tapasztalataimról. (csipike75 kukac freemail pont hu)

Kellemes és problémamentes gömbölyödést kívánok! :-)
csipiketörp
 
 


Köszi csipike,örülök hogy valaki tud róla bármit,mert voltam a tanfolyamon hétfőn,és a jelenlétin senki nem irta ,hogy az ő dokija Mosonyi volna.Eddig nekem is bevált,mindig válaszolt mindenre,meg kérdezte van -e panasz.Néhány fórumon a lányok azt mondják ,nem szimpi ha a dokinak tarifája van.Sok orvos a kismamira bízza,hogy mennyit tud adni.Neki is van tarifája,de ettől szerintem kevésbé lesz jó doki,úgy veszem észre elég figyelmes.Majd a finisben kiderül.Szerinted akkor mi van ha a fizetett dokid pont ügyel amikor szülni mész,akkor is ugyanúgy fizetsz,vagy az nem minősül behívásnak.
bibi15
 
 


Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Széchényi dokinál eldőlt-e már, hogy júliusban lesz-e szabin?
Merthogy én akkor fogok szülni, csak legutoljára nem volt biztos még a szabijában, időpontot csak 20-ára kaptam hozzá, de ha esetleg már biztos és vki tud róla, akkor azért elkezdeném keresni az új dokit. Hívtam tegnap a rendelőt, asszisztense biztos tudta volna, de nem volt tegnap pont rendelés.
Köszi!

Kép
teó
 
 


Szerintem mindenkinek szíve joga olyan dokit választani, aki "úgy működik", ahogy szeretné a kismama. Ha valakinek az tetszik, hogy nincs az orvosnak szabott tarfiája, akkor olyat. Nekem kényelmes volt, hogy tudtam mennyiért vállalja azt a szolgáltatást a dokim, hogy bármikor ugrik, ha szükség van rá.

bibi: Ha az orvosom épp ügyeletes lett volna, amikor szültem és ugyanúgy tudott volna foglalkozni velem, mint ahogy elvártam, akkor én valószínűleg odaadtam volna neki az előre megbeszélt összeget. De ha ez számodra fontos kérdés, akkor beszéld meg vele. Nem az a sértődős, szívbajos fajta, biztos megmondja, hogy mit gondol erről.
Hozzám ő is és a szülésznőm is külön bejött, úgyhogy nem volt dilemmám ebből. Egyébként így utólag - igazán nem kisebbíteni akarom az orvos érdemeit - de a szülés egészét tekintve a szülésznő jelenléte sokkal hangsúlyosabb volt, hiszen több időt töltöttem vele, az orvost meg ugye akkor hívják, ha már rendesen beindult az akció. :-)
Viszont nekem nagyon jó volt, hogy Mosonyi nagyon tapintatos, figyelmes és kommunikatív volt a szülés alatt is és maximálisan engedte, hogy a saját tempómban csináljam a dolgokat, de emellett, ha volt valami építő jellegű javaslata, akkor azt elmondta (pl. ő javasolta a kádban vajúdást, amikor már abban a fázisban tartottam, hogy az segíthet).
csipiketörp
 
 


Szia Györesz!

Igen, van tarifája, szerintem elég korrekt a mai árakat tekintve. Eddig ennél csak magasabbakat olvastam itt.

Egyáltalán nem kellemetlen megkérdezni, nyíltan válaszolni fog rá és mondja, hogy ezt nektek kell végiggondolni, hogy ki tudjátok-e fizetni. Ne felejtsd el, hogy ha felkéred, azaz vállalod az árat, akkor a kiskönyv elejét le kell pecsételtetni vele, különben nem biztos, hogy behívják majd.

Üdv és mindenkinek sok szép és jó élményt!

Ancsa
szeles
 
 


Sziasztok!
Nekem az első babánál a dokim éppen ügyeletben volt a szülésnél, de teljesen természetes volt, hogy akkor is kifizettük a megbeszélt tarifát. Pedig többször megkérdeztem, mennyit kell majd fizetni, és többször elmondta, hogy ha be kell jönnie a munkaidején kívül, akkor kerül ennyibe. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy neki egy fix tarifája van, és a vizsgálatokért egyszer sem fizettünk, végig a terhesség során.
Elmo! Gratula a gyönyörűséghez!
Pusszantás mindenkinek!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Sziasztok lányok
Köszi a véleményeket a tarifadologról,már nem érzem magam lyan bénának.Mivel nem tudom mire számitsak a szülés alatt,érzés fájás stb,az volt a fontos hogy legyen biztos legalább az ,hogy kik lesznek jelen.Első szülő lévén nem bíztam volna a véletlenre,hogy esetlegesen melyik doki esik be,milyen hangulatban.Találtam szülésznőt is,már csak remélem,hogy nem parázom be,ha beindul a dolog,mert elég besz....ri vagyok.Mi lesz,ha elfáradok,baba elfárad,belepusztulok a fájásba,ha elvesztem a kontrollt,ha nem fér ki a picim,ha nem érek be időbe,ha nem tudom biztosan mikor induljak,és végül mi lesz ha,mi lesz ha mi lesz ha..... :shock:
bibi15
 
 


Bibi, minden rendben lesz. Fájni tényleg fáj de nem lehet belepusztulni :D Gondolj arra, hogy csodálatos és gyors szülésed lesz. Mindenféle komplikációk nélkül. Mert az lesz. A szülés a női test csodája. A testünket a természet úgy alkotta meg, hogy ezt ha nem is könnyen de véghezvigye. Egy fantasztikus és maradandó élmény előtt állsz. Próbálj meg nem szorongani hanem érdeklődve, kíváncsian várni a csodát. A gyermeked születését.

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszát. I.Móniét. Igaz nekem azt mondta a doktor úr, hogy a Kardos a párja. Nagyon remélem, hogy nem lesz rá szülség.

Teó és jónius 27-re bagyok kiírva és szintén a Szécsényi doktor úrhoz járok. Nelem legutóbb még nem tudta megmondani pontosan mikor is megy szabira, én szerdán megyek hozzá, ha megtudok valamit megírom.

Bibi sajnos nekem a Mosonyival nem volt szerencsém igaz csak decemberben az ultrahangon találkoztam vele. Állítólag nem neki kelett volna ott lennie és ezt annyira sérelmezte, hogy nem is fordította a monitort így nem láthattam a picikém. Mikor végzett a vizsgálattal kiment pihenőt taratani pedíg még egy jó páran vártak kint. Amikor lemendt a nővérkétől kérdeztem meg, hogy minden rendben van-e mert egy árva szót sem mondott nekem. Lehet csak rossz napja volt, de én nem szertem ha csak akkor foglalkoznak velem amikor fizetek.

Holnap megyek a 20 hetes ultrahangra remélem szerencsésebb leszek és talán kiderül fiú vagy lány lesz az új családtag.

Szülésznőt még ne válsztottam pedíg gondolom ideje lenne, főlag ha esetleg a doki még szabin is lesz. Ezt is szerdán akarom vele megbeszélni.

Üdv mindenkinek holnap mindenképp benézek megírom mi volt az utrahangon.

Bogáta
bogata74
 
 


Bogata A magánrendelőjüket együtt működtetik :lol: Szécsényi, Kardos és Sulyok. Mind a három jó orvos :lol:
Mosonyinak tényleg rossz napját foghattál ki, hisz Ő mindig kedves és segítőkész volt (velem legalábbis) Több uh-on is Ő volt bent. Maguktól amúgy nem mondják. Kérdezz nyugodtan. Az első kérdés után viszont már mindent elmagyaráznak :lol: Mosonyitól én többször kaptam képet. Volt, hogy többet, hogy minnél jobban látszódjon a kis drágám :lol:
Holnap jövök, kíváncsi vagyok :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Szia Szeles!
Aranyos vagy, hogy válaszoltál, de pont a lényeget nem írtad meg! Ha nem akarod itt megírni akkor légyszi privibe írd le! Persze meg fogom kérdezni, de jobb lenne előre tudni! Te is most kismama vagy ugye, ha jól emlékszem!

Köszi
Györesz

Kép
Kép
györesz
 
 


Ja még annyi, hogy már pecsételt a kiskönyvembe háromszor is anélkül, hogy rákérdeztem volna, hogy vállal-e, gondolom ez számára egyértelmű volt!

Kép
Kép
györesz
 
 


Sziasztok!

Creed, Györesz válaszoltam, illetve írtam privátba.

Üdv.: Ancsa
szeles
 
 


Sziasztok!

Bogáta, én sajna a 7re már nem kaptam hozzá időpontot, úgyhogy ha megtudsz valamit, akkor várom az infot, előre is köszi!

Kép
teó
 
 


Sziasztok!

Ma a Nyitray doki volt ultrahangon ő sem vitte túlzásba a dolgokat, de lehet igazatok van kérdezni kell, de én ehhez bátortalan vagyok. egy biztos legalábbis a doki szerint egy kisfiú lakozik a pocakomaban.
Kicsit gondban vagyok én is tarifák miatt, ha tud valaki valamit a Szécsélnyi doktor úrról szívesen veszem. Nem tudom hogyan hozzam szóba, pedíg lassan itt lenne az ideje. 14 éve amikor szültem a dokimnak nem volt fix tarifája, úgy halottam neki sincs, de azért nem szeretnék túl keveset sem adni.
Teó lesz szülésznőd? Még ezt kell gyorsan eldöntenem, hajlok rá ha mégis szabin lesz a doki már nállam is akkor legalább egy ismerős legyen melettem.

Üdv mindenkinek Bogáta
bogata74
 
 


Sziasztok!

Bogáta Gratulálok a kisfiúhoz :lol: :lol: Hát Szécsényi nekem nem mondott árat, azt mondta érdeklődjek a többi kismamánál.Nos én megtettem és elég széles a skála. 50-80 e-ig. Mi 50-et akartunk neki adni.Aztán a 6 hetes kontrollon adtam neki 30-at a terhesgondozásért, hisz a szülést nem Ő vezette le.

KépKép
Kép Kép
l.móni
 
 


Bogáta!

Írtam privit.
Gratulálok a fiadhoz én is.

Kép
Kép
Kép
kaha
 
 


Sziasztok,

tegnap találtam rátok, így gyorsan én is regisztráltam és volna is egy kérdésem, amit eddig senki nem kérdezett. Mikor kell odaadni a pénzt az orvosnak? Szülés után közvetlen vagy a napi vizit alkalmával vagy amikor hazaenged? Aki csinált már ilyet, az kérem írja meg, mert nekem ez a leg kellemetlenebb része a dolognak.
Köszi. Katiska
katiska
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?