Szasztok!
Szezsó!
Ha spontán, hát legyen spontán, csak legyen! Igaz?
drukkkolok +++++++++++++++++++++++++++
Boni!
Én is én is én is láttam merre hány méter!!!
Athiz!
de helyesek így együtt a srácok
Szilcsi!
Lali baba bariban
nagyon édes
Bettike!
de igen is be voltam rezelve
és nem is éreztem jól magam, miután kijöttem a dokitól. Már megint véreztem, mikor mintát vett
Igaz, jobban szeretem, mikor egy doki egyenesen beszél, de most azért beparáztam kicsit, hogy akár rákos beteg is lehetek, no mindegy. És kicsit fura a helyzet, mert a doki azt mondta, hogy ez csak egy gyanu, merthogy kérdőjel van odaírva!
Több kérdés is felmerült bennem ezek után. Ez most olyan divatbetegség mint a Candida, hogy akit szűrnek, annak tuti kimutatják? A dokim természetesen kapcsolatban áll egy céggel, aki megcsinálja nekem a vizsgálatot, potom 5.500-ért, amit csekken befizettem, majd visszamentem az igazolással, de a tegnapi találkozóm a dokival akkor miért is került ismét 8.000 forintomba? Egy vizit és egy rákszűrés kenet levétele az 8, azt a múltkor ki is fizettem, de most azért, mert ő vette le a mintát, ismét ennyibe kerül? Kicsit pénz szagú volt minden. Én meg csak reménykedem, hogy tényleg nincs semmi bajom. Ja, igen, mondta, hogy ha nincs bajom, akkor javasolja beadatni a 90.000 forintos megelőző szurit. Kérdeztem, hogy ez a szuri mégis mennyi ideig ad védelmet, mire azt mondta, hogy mivel 5 éve létezik, most azt mondja, hogy 5 évig biztos. Na köszi. Szóval nem volt jó napom tegnap, DE ma már másnap van
és péntek, és lassan mehetek haza
bevackolom magam egy kis naranccsal a tv elé és non stop Sex és New York nézést rendezek
bocsi, hogy sok voltam