Kriszti, szoptatnám én Petrát, szoptatom is, de negyedóra alatt kiszippantja a jobb mellemből a tejet (a bal fáj, így az Hubáé), és nem elég neki a tej. ez a szitu este. én nagyon szeretk szopttani, de ha nincs mit... érted? órákig meg az üres cicin: egyrészt kiázik, másrészt, mivel éhes, szívja és érzem az üres tejcsatornákat, és fáj no.
Macsek, nekem már Fehérlófia jutott szembe a szoptatásról, na de még csak 5 hónaposak az ikrek, és ha korrigált korral számolunk... jaj azt ne is
Zsu, tényleg, honnan jött a torna ötlet?
banán: fogalmam sincs...
Móni, nálunk is a saját szobájukban a saját ágyukban alszanak már 11kor. jó esetben f10kor. vagy vmikor a kettő között.
és jól van ez így. tegnap asszem 10ig próbálkoztunk Petránál az alternatív tejbejuttatási módszerekkel (a reggel lefejt és meghagyott tejjel összekevert tápit kapnak).
Ciripke, nálunk sincs játék a babakocsin, mert 1. ha zörgős és az egyikük aludna, ne ébressze a másikat 2. mert baromi jól elnézegetik a fákat/házakat/OBI dolgozókat (voltunk festéket venni ma)
Anett, nálam a hajhullás mérséklődött. most már "csak" egy maréknyi gyűlik össze mosás után. és az enyém rövid.
Vilkó képek: Apuka nagyon vicces fejet vág, Macsek, Te tök jól nézel ki sztem, a hab diszkréten takar
, az utolsó meg egyszerűen cuki!
és mostanában Huba is 'furán' tartja a kezét. ökölbe és visszahajlítva csuklóból (most épp nem, hm
)... bárcsak mehetnénk már kontrollra a szabolcsba, de csak februárban nyit újra az ambulancia.
terhességi teszt: mi épp 'nyaralni' voltunk Hévízen: termálvíz, csúszda, több órás kirándulás, sűrű szexprogram... minden, amit nem kellene az első 3 hónapban
meg is lett az eredménye: mikor hazajöttünk 1 hetet voltam az újpesti szülőotthonban megfigyelésen vagymin. a melleim nőttek meg először (bakker, totál cserbenhagyva érzem magam. hová tűntek a jó kis cickóim? még el sem tudtam tőlük búcsúzni
). a teszt pozitív lett egyértelműen. mutattam Gyulának, aki azt modta, h rendben van, és aludt tovább békésen