Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!Ha valaki tud segítsen nekem, ma reggel, vagyis hajnali pisilés közben valami átlátszó, nyúlós, kocsonyás anyag jött ki belőlem, és elég sok...Nem tudjátok mi lehet ez??Ahogy olvasgattam talán a nyákdugó lehet, de nekem nem volt se véres, se barnás, hanem nekem sárgás volt...És még az előbb is jött egy kicsi!!!Mondjuk ez nem jelent túl sokat, ahogy olvasom ettől még lehet egy hetem is a szülésig, de a legtöbb tapasztalat szerint 1-2 nap múlva baba lett, vagy még aznap!!!!! :D Szóval most nagyon reménykedek!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Zsu!

Szerintem nem törvényszerű, h. a nyákdugó véres legyen. Hú de izgi, nemsokára valószínű szülsz!
Ja és van egy jóhírem: a SOTE 2-őn az előadáson azt mondták, ha valaki 2 ujjnyira nyitva van a nyákdugó már bizti nincs a helyén!!!!!

Úgyhogy hajrá, hétvégére babát akarunk!!!!!!!!!

Kép

Kép
nagy vera

Vera:Köszi szépen a biztatást, remélem így lesz, és legkésőbb hétfőig kijön az én kis tökösöm...Mert hogy akkor kellene befeküdnöm... :? Most egyébként nagyon keményedek, mintha leakarna szakadni a hasam, és pici görcsök is vannak, de megfogadtam hogy addig nem szólok a páromnak amég nem biztos, hogy ez már az a fájás....Veled miújság?Vikciről tudsz valamit?

Panda:Egyben vagy még?

Eszter:Itthon vagy már???

szemokzsu

Jaj Szemokzsu!

Remélem hamarosan külditek a babás fotókat!
Szorítok nagyon!
Többiek?
Valaki már babázik?

Pandácska?

Kép

Kép
ibm

Ibm:Én is nagyon szeretném!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

szemokzsu

Zsu, én sem szóltam a páromnak, amíg nem voltam biztos - aztán majdnem otthonszülés lett belőle. :lol:

Hajrá-hajrá!!! Én nagyon drukkolok Mindenkinek! Minden reggel olyan izgatottan jövök, hátha... :lol:

Panda, te be szoktál jelentkezni reggelente!!! :?: :?: :?:

meri

Sziasztok!

Nem szültem még nyugika.
Tegnap meg lett nézve a vizeletem de nincs benne fehérje. Szerencsére. Dokim mindent megkérdezett, hogy minden leletem meg van-e.

ZSU,

IGEN A NYÁKDUGÓ ELTÁVOZÁSA UTÁN MÉG LEHET, HOGY VAN IDŐ DE AHOGY A JELEK MUTATJÁK NEM BIZTOS. IGYÁL EGY FORRÓ KAKAÓT MEG EGYÉL CSOKIT HA NEM MÚLIK AKKOR EZ MÁR TUTI BEINDULÁS. KÁDAZNI MOSTMÁR NEM FOGSZ TUDNI A FERTŐZÉSVESZÉLY MIATT. BÁR EGY FORRÓ ZUHI IS MEGMUTATJA, HOGY JOSLÓ VAGY NEM.
TYŰHA LEHET, HOGY HOLNAP MÁR BABÁZHATSZ? DE JÓ LENNE. SZORÍTOK NEKED. AKARTAM IS KÉRDEZNI, HOGY MIÉRT KELL BEFEKÜDNÖD? MERT CSAK A MAGASVÉRNYOMI NEM OK RÁ. ÉN SEMMI PÉNZÉRT NEMSZERETNÉK BEFEKÜDNI. REMÉLEM EGY HÉT TÚLHORDÁS MÉG BELEFÉR. NAGYON ÚGY ÉRZEM, HOGY MÁTÉ NEM FOG KIBÚJNI IDŐRE. VAGY MÁR MAGAMBA SZUGIZTAM.

Katuci,

én tegnap voltam a vonszolós napon ma meg tök jól vagyok. Lehet, hogy most a bal oldalamon feküdtem és az segített a méj alvásban. :-)
Nemsokára babaeső lesz. juj de jó. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci:Én meg már azt hittem, hogy szülni vagy!!!De akkor sajnos nem!!Most én is nagyon reménykedek, hogy lesz valami, de lehet megint csak csalódni fogok!!!Remélem honapig meglesz!!!!

szemokzsu

Zsu,

hogy vagy azóta? Nézegetem hátha írsz, hogy mi van. Megy a drukk ezerrel!!!!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Azonnal tejberízst kell csinálnom. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kedves mindenki!

Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika

Danidaniel!
Gratulálok!
Gyönyörű kislány!

Pandát lehet, hogy bennfogták? Ma reggel ment CTG-re.
Többieknek is megy a drukk.

Hú, én hétfő óta egyedül vagyok a srácokkal, hát fáradok rendesen. Nem tudom, mi lesz 1-2 hét múlva. Egyébként jól vagyok, már csak annyi bajom van, hogy az egyik mellemen van egy csúnya seb, de most szereztem Garmastant, remélem hamar elmúlik.
Andris szépen hízik, már átlépte a 3,5 kg-ot.

Megyek, mert a 3-ból csak 2 alszik. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Mai ctg is jó annyit mondott a szülésznő, hogy mást ilyen ctg-vel már nem engednek haza, de mivel nekem eddig is ilyen fájásaim voltak, így mászkálhatok nyugodtan. Volt uh és áramlást is néztek, az is rendben van. Zárlat nem lesz eltörölve a napokban, de majd valamit kitalálunk :roll: 5 órát mászkáltam a városba, hátha segít valamit.

Zsu,
Mennek neked a drukkok++++ A nyákdugó után akár két héttel is lehet szülni, és két órával is, nálad reméljük az utolsó lesz :wink: Azonnal írjál, ha van valami :wink:

Boeske,
Nem lehet egyszerű három gyerekkel, minden elismerésem a tied :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok.

Danidaniel! Gratulálok! Igazán szép!!!

Pandácska! Te még itt? Majdnem én is megelőztelek! (az éjszakát a szülőszobán töltöttem).
Tegnap délután 4 óra hosszat 10 perces, kb. 2 óra hosszat 5 perces fájásaim voltak. Amikor már 1,5 órája lerövidült 3 percesre, beszáguldottunk a kórházba. Tágulás szűk 1 újjnyi. :( kb 1-2 óra múlva alább hagyott. A baba is igen fent van még, úgyhogy marad 1 ideig.. :oops: Így hazaengedtek.

Látom, nagyon szeretnétek már menni! Bevallom, én is reménykedtem, hogy már csak babával jövök haza...Ez van. :roll:

Pati! Neked teljesen abbahagyta a görcsöket?

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Lányok!
Remélem nem gond, ha esetleg ide is irogatnék! Hiszen én is 2008-ban fogok szülni! Bár látom, elég sokan már szültetek is, vagy a napokban fogtok szülni! :) Én a 18. hétben vagyok mégcsak! Azaz már, mert hihetetlenül repül az idő! De legalább majd lehet hogy tudtok egy-két tanácsot adni ha kell!!
Gratulálok mindenkinek, akinek már megszületett a baba!!

d.dodó

HAHÓ!
MINDENKI DRUKKOLJON ZSÚNAK MÁR 10 PERCES FÁJÁSAI VANNAK. EGÉSZ NAP FÁJOGATOTT.REMÉLEM EGY FÉL ÓRA MÚLVA ELINDULNAK OTHONRÓL. MAJD ÍR SMS-T HA MÁR TÖBBET TUD VAGY HA MEGVAN A BABA.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Babaesős hétvégét mindenkinek akinek ideje van már!

Zsu!
Nagyon drukkolunk!

Pandi!
Neked is!

Dodoó!
Gratula a picihez!

Lányok nekem (akinek eddig ezzel semmi gondja nem volt) 2 napja olyan szorulásom van... erre most mindenféle "koktél" nélkül olyan hasmarsom lett... reménykedek, h. ez már egy közelgő jel.

Voltunk ma Cora-ban, van nagyon aranyos zenélő körforgó nagyon jó áron, meg aki még nem vett: szopis melltartó is: 1800 és 1000 Ft-ért.
A babarucik árát is jó levitték, kár, h. minálunk már annyi van, h. lassan helyünk nem lesz tőlük a szekrényben, így nem mertem már többet venni.
:lol:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Dobok egy legfrisebb pociképet!!

Kép 17 hetes pocak

d.dodó

Hajrá Zsu!!!!!! Remélem már a karodban tarthatod ma a kisbabádat!! :) :) :)
Úgy látszik megrémült a gyerkőc a kórházban fekvés gondolatától.. :wink: :D

Dodó!
Gratula a babához! Szoktam néha olvasgatni a másik topikban, ahol voltál, mindig néztem a fejleményeket, hogy összejött-e nálatok a babuci! És lám most itt vagy, már 17 hetesen..... :-)
Te Svédországban laksz ugye? Ott azért máshogy mennek a dolgok, mint nálunk. Kórházban fogsz szülni?
(bocsi a sok kérdésért :oops: )

Felhívtam ma a szülésznőmet, elmondtam neki a fejleményeket, azt mondta ezek csupa jó hírek, érett lepény, 1 ujjnyi méhszáj, erős jóslófájások, szerinte nem húzzuk ki a terminusig! Hát úgy legyen!!! :wink: :D
Gyorsan el is mondta, hogy mikor dolgozik, hátha a napokban már értesítenem kell! De jó lenne...

Pandi!
Most eléggé hűl az idő, talán ez a front majd hatással lesz rátok! Azért 5 óra mászkálás az nem semmi!
Mondjuk én is mászkálnék meg lépcsőznék, de ugye a lepényem miatt most el vagyok tiltva tőle...:-(

Vera!
Talán ez a kis hasmenés már jelent valamit.....
Mondjuk én is többször hittem azt, hogy lesz hatása, mert pár napig a múltkor hasmenésem volt, aztán végül is semmi.. :shock:
Próbáld ki a narancs+grapefruit+gyömbér koktélt, hátha használ. Az mégsem olyan brutál, mint a ricinusos-koktél..:-)

Most nekem is megint keményedik a hasam, fáj a derekam. Hát kíváncsi leszek a hétvégén mi lesz??!

Vikci!
Szerintem egy hét túlhordás az normális, itt Sopronban is soktól hallottam, hogy 6-7-8-10 nappal túlhordták, aztán magától meglett a baba. Szóval ne izgulj!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Hajrá Zsu!!!!!!!!!!!!
De izgi! Remélem már túl is vannak a nehezén!

Többieknek is kitartás és megy a drukk!

Várjuk a fejleményeket!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Katuci,

remélem azért nem hordom majd túl ezt a kis cukit. Vagy legalábbis nem kell befeküdnöm meg magától hagyják, hogy elinduljon stb...
Ebben bízom. Nincs kedvem fölöslegesen bennt lenni egy idegen helyen. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!
Még van 3 napod, azalatt bármi történhet! :wink:
Lehet egy kicsit neked is meg kéne ijesztgetned, hogy abba a csúnya kórházba kell bemenni, apuci nélkül, hogyha nem jön ki időben!!! :D :D Látod Zsunál is bejött! :)
Tudsz már róluk valamit! De jó lenne, ha már ma este v. éjjel babázhatna! Feltétlen jelezz, ha vannak híreid!

Pandi!
Nálad mizújs? Neked néztek már magzatvizet? Miből áll ez a vizsgálat? Mert nekem az elsőnél nem volt rá szükség, de most lehet, hogy már a jövő héten nézik, és nem tudom, hogy mi is az amnioszkópia valójában?!

Egyébként a kórháztól én is "rettegek", pláne úgy ha várakozni kell befeküdni... azt is nehezen fogom viselni, hogy szülés után ott kell lenni, de annak már van értelme.
Nagyon rossz lehet, ha valakinek bent kell lennie arra várva, hogy lesz-e valami. Aztán ha semmi, akkor bumm, indítják..:-( ami ugye nem igazán jó se babának, se anyának.

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Nem néztek, szerintem nem is fognak.

Vera,
Hozzon szerencsét a hasmenés, bár nekem már 2,5 hete tart és semmi.

Dodó,
Üdv közöttünk :D szép pocakod van :wink: Mikorra vagy kiírva? Neme?

Zsu,
Mennek a drukkok, remélem még ma babázni fogsz!!!!! Ügyesek legyetek!!
Vendég

Katuci,

írtam neki sms-t de nem válaszolt. Viszont ha meg lesz a baba akkor írni fog nekem. Szerintem már élesben mennek a dolgok. :-)
Próbálok beszélni a babámmal de nem hallgat rám. Múlthéten mondtam neki, hogy a héten csütörtökön vagy pénteken jó lenne ha kibújna. Hát eddig nem jött be. Jól ráilyesztek mindjárt.
:-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Mintha azt mondták volna a híradóban, hogyha apuci nem beteg akkor jelen lehet a szülésnél. Persze a látogatás az már nem engedélyezett.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Igen ezt mondták, de az Ántsz meg azt mondta hogy nem mehetnek be. Most komolyan ki tud rajtuk kiigazodni? :shock: Ha betöltöd a 40. hetet neked is naponta kell menned vizsgálatokra?
Vendég

Szemokzsu
Az szerintem a nyákdugó volt... nem kell, hogy véres legyen! :) hajrá bébi! :)

Nyugodtan bele lehet ülni kádba! Hiszen a szülőszobán is bele ülhetsz, burokrepedés után is, csak mosd ki rendesen a kádat.

ahogy olvasom már késő téged informálni! :)

Várjuk a híreket!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez a kép két éve készült! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Hazaengedett a doki. Azt mondta szépen nyiladozom, majd kedden menjek vissza, de akkor már nagy valoszinűséggel nem fog már hazaengedni.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Sziasztok,

Újra itthon, de immáron babával : ))
Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat !
Elég korán kiengedtek minket, de egyáltalán nem bánom...
Csodálatos élmény volt a szülés (bár nagyon gyors és intenzív) ahogy párom is írta, éjjel 1 körül kezdődött, enyhe menses szerű fájdogálásokkal, már épp kezdtem poénkodni, hogy de rég éreztem már ilyet amikor elkezdett sűrűsödni és erősödni. Nagyon meglepődtünk, hogy szinte azonnal átcsapott 5 perces fájásokká. Nem volt mit tenni, elindultunk. Mire a kórházba értünk bő 2 ujjnyira ki voltam tágulva, felvétel, vizsgálat, CTG... mire átöltöztem a vajúdó szobában már nagyon komoly fájásaim voltak, 3 percesek... mindenkit megleptem gyorsaságommal bennt is, a szülésznő tanácsa az volt zuhanyozzak le jó meleg vízzel, mire én fájdalmas arccal azt válaszoltam, hogy az már nem fog menni, már annyira fájt, éreztem hogy nincs sok hátra, inkább irány a szülőszoba.
Valami csoda/ szerencse folytán Aput is beengedték ( nagyon szerencsések voltunk, mint utóbb kiderült rajtunk kívül még 1 Apukát engedtek be, de senki mást)
A szülőszobában már szinte tűréshatáron voltak a fájások, szerencsére nem tartott sokáig, így két nap távlatából már szinte felejthető a végeredményhez képest, de nagyon- nagyon komoly volt, azt el kell mondanom. Burokrepesztést követően csak pár fájás volt és kicsusszant a kis csoda...hihetetlen élmény, azonnal feledtet minden fájdalmat : ))
Ezt követően két óra hármasban, babával a pocakomon, mennyei...
Azonnal cicire segítette a szülésznő, Zsófi pedig nem habozott.

Mindenkinek drukkolok !!!!
Zsu, hajrá !

Kép

Kép
danidaniel

Köszönöm a fogadtatást!

Katuci!
Igen, svédországban élek! Már lassan egy éve! Itt azért sokminden tényleg teljesen máshogy működik! Pl a 12. hétig egyáltalán nem csinálnak az emberrel semmit! Se nem vizsgálnak, és uh sincs. Méd akkor sem csináltak semmit, mikor 9 hetesen barna folyással bementünk akutra..... csak azzal magyarázták (mindenféle vizsgálat nélkül) hogy 7. és 10. hét között van lepénytapadás, és az okozhatja! Szóval kicsit fura. De utána mentünk haza karácsonyra Magyarországra, és ott elmentünk dokihoz, meg uh-ra is! Mindent rendben találtak! Most viszont majd már itt is "sűrűsödnek" az események! Jövőhét pénteken megyek UH-ra 18 hetesre. Ezenkívül a legvége felé lesz itt csak egy Uh szóval nem viszik túlzásba!
De a védőnő minden 3. héten (30. hét után minden második héten) hallgat szívhangot, vesz vért, és vizeletmintát! De pl AFP sincs nálunk! Kórházban fogok szülni, de doki nincs.... fogadott doki meg még amugy sem létezik, nem ismerik ezt a fogalmat!! és a dokinak nem szabad semmilyen pénzt adni, mert még te magad kerülhetsz bajba, esetleg bíróság elé, hogy te le akartad fizetni a dokit!! Szóval tök más mint otthon. Szülésnél csak bába lesz, doki is ott van a közelben, de csak vészesetben!!! A vizsgálatokért sem kell fizetni!! Egyedül amit lehet (de nem kötelező) ha akarsz UH képet, azt ki kell fizetni...darabja 40 sek az most olyan 1100 Ft! Hát "röviden" tömören ennyi!

Pandácska!
Július 9-re vagyok kiirva! De majd pénteken az uh-n biztos pontosít a doki! A neme... ez még egy érdekes kérdés ebben az országban. Ugyanis ha kérdezzük sem mondják meg! AMjd csak szülésnél derül ki! Ennek az az oka, hogy itt az első uh a 18. héten van (amikor már látszódhat a neme), viszont sajnos a 19. hétig el lehet veteni (nagy kegyetlenségnek tartom)! És sok itt a bevándorló, főleg az arab.... és ha azok megtudnák hogy lány, akkor szívbaj nélkl elvetetnék! Szóval inkább senkinek nem mondják meg! Magán rendelés meg ugye itt nincs! 4D Uh is csak Norvégiában van, na, azért meg nem fogunk oda átmenni, és csomó pénzt kifizetni! Szóval majd ha megszületik, megtudjuk mi lesz!! Amugy mindegy mi lesz.... bármelyiküknek örülünk, csak egészséges legyen!

Hú, kicsit hosszú lettem!!! :oops:

d.dodó

Mpatr, majd írok részletest is Szt Imréről, nem felejtettemm el...

Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok lányok!
Remélem nem bánjátok,ha csatlakozom hozzátok.Igaz én még nem szülök,de elég közel vagyok már,30. hetemben járok.Egy kicsit kezdek félni,annak ellenére,hogy már tudom mi vár rám,ugyanis a harmadik babámat várom.Irigyellek benneteket,akik már túl vagytok rajta és egyben gratulálok is a csodához mindenkinek.Akik pedig előtte vagytok,nagyon szorítok nektek.Meglátjátok nagy élményben lesz részetek.
Judit!
[/img]
junag

Pandi,

erről nem beszéltünk a dokival de remélem , hogy nem. Az biztos, hogy kétszer mennem kell. Egyszer megvizsgál a doki hétfőn+CTG. Aztán majd meglátjuk még mi lesz. Jó lenne ha nem kéne magvárni a 41. hetet. De ez majd elválik. Sajnálom, hogy ha keddig semmi nem lesz akkor megindítják. :-( Remélem Dorka csak elindul. Bár tudom most nem bizti, hogy veled lehet apa. Teljes a káosz.

Junag,

üdv. közöttünk!

Andi,

látod látod én mondtam, hogy te jössz. Most Zsu van bennt és lehet, hogy holnap vagy már ma baba lesz. Emlékszel gondolom, hogy mi hárman egy napra voltunk kiírva. :-)
Továbbra is szép ez a kislány. Én is átlesekedtem a 2006-os topicba.
Örülök a villám szülésednek.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Dodó
Nagyon érdekes dolgokat írtál!
Én pl azt hittem eddig, hogy a védőnői szolgálat is egyedül itt van.
Svédország miatt kicsit irigyellek... milyen kinn élni? Férjed magyar?
Nekem nagyon nehéz lenne elhagyni ezt az országot, de mostanában egyre többet gondolkodunk rajta... sajnos egyre lehetetlenebb itt az élet... :cry: :cry: :cry: Férjem hajóépítő és itthon nem sok babér terem neki...

Danidaniel
Zsófi gyönyörű!!! Két naposan hazadobtak??? :shock: :shock: :shock: azért ez nekem egy kicsit durva... és mi lesz ha besárgultok, mehettek gyerekkórházba? Örülök, hogy sikerült az apásszülés! :) és, hogy ilyen jó élmény volt! Nem sokat lacafacáztatok! :)
Kíváncsi leszek nekünk milyen lesz másodikra.

Kép
Kép
Kép
mamacka

D. Dodo,

Üdv. közöttünk!
érdekes amit leírtál de egyben érthető is. Vajon, hogyan szűrik ki a genetikailag hibás gyermekeket? Jó az AFP az szinte már csak Mo.-on van és tényleg csak arra jó, hogy a kismamákat idegesítsék. De van valami módszer rá, hogy kiszúrják ha baj van?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Lányok a nyákdugó egyszerre megy el, vagy részletekben folyamatosan is kijöhet az emberből? :roll:

Dodó,
Nagyon érdekes dolgokat írtál. Az mondjuk durva, hogy nálatok 19. hétig lehet a babát elvetetni :shock: :( És utána mikor van még uh? Ott se mondják meg a baba nemét? Nevetek már van?

Andi,
Örülök hogy itt vagytok, de azért az nekem is fura hogy ilyen hamar elküldtek :shock: Zsófi egy tünemény büszkék lehettek rá :wink:

Junag,
Üdv közöttünk! 3. baba? Ne féljél, akkor te már egy profi vagy :wink: Írj magatokról pár sort.

Mamacka,
Hajóépítő? Ez tök jól hangzik megnézném mit csinál a párod, érdekes lehet! Sajnos abban igazad van, hogy itt lehetetlen lassan normálisan megélni :(

Chris,
Mennyire nyíltál ki?
Vendég

Bocsánat, hogy ide szemtelenkedem! :oops:

Pandácska!
Nagyon szorítunk!!!!!
Nyákdugó: Nekem az első és a második szülésnél egyszerre ment el, a harmadiknál 1 hétig folyamatosan. Más kezdtem azt hinni, hogy az orrom hegyéig el vagyok dugaszolva! Szóval minden lehet!

Éva

Kép
balimama

Pandika :D :D :D :D részletekben is mehet :wink:
ahogy tágulsz, pottyan ki.

Te, PAnda, mivel már hetek óta, folyamatosan vajúdsz, lassan senki sem hisz Dorkának, hogy most tényleg jönne.... nehogy csak úgy, véletlenül kipottyanjon aztán elhagyd útközben :shock:

SZURKOLOK ÉS VÁROM AZ SMS-T!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Amnioszkópia:
a doki bedug egy vékony csövet a méhszájon, és bevilágít egy lámpával. Megnézi tiszta-e a magzatvíz, ill. milyen színű lesz a baba haja. :D

Dodó!
Üdv!

Junag!
Én is így éreztem most a harmadiknál, de ez volt a legsimább szülésem. Neked is biztos így lesz!

Zsu???

Panda!
Minden lehetséges. Hajrá!!!
Érdekes, én csak Barnusnál láttam a nyákdugót, pedig Márkkal négyujjnyira, Andrissal háromujjnyira tágulva értem a szülőszobára. Hmmm..

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Még mindig semmi???

Pandácska
Részletekbe is elmehet... nekem nem ment el... ill. nem vettem észre... a víz folyt el.

Igen érdekes és gyönyörű szakma... csak sajnos a Magyar hajógyárat szétverték, kifosztották :cry: :cry: :cry:
Műhelyre meg nincs pénzünk lehetőségünk... Hajótervezéssel foglalkozik most (3D tervezés, rajzok), de dolgozott műanyaghajó építő műhelyben kishajókat építettek, vitorlásokat, nyaranta pedig fa és műanyag hajókat újít fel, javít, de ez műhely nélkül elég nehéz. Ill. maketteket is készít...

És mindehhez én iparművész vagyok(keramikus, grafikus, illusztrátor)... elég nehéz a megélhetésünk... :(

Kép

Kép

Az én kicsi és nagy hajóépítőm! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok !
Remélem nem bánjátok,ha csatlakozom hozzátok.Igaz nekem a szülés áprilisban lesz ha kibírjuk addig,de elég közel vagyok már 29 hetes és pár napos vagyok Egy kicsit kezdek félni,annak ellenére,hogy már tudom mi vár rám,ugyanis a harmadik babámat várom., és ez is császáros baba lesz de aminek nagyon örűl a család hogy végre két fiú után jön egy puncis bébi. A nagyobbik fiamat Viktornak hívják ő 2003.03.03.-án született császárral 3850gr és 54 cm-rel a második fiam Gergő ő 2006.01.10.-én született szintén császárral 4080gr-mal és 57 cm-rel. Ráckevéán lakunk 28 éves leszek áprilisban remélem nem ítéltek el hogy ilyen fiatalon már a 3. babámat várom de annyira szerettem volna egy kislányt.
Na megyek mert a fiam már gépezni akar majd még írok . Minden nap eddig olvastalak benneteket főleg Pandusért aggódtam mikor a 27 héten volt egy kis gond de túl vagy rajta. Most teszek fel egy két képet a héten készültek a 4d genesisben /29-én/ De 40 perc után mutatta meg a drága magát hogy bizti lány vagyok a kporházban mondták először 18 héten de nem mertem elhinni hogy nekem LÁNYOM de azota voltam már 2* 4d -n de nem a genesisbnen hanem a Kleopátra házban az is jó de nem keresik a nemét ha nem mutatja meg a baba.
Na most megyek majd még jövök
Márti Kép babakocsink Kép lányunk Kép lányunk

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Pandi!
Drukk!

Zsuról tud v.ki valamit?

Nekem az unokatesóm tegnap délután megszült: burkot repesztettek nála 13-kor és 19-kor már a kislánya is kibújt 3100 g-al, természetes szüléssel.

Kata!
Hát nálam is elmúlt a hasmars... :cry: , és azóta csak pár erősebb jósló volt... Megy a drukk neked is, h. mihamarabb babázhass!

Andi!
CSODASZÉP A KICSILÁNYOD!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Márti!

Miért ítélnénk el, h. a 3.babádat várod? :wink:

Hát igen a 3. kép alapján biztosan kislányod lesz! Gratula! Jó ksi husi pofija van!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!!
Most lehet hogy nem név szerint irok, mert mindannyian annyi kérdést tettetek fel! :) Ami persze nem baj!! Ha a 18. heti uh-n találnak valami problémát, akkor orvoshoz kell menni! De amugy nincs orvos! Hát asszema legvégén lesz még egy uh, de akkor meg szintén nem mondják meg a nemét... szerintem ugy vannak vele, hogy akkor már mindegy!!

Amugy a férjem magyar! 2006. júliusában volt az esküvőnk.... 2007-ben jött a lehetőség, hogy ki lehet jönni, mert kerestek még mérnök embereket! Márciusban kijött állásinterjúra,fel is vették, mert neki a munkahelyen csak az angol kell!!! Jelenleg a Saab autógyárban dolgozik irodán.... designer.
Én nem dolgozom, én tanulom a svéd nyelvet! Suliban, ingyen, ingyen tankönyvvel!!

mamacka!
hajóépítéssel lehet hogy itt elég jól keresne a párod, hiszen elég hajós népség!! :)

Amugy 2007. ápr. 30-án jöttünk ki! És nagyon jól érezzük magunkat! mint párom mondaná, itt sem kolbászból van a kerítés, de jelentősen könnyebb a megélhetés! Pedig az élelmiszer, és a lakbér drágább mint otthon, de a fizetés is sokkal jobb!! Párom kezdő mérnöki fizetése, alapbér (nettó) 400.000Ft körül van!!!

d.dodó

Vera,
Gratulálok az uncsitesódnak :D attól még hogy elmúlt a hasmars, jöhet a babád bármikor :wink:

Mamacka,
Akkor ti nagyon ügyesek vagytok, bármit megtudtok csinálni. Jó nektek, én még egy házikót is csak bénán tudok lerajzolni :oops: :lol:

Pati,
Találd ki mit csinálok? Takarítok :lol: de figyu, ez már tuti, tuti az utolsó :lol: Hogy van a pocakod?

Éva,
Köszönöm, hogy írtál ide nekem :wink:

Márti,
Üdv! Nagyon édes a kislányod :D látom a 4DGenesis nagyon menő :D te is tapasztalt anyuka vagy így a harmadiknál, jól jön majd nekünk a segítség :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap hazértünk a kórházból.Még nem tudtam visszaolvasni,de pótlom.Pandikám! Te egyben? :roll: Jajj de nehéz lehet már! :? Mi jól vagyunk,minden rendben,sok a tejem,csak nem akar éjjel aludni Domikám,de majd alakulgat ez is.

Mindenkit puszilunk és később még jövök

Eszter :wink:

Kép

Kép
anubias

Szióka mindenkinek! Pandácska,
Püspökladányban élek(Hajdú-Bihar),van 1 kislányom,ő Eszter,1999.06.20.-án született,épp az apukája szülinapján,a kisfiam,Bence,ő 2003.04.23.-án született,pont az apukája névnapján.A harmadik babámmal ápr. 11.-re vagyok kiírva.Nagyon könnyű szülésem volt mind a két gyerekkel,ilyet kívánnék mindenkinek,de azért sosem lehet tudni alapon,most egy kicsit tartok tőle.Ha minden igaz most is kisfiút várok,Gergő lesz a neve.Egyébként eladóként dolgozom(bár már táppénzen vagyok)itt Ladányban,most készülünk egy nagyobb házat venni,hosszú és bonyolult,majd később leírom.A lányom már zavar a gép elől.

Andi,
csodálatos a kislányod,tegnap este a férjemmel gyönyörködtünk benne,és abban,hogy milyen jó már neked,túl vagy rajta.Nagyon vigyázz a picire.Ugye felejthetetlen élmény volt?

Boeske,
akkor már te is tudod javából,hogy miről is szól az egész várandósság?Szeretek és szerettem is terhes lenni,de azért mindig van az emberben egy egészséges félelem,nem igaz?Tudod már mi lesz?tehát te is a gyakorlottak táborába tartozol?Érdekes dolog egyébként,hogy hiába 3. terhesség,mégis mindig újabb kérdések vetődnek fel bennem,pedig azt mpndják az ismerősök,hogy nekem már mindennel tisztában kéne lennem.Te hogy vagy ezzel?

Most kilépek,a gyerekem már rágja a fülem a gép miatt,majd még jövök.Addig is mindenki vigyázzon magára!Sziasztok! :D
junag

Márti!
Én is 28 vagyok, és háromgyerekes anya. Azért vagyunk jó páran, akik hamar vállalunk gyereket, és nem is egyet.
Persze ez nem verseny. Mindenki várja ki a számára megfelelő időt!

Junag!
Igen, minden terhesség, minden szülés, minden gyerek más és más. Sose lehet tudni, mi vár az emberre. De pont ez a szép az egészben.

Eszter!
De jó, hogy újra itt vagy!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Jé, most látom Márti, hogy 2006-ban egy napon szültünk!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?